V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Mini méz köszönetajándékok Fanni és Bertalan esküvőjén

Ezúton is Sok Boldogságot kívánunk Fanninak és Bertalannak!

Mi készítettük a mini méz köszönetajándékaikat az álomesküvőjükre. Köszönjük, hogy bennünket választottak!

Mini méz köszönetajándékaink nagy színválasztékban rendelhetők itt, honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Arany színű méz köszönetajándékok és pénz-gyűjtő kalitka


Évszaktól függetlenül a mini méz mindig nagyon kedves kis ajándék. Ebben az évadban rengeteget készítettünk belőle, különböző színekben, gyönyörű díszítéssel, egyenként a vendégek neveivel felcimkézve. A képeken az arany változatot láthatjátok, melyet egy kedves orosházi párnak csináltunk, és reméljük minden vendégük örömmel veszi majd magához ezeket a mini üvegcséket. Bármilyen grafikás cimkével, bármilyen színben el tudjuk készíteni, az arany változat rendelési kódja: ME-008, árát honlpunkon találjátok, klikk a linkre:

Antik kalitka - a nászajándék-pénzek gyűjtőhelye:

Az évek során többször kérték már tőlünk, hogy készítsünk kis tasakokat, borítékokat a nászajándék-pénzeknek. Jó hír, hogy mostmár a képen látható csodás kinyitható antik kalitkát is meg tudjátok rendelni a borítékokhoz. Helyezzétek el egy központi asztalra ---akár a főasztalra ---a kalitkát, és mellé a bortékokat. Az est folyamán a vendégek beleteszik a borítékokba a Nektek szánt pénzösszegeket és bedobhatják a kalitkába. A borítékok mindegyikére tudnak írni egy kedves mondatot, üzenetet az Ifjú Párnak, és természetesen azt hogy kitől is kapja a pár a nászajándékot. A borítékok szatén szalaggal lezárhatók és bármilyen színben és mintázattal el tudjuk készíteni, hogy passzoljon a dekorációtokhoz, a menükártyáitokhoz stb. Ez egy nagyon igényes, szolid módja a nászajándék gyűjtésnek, és azoknak is ajánljuk, akik nem rendeznek hagyományos menyasszony táncot. Divat mostanában pénz helyett kaparós sorsjegyeket, vásárlási utalványokat kérni. Igény esetén tudunk készíteni nagyobb borítékokat is, hogy a nagyobb méretű sorsjegyeket is el tudják helyezni a vendégek. A kalitka rendelési kódja: Nászajándék-kalitka-001, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

A boldogság kék madarai - Asztali szett (mini méz, menü, szalvéta és szalvétagyűrű, szerencsecsoki)

Néhány hete bemutattuk a kék kismadaras díszdobozos meghívónkat, és  a boldogság kék madarának történetét, mint esküvői témát. A kék kismadár motívum a Love and Nature kollekciónk egy népszerű grafikája. Most pedig íme a hozzá illő asztali szett, hiszen tudjátok, hogy bármelyik meghívónkon szereplő grafikát rá tudjuk tenni a menüre, köszönetajándékra, szalvétagyűrűre stb, így komplett szettet rendelhettek tőlünk. Ezáltal az asztali dekor nagy részét mi meg is oldottuk Nektek, már csak némi virág  kell és kész is az igényes, praktikus és költséghatékony ünnepi asztal díszítése!  Vegyük is sorba ezeket a szépségeket:

Menükártya: A menü egy áttetsző pauszpapír henger, az egyik legnépzerűbb menü típus mert a közepére mécsest lehet tenni és ezáltal lámpásként megvilágítják az asztalt. Ahogy a türkizkék madarak feltűnnek a sötétben, igazán romantikus és természetközeli atmoszférát teremtenek majd. Szeretnénk felhívni a figyelmet hogy LED mécsest tegyetek a henger közepére mert az igazi láng használata tűzveszélyes. Nem győzzük ezt elmondani hetente többször is, de higyjétek el a rendezvény biztonsága érdekében ne használjatok igazi gyertyát vagy mécseseket. Elég ha valaki kicsit meglöki az asztalt és máris lándgra kapnak a papír alapú dekorelemek és persze  a terítő is.  Amúgy is az igazi csak pár órát bír ki, viszont a LED mécses bármeddig világít, amíg ki nem kapcsolják! A menük árát honlapunkon találjátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini méz köszönetajándék: Hatszögletű mini üveges kis méz. Minden üvegcsét feliratos matricával látunk el, melyen szerepelhet az ifjú pár neve (-lásd a lenti képeken-), vagy a vendég neve, így ültetőkártya lesz belőle. A méz, mint természetes édesség, nagyon jól illik a témához, nem beszélve  arról, hogy az "édes életet" jelképezi. A mini méz köszönetajándékok árát honlapunkon talljátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerencsecsoki: Nagyon izgalmas ajándék, ugyanis mindegyik csoki más-más üzenetet rejt. Tegyetek bele egy kosárba ilyen szerencsecsokikat és koszorúslányotok vagy akár a Menyasszony is körbehordhatja a vendégek között. Mindenki nagy örömmel fog húzni egy - egy csokit, ez biztos! Kitehető még egy szépen feldíszített asztalra a bejáratnál, így érkezéskor minden vendég elvehet egyet vagy akár a jókívánság kalitka mellé. A szerencsecsokik árát honlapunkon találjátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Domborintás luxus szalvéták és szalvétagyűrűk: A szalvéta, azon túl hogy higiéniai funkciót tölt be, fontos és látványos része az asztali dekornak. Dombormintás gyöngyházfényű szalvétánk prémium minőségű, és kivállóan passzol a henger szalvétagyűrűhöz, mely szintén ültetőkártya szerephez juthat. Rendelhető külön-külön is, ha csak a gyűrűre van szükségetek. Kérjük e-mail címünkün érdeklődjetek a szalvéta + szalétagyűrű áráról (dreamflowersdesign@gmail.com)

Reméljük sokaknak tetszik majd ez a kismadaras szett, kérjetek pontos árkalkulációt e-mail címünkön (dreamflowersdesign@gmail.com), írjátok meg miből hány darab szükséges, milyen grafikával és mikorra! Várjuk jelentkezéseteket!

 

A legédesebb köszönetajándék - Mini méz névre szóló cimkékkel

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár köszönetajándékait készítettük el. Már az első látásra beleszerettek a mini mézbe, és el is döntötték hogy ültetőkártyaként is szeretnék őket használni, így az üvegcséket fel is cimkéztük nekik a nevekkel ellátva. Esküvőjük színvilága az almazöld-fehér, tematikája és fő motívuma a menyasszony kedvence a pillangó, Így a cimkékre almazöld pillangót nyomtattunk, valamint a vendég nevét és a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveget. Mnden tekintetben ez az egyik legédesebb köszönetajándék, tényleg nehéz neki ellenállni. Ezek a hatszögletű mézesüvegcsék pedig nagyon jól illenek akár mondern, akér romantikus stílusú esküvőhöz! A mini mézek árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Az Örömhír bejelentése Karácsonykor - édes kis meglepetéssel

Annak ellenére, hogy a Karácsony évről évre "korábban kezdődik" és a kereskedelem a nagyszabású és tékozló "fogyasztás" ünnepévé próbálja "átalakítani", mi még mindig hiszünk abban, hogy a családról, a szeretetről, és az apró, kedves és egyedi ajándékokról szól. Annál is inkább mert a bennünket választó fiatal párpok közül is sokan így gondolják. Zitus és Dénes Karácsonya idén különösen fontos lesz, hiszen ekkor szeretnék hivatalosan bejelenteni családi körben az Örömhírt: áprilisban esküvő! Lassan már a meghívóink közül is sikerül választaniuk, viszont előbb szerettek volna egyfajta "Save the Date" jellegű esküvői értesítőt. Mivel nagyon népes a család, és emiatt inkább a jelképes ajándékok a megszokottak, egy kis egyeztetéssel közösen döntöttünk úgy, hogy összevonjuk a karácsonyi meglepetést és az esküvői értesítőt. Így születtek meg a képen látható díszdobozos mini méz ajándékok. A dobozka tetejére a neveket nyomtattuk, így a fenyőfa alatt mindenki meglelheti a sajátját. A doboz belsejébe pedig a következő szöveg került:

"Kérjük ne felejtsd el: Zitus és Dénes Esküvő 2014. 04. 26.

Esküvői meghívónk hamarosan érkezik"

Így biztos, hogy minden családtag szabaddá tudja magát tenni azon a hétvégén, ezért is érdemes ilyen formában jó előre szólni a konkrét dátumról, még a hivatalos meghívók kiosztása előtt. A dobozkában két kismadarat ábrázoló grafika látható. Az egyik kismadár a meghívót viszi a hátán, jelezve: nemsokára érkezik... A levehető tetőn pedig a mézhez igazodva egy maci pár "teázik":) Hogy még "karácsonyosabb" legyen, arany színű fém szívvel díszítettük. Mielőtt útnak indítottuk a csomagot, sokáig néztük ezeket a kedves kis meglepiket, és egyetértettünk: Mindennyian örülnénk egy ilyen apróságnak, ha a fenyő alatt találnank, rajta  a nevünkkel, benne egy kis mézzel...

 

Luxus esküvői meghívók XIX. - Bézs "ékszerdoboz"meghívó és vintage köszönetajándékok

Legújabb luxus kivitelű meghívónkat mutatjuk be ma Nektek ezzel a pár gyönyörű fényképpel. Hogy kiknek ajánljuk ezt a különleges díszdobozos szépséget? Minden olyan menyasszonynak, aki kislány kora óta igazi "hercegnős" ara szeretne lenni. Aki el sem tudja képzelni az esküvőt gyönyörű csipkék, gyöngyök, tüll és dús virágok (és persze herceg) nélkül... Úgy gondoltuk, miért ne lehetne egy meseszép hercegnőnek meseszép a meghívója? Igazi vintage stílusú dobozos meghívót terveztünk, mégpedig a rusztikus/rózsás grafika és a fennséges csipkés/selyemvirágos dekor kombinálásával. Mindezt bézs-halványbarack színvilággal. Mint tudjátok, a szezon legnagyobb slágere lesz a menyasszonyi ruhák terén is a csipke-gyöngy-tüll kombináció, úgyhogy ez a kis ékszerdoboz formájú meghívó igazán trendi lesz! Nagy divat lesz a vintage stlusú mini fátyol is (katt IDE, ha szeretnéd látni), amit féloldalt tűznek a hajba és gyöngyök, tüll és virágok díszítik, pontosan úgy mint a képen látható meghívót. Igazából pont ez volt a célunk, hogy emlékeztessen ez a fajta díszítés ezekre a csinos kis fátylakra. De nem csak meghívóra gondoltunk, hanem a hozzá tartozó köszönetajándékokra is, mégpedig hölgyek és urak számára külön-külön! A csipkével díszített mini méz köszönetajándék biztos hogy belopja majd magát a lányok-asszonyok szívébe. Hatszögletű üvegben rendelhetitek meg tőlünk (nem csak a képen látható színben).Nem is beszélve a férfiaknak szánt mini likőrről, amit szintén a lenti képen láthattok. Természetesen ezeket a kis ajándékokat egyenként ellátjuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyaként is használhatók. A meghívó rendelési kódja: Luxus 19/19- "bézs ékszerdoboz". A köszönetajándékok felől érdeklődhettek úgy, mint "mini méz csipkével" és "mini likőr köszönetajándék". A fenti termékekre vonatkozó árajánlatunkat a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön kérhetitek. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is, ahol rengeteg különlegesség vár még Rátok, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini méz köszönetajándék és pausz menükártya - a bevetésen:)

Minden nap jó ha jó a vége! És ma Anett és Balázs gondoskodott róla, hogy ez a nap is jól záruljon. Gyönyörű képeket küldtek nekünk az esküvőjükről:) Korábbi bejegyzésünkben bemutattuk Anették bordó méz köszönetajándékát és menükártyáját, és milyen jó érzés látni, hogy a helyére került minden! És nagyon jó hallani, hgy mindenki elégedett volt mindennel, mindenkinek tetszett minden! Szóval ezért érdemes dolgozni, órákig díszítgetni a rengeteg mézecskét:) Anettnek és Balázsnak nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk innen a távolból, és sok kis babácskát is! Ma is mosolyogva zárjuk a "boltot"...újabb elégedett ifjú pár az emlékkönyvünkben:)

Vidám biciklis pár a menükártyán és egy kis narancssárga mézecske

Végre egy jó kis vidám narancssárga szett:) A szezon kedvenc vidám grafikája, a biciklis pár, ezúttal menüháromszögre került. És persze a hozzá tartozó ültetőkártyára és a mini méz köszönetajándék névcédulájára. A fényképek magukért beszélnek: vibráló narancssárga szalag, vidám minta, mini méz...Mi más kellene egy fergeteges hangulatú lagzi dekorációjához? A képen látható virágcsokrot hagyományos őszi kertivirágokból készítettük, és igazán feldobja a kis termékeink hangulatát. Nem beszélve a finom szőlőről! Ha kedvet kaptatok a képen szereplő összeállításhoz, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termékek rendelési kódjai: menüháromszög: AN-B-9, ültetőkártya: AN-B-9/KK, mini méz: ME-006. A termékek áráról honlapunkon találtok információt, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini méz köszönetajándék zöld színű szalaggal és rózsával

A múlt hét legaranyosabb  terméke a képen látható mini méz köszönetajándék volt. Ágnes és Tamás rendelte meg tőlünk, akiknek ezúton is sok boldogságot kívánunk. A mini mézesüvegeket hófehér szatén anyaggal és zöld szalaggal, és rózsával díszítettük. A színvilág egyébként nagyon jól passzol akár a teljesen zöld asztali dekorációhoz, akár egy rózsaszín-zöld vagy narancs-zöld kombinációhoz is. Ezek a kis mézek egyébként alkalmazhatók ültetőkártyák helyett is, hiszen a kis cédulára nem csak az Ifjú Pár neve kerülhet, hanem akár a vendég neve is! Ha szeretnétek tájékozódni a képen látható mézes köszönetajándék áráról, kattintsatok honlapunkra, ahol megrendelhetitek:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/mez

Pausz henger menükártya és mini méz köszönetajándék bordó színben

NAgyon népszerűek mostanában a pausz-henger (lámpás) menükártyák. Hogy mi is ez tulajdonképpen??? Ez egy olyan menükártya ami az áttetsző pauszpapírból készül, henger formája van, a közepére pedig mécsest lehet tenni. Ha pedig sötét vagy félhomály van, akkor gyönyörűen-selytelmesen világít a mécses az opálos pauszon keresztül. Ez a  menükártya elegáns és praktikus része az esküvői vendégfogadásnak. A szépen terített asztal egyik fő díszítő eleme.  A menükártyákról a meghívott vendégek pontosan tájékozódhatnak arról, milyen fogások kerülnek majd tálalásra az esküvői ebéden vagy vacsorán. A képen látható henger menükártyát (lámpást) Anett és Balázs rendelte meg tőlünk a június 18-án tartandó esküvőjükre. Ők bordó/rózsaszín színben kérték de gyakorlatilag BÁRMILYEN színben elkészíthető, csak írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre!  A Pausz henger menükártya rendelési kódja PHM-01 (és a kívánt szín). Anették rendeltek még tőlünk mini méz köszönetajándékot is, amely harmonizál majd a dekoráció színével. A mini mézek áráról honlapunkon tájékozódhattok :

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT