V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Henger alakú menük és köszönetajándék dobozkáink Marianna és Zalán esküvőjén

Ezeket a gyönyörű képeket kaptuk kedves Ifjú Párunktól Mariannától és Zalántól, akiknek mi készítettük a menükártyáját és köszönetajándék fobozkáit. Lagzijuk a fonyódi Hotel Dam Balaton -ban került megrendezésre, miután kimondták az Igent a Balaton parton. Videójuk megtekinthető a YouTube-on, nagyon meghatódtunk tőle:

https://www.youtube.com/watch?v=1RGT9TPos6A&feature=share

Ezúton kívánunk Nekik hosszú boldog együtt töltött éveket és köszönjük a bizalmat és hogy bennünket választottak:)

Köszönetajándék díszdobozok rózsaszín szaténrózsával

Egy nagyon közkedvelt termékünket mutatjuk ma be, egy kedves kis köszönetajándék dobozkát, melyet csoki-bonbonnal vagy  cukrozott mandulával egyaránt sok fiatal pár rendelt már tőlünk. Mint minden dobozkánk, ez a modell is feliratozható kívűl-belül, ezzel egyedivé lehet tenni. Nem csak rózsaszín  színben rendelhető, hanem kérésre bármilyen színben meg tudjuk alkotni.  Tetejét romantikus szítén rózsa díszíti. Tökéletesen illiak az "Örök rózsa  örök szerelem" esküvői tematikához. A dobozka rendelési kódja: CBD-16/rózsaszín. Az aktuális árakat a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Bor, szőlő, esküvő 5. rész - "Romantikus púderszínekben" -Ekrü-arany-rózsaszín esküvői szett

Néhány hónapja kezdtül el szerkeszteni itt a Blogban a "szőlős-boros" témájú termékeinket bemutató kategóriát (ha az összes bejegyzést látni szeretnétek, kattintsatok ide: www.dreamflowersdesign.blogger.hu). Örömmel láttuk, hogy sikerült is magunk köré tömöríteni azokat az Ifjú Párokat, akik rajonganak ezért a témáért. Jópárszor kérdezték tőlünk levélben a Manyasszonyok, hogy lehet-e egy szőlős-boros esküvőt klasszikus romantikus hangulatúvá tenni, púderes színekkel? ...Hogy a Menyasszony álma is teljesüljön...  Ajánlottunk már modern, rusztikus illetve vidám szetteket, és közkívánatra most megterveztük az alábbi púderes szépségeket. Fogadjátok szeretettel.

Esküvői meghívó gyöngyöző szőlőfürttel: Aprólékos és időigényes munkával készítettük ezt a különleges csipkés meghívót, de a végeredmény igazán látványos lett. Mivel az új esküvői szezonban minden a ragyogásról és luxusról fog szólni, így ez a gyöngyökből kirakott szőlőfürt igazán trendi és lélegzetelállító a meghívón...Aki eddig a kezében fogta, garantáltan el lett varázsolva, úgyhogy ha szeretnétek, hogy átadáskor vendégeitek azt mondják: "ez a legszebb meghívó, amit valaha kaptak", akkor már meg is találtátok a megfelelőt. A meghívó rendelési kódja: R-C-S-7W-29/3-szőlős árát itt találjátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu. (A meghívó időigényes elkészítésű, prémium gyöngyökkel és csipkével, aprólélus munkával csináljuk, így az ár is ezt tükrözi!!!!) Mint minden termékünk, ez is egyedi saját ötlet és CSAK NÁLUNK KAPHATÓ!

Csipkés díszdobozos köszönetajándék névre szólóan: Vitathatatlan, hogy minden idők legelegánsabb köszönetajándéka a klasszikus ajándékdoboz, amely bon-bont rejt. Úgy gondoltuk, ehhez a szetthez és hangulathoz is ez illik, így csipkével díszítettük  a dobozkát és eredeti Tokaji aszús bon-bont tettünk bele. A tetején masnival kötöttük meg a kis címkét, melyen a vendég neve szerepel, így nem kell költenetek külön ültetőkártyára. Rendelési kódja: CBD-7W/23 , árát itt találjátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Esküvői menü a boros üvegen: Legyen szó kör alakú asztalokról vagy hosszúkás asztalsorokról, biztosan tudjátok, hogy a finom minőségi  boroknak az aszal közepén a helyük. Miért ne használhatnánk ki az üvegek felületét? Az üvegre köthető menükártya azért tökéletes választás mert eltakarja az eredeti címkét, amelynek színe és feliratai lehet hogy pont nem passzolnak a dekorotok színéhez...viszont így az üveg teljesen egységben lesz az asztali dekor színeivel. Nem csak menüt tudunk rányomtatni, hanem italkínálatot illetve asztalszmot is. Tehát, ha egy asztalon három üveg lesz középen, akkor érdemes az egyikre menüt, a másik kettőre asztalszámot és italsort kérni. Bármilyen más színben megrendelhető tőlünk. Rendelési kódja:H-BN-7W/23 , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A fotóinkon látható termékekinken kívül, szívesen készítünk ugyanebben a stílusban hagyományos ütletőkártyákat, ültetési rendet, jókívánság kalitkát kis cédulákkal, esküvői tombola jegyet stb. Minden kérdéseteket, árajánlat kérést küldjetek el e-mail címünkre: dreamflowersdesign@gmail.com

Barokk stílusú menükártyák és névre szóló köszönetdobozkák bordó színben

Réka és Gergő számára készítettük ezeket a látványos bordó termékeket nemrég. A köszönetajándék dobozkákat egyenként feliratoztuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyaként is használható. A dobozkokba bon-bon került, mint apró meglepetés. A menü-háromszög a szokásos felosztásban készült: ételek és italkínálat, valamint a 3.oldalra a "Jó étágyat kívánunk szöveg" került. Az egész egy izgalmas barokk stílust képvisel: élénk szín, erős kontrasztok, bravúros és mozgalmas növényi mintázat a háttérben...bármilyen asztali dekorációt feldob, már csak kiegészíteni kell egy kis bordó vagy fehér rózsagömb kompozícióval és nyomban luxus hatást kelt.

A menü rendelési kódja  H-AN-90-66, árát honlapunkon itt találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetajándék doboz rendelési kódja H-AN-90-64/bordó dobozka, árát honlapunkon itt találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Botanical Design V. - A szolid és gyönyörű gyöngyvirág

Botanical Design Kollekciónk legújabb darabjával jelentkezünk mai bejegyzésünkben.  A  Botanical Design sorozatunk lényege, hogy különleges virágokat és növényeket jelenítünk meg a meghívókon és más kiegészítőkön...Főképpen azoknak az Ifjú Pároknak ajánljuk a virágos-növényes termékeinket, akik csodálatos környezetben, erdei helyszínen, arborétumban, kastély-kertben, vidéki birtokon mondhatják ki az Igent.

Ezúttal a gyöngyvirág (Convallaria majalis) adta az inspirációt számunkra. Ez a törékeny kis virág május és június hónapban nyílik az erdők mélyén és kiskertekben. Finom illata sokféle kozmetikumot megihletett már a parfümöktől kezdve a luxus szappanokig. Csokorba kötve olyan híres menyasszonyok tartották kezükben, mint Grace Kelly, vagy Kate Middleton.  Angol nevén a virág: Lily of the Valley, a klasszikus szolid  menyasszonyi csokor visszatérő eleme, a szív tisztasága, boldogság, a szerelem adta jószerencse szimbóluma. Nagyon szeretjük mi is ezt a kis virágot, így megterveztük a képen látható légies, csipke és gyöngy díszítéses meghívót. Pontosan azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik törékenyek, finom lelkűek, csakis szolid és elegáns fehér ruhát öltenek majd magukra. A meghívó csillogó gyöngyházfényű kartonból készül, egyenként precízen díszítjük miniatűr gyöngyökkel, melyek akár a harmatcseppek ülnek a virágon. Természetesen a meghívó stílusában rendelhető tőlünk díszdobozos mézeskalács szív köszönetajándék, igazi romantikus meglepetés. (Ha valaki mézeskalács helyett a hagyományos 5 db cukrozott mandulával szeretné rendelni adobozt akkor arra is lehetőség van!)  Illetve bármi más kiegészítőre szükség lenne (menükártya, ültetőkártya, lufiposta képeslap stb.) akkor  a meghívón szereplő kis gyöngyvirágot természetsen rászerkesztjük így egységes lesz minden. A meghívó rendelési kódja: R-C-S/8W-gyöngyvirág. Darabárát itt megtaláljátok a honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A dobozos szíves ajándék rendelési kódja: MK-8W/gyöngyvirág, árát honlapunkon megtaláljátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Csillogó ekrü szék dobozkák barack színű szalaggal

Igazán felcsaphattunk volna "asztalos kisiparosnak" is hiszen az elmúlt hónapokban több mint félezer db székecskét gyártottunk! Pontosabban ezeket a csodás kis ajándék dobozkákat. Megjósoltuk, hogy a pasztell színek fogják vinni a pálmát ebben a szezonban, és így is lett. A barack és az ekrü színekben pompázó termékeket rengeteg Ifjú Pár rendelte. Úgy tűnik sokan jó ötletnek találták az ültetőkártya és köszönetajándék összevonását is, mert tényleg szinte mindenki kihasználta a lehetőséget, hogy feliratozni tudjuk az ajándék dobozkákat...így költséghatékony lett a dolog. Valaki cukrozott mandulával rendelte a székecskéket, valaki bon-bonnal és akadtak olyanok is akik saját készítésű emléktárgyat tettek bele, így üresen küldtük nekik a dobozokat. Egyébként bármilyen más színű  szalaggal is gyönyörűek ezek a kis ajándékok, reméljük kedvet kaptatok hozzá a fotóink látán. A termék rendelési kódja: SZD-01/ekrü doboz-barack szalaggal. Árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Köszönetajándék dobozka türkiz kismadarakkal

Folytatjuk a kedves türkizkék madárkák történetét. Ezúttal a névre szóló  köszönetajándék dobozokon és dobozokban "fészkelnek":) Időről időre lenyűgöz bennünket hogy az ekrü szín milyen hihetetlenül jól passzol szinte minden más színhez, és mindig káprázatos lesz az összhatás. A fészket építő 2 madárka pedig egyszerűen szívmelengető motívuma  az esküvői design-nak. A dobozkákba ezúttal Tokaji aszús bon-bont tettünk, így nem csak az általunk készített dobozka lett exkluzív, hanem a tartalma is, mely egy  falatka luxus ínyencség, amit igazán megérdemelnek a vendégek. A bemutatott dobozka egyébként egy szett része, a meghívót ITT láthatjátok, a hozzá tartozó menüt és egyéb kiegészítőket pedig ITT. Nem csak Tokaji aszús bon-bonnal tudjuk készíteni, hanem 5 szem cukrozott mandulával, Ferrero-val, eredeti  Salzburgi marcipános bon-bonnal, de ha Ti magatok szeretnétek beletenni sajátkészítésű ajándékot, akkor akár üresen is meg tudjátok rendelni tőlünk! A dobozka rendelési kódja: NAT-L-TM/35-21, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Szék alakú köszönetajándék dobozka levendulalila színben

Mesés köszönetajándék dobozkákat készítettünk levendulalila színben, a vendégek neveivel ellátva és már vártuk hogy ma megmutathassuk őket kedves Olvasóinknak. Mindig fejtörést okoz, hogy az ehető köszönetajándékokat, azaz cukrozott mandulát és csokikat, cukrokat miben adjuk oda a vendégeknek. Erre kínáljuk ezt a rendkívül elegáns megoldást, ami nem utolsó sorban igényes meglepetés is. Ezek az antik stílusú kis szék dobozkáink kívül-belül feliratozottak, és rengeteg színben elkészíthetők. A dobozka teteje levehető és a szívárvány összes színében létező szalaggal fel tudjuk díszíteni, amit és ahogyan szeretnétek! A képen látható levendulalila színű rendelési kódja SZD-04/lilamintás. Árát és megrendelésének menetét illetve a dobozokba választható desszert kínálatunkat a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini szívecskés köszönetajándék dobozkák bon-bonnal

Az ajándékdobozka mindig stílusos és elegáns köszönetajándék bármilyen tematikájú  esküvőt is szervezünk. Két legyet tudtok ütni egy csapásra, ha ezeket a csillogó dobozkákat rendelitek tőlünk, hiszen minden dobozt egyenként feliratozunk a vendég nevével! Így már meg is oldódott az ültetőkártya kérdése is. Májusi esküvőre készítettük a képen látható arany-barna színösszeállítású ajándékokat. Mindegyik dobozka tetejé szív alakú ablakocska van, a dobozokba celofánba csomagolt minőségi bon-bon golyók kerültek arany és barna csomagolásban vegyesen. A dobozkák megrendelhetők sokféle színben, a képen a CVD-33/arany-barna rendelési kóddal jelöltet láthatjtok. A színválasztékot és az árat a honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dramflowers.sokoldal.hu

Összefoglaló!!! - Ekrü-barna virágmintás dobozkák, menü-lámpás és szalvátagyűrűk bevetésen

Múlt héten bemutattuk itt a Blogban azt az esküvői szettet, melyet Gyöngyi és Mihály kérésére készítettünk és amely köszönetajándék dobozkából, lámpás alakú menükártyából és névvel ellátott szalvétagyűrűkből állt. Olyan öröm ért minket, hogy Gyöngyi már a lagzit követő napokban megküldte nekünk a csodás dekorációról készült fényképeket, így mostantól bárki gyönyörködhet bennük. Nincs is jobb, mint látni, hogy a munkáink a helyükre kerülnek, az ajándék dobozkák várják a vendégeket az asztalokon, a lámpások készen állnak hogy bevilágítsák az asztalokat. Gyöngyiék esküvőjére és ünnepi vacsorájára a festői szépségű somogyszobi Hárs fogadóban került sor. Összességében egy nagyon elegáns, precízen elkészített dekorációt láthatunk a képeken, igényes részletekkel, túlzásoktól mentesen! Az egész dekor az általunk tervezett barna inda mintás virágos grafikára épült, ez jelenik meg az ajándékokon, menün és szalvétagyűrűkön egyaránt. A 3. képen láthatjátok hogy a lámpások teteje levehető és LED mécsesek kerültek bele, melyek egész este pislákoltak. Megvilágították a lámpások oldalán lévő asztalszámokat. Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy a közkedvelt ekrü-barna színpárosítás milyen nagyszerű választás lehet, és hogy nem feltétlenül kell zsúfolásig telepakolni az asztalokat ahhoz hogy ünnepi hangulatot teremtsünk. Gyöngyinek és Mihálynak sok boldogságot kívánunk, nagyon szuper együttműködés volt, kár hogy vége, megszerettük őket nagyon!

Ekrü színű köszönetajándék dobozkák barna virág mintával és szalvétagyűrűk

Mai bejegyzésünket Gyöngyinek és Mihálynak, az elmúlt időszak egyik legkedvesebb ifjú párjának ajánljuk sok szeretettel. Ma már kezükben tarthatják a képen látható gyönyörű ekrü színű ajándékdobozkákat és a névvel ellátott szalvétékat, melyek minden darabját örömmel készítettük számukra. A dobozkákba csokoládé desszert került, a lyukasztott mintás szalvétagyűrűkbe pedig a dombormintás szalvétáink közül a csillogó gyöngyház színű. Igazi elegáns darabok lettek. Nagyon érdemes odafigyelni ezere az apró részletekre, mert a virágokon túl ezek fűszerezik meg a dekorációt, ezektől lesz egyedi és igényes. Na és pesze az menükártya sem hiányozhat, amely Gyöngyiék esetében lámpás alakú volt és a következő bejegyzésünkben fogjuk megmutatni őket. A képen látható termékek mától rendelhetők, rendelés kódjai:

ekrü színű ajándék/díszdobozka: CBD-23/barnavirágos

szalvétagyűrű-ültetőkártya +szalvéta: SZGY-barna/virágos lyukasztott

Az ajándékdobozka áráról a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) tájékozódhatok, a szalvéta-szalvétagyűrű ára mennyiségtől függ, kérjük e-mailben érdeklődjetek (dreamflowersdesign@gmail.com)


L.O.V.E. és bonbon - díszdobozba zárva

Egy nagyon közkedvelt termékünket mutatjuk ma be, egy kedves kis köszönetajándék dobozkát, melyet csoki-bonbonnal vagy  cukrozott mandulával egyaránt sok fiatal pár rendelt már tőlünk. Mint látjátok a L.O.V.E felirat pecsét formában jelenik meg rajta, ettől olyan különleges, és kicsit retró hangulatú. Mint minden dobozkánk, ez a modell is feliratozható belül, ezzel egyedivé lehet tenni. és nem csak bordó színben rendelhető, hanem kérésre bármilyen színben meg tudjuk alkotni a pecsét mintát, legyen szó pinkről, feketéről, zöldről vagy liláról - és gyakorlatilag a színpaletta bármely árnyalatáról. Netti és Zsolti a klasszikus bordó színt választották - amit még mindig nagyon szeretünk mert  elegáns, ünnepélyes. Nettiékk gyönyörű lagzit kívánunk! A dobozka rendelési kódja: CBD-0003-bordó. Az aktuális árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládé és cappuccino színű barokk esküvői meghívó és köszönetajándék dobozka

Néhány bejegyzéssel ezelőtt bemutattuk az idei esküvői szezon egyik legexkluzívabb - barokk stílusú - esküvői meghívóját barackvirág színben. Most pedig szeretnénk megmutatni egy új színösszeállításban, a gyönyörű csoki-cappuccino párosítással. Krisztina és Mikael kérésére készítettük el először ebben a különleges színben, ugyanis esküvőjüket is ilyen árnyalatokban tervezik. A meghívó magyar és dán nyelven is elkészült, hiszen a vőlegény- Mikael - dán származású. A meghívóban 2 betétlap található, ami azért praktikus mert ha nászajándék tippeket szeretnétek adni a vendégeknek, akkor nagyon jól elférnek a kérések az egyik lapon. Készítettünk a meghívóhoz illő köszönetajándék dobozkát is amelynek a belseje természetesen feliratozható és megrendelhető csoki bon-bonnal, cukrozott mandulával vagy akár üresen is. Krisztinának és Mikaelnek sok boldogságot kívánunk, örömmel készítettük el számukra ezeket az elegáns termékeket. A meghívó rendelési száma: OP-06-cappucino/2, a dobozka rendelési száma: OP/7/3. Az árakat és a megrendelés menetét a honlapunkon láthatjátok, kattintsatok a linkre és gördítsétek le a lapot:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet alakú köszönetajándék - narancs szelet mandulával:)

Mit szólnátok egy mandulás narancstortához??? Nem lehet rá NEM-et mondani:) Imádjuk az esküvői tortákat! Gyönyörűek, finomak, nem lehet őket elfeledni! Éppen ezért alkottuk meg a tortaszelet formájú köszönetajándékainkat. Rengeteg színben szeretnénk megvalósítani...így ha megtetszett a forma Nektek, akkor legalább olyan választékból tudjatok szemezgetni, mintha egy cukrászdában lennétek:) Egy egész tortát 10 db szeletből lehet összeállítani. Mindegyik szelet feliratozható, tehát ültetőkártyaként is nagyon praktikus! A dobozba választhattok cukrozott mandulát, csoki bon-bon desszertet is. Ha üresen szeretnétek megvásárolni, azt is megtehetitek ennél a köszönetajándéknál! A képen látható csodaszép tortaszelet rendelési kódja: T-Z- narancs, az áráról honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsaszín-barna díszdobozos köszönetajándék és gyűrűpárna

A rózsaszín-barna esküvői dekoráció napjainkban nagyon divatos lett. A rózsaszín jelképezi a nőies finomságot, a barna a férfias eleganciát. A képen látható csodaszép gyűrűpárnát és cukrozott mandulás köszönetajándékot azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik elegáns esküvőt terveznek, mégpedig különleges kiegészítőkkel. A dobozkába 5 szem cukrozott mandula kerül és természetesen a doboz belseje feliratozott, tehát bármit bele tudunk írni amit csak szeretnétek!!! Egy iyen különleges tollakkal és rózsával díszített gyűrűpárnát pedig még az unokáknak is szívesen mutogatja majd az ember, mint családi emléket, ereklyét! A gyűrűpárna rendelési kódja T-barna-rózsa/2012-gyp. A cukrozott mandulás dobozka rendelési kódja CBD-Z-11. A megrendeléseteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az árakról honlapunkon tájékozódhat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marcipános csoki desszert köszönetajándék és pausz meghívó

Bizony indul az új esküvői évad...vagy szezon, ha úgy tetszik...és felhasználva az elmúlt időszak tapasztalatait, úgy döntöttünk, már most elkezdjük bevezetni az új termékeket. Hiszen azok az Ifjú Párok, akik tavaszra terveznek esküvőt, már most "mozgolódhatnak", nézelődhetnek. Az elmúlt időszakban a cukrozott mandula mellett nagyon sokan keresték a különleges csokis desszerteket, így eleget téve kérésüknek, most már van marcipános csokidesszertünk is - különbőző exkluzív díszdobozokba csomagolva. Egy dobozkában 2 db van. És NAGYON NAGYON FINOM!!!! És mivel a szettek nagyon népszerűvé váltak nálunk, ezért megalkottunk díszdobozos pausz tekercs meghívót is - ugyanazzal a mintával. Igény esetén készíthetünk hozzá menü és ültetőkártyát is. Csak jelezzétek nekünk nyugodtan...A képen látható díszdobozos pausz tekercs meghívó rendelési kódja: DFO-05-vanilia. A csokidesszertes díszdobozos köszönetajándék rendelési kódja: A-D-01. A rendeléseteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képen látható termékek árát pedig megnézhetitek honlapunkon, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szék alakú díszdobozos köszönetajándék

Az elmúlt héten az egyik legkülönlegesebb munkánk a fényképeken látható szék formájú köszönetajándék volt. Sokszor bíztatjuk a fiatal párokat, hogy adjanak minőségi, közismert, jól bevált csokoládé bon-bont a vendégeknek, mert ezzel biztosan nem okoznak csalódást... Főleg ha ilyen design-os csomagolásban készül:) Mártinak és Attilának csokoládébarna szalaggal készítettük el, valamint a nevüket barna színnel nyomtattuk a cimkékre amit a dobozkákra ragasztottunk... Egyébként ültetőkártyaként is funkcionálhat, ha valaki úgy kéri megrendeléskor hogy a vendégek nevei legyenek rajta... Amikor lefényképeztük az elkészült dobozkákat,  gyönyörű almazöld santinit és napraforgó virágot használtunk díszítésként, mert ez a 2 növény nagyon jól kiemeli a csokoládébarna szaténszalagot. És persze meseszépek egy nyári esküvői dekorációban. A termék rendelési kódja: P-K-01-barna. Megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Aktuális áráról honlapunkon tájékozódhattok:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/szekalakukoszonetajandek

Díszdobozos bon-bon köszönetajándék ekrü szalaggal

Korábban már bemutattuk a CBD-22 rendelési számú kis köszönetajándék bon-bonos dobozkánkat bordó szalaggal, és most íme ekrü színű díszítéssel. Ezzel a szaténszalaggal is jól mutat - nem igaz? Viktória és Gergely számára készítettünk belőle 90 db-ot. Be kell vallani hogy ennyi bon-bon láttán az embernek kedve támad marékszámra behabzsolni belőle, de nem szabad...:) Ne kutassatok most édesség után... (najó csak egyet ehettek) hiszen a menyasszonyoknak vigyázniuk kell az alakjukra! Így mi is gyorsan beleraktuk a dobozkákba a bon-bonokat és megkötöttük a masnikat:) A dobozkák csillogó ekrü színű kartonból készültek, és Vikiék kérésére belenyomtattuk a nevüket, az esküvő dátumát valamint a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" feliratot. De egyébként bármit bele lehet írni, amit csak szeretnétek (persze figyelembe kell venni a kis méret adta lehetőségeket is). Ha Nektek is megtetszett ez a köszönetajándék, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, az áráról pedig a honlapunkon kaphattok információt:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

Nézzétek meg a köszönetajándékhoz tartozó menükártyát is:

http://dreamflowersdesign.blogger.hu


Díszdobozos bon-bon köszönetajándék bordó szalaggal

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy a bon-bon, mint köszönetajándék, mindig nagyon nagy sikert arat a vendégek körében. Főleg, ha ilyen gyönyörű kis díszdoboz rejti, és ha a kis dobozkán névre szóló kis cédula van. Yvette és Imi azt kérte tőlünk, hogy minden kis dobozt lássunk el kis névtáblával, hiszen így ültetőkártyaként is alkalmazható. A dobozkába egy finom, közismert minőségi bon-bont tettünk. A dobozka belsejébe felirat került: "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz..." A színvilág a klasszikus bordó-ekrü...egyszerűen nem tudjuk megunni mert annyira elegáns, ünnepi hangulatú. A dobozka mintája arany színű virág motívum. Ha nektek is megtetszett ez a köszönetajándék, írjátok meg hogy szeretnétek megrendelni. A termék rendelési kódja: CBD-22-bordó szalaggal. Az árát megnézhetitek honapunkkon, kattintsatok az alábbi linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Bordó-fehér díszdobozos csoki köszönetajándék

Tapasztalat szerint Magyarországon a bordó-fehér színű esküvői dekoráció az egyik legközkedveltebb választás. Elegáns, élettel teli, és nagyon könnyű kellékeket beszerezni hozzá. Egy nagyon szimpatikus, kedves fiatal pár, Zsuzsi és Ati a díszdobozos csoki köszönetajándék mellett tette le voksát, amikor termékeink közül választottak. Elmondták, hogy a menyasszonyi ruha nem teljesen fehér lesz hanem bordó szalag lesz a derekán, valamint a kis kozorúslányok ruhája is gyönyörű bordó-fehér virág motívumos lesz. Így megalkottuk a köszönetajándék díszdobozt az említett virágos motívummall bordó színnel, s ebbe az elegáns "öltözékbe" bújtattuk a menyasszony portréját ábrázoló csokoládét. A köszönetajándék tökéletes kiegészítője lett tehát az asztali dekorációnak, amelyben a szalvéta és az asztal közepén futó terítőcsík hordozta a bordó virág motívumot. Összesen 180 darab készült belőle. Ha nektek is megtetszett ez a különleges bordó-fehér köszönetajándék, írjátok meg nekünk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com címre), hogy ezt a terméket szeretnétek és mi elkészítjük ugyanezt számotokra is! A termék rendelési kódja egyébként ED-001-bordó). Ne felejtsétek el odaírni rendeléskor, hogy a Blogban láttátok!

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg gyönyörű csoki köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT