V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Ekrü színű rózsás esküvői legyező meghívók

2 egybefonódó rózsaszál ékesíti legújabb legyező meghívónkat, mely a népszerű ekrü színben készült barokkos halvány motívummal és egy vintage stílusú kis bojttal a végén. A kis bojt rendelhető ezüst színben is, ha az jobban passzol az esküvő világához illetve a rózsaszín rózsafejeket az első lapon meg tudjuk szerkeszteni lilára, zöldre, sárgásra vagy kékre...bármilyen színre ami az ekrühöz jól illik. 4 lapból áll a meghívó, természetesen a  nászajándék tipp is helyet kapott rajta, de ha valaki nem szeretne pénzkérő versikét, akkor akár programot vagy rövidített esküvői menüt is rá tudunk nyomtatni. Boríték rendelhető hozzá! Rendelési kódja: B-20, árát itt ttaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Legyező esküvői meghívó vintage rózsával és csipkével

A legújabb trendek szerint az esküvői világot ismét elborítja a látványos nyílott vintage rózsa motívima, mely akár csokorban, más szépséges virágokkal, akár önmagában is mindenféle esküvői kelléken megjelenik... Így közkívánatra mi is megalkottuk a romantikus vintage legyezőnket, kis ekrü színű csipkével és gyöngyökkel díszítve. Csillogó gyöngyházfényű kartonból készül, színes szalagok fogják össze  a lapokat. Reméljük, továbbra is hozzájárulunk a legyezők hagyományának fennmaradásához. Tudtátok egyébként, hogy pályafutásuk csúcsán (XVIII. század) a legyezőkhöz a legdrágább alapanyagolat használták fel? A kor hölgyei pedig további kiaknázatlan lehetőségre bukkantak a legyezőkben. Példának okáért hosszúra nyúló misék vagy unalmas színielőadások alkalmával unaloműzőként is funkcionált: voltak legyezők, melyekre rejtvényeket, feladványokat festettek, s voltak olyanok is, amelyekkel jövendőt is lehetett mondani. A mi meghívónk is elárulja a jövőt...egy csodás napról ad hírt, amely garantáltan emlékezetes lesz.

A meghívó rendelési kódja: B-200, árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Lila csipkés gyöngyös legyező meghívók

Elkészültünk Kitti és Szabolcs legyező meghívóival is! Esküvőjük ekrü-lila színű lesz, így kérsükre csillogó ekrü kartonra nyomtattuk a meghívót. Levendulalila csipkével díszítettük, egyenként precz munkával gyöngyökkel tettük még elegánsabbá ezt a csodás ünnepi értesítőt. A meghívó öt lapból áll, helyet kapott rajta nászajándék ötlet versike is, és fontos infrmációk a helyszín megközelítésére vonatkozóan. Összesen 50 db készült belőle, rengeteg munkaóránk van benne. A termék rendelési kódja: B-200/07-ekrü, árát megtaláljátok honlapunkon, itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Barack és pasztell-lila csillogó dombormintás legyező meghívók

Három gyönyörűséges új legyező meghívónkat szeretnénk ma a figyelmetekbe ajánlani. Mindhárom különleges, nem csak a mintázatot és díszítést tekintve, hanem maga a színvilág is olyan, hogy egykönnyen bele lehet szeretni. A barack és a pasztell lila az új esküvői szezon divatos színpárosítása, mely minden évszakban trendi lesz. Mesés csipke díszíti őket, valamint gyöngyöket, csipkézett fém virág díszt és minőségi selyem hibiszkusz virágot használtunk a legyezők ékesítésére. 5 lapból állnak, ami azért praktikus mert az 5. lapon meg tudunk jeleníteni nászajándék ötlet verset, információkat a helyszínekről, és elérhetőségeket. Igény estén készítünk csillogó barack színű díszborítékot is hozzájuk, ha esetleg valaki postai úton szeretné eljuttatani a rokonokhoz. Minhárom legyező dombormintás! A legyezők "magassága" 19 cm. Romantikus és kifinomult sílusú meghívók, biztos, hogy mindenki emlékezni fog rájuk, még évek múltán is! Rendelési kódjuk: ezüst fém virágal díszített: B-200-40,  lila gyöngyökkel díszített: B-200-7, hibiszkusz selyemvirággal díszített: B-200-10

Az árakat a honlapunkon találtok, klikk  a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csodás legyező meghívók strasszokkal, rózsás csipke szélekkel (II.)

Korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk a romantikus rózsás szélű legyező meghívó rózsaszín változatát. Mától megrendelhető ekrü-arany és ekrü-csokoládébarna változatban is. Méretük megyegyezik a valódi legyezők méretével. Csillogó exluzív kartonból készítjük és strasszokkal díszítjük. Ha eteleg más színben lenne rá szükségetek, akkor kivitelezni tudjuk ekrü-zöld, ekrü-sötétlila vagy ekrü-rózsaszín összeállításban is. A fotókon bemutatott termékek rendelés kódjai: R-016-003, R-016-008. Az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Csodás legyező meghívó strasszokkal, rózsás csipke szélekkel

Új termékünk ez a meseszép csillogó legyező alakú meghívó, melynek mérete teljesen megegyezik a valódi legyezőkével. Így nagyon jó szolgálatot tehet a vendégeknek, ha magukkal hozzák a forró nyári esküvőkre. Kis strasszkövek díszítik,  szélein rózsás csipkézés fut végig. Az ifjú pár neve a szalagra fűzött kis cédulán látható. Ezt a meghívót is örömmel teszik majd ki a polcra a rokonaitok és barátaitok! Csak nálunk rendelhető, lesz majd más színekben is! Rendelési kódja: B-016-001, árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pohárra tűzhető legyező ültetőkártyák

Ismét bővítettük a pohárra tűzhető, igen népszerű ültetőkártyák tárházát. Ezúttal romantikus legyező alakút hoztunk, melyet apró rózsa díszít. Nálunk minden ilyen típusú kártyát mini csipesz rögzít az üvegpohár széléhez!!! Ez azért fontos, mert így biztosak lehettek abban, hogy nem fog lepottyanni a kártya, sem légáramlat, sem asztal billenés következtében. A fotókon látható legyezők nem csak sötétlila és hófehér csillogó  színekben rendelhetők, hanem bármilyen mást is elkészítünk, ami a dekorációtokhoz illik (ekrütől kezdve a menta, bordó, levendula stb.) Tegyétek feledhetetlenné az ünnepi asztalokat ezekke a látványos kártyákkal. A termék rendelési kódja: Legyezős ültető-01. Árát a honapunkn találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsaszín cseresznyevirágos legyező ültetőkártyák

Renáta és Tamás esküvői asztalai már biztos, hogy meseszépek lesznek, ugyanis elküldtük nekik ezeket a csodás legyezős ületőkártyákat. Összesen 70 db-ot készítettük belőle. Rózsaszín cseresznyevirágos grafikát tettünk rá, csillogó gyöngyházas papírból hajtogattuk. Kérünk mindenkit, hogy amikor megnézi az árat és értékeli, akkor gondoljatok arra, hogy ezek kézzel készülnek, milliméterre pontosan kell hajtani, oda kell figyelni, különben nem lesz ilyen szép! Ezt a terméket igény szerint bármilyen más színben el tudjuk készíteni. A nevek kis cédulákra kerülnek, melyeket a legyező aljához erősítünk kis masnival. A termék rendelési kódja: H-BN-449/rózsaszín. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Csipkés ezüst színű legyező meghívók

Ezt a bejegyzést Mayának és Balázsnak küldjük sok szeretettel, és ezúton is sok boldogságot kívánunk Nekik. Nemrégen készítettük el az ezüstösen csillogó legyező meghívóikat, csipkével, selyemvirággal díszítve. Igazi antik hangulatú legyezők, melyek felidézik a régi korok nagyszabású és előkelő esküvőit. A fedőlap dombormintás kartonból készült.  A hófehér csipke és selyemvirág a menyasszony jelképe, a szürkés-ezüstös alapszín, sötétebb virág motívum, férfiasabb, azaz a vőlegény esküvői színvilága is lehet...S így együttesen jön létre egy harmonikus összkép, mely egyedivé teszi ezt a meghívót.

A termék rendelési száma: B-88/ezüst-fehér, ára megtekinthető honlapunkon, az alábbi linken:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Torta az esküvői meghívón, és ültetőkártyán. Torta alakú menükártya.

Tudjátok miért fontos szimbólum az esküvői torta? Mert ez az első étel amit hivatalos házasokként, a közös életetek első percében együtt elfogyasztotok:) Az "édes élet" legelső morzsái! Nagyon szép és különleges grafika tehát az esküvői meghívókon, és nálunk is tudtok rendelni ilyen témájú termékeket mostantól.  Hallottátok már, hogy honnan ered a torta hagyománya az esküvőkön?

Az esküvői torta eredete

Az esküvői torta feltalálása egy gigantikus esküvőhöz fûződik. Nagy Sándort kevesen ismerik, mint tortafeltalálót. Pedig ő rendezte Perzsiában a mai Guinness-rekordokat is megszégyenítő esküvőt, ahol tízezer makedón katona lépett frigyre tízezer perzsa nővel. A katonák akkori fejadagja egy hatvandekás, lapos, árpából, rozsból vagy búzából készült kenyér volt. A nagy ünnep tiszteletére a lakodalmi „desszertté” alakított kenyér - mely a mai torta őse – gabonából, mandulából, dióból és szárított gyümölcsből készített, mézes tészta volt. Ezt a különlegességet kettévágták, és egy ánizsból, kecsketúróból és mézből álló krémmel töltötték. A tetején mézbe mártott rózsaszirmok szolgáltak díszként.

Miért emeletes az esküvői torta?


Rómában termékenységi szimbólummá vált. Ebből adódóan a menyasszony fején egy kisebb tortát törtek szét, hogy biztosított legyen a gyermekáldás a házasságban. A napjainkban divatossá vált emeletes torta eredete a középkori Angliába nyúlik vissza. Az volt a szokás, hogy a vendégek tortákat hoztak, melyeket egymásra tettek, és e felett kellett a menyasszonynak és a vőlegénynek az első hitvesi csókot adnia. Később egy cukrásznak az az ötlete támadt, hogy a sok tortát vonják be cukormázzal, így született meg az első emeletes torta.

A képen látható gyönyörű ekrü dombormintás legyező meghívónkon is emeletes tortát láthattok, mégpedig egy art deco stílusú csokoládécsodát. A csokibarna és az ekrü (vagy vanília) nagyon szép kontrasztos színek, reméljük sokan válaszják majd -már csak emiatt is-. Na és persze az exkluzív legyező formátum az eleganciát hivatott jelezni. A menükártyát is emeletes torta alakra terveztük, csipkével és szalaggal díszítettük. Az emeleteken olvasható a menü és italválaszték. Jobb alsó részére mini szatén virág kompozíciót tettünk, és emlékeztet az igazi torták marcipános virágos díszeire. Még mindig nagyon népszerű a hagyományos háromszögben álló ültetőkártya, mely stílusában, alapanyagában teljes mértékben passzol a szetthez.

A legyező meghívó rendelési kódja: B-9-65, árát a honlapunkon itt találjátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü és ültetőkártya rendelési kódjai TM-J-6633-torta menü és ültetőkártya, áraikat a holapunkon itt talájátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A képen látható finom narancsos csokitortát magatok is elkészíthetitek, pl. eljegyzésre, vagy leány és legéynbúcsúra vagy akár a Nagy Napra is...recepjét lentebb elolvashatjátok. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

Dombormintás legyező meghívók családi címerrel

Ma is egy igazi különlegességet hozunk Nektek kedves Olvasóink! A napokban készítettük el Rita és Andreas  gyönyörű legyező meghívóit. Az egyik legkedvesebb megrendelésünk volt ez -- az utóbbi hetekben -- egy igazi aprólékos, precíz munkát igénylő termék. A legyezőket domborításos technkiával készítettük, csillogó gyöngyházfehér kartonból. Kecses, antik hangulatú, igazán mesés darabok... Ritáék becses családi címere pedig, melyet az első lapra nyomtattunk, felruházta a legyezőket egyfajta arisztokratikus bájjal. Szinte feltünnek képzeletünkben  a kastélyok pazar tánctermei, a gyönyörű ruhák és a legyezőjüket nyitó nemes hölgyek, valamint elmaradhatatlan  hódolóik. A családi hagyományt továbbvinni ezzel az egyedi címerrel a meghívón, tényleg nagyon szép mozzanata az esküvőnek. Örülünk hogy részesei lehettünk ennek. Ritának és Andreasnak sok boldogságot kívánunk! A bemutatott meghívó rendelési kódja: B-9-690/levendulalila, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ha véletlenül megkívántátok a kakaóscsigáinkat, amiket a fényképezéskor használtunk "kellékként", íme az egyszerű de nagyszerű recept, nagyon könnyű, hamar elkészíthető:

Csillogó ezüst színű csipkés legyező meghívó

Nagyon büszkék vagyunk arra hogy 2009-ben Magyarországon elsőként vezettük be a legyező formájú meghívó típust, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend.  Minden szezonban százával készítjük az ifjú párok kérésére különféle díszekkel, színes szalagokkal.  Legújabb modellünk a képen látható gyönyörű ezüst legyező, amely dombormintás papírból készül és csipke valamint selyem hibiszkusz virág díszíti. Érzelmes, romantikus, kifinomult ízlésű pároknak ajánljuk. A meghívó rendelési kódja B-88/ezüst-fehér, árát honlapunkon tekinthetiket meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó almazöld legyező meghívók

A nyár egyik nagy kedvence az almazöld színű legyező meghívónk volt. Sok ifjú párnak és vendégeiknek okozott örömet friss üde színével, csillogó elegáns formájával. A karton ekrü színű almazöld rózsalevél mintás és erre nyomtattuk a sötétebb zöld szöveget. A meghívó 4 lapból áll, a negyedik lapra általában a nászajándék ötlet kerül. Igény esetén borítékot is gyártunk hozzá, mert ez a fajta meghívó jól postázható, ha nem tudjátok személyesen átadni rokonaitoknak/barátaitoknak. A meghívó rendelési kódja: B-2012-9. Az árát és a rendelés menetét honlapunkontaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Luxus esküvői meghívók XIV. - Exkluzív barokk legyező meghívó

Az idei szezonban is nagyon szeretik a menyasszonyok a legyező meghívóinkat. Sokan érdeklődtek a halványkék szín iránt és úgy tűnik igény van a luxus minőségre is, így szintén közkívánatra - megalkottuk a  képen látható csodaszép barokk legyező meghívót. Természetesen csillogó kartonból, csipkével díszítve. Ahogy nézegettük a képeket egyből az antik főúri rezidenciák kertjeiben sétáló kisasszonyok jutottak eszünkbe, amint csipkés napernyőikkel és legyezőikkel végigvonulnak a zöld pázsiton. Bízunk benne hogy ez a kis előkelő legyező meghívó is a kedvencek közé kerül, mint a többi, és sok menyasszony beleszeret majd. Különösen ajánljuk azok figyelmébe akik szeretik a vintage stílust és rajonganak a csipkéért.  A meghívó rendelési kódja Luxus-99/kék legyező. Az áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Szeretettel várunk mindenkit a honlapunkon is, ahol rengeteg különleges meghívó és köszönetajándék közül válogathattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern fényképes legyező meghívó pink-ezüst színben

A héten elkészítettük Kata és Zoli modern fiatalos legyező meghívóit is. Színválasztásuk a hot-pink és ezüst kombinációra esett, aminek mi is nagyon örültünk, mert a hagyományostól kicsit eltérő színösszeállítás, és nagyon feldobta az egyébként minimal stílusú meghívót. A legyező első lapjára került Katáék fényképe. A második lapon az idézet, a harmadik lapon a meghívás, a negyediken pedig a program szerepel. A négy lapot csodaszép szalagokkal kapcsoltuk össze. A vibráló hot-pink és a csillogó ezüst szalag  gondoskodott arról hogy igazán "trendi" legyen a meghívó megjelenése. Íme ez is egy nagyon jó példa arra, hogy érdemes bevállalni az erőteljes, kontrasztos színeket, mert fergetegesen divatos lesz a végrerdmény. Katának és Zolinak köszönet a megrendelésért, öröm volt nekik készíteni a meghívókat. A képen látható pink ezüst legyező meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Rendelési kódja: M-D-22/pink-ezüst. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkn tájékozódhattok, ahol megtaláljátok a terméket más színösszeállításban is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld színű rózsalevél mintás legyező meghívó

Egy korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk az idei esküvői szezon divatszín palettáját, amelyen sokak örömére szerepel az almazöld is! Mivel rengetegen érdeklődtek zöld legyező meghívó iránt, úgy döntöttük, tervezünk egy igazán elegáns darabot. A képeken láthatjátok is új legyező meghívónkat, szatén rózsa díszítéssel. A meghívót csillogó rózsalevél mintás kartonból készítettük, vékony almazöld szatén szalagok díszítik. 4 lapból áll, így az utolsó lapon akár a most divatos "nászajándék tipp" is elfér:) A termék rendelési száma: B-2012-9. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok részletes információt, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/legyezo

Legyező meghívó krém színű szalaggal

Újabb csodaszép legyező meghívók készültek. Ágnes ás Attila krém színű szaténszalagot és gyöngyös bojtot kért a csillogó legyezőre díszítésként. Igazi finom, elegáns hangulatú meghívók lettek. A minta és a szöveg arany színű, de gyakorlatilag bármilyen színnel elkészíthető és persze a szalag színe is bármilyen lehet. Ha szeretnétek látni a legyező meghívó kínálatunkat szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, katt a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/legyezo

 

Legyező meghívó almazöld rózsával

Számtalan esetben előfordul, hogy a kedves megrendelőink kérésére megváltoztatjuk a honlapounkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) bemutatott meghívók nyomtatási színét vagy a szalag díszítését. Most is ez történt. Lívia és Attila gyönyrű legyező meghívói almazöld szalaggal és rózsával valamint szintén zöld nyomtatással születtek meg. Maga a legyező csillogó ekrü színű kartonból készült. Ezúton is sok boldogságot kívánunk Líviának és Attilának. Ha Nektek is megtetszet ez az almazöld szalagos legyező, akkor megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja B-2010-01-almazöld. Az áráról a honlapunkon tájékozódhattok:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/legyezo

Ekrü - barna színű legyező meghívó pillangó mintával

Ismét egy gyönyörű legyező meghívó...mégpedig az idei nyári esküvők slágerszíneiben és a szezon egyik divatos-trendi garfikájával: a pillangó motívummal! A honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) látható eredeti meghívón csak annyit változtattunk Anett és Ákos kérésére, hogy a csillogó  ekrü színű kartonra csokoládébarnával nyomtattuk a szöveget és a grafikát. A legyezőt barna és ekrü szaténszalag és gyöngy díszíti. Mivel több mint 100 db készült belőle, készítettünk pár képet arról az állaptról is amikor még nincsesen feldíszítve a legyezőlapok...Mint látjátok...jelentős mennyiségű karton kellett hozzá és mindezt kézzel vágtuk ki! De a végeredmény - úgy gondoljuk - minden fáradságot megért:) Nagyon jó lefényképezni a kész termékeket! Ha Nektek is tetszik a képen látható meghívó, akkor írjátok meg nekünk a dreamflowerdesign@gmail.com címre hogy szeretnétek megrendelni. A meghívó rendelési kódja B-300-csokoládébarna/ekrü. Az áráról honlapunkon tájékozódhattok:

www.dreamflower.sokoldal.hu

Legyezők díszítésre várva...

 

A kész termék...

Esküvő szervezés linkgyűjtemény

Barackvirág színű romantikus legyező meghívó és köszönetajándék

Hét közben nem sok idő van a Blogba bejegyzéseket írni, de ezt muszály beletenni...nem várhat hétvégéig... Biztosan észrevettétek hogy mostanság újra divat lett a "retró" és a vele járó romantika. Emlékeztek még azokra a régi kártyanaptárakra, képeslapokra  és vintage stílusú plakátokra amelyeken romantikus szerelmespárok voltak?  A képen látható pasztelszínekben pompázó legyező meghívót is egy ilyen vintage stílusú grafikával láttuk el. Nagyon nagyon romantikus...:) A meghívót krémszínű és halvány barackvirág/rózsaszín szaténszalagok díszítik, valamint egy barackszínű rózsa. A grafikán megjelenik a halvány kék szín (a szerelmes hölgy  ruháján), amely igazán jól kiemeli a körülötte lévő rózsás keretet... A szalag színe bármilyen lehet, ezt Ti döntitek el! A meghívó rendelési kódja: R-79-R. Az áráról a honlapunkon tájékozódhattok: www.dreamflowers.sokoldal.hu.

Ehhez a termékhez ajánljuk cukrozot madula köszönetajándékainkat hasonló színvilágban. A képen látható díszdobozok 5-5 szem cukrozott mandulát tartalmaznak és minden esetben ellátjuk őket névtáblákkal is,amelyekre kerülhet az Ifjú Pár neve és az esküvő dátuma, vagy a vendég neve és akkor ültetőkártyaként funkcionálhat. A tölcsér alakú díszdobozos cukrozott mandula ajándék rendelési kódja BLG-cm-01, a kis rózsaszín dobozos cukrozott manduláé pedig BLG-cm-02. Az áráról érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Minden kérdést szívesen fogadunk!

Csillogó krém színű legyező meghívó narancs szalaggal

A krém és a narancssárga szín nagyon szépen kiegészítik egymást, és nem csak az őszi esküvői dekorácó színvilága lehet hanem tavaszi és nyári lagziké is! Zsuzsanna és Miklós június 18-i mennyezőjére készítettük el a képen látható legyező meghívókat, narancs színű nyomtatással és szalaggal. Igazán elegáns és egyedi stílusú lett. Még nem szerepelt ilyen színpárosítású legyező meghívó a termékeink között, de mától megrendelhetitek Ti is! A legyező meghívó rendelési kódja: B-400-narancs-krém. Rendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen.

Ha szeretnétek még több gyönyörű legyező meghívót látni, szeretettel várunk honlapukon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT