V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Színes, különleges gyűrűpárnák

Győnyőrűséges gyűrűpárnákat tudtok tőlünk rendelni a szivárvány színeiben, csipkével, minőségi alapanyagokból, látványos virág díszítésekkel. Mindegyikből csak 1-2 darab készül, egyediek, csapjatok le rájuk, mielőtt kifogynak. Ha kis koszorúslány fogja vinni a gyűrűpárnát, akkor érdemes a ruhácskája színéhez hasonlót választani, ha kisfiú, akkor a nyakkendőjéhez illő színt. A kínálatunkat megtekintetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsaszín-barna díszdobozos köszönetajándék és gyűrűpárna

A rózsaszín-barna esküvői dekoráció napjainkban nagyon divatos lett. A rózsaszín jelképezi a nőies finomságot, a barna a férfias eleganciát. A képen látható csodaszép gyűrűpárnát és cukrozott mandulás köszönetajándékot azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik elegáns esküvőt terveznek, mégpedig különleges kiegészítőkkel. A dobozkába 5 szem cukrozott mandula kerül és természetesen a doboz belseje feliratozott, tehát bármit bele tudunk írni amit csak szeretnétek!!! Egy iyen különleges tollakkal és rózsával díszített gyűrűpárnát pedig még az unokáknak is szívesen mutogatja majd az ember, mint családi emléket, ereklyét! A gyűrűpárna rendelési kódja T-barna-rózsa/2012-gyp. A cukrozott mandulás dobozka rendelési kódja CBD-Z-11. A megrendeléseteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az árakról honlapunkon tájékozódhat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meseszép gyűrűpárnákkal készülünk az új esküvői szezonra!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy nemsokára megérkeznek a honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a gyönyörű V&V Dream Flowers márkájú gyűrűpárnák. Egyediek, különlegesek lesznek, egy - egy típusból maximum 2 db lesz. Így ha megvásároljátok bármelyiket is, elmondhatjátok, hogy nem tömegcikket vettetek. A meghívóinkról is ismert gazdag szalagozás, csodaszép virágszirmok, rózsák és lepkék a párnákon is megjelennek. Úgy tervezzük meg a kollekciót hogy bármelyik színű esküvői dekorációhoz lehessen találni egy-egy szép párnácskát. Tehát nézegessétek szorgalmasan  a honlapot mert nemsokára feltűnnek az új jövevények, hogy még szebbé tegyék esküvőtök napját...és persze méltó hordozói legyenek szerelmetek jelképének, a gyűrűnek. A képen láthattok egy kis izelítő a kollekcióból. Ezt a gyűrűpárnát ajánljuk ekrü színű esküvői színvilághoz. A toll, csipke, pillangó díszítés egy igazán bájos hangulatú kis párnát teremt...A párna rendelési kódja T-01/2012-gyp.

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT