V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Halloween bazár tupírozott macskával

Egy nagyon kedves fodrász lány, Petra kérésére alkottunk mindenféle Halloween-cicás terméket a minap. Egyébként Petra esküvő meghívóját, köszönetajándékait is mi készítettük tavasszal, és úgy döntött, hogy a kis fodrász üzlete - na meg legjobb törzsvendégei - is megérdemelnek egy kis extrát Halloweenre. Így terveztünk neki kedvezmény kupont, cukorkás köszönetdobozkákat, csokikat, cukorka csomagot egy jópofa tupírozott fekete macskás grafikával. A macska mellett ott a kicsorbult fésű és olló, hogy kellő humort és öniróniát is belevigyünk a dologba. Követendő példa egyébként az, hogy a vevőknek ajunk egy kis pluszt, főleg ha visszatérők, főleg ha törzsvendégek...mert apró ajándékot kapni mindenki szeret, és lehet hogy pont ez az amiért még szimpatikusabb lesz egy szolgáltató. Tehát ha bárki Olvasóink közül szeretne a kozmetikájába, szépségszalonjába, vagy butikjába ilyen kis ajándékokat amivel vevőinek kedveskedhet bármikor az év folyamán, keressetek bennünket. Akár a saját logótokkal, az üzletetek nevével, saját fotótokkal el tudjuk készíteni a képeken látható termékeket. Talán igényesebb megoldások ezek, mint a pultra kitett üveges Negró cukorka. Árajánlatot a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címükön kérhettek tőlünk.

Vidám bérletek és reklámcsoki egy jógastúdiónak

Hűséges megrendelőnk,  számára elkészítettük a 2011-es bérleteket és reklámcsokikat, amelyek igazán vidámra sikerültek:) Mivel egy női jóga és torna stúdióról van szó, mindenképpen "csajos" stílust szerettünk volna. Négyféle bérletet és háromféle mini csokit terveztünk meg. A négyféle bérlet (havi, 3 alkalmas, negyedéves és 10 alkalmas) jól megkülönböztethető, mégis egyféle hangulatot képvisel, hiszen mindegyiken egy csini jógázó lány látható. A stúdió tulajdonosai imádják a virág mintákat, motívumokat így a csokit virág mintásra terveztük, természetesen a lila és zöld színben, hiszen ez a két szín dominál a stúdió dekorációjában. Ha megtetszettek Nektek is a képen látható termékek, és szeretnétek vállalkozásotokhoz (pl. tornaklubb, kozmetika, fodrászat stb.) ilyen reklámtermékeket illetve klubbérleteket rendelni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, és egyeztetjük a részleteket!

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT