V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csipke, strasszok és pillangó - exkluzív díszdobozos meghívók ekrü színben

Elkészültünk ezekkel a csodás pillangós díszdobozos meghívókkal, és bizony már tovaszálltak a boldog tulajdonosokhoz, hogy azután a nagy nap hírével ismét útra kelljenek a kedves rokonokhoz és barátokhoz. Ekrü dombormintás kartonból készítettük, a kedves Ifjú pár kérésére egy saját Mr. és Mrs. grafikát nyomtattunk a közepére. A légies pillangón strasszkövek ragyognak, és hófehér csipke pánt díszíti a tetejét.
RENDELHETŐ MÁS SZÍNBEN IS! A képen látható meghívó rendelési kódja: R-490/m-20. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

 

 

Lila lepkeház meghívók II.

Végre a jó kis koraőszi fényviszonyoknak köszönhetően lehetőség nyílt pár gyönyörű kép készítésére a lila lepkeház meghívókról. Idén is tartotta népszerűségét a lila esküvői színvilág, így rengeteg lila lepkeház talált gazdára és reméljük a következő szezonban is sokan rendelitek majd meg ezeket a csodás meghívókat. A visszajelzések 100%-ig pozitívak, minden meghívottnak nagyon de nagyon tetszettek a lepkeházak, és elteszi mindenki - mint emléket, szuvenírt. Szóval ha valami igazán különlegesre vágytok, ne késlekedjetek megrendelni. Kérdéseiteket, megrendeléseiteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mal címen. A lepkeház meghívók áráról honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Türkiz lepkeház meghívó

Korábban már muattunk fényképeket a türkiz színű lepkeház meghívónkról, de most találtunk egy pár szép képet a sokezer között, úgyhogy megosztjuk veletek. A képen látható meghívót Illés Daninak (4 For Dance táncegyüttes)  és kedvesének Nórának készítettük. Dani és Nóri romantikus szerelméről itt olvashattok: "Elkelt a 4 For Dance egyik tagja". Ha Nektek is megtetszett ez a csodálatos lepkeházt dobozos meghívó, szeretettel várunk honlapunkon, ahol inforációkat találtok az áráról és a megrendelés menetéről, katt a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Zöld lepkeház dobozos meghívó

Ezen a héten is gyönyörűbbnél gyönyörűbb meghívók születtek. Nézzétek meg Zitus és Jenci zöld lepkeház meghívóját:) Csak úgy vibrált az almazöld szín a késő délutáni napfényben. Ezen a csodaszép nyáriasnak mondható napon öröm volt fényképeket készíteni. Sokan nem is gondolják, hogy milyen sok munka van 1 db lepkeház meghívó elkészítésében. 1 db körülbelül 1 óra alatt készül el, egészen a nyomtatástól a vágásokon keresztül a ragasztásig... és persze nem egyszerű ám megvalósítani hogy "kinőjjenek a virágok" a meghívó közepéből:) De ez már TITOK:) De annyira jó egy 2 dimenziós papírból 3 dimenziós ajándékdobozt készíteni! Szóval nagyon sok munkaóra van ezekben a meghívókban. A legutolsó mozzanat is fontos, amikor a lepke fekerül a virágra, öszzecsukjuk a dobozt, a masnit megkötjük és már csak a meghívott vendég fogja kinyitni legközelebb:) Hát én biztos nagyon örülnék ha ilyen meghívót kapnék:) és elmennék Zitus és Jenci lagzijába. Tehát így távolból is üzeni a stábunk Zitusék szeretteinek, hogy "mindent bele"...ezek a fiatalok nagyon nagy gondot fordítanak arra hogy a lehető legszebb legyen a lagzi... A képen látható meghívó rendelési száma: Lepkeház-01-almazöld. A termék áráról tájékozódhattok honlapunkon:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Narancssárga lepkeház meghívó

A képen látható narancssárga lepkeház díszdobozos meghívónkat közkívánatra mutatjuk be blogunkban, ugyanis honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) ebben a színben nem szerepel. Sok fiatal pár írta nekünk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), hogy 2011-es esküvőjükhöz narancssárga dekorációt választottak, és szeretnék a lepkeház meghívót is narancssárga színben. A képen látható meghívó áráról információt találtok honlapunkon:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Ha még nincs esküvői meghívótok, látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz színű lepkeház meghívók - pillangók repülésre készen!

Egy korábbi bejegyzésünkben írtunk Nóri és vőlegénye, Dani (4 For Dance) esküvői meghívójáról. Igaz akkor még csak mintadarabot rendeltek ebből a csodás türkiz lepkeház meghívóból, de akkor is sejtettük már hogy hamarosan meg fogják rendelni az összeset... és így is lett. Nagyon szerettük készíteni ezeket a meghívókat:)

Végre egy merész különleges és vibráló szín! Pont olyan, mint ameilyen Nóri és Dani:) Dinamikusak, vidámak.Több mint száz darab készült belőle, rengeteg munkaóra van benne:) A fényképek pedig itt láthatók. A pillangók repülésre készen állnak tehát Nóri és Dani!, engedjétek őket szabadon!!!:)

Ha Nektek is megtetszett ez a gyönyörű lepkeház meghívó, nézzétek meg a honlapunkon a megrendeléssel kapcsolatos információkat valamint tájékoztatót láthattok az árakról is:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Lepkeház meghívó ekrü színű szalaggal

Pillangók szállták meg az irodánkat...:) Persze nem igaziak, hanem Ágica és Zsolt lepkeház meghívói. Ezek a pillangók most először és utoljára voltak így egy csapatban. Összecsukták szárnyaikat, hogy legközelebb már a meghívott vendégek kezében nyithassák ki - hírül adva hogy Ágica és Zsolt boldogak mert egymásra találtak! Az ekrü színű szatén szalag igazán elegánsá teszi az összezárt meghívókat. Reméljük sikerül velük meglepetést okozni, amikor Ágicáék átadják a családnak és barátoknak. Ha Nektek is megtetszett a képen látható meghívó, látogassátok meg honlapunkat, a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalt, ahol további információkat találtok.

Türkiz lepkeház dobozos meghívó

Végre egy bátor fiatal pár! Végre egy türkiz színű esküvő! A türkiz gyönyörű, különleges, nem mindennapi! Magyarországon sajnos nem sok ilyen színű esküvőt látni, valószínűleg azért, mert elég nehéz hozzá beszerezni a kellékeket. Egy kedves nyíregyházi szerelmespár, Nóra és Dániel szeretné a 2011-es nyári esküvőjére ezt a türkiz színű lepkeház meghívót. A mintadarabot már meg is rendelték, mi pedig várjuk, hogy megküldjék, pontosan hány darabot kell majd készítenünk. Előreláthatóan 90 db körül lesz. Remélhetőleg hamarosan az összesről is tudunk fényképet feltenni. Ha tetszenek nektek is a lepkeház meghívók, nézzétek meg honlapunkat (www.dreamflowers.sokoldal.hu), ahol más színekben is megrendelhetők ezek a meghívók. 2011. legnagyobb újdonsága lesz ez a típus...

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Lila lepkeház dobozos meghívó

A lila szín fejedelmi és pazar, finom és rejtélyes; az innovatív dekoratőrök számára végtelen lehetőségeket nyújt. Árnyalatai közt  megtalálható a pazar, fenséges vagy vibráló lilától az egészen lágy, visszafogott lila akác vagy lila marcipán színig. Talán ezért is vált népszerűvé az utóbbi években a  lila színű esküvő.  A képen látható lila lepkeház díszdobozos meghívónkat közkívánatra mutatjuk be blogunkban, ugyanis honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) ebben a színben nem szerepel. Sok fiatal  pár írta nekünk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), hogy 2011-es esküvőjükhöz lila dekorációt választottak, és szeretnék a lepkeház meghívót is  lila színben.  Eláruljuk, a lila nekünk is a szívünk csücske...és reméljük minden meghívott vendégnek, aki előszőr tartja majd kezében a lepkeház meghívót, sikerül meglepetést okozni. Azoknak akik még nem ismernék, eláruljuk, hogyha szétnyitjátok a dobozt, 3 gyönyörű rózsát találtok benne, amelyek egyikén egy hófehér lepke van. A meghívó szövege, az idézet, elérhetőségek és az ifjú pár fényképe a meghívó "szárnyain" szerepel.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT