V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Angelika és Péter Nagy Napja

Ezúton kívánunk sok boldogságot Angelikának és Péternek! Mi készítettük a lila színű álomesküvőjükre a tekercs alakú esküvői meghívókat. Nagyon köszönjük, hogy bennünket választottatok! Valósuljon meg minden álmotok!

 Lila pillangós pausz tekercs meghívók

A népszerű tekercses meghívók lila pillangós változatát mutatjuk ma be kedves Olvasóinknak. Ez a meghívó megrendelhető hosszúkás díszdobozzal, vagy a képeken is látható doboz nélküli formában. A feltekert áttetsző pausz papír mérete: 23 x 16 cm. A jobb felső sarokban olvasható az idézet, mellette az ifjú pár neve. Jobbra zártan pedig a meghívás szövege. Felmerülhet a kérdés, hogy ha nászajándék ötlet versikére is szükség lesz, akkor hová férhet még rá. Ilyen esetekben felár ellenében készítünk egy kisebb tekercset amely a nagyba lesz belecsavarva. Ez így szolid, nem tolakodó megoldás, ha szertenétek tudatni a násznéppel, hogy milyen nászajándékra vágytok. A termék rendelési kódja:  D-2013/B-2 (doboz nélkül), árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Csokoládébarna pausz tekercs meghívó

Eskvői meghívó kínálatunk egyik slágerterméke, a damaszkuszi mintás pausz tekercs esküvői meghívó mától megrendelhető csokoládébarna színben is. Ezzel a bejegyzéssel kívánunk sok boldogságot SZilvinek és Petinek, akik megrendelték tőlünk a képeken látható meghívókat. Ebben az évben hódít a csokoládébarna színű esküvő! Rengeteg fiatal pár kér tőlünk csokoládé és kávébarna meghívókat, önmagában vagy más színnel kombinálva...(pl. almazölddel, türkizzel, és rózsaszínnel). A munkanaptárunkat  tekintve rengeteg barna színvilágú meghívót fogunk készíteni az elkövetkezendő hónapokban!!! Mindegyikről be fogunk számolni részletesen:) A képen látható pausz tekercs esküvői meghívó rendelési kódja: D-700-csokoládébarna. Az áráról honlapunkon tájékozódhattok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó narancssárga rózsával

A narancssárga és az arany szín nagyon jól kiegészítik egymást. Ezek az intenzív színek a Nap fényességét idézik, tökéletes színpárosítás egy naplementés esküvőhöz is. Kitti és Pisti a képen látható pausz tekercs meghívót választotta és nagy örömmel készítettük el, hiszen ez egy különleges színvilágú meghívó. Nagyon tetszett nekünk az Ady-idézet is, amelyet választottak mert nemcsak egyéniségüket tükrözi, de a meghívó hangulatához is tökéletesen illik:

”… indul a hajnal bíbor fátyola

Arany szálakkal átszőve már

Örök hűséget esküdni egymásnak

Indul egy ifjú pár…”

A képen látható pausz tekercs meghívót vastag arany színű szatén szalaggal tekertük be és vékony narancssárga szalaggal rögzítettük hozzá a rózsát. Ha Nektek is megtetszett ez a meghívó, akkor látogassatok el honlapunkra, a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalra, ahol tájékozódhattok az áráról és a megrendelés menetéről. A meghívó rendelési kódja P-921.

Ha szeretnétek még több pausz tekercses meghívót látni, szeretettel várunk honlapukon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Orgonalila pausz tekercs meghívó és köszönetajándék

Az orgona árnyalataiban tervezett esküvői dekorációval klasszikus értelemben vett romantikát és modern eleganciájú színvilágot egyaránt teremthetünk. A lila színvilág harmonikus kiegészítői a fehér, a rózsaszín, és a kékes árnyalatok és a gyönyörű EZÜST! Zita és Zoltán pausz tekercs meghívói meseszépek lettek. A lila szaténszalagot kihangsúlyozza a vékony ezüst színű zsinór. A meghívó rendelési száma: P-836. Az áráról honlapunkon tájékozódhattok:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/pausz.

Ha nem csak a meghívótokat, hanem a köszönetajándékotokat is orgonalila színben szeretnétek, akkor az alábbi képen látható kis ajándékdobozkát ajánljuk figyelmetekbe! A dobozkában 5 szem cukrozott mandula vagy csokibonbon helyezhető el. A dobozka rendelési kódja: BLG-93-orgonalila. Megrendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Megrendeléskor ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok! Ha szeretnétek megnézni köszönetajándék-dobozka kollekciónkat, akkor kattintsatok honlapunkra:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

Díszdobozos pausz tekercs meghívó bordó szaténrózsával

Ma elkészültek Anett és Balázs gyönyörű bordó-rózsaszín esküvői meghívói. Amikor Anették először írtak nekünk, csak annyit kértek, hogy legyen díszdobozos pausz tekercs...legyen bordó...és valami fiatalos minta. Mindent ránkbíztak:) Ezt nagyon nagyon szeretjük:))))))) Először elküldtünk nekik egy mintát, és nagy örömünkre tökéletesnek találták. Azaz pont ilyenről álmodtak:) Volt egy gyönyörű növényi indás mintánk a "fiókban"...és tessék...végre életre kelhetett!! A pausz papíron egyenesen háromdimenziósnak tűnik a halvány rózsaszínű absztrakt minta. A díszdobozt amelybe a meghívó került bordó szatén rózsával díszítettük. Egyszerre lett elegáns, fiatalos és nagyon-nagyon romantikus stílusú. Anett és Balázs! Sok boldogságot kívánunk, és gondolunk Rátok június 18-án a Nagy Napon:)

Ha nektek is megtetszett Anett és Balázs esküvői meghívój, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy pont ilyet szeretnétek, és elkészítjük számotokra is. A pausz tekercs megrendelhető díszdobozzal és díszdoboz nélkül is! A termék rendelési kódja: BGL-333-bordó. És ne felejtsétek el odaírni hogy a Blogban láttátok:)

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Bordó színű pausz tekercs meghívó

Ismét egy elegéns pausz tekercs meghívó! Kitti és György nagyon előrelátó volt, hiszen már a múlt év szeptemberében megrendelték a képen látható meghívókat, igaz...esküvőjük idén nyáron lesz. Így rengeteg idejük maradt arra, hogy személyesen felkeressék az összes családtagot és barátot, akiket meg szeretnének invitálni a nagy eseményre. Dekorációjuk a klasszikus bordó-fehér lesz, így a meghívónak is ezt a színvilágot kellett követnie. Az ezüst zsinór, amellyel megkötöttük a meghívót és a fehér rózsa nagyon kifinomulttá teszi az összképet. Szeretjük a pauszt!!!! Ha nektek is megtetszett a képen látható termék, kattintsatok az alábbi linkre, amely honlapunkra vezet benneteket, ahol megtekinthetitek a képen látható meghívók árát és rendelési számát:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/pausz

Barackvirág színű pausz tekercs meghívó

2011 esküvői színtrendjében a pasztel színek nagy szerephez jutnak. Orsi és Tamás barackvirág színű pausz tekercs meghívója tehát igazán TRENDI:) Ritkán kérik ezt a kedves barackvirág színt, pedig annyira elragadó, üde és friss! Úgy tűnik, hogy idén a pausz meghívók még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen sokan jelezték már most, az év első pár napjában hogy ezt a típust szeretnék. Hát igen...hiszen ennek a tekercses meghívónak -valljuk be- varázsa van! Igaz ugyan, hogy nem lehet borítékba tenni, és postázni, dehát nincs is annál kedvesebb gesztus, ha az ifjú pár kézenfogva, személyesen adja át a családnak és barátoknak az esküvő hírnökét, pl. ezt a barackvirág színű meghívót!

Ha Nektek is megtetszett a képen látható termékünk,írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy ezt szeretnétek megrendelni. A meghívó rendelési száma P-9221, és ne felejtsétek el odaírni, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó bordó-narancssárga színben

A pausz papír igen népszerűvé vált az esküvői meghívók világában. Ez egy különleges kissé áttetsző, opálos papír, amely igen antik hatású lehet, ha feltekerjük. A képen látható narancs-bordó meghívókat Réka és Ervin rendelte meg tőlünk októberi esküvőjére. A pausz tekercseket bordó organza anyaggal együtt tekertük fel, és narancs színű szatén szalaggal és rózsával díszítettük. Meseszép lett. Ha nektek is megtetszett ez ameghívó, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy ezt a meghívót szeretnétek megrendelni és mi elkészítjük ugyanezt számotokra is. A meghívó rendelési száma: BLG-P9900. Ne felejtsétek el odaírni megrendeléskor, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT