V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos szappan köszönetajándék és menü hengerek jeges rózsával

Téli esküvőre készítettünk csodás jeges rózsás grafikával ellátott menüt és köszönetajándékot. A csillogó kartonból készült díszdobozokat egyenként feliratoztuk a vendégek nevével, így ültetőkártyaként is használhatók. Illatos vanília, fahéj és mangó natúr szappanok kerültek bele. Az áttetsző pauszpapír volt a legjobb választás a menü henger elkészítéséhez, hiszen a jeges rózsa-minta hatását még jobban erősíti a papír opálos tulajdonsága,... ami egyébként akkor érvényesül leginkább ha este (led)mécsest teszünk a közepére, és gyönyörűen átvilágítja. Mint látjátok, téli esküvőre is tudtok tőlünk rendelni mesés kiegészítőket, melyek emelik az ünnepi asztal fényét. Igazán fantasztikus volt megidézni az évszak jellegzetes színeit ezzel a szettel, és a lehető legjobban sikerült megragadni a jeges rózsa hangulatát. Egyébként bármilyen színben el tudjuk készíteni a bemutatott rózsás menüt és ajándékdobozkát (gyönyörű lenne rózsaszínben, lilában, almazöldben tavaszi és nyári esküvőkre...úgyhogy írjatok minél előbb, ha szeretnétek rendelni!)

A menü rendelési kódja: P-AN-09/kék rózsás, árát itt találjátok a honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A díszdobozos szappan köszönetajándék rendelési kódja:SZ-DD-001/kék rózsás, árát itt találjátok a honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Virágos menükártya és natúr szappan köszönetajándék tüllel díszítve

Biztosan Ti is ismertek klasszikus esküvői textliákat. Ilyen a selyem, a szaténselyem, az organza, a csipke és a tüll. Mindegyiknek megvan a sajátos hangulata és kétségtelenül gyönyörűen lehet velük díszíteni. Mindegyik közül a tüll az amely a fátyolszerűségével légiességet képviseli, és biztos észrevettétek már hogy nagyon sok csipkének is a tüll az alapja. Tulle francia városról kapta a nevét és eredetileg szövéssel előállított textil volt. Szóval úgy döntöttünk idén mi is jópár termékünket díszítjük majd ezzel a csodás anyaggal. Tavaszi esküvőre készítettük a képen látható menükártyákat és illatos szappan köszönetajándékokat, melyek ültetőkártyaként is használhatók, hiszen elláttuk a vendégek neveivel. Mindig megállapítjuk, hogy az ekrü és almazöld színpárosítás mennyire friss és elegáns hangulatot kelt, nem beszélve arról, hogy nagyon könnyű ezekkel a színekkel különböző kiegészítőket találni, legyen szó terítőkről, szalvétákról, virágokról. Egyre többen választják a megoldást, hogy minden vendég tányérjába tesznek menükártyát, mert nagyon igényessé teszi az összképet és nagy valószínűséggel mindenki elviszi emlékbe, tehát szerencsére nem vész kárba, ahogy azt rengeteg ügyfelünk mesélte örömmel a Nagy Nap után. A termékek árát megtaláljátok honlapunkon, az alábbi linkeken:

menü: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menu

szappan köszönetajándék: www.dreamflowers.sokoldal.hu/szappan

Art Deco stílusú mini köszönetajándék szappanok

Idén nyáron nagy sikerrel vetítették a hazai mozik is A nagy Gatsby című romantikus drámát, mely F. Scott Fitzgerald regénye alapján készült és a világirodalom egyik legmeghatóbb romantikus története. Aki látta a filmet biztossan egyetért azzal, hogy a luxust, a csillogást, a húszas évek fiatalos, lázadó, dekadens világát eddig egyszer sem ábrázolták ilyen csodálatos módon a filmvásznon. A film díszlete és a látvány egyszerűen lehengerlő. Így nem csoda, ha Anikó és Tibor beleszeretett a film luxus világába és úgy döntöttek, hogy az esküvőjük tematikájában és dekorációjában a 20-as évek csillogása lesz megjelenítve. A korszak jellegzetes képzőművészeti és építészeti irányzata egyébként az Art Deco, így  Anikóék esküvői kiegészítői is ebben a stílusban pompáztak. A köszönetajándékot és a meghívót is mi készítettük számukra. Mai bejegyzésben a kis ajándékot mutatjuk be. Illatos szappan köszönetajándékok születtek, melyekre gyönyörű romantikus Art Deco grafikát szerkesztettünk. A feliratok a szappan oldalaira kerültek. Mivel mostanság nagy divatban vannak a természetes alapanyagokból készült szépségápolási  termékek, így  indonéz szigetvilágból származó minőségi natúr szappanokat használtunk jázmin, mandula, és vanilia ilattal. A képek önmagukért beszélnek, valóban igényes és luxus köszönetajándék született, méltó volt a  ünnepi hangulathoz. A következő blog bejegyzésben megmutatjuk a meghívót is, tartsatok velünk! Ha pedig megtetszett ez a szép kis szappan köszönetajándék, rendkívük kedvező árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, rendelési kódja: SZ-PB-660. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos wellness mini szappan köszönetajándék

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, hogy a Nagy Napot wellness központok éttermében, wellness szállodák teraszán (pl. Ramada Resort Aquaworld, Zenit Balaton Wellness Hotel stb.) rendezik meg a fiatal párok. Szép számmal voltak eddig ügyfeleink akik az egész esküvőt a "wellness" jegyében szervezték, családjukat, baráti társaságukat akár egész hétvégére vendégül látták egy közös kikapcsolódásra, ünneplésre. Sokan kértétek, hogy legyen szappan köszönetajándékunk is, így elkészítettünk egy teljes kollekciót különböző színes díszdobozokkal, amelyeket honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) meg is tudtok tekinteni. Csillogó színes, nevekkel ellátott gyönyörű díszdobozokat kínálunk minőségi márkás wellness szappannal. Ezek a hófehér szappanok nem tartalmaznak színezéket és természetes illatanyagokkal gyártják őket (pl. zöld tea, citrom, lime, dinnye ). Nagyon finom illatúak, hölgyek számára különösen ajánjuk, mert akár egy kis retikülben is elférnek. A díszdobozokat ellátjuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyára nem kell költenetek. Ha ehető köszönetajándékot szeretnétek, akkor a szappan helyett a díszdobozokba kérhető cukrozott mandula is. A teljes díszdobozos mini szappan kollekciót és az árakat megnézhetitek honlapunkon, már rendelhetők, katt a linkre:

www.dreamflowers. sokoldal.hu


TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT