V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos esküvői meghívó bon-bonnal

Ismét díszdobozos meghívókat készítettünk, viszont most kis extrával! Ugyanis ezekbe  a csillogó arany dobozokba nem csak a tekercs került a meghívó szövegével, hanem 2 db finom bon-bon is. A dobozkák levehető teteje dombor mintás, és egy elegáns ifjú  pár látható a doboz elején. Azoknak a kedves jegyespároknak ajánljuk, akik "ajándék" típusú mghívót szeretnének és szemlyesen viszik majd el szeretteiknek.Ez a típusú meghívó igény esetén más színkombinációban is elkészíthető, kérjük érdeklődjetek -mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A szalag színe is változtatható illetve tudunk ugyanilyen díszdobozt készíteni csillogó ekrü, fehér(gyöngyház), rózsaszín, nude, barack színekben!!! Reméljük a szezon egyik slágere lesz. A képeken látható termék rendelési kódja: N-R-999/68, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokimeghivo

 

Pink csipkés díszdobozos pausz tekercs esküvői meghívók

Mai különlegességünk az utóbbi időszak egyik legdivatosabb színével készült, mégpedig a hot-pink árnyalatokkal . A díszdobozos meghívó választékunkból ez a darab azért is különleges mert színes csipkét használtunk, a szokásos hófehér és ekrü helyett, s valljuk be, nem sokszor látunk "hot pink csipkét" az esküvői kiegészítőkön, pedig szenzációs.   Csillogó rózsamintás kartonnal dolgoztunk, a dobozka tetejére az ifjú pár neve került. A bemutatott tekercses díszdobozos meghívót egyébként bármilyen más csillogó színben el tudjuk készíteni. Érdeklődjetek e-mailben, hogy milyen színre vágytok, mert elég sokféle csipkét be tudunk szerezni. A termék rendelési kódja: D-2013/04-pink (pausz tekerccsel) , ára itt megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozospausz

Bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ).

Türkizkék kismadaras meghívók tollpihével

A díszdobozos pausz tekercs meghívók azért népszerűek, mert ajándék jellegük van. Ajándékot adni és kapni mindenki szeret, főleg ha gyönyörű a csomagolása, a belsejében pedig meglepetés van. Ezeket a türkizkék kismadaras meghívókat tollpihével és miniatűr pink színű rózsával díszítettük, ezáltal különleges hangulatot kaptak...a Boldogság kék madarainak elhullatott tollai, a rózsa, a faág grafika és a fészekrakó madarak a természet szépségeit idézik. Az új eküvői szezon trendjei előszeretettel idézik fel a nyugalmat árasztó természetet, sokszor mesebeli színekkel és szimbolikus jelentésű élőlényekkel, mint pl a madarak. Ajánljuk tavaszi nyári de akár őszi esküvőkre is. Annál is inkább mert idén a türkiz és pink színpárosítás telitalálat a dekorációt illetően, emellett pedig a toll az egyik legdivatosabb díszítőelem lesz.  Ha szeretitek a kismadarakat, az áttetsző pauszpapírból készült tekercses meghívókat akkor ez a Ti kedvencetek lesz! A termék rendelési kódja NAT-L-801, árát honlapunkon találjátok, klikk a  a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Dombormintás díszdobozos tekercses meghívó bordó színben

Az új esküvői szezonban mindent beborítanak majd a különleges virágok, szirmok és a természet ihlette motívumok. Nem csak a ruhákon lesznek élethű virágok, hanem a meghívókon is. Ezek a csodás bordó-rózsaszín színvilágú díszdobozos meghívók is a legújabb trendek szerint készültek. A doboz nem csak csillogó bordó színben rendelhető, hanem csillogó ekrü, rózsaszín vagy gyöngyház -fehér színben is. A kis selyemszatén virág mindegyiken jól mutat. A meghívó rendelési kódja D-2013/99-P, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A gyűrűpárnákon pazar sűrű virág díszítés, valamint lepkék lesznek nagyon divatosak, és a is párna az egyik legszebb tárgyi emléketek lehet az esküvő napjáról. Eszetekbe jutott már, hogy egyszer majd az unokátoknak mutatjátok a gyűrűpárnát, melyen az örökvirágok még évtizedek múltán is csodásan fognak mutatni. A párna rendelési kódja: 11-H-60, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila díszdobozos tekercses esküvői meghívó és csoki köszönetajándék

Megérkezett a legújabb díszdobozos meghívónk, amely vidám és elegáns egyszerre! A jó hír pedig hogy bármilyen más színben is rendelhető, ha esetleg nem a képeken látható lila változatot szeretnétek. A hosszúkás doboznak levehető kis teteje van, a dobozban egy szép tekercs rejti a meghívás szövegét. A tekercsen elég sok hely van ahhoz is, hogy még elférjen rajta egy nászaándék ötlet is. Csillogó gyöngyházas kartonból készül és vékony kis szalaggal kötjük meg, igazi kis ajándék! Ehhez a meghívóhoz ajánluk a trendi csoki köszönetajándékunkat, illetve bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ). A meghívó rendelési kódja: D-2018/80012, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A csoki rendelési kódja: MY/807, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csipkés-dombormintás díszdobozos meghívók barack színben

Csillogó barack színű dobozkák készültek, melyek tekercset és nászajándék ötlet kártyát is rejtenek. A dobozok dombormintásak és hófehér vékony textil csipke díszíti őket. Szolid elegáns meghívó egy romantikus nyári esküvőre. A pasztelles barack szín az utóbbi időszakok legnépszerűbb színe az ekrü és rózsaszín mellett.  A barack színen nagyon jól mutata csokoládébarna grafika és szöveg nyomtatás, de gyakorlatilag minenféle színnel nyomtatunk rá, akár ezüst is lehet a szöveg vagy almazöld. A meghívó rendelési kódja: 2D-2013/9332, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos levendulás esküvői meghívók - csipkés vintage stílusban

Elkészült nálunk egy csapat gyönyörű díszdobozos levendulás témájú esküvői meghívó. Igazi vintage stílusú ajándékdobozkák, felérnek egy kincsesládikával. A dobozkák levendulás üvegcsét, selyemre kötözött ezüst gyűrűpárt, nászajándék ötlet kártyát és egy tekercset tartalmaznak, melyen a meghívás szövege olvasható. A doboz fedelét krém színű csipkével díszítettük. Rengeteg munka volt velük, de olyan különlegesek, hogy örömmel csináltuk minden darabját. Ajánljuk minden Ifjú Párnak, akik vintage stílusú levendulás esküvőt terveznek. A meghívó romantikus stílusa kiválóan illik  szabadtéri illetve majorokban, tanyákon, vidéki fogadókban megrendezésre kerülő levendulás esküvőkhöz. Rendeljétek! A termék rendelési kódja: D-2016/33-levendula , árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A nászajándék ötlet kártya kérésre készül, feláras szolgáltatás, kérjük érdeklődjetek e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), ha szeretnéte hogy a Ti meghívótokban is benne legyen.

 

Ekrü-barna díszdobozos pausz tekercses meghívók antik stílusú brossal

Georgina és Henrik számára készítettünk nagyon elegáns díszdobozos pausz tekercses meghívókat csillogó ezüst brossal díszítve. A bross és a látványos csokibarna kacskaringós mintázat igazán bravúrossá teszi a meghívó megjelenését. Mint sok más színkontrasztos termékünknél, a világos ekrü szín itt is  a menyasszony színe, a barna pedig a vőlegényé. Jó hír hogy ezt a meghívót kérésre bármilyne más színösszeállításban el tudjuk készíteni. A képeken látható ekrü-barna rendelési kódja: D-JN-006/0022, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kérjetek tőlünk pontos, tételes árajánlatot E-MAILBEN, hogy tervezni tudjátok a költségeket. Írjátok meg hány darabra lenne szükség, milyen színben, milyen szalaggal stb. E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com

Dombormintás díszdobozos pausz tekercs meghívók - csillogó marsala/bordó színben

Mai különlegességünk az utóbbi időszak egyik legdivatosabb színével készült, mégpedig a bordó-bíbor árnyalatok királynőjével, az elegáns marsalával. A díszdobozos meghívó választékunkból Tünde és Ákos a kecses vékony kivitelezésű pausz tekercses típusba szeretett bele. A fotókon látható meghívók számukra készültek, nyári- kastélyos esküvőjükre. Csillogó dombormintás kartonnal dolgoztunk, a dobozka tetejére egy arany színű kacskaringós inda díszítés került. Egyébként örülünk annak, hogy a bordó és árnyalatai ismét visszatérnek az esküvők legtrendibb színei közé, hiszen a lángoló szerelem,  a romantika színárnyalatai ezek - mondhatni örök klasszikusok. A bemutatott tekercses díszdobozos meghívót egyébként bármilyen más csillogó színben el tudjuk készíteni. A termék rendelési kódja: D-2013/28 bordó (pausz tekerccsel) , ára itt megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreaflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos pausz tekercs meghívó fekete rózsákkal

Mai különlegességünk a világ legritkább rózsafajtájához fűződik, mégpedig a fekete rózsához. Csak kevesen tudják, hogy a fekete rózsa egy létező növény és nem mesterségesen befestett, mint azt előszőr gondolnánk. A fekete rózsa más néven Hafeti rózsa Törökországban található meg. Ezek a virágok szezonálisak, csak a nyár folyamán nyílnak, akkor is elég kevés számba a csodás kis török faluban, Halfeti-ben. Egyedülálló talajviszonyokat igényel, és csak az Eufráteszből származó talajvíz felel meg neki. A helyi lakosok úgy hiszik, hogy ezeknek a rózsáknak misztikus jelentéssel bírnak, és jelképezik a reményt és szenvedélyt. E különleges virágot jelenítettük meg a fotókon is látható díszdobozos pausz tekercses meghívónkon, melyeket Anikó és Gábor számára készítettünk és kérésükre élénk fűzöld szalaggal díszítettünk. A termék rendelési kódja: D-2013/09-fekete-fehér, darabára megtekinnthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mesés keleti stílusú díszdobozos pausz tekercsek

A mesés Kelet izgalmas hangulatát idézi különleges díszdobozos meghívónk, melyet Odett és Lóránt számára készítettünk. A papriusz tekercsekre emlékeztetnek ezek szépen feltekert  hengerek, s szinte már látjuk magunk előtt a romantikus mesét: A Marrakeshi bazárban a herceg meglátja álmai hölgyét és követni kezdi az ékszer- és csemegeárúsok szövevényes labirintusában. A lány csak egy papirusz tekercset hagy maga után...ki tudja milyen titkot rejt... ? Izgalmas történet...:) A fotóinkon is ezt a hangulatot próbáltuk megidézni, hátha éppen a kedves Olvasók és Nézelődők beleszeretnek a storyba és a meghívó stílusába. A hosszúkás díszdoboz alapanyagában harmonizál a tekercsével. A grafika pedig egy faragványra hasonlít. Reméljük, más kedves Ifjú Párnak is elkészíthetjük majd és mások is annyra fognak neki örülni mint Odett és Lóránt. Szívesen készítenénk hozzá menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is, ha valaki ebben az egzotikus stílusban képzeli el az esküvői asztali dekort. A meghívó rendelési kódja: Marrakesh-01. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos pausz tekercs meghívók királykék színben

Igazán látványos, királykék csillogó díszdobozos meghívókat készítettünk nemrég. A sok rózsaszín, ekrü, pink termékek közt, melyeket százával gyártunk havonta (és  egyébként nagyon imádunk), azért tényleg felüdülés ez a csodás kék meghívó. Ritkán választják a párok a királykéket, pedig gyönyörű esküvői szín. Pár bejegyzéssel ezelőtt ajánlottunk egy királykék-arany asztali szettet (itt megnézhetitek: Arany-kék szett), mert szeretnénk, ha felfedeznétek a kék megnyugtató árnyalatait, és a színben rejlő lehetőségeket. Ebben az inda mintás díszdobozban egy feltekert pausz papír található, rajta a meghívás szövege. Rendelési kódja: D-2013/C-455, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ekrü csipkés díszdobozos pausz tekercses meghívó

Nagyon szeretünk csipkével dolgozni, bármilyen termékre is tesszük, mindig gyönyörű lesz. Most ezt az exkluzív díszdobozos tekercses neghívót díszítettük csipkével. Tavaszi, nyári és őszi esküvőkre egyaránt ajánljuk. Még nem sikerült rájönnünk, hogy miért vonzzódnak oly sokan a tekercses meghívóhoz...? Sejtjük, hogy talán azért mert kicsit régies stílusa van, idézi a történelmi korszakot amikor még a várak udvarán "Közhírré tétetik..." felkiáltással hívták össze a népet, hogy kikiáltsanak valami nagyon fontos dolgot...Reméljük, hogy a következő szezonban is sokan szeretik majd ezt a szépséget! Rendelési kódja: D-2013/02-ekrü-arany, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ti is szeretitek a csokis fánkot? Ugye milyen rég ettetek már? Kedves Menyasszonyok, készítsétek el vőlegényeiteknek ezeket az amerikai fánkokat, és este kínáljátok az úriembereknek miközben vázoljtok esküvői terveiteket...Fánkevés közben garantáltan egyetért majd mindennel! A receptet lentebb találjátok:) Jó étvágyat hozzá:)

Virágmintás díszdobozos pausz tekercs meghívó - A csokibarna-rózsaszín változat

Ugye tudjátok, hogy nincs jobb, mint személyesen átadni a meghívókat... pont úgy mint mint egy ajándékot. Ezeket a divatos díszdobzos pausz tekercses meghívókat pontosan a személyes átadásra találtuk ki.  Korábban bemutattuk az óarany -ekrü színváltozatát, ami azóta nagy sikert aratott, és most itt van a csokibarna-rózsaszín -- közkívánatra. A pasztelles árnyalatok idén virágkorukat élik, így a meghívó gyönyörű virágos mintája is pasztell rózsaszín, nagyon jól kiegészíti a csillogó  csokoládébarna színt. A nyári időszakban egyre népszerűbbek a szabadtéri esküvők, sőt, manapság nemcsak a lagzit, hanem a szertartást is sokan kerthelyiségben tartják. A választható helyszínek nagyon kibővültek, hiszen a kastélyszállók, kúriák, kisvendéglők kertjei, várudvarok, botanikus kerteket szó szerint tárt karokkal várják a házasulandókat.  Ezt a meghívót különösen ajánljuk az ilyen helyszíneken rendezendő lagzikhoz. A csodálatos kacskaringós indás virágos grafika már előrevetíti a romantikus környezetet, emlékeztet bennünket egy ódon kastély falán végigfutó, fény felé törekvő növényre. A dobozkában a meghívó szövege egy tekercsen olvasható, a nászajándék ötlet pedig egy kis kártyán. Szuperül mutat rajta a rózsaszín szaténszalag, de akár csokibarna szalaggal is el tudjuk képzelni...A meghívók fotózáskor megint egyik kedvenc sütinket használtuk dekorációnak...egy isteni csokis lúdáb tortát, melynek receptjét a fotók alatt olvashatjátok, próbáljátok ki, süssétek meg és vigyétek magatokkal ha mentek meghívót szétosztani a rokonsághoz:))) A bemutatott meghívó rendelési kódja: D-2013/555-rózsaszín-barna, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tavaszköszöntő III. - Díszdobozos meghívó a boldogság kék madaraival

Ismeritek a Kék madár történetét? A világ egyik legismertebb ifijúsági könyve - Maurice Maeterlinck: A kék madár.  Számtalan feldolgozás készült: film, rajzfilm, musical, színdarab, mesejáték.

A kék madarat nem kell távoli országokban keresni. A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. A boldogságot nem lehet erőszakkal megszerezni. A kék madarat is, mikor lepkefogóval kapják el elveszti a színét és megbetegszik. S mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük mások örömét. Mert a kék madár maga a boldogság és kalitkája az emberi szív.

Ezt a gyönyörű szimbólumot dolgoztuk fel egyik szintén nagyon kedves munkánkban, melynek végeredményét a képeken láthatjátok. A Love and Nature meghívó kollekciónk népszerű darabja ez a díszdobozos pausz tekercs. Prémium minőségű csillogó ekrü kartonból készítettük a díszdobozt, hófehér madártollal, ekrü szalaggal és ekrü mini rózsával díszítettük. A türkiz kék, az ekrü és a fehér csodálatos színvilágot eredményez: mesebeli, megnyugtató. A menyasszonynak és vőlegénynek már megérkeztek a kék madarai, s azáltal, hogy átadják a meghívót szeretteiknek, tovább röpítik és megosztják a boldogságot velük.  Hiszen tudjátok, csak akkor lehetünk igazán felhőtlenül boldogok, ha környezetünk is velünk örvend! A meghívó rendelési kódja: NAT-L-801/ekrü, az árát a honlapounkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 Díszdobozos pausz tekercs meghívó türkizkék kismadarakkal és tollpihével

A "Love and Nature" fantázianevet viselő meghívó kollekciónk egyik kedves darabját mutatjuk meg ma Nektek. Akik kedvelik a díszdobozos pausz tekercses meghívókat és a kismadarakat, azok biztosan örömmel fogadják majd ezt az új terméket. Három színt használtuk a tervezésnél. A csokoládébarnát, türkizkéket és egy cseppnyi pinket, ami a masniba tűzött pici virágon jelenik meg. A díszdobozon látható szerelmes türkizkék madarak és a türkiz tollpihe vibráló színe teszi különlegessé a meghívó hangulatát. Minden évszakhoz kitűnően illik, akár tavaszi akár téli esküvőhöz egyaránt. Mint minden meghívónkhoz, ehhez is tudunk tervezni menükártyát, ültetőkártyát, és köszönetajándékot ha igénylitek. Minden fiatal párt arra bíztatunk, hogy válasszanak egy témát az esküvőhöz, mert egy konkrét téma, motívum, színvilág köré mindig könnyebb tervezni. A természet és a kismadarak egy nagyon hálás és kedves tematika lehet, a csokibarna, türkiz színpár a pink virágokkal igazi exkluzív  és trendi dekort hozhat, amire garantáltan emlékezni fog minden meghívott, csakúgy mint a képen látható meghívóra. Rendelési kódja NAT-L-801, az árát honlapunkon találjátok a Love and Nature meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Óarany virágmintás díszdobozos pausz tekercs meghívók

Gyönyörű óarany csillogó dobozos meghívókat készítettünk, óarany-ekrü színvilágban megálmodott esküvőre. Az óarany az a szín, amely soha nem egy ki az esküvői divatból, jól kombinálható, elegáns és nagyon népszerű. A képen látható kis dobozkákban feltekert pauszppaír van a meghívó szövegével, és egy kis kártya a mostanában szokássá vált "nászajándék tipp"számára. Egyébként nagyon szépen mutat  ez a meghívó ekrü, rózsaszín vagy akár levendulalila szalaggal díszítve is, így nyugodtan rendeljétek bármilyen szalaggal. A rendelési kódja D-2013-555, árát  a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó zöld csipkével

Gyönyörű csipkés díszdobozos meghívókat készítettünk Mónikának és Zoltánnak, az idei esküvői szezon egyik slágerszínében: almazöld színben! Elegáns, kecses modell ez a meghívó, igazi török csipkével tettük különlegessé a gyöngyházfényű rózsalevél mintás dobozkát. Nincs természetesebb és szebb a zöld színű esküvői dekorációnál, és mint tudjátok, érdemes a meghívót a dekoráció színében megrendelni mert a meghívó, akárcsak egy előhírnök, elárulja hogy milyen hangulatú/stílusú lagzi várható. Igény esetén ehhez a szép díszdobozos meghívóhoz tudunk tervezni Nektek ültetőkártyát, menükártyát, köszönetajándékot és szalvétagyűrűt. A képen látható meghívó rendelési kódja D-2013/03-almazöld. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok,klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó pink inda mintával

Nagyon örülünk neki, hogy a díszdobozos pausz tekercs meghívóink töretlenül tartják népszerűségüket, így arra ösztönöznek bennünket, hogy újabb és újabb grafikákat tervezzünk rájuk. A héten elkészültek  Klaudia és Zoltán meghívói is, melyeket örömmel be is mutatunk ezeken  a szép fényképeken. A növényi indák sűrűn kacskaringósan szövik át a csillogó gyöngyházfényű díszdobozt, ezáltal titokzatos, mesebeli lesz az egész hangulata ennek az elegáns formatervezésű meghívónak. Igazi meglepetés ajándékdobozka. A pink üde színárnyalata pedig frissé, modernné teszi. Klaudiával is azt beszéltük, hogy egy ilyen szép meghívót mindenki megtart emlékbe, akár egy szuvenírt, ezért is érdemes ezt a díszdobozos variációt választani. Sok boldogságot kívánunk Klaudiának és Zolinak, és jó szervezést a továbbiakra. Ha bárkinek megtetszett a képen látható meghívó, a  JN-013/pink rendelési számra hivatkozva tud érdeklődni nálunk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com). Igazából bármilyen színben elkészíthető. Az árát, megrendelés menetét a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó - Romantikus mályva -sötétlila színben

Igazi antik hatású romantikus meghívót mutatunk be ma Nektek. Krisztina és Péter számára készítettük a képen látható exkluzív kivitelű dobozkákat amelyekbe pausz tekercses meghívókat helyeztünk el. A doboz csillogó mályva színű kartonból készült. Mint tudjátok, a mályva a lila és a rózsaszín színkeverékéből létrejövő árnyalat. A mályva szín különlegessége, hogy egyszerre elomló és  lágy, de fényviszonyoktól függően lehet hűvös és titokzatos. Igen...akár egy igazi hölgy:) A dobozokat szaténrózsával tettük még előkelőbbé és vastagabb halványrózsaszín organza szalagot és vékonyabb sötétlila szaténszalagot használtunk a lezáráshoz. Aprólékos munka volt, de annál jobban örültünk a végeredménynek! Ha nektek is megtetszett ez a szépséges meghívó, kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön, a dreamflowersdesign@gmail.com címen az aktuális árról és elkészítési időről. A meghívó rendelési kódja: BGL-333-mályva, erre tudtok hivatjozni ha írtok.

Új díszdobozos pausz tekercs meghívók a kínálatban! - A lila és a pink diadalma:)

Örömmel értesítünk minden kedves meghívó után nézelődő Ifjú Pár, hogy mától megrendelhető nálunk a képen látható 2 exkluzív diszdobozos pausz tekercs meghívó is! Idén a lila és a pink szín ismét közkedvelt az esküvői színpalettán így reméljük felcsillant a szeme a fotók láttán minden kedves érdeklődőnek, aki e két szín valamelyike mellett döntött. Természetesen a díszdobozok a -tőlünk már megszokott- minőségi csillogó kartonból készülnek, és a szintén nagy kedvenc: a "kacskaringós inda minta" díszíti őket. A meghívók rendelési kódjai: JN-012/orgonalila és JN-013-pink. Az áráról ésa megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www. dreamflowers.sokoldal.hu

Dízdobozos pausz tekercs meghívó ekrü-zöld színben

Ién is nagy sikernek örvendenek díszdobozos pausz tekercs meghíavóink. Brigitta és László egy gyönyörű, vibráló színpárosítás, az ekrü és a lime-zöld mellett döntöttek amikor megrendelték tőlünk meghívóikat. A díszdobozok csillogó mintás kartonból készültek, és a friss lime-zöld színű szalaggal díszítettük. Sokan kérdezték tőlünk, hogy ezeket a tekercses meghívókat doboz nélkül is meg lehet-e rendelni. A válasz: igen. A pausztekercsek önmagukban is jól mutatnak, de azért ezekkel a mesés dobozokkal az igaziak. A meghívó rendelési kódja: AN-ZP-01, az árát a honlapunkon láthatjátok, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívó egy sivatagi esküvőre - marokkói stílusban

Kedves menyasszonyok, ha véletlenül úgy adódott hogy a sivatagban tevétek társaságában kóborolva akadtatok rá a nagy Ő-re, ne habozzatok...IGEN-t kell mondani neki, és máris kilátásban van egy jó kis sivatagi esküvő:) Remélem a következő képsor segítségével sikerül egy kicsit megragadni a hangulatát egy ilyen lagzinak:) De tegyük félre a tréfát... A képen látható díszdobozos meghívó egy olyan fiatal párnak készült, aki Magyarország egyik legegzotikusabb marokkói stílusú szállodájában (a Mesés Shiraz Hotelben) fogja tartani esküvőjét. Az úriember egyébként marokkói származású... És ki tudja, talán a hazájában, talán a sivatag peremén is megünneplik nászukat:) Mindenesetre a meghívó tükrözi a marokkói stílust. A díszdoboz és a benne lévő pausz tekercs egyaránt papírusz hatású. A dobozka olyan kartonból készült ami erezett, így megszólalásig emlékeztet a papiruszra, csakúgy mint a tekercs. Gyönyörű virág motívum látható a meghívón, amely a sokak számára ismert henna-festékkel alkotott képeken szokott feltűnni.

Ha nektek is megtetszett ez a meghívó megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A meghívó rendelési kódja: Marrakesh-01. Az árát honlapunkon találjátok, klikk ide:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozospausz

 

Marcipános csoki desszert köszönetajándék és pausz meghívó

Bizony indul az új esküvői évad...vagy szezon, ha úgy tetszik...és felhasználva az elmúlt időszak tapasztalatait, úgy döntöttünk, már most elkezdjük bevezetni az új termékeket. Hiszen azok az Ifjú Párok, akik tavaszra terveznek esküvőt, már most "mozgolódhatnak", nézelődhetnek. Az elmúlt időszakban a cukrozott mandula mellett nagyon sokan keresték a különleges csokis desszerteket, így eleget téve kérésüknek, most már van marcipános csokidesszertünk is - különbőző exkluzív díszdobozokba csomagolva. Egy dobozkában 2 db van. És NAGYON NAGYON FINOM!!!! És mivel a szettek nagyon népszerűvé váltak nálunk, ezért megalkottunk díszdobozos pausz tekercs meghívót is - ugyanazzal a mintával. Igény esetén készíthetünk hozzá menü és ültetőkártyát is. Csak jelezzétek nekünk nyugodtan...A képen látható díszdobozos pausz tekercs meghívó rendelési kódja: DFO-05-vanilia. A csokidesszertes díszdobozos köszönetajándék rendelési kódja: A-D-01. A rendeléseteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képen látható termékek árát pedig megnézhetitek honlapunkon, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó henger alakú díszdobozban piros masnival

Imádjuk a vintage stílust és a romantikát:) Csakúgy mint Anita és Mihály, akik mindenképpen díszdobozos pausz tekercs meghívót szerettek volna. Nagyon megtetszett nekik a honlapunkon látható romantikus pausz tekercs meghívó, amelynek rendelési kódszáma: P-22. A meghívó egy igazi elegáns jelenetet ábrázol: egy talpig úriember vőlegény ölben viszi fel szíve hölgyét a lépcsőn... Titokban minden lány erről álmodik....nem igaz? Szóval Anitáék meghívója igazán romantikusra sikerült. Az eredeti P-22 pausz tekercs meghívó A-4-es méretű, viszont hogy beleférjen a képen látható henger alakú dobozba, kicsit levettünk a méretéből. A tűzpiros szatén szalag pedig a lángoló szerelem színe, és nagyon nagyon illik ehhez a meghívóhoz... Ha Ti is szeretnétek megrendelni, akkor írra írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre hogy a P-22-díszdobozos meghívóra esett a választásotok. Ha szeretnétek megnézni termékpalettánkat, szerettel várunk mindenkit honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos pausz tekercs meghívó magenta színben

A díszdobozos pausz tekercs meghívóinkat nagyon sok fiatal pár választotta már. Sokan első látásra beleszeretnek és nem is keresgélnek tovább. Ezeket a fényképeket azok figyelmébe ajánljuk akik a magenta színű variációt szeretnék megrendelni... A díszdoboz csillogó kartonból készül, a jobb alsó sarkában pedig egy ezüst színű jeggyűrű látható. A képen látható meghívó rendelési kódja D-700 magenta. Az áráról és a megrendelése menetéről a www.dreamflowers.sokoldal.hu weboldalunkon tájékozódhattok. Szeretettel várunk Titeket!

Diszdobozos pausz tekercs meghívó sötétlila színben

Díszdobozos pausz tekercs meghívóink idén is nagyon népszerűek. Csakúgy mint a lila szín különböző árnyalatai. A képen látható padlizsánlila-fehér színvilággal rendelkező meghívó egyszerre komoly, elegáns, és nagyon bevállalós, merész! A díszdoboz csillogó nyomott mintás kartonból készül, a meghívó szövege pedig az örök slágernek számító pausz papíron olvasható. Ha szeretnétek megnézni más színekben is, szeretettel várunk honlapunkon, ahol a teljes kínálat megtalálható: www.dreamflowers.sokoldal.hu. A képen látható meghívó rendelési kódja: D-700-sötétlila.

Díszdobozos meghívók almazöld színben

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de mi már nagyon várjuk a tavaszt, a friss színeket a természetben, az üde gyümölcsöket. Imádjuk az almazöld színt, és nagyon bízunk abban, hogy rengeteg fiatal pár van így ezzel, és választják majd ezt a friss színt esküvői dekorációjukhoz. Tehát két legelegánsabb díszdobozos pausz tekercs meghívónk mától elérhető almazöld színben is. Ne tétovázzatok tehát, ha nektek is almazöld színű esküvőtök lesz... A henger alakú dobozos meghívó rendelési kódja N-2-almazöld, a hosszúkás szögletes dobozos meghívó rendelési kódja D-600-almazöld. Várjuk jelentkezéseteket a dreamflowersdesign@gmail.com címen.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó bordó szaténrózsával

Ma elkészültek Anett és Balázs gyönyörű bordó-rózsaszín esküvői meghívói. Amikor Anették először írtak nekünk, csak annyit kértek, hogy legyen díszdobozos pausz tekercs...legyen bordó...és valami fiatalos minta. Mindent ránkbíztak:) Ezt nagyon nagyon szeretjük:))))))) Először elküldtünk nekik egy mintát, és nagy örömünkre tökéletesnek találták. Azaz pont ilyenről álmodtak:) Volt egy gyönyörű növényi indás mintánk a "fiókban"...és tessék...végre életre kelhetett!! A pausz papíron egyenesen háromdimenziósnak tűnik a halvány rózsaszínű absztrakt minta. A díszdobozt amelybe a meghívó került bordó szatén rózsával díszítettük. Egyszerre lett elegáns, fiatalos és nagyon-nagyon romantikus stílusú. Anett és Balázs! Sok boldogságot kívánunk, és gondolunk Rátok június 18-án a Nagy Napon:)

Ha nektek is megtetszett Anett és Balázs esküvői meghívój, írjátok meg nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre, hogy pont ilyet szeretnétek, és elkészítjük számotokra is. A pausz tekercs megrendelhető díszdobozzal és díszdoboz nélkül is! A termék rendelési kódja: BGL-333-bordó. És ne felejtsétek el odaírni hogy a Blogban láttátok:)

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT