V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos rózsagyertya Köszönetajándékok Dorina és Péter esküvőjén

Mai bejegyzésünkkel Dorinának és Péternek kívánunk nagyon boldog, és egészségben eltöltött hosszú életet. A minap kaptunk tőlük csodaszép fotókat, melyen az általunk készített díszdobozos, rózsagyertyás köszönetajánék látható - mégpedig az esküvői asztalokon. A menyegző a zsámbéki Szépia Bio&Art Hotel különtermében került megrendezésre, és a kis dobozkák tökéletesen passzoltak az  igényes asztali dekorációhoz. Mi szeretnénk mindenkit arra ösztönözni hogy hasonló ízléses és nem zsúfolt dekort válasszon az asztalra. Mint látható a kis ajándékdobozok a tányérra helyezve, nagyon feldobják a látványt.  A termék rendelési kódja: DGY-S-088/ekrü rózsás, ára megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ekrü díszdobozos köszönetajándékok rózsa alakú gyertyával

Az "Örök rózsa-örök szerelem" esküvői téma egy újabb gyöngyszeme készült kezeink között. Gyönyörű, szolid ekrü dobozkákat alkottunk, melyekbe hófehér rózsa alakú gyertyákat helyeztünk és ekrü szaténselyem masnival kötöttük át. A dobozkák tetején halvány rózsás motívum fut körbe. A belsejét feliratoztuk az ifjú pár nevével. Igény esetén a vendégek nevét is fel tudjuk tüntetni a dobozkán, akár szalagra kötözött kis cédulát is tudunk készíteni, így ültetőkártya helyett is használható. Igazán romantikus stílusú ez a köszönetajándék, jó szívvel ajánljuk rózsás virágdekorációhoz, vintage stílusú kastélyos esküvőkre, krém-ekrü színvilághoz. A termék rendelési kódja: DGY-S-088/ekrü rózsás, éra megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A dobozkán szereplő havány rózsás mintázat megjelent már meghívón is, a stílusban megegyező meghívót korábban már bemutattuk itt a blogban:

http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2016/03/26/apro-rozsak-gyongyok-romantika-elkeszultek-a-puderszinu-vintage-meghivok

Rózsa alakú gyertya köszönetajándék II.

Ha megnézitek a Blogunkat vagy a honlapunkat, akkor biztosan szembetűnik, hogy imádjuk a látványos és különleges dolgokat készíteni. Olyan köszönetajándékokat pl. amelyek hozzáadnak egy kis plusszt az asztali dekorációhoz. Melyeket ha meglát a vendég, garantált a meglepetés, és az is hogy nem felejti ott az asztalon az esküvői buli végén. Idén a romantika tobzódni fog a dekorban, úgyhogy ha szeretitek a virágokat, elbűvöl benneteket a rózsa fennséges és nemes formája, akkor ezek a kis gyertyák biztosan belopják magukat a szívetekbe. Ellátjuk nevekkel, ha kéritek, tüllbe vagy dobozkába csomagoljuk. Az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Trend előrelejzés: Rózsa alakú gyertya köszönetajándék és csipkés szélű menükártya

Rózsa. A szerelem klasszikus virága, az emberiség első ültetett dísznöváényei közé tartozik. Több éves tapasztalatból mondhatjuk hogy a menysszonyok több mint fele a rózsát választja menyasszonyi csokrához, a dekoráció fő virágdíszének. Mindannyian szeretjük a rózsát, így elhatároztuk, hogy lesz egy rózsás köszönetajándékunk is, a kifejezetten romantikus esküvőkhöz. Mától megrendelhető nálunk a képen látható rózsa alakú gyertya több színben, igény esetén tüll csomagolásban vagy kis díszídobozban de akár csomagolás nélkül is. Másik újdonságunk a csipkésen kivágott szintén romantikus stílusú egyoldalas menükártya, mely rendkívül jól mutat a vendégek tányérjára téve, és töbféleb színben is el tudjuk készíteni, hogy illeszkedjen a megálmodott dekorációtokhoz. A gyertya rózsa rendelési kódja: Rózsagyertya-01/zöld, a menükártya rendelési kódja BPM-E-3001/menta. A menü árát megtaláljátok honlapunkon a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában, a rózsa alakú gyertyák árát pedig szintén honlapunkon, az alábbi linken. Katt ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT