V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Luxus esküvői meghívók VI. - Vintage stílusú meghívók ELKÉSZÜLTEK!

Végre elkészíthettük nagyobb menyigégben is kedvenc luxus meghívónkat, a Vintage meghívót...nagyon örültünk ennek a megbízásnak és már vártuk is, mert különlegesek ezek a meghívók, nem mindennapiak, gyönyörűek. Persze hatalmas munka volt. Marianna és Gábor 50 db-ot rendelt belőle, így rengeteg munkaórát fektettünk az elkészítésbe. Összesen 500 db gyöngyöt ragasztottunk fel egyenként... és bronzvörös organza szalaggal díszítettük. Ez a meghívó egyébként azért is különleges mert  4 féle exkluzív papírból készül. A képek magukért beszélnek, Mariannának és Gábornak mi köszönjük, hogy elkészíthettük ezeket a csodás meghívókat, reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését. Sok boldogságot kívánunk ezúton is... Ha bárki szeretné megrendelni ezt a luxus kategóriájú meghívót, kérjük e-mailben érdeklődjön az árról, és az elkészítési időről. A meghívó rendelési száma Luxus-01/1. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com.

 

 

 

Exkluzív esküvői meghívó árvácskával és gyöngyös bross dísszel

Az esküvői téma választásnál mindig nagy szerepet játszanak a virágok, mint fő motívumok. Egyre inkább felfedezzük a különleges, nem mindennapi növényi mintákat. Már nem csak a klasszikus rózsa, bazsarózsa, liliom jelenik meg, hanem itt az árvácska, amely az ibolyafélék családjába tartozik. Igazából  a gasztronómiának köszönhetjük, hogy megjelent az esküvői világban is, hiszen az árvácska ehető szirmai csodás dekorációk a különféle tányérdesszerteken. Több jelentést társítanak hozzá. Többek között a barátság és a ragaszkodás szimbólumának tartják. A néphit szerint ha férfi ajándékoz cserepes árvácskát a szeretett nőnek, a hűségét akarja ily módon kifejezni. Mától rendelhető ez a  csillogó alapanyagból készült, áttört csipke mintás meghívó, nagy dekoratív selyem masnival és strasszos gyöngyös bross dísszel. Természetesen az ekrü selyem masni más színre is lecserélhető, pl. levendulalila vagy sötétlila, rózsaszín, hófehér, vagy bármi más ami az esküvőtökhöz passzol. A termék rendelési kódja: R-C-S-8W/90-109, ára honlapunkon megtalálható:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csipkesmeghivok3

Csipke, strasszok és pillangó - exkluzív díszdobozos meghívók ekrü színben

Elkészültünk ezekkel a csodás pillangós díszdobozos meghívókkal, és bizony már tovaszálltak a boldog tulajdonosokhoz, hogy azután a nagy nap hírével ismét útra kelljenek a kedves rokonokhoz és barátokhoz. Ekrü dombormintás kartonból készítettük, a kedves Ifjú pár kérésére egy saját Mr. és Mrs. grafikát nyomtattunk a közepére. A légies pillangón strasszkövek ragyognak, és hófehér csipke pánt díszíti a tetejét.
RENDELHETŐ MÁS SZÍNBEN IS! A képen látható meghívó rendelési kódja: R-490/m-20. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

 

 

Luxus esküvői meghívók XXII. - Óarany csipkés luxus meghívók - ELKÉSZÜLTEK!

Luxus csipkés  meghívóink közül az egyik legnépszerűbb ez a gyönyörű csillogó óarany-barackvirág színkombinációjú gyöngyös meghívónk, amelyet részletesen már egy korábbi bejegyzésünkben be is mutattunk. Ezzel a pár képpel szeretnénk Szilviának és Róbertnek sok boldogságot kívánni. Legutóbb nekik készíthettük el ezeket a romantikus meghívó csodákat. Mint minden meghívónkban, ebben is rengeteg munkánk fekszik, a precíz díszítés viszont megint csak megérte a fáradságot mert az Ifjú párnak és vendégeiknek nagy örömöt okoz: igazi "luxus érzés", valami különleges és antik hatású ebben a modernizálódott világban. Rendelési kódja:R-C-S-8W/7-7, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Antik-bohém díszdobozos meghívó és köszönetajndék - Marie-Antoinette stílusú esküvőre

Az új szezon slágere lesz  "minden ami antik de formabontó és lázadó". Ez a kettősség pedig nem más, mint az antik-bohém stílus! Díszdobozos meghívónk és köszönetajándékunk a híres hercegnő, Marie-Antoinette korabeli hanulatot idézi és reméljük kedvet csinálunk azoknak az Ifjú Pároknak, akik szeretnék beépíteni esküvőjükbe ezt a különleges formavilágot. A díszítőmotívumokat most is a növényi részek, elsősorban a virágok és indák ihlették. Az alapanyagok közül a fennséges csipkét, gyöngyöket és tollakat választottuk. A dobozos meghívó és köszönetajándék színösszeállítása nem mindennapi. A barackvirág a jégkék egy cseppnyi ekrüvel párosítva egy igazán látványos, ugyanakkor légiesen könnyed és fiatalos stílust eredményez. A meghívónak a belseje éppúgy különleges megoldást takar, mint a külső díszítés. A betétlapon olvashatjuk az idézetet és a meghívás szövegét. A betétlap tetején egy antik hangulatú pausz tekercs található, amelyet szaténszalag és rózsa rögzít a laphoz. A tekercsen "nászajándék tippek" olvashatók. A köszönetajándék dobozka egy kitűnő csokoládé-különlegességet rejt, amelynek formája is harmonizál a stílussal. A meghívó rendelési kódja: U-MA-900, a bon-bonos köszönetajándék doboz rendelési kódja: CBD-L-666.

Az árakról kérjük érdeklődjetek e-mailben, ne felejtsétek el megírni hogy pontosan hány darabra lenne szükség!

E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com

Honlapunk: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Barack színű dísztokos esküvői meghívó borostyánhatású brossal

Csillogó barack színű dísztokos meghívók készültek csodaszép borostyánkőre emlékeztető brossal díszítve. Már a jelenlegi esküvői szezon is bővelkedik a csipkézett, romantikusan kacskaringós és virágmotívumos meghívókban, és előrevetíti az új trendet is! Csodás pasztell, antik stílusú részletek és egy klasszikus esküvői virág, a rózsa motívum jelenik meg ezen a különleges meghívón. Egy darab kivehető betétlap és egy nászajándék ötlet kártya tartozik hozzá.  Igény esetén barack színű díszborítékot is tudtok hozzá rendelni. A meghívó rendelési kódja: R-C-S-1W/35, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsás csipkés esküvői meghívók - barack, arany és fehér színvilággal

Ismét rózsás temmatikájú meghívókat terveztünk. Első látásra lehet hogy nem fedezitek fel, de a meghívók félköréves kihajtható "szárnyai" rózsa motívumot rejtenek. A csipkére hasonlító kivágások közt 4 rózsa is rejtőzik. A meghívók kivehető betétlapjaira valamint a dísztok "zsebes" részére szolid rózsa grafikát nyomtattunk, így a visszafogottabb belső jól elensúlyozza a látványos külső borítást. A népszerű nászajándék ötlet kártya természetesen nem maradhat el. Mindhrom exkluzív csillogó papírból készült, barack, arany és gyöngyházfehér színben. Viszont ezt a típusú meghívónkat bármely más színben el tudjuk készíteni. Boríték is rendelhető hozzájuk igény esetén. A képeken bemutatott termékek rendelési kódjai:

Barack színű meghívó barna szalaggal: R-C-S -9W/662-0

Gyöngyhűzfehér meghívó barack szalagal: R-C-S -9W/6

Arany meghívó arany szalaggal: R-C-S -9W/66

Árakarót a weboldalunkon találtok, klikkk ide: www.dreamfowers.sokoldal.hu

Fényképes, dombormintás cseresznyevirágos esküvői meghívók

Szandra és Balázs számára igazi luxus meghívót készítettünk apró gyöngyös cseresznyevirággal díszítve. A virágokat szirmonként varrtuk össze rózsszín selyem anyagból. Erről a meghívóról igazán elmondhatjuk hogy részletgazdag, és bizony minden apró alkotóeleme külön-külön, jelentős idő ráfordítással készült! A domborítás, a szalag díszítés, a virág díszítés, a szatén dísz csík a betétlapon, a kis zseb, mind 100% "handmade".  Szandráék egy különleges félig-rajz szerű fotót küldtek magukról, melynek rózsaszín árnyalatai harmonizálnak a meghívó színeivel. Szerintünk is nagyon egyedi lett. Csodaszép gyöngyházas papírra nyomtattuk, rendeltek hozzá tartozó csillogó díszborítékot is.

A termék rendelési kódja: 7-R-288-R, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Esküvői meghívók a drágakövek színeivel - AMETISZT kollekció

Új kollekciókat készítettünk, melyeket a csodás ásványok és drágakövek színei ihlettek. Az emberiség már a kezdetek óta vonzzódik a csodás és különleges kövekért, melyek színe fénye, ritkasága elvarázsolja a szemlélőt vagy éppen boldog tulajdonosát. A drágakövek és a szerelem mindig is kapcsolatban álltak egymással. Gondoljunk csak a szerelmi zálogként adott gyűrűben csillogó ékkövekre, vagy a spirituális energiákkal rendelkező védelmező ásványokra. A legfontosabb tulajdonsága pedig ezeknek a csodás kincseknek hogy örökkévalóak...soha nem hervadnak el, nem pusztulnak el, színük, fényük örökké tart, akár az igaz szerelem!

AMETISZT KOLLEKCIÓ

Az AMETISZT a kvarcok családjába tartozik. Jellegzetes lilás színét a benne található mangán és vas-titán tartalomnak köszönheti. Az ""AMETISZT  legenda"" szerint maga a kristály a szépséges római Amethyst testéből született. Egy napon Bacchus boristen dühében egy falka tigrist küldött az emberekre, hogy az első velük szembejövőt megtámadják. Épp a szépséges Amethyst haladt feléjük, mire a Hold istennője megszánva őt, színtiszta kristállyá változtatta, mielőtt a tigrisek észrevehették volna. Bacchus isten, amikor meglátta a kristállyá meredt gyönyörű lányt, megbánta átkát és vörösborszínű könnyeket hullajtott, így kapat gyönyörű lilás színét a kvarckristályból képződött ametiszt.  Rendkívül erős védő kő! Igen magas spirituális rezgésekkel rendelkezik, így emel minden alacsony szintű energián, egyensúlyt teremt mindenben, de legfőképpen érzelmi kiegyensúlyozottságot ad!

 

Exkluzív dísztokos meghívó ametiszt lila organza szalaggal és szív alakú brossal

A kollekció első darabja az alábbi 3 képen látható rácsosan kivágott dísztokos meghívó, mely csillogó dombormintás fehér kartonból készült. 1 db nagyobb kivehető betétlap és 1 db kis nászajándék ötlet kártya tartozik hozzá (felár ellenében további betétlapok is rendelhetőek). Romantikus stílusát az elejét díszítő szív alakú strasszos brossnak köszönheti, mely nagyon jól mutat a légies ametiszt lila organza szalagra fűzve. A termék rendelési kódja: 880-017/1137. Árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/eskuvoimeghivok

Exkuzív kinyitható meghívó virág alakú brossal és dombormintás borítással

Sokan szeretik a látványos és erőteljesebb indás-virágos grafikákat, melyek nagyon hasonlítanak a luxus damaszkuszi mintás falfestményekhez és kárpitokhoz. Ennek a kinyitható meghívónak a külsejét ilyen látványos ametiszt lila inda mintával nyomtattuk, amely harmonizál a háromszögben ráhajló borítással. A csillogó kis strasszos részletek kedvelői nem fognak csalódni ennél a terméknél sem, hiszen fémből készült csodaszép virág bross díszíti, amely enyhén színjátszós irizáló strasszokból áll. Ez a meghívó is különleges luxus darab. A termék rendelési kódja: 880-017/017. Árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/eskuvoimeghivok

Exkluzív kinyitható dísztokos meghívó padlizsán lila szatén rózsával

Már korábban is nagy népszerűségnek örvendtek a kézzel készített szatén rózsás meghívóink. Különleges technikával, szirmonként varrjuk össze a rózsát, amely szaténselyemből készül. Igazán hasonlít a csodás szellőrózsák virágkelyhére. A közepét csillogó strassz díszíti. A meghívó eleje dombormintás, betétlapjainak mintázata harmonizál az indás dombormintával. Ehhez a meghívóhoz is 1 db nagyobb betétlap és 1 db kisebb nászajándék ötlet kártya tartozik. A fentiekhez hasonlóan ez a meghívó is csillogü fehér kartonból készül. A termék rendelési kódja: 880-017/0056. Árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/eskuvoimeghivok

Rózsatenger - romantikus dombormintás álom-meghívók

Ismeritek Sherri Hill legendás rózsa-ruháit? Az amerikai divattervező nő éppúgy nem fukarkodik a különleges díszítéssel, mint ahogy mi sem meghívóink kivitelezésekor. Nagyon szeretjük készíteni a bonyolult -és bizony- időigényes darabokat, hiszen nincs is jobb annál, mint amikor vendégeitek ezt mondják: "ez a legszebb, leglátványosabb meghívó amit valaha láttak"...

 

Az utóbbi időben valóságos rózsatenger volt nálunk, ugyanis ezeket a gyöngyös szatén virágokat egyenként, sziromról sziromra állítottuk össze a lentebbi fotókon látható megívóink díszítéséhez... Valóban olyan érzés volt, mintha egy gyönyörű ruhát varrnánk...

Több napos munka volt ez, és alig vártuk, hogy lefotózhassuk és megmutassuk kedves Olvasóinknak a végeredményt. Csillogó dombormintás karton, elsőosztályú gyöngyök felhasználásával alkottuk meg. Igazi rózsaszín esküvői álomba illő meghívók lettek. S jó hír hogy már RENDELHETŐ EKRÜ ÉS HÓFEHÉR színben is, tehát ha beleszerettetek, akkor az 598-680  rendelési kódra hivatkozva kérjetek árajánlatot tőlünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön. Várunk benneteket honlapunkon is:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XXV. - A liliom és gyöngy, a csokoládébarna és mályva találkozásai

Zsanett és Barnabás számára készítettük ezeket a különleges luxus kivitelű meghívókat. A színvilág kontrasztos és elegáns: csokibarna, mályva és fehér összeállítású. Előlapját fémből készült lilom  és egy minőségi fénylő gyöngyszem díszíti. Stílusát tekintve mindenképpen az elegáns-romantikus kategóriába soroljuk, és ajánljuk azoknak az ifjú pároknak a figyelmébe, akik kedvelik az antik és modern harmóniáját. A termék rendelés kódja Luxus-15/15 . Aktuális áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A termék luxus kategóriás, rengeteg munkaóra ráfordítással és precizitással készül minőségi alapanyagokból, kérjük ezt majd vegyétek figyelembe az árkalkuláció értékelésekor. Viszont megéri a ráfordított összeg mert egy olyan meghívót tudhattok magatokénak, amelyre évek múltán is emlékezni fog mindenki.

Luxus esküvői meghívók XXIV. - Western stílusú meghívó II.

A korábbi Western esküvői meghívónk akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttünk, ebben az évadban készítünk egy másikat is. Annál is inkább mert nagyon sok fiatal pár  már most a szezon elején lefoglalta a legjobb lovastanyákat, majorokat, csárdákat a nyári esküvőkre, és bizony a vidéki-country hangulathoz szükséges egy érdekes, nem mindennapi meghívó. Reméljük ez az exkluzív darab is majd gazdára talál... A díszdoboz belsejében egy kinyitható kártya van, mely nagyon emlékeztet a western pajtakocsmák csapóajtóira... Mindezt égetett szélű szatén anyag keretezi. A menyasszony ruhájának fehérségét a csipke szalag jelképezi, és persze az elmaradhatatlan jegygyűrű is ott csillog rajta. A férfi erejét, védelmező szerepét pedig a meghívó dobozára kötözött, csomózott bőrhatású zsinór hivatott megjeleníteni. Egy jó meghívó küldetése az, hogy előrevetítse a Nagy Nap hangulatát, az atmoszférát, mely keretbe foglalja majd az egész rendezvényt. Szinte érezzük a parázson sült finomságok illatát, felsejlik a szalmabálák sárgásbarna színe, a menyasszony tisztasága. Itt szeretnénk elmondani, hogy nem könnyű megkompnálni egy ilyen meghívót... hogy értelme, mondanivalója legyen és ne egy semmitmondó papírdarabként kerüljöm majd  a meghívottak fiókjába... Meghívóink EMLÉKTÁRGYAK... ezt nagyon fontosnak tartottuk megemlíteni. A bemutatott meghívó áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Kérjük az árajánlat értékelésekor vegyétek figyelmbe, hogy ez egy különleges meghívó, drága alapanyagkból, nagyon sok munkaóra ráfordításával gyártjuk...így az ára sem lehet  alacsony kategóriás.

 

Luxus esküvői meghívók XXIII. - Ezüst ragyogás: Készülődés a Comói-tóhoz

Mai bejegyzésünket és fotóinkat sok szeretettel ajánljuk Anikónak és Rudinak, akik megrendelték tőlünk ezeket  a csodás meghívókat és  értékelték a 100%-ig kézzel készített termékek varázsát. Anikó és Rudi egymásra találásuk és életük összefonódását egy csodálatos esküvővel koronázza meg a Comói-tónál, mesés környezetben, szeretteik társaságában. Bizony egy ilyen élményekkel kecsegtető, izgalmas eseményhez luxus esküvői meghívó illik, melyeket mi készítettünk Nekik, rengeteg munkaóra ráfordításával. A dobozok szaténbélésének vasalásától kezdve a gyöngyök szemenkénti felrakásáig minden aprólékos munka volt, és a végeredmény bennünket is gyönyörködtetett, amikor becsomagoltuk és útnak indítottuk a fontos kis küldeményt. Az, hogy Anikóéknak is örömöt okozott (és reméljük, hogy a meghívottaknak is tetszik majd), igen megerősít bennünket abban hogy megérte a koncentrálást, az időráfordítást és, hogy vannak akik nem sajnálják az összeget a szépre! Anikóéknak ezúton is hosszú boldog együtt eltöltött éveket kívánunk.

Pár szóban azért tegyünk említést az esküvő helyszínéről is: hogy hová is szól ez a szép meghívó? Mi csak a tavat ábrázoló fotókról tudjuk elképzelni milyen  káprázatos ez az "esküvői díszlet"... Nem semmi, az biztos... A Comói-tó olyan egyedi atmoszférát teremt, hogy kitörölhetetlen emlékekkel térhet majd haza minden résztvevő. Az ember tényleg kedvet kap kimozdulni kis hazánkból. Tehát aki csak megteheti, tényleg szervezze az esküvőjét csodás tájakon...az élmények mindent megérnek, és ki tudja, a Comói-tónál még a jó öreg George Cloony-val is összefuthatunk:)

Luxus esküvői meghívók XXI.- Egyedi díszdobozos meghívó lovas-lovagos esküvőre

Egy igazi modernkori mesebeli esküvőre készítettük a most bemutatott gyönyörű díszdobozos meghívóinkat. Kata és László életének fontos szereplői a lovak, és egyedi lovas témájú meghívót szerettek volna. Ráadásul az esküvőjük egy kastélyban lesz, így kínálkozott is a lehetőség hogy kicsit középkori, kicsit lovagos hangulatú legyen az egész. Teljesen szabadkezet kaptunk a tervezésnél, Katának a western stílusú meghívónk tetszett, és csak annyit kért, hogy a formája az hasonló legyen és 2 lovacska mindenképpen szerepeljen rajta. Igazából vártunk már egy ilyen érdekes projektre, hiszen pl. "lovas meghívót" még soha nem kért tőlünk senki. A végeredmény a képeken látható: csillogó, dombormintás, romantikus, és LOVAGOS:), ahogy az egy mesés-kastélyos lagzihoz dukál! A díszdobozt csipkével díszítettük, arany jeggyűrű is került bele. Rengeteg munkánk van benne, és a legjobb az egészben hogy nagyon tetszett az ifjú párnak, boldogan mondtak köszönetet, és ez megér minden belefektetett időt! Ezekután mondhatja valaki, hogy a "Kastélyos-hercegnős mesék" nem válnak valóra?? Érdemes álmodozni...!!!

Luxus esküvői meghívók XX. - Fekete-fehér brokát-mintás meghívó

Ismét készítettünk egy gyönyörű luxus meghívót! Konkrétan azoknak az Ifjú Pároknak szeretnénk kedveskedni vele, akik a fekete-fehér szín bűvöletében élnek, és az esküvőjük színvilágát is ebben a színpárosításban képzelik el. Mert bármilyen meglepő is, már egy jó ideje szép számmal jelentkeznek nálunk a fekete-fehér szín rajongói. Most pedig szeretnénk megmutatni, hogy mennyire elegáns, milyen különleges is lehet egy fekete-fehér esküvői meghívó. A képen látható darabot úgy terveztük meg, hogy a klasszikus betétlapos-tokos formátumon jól érvényesüljön a nem mindennapi díszítés. Fekete madártollat, barackviág színű szaténrózsákat és tekla gyöngysort használtunk, amelyet brossszerű formában tettünk fel a meghívó dísztokjára. Mind a dísztok, mind pedig a betétlap gyöngyházas csillogó kartonból készült. Igazi csemege azok számára akik a meghívóban is az extrát, extrémet, luxust keresik! A szaténrózsák egyébként nem csak barack színben vannak, hanem piros, tiffany-kék, krém és lila színben is be tudjuk szerezni - ezen a meghívón bármelyik szín gyönyörűen mutat. A meghívó rndelési kódja Luxus 20/20-barack-gyöngyös. Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Luxus esküvői meghívók XIX. - Bézs "ékszerdoboz"meghívó és vintage köszönetajándékok

Legújabb luxus kivitelű meghívónkat mutatjuk be ma Nektek ezzel a pár gyönyörű fényképpel. Hogy kiknek ajánljuk ezt a különleges díszdobozos szépséget? Minden olyan menyasszonynak, aki kislány kora óta igazi "hercegnős" ara szeretne lenni. Aki el sem tudja képzelni az esküvőt gyönyörű csipkék, gyöngyök, tüll és dús virágok (és persze herceg) nélkül... Úgy gondoltuk, miért ne lehetne egy meseszép hercegnőnek meseszép a meghívója? Igazi vintage stílusú dobozos meghívót terveztünk, mégpedig a rusztikus/rózsás grafika és a fennséges csipkés/selyemvirágos dekor kombinálásával. Mindezt bézs-halványbarack színvilággal. Mint tudjátok, a szezon legnagyobb slágere lesz a menyasszonyi ruhák terén is a csipke-gyöngy-tüll kombináció, úgyhogy ez a kis ékszerdoboz formájú meghívó igazán trendi lesz! Nagy divat lesz a vintage stlusú mini fátyol is (katt IDE, ha szeretnéd látni), amit féloldalt tűznek a hajba és gyöngyök, tüll és virágok díszítik, pontosan úgy mint a képen látható meghívót. Igazából pont ez volt a célunk, hogy emlékeztessen ez a fajta díszítés ezekre a csinos kis fátylakra. De nem csak meghívóra gondoltunk, hanem a hozzá tartozó köszönetajándékokra is, mégpedig hölgyek és urak számára külön-külön! A csipkével díszített mini méz köszönetajándék biztos hogy belopja majd magát a lányok-asszonyok szívébe. Hatszögletű üvegben rendelhetitek meg tőlünk (nem csak a képen látható színben).Nem is beszélve a férfiaknak szánt mini likőrről, amit szintén a lenti képen láthattok. Természetesen ezeket a kis ajándékokat egyenként ellátjuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyaként is használhatók. A meghívó rendelési kódja: Luxus 19/19- "bézs ékszerdoboz". A köszönetajándékok felől érdeklődhettek úgy, mint "mini méz csipkével" és "mini likőr köszönetajándék". A fenti termékekre vonatkozó árajánlatunkat a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön kérhetitek. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is, ahol rengeteg különlegesség vár még Rátok, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XVIII - Ciklámen-ekrü csillogás

Az esküvői színvilág nagyon közkedvelt és vezető színét, az ekrüt - más árnyalatokkal párosítva sokszor bemutattuk már, de a meseszép cikláment csak most fedeztük fel. A ciklámen valahol a bordó és a hot pink közt helyezkedik el a színskálán, és bármire is tervezünk ciklámen színű grafikát - legyen az meghívó, menü, vagy köszönetajándék, - biztosak lehetünk benne, hogy elegáns lesz! A képen látható csillogó ekrü kartonból készített meghívót a sötét ciklámen sűrű növényi inda minta teszi izgalmassá. A mintázatot egyébként damaszkuszi (vagy damaszk) mintázatnak nevezzük, és a mesés perzsa világból, a rózsaolaj hazájából, Damaszkuszból ered. A damaszkuszi minta legfőbb jellegzetessége a rózsa növényi részeinek összefonódó ábrázolása, a sűrű levél és inda-hálózat. A mintának köszönhetően a karton textilre emlékeztet bennünket. A meghívó igényes kivehető betétlapos megoldással készül, és válaszkártyát is találunk benne. A meghívó rendelési kódja: Luxus 18/18-"Ciklámen-ekrü csillogás". Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Megrendelhető gyöngy díszítéssel vagy sima szaténszalag díszítéssel (masnival).

Luxus esküvői meghívók XVII.- "Rózsa és gyöngy" meghívó

Bizonyára értesűltetek róla, hogy 2013-ban elárasztja a ragyogás a divatot és menyasszonyi ruhák többségét, köszönhetően a tervezők által alkalmazott és kézzel rávarrt gyöngyöknek, flittereknek, csipkéknek és fonatoknak. A divatrajongók biztosan látták már, hogy Chanel -Karl Lagerfelddel az élen 2013-ban a különböző méretű gyöngyökre teszi le a voksot. A gyöngyök újra felfedezése megjelenik az esküvői trendekben is. Divatosak lesznek a gyönyörű bross kiegészítők, a finom elegancia és az előkelő pompa ízléses összefonódása. A kontrasztos színek használata szintén előtérbe kerül: az a menyasszony aki fekete, vagy sötét csokoládébarna virágmintás csipkével díszített fehér ruhát visel, igazán trendi lesz. Úgy gondoltuk, hogy ezek alapján megalkotjuk a képen látható különleges meghívót, amely kicsit hasonlít egy elegáns női levéltárcára. Hangulata természetesen vintage, kicsit antik, ugyanakkor nagyon glamour-os a kézzel rátett gyöngyöknek és hófehér színű szatén rózsának köszönhetően. Nem kis munka precízen feltenni a csipkére ezeket szép alapanyagokat, hogy a végén egy igazi bross-hatású díszt kapjunk, de megéri a ráfordított idő. A kontrasztos csokoládébarna csipke védelmező hatást kelt, ahogy markáns színével rásimul a rózsaszín virágmintás kartonra - éppúgy ahogy a vőlegény védelme alatt áll a menyasszonya. Reméljük a színösszeállítás tetszeni fog a férfiaknak is...hiszen lányok az ő színvilágukat is figyelembe kell venni amikor meghívót választunk! A képen látható meghívó rendelési kódja: Luxus 17/17-"Rózsa és gyöngy". Áráról kréjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

Luxus esküvői meghívók XVI. - Vanília-krém színű csipkés díszdobozos meghívó

Három gyönyörű alapanyag találkozása: a csipke, a szatén, és a csillogó kartonpapír az, ami megadja a fennséges hangulatát a ma bemutatott díszdobozos luxus meghívónknak. És mindez vaniliakrém színben, ami sok menyasszony számára álmaik színét jelenti nem csak a ruha terén, hanem az egész dekorációt illetően is. Sokan érdeklődtek mostanában csipkés díszdobozos meghívó iránt, így eleget téve a kéréseknek mától megrendelhető ez a rózsákkal díszített különleges darab. Mivel a kihajthatós meghívó külseje díszes, úgy gondoltuk, hogy a díszdoboz legyen szolidabb, vékony szaténszalagos megoldással - így még nagyobb a meglepetés amikor kibontják szeretteink. Az édesanyák, édesapák, nagyszülők, testvérek - akik a legtöbbet jelentenek számunkra - hát nem megérdemelnek egy ilyen szép meghívót??? Bízunk benne, hogy legalább olyan szeretettel adjátok majd át nekik, mint ahogy mi készítettük ezt a bemutatódarabot. Megrendelhető nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, rendelési kódja: Luxus 16/16-vaniliakrém. Szeretettel várunk mindne kedves Ijú Párt honlapunkon, ahol rengeteg különleges meghívó vár Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XV. - Csokoládé és barackpúder csipkével

A hónap első bejegyzéseként fogadjátok szeretettel legújabb luxus esküvői meghívónkat, melyet ezúttal úgy terveztünk meg, hogy a férfiak kedvére is tegyünk egy kicsit. Mégpedig a csillogó csokoládébarna színválasztással és az antik fém dísszel. Szerettünk volna egy olyan luxus meghívót, amely a Menyasszony nőies és a Vőlegény férfias karakterét egyaránt hordozza, ugyanakkor különleges, és elegáns - ahogy azt tőlünk már megszokhagtátok. Kedvenc jelmondataink között van az "Elegancia és design", és úgy gondoljuk ismét sikerült hűnek maradni e két jezőhöz. Pedig nem volt könnyű dolgunk, ugyanis a képen látható csodaszép fém díszt beszerezni nagy mennyiségben...itt Magyarországon...elég kimerítő és már-már reménytelen feladat. Merthát egy-kettő darabbal nem sokra megyünk, hiszen egyszerre több száz db meghívót szoktak a fiatal párok rendelni tőlünk... Ha hiszitek, ha nem - nem könnyű kis hazánkban megfelelő kellékekhez, megfelelő mennyiségben hozzájutni. Ahhoz hogy meg tudjunk ütni pl egy amerikai mércét, sokkal több utánajárás szükséges, mint  a külföldi gyártóknak. Nekünk sokkal nehezebb dolgunk van ilyen téren, mint tengerentúli kollegáinknak. Szóval dűlőre jutottunk a gyártóval és forgalmazóval és végre valahára hozzájutottunk nagy mennyiségben ezekhez az antik hatású virágdíszekhez, tehát a meghívó mától rendelhető a képen látható exkluzív díszítéssel! A rendelési kódja Luxus-15/15. A rendeléseket a dreamlowersdesign@gmail.com e-mail címünkön fogadjuk. A meghívó áráról kérjük érdeklődjetek e-mailben.

Luxus esküvői meghívók XIV. - Exkluzív barokk legyező meghívó

Az idei szezonban is nagyon szeretik a menyasszonyok a legyező meghívóinkat. Sokan érdeklődtek a halványkék szín iránt és úgy tűnik igény van a luxus minőségre is, így szintén közkívánatra - megalkottuk a  képen látható csodaszép barokk legyező meghívót. Természetesen csillogó kartonból, csipkével díszítve. Ahogy nézegettük a képeket egyből az antik főúri rezidenciák kertjeiben sétáló kisasszonyok jutottak eszünkbe, amint csipkés napernyőikkel és legyezőikkel végigvonulnak a zöld pázsiton. Bízunk benne hogy ez a kis előkelő legyező meghívó is a kedvencek közé kerül, mint a többi, és sok menyasszony beleszeret majd. Különösen ajánljuk azok figyelmébe akik szeretik a vintage stílust és rajonganak a csipkéért.  A meghívó rendelési kódja Luxus-99/kék legyező. Az áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Szeretettel várunk mindenkit a honlapunkon is, ahol rengeteg különleges meghívó és köszönetajándék közül válogathattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XIII.- Magyaros meghívó csipkével és kékfestő mintával

Örömmel jelentjük, hogy ma ismét egy igazi különlegességgel tudunk szolgálni kedves olvasóinknak! Már régóta tervezünk egy "Magyaros Stílusú Esküvői Meghívó Kollekciót", amelynek első darabja el is készült, és mint látjátok a képeken - a tőlünk megszokott luxus kivitelben. Hiszen egy igazi, hamisítatlan, magyar hagyományörző lagzihoz mi más is dukálhatna?! A meghívó csillogó kartonra készült, csipkével és gyöngyökkel díszítettük, amely emlékeztet a gyöngyös pártára, azaz a menyasszony esküvői fejdíszére. Amikor mintát és színt kerestünk a meghívóhoz, eszünkbe jutott Magyarország egyik legrégibb népi mestersége, a kékfestés. Ezzel a textilfestési módszerrel sokak által kedvelt, és ma is nagyon népszerű, kedves kis népi mintákat készítettek egykor. Jellegzetességei: a kék alapon fehér mintázat, a pici virágok, sűrű növényi motívumok. Szerettük volna ha a meghívón megjelenik a madár motívum is, hiszen a virágok és madarak a magyar népművészetben a szerelem jelképei, tehát elengedhetetlenek egy igazi magyaros esküvői meghívó estetében. Meg is találtuk a kiskakast és a kendermagos tyúkocskát, ami nagyon vidámmá teszi a meghívó hangulatát. Ha Ti is egy hetedhét országra szóló vidéki magyaros lagzit terveztek, és úgy gondoljátok, hogy a meghívásnak is meg kell adni a módját, akkor szívesen elkészítjük a képen látható magyaros meghívót. Rendelési kódja: Luxus-013/magyaros-kék. Árajánlatot e-mailben tudtok kérni tőlünk: dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön. Ez a meghívó garantáltan elnyeri majd az idősebb és fiatalabb generáció tetszését is.

Luxus esküvői meghívók XII.- Dombormintás díszdobozos meghívó gyöngyökkel és pihe-tollal

Legujabb luxus esküvői meghívónk igazi exkluzív modell, hófehér és egy pici ezüst színkkombinációval. A meghívót vastag ezüst szatén szalaggal és gyöngyös-pihetollas virággal díszítettük. 2 db betétlap található benne, idézettel és szöveggel. Az egész meghívó nagyon hasonlít egy csodaszép menyasszonyi ruhához amely összesíti a modern és antik stílusjegyeket. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan fiatal pár fogja választani, amelynek hölgy tagja nagyon finom, érzékeny nőies és szereti a klasszikus stílust ugyanakkor szeret valami kis plusszt, egy kis különlegességet vinni a dolgokba. Ennél a meghívónknál ez a kis plussz nem más mint a gyöngyös-tollas virág, ami kicsit vintage stílusra utal. A meghívó csillogó gyöngyház fényű kartonból készül, dombor mintázattal. A képek magukért beszélnek. A meghívó áráról, kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A rendelési ködja: Luxus-18-ezüst/tollas

Luxus esküvői meghívók XI. - Vintage meghívó rózsaszín-mályva színben - ELKÉSZÜLTEK!!!

Ezt a bejegyzést Beátának és Zoltánnak küldjük Veszprémbe, akik azóta már nagy izgalommal osztogatják szeretteik körében a képen látható luxus meghívóikat. Nagyon aranyos fiatal párról van szó, akik türelmesen kivárták a cseppet sem rövid elkészítési időt. Mert bizony ezeknek a rózsaszín vintage luxus meghívóknak minden darabját aprólékos munkával készítettük el. Díszítésként gyöngyház fehér és púderrózsaszín tekla gyöngyöket használtunk, amelyeket - mint ahogy azt korábbi bejegyzésünkben olvashattátok - egyenként ragasztottunk fel. Ami a legjobb az egészben, hogy megvalósíthattuk Beáta álmát és a nőies - kifinomult személyiségével leginkább harmonizáló meghívót alkothattuk meg. A képek magukért beszélnek... Egyszer van csodálatos NAGY NAP az életben - ha tehetjük - adjuk meg a módját:) Ehhez nyújtunk mi segítséget, így ha bárki szeretné megrendelni a képen látható luxus terméket, nyugodtan érdeklődhet nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, a meghívó rendelési kódja Luxus-01/1 rózsaszín. Beátáéknak pedig sok boldogságot kívánunk, bár még úgyis "összefutunk" köszönetajándék és ültetőkártya ügyében:)

Luxus esküvői meghívók X. - Óarany csipkés luxus örök romantikusoknak

Májusi első bejegyzésünkben luxus-kollekciónk újabb ékkövét szeretnénk bemutatni. A képen látható kifinomult csipkedíszítéses vintage meghívót az örök álmodozó, szerelmes-romantikus pároknak ajánljuk. Tervezéskor az óarany-halvány púder színösszeállításra esett a választásunk, valamint a fennséges csipkére, amely emlékeztet bennünket egy antik esküvői ruha részletére. A fényképek igazából magukért beszélnek, a meghívó az igényes luxust, az időtlen romantikát képviseli. A meghívó mától rendelhető! Rendelési kódja: Luxus-07/7- "Csipkés romantikus meghívó". Áráról és megrendeléséről e-mail címünkön tudtok érdeklődni: dreamflowersdesign@gmail.com.

.

Luxus esküvői meghívók IX. - Vintage meghívó rózsaszín-mályva színben -KÖZKÍVÁNATRA!

A rendkívül npszerű luxus kategóriás vintage meghívónk mostmár rózsaszín-mályva színösszeállításban is megrendelhető. Az utóbbi időben rengetegen érdeklődtek, hogy nincs-e a korábban bemutatott bronz meghívó rózsaszínben. Úgyhogy volt egy kis időnk és megalkottuk, közkívánatra. Reméljük sok menyasszony örömére:) Az esküvő és a rózsaszín színárnyalatok elválaszthatatlanok egymástól - függetlenül mindenféle divat-trendtől... A rózsaszín klasszikus esküvői szín, nagyon sokan rajonganak érte. A képen bemutatott vintage meghívó igazán elegáns, kifinomult. Ajánljuk mindazoknak akik szeretik a klasszikus szépséget és  az antik hangulatot.  Rendelési kódja:Luxus/Vintage-01/1-rózsaszín. Áráról e-mail címünkön tudtok érdeklődni: dreamflowersdesign@gmail.com.

Luxus esküvői meghívók VIII. -Szétszóródott arany színű gyöngyszemek...

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár luxus meghívóit mutatjuk be:) Ismét szétszóródtak a gyöngyök, de ezúttal nem véletlenül, hanem azért, hogy Adrienn és Ákos díszdobozos meghívóit díszítsék:) A színvilág a klasszikus óarany és a csillogó krém, amely rendkívül elegáns párosítás, ha az esküvőről van szó. A díszdobozt óarany selyem szatén anyaggal béleltük ki, erre helyeztük rá a betétlapot amelyet ugyanabból a csillogó kartonból készítettünk mint amiből a díszdobozt. Sokáig gyönyörködtünk bennük, aztán egyenként becsomagoltuk, hogy nehogy megsérüljenek a szállításkor és útjára engedtük a csomagot. Azóta Adriennék már megkapták és mostmár ők és vendégeik gyönyörködhetnek benne:) Ha Ti is szeretnétek ilyen szép meghívót, érdeklődjetek áráról az e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A meghívó rendelési kódja Luxus 02/2-arany-krém.

Luxus esküvői meghívók VII. - Meghívócsoda krém-toffe színben

Bizony nem először fordul elő, hogy egy ruha vagy aktuális divat-trend ad ihletet egy meghívó elkészítéséhez. Most sem volt ez másképp. Az interneten böngészve egy csodálatos esküvői ruha-szett egyszerűen rabul ejtett. A képen látható ruhaköltemény krém-toffe, azaz krém-karamell színben pompázik és hihetetlenül merész a szabása...

Tehát ez a ruha és alkotója abszolut megérdemli a tiszteletet és azt, hogy egy fantasztikus luxus kategóriájú meghívót komponáljuk a hatására. Nem volt kétséges hogy a meghívó díszdoboza a ruha szoknya részére emlékeztető megoldással lesz díszítve. A derékrésznél lévő hatalmas tofee színű masni sem maradhatott le a díszdobozról, sőt még arany színű csillogó rózsaleveleket is feltettünk a masni alá... Pályafutásom alatt ezt a meghívót volt a legnehezebb elkészíteni... A meghívóban 2 betétlap található, amelyek harmonizálnak a doboz külsejével. megszokott módon az egyiken szerepel az ifjú pár neve és az idézet, a másikon pedig maga a szöveg. Ha beleszeretsz ebbe a meghívóba (menyasszonyoknál nagyon könnyen előfordulhat ez:) , biztos lehetsz abban, hogy a vendégek akik kapják, hosszú évek múltán is emlegetik majd, mennyire különleges volt a meghívótok. A rendelési száma Luxus-06/6. Az áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy elkészítése /főleg több darab esetén/ nem 2 nap...várni kell rá, hiszen rengeteg munka van benne, hogy ez ilyen szép legyen...de azt hiszem megéri:)

 

Luxus esküvői meghívók V. - Esküvő a Velencei karneválon

Még néhány nap, és elkezdődik a világ legismertebb, és legszínesebb romantikus karneválja, a Velencei-karnevál. Bizony vannak olyan szerencsés fiatal párok, akik úgy döntöttek, hogy összekötik az esküvőt és a nászutat és most, február közepén indulnak a szerelmesek városába, hogy kimondják az Igent. Feledhetetlen élmény lesz, hiszen ilyenkor Velence olyan mint egy mesevilág. Mindenki színes jelmezbe és gyönyörű maszkok mögé rejtőzik, a város tele van élettel, zenével és tánccal.

Egy ilyen velencei -mondhatni luxus- esküvőhöz pedig természetesen egy luxus esküvői meghívó dukál, amit Velence téli színei ihlettek. Meghívónk a víz türkiz színét, a házakon megcsillanó halvány napfény barackvirág fényét viseli. A nyomtatás színe pedig óarany. Díszítésként csipkét és gyöngyöket használtunk. Úgy terveztük meg, hogy ne legyen túlságosan karneváli, így ha bárkinek megtetszik, bármilyen évszakban és színhelyen tartandó esküvőhöz jól passzoljon. A díszdobozt szatén anyaggal béleltük ki, a betétlapokat is csipkével díszítettük. Ismét egy különleges meghívóval gazdagodott kínálatunk... tehát nyugodtan érdeklődjetek emailben a meghívó áráról, hiszen mától megrendelhető. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com.

Luxus esküvői meghívók III. - "Elegáns, lázadó és örök"

Indítsuk az idei szezont luxussal! Ha már jártatok honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) biztosan észrevettétek, hogy szeretjük a különlegességet, a hagyományostól eltérő formákat. És még egy dolgot nagyon szeretünk: ez pedig a DIVAT. Miért ne legyen az esküvői meghívó is divatos, trendi, vagány...? Olyan...amit tutira eltesz emlékbe minden meghívott... És ha igazán lázadóak vagytok, igazi egyéniségek, akkor ez a meghívótokon is meg kell hogy mutatkozzon! Az idei esküvői szezonunkat a képen látható díszdobozos farmerdíszítéses meghívónkkal nyitjuk meg. MÁR RENDELHETŐ!!! A díszdobozban 3 különböző betétlap kap helyet (kártyáknak is nevezhetjük ezeket egyébként) : az egyiken a meghívó és az idézet olvasható, a másodikon "Amire vágyunk..." felirattal nászajándék tippek, a harmadik pedig válaszkártyaként működik (szerepelhet rajta az ifjú pár elérhetősége). A meghívó csillogó kartonból készül! Minden részlet kifinomult, egyedi tervezésű, és elkészítése több időt is vesz igénybe, de higgyétek el hogy megéri várni rá és a ráfordított összeg is megéri, mert a végén tényleg egy nagyon különleges esküvői meghívótok lesz amit mindenki emlegetni fog!

Lányok!!! Ez az a "beleszerettem és nem tudom otthagyni, meg kell szereznem" típusú "cucc", és ha szeretitek a divatot és a lázadást akkor ez a Ti meghívótok lesz. Ja, és a vőlegnynek is tetszeni fog, hiszen van rajta farmer díszítés!!!! A rendelési száma: Luxus-03/3. Az árárók e-mailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön!

 

Luxus esküvői meghívók II. - "Szétszóródott gyöngyszemek..."

Megesik, hogy a véletlen adja olykor a legjobb ötleteket. Még akkor is ha az első pillanatban nem értékeljük pozitívan az eseményt. Így született a képen látható elegáns díszdobozos meghívónk is. Óvatlan mozdulattal kezdődött, amikoris egy egész tál gyöngy huppant le a földre, és gurult ezer felé, amerre a szem elláthat... Mindent beterített... de az a néhány szem ezüst színű gyöngy a legszebb kartonjainkra esett, történetesen a csillogó rózsaszínre. Megcsillantak rajtuk a beszürődő napsugarak, egy szobanövény árnyéka pedig érdekes kacskaringós motívumot "festett" a kartonra. Egy perc sem telt el és már szerkesztettem is a legújabb gyöngy díszítéses luxus kivitelű meghívónkat:) (a gyöngyöket később összeszedtük:)) Tehát ennek a kis "balesetnek" köszönhető, hogy újabb különlegességgel tudunk szolgálni. Ha nektek is tetszik ez a meghívó, várjuk érdeklődéseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja: Luxus-02/2. Látogassátok meg honlapunkat is ahol rengeteg csodaszép meghívó vár még rátok:

www.dreamflowersdesign.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók I. - Vintage stílusú meghívó

Minden tervezőnek, művésznek, alkotónak van olyan munkája amit legelsőnek saját maga számára, a kreatívitás kiélése érdekében készít, főképp kedvtelésből. És nem sajnálja rá a legdrágább alapanyagot, sem pedig a hosszú munkaórákat... :) A végeredmény mindig nagyon-nagyon megéri !!! Szóval így vagyunk mi a luxus meghívóinkkal is... ezért úgy döntöttünk, ne csak az asztalfiók számára készítsük el őket, hanem nézzétek meg Ti is...Hátha van olyan fiatal pár, aki az esküvői meghívók terén is szigorúan ragaszkodik a luxushoz és hajlandó áldozni is rá. Ki tudja, talán pont Ti vagytok azok?:)

"Luxus esküvői meghívók" sorozatunk első fejezetében a képen látható vintage stílusú meghívót szeretnénk elsőként bemutatni. Antik hangulatú, mégis megállja a helyét a mai modern világban. Kifinomult, mégis karakteres. Mindezt pedig a minőségi anyagválasztásnak és kidolgozásnak köszönheti. A meghívó többféle papírból készül amelyek harmonikusan kiegészítik egymást. A csillogó, a dombormintás és a vászonhatású papír egymást kiegészítve adja vissza a régmúlt hangulatát. A dombormintás gyöngy-díszítéses borító pedig egyenesen a történelem hercegnőinek mesebeli ruhái juttatja eszünkbe. Ha nektek is megtetszett ez a meghívó, várjuk érdeklődéseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja: Luxus-01/1 Látogassátok meg honlapunkat is ahol rengeteg csodaszép meghívó vár még rátok:

www.dreamflowersdesign.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT