V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Romantikus dobozos meghívó az ifjú pár fényképével

A saját fotóval ellátott ajándékok a legszebb emléktárgyak közé tartoznak, így nem csoda hogy sokan kéritek tőlünk a fotós meghívókat.  A képeken látható romantikus hangulatú díszdobozos meghívókat nemrég készítettük, rózsaszín-fehér színvilágú esküvőre. A doboz csillogó gyöngyházfényű papírból van, és babarózsaszín szatén szalag díszíti a levehető tetejét. A közepén látható egy szép fotó az ifjú párról. Igény estén akár fekete-fehér vagy sepia színű fénykép is belenyomtahat, de ha saját grafikátok van önmagatokról vagy esetleg vidámabb karikatúra, akkor is bátran választhatjátok ezt a típust. Rendeléskor kérjük, hogy nagy felbontásban küldjétek a fotót hogy minél jobb minőségben tudjuk belenyomtatni  a meghívóba! A termék rendelési száma: R-016/20 , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Damaszkuszi mintás fényképes meghívók

Mályvarózsaszín és fekete színekben pompázó damaszkuszi mintás meghívókat készítettünk nemrég. A dísztokos meghívó elején az ifjú pár színes fényképe látható valamint neveik kezdőbetűje antik betűtípussal. A szatén masni színárnyalata harmonizál a meghívó mályva színével. Ha meghalljátok a feketét, mint esküvői színt, talán egy kis kérdőjel jelenhet meg mindannyiótokban, hogy"...jajj fekete..." ? De ez a meghívó is bizonyítja, hogy kontrasztos színnel párosítva a fekete is nagyon vidám, és egyedi esküvői hangulatot teremthet. Bízztátok tehát ránk fényképes meghívótokat  -  akármilyen hangulatban és stílusban  is tervezitek az esküvőtöket. Biztosan sikert fogtok aratni szeretteitek körében. A lenti fotókon látható meghívó rendelési kódja:  M-D-13/772, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Óarany borítékos dombormintás meghívó fotóval - Hajnalka és Gábor esküvőjére

Hajnalka és Gábor számára készítettük a fotókon látható exkluzív díszborítékos meghívókat. A borítékban eredetileg is 2 kivehető betétlap van, amelyek közül az egyikre az ifjú pár jegyesfotója kerül. Hajnalkájék úgy döntöttek, hogy ezt a fotós betétlapot majd az esküvő napján adják át a vendégeknek, nem pedig a meghívó kiosztásakor. Ez nagyon jó ötletnek bizonyult mert ezzel megoldódott a köszönetajándék kérdése is.  A betétlapok rusztikus fehér papírból vannak és szintén dombormintásak. Igazából nevezhetnénk minimál stílusúnak, ha az egyszerű formát nézzük, de a domborminta és az antik betűtípus mégis különlegessé és ünnepivé teszi. A termék rendelési kódja: 600-R-80600 , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokolal.hu

A fotós kártya a tányérok elé lett helyezve, és a  köszönetajánék szerepét töltötte be!

HAJNALKÁNAK ÉS GÁBORNAK EZÚTON IS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

Púderrózsaszín-arany cseresznyevirágos esküvői szett

Nincs tavasz cseresznyevirágok nélkül! Anita és Csaba kitűnően döntöttek, amikor a cseresznyevirágos-madaradas szettünket választották, púderrózsaszín és arany színben. A fotóink önmagukért beszélnek. Minden csillogó kartonból készült, pasztelles színekkel, letisztult stílusban. A meghívóba színes fotó is került, melyen a menyasszony és vőlegény egymása fonódó karjai láthatók. A kocka alakú  köszönetajándék dobozka mindig a letrendibb megoldások egyike, és persze  izgalmas meglepetés is egyben a vendégek számára. Hiszen ki ne szeretné kikötni a csinos kis masnit és belekukkantani a dobozba? Minden dobozt névre szólóan gyártunk! Érdemes is így rendelni, mert nem kell ültetőkártyára külön költeni.  A meghívóhoz és dobozkához illik a háromszög alakú menükártya - étel és ital listával - ( a harmadik oldalon asztalszám is lehet.) Rózsaszín és arany - ahogy még nem láttátok - íme friss, üde szerelmes hangulatban, apró virágokkal!

A meghívó rendelési kódja: 600-R-80. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetdobozka rendelési kódja: CBD-7W/55510. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü rendelési kódja: UB-4-púderrózsaszín. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu (A menüt a honlapon almazöld és pinkben is láthatjátok, de a szín az áron nem változtat ennél a terméknél.)

Fényképes csokoládébarna neobarokk meghívók - elkészültek!

Mai fotóinkkal Juditnak és Dávidnak szeretnénk sok boldogságot kívánni. Számukra készítettük ezeket a különleges csokibarna neobarokk stílusú esküvői meghívókat. A borítón egy kedves meghitt fénykép látható róluk, a belsejében kivehető betétlap, melyen a programot is feltüntettük. A meghívó egyébként más színű szalaggal is nagyon jól mutatna, a színvilágához illene pl. narancs, almazöld, ekrü, fehér, pink, rózsaszín szaténmasni és még sorolhatnánk.... A rendelési kódja: M-D-13/66, darabára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Képeslapok az Ifjú Pár fotójával - esküvő után...

Nem mindig ér véget a mandátumunk miután lezajlik a Nagy Nap. Szerencsére egyre több fiatal pár tér vissza a hagyományhoz, miszerint az esküvő után illik postai úton egy fényképes köszönet-lapot küldeni minden vendégnek. Mostanában hálistennek egyre többször halljuk, hogy ""nem akarnak e-mailben digitálisan/ Facebookon ilyet szétküldeni, -- mint körlevél --, mert az olyan "igénytelenség", olcsó nemtörődömségnek hat..."" Hanem inkább egy szép borítékban, egy gyönyörű lapra nyomtatott képeslappal köszöni meg az ifjú pár a vendégek jókívánságait és nászajándékait. Gyakran mellékelik a DVD-t vagy CD-t is a rendezvényen készült fotóról. Lejla és Zsolti számára is készíttünk ilyen gyönyörű képeslapokat. Elküldték nekünk a profi fotós által készített nagy felbontású fényképet, megadták hogy milyen méretű legyen a képeslap, és mi már nyomtattuk is.  Ha bárki szeretne ilyen képeslapot készíttetni, érdeklődjön nálunk e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön, írjátok meg a szükséges darabszámot, a képeslap méretét, és hogy borítékra igényt tartotok-e, és küldjük a pontos árkalkulációt.

 

Köszönetajándék Karácsony előtti babalátogatásra

A kis Regina még múlt hónapban született. Már akkor megkeresett bennünket az anyukája, hogy szeretnének majd babalátogatós hétvégét szervezni a családnak decemberben, Karácsony előtt, és kellene valami aranyos kis fényképes köszönetajándék azok számára akik eljönnek megnézni a kicsi babát. Először ajándékdobozkán gondolkoztak, de időközben jobb ötletünk támadt, amit nagy örömmel fogadtak. Kitaláltuk, hogy legyenek kis fenyőfadísz angyalkák, rajtuk ajándékkísérő kártyák a kislány fényképével. Így ha a vendégek hazaviszik ezeket a szép kis angyal díszeket, akár fel is tudják tenni a saját karácsonyfájukra. Munkákat a képeken láthatjátok, a kis Regina egyszerűen gyönyörű, öröm volt ilyen szép ajándékot készíteni egy kisbaba nevében:) Reméljük még jobban fokozza majd a családi boldogságot.

Dombormintás fényképes esküvői meghívó királykék szalaggal

Mai bejegyzésünket sok szerettettel küldjük  Böbinek és Gergőnek, akik már nagyon várják hogy az ő gyönyörű meghívóik is fent legyenek a Blogunkban. Meseszép dombormintás fényképes meghívót készítetettünk nekik, királykék szalaggal átkötve, csillogó gyöngyházas fényű papírból. Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy egy kedves fénykép milyen egyedivé tudja varázsolni az esküvői meghívót, és hogy mennyire megéri egy kis időt szánni a jegyesfotózásra. Évek múltán nagyon jó érzés lesz mind a családnak, mind pedig az ifjú párnak, kézbe venni a meghívót, amelyen két vidám fiatal mosolyog vissza, készen az Életre és a Boldogságra. Böbiének szívből kívánjuk, hogy valósuljon meg minden, amit együtt elterveztek és köszönjük a megrendelést. Ha kedves Olvasóink közül bárki szeretné ilyen szép meghívóval megörvendeztetni családját és barátait, a bemutatott meghívó (rendelési kódja: M-D-9) áráról és megrendeléséről honlapunkon talál információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Pink színű fényképes meghívó kétféle szalaggal - Akár jövőnyári esküvőkre is ajánljuk...

Igazi forró nyári napok előtt állunk, így mivel mással is indíthatnánk ezt a hetet, mint legújabb termékünkkel, a "Hot Pink" színben pompázó fényképes meghívónkkal. Titkon bevalljuk, már azoknak is szeretnénk kedvezni, akik esetleg a jövő szezonban tervezik az esküvőjüket, és szeretnének egy igazi trendi meghívót. Itt a gyönyörű nyár, lehet készíteni a szebbnél szebb jegyesfotókat, melyeket aztán nagy örömmel fogunk rászerkeszteni a szép meghívótokra! Fényképes meghívót adni mindig személyes és kedves dolog, nagyon jó néven veszik a családtagok, barátok. Kiteszik a polcra nézegetik, fényképalbumba rakják . A legfrissebb trend előrejelzések szerint a modern formák soha nem látott mennyiségben köszöntenek be az új esküvői szezonba, így fényképes meghívó kollekciónkban is bőven találtok trendi darabokat (a kollekció honlapunkon látható: www.dreamflowers.sokoldal.hu) Szerencsére a pink-fekete-fehér vagy simán fekete-fehér dekoráció kedvelőinek tábora is évről évre nő, így az ő figyelmükbe ajánljuk legújabb modern gyűrűpárnánkat is, melyet az utolsó képen láthattok és szintén rendelhető. A meghívó rendelési kódja: M-D-88/222. A gyűrűpárna rendelési kódja: 13-GYP-01. Árakat a honlapunkon láthattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TREND Meghívók - "LOVE and NATURE" meghívó kollekció a természet szépségeivel (Ízelítő)

Nagy örömmel értesítünk minden kedves nézelődő Ifjú Párt, hogy mától megtekinthetitek és meg is rendelhetitek honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a legújabb meghívó kollekciónk darabjait. A kollekció a "LOVE and NATURE" fantázianevet viseli. Az új esküvői szezonban ismét nagy divatja lesz a természetből kölcsönzött elemek használatának, a természetes színeknek, formáknak, dekorkellékeknek. Úgy döntöttünk tehát, hogy készítünk egy olyan meghívó sorozatot, amelynek mindegyikén szerepel valamilyen-természetre emlékeztető forma, grafika, design, vagy alapanyag. Nem volt könnyű megalkotni, hiszen nem csak egyféle típusú meghívót akartunk több színben, hanem: különböző formájú termékeket (dobozos, pausztekercs, hagyományos kártyás stb...), hiszen mindenkinek más-más tetszik. Ugyanakkor a kollekció darabjait összekötik a csodaszép természet-témájú grafikák. Láthatunk kismadarakat szép számmal, és megjelennek az összefonódó növényi indák, ágak, virágok, fák, lepkék! A színeket tekintve az erdők, mezők natúr színárnyalatait alkalmaztuk. Kölcsönvettük a lombkorona zöldjét, a mezei növények natúr-ekrü színárnyalatait, a föld barnaságát, a lemenő nap aranysárga ragyogását és a kerti virágok rózsaszínjét és bíbor fényét. Összességében egy élettel teli, színes és gazdag formavilágú divatos kollekció született. Íme néhány darab ízelítőként, a teljes kínálatot a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) tekinthetitek meg (jópár meglepetés is van, amit itt nem árulunk el most:))!)

Fényképes meghívó természetes juta szalag díszítéssel (LOVE and NATURE)

A kollekció egyik különleges darabja lett a képeken látható csillogó barna színű betétlapos meghívó, amelynek borítóján az ifjú pár fényképe szerepel. A külsejét juta szalaggal és almazöld szatén szalaggal díszítettük. A meghívó tokjában egy betétlap és egy nászajándék ötlet kártya is megtalálható. A betétlapokon megjelenik a csodás "életfa": az örök fejlődés, megújulás és felhőkig érő boldogság jelképe. Különösen ajánljuk olyan modern gondolkodású ifjú pároknak, akik szívükön viselik a környezet- és természetvédelmet, és ha nem is fanatikus "zöldek", de harmóniában élnek környezetükkel, óvják a természet szépségét. Ha olyan esküvőt terveztek ahol a dekoráció a barna-zöld-krém színcsoportban fog tündökölni, és a virág díszek közt előfordulnak termések és egyéb természetes anyagok, akkor ez a meghívó tökéletes lesz számotokra, hiszen hangulatával már sejtetni engedi az esküvő helyszínének atmoszféráját. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098 , az árát ésa megrendelés menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos kártyás meghívó cseresznyevirággal és "harmat cseppekkel" (LOVE and NATURE)

A képeken látható pink masnis csillogó díszdobozos meghívót tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk. A cseresznyevirág és kismadár motívum nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben, így az új esküvői szezonra készítettük ezt a hosszúkás díszdobozt . A díszdobozban nem csak a kártyák találhatók, hanem 10 db csepp formájú üvegkő is, amely a cseresznyefára hulló harmatcseppeket szimbolizálja. A meghívottak kitehetik ezt a szép díszdobozt otthonukban a polcra, dohányzóasztalra, vagy szép dísztálra körberakva a kövekkel igazán szép látványt nyújt. A meghívókat néhány hónappal az esküvő előtt már érdemes átadni és bizony egy ilyen szép díszdobozt minden nap észrevesz és nézeget majd a leendő vendégetek, napról napra egyre jobban várni fogja a Nagy Napotokat, és igazából ez lenne egy meghívónak a feladata: várakozást gyújtani az emberek szívében, emlékeztetni őket, hogy nemsokára eljön egy boldog nap. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-79. Az árát szintén megtaláljátok honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó fahéjjal és elegáns keskeny díszdobozzal (LOVE and NATURE)

KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓ!!!

Amikor terveztük a kollekciót, az illatos fahéj rudakat- mint természetes anyagot - mindenképp fel szerettük volna használni, így a nagyon népszerű pausz tekercses meghívónak elkészítettük a díszdobozos fahéjjas változatát. Azért, hogy még inkább természet-közeli legyen gyönyörű lepkés grafikát választottunk a pausz meghívókra. A díszdobozok mindegyike csillogó kartonból készül, és szatén szalaggal záródnak. 7-féle mintával/színnel rendelhetők - a színválasztékot honlapunkon tekinthetitek meg a "Díszdobozos pausz tekercs meghívók fahéjjal" termékkategóriában, klikk ide :

www.dreamflowers.sokoldal.huModern fényképes legyező meghívó pink-ezüst színben

A héten elkészítettük Kata és Zoli modern fiatalos legyező meghívóit is. Színválasztásuk a hot-pink és ezüst kombinációra esett, aminek mi is nagyon örültünk, mert a hagyományostól kicsit eltérő színösszeállítás, és nagyon feldobta az egyébként minimal stílusú meghívót. A legyező első lapjára került Katáék fényképe. A második lapon az idézet, a harmadik lapon a meghívás, a negyediken pedig a program szerepel. A négy lapot csodaszép szalagokkal kapcsoltuk össze. A vibráló hot-pink és a csillogó ezüst szalag  gondoskodott arról hogy igazán "trendi" legyen a meghívó megjelenése. Íme ez is egy nagyon jó példa arra, hogy érdemes bevállalni az erőteljes, kontrasztos színeket, mert fergetegesen divatos lesz a végrerdmény. Katának és Zolinak köszönet a megrendelésért, öröm volt nekik készíteni a meghívókat. A képen látható pink ezüst legyező meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Rendelési kódja: M-D-22/pink-ezüst. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkn tájékozódhattok, ahol megtaláljátok a terméket más színösszeállításban is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Türkiz és csokibarna asztali szett és fényképes meghívó

Ezen a héten a sok-sok elkészített dolgaink közül a "legszebb termék díjat" Melinda és Norbert esküvői meghívója és asztali szettje nyerte el, amelyet egyedi kérésre türkiz és csokibarna színösszeállításban terveztünk meg nekik. A mostanság nagyon népszerű kihajthatós fényképes meghívójukhoz két gyönyörű képet küldtek nekünk... Baloldalra egy papás-mamás pocakfotó került, jobb oldalra pedig egy fénykép amin a tündéri kisbabájuk is ott kukucskál:) Megható felvételek... A lenti képeken látható pohárra csíptethető ültetkártyákat egy egyszerű, mégis nagyon mutatós megoldással készítettük el, mégpedig mini natur színű csipesszel. A csoki köszönetajándék és pausz henger menü grafikája harmonizál a meghívóéval - türkiz és barna kacskaringós inda minta díszíti. A bemutatott szett gyakorlatilag bármilyen színpárosítással elkészíthető fehér alapon, így ha bárkinek megtetszik, nyugodtan érdekldjön e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Ahhoz hogy ilyen eredeti, egyedi meghívót tudjunk készíteni, szükségünk lesz 2 db jó minőségű fényképre, így a megrendelésnél kérjük csatolni ezeket. Látogassatok el honlapunkra is, ahol rengeteg exkluzív esküvői termék vár még rátok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT