V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Ezüst színű szék alakú díszdobozok

Mindenki szeretne látványos kis köszönetajándékot, mely feldobja az ünnepi asztalt és nem utolsó sorban a vendégek ezt mondják amikor meglátják:"....húúú de nagyon szuper....de gyönyörű". A fotókon látható kis dobozkák mindkét elvárásnak eleget tesznek. A tetejük levehető és kis bon-bont vagy miniatűr ajándék tárgyat tudtok bele tenni - igény szerint. Mindenféle színben el tudjuk kézíteni - bevalljuk a mi egyik kedvencünk ez az elegáns ezüst változat, hófehér szatén szalaggal átkötve. De az ezüsthöz gyakorlatilag bármilyen más szín tökéletesen illik, legyen szó barackpúderről vagy akár egy élénk liláról.

A termék rendelési kódja: SZD-02/ezüst doboz fehér szalaggal. Árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Halvány barack és ezüst színű köszönetajándék dobozok

Elegáns strasszköves díszdobozokat készítettünk halvány barack és ezüst színben. Kivételesen most nem a hagyományos szatén szalaggal díszítettük, hanem csillogó ezüst lurex szalaggal. Minden dobozka névre szól, tartalmuk pedig a klasszikus 5 szem cukrozott mandula. A doboz méretei: 9 x 5,4 cm, és magassága 4 cm. A méreteiből adódóan akár saját készítésű kis ajándék is belefér. A termék rendelési kódja: H-B-N/0933/dobozka-barack-ezüst , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Púderrózsaszín-arany cseresznyevirágos esküvői szett

Nincs tavasz cseresznyevirágok nélkül! Anita és Csaba kitűnően döntöttek, amikor a cseresznyevirágos-madaradas szettünket választották, púderrózsaszín és arany színben. A fotóink önmagukért beszélnek. Minden csillogó kartonból készült, pasztelles színekkel, letisztult stílusban. A meghívóba színes fotó is került, melyen a menyasszony és vőlegény egymása fonódó karjai láthatók. A kocka alakú  köszönetajándék dobozka mindig a letrendibb megoldások egyike, és persze  izgalmas meglepetés is egyben a vendégek számára. Hiszen ki ne szeretné kikötni a csinos kis masnit és belekukkantani a dobozba? Minden dobozt névre szólóan gyártunk! Érdemes is így rendelni, mert nem kell ültetőkártyára külön költeni.  A meghívóhoz és dobozkához illik a háromszög alakú menükártya - étel és ital listával - ( a harmadik oldalon asztalszám is lehet.) Rózsaszín és arany - ahogy még nem láttátok - íme friss, üde szerelmes hangulatban, apró virágokkal!

A meghívó rendelési kódja: 600-R-80. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetdobozka rendelési kódja: CBD-7W/55510. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü rendelési kódja: UB-4-púderrózsaszín. Ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu (A menüt a honlapon almazöld és pinkben is láthatjátok, de a szín az áron nem változtat ennél a terméknél.)

Elegáns díszdoboz köszönetajándék ekrü-barna színben

A csillogó, trendi díszdobozkáink az új szezonban is nagy népszerűségnek fognak örvendeni...- ezt állapítottuk meg az elmúlt hónapaban, ugyanis szép számmal rendeltek belőlük az előrelátó ifjú párok. Érthető is, hiszen nem romlandó, tehát ha megtetszik, be kell szerezni mielőbb. Ezek az elegáns ekrü-barna díszdobozok a tradícionális 5 szem cukrozott mandulát tartalmazzák, és ültetőkártya helyett is használhatók, hiszen mindegyiken szerepel  egy-egy vendég neve. Üresen is megrendelhetők, ha saját készítésű ajándékot szeretnétek beletenni. Akár mindegyikbe másfélét, ha van ötletetek és fantáziátok...Ne feledjétek, minden vendég örül a meglepinek, melyet az asztalon talál - főleg ha névre szól! Természetesen a dobozkákhoz tudunk készíteni stílusban és színben hozzáillő menükártyákat is.  A fotókon szereplő doboz rendelési kódja: CBD-2013-58/ekrü-barna, árakat a honlapunkon találtok, klikk a  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Elegancia és romantika Júlia és Gergely álomesküvőjén

Ismét  csodás fotók aranyozták be a múlt heti munkánkat. Júlia és Gergely elküldte nekünk a esküvőjük helyszínén készült fényképeket, melyeken az általunk alkotott menükártyák és köszönetajándék dobozkák is láthatók. Igazán nagy öröm  látni, hogy június utolsó hétvégéjén a vasszécsenyi Új-Ebergényi Kastély nagyterme   meseszép romantikus helyszínné változott ennek a gyönyörű ifjú párnak a tiszteletére. Júliával többször is beszéltünk telefonon a megelőző hetekben és hamar kiderűlt, milyen sok időt fektetett a részletek pontos megtervezésébe, éppen ezért nagyon drukkoltunk nekik, hogy minden a lehető legszebben sikerüljön. Örülünk, hogy az általunk készített dolgok maximálisan beilleszthetők lettek a megálmodott dekorba és egy valóban ízléses és elegáns összkép lett a végeredmény, melyre biztosan emlékezni fog minden vendég még évek múltán is. Júliáék rendeltek még tőlünk egy  csipkés ültetési rendet is, amit csomagolás előtt lefotóztunk mi is (az alsó 3 képen látható).

Nagyon sok boldogságot, szeretetben, meghittségben eltöltött éveket kívánunk Júliának és Gergelynek!

 

Saját fotóink a csipkével díszített ültetési rendről:

Köszönetajándék dobozka hölgyeknek és uraknak

Idén is a legtrendibb köszönetajándékok közé tartoznak a mini ajándékdobozok, melyekbe bármi finomságot elrejthetünk. Megunhatatlan ez a kis ajándék, a megrendelőink  elmondásai alapján minden vendég nagy bőszen nyitja ki..., bizony: megadja az ajándékbontás és meglepetés örömét! Ezúttal Eszternek és Csabinak készítettünk "női" és "férfi" dobozkákat levendula lila színben. Egyenként feliratoztuk őket a vendégek neveivel így ültetőkártyára már nem is kellett költeniük. Ezek a csillogó kis ajándékok nagyon jól mutatnak majd a tányérokra téve. 5 szem cukrozott mandula került  a dobozokba, ha valaki még új olvasó itt, és nem tudná mit is szimbolizál az 5 db mandula, akkor íme a jelentésük:

szerelem, boldogság, termékenység, egészség, jólét

A képen látható "női és férfi" ajándékdobozokat bármilyen színben el tudjuk készíteni! A dobozkák fotózásakor egyik kedvenc lakodalmas sütinket használtuk dekornak:) A puncs szeletet...! A fotók alatt találjátok a receptjét, süssétek meg mert megéri. Már csak azért is hogy Ti is ráhangolódjatok a lagzis ízekre és az ünnepi dekor hangulatára:) Szóval mostmár ugye el tudjátok képzelni a köszönetajándék dobozkákkal, sütikkel és rózsákkal feldíszített asztalokat? A bemutatott dobozok rendelési kódja: CBD-2013/7-levendulalila, az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Romantikus dombormintás díszdobozos meghívó és dobozos cukrozott mandula

Romantikus esküvőt szeretnétek? Jó választás...hiszen a csllogás, a mesebeli dekoráció, a gyermekkori álmokban megjelenő ezernyi virág, egy kastély, egy gyönyőrű park ahol kimondjátok az Igent... egyszerűen megúnhatatlan!!!  A vörös rózsa, a csillogó hercegnős ékszerek...mind mind a Manyasszonyok titkos esküvői tervei közt szerepelnek, úgyhogy meg kell valósítani őket! Reméljük, hogy ma bővíteni tudjuk a kívánságlistátokat ezzel a mesés dobozos meghívóval és hozzá tartozó köszönetajándékkal! Idén nagyon sok terméket készítünk dombormintás alapanyagokból, és próbáljuk őket a lehető legizgalmasabban felhasználni, kombinálni színekkel és más anyagokkal. A bemutatott dobozokon láthatjátok a divatos, ugyanakkor szolid toll díszítést és a stasszkövet ami még jobban feldobja a csillogó gyöngyházfényű kartont. A meghívó dobozában alapesetben 2 betétlap és a nászajándék ötlet kártya található... de elférne benne egy harmadik vagy negyedik betétlap is, ha valaki szeretne pl. térképet vagy információs kártyát a helyszínről. A kis köszönetajándék dobozok stílusban teljesen megyegyeznek a meghívóval, belsejüket feliratozzuk, és igény szerint rendelhetőek cukrozott mandulával vagy üresen is, ha valaki saját készítésű ajándékot szerete beletenni... Természetesen, ha valaki komplett szettet akar, akkor tudunk tervezni ültetőkártyát és menükártyát is ebben a stílusban - kérjük e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com) érdeklődjetek ezekről, mert elég sokféle menü és ültetőkártya forma van a repertoárunkban (háromszög menü, lámpás menü stb. stb.) Ami alegjobb, hogy rengeteg tollpihénk van különféle színekben, így a bordó helyett rendelhető más színnel, pl. pink, almazöld stb.  Tehát megrögzött romantikusok, reméljük megtaláltátok most amit mindig is kerestetek!

A meghívó rendelési kódja U-M-60/7. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozos

A köszönetajándékok rendelési kódja: CBD-K-44. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Szék alakú köszönetajándék dobozka levendulalila színben

Mesés köszönetajándék dobozkákat készítettünk levendulalila színben, a vendégek neveivel ellátva és már vártuk hogy ma megmutathassuk őket kedves Olvasóinknak. Mindig fejtörést okoz, hogy az ehető köszönetajándékokat, azaz cukrozott mandulát és csokikat, cukrokat miben adjuk oda a vendégeknek. Erre kínáljuk ezt a rendkívül elegáns megoldást, ami nem utolsó sorban igényes meglepetés is. Ezek az antik stílusú kis szék dobozkáink kívül-belül feliratozottak, és rengeteg színben elkészíthetők. A dobozka teteje levehető és a szívárvány összes színében létező szalaggal fel tudjuk díszíteni, amit és ahogyan szeretnétek! A képen látható levendulalila színű rendelési kódja SZD-04/lilamintás. Árát és megrendelésének menetét illetve a dobozokba választható desszert kínálatunkat a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mandula csokor, cake-pop zászlócskák és ültetőkártyák mályvarózsaszínben

A szezon két nagy meglepetése közül az egyik kétségtelenül a pillangó, mint grafikai elem, mert soha nem látott mennyiségben készítettünk mostanában lepkés esküvői termékeket. A másik pedig nem más mint a "cake-pop" (azaz sütinyalóka) nevet viselő édesség, amely bombaként robbant be az esküvői desszertek repertoárjába. Így nem csoda, ha már ezernél is több pálcikás zászlót kellett csinálnunk, különböző feliratokkal, színekkel, grafikákkal. A képeken egy csodás mályvarózsaszín szettet láthattok, csillogó gyöngyházfehér kartonból készített ültetőkártyákkal. Színben hozzá passzol a rózsaszín és mályva színű mandula csokor köszönetajándék. Ez szintén egy új termékünk: 5 db cukrozott mandula van a rózsás csokor "levélkéibe" rejtve...kicsit végre elrugaszkodhattunk a szokványos szütyős mandulától... . A szett harmadik eleme pedig  a kedvencünk, a pálcikás zászló, amelyet a cake-pop golyócskákba lehet szúrni, és nam csak az ifjú pár neve lehet rajta, hanem a vendégek nevei is, így ültetőkártyaként alkalmazható. Manapság már minden cukrászda készít ilyen golyócskákat, de akár az otthon sk. elkészített hagyományos kókuszgolyókat is fel lehet dobni ilyen pálcikás zászlókkal. Csak szóljatok, ha erre van igény, legyártjuk akár többszáz darabban is, bármilyen felirattal és grafikával,  így amint elhozzátok a sütiket a cukrászdából, máris díszíthetitek őket velük hiszen csak bele kell szurkálni és kész is .A képek magukért beszélnek, higgyétek el, hogy nem kell mindig nagy volumenű dolgokban gondolkodni az asztali dekorral kapcsolatban, hiszen láthatjátok, hogy ezek az egyszerű kedves kis kiegészítők milyen fergetegesen mutatnak, és örömmel gyártjuk le akár számotokra is!! Az ültetőkártyához rendelhető menükártya is!! A bemutatott termékek árait megtaláljátok honlapunkon, a "Mandulacsokor", és a "Menü és ültetőkártya szettek" termék-kategóriában keressétek őket, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukrozott mandulás köszönetajándék dobozka és menü kártya cseresznyevirággal

Biztosan emlékeztek még Lilla és Péter pink-barna színű cseresznyevirágos meghívójára, amit korábbi bejegyzésünkben mutattunk be, és talán az egyik legnépszerűbb termékünkké vált azóta. A rendelési toplistán az első 5-ben van benne:) Most pedig itt van Lilláék csodaszép névre szóló köszönetajándéka és menüháromszögei. Kérésükre minden egyes cukrozottmandulás dobozkát névvel láttunk el, így ültetőkártyaként is használhatták őket. És persze így sokkal személyesebb is az ajándék. A menüháromszög 3 oldalán foglalt helyet a menü, az italválaszték és az asztalszám is - ez szintén nagyon praktikus megoldás. A dobozkákat és a menüket is szaténszalaggal díszítettük, természetesen az idei év slágerszínével, amely nem más mint: a pink! Nem lehet és nem is tudjuk megúnni ezt a színt, hiszen annyira vidám, vibráló és annyira illik az esküvő hangulatához. Öröm volt elkészíteni ezt a sok szép terméket, külön köszönet Dobos Andreának (Rábaparti Panzió, Győr) aki segített Lilláéknak rátalálni a honlapunkra és választani a kínálatunkból. Ha Ti is szeretnétek hogy készítsünk Nektek ilyen szép esküvői asztali kiegésztíőket, várjuk rendeléseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képeken látható menü és köszönetajándék árát a honlapunkon láthatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsaszín-barna díszdobozos köszönetajándék és gyűrűpárna

A rózsaszín-barna esküvői dekoráció napjainkban nagyon divatos lett. A rózsaszín jelképezi a nőies finomságot, a barna a férfias eleganciát. A képen látható csodaszép gyűrűpárnát és cukrozott mandulás köszönetajándékot azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik elegáns esküvőt terveznek, mégpedig különleges kiegészítőkkel. A dobozkába 5 szem cukrozott mandula kerül és természetesen a doboz belseje feliratozott, tehát bármit bele tudunk írni amit csak szeretnétek!!! Egy iyen különleges tollakkal és rózsával díszített gyűrűpárnát pedig még az unokáknak is szívesen mutogatja majd az ember, mint családi emléket, ereklyét! A gyűrűpárna rendelési kódja T-barna-rózsa/2012-gyp. A cukrozott mandulás dobozka rendelési kódja CBD-Z-11. A megrendeléseteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az árakról honlapunkon tájékozódhat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos cukrozott mandula tengerparti esküvőre

Kanyarodjunk vissza egy kicsit a forró nyárhoz. A tengerparti esküvők idén is nagy népszerűségnek örvendtek...A gyönyörű parton tartott ceremónia egy életen át felejthetetlen élmény lehet a pároknak és a vendégeknek.Sokan keresnek fel Hawaii- és a Karib-térségben lévő szigeteket és gyakran csupán szűk családi körben, mesés környezetben élik át életük legszebb napjait. Az esküvő üzletág egyik legrohamosabban fejlődő ágazata az utaztatás, a tengerentúlon már minden hatodik pár valamilyen egzotikus helyen mondja ki a boldogító igent. Számunkra is fontos, hogy olyan pároknak is tudjunk termékeket ajánlani, akik tengerparti lagzit terveznek. Íme a képen látható egzotikus cukrozott mandulás köszönetajándékunk...Nagyon praktikus, hiszen jól szállítható, a cukrozott mandula nem olvad meg, és ha a vendégek kicsemegézik a dobozkából a mandulákat, tudnak gyűjteni bele különleges kagylókat a tengerparton. A doboz belseje természetesen feliratozható - mint látjátok - rengeteg hely van benne beleírni bárnilyen jókívánságot, üzenetet. A díszdobozos mandula áráról honlapunkon kaphattok információt, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukrozott mandulás dobozka almazöld szívecskékkel

Még alig kezdődött el a július máris rengeteg almazöld színű termék készült. Nézzük meg például a képeken látható aranyos kis köszönetajándékot:) Hát nem cuki...?!Íme a példa arra, hogy nem kell mindig komoly mintát választani ahhoz hogy egy ajándék igényes legyen és felnőttnek, gyermeknek egyaránt odaadható legyen. Egy ilyen szívecskés dobozkának úgysem tud ellenállni senki, főleg hogy fincsi cukrozott mandula van benne. Ha még valaki nem hallott róla, akkor eláruljuk hogy a szokás eredetileg Olaszországból származik, ahol az ifjú pár jelképesen öt szem cukrozott mandulával köszöni meg a násznép tagjainak a részvételt az esküvőn. Úgy tartják, hogy a vendégek megajándékozása szerencsét és boldogságot hoz majd a házasságra. Az 5 szem mandula jelentése: szerelem, boldogság, termékenység, egészség és jólét. A képen látható díszdobozos cukrozott mandula köszönetajándék rendelési kódja: CBD-99-zöld. Megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az áráról honlapunkon tájékozódhattok, katt a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Programkártya és ajándékdobozka egy bűvész eljegyzésére

Íme egy nem mindennapi felkérés. Egy kedves barátunk- aki hivatását tekintve bűvész- eljegyzésére készítettük el a képen látható programkártyát és ajándékdobozkát. A programkártya és dobozka stílusát a helyszín dekorációjához kellett igazítanunk. Az eljegyzés egy titokzatos erdei kastélyban kerül megrendezésre. Első látásra megállapítottuk hogy a mottónk ez lesz: "Az ellentétek harmóniája". Hiszen egymással teljesen ellentétes dolgok jelennek meg a helyszínt és dekorációt tekintve:

fekete → ←fehér

ódon kastély → ← modern bútorok és dekorációs elemek

csíkos minta → ← damaszkuszi virágminta

A fekete-fehér szín elegáns hangulatát egy kicsit oldja az almazöld/zöldes-ságra orchidea virágdekoráció. Emellett pedig az egész este hangulatát át fogja hatni a titokzatosság és várakozás a nagy eseményre amikoris a vőlegény "elvarázsolja" újdonsült menyasszonyát egy bűvész show keretén belül... Szóval ilyen jó kis eljegyzési programhoz bizony különleges programkártya és emlékdobozka jár, amit a vendégek érkezéskor kapnak majd meg. És nagyon boldogok vagyunk hogy mi készíthettük el... A képek magukért beszélnek... Ha Nektek is nagyon megtetszett a képen látható programkártya és cukrozottmandulás- ajándékdobozka, akkor természetesen megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com email címen. A programkártya rendelési kódja: BLG-PR-01, az ajándék rendelési kódja BLG-PR-02. Bármilyen színben elkészíthetők!!!

Cukrozott mandula köszönetajándék sárgabarack színben

A múlt héten is gyönyörű termékeket készítettünk. A kedvencem Gabriella és Péter köszönetajándéka volt. A képek önmagukért beszélnek, de azért elárulom, hogy a kis díszdobozokban 5-5 szem cukrozott mandula található. A dobozkák dombormintás virágmottívumos kartonból készültek és sárgabarack színű organza szalaggal és ekrü színű rózsával díszítettük őket. Természetesen kis névtáblákkal is elláttuk őket, amin az ifjú pár neve és az esküvőjük dátuma található. Amikor a fényképeket csináltam, kora délután volt, szikrázó napsütés...és szívből kívánom minden kedves fiatal párnak, hogy ilyen szép idő legyen a Nagy Napjukon is!:) A képen látható sárgabarack igazi...és nagyon finom volt...és rendkívül mutatós, tehát ha valaki ebben az évszakban tartja az esküvőjét, nagyon jó ötlet lehet a sárgabarack dekoráció! Annál is inkább mert a rendezvény után megehető..nem vész kárba... A színe pedig fantasztikus, így nagyon jól kiegészíti a köszönetajándék színvilágát. A képen látható köszönetajándék rendelési kódja: EKD-022-sárgabarack. Rendeléseteket leadhatjátok a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termék áráról a köszönetajándékos honlapunkon tájékozódhattok:

www.koszonetajandek.sokoldal.hu

Barackvirág színű romantikus legyező meghívó és köszönetajándék

Hét közben nem sok idő van a Blogba bejegyzéseket írni, de ezt muszály beletenni...nem várhat hétvégéig... Biztosan észrevettétek hogy mostanság újra divat lett a "retró" és a vele járó romantika. Emlékeztek még azokra a régi kártyanaptárakra, képeslapokra  és vintage stílusú plakátokra amelyeken romantikus szerelmespárok voltak?  A képen látható pasztelszínekben pompázó legyező meghívót is egy ilyen vintage stílusú grafikával láttuk el. Nagyon nagyon romantikus...:) A meghívót krémszínű és halvány barackvirág/rózsaszín szaténszalagok díszítik, valamint egy barackszínű rózsa. A grafikán megjelenik a halvány kék szín (a szerelmes hölgy  ruháján), amely igazán jól kiemeli a körülötte lévő rózsás keretet... A szalag színe bármilyen lehet, ezt Ti döntitek el! A meghívó rendelési kódja: R-79-R. Az áráról a honlapunkon tájékozódhattok: www.dreamflowers.sokoldal.hu.

Ehhez a termékhez ajánljuk cukrozot madula köszönetajándékainkat hasonló színvilágban. A képen látható díszdobozok 5-5 szem cukrozott mandulát tartalmaznak és minden esetben ellátjuk őket névtáblákkal is,amelyekre kerülhet az Ifjú Pár neve és az esküvő dátuma, vagy a vendég neve és akkor ültetőkártyaként funkcionálhat. A tölcsér alakú díszdobozos cukrozott mandula ajándék rendelési kódja BLG-cm-01, a kis rózsaszín dobozos cukrozott manduláé pedig BLG-cm-02. Az áráról érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Minden kérdést szívesen fogadunk!

Exkluzív köszönetajándék-zsákocska cukrozott mandulával

Úgy gondoljuk a cukrozott mandula, mint köszönetajándék, soha nem megy ki a divatból! szokás eredetileg Olaszországból és más déli országokból származik, onnan terjedt el széles körben, hogy az ifjú pár jelképesen öt szem cukrozott mandulával köszöni meg a násznép tagjainak a részvételt az esküvőn, mivel úgy tartják, hogy a vendégek megajándékozása szerencsét és boldogságot hoz majd a házasságra. Mi ezt az 5 szem mandulát gyönyörű kis szaténselyem zsákba rejtettük, amit tollal és gyöngyökkel díszítettünk. A kép magáért beszél. A termék kódja BLG-48-MC. Az árakrók várjuk érdeklődéseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen.

Látogassatok el weboldalunkra is, ahol rengeteg divatos esküvői meghívót  és köszönetajándékot találtok:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT