V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Vintage stílusú esküvői köszönetajándék dobozkák

A klasszikus 5 szem cukrozott mandula köszönetajándékot gyönyörű díszdobozokba rejtettük, melyek  rózsás-lepkés témájú menyegzőre "hivatalosak:)". A díszdoboz tetején vibráló türkiz grafikák vannak, a vendégek nevei a doboz elejére kerültek, a köszönet szöveg pedig a belsejébe.  Egyéb apró ajándék is elfér benne, ha esetleg valaki nem cukrozott mandulát szeretne adni, hanem saját készítésű ajándékot, hűtőmágnest vagy hasonló szuvenírt. Árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sok boldogságot kívánunk Mónikának és Lászlónak!

Nemrég kaptuk a akedves képeket Mónikától és Lászlótól, akik pillangós témájú álomesküvőjükre tőlünk rendelték meg a díszdobozos esküvői meghívójukat. Ezúton is köszönjük szépen a bizalmat, hosszú boldog életet kívánunk nekik, nagyon kedvesek voltak a szívünknek:)

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK HIVATALOS FACEBOOK OLDALUNKON , A TÖBB MINT 1700-as KÖVETŐI TÁBORUNKBAN!

Pillangós dobozos meghívók csillogó fehér színben csipkével

Anna és Géza csillogó fehér színben választotta népszerű dobozos meghívónkat, melyet valódi csipkével és vékony ekrü szalaggal díszítettünk az elegancia jegyében. A fehér szín a tisztaságot és ártatlanságot jelképezi,  a pillangó a halhatatlanság szimbóluma a távol-keleti hagyományok szerint.  Ez a meghívó bármelyik évszakban trendi, akár forró nyári esküvőkhöz, akát a hófehér téli esküvőkhöz kitűnő választás lehet. Az ekrü szalag helyett kérhető más szín is, illetve a betűnyomtatás színe is szabadon választható. A rendelési kódja: R-490/m-20-fehér, árát a honlapunkn találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rendelést e-mail címünkre tudtok küldeni: dreamflowersdesign@gmail.com. Ne felejtsétek el megírni hány darabra lesz szükség!

Fahéjas díszdobozos tekercses esküvői meghívók

Új termékünk a díszdobozos pausz tekercs meghívó, mely fahéjra van feltekerve. Az illatos fahéj rudakat- mint természetes anyagot - mindenképp fel szerettük volna használni, mivel az új trendek szerint az esküvői dekorban is megjelennek a természetes natur anyagok, így a nagyon népszerű pausz tekercses meghívónak elkészítettük a díszdobozos fahéjas változatát. Azért, hogy még inkább természet-közeli legyen gyönyörű lepkés grafikát választottunk a pausz meghívókra. A díszdobozok mindegyike csillogó kartonból készül, és szatén szalaggal záródnak. 7-féle mintával/színnel rendelhetők - a színválasztékot honlapunkon tekinthetitek meg a "Díszdobozos pausz tekercs meghívók fahéjal" termékkategóriában, klikk ide :

www.dreamflowers.sokoldal.hu 


Pillangós dobozos meghívók ekrü színben fehér csipkével

Újabb csapat pillangós dobozos meghívó készült a napokban. Nagyon kis csinos dobozkák, dombormintás tetővel, és valódi csipkével díszítve. Tudtátok, hogy  a kínaik szerint a pillangó a halhatatlanság szimbóluma? Mi mást is kívánhatnánk egy szerelem és egy házasság számára , mint halhatatlanságot.  Emellett a metamorfózis jelképe, mert képes a legkülönbözőbb módon megújulni, úgy hogy minden alkalommal egyedi tud lenni. A pillangó képes megörvendeztetni a környezetét. Olyan, mint egy boldog fuvallat. Ha Ti is szeretnétek ilyen csillogó dobozkákat, tekintsétek meg árát honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A képen látható meghívó rendelési kódja: R-490/m-20. Rendelést e-mail címünkre tudtok küldeni: dreamflowersdesign@gmail.com. Ne felejtsétek el megírni hány darabra lesz szükség!

 

Csipke, strasszok és pillangó - exkluzív díszdobozos meghívók ekrü színben

Elkészültünk ezekkel a csodás pillangós díszdobozos meghívókkal, és bizony már tovaszálltak a boldog tulajdonosokhoz, hogy azután a nagy nap hírével ismét útra kelljenek a kedves rokonokhoz és barátokhoz. Ekrü dombormintás kartonból készítettük, a kedves Ifjú pár kérésére egy saját Mr. és Mrs. grafikát nyomtattunk a közepére. A légies pillangón strasszkövek ragyognak, és hófehér csipke pánt díszíti a tetejét.
RENDELHETŐ MÁS SZÍNBEN IS! A képen látható meghívó rendelési kódja: R-490/m-20. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

 

 

Rózsa és pillangó motívum - Légies pillekönnyű romantikus esküvői szett

Ismét új termékekkel jelentkezünk:  mától rendelhetők ezek a csodás légies csipkézetten kivágott, dísztokos meghívók és a pillangókkal díszített menü torony valamint szív alakú köszönetajándék dobozok. Ha már eldöntöttétek, hogy csokrotok és az asztali virág-dekor rózsákból fog állni, akkor ez a meghívó tökéletesen passzol majd a stílushoz, főleg ha a ruhátokon is lesz némi csipke, ugyanis a meghívó dísztokján rózsás kivágást fedezhetük fel.  Már egy ideje nagy népszerűségnek örvend a "Programkártya", amelyen kis ábrák mutatják az esküvő fontos állomásait. Érdemes kihasználni a második betétlapot erre, hiszen a vendégek is könnyebben átlátják a lagzitok menetét.

A pillangó, mint szimbólum, már sokadik esküvői szezon trendje: egyszerűen megúnhatatlan, mindig elkápráztat a törékenységével, szépségével. Nem is lehetne más jelképe a szerelemnek. A csiképvel díszített menü toronyra és a szív alakú köszönetajándék dobozokra "rászálltak" ezek a csodás lepkék, így ha rajongásig szeretitek az apró részeteket, akkor biztosan nem fogtok csalódni, ha az asztalaitokat ezek a szépségek díszítik majd.

A meghívók rendelési kódjai: R-C-S-1W/44 (ezüst-rózsaszín),  R-C-S-1W/55 (rózsaszín-fehér), árakat honlapunkon találtok itt: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csipkesmeghivok3

A menütorony rendelési kódja: Menütorony-03, árakat honlapunkon találtok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetajándék rendelési kódja: C-B-D-Sz/001-pillangós, árakat honlapunkon találtok itt: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

Lila pillangós pausz tekercs meghívók

A népszerű tekercses meghívók lila pillangós változatát mutatjuk ma be kedves Olvasóinknak. Ez a meghívó megrendelhető hosszúkás díszdobozzal, vagy a képeken is látható doboz nélküli formában. A feltekert áttetsző pausz papír mérete: 23 x 16 cm. A jobb felső sarokban olvasható az idézet, mellette az ifjú pár neve. Jobbra zártan pedig a meghívás szövege. Felmerülhet a kérdés, hogy ha nászajándék ötlet versikére is szükség lesz, akkor hová férhet még rá. Ilyen esetekben felár ellenében készítünk egy kisebb tekercset amely a nagyba lesz belecsavarva. Ez így szolid, nem tolakodó megoldás, ha szertenétek tudatni a násznéppel, hogy milyen nászajándékra vágytok. A termék rendelési kódja:  D-2013/B-2 (doboz nélkül), árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Pohárra tűzhető strasszos pillangó ültetőkártyák és mézeskalács köszönetajándékok

Ismét szépséges pillangók születtek nálunk. Ezúttal csillogó strasszos kivitelben egy rózsaszín-lila esküvőhöz. Ezek a kis lepkék csipeszesek, így pohárra vagy akár köszönetajándékra, szalvétára,  de akár a villára is rátűzhetők. Nagyon látványos eleme lesz az ünnepi asztaloknak! A lepkék csillogó papírból készülnek és nem csak rózsaszín színben rendelhetők, hanem gyakorlatilag bármilyn más színben is. Ha pedig igazán exkluzívvá szeretnétek tenni a vendégfogadást, akkor a fotókon látható meseszép mézeskalács virágokat is megrendelhetitek tőlünk. Ha még nem értesültetek róla, eláruljuk, hogy a mézeskalács a csoki köszönetajándékok mellett a legtrendibb lesz az új szezonban is!

A fotókon látható mézeskalács rendelési kódja: MK-033/fehér-levendulalila és MK-033/rózsaszín-lila, árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A pohárra tűzhető strasszos pillangó ültetőkártya rendelési kódja: Pillangós ültető-002 (rózsaszín), árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos meghívók strasszokkal, pillangóval és sötétlila masnival

Egy nagyon kedves Ifjú Pár, Edina és Joe rendelte meg tőlünk a képen látható csillogó díszdobozos meghívókat. Mindegyik dobozkán strasszkövek ragyognak és egy gyönyörű leveles-inda mintás grafika egyetlen kis pillangóval, mely a "Meghívó" szó mellett látható. A dobozban egy kinyitható kártya és egy nászajándék tippet tartalmazó betétlap található. A leveles-indás grafika fekete, viszont a szöveg nyomtatási színe lila. Az egészet nagyon feldobja  a vibráló sötétlila szatén masni. Ez a a meghívó amelyet bármilyen színű szalaggal is díszítiünk, mindig nagyon látványos és elegáns, igazi ajándék a szeretteiteknek! Rendelési kódja: U-B-499, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Halványkék dísztokos esküvői meghívó rózsaszín pillangóval

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy minden Ifjú Párnak van egy álomszíne, egy kedvenc színe és csak ritkán befolyásolja őket a nemzetközi színtrend. A Pantone minden évre választ néhány trendi árnyalatot, amelyek a lakberendezéstől kezdve a ruha-divatig jelentős hatással lesznek a kövekező évben...S persze az esküvő világa sem kerülheti el az új, kiemelet színeket...Érdemes azért rápillantan erre az új Pantone skálára, mert találhattok benne használható pasztelles színeket, melyeket lehet hogy igencsak megkedveltek majd. Mi első ránézésre kiválaszottuk a halvány kék "Limpet Shell" fantázianevűt és a rózsaszín "Rose Quarz" -ot.

Máris készítettünk ezzel a két új színnel egy gyönyörű dísztokos meghívót. A lepkés esküvői téma rajongóinak valószínű megdobogtatja majd szívét ez az elegáns, friss pasztelles  szépség. Légies strasszos pillangó díszíti a tokot, valamint vastag hófehér szatén szalag. Tudunk még hozzá betétlapokat szerkeszteni és persze a szalag is lehet világoskék, rózsaszín, akár csak a lepke színe is változtatható, ha valaki csakis kékben gondolgkodik. A termék már rendelhető, rendelési kódja: 598-kék-lepkés , árát megtaláljátok honapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Anikó és Tamás életének legszebb napja a Fenyves Hotelben

Mai bejegyzésünkben egy rendkívűl rokonszenves ifjú pár, Anikó és Tamás életének legszebb napjába tekinthetünk be. Tegnap kaptuk tőlük ezeket a gyönyörű fotókat. A meghívójukat is mi készítettük, valamint a menü - és ültetőkártyákat és pohárra tűzhető pillangós köszönetajándékokat is tőlünk rendelték. Az ünnepi vacsorára a baktalórántházi Fenyves Hotel és Konferencia Központban**** került sor. A dekorációjuk fő színe az arany és a barna volt, az asztali virágkompozíciójuk krém és fehér rózsás-gyöngyvirágos-borostyános csokrokból állt. Az általunk készített menü és ültetőkártyákon az egyik legtrendibb motívum,  a damaszkuszi minta jelent meg. A pohárra tűzhető barna légies pillangók pedig nagyon szépen illeszkedtek a díszítés hangulatához és a borostyános virággömbök finom eleganciájához. Nagy öröm számunkra, hogy Anikóék álma megvalósult, és mi is részesei lehettünk a munkánk által. Kívánunk nekik hosszú boldog életet, egészséget, nagy családot, szerencsét. Köszönjük, hogy bennünket választottak!

♥♥♥


Vica és Rajmund pillangós esküvője a tatai Cocoon Étteremben

Vica és Rajmund esküvője a tatai Öreg-tó partján, gyönyörű környezetben került megrendezésre. A Cocoon Étterem adott otthont a Nagy Napnak. Az asztalra került lámpás alakú menüket és pohárra tűzhető ültetőkártyákat tőlünk rendelte meg ez a kedves Ifjú Pár. A türkiz pillangós lámpások nagyon jól mutattak az asztal közepén. Mindig érdemes ezt a látványos menü típust választani, ha nem akar az ifjú pár az asztalra tetetni  mindenféle dekorációs kelléket --  hiszen az ételelknek és italoknak kell a hely, erről nem szabad megfeledkezni. Vicáéknál is fontos volt ez, ugyanis hatalmas vegyes tálak kerültek felszolgálásra. A lámpás így is feldobta az asztal hangulatát és jól illeszkedett a hosszúkás vázában lévő kálás virágdekorhoz.

Száz év boldogságot és jó egészséget kívánunk Vicának és Rajmundnak!

♥♥♥

 

Türkiz pillangós lámpás menük és pohárra tűzhető ültetőkártyák

Vica és Rajmund esküvőjére készítettünk lámpás alakú menükártyákat és pillangós ültetőkártyákat csodás türkiz színben. A lámpások asztalszámként is működnek, ugyanis a két egymással szemben lévő áttetsző oldalakra a számokat nyomtattuk. Gyönyörű lett ez a türkiz színárnyalat, főleg a csillogó gyöngyházas papíron ( -mert ebből készültek a termékek-) szikrázóan hat. A következő bejegyzésben megmutatjuk Vica és Rajmund esküvői képeit, tartsatok velünk! Ha pedig megtetszettek a fotókon látható termékek, akkor a rendelési kódjaikra hivatkozva meg is rendelhetitek tőlünk- akár bármilyen más színben is!

Türkiz lámpás menü rendelési kódja: Lámpás-34/türkiz, darabára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pohárra tűzhető pillangós ültetőkártya rendelési kódja: Pillangós ültető 001/türkiz, darabára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Pohárra tűzhető pillangós ültetőkártyák

Az elmúlt hetekben csillogó pillangók százai születtek nálunk, s repültek szerte az országban, hogy boldog ifjú párok ünnepi asztalait díszítsék. Azon túl, hogy meseszép dekorelem, a pillangó szimbolikus jelentéssel bír: a fejlődés és átalakulás útjait jelképezi. Képes megörvendeztetni környezetét és örömöt hoz az életbünkbe. Olyan, mint egy boldog fuvallat.  A képen a hófehér csillogó pillangós ültető kártyáinkat látjátok, de gyakorlatilag bármilyen csillogó színben elkészítjük őket. A termék rendelési kódja: Pillangós ültető/001-hófehér csillogó. Árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ha megkívántátok a fenti fotókon látható házi zserbót, a lenti recept szerint Ti is elkészíthetitek magatoknak eljegyzésetek vagy akár az esküvő alkalmából. Abban mindenki egyetért, hogy a klasszikus esküvői sütik királya a zserbó. Zserbó nélkül nincs esküvő:) Ha valaki szeretne betekinteni a zserbó legendájába, akkor a Gerbaud cukrászda honlapján olvashat pár érdekes dolgot a süti névadójáról. Minden magyar esküvőn ott láthatjuk a jófajta házi sütemények közt ezt a finomságot...Nagymamák, süti készítő nénik őrzik a tuti zserbó titkát (sokan zsírral készítik, de ha valaki véletlenül  vajjal szeretné, akkor a lentebb megtalálja  a receptet hozzá:)

Óarany menükártya, pillangós ültetőkártya és ültetési rend

TREND ELŐREJELZÉS AZ ÚJ ESKÜVŐI SZEZONRA (2. rész)

Folytatjuk trendi  termékeink a bemutatását, melyeket kiemelten ajánlunk azoknak a pároknak, akik a tavasszal vagy nyáron szeretnének egybekelni. Az óarany esküvői színvilág nagyon gyakori, így ha szeretnétek ezt a színt választani, akkor érdmes valami különlegességet belevinni a dologba, ami kiemeli az óarany csillogását. Exkluzív ajánlatunk a képeken látható pillangós szett, mely magávalragadó és könnyed stílusával biztos hogy minden vendég emlékezetében élénken megmarad. A pillangós ültetőkártya annyiban tér el a hagyományos lepkés ültetőktől (melyek csak kis bevásással rendelkeznek), hogy a lepkék mini csipesszel vannak ellátva, melyek biztosan tartják a pohár szélén. A hagyomásonyak sokszor lebillennek a pohárról, ezek viszont nem. A háromszög menükártya biztosan sokak számára ismerős, és jószívvel szoktuk tanácsolni, hogy használjátok ki mind a 3 oldalát. Praktikus az egyik oldalra az asztalszámot tenni, így nem kell külön asztalszám-táblát rendelni és pénzt lehet megtakarítani. Ha szeretnétek, hogy vendégeitek célirányosan és gyorsan megtalálják helyeiket, szívesen készítünk ültetési rend tablót. Ez a csillogó pillangós tábla a rendezvényerem bejáratánál igazán elegáns és a  luxus érzését közvetíti a vengégek felé. Az ültetési rend áráról érdeklődjetek e-mail címünök: dreamflowersdesign@gmail.com. A menü rendelési kódja: H-AN-arany, a pillangós ültetőkártya rendelési kódja: Pillangósültető/001-csillogó óarany. Árukat megtaláljátok honlapunkon, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

Őszi esküvői meghívó divat - Bronzos csillogás pillangószárnyakkal

Még itt a forró nyár közepén nem nagyon gondolunk általában az őszre, de bizony azok az Ifjú Párok akik idén ősszel tartják menyegzőjüket már lázasan készülődnek. Ráadásul évről-évre egyre többen terveznek őszi esküvőt, mert nagyon sok előnye van: a szolgáltatók türelmesebbek és engedékenyebbek, a helyszín-foglalás könnyebb, nincs tolakodás, a fiatal pár nem fő meg a gyönyörű ruhában (mint a nyári kánikulában), a csokor és a dekorációként használt virág nem hervad le 1 óra alatt stb. Tehát őszi esküvőre fel!!!!!!!!!!! Így nekünk is tudatosan kell készünük már most nyár derekán. Készítettünk egy őszi színpalettát, ami segít Nektek a meghívó és akár a dekor színének kiválasztásában is. Hiszen tudjátok: a meghívó tükrözze az esküvői színvilágot, ez alapszabály egy igényes esküvőnél.  Jó szívvel tanácsoljuk, hogy a  bronzos és rozsdás avarszíneket kombináljátok. Élénk, de harmonikus hangulatot adhatsz az esküvői témádnak, ha az aranyló barnákat, a telt, meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt választjátok.

A fentiek alapján figyelmetekbe szeretnénk ajánlani gyönyörű pillangós meghívóinkat. Két típust készítetünk, a divatos dobozalakút, benne elegáns ezüst gyűrűvel (igény esetén arany gyűrűt is tudunk bele tenni) és a hagyományosabb formátumú kihajthatós, borítékban elküldhető meghívót. Mindkettő csillogó bronzos színű, rajta az avar közül felrepülő mesés pillangók, melyek  izgalmas dinamikus grafikai elemként akár végigvonulhatnak az összes asztali kelléken. Jól mutatnak a pillangók bármelyik menükártyánkon, ültetőkártyákon vagy köszönetajándékon is, ráadásul eláruljuk hogy a lepke-design mindig nagyon aktuális, bármelyik évszakot is nézzük! A lepke a teljes átalakulás szimbóluma, amely nagyon is jellemzi két ember házasságkötés utáni közös életét: valami új és gyönyörű születik. Az indiánok a pillangókat a határtalan öröm és pozitív változás jelképének tekintették. A bemutatott meghívókon három pillangó van, a legnagyobb a férfi, a jobb alsó a nő, a bal alsó, - legkisebb -  a születendő gyermeket mutatja. A meghívók rendelési kódjai R_C_S-001 és 002, áraikat honlapunkon találjátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ha pedig az ősznél tartunk, szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egyik kedvenc sütinket, a kuglófot. Ti is elkészíthetitek (receptjét lásd lentebb) --akár őszi eljegyzésetekre vagy esküvőtökre is--, és reméljük a gyönyörű fotóink inspirálnak Benneteket, hogy bátran ki is tegyétek az ünnepi asztalra, pár mutatós virág kíséretében! A márványos kuglóf színei típikusan őszi színek, akár átköthetitek egy szép szaténszalaggal is, biztos hogy egy körasztal közepén fergetegesen jól fog mutatni.... Rugaszkodjunk már el egy kicsit a sajtos pogácsától...imádjuk, de ha már őszi a dekor, akkor legyünk a welcome-sütivel is kicsit fantáziadúsabbak. Külföldön már nagy divat a kuglófos esküvő (bundt cake wedding theme), egész kis "kuglóf bárral" várják a vendégeiket a sütésben jártas Menyasszonyok.

 

A legédesebb köszönetajándék - Mini méz névre szóló cimkékkel

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár köszönetajándékait készítettük el. Már az első látásra beleszerettek a mini mézbe, és el is döntötték hogy ültetőkártyaként is szeretnék őket használni, így az üvegcséket fel is cimkéztük nekik a nevekkel ellátva. Esküvőjük színvilága az almazöld-fehér, tematikája és fő motívuma a menyasszony kedvence a pillangó, Így a cimkékre almazöld pillangót nyomtattunk, valamint a vendég nevét és a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveget. Mnden tekintetben ez az egyik legédesebb köszönetajándék, tényleg nehéz neki ellenállni. Ezek a hatszögletű mézesüvegcsék pedig nagyon jól illenek akár mondern, akér romantikus stílusú esküvőhöz! A mini mézek árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila pillangós díszdobozos meghívó és lámpás alakú menükártya

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a pillangók iránti rajongás az esküvői világban, így nem meglepő, hogy egyre több menyasszony választja kínálatunkból a csodálatos lepkés darabokat. A pillangó - mint szimbólum -Kínában a halhatatlanság jelképe, az örök átalakulás, a lélek és személyiség fejlődésének megtestesítője. Szorosan összekapcsolható a szerelemmel, a lelki boldogsággal, hiszen a szerelem is halhatatlan, és jobbá teszi személyiségünket, jellemünket. Ugyanakkor éppoly törékeny mint a lepkék szárnya, éppúgy szüksége van a szabadságra, és nem szoríthatod a markodba, mert tönreteszed a szépségét azzal, ha csapdába ejted. Nos, egy ilyen szép szimbólummal díszített meghívót öröm elkészíteni! A képeken Dóra és Balázs csillogó díszdobozkáit láthatjátok..., benne a pauszpapír-csíkkal és szatén szalaggal díszített meghívókkal. Sok boldogságot kívánunk Dóráéknak! A meghívó grafikájával elkészítettük a csillogó lámpás alakú menükártyát is, amelynek teteje levehető és LED mécsest tudtok bele tenni. 2 oldala áttetsző pillangós pauszpapírból készül, így a LED mécses gyönyörűen átvilágítja. Nem nagyon mondanánk mást, inkább gyönyörködünk mi is a szép fényképeinkben:) A meghívó rendelési kódja: U-M-20 , A lámpás menü rendelési kódja: Lámpás-02-lila/lepkés. Áráról a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában tájékozódhatto a honlapunkon. A meghívó megrendelésének menetéről is  honlapunkon kaphattok információkat, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Türkiz-barna cseresznyevirágos meghívó - Tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk!

Az idei tavasz sem fog majd elmúlni gyönyörű cseresznyevirágok nélkül! Közkívánatra elkészítettük a korábban bemutatott pink csersznyevirágos meghívó türkiz változatát. Annál is inkább, hiszen az idei esküvői szezon divatszínei között feltűnik a frissességet, üdeséget sugárzó türkiz szín. Ezzel a pár szép fényképpel szeretnénk elhozni Nektek a tavaszt, reméljük kedvet kaptok ehhez a különleges meghívóhoz. Csillogó csokoládébarna és csillogó gyöngyházfehér kartonból készítjük, megrendelhető dobozozzal vagy anélkül. Természetesen menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándék dobozkákat is tudtok nálunk rendelni ezzel a virágos mintával. Ha szeretitek a természetet, választhatjátok ehhez a meghívóhoz a képen látható lepkés ültetőkártyát is, amit csipesszel lehet a pohárhoz csiptetni és stabilabban megáll mint a hagyományos lepkés ültetők. Ennek az áráról kérjük e-mail címünkön érdeklődjetek (dreamflowersdesign@gmail.com) A meghívó árát a honlapunkon találjátok, rendelési kódja U-B-22/9, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lepkés dobozos meghívó, kívánságfa és mini "Candy Bar"

Nagyon szép nap volt ez a mai. Elkészültek Dia és Gyula bordó lepkés dobozos meghívói és kisütött a nap is, így indulhatott a fotózás... Végre be tudjuk mutatni új és már rendelhető termékünket a Kívánságfát és a mini "Candy Bar"-t. De nézzük előbb a szép meghívókat! Dia és Gyula már a legújabb kollekciónkból választotta ezt a különleges lepkés design-t, aminek nagyon örültünk, hiszen a következő esküvői szezonra megjósoltuk a pillangó-trendet, és úgy látszik nem tévedtünk. Ezek a csodálatos szárnyas kis lények el fogják árasztani az esküvői dekorokat. A meghívó csillogó gyöngyházas fehér kartonból készült, Diáék két szép idézetet is kértek bele, jobb és bal oldalra. A tetejére került a kacskaringós monogramm, ami teljesen olyan hatást kelt mintha egy cikázó pillangó festette volna rá a dobozra. A meghívó rendelési kódja R-202/bordó, az ára és a megrendelés menete megtalálható honlapunkon, klikk ide: www.dreamflowers.sokoldal.hu. Diáéknak ezúton is köszönjük és sok boldogságot kívánunk! És ha már kéznél voltak ezek a szép meghívók, megalkottuk a hozzá passzoló kívánságfát ami egy mini "Candy Bar", azaz édességasztal része. A kívánságfa nem más mint pár szépen feldíszített faág egy díszüvegben, amire a vendégek felakaszthatják azokat a kis cédulákat, amire jókívánságokat, pozitív jóslatokat, tanácsokat, bölcsességeket írtak az Ifjú Pár számára. A kis cédulák örök emlékként maradnak meg: később a fiatalok akár az esküvői albumba is beragaszthatják őket. A mi kívánságfánkon bordó lepkék és csillogó kartonból készített kis lámpások alkotják a díszeket. A kívánságfát kombináltuk egy mini édességasztallal, hogy a jókívánságokért cserébe a vendégek magukhoz tudjanak venni egy kis finomságot. A szettben tehát a képen látható elegáns díszüvegek és édességek is benne vannak. Konkrétan az alábbi dolgokat tartalmazza a megrendelhető szett:

- 12 papír-ív, amin kivágható bordó pillangók vannak (mindenki ízlés szerinti pillangómennyiséggel díszítheti a fát (összesen 60 kivágható pillangó),

- 5 db csillogó színes papírlámpás

- 50 db szalaggal ellátott cédula, amire a kívánságokat lehet írni

- 6 db díszüveg és a hozzájuk tartozó édességek (5 féle) és fém desszertcsipesz

- kártyák az édességek neveivel

- igény esetén a képen látható indamintás fehér organza futó dekoranyagot is tudjuk küldeni

A szettben csak a faágak nincsenek benne és a képen látható barna terítő, hiszen faágakat a közeli erdőből vagy a kertetekből is tudtok szerezni, a terítőt pedig úgyis az étterem biztosítja majd. A szett megrendelhető édességgel vagy anélkül, az üvegek miatt ne aggódjatok, nagyon jól becsomagolva küldjük, mindegyik külön kis dobozban, hungarocelesen van. Ha csak kívánságkártyák vagy a kis lámpás díszek kellenek, azt is tudjuk küldeni. Árajánlatkéréseteket e-mail címünkön várjuk: dreamflowersdesign@gmail.com.

Nyárvégi csillogás - lila és fekete lepkés menü és ültetőkártyák

Tegnap elkészültünk Bea és Márk gyönyörű menü és ültetőkártyáival. Kérésükre a meghívójuk romantikus-lepkés grafikája került rá lila színben a menüre és a kártyákra is. A meghívójukat szintén mi készítettük el korábban ( - honlapunkon a Romantikus meghívók kategóriában tekinthető meg R-R- 44-6 rendelési kódszámmal, klikk ide ha esetleg megnéznéd: www.dreamflowers.sokoldal.hu) A menühenger anyaga áttetsző pausz papír, így ha mécsest helyezünk a közepébe, akkor gyönyörűen átvilágítja a betűket. Az ültetőkártya rusztikus hatású enyhén vászonhatású matt kartonból készült, és egy titkos hajnali randevút ábrázol. Beának és Márknak nagyon sok boldogságot kívánunk, nagyon jó volt velük dolgozni, örülünk hogy szerették a termékeinket, és hogy megvalósíthattuk ezt a különlegesen szép szettet. Ha bárkinek megtetszett a bemutatott menü és ültető, nyugodtan írjon nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre - A nap bármely időpontjában várjuk árajánlat kéréseiteket. A menük és kártyák rendelési kódja : R-R-44-6/lilamenü, vagy R-R-44-6/lilaültető. A fentebb említett honlapunkon válogathattok kínálatunkból, - gyakorlatilag bármelyik meghívóhoz tudunk tervezni menüt és ültető kártyákat valamint köszönetajándékokat.

Esküvő szervezés linkgyűjtemény

Lila lepkeház meghívók II.

Végre a jó kis koraőszi fényviszonyoknak köszönhetően lehetőség nyílt pár gyönyörű kép készítésére a lila lepkeház meghívókról. Idén is tartotta népszerűségét a lila esküvői színvilág, így rengeteg lila lepkeház talált gazdára és reméljük a következő szezonban is sokan rendelitek majd meg ezeket a csodás meghívókat. A visszajelzések 100%-ig pozitívak, minden meghívottnak nagyon de nagyon tetszettek a lepkeházak, és elteszi mindenki - mint emléket, szuvenírt. Szóval ha valami igazán különlegesre vágytok, ne késlekedjetek megrendelni. Kérdéseiteket, megrendeléseiteket várjuk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mal címen. A lepkeház meghívók áráról honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

Zöld lepkeház dobozos meghívó

Ezen a héten is gyönyörűbbnél gyönyörűbb meghívók születtek. Nézzétek meg Zitus és Jenci zöld lepkeház meghívóját:) Csak úgy vibrált az almazöld szín a késő délutáni napfényben. Ezen a csodaszép nyáriasnak mondható napon öröm volt fényképeket készíteni. Sokan nem is gondolják, hogy milyen sok munka van 1 db lepkeház meghívó elkészítésében. 1 db körülbelül 1 óra alatt készül el, egészen a nyomtatástól a vágásokon keresztül a ragasztásig... és persze nem egyszerű ám megvalósítani hogy "kinőjjenek a virágok" a meghívó közepéből:) De ez már TITOK:) De annyira jó egy 2 dimenziós papírból 3 dimenziós ajándékdobozt készíteni! Szóval nagyon sok munkaóra van ezekben a meghívókban. A legutolsó mozzanat is fontos, amikor a lepke fekerül a virágra, öszzecsukjuk a dobozt, a masnit megkötjük és már csak a meghívott vendég fogja kinyitni legközelebb:) Hát én biztos nagyon örülnék ha ilyen meghívót kapnék:) és elmennék Zitus és Jenci lagzijába. Tehát így távolból is üzeni a stábunk Zitusék szeretteinek, hogy "mindent bele"...ezek a fiatalok nagyon nagy gondot fordítanak arra hogy a lehető legszebb legyen a lagzi... A képen látható meghívó rendelési száma: Lepkeház-01-almazöld. A termék áráról tájékozódhattok honlapunkon:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/lepkehazmeghivo

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT