V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Marocco Design XI. - Sötétlila-fehér elegáns meghívó és nászajándék ötlet kártyák

Nászajándék ötlet kártyákkal kiegészítve készítettünk elegáns sötétlila-fehér meghívókat. A dísztokból kivehető négyzet alakú betétlapok sötétlila hátlapja is csillogó kartonból van, csakúgy mint a dísztok és a szöveg- nyomtatási felület. Korábban itt a Blogon bemutattuk ezt a típus más színben is, nézzétek végig a Marocco Design Kollekciót, mert hátha ráakadtok a Ti elegáns álom meghívótokra. Természetesen boríték is rendelhető hozzá, illetve ha sötétlila szalag helyett más színt szeretnétek, akkor írjátok meg rendeléskor e-mailben, mert rengeteg szalagszín közül lehet választani. A fotókon szereplő sötétlila változat rendelési kódja: 55-marocco-lila, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Barack színű csipkés esküvői meghívók és henger alakú menükártyák

Rengeteg olyan terméket tervezünk és gyártunk, amely a színeket és stílust tekintve az év bármely időszakában rendezett lagzihoz jól hozzáilleszthető. Ezek a pasztell barack színű meghívók és asztalszámos menükártyák is pont ilyenek. Nagyon apró halvány damaszkuszi virág minta teszi őket különlegessé. Ha szeretitek a vintage stílust és rózsás díszítésetek, rózsacsokrotok lesz, akkor jó választás lehet, de a letisztultabb díszítésű esküvőhöz is jól hozzáilleszthető mert a meghívó sincs túldíszítve. Csillogó kartonból készítjük, boríték és nászajándék ötlet kártya rendelhető hozzá. A menü henger kérhető asztalszámmal, ahogy a képen látható. Az asztalszámot sötét barnával nyomtatjuk rá, hogy már messziről látható legyen (de sötét pink vagy sötét lila színnel is kérhető). A meghívó rendelési kódja: R-C-S-7W/B5, árát megtaláljátok honlapunkon itt:

www.dramflowers.sokoldal.hu

A menü henger rendelési kódja: P-AN-2018/01, árát megtaláljátok honlapunkon itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Elegáns barokk stílusú esküvői meghívó bordó szalaggal

A barokk stílusú elegáns meghívóink tárháza a képen látható  darabbal bővült, amelyet Krisztina és Márk októberi lagzijára készítettünk. Mivel nagyon sokan szeretik az egyszerű kártyás meghívókat, ezért úgy gondoltuk, hogy készítünk egy olyan darabot, amely eleganciát sugall, ugyanakkor van benne valami plussz, valami különlegesség. A meghívó alapja csokoládébarna csillogó karton, erre került a rusztikus vászonhatású hófehér karton - erre nyomtattuk a szöveget. A bordó színű szaténselyem szalag nagyszerű kontrasztot ad. A képen látható meghívót számtalan színkombinációban el tudjuk készíteni igény esetén (pl. csillogó almazöld hátlap + almazöld v. ekrü szalag, zöld nyomtatás, de bármilyen szín kivitelezhető a pinktől a türkizig bármi). A lenti bordó szalagos meghívó rendelési kódja: 597-marocco/3-bordó. Mától megrendelhető, az árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.huMarocco design X. - Dísztokos meghívók pasztell lila szalaggal

A marokkói stílus nem csak a lakberendezésben hódít, hanem az esküvői világban is fel-fellelhetők a gyönyörű motívumai, akár a  keleties stílusú csipke ruhákra gondolunk, vagy az egzotikus virágcsokrokra és fém lámpásokra. Nemrég készítettük a képen látható pasztell lila szalagos meghívókat, melyeken a stílusra jellemző geometrikus forma összefonódik a virág motívummal. Alapanyaga csillogó fehér karton, hátlapja szilva-lila.  Kis nászajándék ötlet kártyát is tettünk bele. A termék rendelési kódja: 514-marocco/lila, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kérjetek tőlünk pontos, tételes árajánlatot E-MAILBEN, hogy tervezni tudjátok a költségeket. Írjátok meg hány darabra lenne szükség, és hogy kell-e hozzá nászajándék ötlet kártya . E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com

Csokoládébarna és ekrü csipkés meghívók - Elkészültek!

Ismét az egyik legnagyobb kedvenc, a csokibarna és ekrü szín került előtérbe nálunk az elmúlt munkanapon. Elkészítettük ugyanis Szabina és Bence esküvői meghívóit, meseszép barna török csipkével damaszkuszi mintával. Külön kérés volt, hogy minden meghívó névre szóljon, azaz "családnak"...így a bal oldali részen alul megjelentettük, hogy kinek is szól ez a szép értesítő. Visszatérve a színekhez - sokan szeretik az egészen sötét föld árnyalatokat, melyek eleganciát sugároznak és igazán karizmatikussá teszik a meghívót. Tehát ne legyen kétely senkiben, hogy a sötétbarna való -e esküvőre. Nagyon is! Maga az alapanyag, a csillogó enyhén arany-lüszteres barna karton nagyon ünnepélyes, a csipke pedig mindig a luxust és a nőies vonalat képviseli. A meghívóhoz rendelhető csillogó boríték és nászajándék ötlet kártya is.  A termék rendelési kódja: 8-99-1/70(ekrü-barna) , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A meghívók egyenként törtnő nevesítése (azaz a vendégek neveinek megjelentetése) feláras szolgáltatás - kérjük e-mail címünön érdeklődjetek, ha igényelnétek ilyesmit: dreamflowersdesign@gmail.com.

Rózsaszín damaszkuszi mintás meghívó rajzos esküvői programmal

Ismét adódott egy kicsit rendhagyó munkánk, melynek szépséges eredményét láthatjátok a lenti fotókon. Elegáns damaszkuszi mintás meghívókat készítettünk ezúttal rajzos esküvői programmal (mi  egyszerűen csak "idővonalnak" nevezzük). Nagyon jó kis vidám ábrákkal mutatjuk be a Nagy Napot, alatta az időponttal és eseménnyel. A lenti meghívón még a fotózkodás és a csokiszökőkút is szerepel, tehát egy  valóban mozgalmas program elé néz majd  a vendégsereg. A meghívóba került még kivehető nászajándék ötlet kártya is. Vékony rózsaszín, masniba kötött szatén szalag fogja át a kinyitható dísztokot. Rendelhető hozzá boríték is, bár annyira szép hogy kár elrejteni benne, ha csak nem postázni akarjátok. A meghívó rendelési kódja: OP-51-880 , az árát honlapunkon találjátok, kikk a linkre.

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Az rajzos esüvői program szerkesztése feláras. Kérjük érdeklődjetek e-mailben a pontos árról, ha szeretnétek a meghívóba ilyesmit. E-mail: dreamfowersdesign@gmail.com

 

Marocco Design IX - Ekrü damaszkuszi mintás meghívó

Ekrü színű, csillogó, damaszkuszi mintás meghívókat készítettünk kérféle karton alapanyag kombinálásával. A szöveges rész különleges vászonhatású kartonra nyomtatódott, s ezt kasíroztuk fel a mintás csillogó kartonra.  Ezáltal  értük el egyszerre az antik és modern hatást. Nagyon szeretünk használni egyedi szaténvirágokat a termékeink díszítésére.  Ezek bezerzése nagy mennyiségben nem mindig egyszerű, de úgy gondoljuk megéri utánajárni, mert mint látjátok, igazán esküvői hangulatú lesz tőle  a meghívó. A bemutatott dísztokos értesítő rendelési kódja: 513-marocco/ekrü. Pink változata is van, a darabárak megtekinthetők honlapunkon, ebben  a termék-kategórióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszváró - Üde almazöld és szilvalila tollpihés meghívók

Eszter és Zoltán kétféle meghívót rendelt tőlünk, mindkettőt a látványos és romantikus kollekciónkból választották. A csillogó papír, a dombormintás dísztok és a színes tollak nagyon vidám és különleges hatást varázsolnak ezeknek a kinyitható kártyáknak. Minden Ifjú Párnak ajánljuk e vibráló színeket, hogyha úgy döntöttetek, hogy az esküvő színvilágában egy sötétebb és egy világosabb szín jelenik majd meg. Ebben az esetben az almazöld a női, a szilvalila pedig a férfi szimbóluma. Alma és szilva:))) Ez nagyon aranyos hasonlat:) A tollpihékkel is lehetne még játszani, a lilára tenni a zöldet és fordítva... Bárhogy is variáljuk, nem lehet nem észrevenni, nem lehet elfeledni, erre a meghívóra évek múltán is emlékeznek majd a vendégeitek. A zöld rendelési kódja: 99-5-56,   a lila rendelési kódja: 699-5-569, az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Mesés keleti stílusú díszdobozos pausz tekercsek

A mesés Kelet izgalmas hangulatát idézi különleges díszdobozos meghívónk, melyet Odett és Lóránt számára készítettünk. A papriusz tekercsekre emlékeztetnek ezek szépen feltekert  hengerek, s szinte már látjuk magunk előtt a romantikus mesét: A Marrakeshi bazárban a herceg meglátja álmai hölgyét és követni kezdi az ékszer- és csemegeárúsok szövevényes labirintusában. A lány csak egy papirusz tekercset hagy maga után...ki tudja milyen titkot rejt... ? Izgalmas történet...:) A fotóinkon is ezt a hangulatot próbáltuk megidézni, hátha éppen a kedves Olvasók és Nézelődők beleszeretnek a storyba és a meghívó stílusába. A hosszúkás díszdoboz alapanyagában harmonizál a tekercsével. A grafika pedig egy faragványra hasonlít. Reméljük, más kedves Ifjú Párnak is elkészíthetjük majd és mások is annyra fognak neki örülni mint Odett és Lóránt. Szívesen készítenénk hozzá menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is, ha valaki ebben az egzotikus stílusban képzeli el az esküvői asztali dekort. A meghívó rendelési kódja: Marrakesh-01. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Marocco Design VII. - Mesebeli levendula színű antik hatású meghívó

A Marocco design  kollekciónk soron következő darabja ez a különleges antik hatású dísztokos meghívó, levendulalila színben. A korábbiakban olvashattátok, hogy  a Marocco kollekció jellegzetessége az egzotikus kelet motívumvilágának megidézése, a drága textilek, és  a mesés formakincs újraértelmezése. A meghívón szereplő grafika régmúlt templomok, kastélyok, mesebeli épületek falaira emlékeztet. Az antikolt damaszkuszi rombuszos mintázaton gyönyörű friss virágmotívum szalad végig. Ezzel jelképezve a régi és új egységét és egyúttal többdimenzióssá teszi a grafikát. Alapanyagát tekintve csillogó metálfényű kartonra készült, közkedvelt dísztokos kivitelben, igény esetén akár nászajándék ötlet  kártyát is tudunk hozzá készíteni amit bele lehet tenni  a tokba.  A meghívó rendelési kódja 514-marocco/lila, árát honnlapunkon találjátok, kilkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Marocco Design VII. - Elegáns arany színű dísztokos meghívó és menüháromszögek

A ma bemutatásra kerülő szépségeket Krisztinának és Norbertnek készítettük, és innen a távolból is szeretettel kívánunk Nekik sok boldogságot. A nagyon divatos és közledvelt Marocco Design kollekciónkból választottak maguknak meghívót, mégpedig arany színben, dísztokos formában. Az arany rendkívül jó választás, hiszen bármilyen évszakban, bármilyen stílusú esküvőhöz jól alkalmazható, főleg ha fehér színnel kombináljuk. Ezeket a gyönyörű meghívókat gyöngyházfényű fehér csillogó exkluzív kartonból készítettük. Prémium minőségű, sötétebb árnyalatú, arany szaténszalaggal díszítettük őket. Időközben összeállt Krisztiék esküvői menüje is, így a háromszög alakú menükártyákat is megrendelték tőlünk, amelyek egyben asztalszámként is használatosak lesznek. A meghívó színvilágához igazítottuk a menüket is, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fog illeszkedni a dekorációhoz az Erdőspusztai Club Hotel rendezvénytermében. Összességében egy nagyon időigényes és szép munkánk volt ez, jó emlékkel gondolunk Krisztiékre, akiknek már csak az a dolga hogy szétosszák a 70 db meghívó. A meghívó rendelési kódja: 45-marocco/arany, a menühároszög rendelési kódja: HA-AN-10/arany. Az árakat a honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

meghívók: www.dreamflowers.sokoldal.hu/romantikus meghívók

menük: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menü-és ültetőkártya szettek

Marocco Design VI. - Pink damaszkuszi mintás dísztokos meghívó

Mai bejegyzésünkben egy új és rendkívül divatos meghívónkat mutatjuk be Nektek. Biztosan felfigyeltetek rá, hogy az utóbbi időben a lakberendezés és divat terén is hódít a gazdag díszítőelemekkel rendelkező damaszkuszi formavilág, és a damaszk mintázatok. Ezeknek a mintáknak kétségtelenül antik hangulatuk van, és kitűnően kiegészítik a modern minimál formákat, és talán ebben is rejlik nagyszerűségük és népszerűségük. A képen látható meghívónknál is ugyan ez a helyzet. A minimálnak nevezhető négyzetes dísztokos meghívó-formátumot felpezsdítettük ezzel pink színű sűrűn kacskaringozó mintázattal. A dísztok közepére egy szép gyöngyös szatén hibiszkusz virágot tettünk, amely teljes mértékben passzol a mintához, hiszen a virágok szirmainak formája megegyezik a szatén hibiszkuszéval. Reméljük elnyeri a tetszését azoknak az ifjú pároknak, akik eldöntötték hogy virágba borítják az egész esküvőjüket. A meghívó rendelési kódja: 513-marocc/pink. Árát és megrendelésének menetét megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design V. - Dísztokos meghívó bordó alapon

A bordó szín rajongói számára jó hírrel tudunk szolgálni! A közkedvelt 599-marocco/1-bordó rendelési kódszámú esküvői meghívónk mostmár nem csak csillogó csokoládébarna hátlappal hanem csillogó bordó színű alapon is megrendelhető! Az alábbi fényképekkel pedig Melindának és Ferencnek kívánunk sok boldogságot, köszönjük hogy elkészíthettük ezeket a páratlan, elegáns stílusú meghívókat a számunkra! Mától tehát elérhető teljesen bordó kivitelben. A rendelési kódja 599-marocco/1-bordó/bordó hátlappal. Áráról honlapunkon tájékozódhattok, a "Romantikus stílusú meghívók " termékkategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design IV. - Kártyás meghívó dísztokban

A Marocco design kollekciónk soron következő darabja szintén egy elegáns dísztokos kártyás meghívó. Egy olyan típust szerettünk volna tervezni, amelyen a szín változtatható, és bármelyik árnyalat is kerül rá a meghívóra, mindegyikkel elegáns marad. A meghívó kereteként szolgáló kacskaringós mintázatot jelenleg 7 féle színben tudjuk hozni nektek: most a gyönyörű tengerkéket láthatjátok a fényképeken, és a színpalettát pedig alattuk, az utolsón. Igény esetén a fehér szalag helyett más színű szalag is megoldható, érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A közkedvelt gyöngyház csillogású kartonpapír alapanyag, a vastag szaténszalag díszítés igazán kifinomultá teszi az összképet. Bízunk benne hogy elnyeri mindazok tetszését, akik a visszafogottabb stílust keresik. A meghívó rendelési kódja: 591-marocco/1-tengerkék. Az árát és a megrendelés menetét honlapunkon találjátok a "Romantikus stílusú meghívó újdonságok" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó csokoládébarna meghívó ekrü színű rózsával

Legújabb "Marocco Design" kollekciónk egy másik ellenállhatatlan darabját mutatjuk ma be, és bízunk benne, hogy ugyanolyan érdeklődést kelt majd, mint a korábban bemutatott bordó szalagos. A képen látható csillogó csokoládébarna dísztokos meghívót azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik barna és ekrü színvilágú esküvőt terveznek, klasszikus, de mégis különleges megoldásokkal. A meghívó mintázata távoli vidékekről származó luxus kelmék, textiliák motívumvilágát idézi. A díszítésként alkalmazott ekrü színű szatén szalag és rózsa pedig emlékeztet egy ekrü színű menyasszonyi ruha részletére. Ha nagyon beleszerettetek a meghívó mintájába, és szeretnétek, hogy a menükártya, ültetőkártya és köszönetajándék is ugyanilyen grafikával legyen, akkor természetesen elkészítjük ezeket a kiegészítőket - minden csak megbeszélés kérdése, nyugodtan kérjetek árajánlatot tőlünk. A meghívó rendelési kódja: 598-marocco/2. Az árát honlapunkon találjátok, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TREND Meghívó - Marocco Design I. - Bordó elegáns meghívó dísztokban

Újabb különleges és elegáns meghívót ajánlunk , mégpedig csodaszép romantikus marokkói stílusú mintával, bordó szaténszalaggal díszítve. Az esküvői meghívók világában marokkói stílus 2013 egyik nagy meglepetése lesz. Motívumvilágát a mesés keleti geometrikus formák és a növényi ornamentika köréből merítjük. Részletgazdag kidolgozással, fényűző színekben alkotjuk meg a "Marocco Design" kollekciónkat, amelynek első darabját a képen láthatjátok. Később megfigyelhetitek, hogy a marokkói stílus fontos jellemzője lesz a fényűző textiliákra emlékeztető mintázat, az intenzív melegséget árasztó színek használata. A képen látható meghívó csillogó sötétbarna alapra készül, bordó mintás keretezéssel. A szöveget gyöngyházfényű kartonra nyomtatjuk és szintén ebből készül a dísztok is. Különösen ajánljuk mindazoknak akik a divatos és elegáns bodó-fehér színpárt választják az esküvőjük alapszínének és a dekorációt is majd ebben a színvilágban képzelik el. A meghívót igény esetén más színekben is meg tudjuk tervezni (pl: lila, almazöld, narancssárga, ekrü-barna). Kövessétek nyomon a Blogunkat mert folyamatosan mutatjuk be a legújabb termékeket, így már időben (akár még ebben az évben) megrendelhetitek a meghívókat: főleg ha már olyan jól haladtok a szervezéssel, hogy megvan az időpont is és le van foglalva az étterem is. A képen látható meghívó mától rendelhető, az árát és a megrendelés menetét honlapunkon láthatjátok, a rendelési kódja: 599-marocco/1-bordó, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT