V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Torta alakú díszdobozos esküvői köszönetajándék arany szalaggal

Ezek a csillogó torta alakú díszdobozok cukrozott mandula szemeket rejtenek. Az ekrü és arany minden idők nagy klasszikusa az esküvői színvilágban, mely az eleganciát és tradíciót hivatott képviselni. A torta dobozka szeleteket összerakva teljes tortát kapunk, így is "tálalhatjuk" pl. a kör alakű asztalokon, de szeletenként, midnenki tányérjára helyezve is jól mutatnak. A képen látható dszdobozok tetején az ifjú pár neve és az esküvő dátuma szerepel, de igény esetén a vendég nevét is rá tudjuk nyomtatni. Bármilyen más szalaggal és nyomtatási (betű és grafika) színnel rendelhető. Rendelési kódja: T-Z-1833/ekrü-arany Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Torta alakú köszönetajándék doboz - csoki-vanília színben

Az előző bejegyzésünkhöz kapcsolódóan folytatjuk a torta témájú termékeink bemutatását ezekkel a gyönyörű dobozkákkal, melyek megszólalásig hasonlítanak a legjobb cukrászdákban kapható szeletes finomságokra. Megrendelhetők üresen, vagy cukrozott mandulával, vagy bon-bonnal. Csillogó ekrü és csokibarna kartonból készítejük és akár a vendégeitek neveivel is feliratozni tudjuk, így nem kell költenetek külön ültetőkártyára, ha nem akartok. Rendelési kódja: T-Z-92/csoki-vanília. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Álom virágos kollekció - A legújabb szín és formavilág az esküvőn

Az előző bejegyzésben már említettük, hogy készítettünk Nektek egy igazi mesés álom kollekciót, és ezzel a szettel ünnepeltük vállalkozásunk fennállásának 5. évfordulóját is. Hűen a Dream FLowers névhez mesés álom rózsákkal terveztük meg 2 színösszeállításban ezeket az új termékeket. Mégpedig úgy, hogy a két divatos színt, a menta zöldet és a mályva rózsaszínt együtt vagy akár külön külön is használni lehessen, tehát ha valaki csak a mentát szeretné akkor el tudjuk készíteni az egészet menta rózsákkal...vagy ha a mályvát akkor azzal...teljesen rugalmassá és variálhatóvá  tettük ezt a kollekciót. Nem titok, hogy azoknak a figyemlébe ajánljuk, akik vintage, romantikus és nagyon nagyon virágos álomesküvőt szeretnének... Végigmegyünk a fotókon és egyenként bemutatjuk Nektek a termékeket. A honlapunk linkjét is beszúrtuk az adott termékhez, így egyből rá tudtok kattintani, és az árakat ott meg is nézhetitek! Reméljük sokan beleszeretnek ezekbe a szépségekbe.  Ha valaki már a jövő nyári romantikus esküvőjére tervezget akkor neki eláruljuk: az antik rózsás minta igazán trendi lesz!

Sokan készítenek otthon saját maguk köszönetajándékot, apró személyes tárgyakat, és hozzánk fordulnak, hogy csináljunk hozzá igényes dobozkákat, szép csomagolást. A torta alakú dobozaink kitűnőek erre a célra, mert jól elférnek benne az apró csecsebecsék. Gyönyörű szaténrózsás díszítéssel tesszük látványossá. Ebben a kollekcióban torta alakú dobozok az antik rózsás designnal nagyon emlékeztetnek bennünket az igazi fondantos vagy marcipános tortacsodákra... Nagyon feldobja az ünnepi asztalt egy 10 szeletből összeállított papírtortácska. Rendelési kód:  T-Z-90/menta rózsa, T-Z-90/ mályva rózsa , árát a honlapunkon találjátok, itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A gyűrűpárna elmaradhatatlan kelléke az esküvőnek, így mi is folyamatosan gyártjuk a szebbnél szebb párnákat, szatén és selyem virág díszítéssel, szalagokkal és csipkével luxus kivitelben. Kínálatunkban megtalálható a kisebb virág díszítéses, valamit a nagy dús virgszirmos változat is. Gyűrűpárna ajánlatunkat itt találjátok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szeretünk eltérni a hagyományos formáktól, és az ültetőkártyák terén is olyat kínálni, amely látványos, és meghatározza az asztali dekorációt. Legyező alakban hajtott és kis kártyákkal ellátott ültetőkártyáink milliméterre pontos és precíz hajtogatással készülnek. Minden legyező kártyácskáján ott áll a vendég neve, és a köszönet szöveg. Bármilyen színben és grafikával ekészíthetők és gyönyörűen mutatnak a tányérra téve. Rendelési kódjuk: H-BN-450/menta zöld vagy H-BN-450/mályvarózsaszín. Árakat a honlapunkon találtok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Egyik büszkeségünk, a kizárólag nálunk rendelhető és teljesen egyedi menülámpás. A megvilágítható dolgok mindig varázslatossá teszik az ünnepi asztalt. Bizony ezekbe a papírlámpásokba bele tudtok tenni LED-mécseseket és az áttetsző oldalait szépen átvilágítja. Nagyon praktikus, hiszen ahogy a képeken is látható az asztalszám is szerepel rajta... és az esti félhomályban messziről láthatóvá válik az asztalok száma. Ezen felül szerepelhet rajta még menü kínálat, italválaszték vagy koktéllap. Rendelési kódjuk: Lámpás-05/ menta zöld vagy Lámpás05/ mályva rózsaszín. Árakat a honlapunkon itt találhattok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A borítékban elküldhető meghívó típus még mindig divat. Ha a fenti kinyithatós-betétlapos meghívónkat választjátok, biztosak lehettek benne, hogy minden esküvővel kapcsolatos információnak lesz elég helye a lapokon. A mostanság népszerű nászajándék ötlet kártya is tartozéka a meghívónak, illetve lehet még plusz betétlapokat kérni bele, ha pl. információs térképet is szeretnétek a helyszínekről. A meghívó díszítését tekintve ismét csak azt mondhatjuk: nem mindennapi. Hófehér csipke és strasszos papírvirág... elegáns és romantikus. A meghívók rendelési kódja:R-C-S-12/2015 és R-C-S-12/201, az árak itt láthatóak:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha az ifjú pár szíve  mégis csak a doboz alakú meghívók felé húz, akkor íme a torta közepű varázsdoboz, mely négyszögletes emeletes tortácskát rejt. A torta emeletei szaténszaélaggal és rózsával vannak díszítve...pont mint egy igazi:)  Nem két perc megalkotni ezt a típusú meghívót, így kérjük jó előre szóljatok, ha erre tartanátok igényt. Áráról kérjük emailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön és ne felejtsétek el megírni hogy hány darabra lenne szükség! A másik dobozos meghívó egy valódi fém kulcsot tartalmaz, melyet akár ki is vehet belőle  a meghívott, mint egy kis szuvenírt felakaszthatja bárhová, és ez emlékezteti arra, hogy hivatalos egy esküvőre! A kulcsos dobozos meghívó rendelési kódja: R-11-K, árát honlapunkon találjátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Halvány lila virágos tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkák

Ismét egy nagyon kedves munkánkat mutatjuk be Nektek. Nemrég készítettük ezeket a mesés tortaszelet formájú dobozkákat, egyenként nevekkel feliratozva, egy lila színvilágban tervezett esküvőhöz. Jól gondoltuk, hogy a lilának e finom halvány árnyalata befutó lesz ebben az évben!  A menyasszony aki megrendelte tőlünk ezeket a dobozokat, elárulta nekünk, hogy a hölgyeknek saját készítésű kis ékszereket fog beletenni, a férfiaknak pedig szintén saját készítésű aszalt gyümölcsöt, melyet a vőlegény csinál. Nagyon örülünk, hogy ilyen szép csomagolást tudtunk biztosítani az ajándékaiknak. Egyébként igény esetén nem csak üresen tudjátok megrendelni a dobozokat, hanem cukrozott mandulával, bon-bonnal, cukorkákkal. Csillogó gyöngyházfehér alapkartonból készülnek, lila szaténrózsával díszítjük őket, méretük megegyezik egy igazi tortaszelet méretével:) A bemutatott termék rendelési kódja:  T-Z-005/levendulalila, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák - szenvedélyes bordó és elegáns ekrü színben

A héten ismét sok különleges terméket gyártottunk, és készítettük róluk a szebbnél szebb fotókat, hogy mihamarabb megutathassuk a nálunk nézelődő fiatal pároknak. Kedvencünk Betti és Laci csodaszép csillogó tortaszelet dobozkái voltak. Rengeteg munkánk van benne, de azt hiszem megérte a belefektetett idő mert a végeredmény szenzációs lett. Itt a jó péda arra, hogy szép, különleges asztali dekorációhoz nem biztos hogy feltétlenül egy vagyon szükséges. Ha megrendelitek tőlünk ezeket a szép dobozkákat (vagy mandulával töltve vagy akár üresen) meglátjátok hogy jól jártok, mert ezzel a köszönetajándék és az ültetőkártya kérdés egy csapással megoldódik, és megoldódik az asztali dekoráció egy tetemes része is. Mert pl. ha kör alakú asztalok lesznek az étteremben, akkor elég ha a közepére teszitek az általunk készített "tortát" és rózsaszirmokat szórtok köré...Látjátok a képeket...azt hiszem magukért beszélnek. Bettiék dobozkáin ezúttan a "Kösznjük, hogy velünk ünnepelsz" felirat szerepelt és az Ifjú Pár neve és a lagzi dátuma. Viszont ha valaki szeretné ültetőkártyaként alkalmazni akkor a vendégek nevét is rá tudjuk nyomtatni. A képen látható dobozkák gyakorlatilag bármilyen színben kivitelezhetők, kérjük érdeklődjetek ha van valami különleges szín-igényetek. Bettinek és Lacinak sok boldogságot kívánunk, szuperül választottak köszönetajándékot, öröm volt elkészíteni nekik ezeket a tortaszeleteket. A képen látható köszönetajándék dobozkák rendelési kódja: T-Z-Vanilia/Meggy. Áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet alakú köszönetajándék doboz pink-fekete szalaggal

Lassan egy éve már, hogy bevezettük termékeink közé a tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkákat. Hamar népszerű lett, hiszen már önmagában is nagyszerű dekorációja egy ünnepi asztalnak. Judit és Karcsi dobozkáit egyedi kérés alapján pink-fekete-fehér színösszeállításban készítettük el. A fekete és pink színű szatén szalagok váltják egymást a tortaszeleteken, így az egésznek nagyon vidám és divatos összhatása lett, annak ellenére hogy a fekete szín nem tartozik a klasszikus esküvői színekhez. De látjátok, kiegészítőként használva, milyen fantasztikus is tud lenni a fekete!!! És hogy mi még a nagyszerű ezekben a dobozkákban? Hogy nálunk minden ilyen tortaszelet doboz névre szól!!! A neten itt-ott megjelenő hamisítványokkal szemben mi az összes dobozkát névvel látjuk el, mint ahogy látjátok a képeken is. Ez azért jó, mert így ültetőkártyaként is funkcionál. Nem csak cukrozott mandulával és csoki bon-bonnal rendelhető meg tőlünk, hanem akár üresen is. A dobozka mérete lehetővé teszi hogy bármilyen otthon sajátkezüleg készített ajándéktárgyat bele tudjatok helyezni. Judit elárulta hogy ő pl. saját maga varrt szív alakú pink színű kulcstartót fog a dobozokba tenni. Szóval bármit beletehettek az a lényeg. A képen látható dobozokat gyakorlatilag bármilyen színben el tudjuk készíteni igény esetén. Rendelési számuk: T-Z-BL-01 pink/fekete. Az árukról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT