V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Art deco stílusú esküvői meghívók csipkével és lila tollpihvel

Aki látta a Nagy Gatsby című nagysikerű mozifilmet, annak ismerős lehet az Art deco, az 1920-as évek Amerikájának csillogó, díszes és igencsak lázadó stílus irányzata, mely megjelent az enteriőrökben, divatban, és csaknem minden művészetben. Legújabb esküvői meghívóinkat a film egyik jelenete ihlette: Konkrétan a romantikus "teadélutános" momentum, melyet nehéz lenne elfelejteni, hiszen Gatsby (Leonardo Dicaprio) és szerelme Daisy (Carey Mulligan) egy virágokkal feldíszített szobában találkozik. A meghívók színe Daisy lila ruhájára emlékeztet. Nem is akartunk spórolni a díszítőelemekkel, hiszen ennek a stílusnak pontosan az a lényege hogy kihozzuk a maximumot a dekorációból, tehát van itt tollpihe, csipke és csillogó strasszos bross, és természetesen domborminta. Csillogó kartonból készítjük őket, és lila színük abszolút trendi, hiszen biztosan hallottátok hogy a világ "szín guruja" a Pantone vállalat a lilát, konkrétan az ultraviolát választotta az idei év színének. Tehát, ha lila esküvői meghívót választotok, biztos, hogy a legdivatosabb párok közé fogtok tartozni. A lila a jövő misztikumát és titokzatosságát jelképezi, ami ugyebár egy közös új életet kezdő pár számára igazán izgalmas. A meghívók rendelési kódjai: R--C-S-1W/941 és R-C-S-1W/22-4. Árukat itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Jelenetek a Nagy Gatsby című filmből:

Filmkocka csoki köszönetajándék fotóval - lila színben

Ha ötletes és költséghatékony köszönetajándékot szeretnétek, rendeljétek tőlünk ezeket a csokikockákat, melyek életetek egy filmkockáját jelképezik. A csokikra egy rólatok készült fotót nyomtatunk, valamint a neveteket és esküvőtök dátumát. Ildi és Joci lila színben rendelte meg tőlünk, de bármilyen színben el tudjuk készíteni, akár a klasszikus fekete filmkocka keretezéssel is. Fontos, hogy mindig jó minőségű fotót küldjete nekünk.  A csokik mérete 3,5 x 3,5 cm. A fotókon bemutatott lila színű változat rendelési kódja: HF-01-lila, árát itt találtok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mozijegy alakú meghívók, mozis menükártya és köszönetajándék

Ismét készíthettünk a népszerű mozijegy alakú meghívónkból jópár darabot. Jó látni, hogy már vannak hazánkban is bevállalós ifjú párok, akik szeretnének eltérni a hagyományos esküvői dolgoktól, és kicsit bulisabb-lazább stílust választani. Természetesen menükártyát és köszönetajándékot is készítünk a mozis stílusú esküvőkre. Életetek filmjének egyik legszebb filmkockáját, a Nagy Napot dobjátok fel aranyos kis popcorn alakú mézeskalácsunkkal, melyet szív alakú cimkével látunk el. Garantáltan nagy sikerű köszönetajándék lesz! (Mérete: 7x8 cm.) A finom ételekről és italokról pedig a vidám grafikás, fordított V-alakban felállítható menükártya ad tájékoztatást a vendégek számára. Akár minden vendég tányérjához tetettek 1-1 menüt. Egyik oldalán az ételek, másikon az italkínálat olvashatók.  A meghívó rendelési kódja: Happy-20-3, ára metalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A mézeskalács rendelési kódja MK-20-3-popcorn, ára metalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám csokikocka köszönetajándékok - építsetek csokipiramist!

Idén tavasszal is sok kedves kis csoki köszönetajándékot készítünk a vendégeitek számára...Ami újdonságként hatott és --örültünk is neki nagyon--, az  hogy sok Ifjú Pár úgy döntött, hogy a körasztalok közepére egy szép tálra "épít" csokipiramist, pont úgy mint ahogy mi is bemutattuk az évek során itt a Blogban. Szuper ötlet, hiszen nagyon fel tudja dobni az asztal hangulatát, és az biztos, hogy az est végére az egész el fog fogyni (ha nem is eszik meg az összeset, de elteszik emlékbe a vendégek)....tehát költséghatékony dekorációs elemmé vált a csokink, s némi virággal körülrakva egyenesen szemet gyönyörködtető díszlet lesz!!!

Nagy öröm ez nekünk, hiszen ebből is látszik, hogy megéri itt a Blogban igényesen bemutatni munkáinkat, mert sok segítséget nyújthat.  Sőt, jópár dekorációs problémakör is megoldódik, ha tőlünk rendeltek. A kis csokikat egyébként használhatjátok ültetőkártya helyett is, mint a fotókon látható vidám filmcsíkos változat esetében történt.  Ildikó és Balázs eskövőjére készültek, ezúton is sok boldogságot kívánunk Nekik.

Készítettünk egy kis fényképes összefoglalót néhány látványos csokiról, melyek mindegyike megrendelhető tőlünk, darabárukat megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Mozijegy alakú esküvői meghívó

Íme egy nem mindennapi meghívó igazán bevállalós pároknak. Anna és Bence úgy döntöttek hogy népes baráti társaságuknak (átlagéletkor 23 év) vidám mozijegyes meghívót adnak (a nagyszülők számára, szülőknek egy  másikfélét is  rendeltek tőlünk... kicsit visszafogotabb, klasszikusabb virágos meghívót...mert úgy gondolták, az idősebb korosztály azt jobban értékeli...) A barátok viszont telitalálatnak vették, aminek mi is  nagyon örültünk. Mi mindig szívesen készítünk ilyen extrémebb meghívót is, csak tényleg szeretnénk meggyőződni hogy valóban ilyen vagány stílusút akar a fiatal Pár...és ha igen, akkor rajtunk nem fog múlni. Próbáltunk némi romantikát belecsempészni a piros színnel és a szív alakú lyukasztással a meghívó szélén. Tettünk rá Limited Edition pecsétet, V.I.P jelzést, úgyhogy tényleg mindent bevetettünk hogy mozijegyes legyen. Tehát ha Ti is mozi- és filmőrültek vagytok, akkor mától megrendelhetitek ezeket a jegyeket nálunk, a termék rendelési kódja: Happy-20-3 (mozijegy), az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Filmkockás köszönetajándék csoki:) - filmrajongóknak ajánljuk!

Korábban bemutattuk a nagy sikert arató "filmes design meghívóinkat", és most itt az újabb termékünk filmrajongók számára: a filmkockás csoki köszönetajándék. A csokikockákra -mint ahogy a képen is látjátok - rányomtatjuk a fényképeteket, neveteket és az esküvő dátumát. Igazán egyedi ajándék. Azok a fiatal párok, akik az egész lagzi tematikáját a "filmes design"-ra építik, nagyon trendi és divatos megoldást választanak! A moziőrület ugyanis tovább folytatódik, és ha tényleg filmes dekoráció mellett döntöttetek, akkor nem csak meghívót, csokit vásárolhattok nálunk, hanem igény esetén megtervezzük az ültetőkártyát és menükártyát is - természetesen filmkockás grafikával. A képen látható csokikat a Hell és Grafi becenévre hallgató ifjú párunknak terveztük, reméljük sikert arattak a premieren. Szerintünk nagyon szuper csoki lett - olyan James Bond-os stílus:)- ez most amúgy is aktuális a legújabb epizód miatt:) SZóval csak rajtatok múlik, milyen frappáns fényképet küldtök nekünk a csokihoz- érdmes tényleg valami filmbe illő fotót készíttetni magatokról:) A filmes csokikockák árát és megrendelés menetét a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dobozos esküvői meghívó filmes kivitelben

A nyaralás utáni első munkahét sok különlegesség gyártásával telt. Elkészültek például a képen látható filmes témájú vidám meghívók is, melyeket Szilvi és Lajos már nagyon várt. A dobozkákba, mint látjátok, egy pauszpapírra nyomtatott filmtekercs került, erre nyomtattuk rá a nászajándék tippeket:) A meghívón és a tekercsen is nagyon aranyos esküvői figurák láthatók, egy menyasszony és egy vőlegény - akár még egy rajzfilmbe is beillenének:) A Csongrádon élő Szilviéknek sok boldogságot kívánunk, örülünk hogy tetszettek a meghívók és köszönjük hogy türelmesen kivárták az elkészítési idejüket. A meghívó rendelési kódja: Happy-H-555. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám "filmes" kivitelű meghívó

Mostanság, így április utolsó napsütses hetében rengeteg vidám meghívót készítettünk, amelyeket tényleg öröm volt nézegetni, mert a rajtuk szereplő aranyos kis grafikák még jobb hangulatot teremtettek a munkához. A képeken Judit és Laci vidám filmes meghívóját láthatjátok. Nem is volt kérdéses hogy kínálatunkból ezt a modellt választják, hiszen a vőlegény, Laci egy moziban dolgozik, így a film része a mindennapjaiknak. Egy dísztokban található meghívóról van szó, amelyet pauszpapírból készült filmtkercs szélű mintázat díszít. Mind a dísztokon, mind pedig a meghívó kártyán feltűnik az elmaradhatatlan kör alakú pecsét, amely a régi mozijegyekre emlékeztet bennünket, csak ezúttal egy szívecske van rajta... Hogy még esküvőibb legyen a stílusa: ekrü színű szatén szalaggal díszítettük. Juditnak és Lacinak köszönjük szépen a megrendelést, és gyönyörű lagzit kívánunk. A meghívó rendelési kódja: Happy-700/99, áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon olvashattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT