V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos koszorúslány felkérő ajándék

Ha több koszorúslányotok van és költséghatékony de ugyanakkor kedves kis ajándékkal szeretnétek őket felkérni a Nagy Feladatra, akkor ajánljuk Nekek ezeket a  csajos díszdobozos  felkérő ajándékokat , melyben egy élethű rózsa és egy körömlakk
is található… Kedves Menyasszonyok! Lepjétek meg Ti is kedves barátnőiteket ilyen névre szóló kis hasznos aprósággal! Lehet hogy picike, de ha szívből adjátok, biztos, hogy örök emlék marad, akkor is ha már elfogy a tartalma. A díszdoboz névre szól, a honlapunkon megnézhetitek hogy a doboz alján felkérő szöveg is olvasható (persze ezt is Ti határozzátok meg, mi bármit rányomtatunk). Rendelési kódja Koszorúslány-30 Már rendelhető, ára honlapunkon megtekinthető, :

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/koszoruslanyfelkero

 

Díszdobozos koszorúslány felkérő brossok

Koszorúslánynak lenni nemes és kiváltságos feladat, így barátnőid, lány tersvére(i)d határtalanul boldogok lesznek ha felkéred őket: álljanak melletted a Nagy Napon. Gyönyörű ajándék lehet számukra a képeken látható díszdobozos bross, csillogó strasszkövekkel. Táskájukra, ruhájukra, kendőjükre tűzhetik és büszkén viselhetik e rangot. A díszdobozokat csillogó kartonból készítjük, a lányok neveivel feliratozzuk, a doboz hátán olvashatók a koszorúslány feladatai. Nézd meg honlapunkon az árát és a doboz másik oldalát, (a termék rendelési kódja: Koszorúslány 6099-1, a bross is benne van az árban!!!), klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos tanúfelkérő ajándékok névre szólóan

Ne felejtsétek el felkérni tanúitokat a Nagy feladatra! Új díszdobozos felkérőink már rendelhetők! A tenyerünkön elférnek ezek a szép kis mini italos ajándékok de higyjétek el, annál nagyobb örömöt fognak okozni azoknak akik kapják. Főként azért mert névre szólnak és a doboz hátoldalára bármilyen szöveget rá tudunk nyomtatni amit csak kértek:  felsorolhatjátok a Tanú feladatait, vagy  bármilyen vicces vagy épp megható versikét kitalálhattok.  Egyre inkább felmerül az igény, hogy a koszorúslányok férfi kísérőit is felkéri az ifjú pár, nekik is feladatokat szánnak, így a fotókon látható dobozok közül a hölgyet és urat ábrázoló változat erre a célra igencsak alkalmas lehet. Csillogó ekrü kartonból készítjük, eredeti minőségi olasz amaretto likőr van benne. Rendelési kódok: Tanú-7070 és Tanú-7075, árakat onlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos tanú felkérő ajándékok

Kedves Ifjú Párok! Ne feledkezzetek el tanúitok felkéréséről sem az esküvőszervezés során! Hiszen ők írják alá az anyakönyvet, és nélkülük nem léphettek a házasság szent kötelékébe! Kínálatunkban rengeteg különleges tanú felkérőt találtok hölgyek és urak számára egyaránt. A fotókon látható díszdozok egy mini italt rejtenek. A dobozok névre szólnak és természetesen az oldalukra a saját magatok által megálmodott vicces vagy elegáns szöveget nyomtatjuk! Egy biztos: Pánik esetén a doboz tartalma elfogyasztható:)!

Nézzétek meg felkérő - kínálatunkat honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos koszorúslány felkérő pezsgővel

Mindenkinek jólesik, ha névre szóló ajándékot kap. Ne feledkezzetek el kedves koszorús lányaitokról, hiszen ők lesznek a legnagyobb segítség számotokra az esküvőtök napján. Igazán megérdemlik hogy ezzel az ízléses díszdobozos ajándékkal kérjétek fel őket erre a nemes feladatra. A díszdoboz csillogó kartonból készül, benne minőségi 0,2 L-es pezsgő található. A dobozon pedig egy strasszos szaténselyem virág, melyet akár karkötőként, fejdíszként, kitűzőként is használhat a koszorúslány a Nagy Napon. Megrendeléskor küldjétek el nekünk a szöveget, amit rá kell nyomtatnunk a dobozkára és természetesen a koszorúslányok neveit. A termék rendelési kódja: Koszorúslány-559/pezsgős.  Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

"Szív erősítő" a koszorúslányoknak - Díszdobozos felkérők névre szólóan

"Pánik esetén a doboz tartalma elfogyasztható!" - Áll az életmentő tipp e csodaszép koszorúslány felkérő ajándékok hátoldalán. A minap készítettük egy kedves menyasszonyunknak ezeket a dobozkákat, melyek névre szólnak, s bennük egy kis "szíverősítő" pálinka -szív üvegben - hogy a lányok kellően felvértezve nézzenek a Nagy Nap elébe:) Csillogó elegáns ajándékdobozok, masnival átkötve, s még a koszorúslányok legfontosabb feladatait is rányomtattuk. Adjátok meg Ti is a módját a legjobb barátnőitek felkérésének!! Elegancia, szépség, némi humor, egy kis "rosszcsontság" : ezek a vérbeli koszorúslányok legfőbb ismérvei, tehát pont nekik valóak ezek az ajánékok! A termék rendelési kódja: Koszorúslány/tanú-776, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos koszorúslány felkérő torta alakú gyertyákkal

Kedves Menyasszonyok, mától rendelhető legújabb koszorúslány (vagy női tanú)  felkérőnk! Egy kedves cukrászdai jelenetet ábrázol ez a csajos stílusú díszdobozos  felkérő ajándékunk. A díszdobozt teljesen olyanra terveztük, mint egy exluzív sütis doboz. Természetesen a koszorúslány (vagy tanú) nevét a doboz elejére nyomtatjuk, így igazán személyre szóló az ajándék. A dobozban 3  tortaszelet alakú gyertyát találunk celofán díszcsomagolásban - jelentésük: barátság, bizalom, őszinteség - a 3 legfontosabb dolog, mely barátnőtökkel való kapcsolatotokat jellemzi. A dobozban találtok még egy gyönyörű kihajthatós díszkártyát, melyre a koszorúslány feladatait nyomtatjuk. Bármit rá tudunk nyomtatni, találjátok ki a szöveget, aminek leginkább örülne a barátnőtök:)) Lehet vicces is... A kártya bal oldalán a már említett jelenetet láthatjuk, ahogy a Menyasszony (azaz Te) éppen egy cukrászdában ül kedvenc barátnőjével egy finom torta és kávé társaságában...és mindenféle dologról beszélgetnek (főleg az esküvőről:) Biztosan vagyunk benne, hogy nagyon örülni fog koszorúslányod ennek az elbűvölő ajándéknak! Nagy meglepi lesz, ha kibontja, hiszen nem is sejti majd első látásra, hogy mit rejt a doboz:)  Boldogan vállalja majd el a feladatot. A díszdobozt és a kártyát is csillogó gyöngyházas kartonból készítjük, csokibarna szalag díszíti, de más színű szatén szalaggal is rendelhető (fehér, pink, rózsaszín, zöld). A termék rendelési kódja: Koszorúslány-tanú/77677, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes kis csontvázak - Tanúskodj nekünk a síron túl is....!

Halloween rajongók figyelmébe ajánljuk ezeket a jópofa tanúfelkérőket, kifejezetten férfi tanúk számára. A díszdobozban olvashatók a tanú feladatai és van benne egy kis szíverősítő mini ital is, amit zsebre tud vágni az úriember. Magunk sem gondoltuk volna, hogy az évek során jópáran nagyon fognak örülni ennek a humoros és kissé félelmetes ajándéknak. De olyan népszerű lett, hogy pl. rockos stílusú srácoknak rendszerint ilyet szoktak adni az ifjú párok, ha rá akarják bírni őket a tanúskodásra. Ez a termék is egész évben rendelhető nálunk, rendelési kódja Tanú-07/csontvázas. Áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

 

Happy Halloween csajok!

Minden év októberének vége a Halloween-ról szól. Minket is elér mindig, de nem bánjuk! Miért ne? Ha igény van rá... ! Szerencsére a fiatalabb generáció, mint mi is, jó bulinak találjuk, kb. olyan mint a farsang, jó alkalom, hogy összjöjjön az ember a barátokkal, szórakozzon, beöltözzön, és EGYÜTT LEGYÜNK -ez a lényeg -, hiszen olyan rövid az élet, használjuk ki!

Koszorúslányfelkérők boszis stílusban

A képeken látható koszorúslányfelkérőket Nórinak készítettük, aki csak annyit kért, hogy legyen már boszorkányos a grafika, mert kedvenc barátnéivel immár 10 éve minden hónapban összejönnek szülőfalujukban, s mint jó boszorkányok, szeánszot tartanak, pletykálnak, buliznak - ahogy azt kell. Idén pedig az októberi szeánsz kicsit más lesz, hiszen Nóri fejét bekötik jövő tavasszal, és bizony koszorúslányok kellenek, de gyorsan:) Ezek a dísztasakos ajándékok így születtek. Minden tasak névre szól, a hátán a koszorúslány felatai olvashatók. A tasakokba egy ehető fekete macskát, egy Halloween tököt és egy gyönyörű kinyithatós szív medált tettünk. Örök emlék...bele lehet tenni fotót, vagy bármi miniatűr apróságot ami a barátságotok jelképe. Reméljük örülnek majd a lányok ennek a kedves, humoros meglepinek és örömmel lesznek Nóri koszorúslányai. Egyébként nem csak ilyenkor tudjátok megrendelni ezeket tőlünk, hanem bármikor elkészítjük az év során, hiszen a "Bosziság" az nem évszak-függő! Tehát ha van kedvetek meglepni barátnéiteket egy ilyen frappáns kis csomaggal, írjatok e-mailt nekünk: dreamflowersdesign@gmail.com. A termék árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

...mert a koszorúslányoknak is kell egy kis SZÍV-erősítő:)

Kedves Menyasszonyok! Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés, és  ha már eldöntöttétek hogy kedvenc barátnéitokat felkéritek erre a nemes feladatra, akkor bizony adjátok  meg a módját a dolognak! Íme legújabb felkérő ajándékunk, ez a díszdobozos szív alakú  gyümölcspálinka, melyet tiszta SZÍVből ajánlunk figyelmetekbe. Gondoljátok végig, a koszorúslányaitok ugyanúgy izgulni fognak  a Nagy Napon, mint Ti. Mident megtesznek majd azért hogy segítsenek Nektek, az öltözködéstől kezdve mindenben. Tehát nekik is szükségük lesz a SZÍV-erősítőre, egy jó korty italra, ami elfér a retikülükben...Nahát ez az ajándék pont ilyen. Szóval lepjétek meg őket ezekkel  a névre szóló "finomsággal", és beszéljétek meg, hogy   közösen hörpintitek majd fel egymás egészségére akár leánybúcsún, akár a Nagy Napon egy lopott pillanatban:) Minden dobozkát feliratozunk  a lányok nevével, a doboz hátoldalára rányomtatjuk a koszorúslányok feladatait, amit ti határoztok meg! Akár női tanúfelkérőként is használható!!! Igazi egyedi névre szóló ajándék, ne hagyjátok ki! A szív alakú üveg magassága 12 cm, a díszdoboz mérete: 13 x 8 x 3,5 cm. A termék rendelési kódja Koszorúslány/tanú-776. Az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos macis koszorúslány-felkérő ajándékok

Szerettünk volna olyan koszorúslány felkérőket is a termék palettánkra, amelyek  minden korosztálynak kedvesek lesznek, így mától megrendelhetőek nálunk a képen bemutatott aranyos kis díszdobozos macilányok! Csillogó dobozban küldjük őket, az elejére rányomtatjuk a hölgy nevét és a doboz  hátára a koszorúslányként rá váró feladatait. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert minden lány meghatódik, ha saját nevét látja viszont egy ilyen szép felkérő ajándékon. Ráadásul ezek a plüss macik nagyon szerethetőek, akár felnötteknek is ajándékozhatjuk, hiszen egy polcon kitéve is nagyon igényesen mutatnak és szép emlékké válhantak.  Árakat és a megrendelés menetét megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Antik stílusú koszorúslány-felkérő ajándék

Kedves nézelődő Menyasszonyok, ugye nem feledkeztetek meg legjobb barátnéitekről, kedvenc kolléganőitekről amikor koszorúslányokat kerestek magatok mellé? Tapasztalatból mondjuk, hatalmas örömöt fogtok okozni egy apró kis figyelmességgel, azaz a képeken látható koszorúslány-felkérő ajándékkal. Főleg ha nem is számítanak a felkérésre... A kis dobozkákban antik stílusú fém medál található. A koszorúslány feladatainak felsorolása sem hiányozhat az ajándékból. Bármilyen szövegezéssel el tudjuk készíteni, legyen az humoros vagy komolyabb hangvételű. A felkérő rendelési kódja: Koszorúslány-082. Megrendelésének menetét és árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Párizs emlékei mindörökre - Egyedi koszorúslány felkérők csuklódísszel

Egy nagyon kedves menyasszony a minap szívhezszóló kéréssel fordult hozzánk. Költséget, időt nem sajnálva egyedi koszorúslány felkérőket rendelt tőlünk barátnői számára. Az volt a vágya, hogy a felkérőkön valamilyen formában megjelenjen az Eiffel- torony, ezzel emlékeztetve barátnőit a Párizsban közösen eltöltött évekre, amikor is egymást segítve, lelkileg támogatva dolgoztak -- sokszor vidáman, sokszor könnyek között. Nagyon szerény, jólelkű lányokról van szó, így letisztult minimál stílusú díszdobozokat készítettünk, melyekbe kérésre pink színű csuklódíszt tettünk és természetesen a kártyát, amin a felkérés szövege olvasható. Külön köszönet, hogy a menyasszony konkrétan szerette volna, hogy a  márkanevünk azaz a V&V Dream Flowers  a dobozokon szerepeljen. A csuklódíszeket a lányok az esküvőn is viselni fogják, később használhatók hajdíszként vagy táskára tűzve. Csillogó pink organza textiliából készítettük, különleges technkiával,  és szép fehér gyöngyökkel díszítettük. Néha jó látni, hogy vannak akiknek még számítanak a személyes dolgok, az igazi barátság, a közös emlékek, és hogy egy ilyen végtelenül egyszerű ajándék is milyen örömet tud okozni. A képek önmagukért beszélnek...

Névre szóló csajos díszdobozos koszorúslány felkérők

Igazi csajos koszorúslány felkérőket készítettünk Barbi kérésére, aki legkedvesebb barátnőit szerette volna meglepni velük. Ezek az ajándékdobozkák kivűl- belül feliratozottak, a doboz külsejére a lányok nevei kerültek, a dbozkák belsejébe pedig a koszrúslányként elvégzendő feladatokat nyomtattuk! A dobozkák egyébként nem üresek, hanem díszcsomagolt gyümölcstea-filterekkel vannak töltve, és Barbi is így rendelte meg tőlünk, viszont ha valaki szeretne még tenni bele egyénileg készített apró ajándékokat vagy bármit (ékszert pl. amit a barátnőinek vásárolt vagy ilyesmi) akkor az is jól elfér benne. A díszdobozos felkérő rendelési kódja: Koszorúslány-01, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Koszorúslány - és tanúfelkérő pink-fekete színben

Nemrég kaptunk egy megbízást koszorúslány felkérő és tanúfelkérő készítésére. Csak ennyit kért tőlünk az ifjú pár: legyen egyszerű, frappáns, jópofa... a koszorúslányok felkérője nagyon "lányos", a tanúfelkérő pedig nagyon "fiús".  Egyből választottunk is 2 színt. A pinket és a feketét.  Hogy elegancia is legyen a dologban, úgy gondoltuk, hogy a kártyára áttetsző pauszborítót teszünk, természetesen lányos és fiús mintával. A kártya nem mindennapi hosszúkás formájú lett, így akár könyvjelzőként is használható később ha elteszik emlékbe. Időközben kiderült hogy köszönetajándékra is szükség lesz, és a pink fekete a befutó itt is, úgyhogy elkészült a képen látható 2 dobozka. A fekete indamintás tetejűt a férfi vendégek fogják kapni :) Úgy tudjuk, a felkérők átadása nagy sikert aratott: a kiválasztott személyek:))) elvállalták a nagy feladatot. Ha még nincs koszorúslány és tanúfelkérőtök, és tetszenek  a bemutatott termékek, nyugodtan érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termékek rendelési kódjai: Koszorúslányfelkérő-02, Tanufelkérő-01/1, Pink-fekete köszönetdobozka: CBD-PF-32, Pink köszönetdobozka: CBD-PP-36. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos koszorúslány felkérő bordó szalaggal

Korábban bemutatott koszorúslány felkérőnk is gazdára talált. Niki barátnői nagyon fognak örólni, hogy ilyen szép felkérőt kapnak majd és szerintem örömmel fogják teljesíteni koszorúslány kötelezettségeiket:) A termék rendelési száma: Koszorúslányfelkérő-01. Áráról érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon ahol rengeteg gyönyörű meghívó és köszönetajándék vár rátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Koszorúslány felkérő 1.

Mostanában egyre nagyobb divat, hogy a menyasszonyok már nem csak szóban kérik fel legjobb barátnőjüket, testvérüket koszorúslánynak, hanem az esküvői meghívóhoz hasonlóan írásban is. Ez azért nagyon kedves gesztus, mert a koszorúslány elteheti emlékbe a felkérőt. A felkérőben szerepelhet a felkérés szövegén túl pl. a lány feladatai akár vicces formában is, és persze egy meghívás is a leánybúcsúra, mint ahogy a képen látható díszdobozos koszorúslány felkérő esetében történt. A stílus nagyon "csajos", vidám, szexi és modern. A díszdobozt gyönyörű vastag szatén masni díszíti. A terméket megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A felkérő rendelési kódja : Koszorúslányfelkérő-01.

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT