V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Kék magyar népmese mintás menü- és ültetőkártya, csoki köszönetajándékok

Biztosan mindenki emlékszik a Magyar népmesék televíziós rajzfilm sorozatra, melynek elején a virág motívum a kismadarak éneklése nyomán burjánzik. A "magyaros" stílusú esküvők legkedveltebb grafikai eleme lett ez a jellegzetes minta, és az évek során tőlünk is jó párszor kérték már az Ifjú Párok. Ez a királykék-fehér szett is magyaros esküvőre készült. A háromszög alakú menükártya csipke díszítést kapott, készült még hagyomásnyos ültetőkártya és csoki köszönetajándék is. Úgy tűnik már nem csupán a fehér-piros színösszeállítás a legkedveltebb a "magyaros" lagzikon, bátran merjetek más színeket is választani! Hiszen ha csak a magyar népviseleteket vizsgáljuk, láthatjuk mennyire sokszínűek, növényi elemekkel dúsan díszítettek. A képeken látható termékeket megtaláljátok honlapunkon, árajánlatot e-mailben tudtok kérrni tőlünk:

Menü és ültetőkártya rendlési kódja: H-AN-M201, H-AN-M202-ültető, ára itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csoki rendelési kódja: MY/35, ára itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com

A tökéletes esküvői teríték 8. rész - Csárda hangulat tulipánokkal

Ma jelentkezünk népszerű sorozatunk következő epizódjával, tehát ismét megmutatjuk hogyan lehet igényes és trendi esküvői terítékre szert tenni, ha tőlünk rendeltek nyomtatott kiegészítőket. Most a vidéki csárda hangulatot hozzuk el nektek fotóinkon. Fontos ez az esküvői tematika, hiszen hazánkban a "csárda"- (melyet sorolhatunk akkár a hungarikumok közé is) mára összefonódott a vidéki romantikával, a vidéki vendéglátás egyik kuriózuma lett. S ebből következik, hogy népszerű esküvői helyszínné is vált, ugyanis a nagyvárosokból kiszabaduló fiatal párok szinte szomjazzák ezt a vidéki romantikát, a feledhetetlen élményt, melyet a falusi környezet nyújthat.

Csárda hangulat tulipánokkal

Bizonyára minden kedves olvasónk képzeletében ott él a kép a klasszikus csárda benti világáról (egy szép példa itt: http://szalmacsarda.hu/wp-content/gallery/csarda/szalmacsarda-017.jpg) A búboskemence, népművészeti tárgyak, száraz kukoricacsutkák, faragott bútorok mind-mind biztosítják a hangulatos atmoszférát és magát a dekorációt. Így Nektek már csak az asztalokra és konkrétan a terítékekre kell koncentrálnotok, hogy érdekes, és a hely stílusához passzoló legyen. S ekkor jövünk mi, a furfangos - kedves termékekkel, melyeket tényleg csak ki kell tennetek az asztalra, és várni a vendégeiteket. A képeken látható szettet a népművészet egy kedvelt virágával terveztük meg, a gyönyörű tulipánnal és egy kicsit szerettük volna megjeleníteni a népmesék világát is...nézzük sorban hogy sikerült:

"Hamuba sült" pogácsa, mint ültetőkártya: Amikor a vendégsereg megérkezik  a csárdába, bizony máris kinyílik egy pár üveg jó ital, --egy kis étvégyfokozó-- , s ilyenkor egy finom pogácsa sem hiányozhat az asztalról. Kitaláltuk, hogy miért ne lehetne más funkciója is ennek a pogácsának...Miért ne lehetne ültetőkártya is egyben? A hamuba sült pogácsa egyébként is a népmesékben megjelenő "jópofa" kellék, és ugyebár a klasszikus csárda menüben a gulyás mellé is pogácsát kínálnak kenyér helyett, így abszolút jól jöhet ha kéznél van:)  A pogácsára köthető szív alakú ültetőkártyát megrendelhetitek tőlünk, akár ebben a piros színben, vagy más kiviteben is, rendelési kódja:  TM-4399/szív ültetőkártya , árát honlapunkon találjátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Házipálinka köszönetajándék egyedi cimkével: az évek során rengeteg felkérésünk volt cimke készítésre, hiszen a legtöbb családban a nagyszülők, szülők  tudják biztosítani a jóféle saját, házi készítésű italokat az esküvőre, s így  a köszönetajándék kérdés is megoldódik. Bármilyen méretben és grafikával tudunk készíteni öntapadós cimkéket a helyszín hangulatához és az Ifjú Pár ízléséhez igazodva. Ha esetleg a képen bemutatott mini pálinka is megtetszik, akkor rendelhettek tőlünk felcimkézve, kérjük mindenképp érdeklődjetek az aktuális árról e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Mesés Menükártya Meglepetés: A csárda hangulathoz úgy gondoltuk készítünk valami igazán különleges menükártyát, mely egy kicsit olyan mint egy mesekönyv. Ez a kinyitható könyvecseke bal oldalt tartalmazza a kivehető menü és italkártyát, jobb oldalt pedig egy népmesét - jelen esetben a című vidám, csattanós mesét nyomtattuk rá, melyben van öregkirály, királykisasszony, királyfi, lakoma, furfangosság...Itt szeretnénk megjegyezni, hogy nagyon örülnénk neki, ha az Ifjú Párok saját történetükből szőnének egy jópofa népmesét és azt nyomtathatnánk rá...  Mindenkit arra bíztatunk, hogy egy kis fantáziával írjátok meg saját csattanós kis népmeséteket, hiszen a vendégek is nagyon kíváncsian olvassák majd el (főleg azok akik nem annyira közeli rokonok és nem ismerik a történeteteket 100%-osan). A menükártya rendelési kódja:  TM-4399/tulipános-mesés menü, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu


Magyaros meghívó csipkével díszítve

Különleges magyaros/hagyományörző meghívókat készítettünk Irén és Róbert számára, és már nagyon vártuk hogy lefényképezhessük ezeket a kis remekműveket. Csillogó sötétlila karton alapra készültek, népies madárkákkal, és szív ablakocskával, amelyet hófehér csipkével díszítettünk. Íme a kitűnő példa arra, hogyha valaki hagyományörző v. magyaros meghívón gondolkodik, érdemes túllépni a már "lerágott csontnak" nevezhető kalocsai mintán vagy a Magyar népmesék c. mesefilm fütyülős madarain. Olyan szerencsés helyetben vagyunk, hogy népi motívumvilágunk és formakincsünk jóformán kimeríthetetlen. Miért ne választanánk egy divatos színt (pl. lila) és trendi kártyás meghívóformát például egy ilyen szép csipkés-szíves díszítéssel és szolid madár motívumokkal??? Úgy gondoljuk, hogy ez a meghívó teljes mértékben megfelel a mai kor elvárásainak és divatjának, ugyanakkor van benne valami a folklór bájából. Egy kicsit mesés, egy kicsit népies, megvan benne a V&V Dream Flowers márkát fémjelző "fűszer", ami megkülönbözteti minden egyéb szolgáltató által készített terméktől. A "fűszer" amitől pl. ez lett Irén és Róbert számára is "AZ a meghívó":) Nem utolsó sorban pedig évek múltán is biztosan emlékeznek rá majd a meghívottak. Ha kedvet kaptatok hozzá, a meghívó rendelési kódja: R-C-S/5-L-01, az árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Luxus esküvői meghívók XIII.- Magyaros meghívó csipkével és kékfestő mintával

Örömmel jelentjük, hogy ma ismét egy igazi különlegességgel tudunk szolgálni kedves olvasóinknak! Már régóta tervezünk egy "Magyaros Stílusú Esküvői Meghívó Kollekciót", amelynek első darabja el is készült, és mint látjátok a képeken - a tőlünk megszokott luxus kivitelben. Hiszen egy igazi, hamisítatlan, magyar hagyományörző lagzihoz mi más is dukálhatna?! A meghívó csillogó kartonra készült, csipkével és gyöngyökkel díszítettük, amely emlékeztet a gyöngyös pártára, azaz a menyasszony esküvői fejdíszére. Amikor mintát és színt kerestünk a meghívóhoz, eszünkbe jutott Magyarország egyik legrégibb népi mestersége, a kékfestés. Ezzel a textilfestési módszerrel sokak által kedvelt, és ma is nagyon népszerű, kedves kis népi mintákat készítettek egykor. Jellegzetességei: a kék alapon fehér mintázat, a pici virágok, sűrű növényi motívumok. Szerettük volna ha a meghívón megjelenik a madár motívum is, hiszen a virágok és madarak a magyar népművészetben a szerelem jelképei, tehát elengedhetetlenek egy igazi magyaros esküvői meghívó estetében. Meg is találtuk a kiskakast és a kendermagos tyúkocskát, ami nagyon vidámmá teszi a meghívó hangulatát. Ha Ti is egy hetedhét országra szóló vidéki magyaros lagzit terveztek, és úgy gondoljátok, hogy a meghívásnak is meg kell adni a módját, akkor szívesen elkészítjük a képen látható magyaros meghívót. Rendelési kódja: Luxus-013/magyaros-kék. Árajánlatot e-mailben tudtok kérni tőlünk: dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön. Ez a meghívó garantáltan elnyeri majd az idősebb és fiatalabb generáció tetszését is.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT