V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Elegáns kártyás meghívók mohazöld masnival

Ha egyszerű, elegáns megoldást kerestek az esküvői meghívó terén, akkor kínálatunkban találtok kártyás meghívókat különféle színekben, gyönyörű masnival ellátva, áttetsző borítással. Hagyományos bortékot is tudtok hozzá rendelni, illetve nászajándék ötlet kártyát is készítünk hozzá igény szerint. A képeken látható meghívókat mohazöld masnival díszítettük, a grafikája szolid inda-mintás, a masni színével harmonizáló. Többféle stílusú esküvőhöz is nagyon jól illik - pl. romantikus kastélyoshoz vagy a színe miatt erdei esküvőhöz, de egy elegáns rendezvényházas lagzihoz is méltó. Rendelési kódja E-XT-07/003, nagyon   kedvező árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű kártyás esküvői meghívó pausz tokkal

Ismét egy gyönyörű pink színben pompázó meghívót mutatunk be. Bizonyára láttátok a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) hogy rengeteg kedvező árfekvésű elegáns meghívónk van. Ezek közül -  a képen látható - pink masnis lett Renáta és Richárd kedvence. Ez nem más mint egy divatos kártyás meghívó, amelyet áttetsző pausz tokkal borítottunk. Kifinomult, egyszerű és praktikus darab. A meghívó szövegét gyönyörű vászomhatású kartonra nyomtattuk, ezáltal még ünnepélyesebb és antik hatűsúbb lett. A meghívó rendelési kódja: EHM-09-rózsaszín/pink szalaggal. Az áráról  és megrendelés menetéről  pedig honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/extra_akcio

Olasz stílusú esküvői meghívó (Firenze - barna színben)

Az idei szezon másik nagy slágere a rendkívül kedvező árú olasz stílusú elegáns meghívók voltak! Rengeteg fiatal pár választotta ezt a kifinomult, egyszerű pausz-tokos meghívót. Sokan kérleltek minket, hogy a Firenze fantázianevű meghívót ne csak bordó színben lehessen már megrendelni, hanem barna színben is elérhető legyen! Mivel az idei év egyik legnépszerűbb esküvői dekorszíne a csokoládébarna, sokak örömére megalkottuk a tehát ebben a színben is. A végeredményt a képen láthatjátok. Legelőször Ágnes és Dániel kérésére készítettük el angol nyelvű szöveggel. Nekik ezúton is sok boldogságot kívánunk. A meghívó rendelési száma: "Firenze-csokoládébarna". Rendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó áráról érdeklődjetek e-mail címünkön.

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT