V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Táblás csokoládék egyedi grafikával, névre szólóan

Egy kedves házaspár, Tímea és László - akik korábban az esküvői meghívóikat is tőlünk rendelték - idén egy kis extra ajándékot szerettek volna adni rokonaiknak, és barátaiknak, így elkészítettük számukra ezeket a kedves macis karácsonyi csokikat. A hagyományos képeslap helyét vették át ezek a cuki csokik, így tettünk rá egy bélyeg grafikát is, amin egy rendőr hóember látható.  Ez a kis motívum jelzi, hogy mindketten a rendőrségnél dolgoznak. A csokik hagyományos nagy méretű tejcsokik: 16 x 7 cm-esek.

Ha bárki szeretne ötletes ehető ajándékot adni nagy mennyiségben,  bármilyen ünnep alkalmából, akár céges vagy privát rendezvényekre, szívesen megvalósítjuk az egyedi táblás csoki igényeket. Logót, akár meghívó szöveget, egyedi grafikát, személyes családi fotókat is rá tudunk nyomtatni, megtervezzük álmaitok csokipapírját!

Rendelés felvétel e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com

Honlapunkon már elérhetőek a díszdobozos

csoki meghívók is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Maci üveges köszönetajándék a hűvösebb napok esküvőire

FIGYELEM EZ A TERMÉK MINDEN SZEZONBAN AZ OKTÓBER 1-TŐL FEBRUÁR 28-IG TERJEDŐ HŰVÖS TÉLI IDŐSZAKBAN RENDELHETŐ CSOKIDRAZSÉVAL TÖLTVE! AZ ÜVEG ÜRESEN CIMKÉZVE BÁRMIKOR RENDELHETŐ! (minimális rendelési darabszám 25 db)

Nálunk a macik már megtöltötték bendőjüket és készülnek a téli álomra, viszont először még "jelenésük" lesz a vidám őszi-téli esküvőkön. Mégpedig nevük is van, mindegyiknek:) Így ültetőkártya helyett is használhatók. El tudjátok képzelni milyen öröm lesz vendégeitek arcán, amikor az asztalokhoz lépve ezek a tündéri üvegek várják majd őket? Korosztálytól függetlenül nagy sikert fog aratni, szóval ha még nem tudjátok mi legyen a köszönetajándékotok, akkor nálunk megrendelhetitek cimkézve, nevekkel ellátva, szaténszalaggal díszítve. Családias, meghitt, akár kisebb létszámú esküvők sztárja lehet, főleg ha sok a gyermek is a vendégek közt. Nem műanyag maci(!) hanem valódi üveg levehető fém tetővel. A termék rendelési kódja: 001/12-maci üveges köszönetajándék, árát itt tarláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Macis csokikocka köszönetajándékok

Idén is rendelhető tőlünk sokféle grafikával a népszerű csokikocka köszönetajándék. Kiváltképp gazdaságos megoldás lehet azoknak a pároknak, akik nagyon sok vendéget várnak, s emiatt a költségvetést is úgy kell tervezniük, hogy mindenre jusson megfelelő összeg, de azért a minőségből sem szeretnének leadni. Az összes meghívónk grafikáját rá tudjuk tervezni a csokikockák papírjára, tehát emiatt ne aggódjatok. Mint ahogy készítünk menüt, ültetőkártyát, ételkártyákat a kiválasztott meghívó stílusában, úgy a csokikockákat is a szetthez tudjuk igazítani. A csokikat feliratozzuk, vagy  a vendégek neveivel, így ültetőkártya helyett is használhatók, vagy rányomtatjuk az Ifjú Pár nevét és az esküvő dátumát. Finom, jó minőségű csokikockák, melyeket a vendégek örömmel fognak hazavinni (vagy a helyszínen elfogyasztani). Készítünk fényképes változatot is, amihez szükséges egy jó minőségű fotó Rólatok. Szines és fekete-fehér fotó egyaránt megfelelő lehet.  A csokikockák árát honlapunkon találjátok, időszakonként akciós is, így érdemes mindig figyelni és megrendelni amikor már szükséges, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Macis dobozos meghívók barackvirág színű szalaggal

Egy nagyon kedves, szimpatikus ifjú pár, Edina és Gyuri dobozos esküvői meghívói is elkészültek ezen a héten. Örömmel küldtük el nekik ezeket az aranyos kis macis dobozkákat. Kedvességük, és az hogy tisztelettel és emberségesen beszéltek velünk, új reményt adott, hogy vannak még jóindulatú, mindenféle erőszakosságtól mentes emberek, akikben még megvan a gyermeki tisztaság és nem csak "nyomdagépeknek" tekintenek bennünket, akibe bele kell dobni a pénzt aztán az majd kilöki a papírt. Edinának és Gyurinak sok boldogságot és hosszú életet kívánunk. A bemutatott meghívó rendelési kódja: Happy-222  , ára  a honlapunkon megtalálható, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

--------------------------------------------------------------------

Néhány gondolat arról, hogy valakikből már kiveszett a jólelkűség...:(

Nem nagyon szoktunk személyes dolgokat ide hozni, de több, mint 5 éves sikeres működés után, úgy gondoljuk, hangot adhatunk egy-két meglátásunknak, hiszen tényleg nem csak gépek vagyunk...

Ha Olvasóink végignézik többéves munkánkat, talán kitűnik, hogy vállalkozásunk lelkivilága a szépre, az ünnepi hangulatra, és a kedvességre van berendezkedve... Minden héten feltöltünk valami új terméket, hogy bővítsük a választékunkat, és főként mindenféle stílusú meghívót tudjunk kínálni. Nagyon sok munkánk van abban hogy megfelelő alapanyagokat beszerezve  színes és nem egyhangú termékpalettával álljunk elő. Sajnos vannak olyan "Érdeklődők" akiknek kérését így sem tudjuk teljesíteni mert itt Magyarországon nem áll rendelkezésre olyan alapanyag amit kér, és ha nem tudott választani a kínálatunkból akkor mindenféle rosszindulat nélkül szoktunk figyelmébe ajánlani más szolgáltatókat. Hiszen senkinek nem érdeke hogy csalódást okozzunk, ha nem olyan lesz a termék amit ő megálmodott.  Viszont, -sajnos- egyes érdeklődők erre agresszívan és lebecsmérlő, vulgáris módon reagálnak, és otromba szavakkal illetnek bennünket és emellé még ránksütik azt is hogy rugalmatlanok  vagyunk... Mi erre csak annyit tudunk mondni, hogy mi őszintén megmondjuk, ha valamit nem tudunk elkészíteni. Nem akarunk átverni senkit, nem akarunk csalódást okozni senkinek, soha nem vállalunk fel olyat amit nem vagyunk képesek legjobb tudásunk szerint megalkotni.  Ha erre az a válasz, hogy lebecsmérelnek, szó szerint leköpdösnek bennünket, az csak az illető sajnálatos jellemét mutatja...

Mint ahogy évek óta nagy sikerrel tettük, ezentúl is aranyos, szép, színes és kreatív termékekkel szeretnénk jelen lenni, és várjuk azokat a KEDVES, JÓLELKŰ, SZÉPRE NYITOTT IFJÚ PÁROKAT, akik értékelik azt amit csinálunk, és nem azt keresik nálunk ami nincs, hanem abba szeretnek bele ami van.

 

Díszdobozos macis koszorúslány-felkérő ajándékok

Szerettünk volna olyan koszorúslány felkérőket is a termék palettánkra, amelyek  minden korosztálynak kedvesek lesznek, így mától megrendelhetőek nálunk a képen bemutatott aranyos kis díszdobozos macilányok! Csillogó dobozban küldjük őket, az elejére rányomtatjuk a hölgy nevét és a doboz  hátára a koszorúslányként rá váró feladatait. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert minden lány meghatódik, ha saját nevét látja viszont egy ilyen szép felkérő ajándékon. Ráadásul ezek a plüss macik nagyon szerethetőek, akár felnötteknek is ajándékozhatjuk, hiszen egy polcon kitéve is nagyon igényesen mutatnak és szép emlékké válhantak.  Árakat és a megrendelés menetét megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Macis dobozos és dísztasakos esküvői meghívók:)

Jöjjön akkor most egy kis vidámság a hét végére:) A nap is kisütött egy kicsit, teljesítettük a hétre bevállalt összes megrendelést és még rózsaszín pillecukorkáink is vannak:))) Ez már elég ok a bulizásra. A hét legaranyosabb terméke Vera és Marci esküvői meghívói voltak. A grafika egy nagyon jópofa kismaci-menyasszony és vőlegény lett. A meghívó pedig dobozos és tasakos változatban készült el. A tasakos meghívóban 2 betétlap található. Az egyiken Veráék meghívó szövege, a másikon pedig a program és a helyszínek térképei kaptak helyet. A térképen szerepel még az adott épület mini fényképe is...tehát egy vendég sem tévesztheti el a helyet mostmár! Mindig nagy öröm számunkra amikor egy ifjú pár bevállal egy ilyen gyermekien tündéri meghívót, mert ez bizonyítja hogy vannak felnőttek akikből még nem veszett ki a gyermekkor vidámsága és ártatlansága:) Verának és Marcinak sok boldogságot és további jó szervezkedést kívánunk, és várjuk a csoki köszönetajándék megrendelésüket, mert az is lesz...hát persze hogy ugyanezzel a macis grafikával:) A dobozos meghívó rendelési kódja: Happy-222, a tasakos meghívóé pedig Happy-555 (macis). Az árakrólés megrendelés menetéről a honlapunkon tájékózódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csoki köszönetajándék a Macitól:) - Merjünk újra gyerekek lenni!

Mindig annyira jó, ha felnőtt emberek vidám, gyermeki mintát választanak az esküvői köszönetajándékra vagy meghívójukra. Laura és Ákos a képen látható macis grafika mellett döntött. Biztosak vagyunk benne, hogy  az esküvőn ez a köszönetajándék mindenki számára vissza fogja hozni a gyermekkort, és nem csak a kisfiúk és kislányok viszik majd haza örömmel, hanem a felnőttek is:) A szezonban egyébként sok fiatal pár kért tőlünk  ilyen és ehhez hasonló vidám rajzos grafikákat a termékekre. És ennek nagyon örülünk, ugyanis ebben az elkomorodó - napi megélhetési problémákkal teli  - világban legalább vannak olyanok akik játékosan élik meg legalább a lakodalmukat. Merjünk újra gyerekek lenni... Lehet így könnyebben megy majd minden! Ha Nektek is megetszett a képen látható csoki köszönetajándék, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A termék rendelési kódja: A-4. Az aktuális áráról honlapunkon tájékozódhattok:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT