V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Vidám dísztokos esküvői meghívók

Bizony előfordul, hogy  egy Infjú párnak rengeteg esküvői meghívóra van szüksége és nem is tudják mindet személyesen átadni a vendégeknek, időhiány és a távolság miatt. Ezért postai úton juttatják el a meghívókat. Éppen ezért az esküvővel kapcsolatos fontos információk és részletek a meghívókon kell hogy helyet kapjanak. Betty és Mike számára készítettünk ilyen típusú értesítőket, a dísztokból  kihúzható 2 betétlapon minden fontos tudnivaló fel lett tüntetve....időpotok, helyszínek és a részletes program.  A grafika egyébként egy nagyon vicces nászútra induló ifjú párt ábrázol, ahogy a rogyásig felpakolt kocsiból integetnek és még a kutya is befért:)

Ha bárkinek megtetszett ez a különleges és praktikus meghívó, szívesen elkészítjük ismét, akár más színű szalaggal is díszítve rendelhető. Árajánlat-kérést és rendelést e-mailben tudtok leadni:

dreamflowersdesign@gmail.com

További különleges esküvői meghívók, menük, ültetőkártyák és más papír kellék megtalálható honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bőrönd alakú ajándékdobozok

Időnként cégek felkérésére készítünk különleges, logóval ellátott termékeket. Nem régen a Lufthansa System megbízásából készítettünk rengeteg bőrönd alakú ajándékdobozkát. A honlapunkon bemutatott és nagyon népszerű bőrönd meghívó formájából indultunk ki a tervezésnél - ez volt az alapötlet (http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/vidam). Vintage stílusú kis utazó táskák lettek, színes cimkékkel, csíkos zsinegre fűzött Lufthasás logóval. Ha  bárki szeretne ilyet, akár az esküvőre - meghívóként és köszönetajándékként egyaránt nagyon jó szolgálatot tehet ez az univerzális dobozka mert kívűl-belül ellátható feliratokkal és szöveggel. Mostanában nagyon népszerű az "utazás-kirándulás-kedvenc városok" tematikájú lagzik.  Nagyon jól mutathatnak a vendégek asztalán, vagy akár a welcome drink-kel együtt a fogadó asztalokon. Az esküvői változatok megtekinthetők honlapunkn itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Vidám esküvői tombola jegyek

Vidám esküvői tombola jegyeket készítettün pár nappal ezelőtt. Ha valaki még nem ismerné az esküvői tombolát, akkor eláruljk, hogy az egyik legizgalmasabb momentuma lehet az esküvői bulinak a tombola húzás. A jegyeket ajándékba adhatjátok vendégeiteknek, amikor megérkeznek az esküvői vacsorára. Vagy ha nem lesz menyasszony táncotok, akkor egy kis pénz gyűjtésre kiválló alkalom lehet ha a vőfélytől vagy a koszorúslányoktól meg tudják vásárolni a vendégek és a jegy árát (amit nem is muszály meghatározni) egy letakart dobozban gyűjtitek. Hogy miket sorsolhat ki az ifjú pár a vendégek közt nyereményként? A fantázia szab határt. Nem tárgyi nyeremények lehetnek: egy puszi a menyasszonytól, egy vacsora az ifjú pártól, valami vicces feladat amit meg kell oldania a vendégnek közösen az ifjú párral stb. Tárgyi nyeremények közé tartozhat pl. a vőlegény nyakkendője, a menyasszony harisnyája vagy más vicces ruhadarab, illetve vicces torta, vagy az ifjú pár által készített személyes ajándéktárgy illetve jó bor és pezsgő. A tombola bármilyen színben megrendelhető, rendelési kódja: Tombola-01 , árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila díszdobozos tekercses esküvői meghívó és csoki köszönetajándék

Megérkezett a legújabb díszdobozos meghívónk, amely vidám és elegáns egyszerre! A jó hír pedig hogy bármilyen más színben is rendelhető, ha esetleg nem a képeken látható lila változatot szeretnétek. A hosszúkás doboznak levehető kis teteje van, a dobozban egy szép tekercs rejti a meghívás szövegét. A tekercsen elég sok hely van ahhoz is, hogy még elférjen rajta egy nászaándék ötlet is. Csillogó gyöngyházas kartonból készül és vékony kis szalaggal kötjük meg, igazi kis ajándék! Ehhez a meghívóhoz ajánluk a trendi csoki köszönetajándékunkat, illetve bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ). A meghívó rendelési kódja: D-2018/80012, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A csoki rendelési kódja: MY/807, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A lakat titka - Vidám eljegyzési meghívók

Szerte a világban, és kis országunkban is szerelmesek tucatjai keresik a leglátványosabb módját annak bebizonyítására, hogy az összetartozásuk örök - így születtek meg a lakatfák, vagy a szerelmesek hídjai, illetve a különböző túrista-látványosságoknál fellelhető vaskorlátok, kerítések ahol kis lakatok ezrei őrzik egy-egy szerelem emlékét. Legújabb eljegyzési meghívónkat is a "szerelemlakat" ihlette.

A vidám kis kártya titka, hogyha az áttetsző papírcsíkot lefelé húzzuk, akkor elolvasható lesz a meghívás szövege, valamint a lakat rákerül a korlára. Egyszerű, de mégis nagyon kedves kis meghívó - akár esküvőre is ajánljuk, illetve ha más színben szeretnétek, akkor szívesen megtervezzük Nektek! A termék rendelési kódja: Happy-18/011, rendelhető hozzá boríték is, árát honapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám csokikocka köszönetajándék púder-rózsaszín színekkel

Egy fergeteges lagzihoz szükség van vidám köszönetajándékokra  is, melyek képviselik az ifjú pár jó humorát, életkedvét és játékosságát. Dorottyának és Krisztiánnak készítettük a fotókon látható jópofa csokikat vidám grafikával, púder-rózsaszín színvilággal. Minden vendégnek nagyon fog tetszeni, az biztos...! A grafika egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázol, a fiú égbe emeli aráját. A képek magukért beszélnek, nekünk is nagyon tetszik, örülünk, hogy vannak jó humorérzékkel megáldott, vicces ifjú párok, akik szívesen választják a vidám-bevállalós termékeinet. A csokik rendelési kódja: S-06, árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 
Vidám csoki köszönetajándékok

"Emeljük poharunkat!" - mutatja ez a szó szerint enivaló köszönetajándék, s mielőtt bárki hamar felfalná, érdemes egy pillantást vetni ezekre a csokikra. A vidám "pálcika" ifjú pár alatt látható a vendég neve, így ültetőkártyaként is használható. Igen nagy létszámú esküvőkre is költséghatékony megoldás. Bármilyen színű szalaggal rendelhető. A bemutatott vidám grafikás csoki rendelési kódja: 00098-B (sötétlila szalaggal). A termék árát megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dobozos meghívók lila-rózsaszín szalaggal

A szívecskés vidám grafikák mindig is szorosan összekapcsolódtak az esküvői meghívókkal. A szív a szerelem klasszikus jelképe...Mindenki rajzolt már szívet élete során, akár papírra, akár egy autó szélvédőjére, vagy éppen a hóba, vagy a tengerpart homokjába.  Mindenki imádja a szíveket. Ezeken a jópofa dobozos meghívókon is találunk szép számmal:) Ezúttal levendula lila és rózsaszín színpárral dolgoztunk. A dobozka belsejébe pedig egy táncoló ifjú pár lárható - nevezhetjük őket pálcika figurának is, bár szépen fel vannak öltözve:) A termék rendelési kódja: Happy-77(lila-rózsaszín), árát megtaláljátok honlapunkon, klik a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám öntapadós címkék lekvárosüveg köszönetajándékokra

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények! Az utóbbi időben rengetegen kértetek tőlünk öntapadós címkéket saját pálinkásüvegre, borosüvegre vagy éppen nagymamátok lekvárjára amelyeket köszönetajándéknak szántok kedves rokonaitoknak és ismerőseiteknek. Nálunk bármilyen mérettel és grafikával kérhetők a címkék. A képen látható vidám, szerelmes-állatkás cimék is most készültek. A jópofa barik és bocik biztos, hogy mosolyt fognak csalni a vendégek arcára. Fontos, ha szeretnétek egyedi címkét rendelni tőlünk az alábbi adatokat küldjétek el nekünk: cimke mérete, a kívánt felirat, grafika (ha van saját akkor azt), jó minőségű fotó (ha saját fotótokat szeretnétek látni a címkén), a kívánt darabszám. Ezek tekintetében tudunk egyedi árajánlatot készíteni Nektek. E-mail címünkön leadhatjátok rendeléseteket a nap bármely időpontjában: dreamflowersdesign@gmail.com

Vidám dobozos meghívó cappuccino-ekrü színben

Zita és Gábor részére készítettük ezeket a  vidám meghívó dobozkákat. Kérésükre az eredeti verziótól annyiban tértünk el, hogy nem gyűrű lett a dobozban hanem a tetején szereplő grafika. A doboz csillogó ekrü kartonból készült és ekrü színű szatén szalaggal díszítettük. Ezúton kívánunk Zitáéknak gyönyörű lagzit és sok boldogságot...

A termék rendelési kódja: R-60-4 (gyűrű nélkül). A gyűrűs változat darabárát megtaláljátoh honlapunkon, az alábbi linken:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Madárkák, pöttyök, virágok és csipke

Panni és Benedek áprilisi eljegyzésére készítettük ezeket a hamisítatlan tavaszi vidám dolgokat, mégpedig pöttyös narancssárgás színvilágban. Azért is választották ezt a design-t mert az eljegyzés egy vidéki majorban lesz, friss tavaszi virágokkal az asztalokon, narancssárga-sárga natúr dekorral. A meghívó (rendelési kódja: NAT-L-G/303) egy nagyon jópofa praktikus kinyitható formátumú, kivehető térképpel, és kis program-kártyával. A pöttyök és a csipke nagyon jól kiegészítik egymást a külső borítón. Készítettünk továbbá virág alakú pálcikás ültetőkártyákat, melyeket strasszkő díszít, s a pálcika révén beleszúrhatók sütemény szeletekbe, muffinba, mini kalácsba. Köszönetajándékként pedig celofánba csomagolt pöttyös mézeskalácsokat kaptak, így lett tejes a szett...Reméljük gyönyörű lesz Panniék eljegyzése, és hamarosan küldhetjük az esküvői meghívójukat is:) A bemutatott termékek árai megtekinthetők honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Szerelmes barik tavaszra :)

Az állatos rajzfilmeket mindenki szereti... A ház körüli állatkákat még többen, hiszen ha csak a mobiltelefonos játékokra gondolunk, a farmos-baris-röfis gazdálkodós appok mindig ott vannak a népszerűségi listák élén. Tehát úgy tünik nagyon is szükség van ezekre az aranyos figurákra, hogy felvidítsanak bennünket nap mint nap. Ebből kiindúlva terveztük meg legújabb vidám esküvői termékeinket, melyeket mától már meg is rendelhettek. Készítettünk egy dobozos meghívót ezekkel a jópofa barikkal, és 2 pauszpapírral borított kártyás meghívót. Feldobtuk egy kis fimcsíkkal, hogy valóban emlékeztessen bennünket a rajzfilmekre, vagy akár régi diafilm kockákra...Ha pedig szeretnétek igazán finom ültetőkártyát, akkor itt vannak ezek a baris mézes kekszek, melyeket celofánba csomagolva, névre szólóan felcímkézve tudtok rendelni. Ugye, hogy nem lehet ellenálni nekik?  A meghívók árát honlapunkon a "Vidám meghívók" kategóriában találjátok, itt: www.dreamflower.sokoldal.hu,  a mézes bari kekszet pedig itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu.

Fagyi alakú esküvői meghívók

Az elmúlt időszakban sem volt hiány extrém és egyben szívmelengető felkérésekben. Készítettünk már alma alakú meghívót, hajó alakú meghívót, lepkeházas meghívót, és most végre felkérést kaptunk fagyi alakú meghívó megalkotására is. Az Ifjú pár, Hannus és Tibi életében a fagyi kulcsszerepet játszik, hiszen közös vállalkozásként fagyizót üzemeltetnek, és megismerkedésük is a fagyihoz köthető, így nem is volt kérdéses, hogy az esküvői meghívójuk is fagyis lesz. Teljes mértékben ránk bízták a meghívó megálmodását és kivitelezését. Csupán annyi kérés volt, hogy legyen rajta masni és postázható formájú legyen, hogy a távoli rokonoknak levélben el tudják küldeni. A végeredményt a fényképeken láthatjátok... A menyasszony és vőlegény egy-egy aranyos kis fagyigömbként jelenítettük meg, a fiú fagyi megszeppenve csokornyakkendővel - ahogy az a vőlegényekhez illik:)))))) A tölcsér alkotja a meghívó tokját, amit dombormintás kartonból készítettünk, a 2 nevet kis cédulával masnival felfűztük a tölcsérre. Az Ifjú pár beszámolója szerint extra sikert aratott, "elolvadtak tőle mint a fagyi" tehát minden meghívott odavolt érte.  Szóval ismét megérte, hogy annyi időt és precíz munkát  szenteltünk az elkészítésre. Minden olyan bevállalós fiatal párnak ajánljuk ezt a vidám, jópofa meghívónkat, akik szeretik a FAGYIT, a nyarat, az extrém esküvőket, akiknek az első randija vagy megismerkedésük köthető a fagyihoz, jégkrémhez valamilyen formában. Erre a meghívóra is garantáltan emlékezni fog mindenki, és ez a lényeg, nem? A meghívó rendelési kódja Happy-20-300, az árát a honlapunkon találjátok a 'Vidám meghívók' kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dobozos esküvői meghívó filmes kivitelben

A nyaralás utáni első munkahét sok különlegesség gyártásával telt. Elkészültek például a képen látható filmes témájú vidám meghívók is, melyeket Szilvi és Lajos már nagyon várt. A dobozkákba, mint látjátok, egy pauszpapírra nyomtatott filmtekercs került, erre nyomtattuk rá a nászajándék tippeket:) A meghívón és a tekercsen is nagyon aranyos esküvői figurák láthatók, egy menyasszony és egy vőlegény - akár még egy rajzfilmbe is beillenének:) A Csongrádon élő Szilviéknek sok boldogságot kívánunk, örülünk hogy tetszettek a meghívók és köszönjük hogy türelmesen kivárták az elkészítési idejüket. A meghívó rendelési kódja: Happy-H-555. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Alma formájú esküvői meghívó - küldetés: teljesítve:)

Egy különleges kéréssel keresett meg bennünket Veronika és Dániel..."Nincs véletlenül alma formájú meghívótok...???" - Olvastuk a kérdést az e-mailjükben... Hááát...de van...vagyis tervezünk...miért ne... ?! Igazából teljesen szabadkezet kaptunk. Alma formája legyen, ennyi. Nem sokat kellett törni a fejünket, viszont nem akartuk túl egyszerűre, hiszen a védjegyünk, hogy minden munkánkban van valami plussz, valami különleges.  Gyönyörű csillogó kartonokból készítettük el, csokoládébarna színű "tálkát" csináltunk a meghívónak, amelybe inda motívumot vágtunk. Rengeteg munka volt vele, 115 db készült belőle és mindegyikhez válaszkártya is tartozott, természetesen nászajándék-tippel ellátva. Minden szezonban kapunk valami extrém felkérést, amelyet szívesen megvalósítunk, és ezesetben is egy fantáziadús meghívót sikerült létrehozni. Persze ehhez kell egy bevállalós vidám fiatal pár, aki hajlandó elrugaszkodni a szokványos borítékos papírbolti meghívóktól.... A különlegességeket - higgyétek el - megjegyzik az emberek. Amikor kézhez kapják a rokonok, barátok, akkor garantált a meglepetés és évek múlva is emlegetik majd. Dánielék a foglalkozásukból adódóan szerettek volna almás meghívót.  Ha Ti is szeretnétek hogy munkátok, vagy megismerkedésetek helyszíne, körülményei megjelenjenek az esküvői meghívótokon, akkor érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Mi megpróbáljuk megvalósítani az álmotokat, hiszen a nevünkben is szerepel a "dream" szó. Mindent megteszünk amit a technikai felszereltségünk és kreatívitásunk megenged. Ha Ti is termeltek -  termesztetetek valamit (alma, körte, barack, kiskacsák röfik:)))) amit szeretnétek látni a meghívón, csak írjatok nekünk...mezőgazdaságban is otthon vagyunk:)))))))))))))))))))))))

Vidám "filmes" kivitelű meghívó

Mostanság, így április utolsó napsütses hetében rengeteg vidám meghívót készítettünk, amelyeket tényleg öröm volt nézegetni, mert a rajtuk szereplő aranyos kis grafikák még jobb hangulatot teremtettek a munkához. A képeken Judit és Laci vidám filmes meghívóját láthatjátok. Nem is volt kérdéses hogy kínálatunkból ezt a modellt választják, hiszen a vőlegény, Laci egy moziban dolgozik, így a film része a mindennapjaiknak. Egy dísztokban található meghívóról van szó, amelyet pauszpapírból készült filmtkercs szélű mintázat díszít. Mind a dísztokon, mind pedig a meghívó kártyán feltűnik az elmaradhatatlan kör alakú pecsét, amely a régi mozijegyekre emlékeztet bennünket, csak ezúttal egy szívecske van rajta... Hogy még esküvőibb legyen a stílusa: ekrü színű szatén szalaggal díszítettük. Juditnak és Lacinak köszönjük szépen a megrendelést, és gyönyörű lagzit kívánunk. A meghívó rendelési kódja: Happy-700/99, áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon olvashattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dísztasakos meghívó lime zöld szalaggal

Hogy mitől lesz vidám egy esküvői meghívó??? Mindenképp attól hogy van rajta egy fergetegesen jópofa grafika, nagyon színes és a formája sem mindennapi. Mint láthatjátok, a képeken szereplő meghívó messzemenőleg megfelel ezeknek a "követelményeknek":). Era és Ferenc számára készítettük. Különlegessége hogy programkártyát is tartalmaz, amin a helyszínek is pontosan fel vannak tüntetve, GPS koordinátákkal, tehát senki sem fog eltévedni a Nagy Napon:) Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) láthatjátok a meghívót eredetileg bordó szalaggal, de Eráék kérésére lecseréltük  lime zöld színűre, és íme, az összhatása így is nagyon szuper és divatos. Egyébként a meghívó bármilyen szalaggal rendelhető. A rendelési kódja: Happy-19991. áráról honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu/vidam

 

Vidám esküvői popcornos dobozok

Szerencsére mostmár kis hazánkban is kezd divatos lenni az esküvőkön az ugynevezett "candy bar", azaz édesség asztal vagy édesség-büfé. Nagyon jó ötlet egy ilyen finomságokkal megrakott asztallal fogadni a venégeket a ceremónia előtt:) Vidám témájú esküvőkre különösen ajánljuk. Az édesség asztalon helyet kaphat mindenféle nassolnivaló: pl. cukorkák, drazsék, chips és persze popcorn is. A képeken látható dobozkákat ilyen finomságok "gyűjtögetésére" terveztük. Helyezzétek ki őket az édesség-asztalra, hogy a vendégek bele tudják  tenni a drazsékat, popcornt... A dobozkák feliratozhatóak, és gyakorlatilag bármilyen grafikával el ltudjuk őket készíteni. Látogassátok meg honlapunkat ahol információt kaphattok a dobozkák áráról és a megrendelés menetéről, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Macis dobozos és dísztasakos esküvői meghívók:)

Jöjjön akkor most egy kis vidámság a hét végére:) A nap is kisütött egy kicsit, teljesítettük a hétre bevállalt összes megrendelést és még rózsaszín pillecukorkáink is vannak:))) Ez már elég ok a bulizásra. A hét legaranyosabb terméke Vera és Marci esküvői meghívói voltak. A grafika egy nagyon jópofa kismaci-menyasszony és vőlegény lett. A meghívó pedig dobozos és tasakos változatban készült el. A tasakos meghívóban 2 betétlap található. Az egyiken Veráék meghívó szövege, a másikon pedig a program és a helyszínek térképei kaptak helyet. A térképen szerepel még az adott épület mini fényképe is...tehát egy vendég sem tévesztheti el a helyet mostmár! Mindig nagy öröm számunkra amikor egy ifjú pár bevállal egy ilyen gyermekien tündéri meghívót, mert ez bizonyítja hogy vannak felnőttek akikből még nem veszett ki a gyermekkor vidámsága és ártatlansága:) Verának és Marcinak sok boldogságot és további jó szervezkedést kívánunk, és várjuk a csoki köszönetajándék megrendelésüket, mert az is lesz...hát persze hogy ugyanezzel a macis grafikával:) A dobozos meghívó rendelési kódja: Happy-222, a tasakos meghívóé pedig Happy-555 (macis). Az árakrólés megrendelés menetéről a honlapunkon tájékózódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Eljegyzéssel egybekötött mikulásparty - csak belépőjeggyel...

Még néhány nap és már tehetjük is ki az ablakba csizmáinkat:) Megint jön a Télapó. Andinak és Balázsnak idén jeggyűrűt hoz:) Eljegyzési partyjukat egy fergeteges mikulás bulival is összekötik, ahová az összes barátjukat meghívták. De nem ám szokványos meghívóval, hanem az általunk készített vidám belépőjegyekkel. Nagyon aranyos kis grafikát választottunk nekik : a pálcika emberkék nagy kerek fejjel - és fogják egymás kezét térdig a hóban állva:) Na ennél romantikusabb és egyben bulisabb rajz nem is kell egy belépőjegyre... Hogy még vidámabb legyen az összhatás, a jegy aljára tettünk még egy vonalkódot, de nem ám hagyományosat...A vonalkód csíkjai közt emberkék bújnak elő és sietnek a partyra:))) Reméljük jól sikerül ez a téli eljegyzési buli, és a vidám hangulat folytatódik majd jövőre az esküvővel....

Tandembiciklis karikatúra - egy szuper ötlet ami egyedivé teszi a meghívót!

A héten elkészültek Kata és Sándor meghívói is, amelyeket Karácsonykor már el is kezdenek osztogatni a rokonságban. Bizony egy teljesen egyedi és megismételhetetlen meghívóról van szó. Katáék ugyanis készítettek magukról egy nagyon aranyos karikatúrát, amelyet elküldtek nekünk és mi megalkottuk a meghívójukat pink/fekete színben (ez lesz ugyanis az esküvői dekorációjuk színvilága is). A letisztult hagyományos formájú meghívóformátum mellett döntöttek, hiszen itt a lényeg és a hangsúly a jópofa grafikán van! Szeretünk ilyen vidám, ötletes párokkal dolgozni, és megvalósítani az álmukat. Elegáns és mégis vicces lett a végeredmény. Garantáltan minden meghívott jó kedvre derül, ha meglátja ezt a fergeteges grafikát, amlyen Kata és vőlegénye tandembiciklizik. Minden bevállalós, vidám életszemléletű fiatal párnak csak ajánlani tudjuk, hogy keressenek fel egy művészt mert érdemes karikatúrát csináltatni:) Szuper meghívókat lehet csinálni egy jó kis vicces grafikával:) Katáéknak pedig sok boldogságot kívánunk, de még úgyis "találkozunk" jövőre a köszönetajándékok ügyében:))

Vidám meghívó tandembiciklis párral (II. típus)

A tandembiciklis ifjú pár még mindig vezeti a slágerlistánkat:) Ez a grafika még népszerűbbé vált a korábbi bejegyzésünk óta. Íme egy újabb meghívó amin ez a vidám rajzocska szerepel. Ezúttal egy pauszpapíros meghívó típust mutatunk be. Ennek a típusnak az a különlegessége hogy az idézet egy kis kártyán szerepel, a masnira kötve. A meghívó szövegét csillogó ekrü színű kartonra nyomtattuk. Ezt a meghívót különösen ajánljuk azoknak az ifjú pároknak akik hatalmas baráti körrel rendelkeznek és  szeretnék egy jópofa, frappáns meghívóval meginvitálni a fiatal csapatot a lagziba. Ezúton kívánunk sok boldogságot Vass Kittinek és Csomós Szilárdnak, akik több mint 100 db-ot rendeltek a képen látható meghívóból (nekik pl. hatalmas a baráti körük:))) Ha megtetszett netek is ez termék, akkor szeretettel várunk titeket honlapunkon, ahol tájkozódhattok a meghívó áráról:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Egy motor-kedvelő fiatal pár esküvői meghívója térképpel

Ezt a bejegyzést Annamarinak írom, sok szeretettel, mert megígértem neki hogy benne lesz a Blogban a meghívójuk, ha készen lesz. Annamari és Balázs egy nagyon kedves fiatal pár, akik imádnak motorozni, így nem csoda, ha a meghívó kínálatunkból a vidám motoros grafikájú meghívót választották ki:) Mivel mind a ketten barna hajúak, ezért azt kérték, hogy "fessük át" a grafikán látható fiatal pár haját barnára (mert eredetileg szőke). És mint látjátok a fényképeket, barna hajjal is igazán jól mutat ez a vidám fiatal pár. A szalag színe orgonalila lett, csakúgy mint a szöveg nyomtatása. A meghívó különlegessége, hogy rengeteg információt fel lehet tüntetni rajta, így Annamariéknak térképet, fényképet is elhelyeztünk a 2. lapon. Így már biztosan nem fognak eltévedni a vendégek:) Egyébként gyönyörű helyen lesz a lagzijuk ...a természetben, egy erdő közelében egy Vadászházban ... A grafika tökéletesen illeszkedik a helyszínhez is, hiszen a meghívó dísztokján a motorozó fiatal pár egy réten hajt keresztül:) Ha Nekded is megtetszett Annamariék vidám meghívója, a meghívó rendelési kódja Happy-13331. Az áráról honlapunkon tájékozódhattok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

2011. szeptember 21:

Annamária és Balázs (a kedvenc barnahajú fiatal párunk:) küldött nekünk pár gyönyörű fényképet, amit nagyon szépen köszönünk. Tényleg mindig öröm látni a boldog párokat. A gyűrűjük is különleges volt...

Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót és köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám meghívó pausztokban - almazöld szalaggal

Idén  a pausztokos vidám meghívók soha nem látott népszerűségnek örvendenek. Ha jártatok már honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu), biztosan láttátok már a képen látható Happy-9911 kódszámú meghívót ekrü színű szalaggal. Bernadett és Jenő esküvői színvilága viszont almazöld lesz, így meghívójukra is almazöld szalagot tettünk. Emellett pedig a nyomtatás színe is zöld, mind a pausz tokon, mind pedig a meghívó belsejében. Igazi friss, vidám, fiatalos meghívó lett a végeredmény, amelyet a képen is láthattok. Ezek az aranyos kis figurák biztosan mindenkit levesznek a lábukról:) Nagyon szeretjük a  meghívó belsejében található kis menyasszony grafikát is :) Ahogyan eldobja a csokrát...:) Ha Nektek is megtetszett ez a zöldszalagos vidám meghívó, várjuk megrendeléseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja Happy-9911-almazöld. És ne felejtsétek el odaírni hogy a Blogban láttátok:)

Ha szeretnétek még több vidám meghívót látni, szeretettel várunk honlapukon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám meghívó tandembiciklis párral (I.típus)

Elkészültek Orsi és Attila vidám meghívói, és ezúton is sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nekik (Orsinak hatalmas puszi!!!) Szóval a képen látható meghívó a tavaji kollekciónkban szerepelt, de annyira népszerű volt, hogy idén ismét RENDELHETŐ! Nagy előnye, hogy akár postán is elküldhetitek vendégeiteknek, hiszen belefér egy francia típusú borítékba. Gyönyörű csillogó ekrü színű kartonból készült és egy tandembiciklis vidám ifjú pár látható rajta. A meghívó rendelési száma: BLG-4. Az áráról és megrendelés menetről várjuk kérdéseiteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen! Ha tetszenek a vidám meghívók, látogassatok el a honlapunkra a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalra, ahol sok jópofa, ötletes meghívó vár rátok.

Vidám meghívó és csoki egy pink színű szabadtéri esküvőhöz

Nagyon divatos lett a pink színű esküvői dekoráció mostanában. Szeretjük mi is nagyon ezt a színvilágot. A mindig jókedvű fiatal pár, Ildikó és Zoltán számára egy nagyon vidám, vicces meghívót készítettünk, amelyet a képen is láthattok. Ezen a rajzos meghívón pedig mi más színű lehetett volna az ifjú pár autójának színe, ha nem a PINK!??? Annyira megtetszett nekik ez a jókedvű-bohókás grafika, hogy úgy döntöttek a csoki kszönetajándékra is ezt választják. Sőt...! Mivel meleg augusztusi napnak ígérkezett a Nagy nap, ezért rendeltek tőlünk ásványvizes palackra ragasztható cimkét, amelyen a nevük és az esküvő dátuma volt. Ezt a "logózott" ásványvizet a polgári és templomi ceremónia előtt osztották ki a szomjas vendégeknek, így út közben sem szenvedtek hiányt frissitőből. Mint később elmondták, a csokoládé köszönetajándék a gyerekek körében akkora sikert aratott, hogy a kicsik igyekeztek minél többet "begyűjteni", de nem csak a zsebükbe...:) Ha Nektek is megtetszettek ezek a termékek, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com címre, hogy szeretnétek ezeket megrendelni, és mi elkészítjük számotokra ugyanilyen PINK kivitelben, vagy bármilyen más színben!!! A vidám meghívó rendelési száma BLG-980. a csoki köszönetajándék rendelési száma BLG-999, az ásványvizes cimke kódja BLG-4. Megrendeléskor ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Vidám meghívó és csokoládé a cappucino színeiben

Vivien és Vilmos, két elragadóan életvidám fiatal házasságkötése alkalmából készült el a cappucino színvilágában a képen látható vidám meghívó és csokoládékocka. Mindkét termékre ugyanaz az aranyos kis grafika került, amely egy mosolygó menyasszonyt és vőlegényt ábrázol. A meghívó hagyományos borítékos kivitelvben készült, de nagyon feldobja a kávébarna és fehér szalag, amit masniba kötöttünk. Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a "vidám meghívók" kategóriában találjátok a fent említett aranyos grafikát.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű meghívót és csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT