V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Tengerész stílusú ültetőkártya és köszönetajándék hajós esküvőre

Hajós esküvőre készítettünk nagyon különleges ültetőkártyákat és szó szerint édes köszönetajándékot:) Az ültetőkártya a hagyományos formája ellenére érdekes részleteket hordoz: greafikája egy vasmacska melyre jeggyűrűk akadtak. A vendég neve felett pedig egy kivágottvitorlás hajó emelkedik ki a kártyán. A köszönetajándékokat pedig cukorpálcikák felhasználásával alkottuk meg. A kis cédulákra a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveg került, de igény esetén az ifjú pár neve és esküvő dátuma is rányomtatható. Honlapunkon (itt www.dreamflowers.sokoldal.hu) találtok esküvvői meghívót is ehhez a szetthez, illetve itt a Blogban is bemutattuk már: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2012/05/25/meghivo-es-palackpostas-koszonetajandek-egy-hajos-eskuvore

Az ültetőkártya rendelési kódja: AN-L-H-443444

A cukorpálcikás ajándék rendelési kódja: AN-L-H-98222

Árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Miniatűr hajó köszönetajándékok és ültetőkártyák egyben

Múlt héten készítettük ezeket a szuper miniatűr hajókat egy siófoki esküvőre. Kétféle van belőle: vitorlás és halász hajó. Mindkettő részletgazdag, annak ellenére hogy elfér a tenyerünkön (kb. 8 cm magasak  és 8 cm hosszúak). A zászlójukon a vendég neve szerepel és a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveg.  Nagyon kedves kis szuvenír ez, tényleg ajánljuk mindenkinek aki Balaton parton, folyó parton, dunai hajón, Tisza mellett vagy más "vizes létesítmény" közelében tervezi az esküvőt. Ha szeretnétek megrendelni, kérjük, hogy időben (!!) szóljatok, mert azért kell némi idő az előállításra, de biztosak lehettek benne, hogy a vendégek nagy lelkesedéssel fogják magukhoz venni ezeket a kis hajókat.  Rendelési kódjuk:  AN-halászhajó-01, AN-vitorláshajó-02 , az árakat megtaláljátok honlpunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Egy flotta ismét elindult! - Hajó formájú esküvői meghívók II.

Idén úgy tűnik bevállalósabbak a párok, mint valaha. Gyártjuk a jó kis hajó alakú meghívókat, viszi a szél a vitorlásokat, rajtuk az üzenettel: "gyertek, mert esküvő lesz." Anna és Dániel flottáját is útnak indítottuk, kis piros zászlóval  a vitorla tetején, hiszen tudjátok: a piros a szerelem színe! Nagyon örülünk, hogy jópáran választanak hajós témájú esküvőt! Mondjuk nem is csoda, elvégre egyre több lehetőség adódik rendezvényhajók bérlésére, vízparti helyszínek foglalására. Ki kell használni  a csodás Balatont, az egyre felkapottabbb Tisza-tavat, a jó kis Duna-parti helyszíneket és a  Tisza-menti hangulatos halászcsárdákat. Mi pedig elkészítjük Nektek is ezeket a szépséges papír hajókat... a vendégeitek pedig biztosan nem felejtik el, milyen szuper meghívótok volt. A bemutatott meghívó rendelési kódja: LG-vitorláshajó/kék-piros, az áráról kérjük e-mail címünkön érdeklődjetek (dreamflowersdesign@gmail.com) a szükséges darabszám megjelölésével, mert prémium alapanyagokból készítjük, kizrólag egyedi kérésre. Jó szelet kvánunk!

 

Lámpás alakú menü és mini likőr köszönetajándék kalózos esküvőre

Nagy örömmel tapasztaltuk ebben a szezonban, hogy milyen népszerűvé váltak a tematikus esküvők, és hogy rengeteg fiatal pár gondolt ránk, amikor eldöntötték hogy egy bizonyos téma köré szervezik lagzijukat. Nagyon köszönjük a bizalmat, valóban nagy öröm számunkra is, hogy  néha extrémebb, és a hagyományostól eltérő termékeket készíthetünk.  Ilyen eset volt a képeken látható kalózos menü és köszönetajándék projekt is. Egy szimpatikus vidám fiatal párnak készítettük, mégpedig hajón rendezett esküvőre. Az egész lagzi témájának  vezérfonala a hajózás-kincskeresés és kalózkodás volt, így a dekorációnak is ehhez kellett igazodnia. A lámpás alakú menüt választották, amelyet mi meg is alkottunk kincses térkép mintázattal, és halászhálóra emlékeztető borítással és kagylókkal. A menü közepébe LED mécsest lehet tenni. Nagyon szuperül átvilágítja a hálós-szövött textil anyagot és valóban egy régi hajós viharlámpára hasonlít. Kör asztalok közepén kitűnően mutat. Még  "hínár"-szerű dekort is tettünk rá. Teljesen úgy néz ki mintha a Karib-tenger kalózai című film kellékeiből hoztuk volna:) A köszönetajándék pedig a legújabb karcsú üveges mini likőrünk lett, amit névre szóló cimkével láttunk el, így ültetőkártyaként is működött. Hiszen a kalózosdihoz dukál egy kis szeszes ital is:) A grafika pedig nem más mint egy kincsesládán ülő vidám kalóz pár. Ezeket a tremékeket ajánljuk hajós, vízparti esküvőkre, vagy olyan éttermekben, pub-okban megrendezett bulikra, ahol igazi kalózos hangulatú a berendezés (pl. a tatai Kalóz Fregatt Étterem, a budapesti Tortuga Étterem, a debreceni Calico Jack Pub). A képen látható termékek árát és megrendelésének menetét  honlapunkon találjátok, klikk a linkekre:

Menü: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menü

Mini likőr közönetajándék: www.dreamflowers.sokoldal.hu/minilikor

Hajó formájú esküvői meghívó

Nincs is jobb mint egy vízparti lagzi. Régóta megvoltak már a terveink egy hajó formájú esküvői meghívóhoz és csak arra vártunk hogy egy kedves fiatal pár kérje tőlünk. És kérte:) Panna és Laci balatoni esküvőjére készítettük ezeket a különleges vitorláshajó alakú meghívókat papír/fa/lyukacsos tüll anyag felhasználásával. A hajó mindkét oldala nagyon szép, a vitorla egyik oldalán olvasható az ifjú pár neve és az idézet, a másik oldalán pedig a meghívás szövege. A hajótestre szív alakban kivágott mentőövet fűztünk kék és piros zsinórral, amely a hajókötelet szimbolizálja. Rengeteg munkánk volt vele, de megérte belefektetni az időt, mert Pannáék nagyon örültek nekik. Ezek a meghívók akár egy polcra is kitehetők, hiszen méltó hírvivői a várva várt siófoki mennyegzőnek. A meghívó mától bárki számára megrendelhető, áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Rendelési kódja: BLG-vitorláshajó/kék-piros.

Meghívó és palackpostás köszönetajándék egy "hajós" esküvőre

Kedvencünk ezen a héten Zsuzsi és Peti hajós meghívói és köszönetajándékai voltak. Meghitt esküvőjüket a "Duna ékszerdobozaként" híressé vált Pannónia rendezvényhajón tartják júliusban, szűk családi körben. Meghívójukat és palackpostás köszönetajándékukat a helyszín hangulatához illő hajós kivitelben készítettük el. A díszdobozos meghívó csillogó kartonból készült és a sirályokra emlékeztető tollak díszítik, valamint hajókötélre hasonlító zsinórral kötöttük át. 2 betétlap található a dobozban, amelyet szintén a piros zsinór köt össze. A köszönetajándékuk egy palack lett, amelybe pauszpapírból készült tekercset tettünk, egy kedves üzenettel. Petiék nagyon örültek amikor megkapták a csomagot - ezúton is köszönjük a megrendelést és a köszönetlevelet:) Azokat az ifjú párokat pedig, akik szintén hajós lagzit terveznek, arra bíztatjuk, merjenek olyan merészek és bevállalósak lenni mint Zsuzsi és Peti. Néha jó a hagyományos dolgoktól kicsit eltérni, hiszen egy különleges design meghívó nagy meglepetés lehet a család és barátok számára. A képen látható meghívó rendelési kódja: N-R-HAJÓS, a palackpostáé pedig N-R-hajós-palackposta. Az árakról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Hajós ("tengerész") dobozos esküvői meghívó és palackpostás köszönetajándék

Indítsuk ezt a hetet egy újabb különlegességgel. Egyre divatosabbá válik mostanában kikötőben, rendezvényhajókon megtartani az esküvőt. Ez bizony nagyon jó ötlet, mert az ilyen lagziknak sajátos hangulatuk van... A hűs víz, a napfény, a vidám vendégek, és a hajón, vagy a parton felállított büfé- és koktélsátrak mind feledhetetlenné teszik a Nagy Napot. Ilyen jó kis hajós esküvőkhöz pedig stílusosan hajós meghívó és köszönetajándék jár, úgyhogy mától megrendelhető nálunk a képeken látható dobozos hajós meghívó és palackpostás köszönetajándék. A díszdobozban 2 betétlap található - az egyiken az idézet, a másikon pedig a meghívás szövege. A dobozt 2 sirálytollal és bordó zsinórral díszítettük, amely nagyon emlékeztet a hajókötélre:) A betétlapokon a háttérben halványan látszik egy kormánykerék is...hiszen a Nagy naptól kezve az Ifjú Pár együtt kormányozza közös hajóját:) A palackos köszönetajándék nagy sikert arathat a vendégek közében, hiszen 5 szem cukrozott mandula van az üvegben (a képen sajna nem látszik:( ) valamint egy összetekert - pauszhengeres üzenet, amellyel a pár megköszöni a vendégek jelenlétét. Ha szeretnétek megrendelni a bemutatott termékeket, megtehetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Várjuk kérdéseiteket és megrendeléseiteket. A termékek áráról honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT