V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Jókívánság kalitka, mint időkapszula

Hallottatok már az esküvői jókívánság kalitkáról? Ha nem, akkor eláruljuk Nektek mi is ez valójában. Ez egy nagyon aranyos játék, melynek lényege, hogy a vendégek kis cédulákra jókívánságokat, jóslatokat és üzeneteket írnak az ifjú pár számára és bedobják a kalitkába (aki akar az pénzt is dobhat bele). Ez  a kinyitható kis fém kalitka jelképezi az ifjú pár jövőjét. A fiatalokon múlik, hogy egyből az  esküvő után kinyitják és elolvassák az üzeneteket, vagy elteszik időkapszulaként és majd csak az 5., 10., vagy 20. házassági évfordulójukon nyitják ki és olvassák el, mit is üzentek nekik a vendégek a Nagy Nap estéjén, és mi valósult meg belőle azóta. Jópofa dolog, főleg azok számára akik türelmesen tudnak várni éveket. A képeken bemutatott kalitkát Dórinak és Zolinak készítettük, korábban már bemutattuk itt a Blogban a türkiz kismadaras meghívójukat, így a design-t ugyanebben a stílusban alkottuk meg. Reméljük küldenek képet majd a lagziról, és megszemlélhetjük a kalitkát "használat" közben:) A termék rendelési kódja:   Jókívánság kalitka-002 árát, honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dramflowers.sokoldal.hu

 

Lepkés dobozos meghívó, kívánságfa és mini "Candy Bar"

Nagyon szép nap volt ez a mai. Elkészültek Dia és Gyula bordó lepkés dobozos meghívói és kisütött a nap is, így indulhatott a fotózás... Végre be tudjuk mutatni új és már rendelhető termékünket a Kívánságfát és a mini "Candy Bar"-t. De nézzük előbb a szép meghívókat! Dia és Gyula már a legújabb kollekciónkból választotta ezt a különleges lepkés design-t, aminek nagyon örültünk, hiszen a következő esküvői szezonra megjósoltuk a pillangó-trendet, és úgy látszik nem tévedtünk. Ezek a csodálatos szárnyas kis lények el fogják árasztani az esküvői dekorokat. A meghívó csillogó gyöngyházas fehér kartonból készült, Diáék két szép idézetet is kértek bele, jobb és bal oldalra. A tetejére került a kacskaringós monogramm, ami teljesen olyan hatást kelt mintha egy cikázó pillangó festette volna rá a dobozra. A meghívó rendelési kódja R-202/bordó, az ára és a megrendelés menete megtalálható honlapunkon, klikk ide: www.dreamflowers.sokoldal.hu. Diáéknak ezúton is köszönjük és sok boldogságot kívánunk! És ha már kéznél voltak ezek a szép meghívók, megalkottuk a hozzá passzoló kívánságfát ami egy mini "Candy Bar", azaz édességasztal része. A kívánságfa nem más mint pár szépen feldíszített faág egy díszüvegben, amire a vendégek felakaszthatják azokat a kis cédulákat, amire jókívánságokat, pozitív jóslatokat, tanácsokat, bölcsességeket írtak az Ifjú Pár számára. A kis cédulák örök emlékként maradnak meg: később a fiatalok akár az esküvői albumba is beragaszthatják őket. A mi kívánságfánkon bordó lepkék és csillogó kartonból készített kis lámpások alkotják a díszeket. A kívánságfát kombináltuk egy mini édességasztallal, hogy a jókívánságokért cserébe a vendégek magukhoz tudjanak venni egy kis finomságot. A szettben tehát a képen látható elegáns díszüvegek és édességek is benne vannak. Konkrétan az alábbi dolgokat tartalmazza a megrendelhető szett:

- 12 papír-ív, amin kivágható bordó pillangók vannak (mindenki ízlés szerinti pillangómennyiséggel díszítheti a fát (összesen 60 kivágható pillangó),

- 5 db csillogó színes papírlámpás

- 50 db szalaggal ellátott cédula, amire a kívánságokat lehet írni

- 6 db díszüveg és a hozzájuk tartozó édességek (5 féle) és fém desszertcsipesz

- kártyák az édességek neveivel

- igény esetén a képen látható indamintás fehér organza futó dekoranyagot is tudjuk küldeni

A szettben csak a faágak nincsenek benne és a képen látható barna terítő, hiszen faágakat a közeli erdőből vagy a kertetekből is tudtok szerezni, a terítőt pedig úgyis az étterem biztosítja majd. A szett megrendelhető édességgel vagy anélkül, az üvegek miatt ne aggódjatok, nagyon jól becsomagolva küldjük, mindegyik külön kis dobozban, hungarocelesen van. Ha csak kívánságkártyák vagy a kis lámpás díszek kellenek, azt is tudjuk küldeni. Árajánlatkéréseteket e-mail címünkön várjuk: dreamflowersdesign@gmail.com.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT