V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csillogó dombormintás esküvői meghívók szerelmes kolibrikkel

A Kismadaras meghívó kollekciónk újabb csodás darabját készítettük el ezúttal csillogó ekrü színben. Szeretitek a világ legkisebb méretű madarait? Az édes kis kolibriket? Ha még nem hallottátok, akkor eláruljuk, hogy a kolibrik szívritmusa még nyugalomban is elérheti a 600 dobbanást percenként, de ez repülés közben megduplázódhat. (Továbbá hihetetlenül aranyosan horkolnak:)  Szóval ez az őrületes szívritmus számotokra is ismerős lehet, hiszen amikor szerelmesek vagyunk, akkor hasonlókat produkál a mi szívünk is! Öröm volt elkészíteni ezeket a szép meghívókat, melyek külsején lehúzható dombormintás díszcsík van és egy kis "meghívó" feliratos táblácska az említett kismadarakkal. Boríték és nászajándék ötlet kártya igény esetén ehhez a típushoz is renelhető. A meghívó rendelési kódja: NAT-LZ/13-ekrü, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Barack-barna színű dobozos meghívó selyem rózsával

Újabb különleges darabbal bővítettük a népszerű dobozos meghívó kategóriánkat. A divatos "örök rózsa-örök szerelem" esküvői termatikához ajánljuk ezt a gyönyörű dobozos meghívót, melyet barack színű selyem rózsa ékesít. Színviágát tekintve forró nyári, nyár végi és őszi esküvőkhöz passzol igazán. Valódi kis ajándék doboz, melyet öröm személyesen átadni vendégeiteknek. Rendelési kódja: R-016/P-10401, árát honlapunkon találjátok, kilkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívók és asztali kiegészítők mesebeli erdei esküvőre

Újra és újra visszatérünk az erdei esküvői témához, hiszen sok Ifjú Pár szeretne eltérni a hagyományostól, a városi éttermi környezettől. Kicsiny országban élünk, de olyan páratlan természeti értékekkel rendelkezünk, és annyi meseszép helyszín áll rendelkezésre, hogy kár kihagyni a tájak-erdőségek adta lehetőségeket.  Igazi kis ékszerdobozokra bukkanhattok saját lakóhelyeitek környezetében is, ha vadászházak, erdei panziók, patinás kastélyszállók után kutattok.

Ha pedig megvan  álmaitok erdei helyszíne és szeretnétek ha már a meghívótok is előrevetítené, hogy valami különleges van készülőben, akkor ez a szettünk lehet, hogy Rátok vár. A meghívó mellett pedig megrendelhetitek tőlünk a menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is.

Dísztokos meghívó madarakkal-mohával: A megszólalásig hasonlít a fához az a karton, melyből a meghívót készítettük, még göcsörtöt is láthattok rajta. A kihajtható előlapja egy kifaragott madár odúra hasonlít, és megjelennek rajta a lombokon ücsörgő madarak is. A dísztokban egy kivehető betétlap és egy nászajándék ötlet kártya található, de kérésre tudunk további betétlapokat is szerkeszteni bele (akár térképnek, akár programnak). Az elején a sarokba kis moha díszítést is tettünk, hogy még közelebb hozza  a vendégekhez az erdei hangulatot. A meghívó rendelési száma: NAT-L-E-03/22, árát itt megtaláljátok honlapunkon, klikk a linke:

Már korábban is bemutattuk a mini faházikó köszönetajándékot, de itt az erdei témánál is szeretnénk népszerűsíteni ezt az elragadó kis szuvenírt. Igen, igazi fából készül, kis kártyával díszítjük, melyet akár a vendégek nevével is feliratozzuk, ha kéritek. Rendelési kódja: Mini faházikó/001 árát itt talájátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü és ültetőkártya szintén fahatású kartonból készült, és stílusban igazodik a meghívóhoz. A menükártya különlegessége, hogy a háromszög egyik oldala áttetsző, így ha Led-mécsest vagy akár poharas mécsest tesztek bele, akkor szuperül átvilágítja ezt az oldalt...mintha világítana a fény az odúban. Ha kéritek, akkor asztalszámot nyomtatunk erre az oldara.  Az ültetőkártyát gyönyörű ívesen kivágott szegélyekkel terveztük, hogy azt a hatást keltse, mintha faragva lenne. Rendelési kódjaik: H-AN-E/22, H-AN-E/23-ültető, áruk itt megtekinthető.www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bízunk benne, hogy az új szezonban is lesznek erdei esküvőink, és ezek az újdonságok is gazdára találnak és emelhetik majd a különlegesen szép Nap fényét és hangulatát. Kérjetek bátran pontos, tételes árajánlatot e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

Díszdobozos fahéjra tekert meghívók

Elkészültek Eszter és Bulcsú díszdobozos fahéjjas meghívói, bordó és lila színvilágban, kedves lepkés  - mezeivirágos grafikával. A  kecses vékony díszdobozt csillogó kartonból alkottuk meg, a meghívó szövege áttetsző pausz papírra nyomtatódott. Eszterék nagyon örültek ezeknek a szépségeknek, így mostmár a szervezésnek ezt a részét is kikpipálhatják. Minden olyan ifjú Párnak ajánljuk egyébként ezt a meghívó típust, aki Eszterékhez hasonlóan gyönyörű természeti környezetben tartják menyegzőjüket. A termék rendelési kódja:  NAT-F-H/11-lila-bordó , darabára megtalálható honlapunkon, a "Love and Nature meghívó kollekciónkban", klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Madárkák, pöttyök, virágok és csipke

Panni és Benedek áprilisi eljegyzésére készítettük ezeket a hamisítatlan tavaszi vidám dolgokat, mégpedig pöttyös narancssárgás színvilágban. Azért is választották ezt a design-t mert az eljegyzés egy vidéki majorban lesz, friss tavaszi virágokkal az asztalokon, narancssárga-sárga natúr dekorral. A meghívó (rendelési kódja: NAT-L-G/303) egy nagyon jópofa praktikus kinyitható formátumú, kivehető térképpel, és kis program-kártyával. A pöttyök és a csipke nagyon jól kiegészítik egymást a külső borítón. Készítettünk továbbá virág alakú pálcikás ültetőkártyákat, melyeket strasszkő díszít, s a pálcika révén beleszúrhatók sütemény szeletekbe, muffinba, mini kalácsba. Köszönetajándékként pedig celofánba csomagolt pöttyös mézeskalácsokat kaptak, így lett tejes a szett...Reméljük gyönyörű lesz Panniék eljegyzése, és hamarosan küldhetjük az esküvői meghívójukat is:) A bemutatott termékek árai megtekinthetők honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő - Cseresznyevirágok és strasszok a meghívón

A tavasz első napjának előestéjét ünnepeljük mai bejegyzésünkkel. Nagyon vártunk már az új évszakra, és persze az új esküvői szezonra, ami idén sokkal hamarabb beköszöntött...Tehát az Ifjú Párok idén hamarabb ébredtek, mint a természet, így nekünk is sok különlegességgel kell előrukkolnunk. Mi más is lehetne mai témánk, mint egy cseresznyevirágos meghívó, mégpedig 2 közkedvelt színárnyalatban, a rózsaszínben és lilában. Az egyszerű dísztokos formátumot látványossá tettük a strasszos virágokkal, melyeket a  faágakon helyeztünk el a nyomtatott grafikán. A hátlapon a "zseb" alakú tokban 2 kivehető kártyát találunk, az egyiken a szöveg, másikon a közkedvelt nászajándék kérő versike olvasható. A fotók  jól visszaadják a karton selyemfényét, és a  meghívó színárnyalatait. Igazi szemet gyönyörködtető tavaszi értesítő... rendeljétek bátran akkor is ha nyári esküvőtök lesz, hiszen lasan mostmár ideje elkezdeni szétosztani a rokonok között. Rendelési kódjuk: NAT-L-15/rózsaszín és lila. Árukat a honlapunkon megtekinthetitek, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszített jókívánság kalitka kismadarakkal

Ha szeretnétek egy kis különlegességet vinni a Nagy Nap rászleteibe, akkor ez a gyönyörű jókívánság kalitka egyértelműen Nekrek való és már meg is rendelhetitek tőlünk, szépen feldíszítve, kártyákkal együtt. Hogy mire használható? A jókívánság kalitkát tegyétek ki egy szép asztalra virágokkal körberakva. Így a vendégek akár már rögtön az  üdvözlőital elkortyolása után írhatnak az Ifú Párnak néhány kedves sort a kis kártyákra üzenetként...Érdmes jól látható központi helyre tenni, vagy a bejárathoz közel ahol mindenki egyből észreveszi, és az egész este folyamán bárki elérheti. A képen bemutatott pink-rózsaszín madárkás változatot üde tavaszi és forró nyári esküvőkhöz egyaránt ajánljuk, kiválóan hozzáilleszthető pink-barna, rózsaszín, vagy akár pink-zöld dekorációhoz is. Rendelési kódja: Jókívánság kalitka-04. Árát megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó szívvel, fahéjra tekert nászajándék ötlettel és jókívánság kalitka a Nagy Napra

Elkezdődött az idei munkánk, nem is gondoltuk volna, hogy már most  év elején ilyen sok Ifjú Pár kiválaszotta a  meghívóját...  A képeken látható dísztokos szív ablakos meghívókat a minap készítettük. Érdekessége és népszerűsége abban rejlik, hogy a kihúzható kártya mellett egy rúd fahéj is van a dísztokban. A fahéjra tekerjük a nászajándék ötletet tartalmazó kis cédulát. Ez egy nagyon igényes, szolid  és ízléses módja annak, hogyan is tudassa a rokonokkal a Pár, mit szeretnénk kapni nászajándékként. A meghívó a Love and Nature kollekciónk egyik darabja, mely tematikájában visszanyúlika természethez, mint az ember bölcsőjéhez. A grafika egy nagyon kedves jelenetet ábrázol: egy szív lombkoronájú fa alatt álló szerelmespárt. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-H/222, árát itt találjátok honlapunkon, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A meghívó grafikájával készítettünk jókívánság kalitkát is, amelyet az Ifjú Pár a Nagy Napon a főasztalon fog elhelyezni és a vendégek a kis cédulákra üzeneteket, felajánlásokat, jókívánságokat, áldásokat írhatnak. A kalitka is tőlünk rendelhető, és a hozzá tartozó rengeteg kis cédula. Ez egy modern változata a "vendégkönyvnek". Ráadásul sok fiatal pár  ""időkapszulaként"" szereti használni azaz a nagy nap végén lezárják a kalitkát és a benne lévő üzeneteket csak a 10. vagy 15. házassági évfordulójukon olvassák el...:)) Izgalmas "játék"!  A rendelhető kalitkák árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Esküvői téma: Kedves apróságok az erdőből

TREND ELŐREJELZÉS AZ ÚJ ESKÜVŐI SZEZONRA (3. rész)


...A romantikus erdei hangulat...

Kirándulni, túrázni szerető szerelmesek, vagy a különleges esküvőre vágyók menyegzőjének csodás helyszínül szolgálhat egy mesebeli erdő,  ahol a madarak éneke, egy kis patak csobogása, a lombokon átszűrődő napfény  veszi körbe a jegyeseket és a násznépet. A ceremónia utáni fogadás lehet  egy közeli tisztáson, amit körbevesznek a többszáz éves fák, vagy egy szép vadászházban, erdei csárdában. Manapság a vendéglátóhelyek felismerték, hogy milyen romantikus hangulatú lehet egy meghitt falusi hangulatot árasztó major, egy csodaszép modern lovastanya, így örömmel várják az házasulandókat, és ösztönzik őket az erdei témájú esküvőre a finom vadételekkel, gyönyörűen kialakított környezettel.

...Szívmelengető kis kiegészítők tőlünk Nektek...

Ha nézegetitek a Blogunkat, biztosan észrevettétek már hogy szeretjük készíteni a különleges, nem mindennapi termékeket, melyekben van egy kis plusz és melykre garantáltan mindenki emlkékezni fog. Új erdei kollekciónk is pont ilyen. Hogy kiknek ajánljuk? Azoknak a jólelkű, természetkedvelő pároknak, akiknek a kirándulás, a természei értékek megóvása, az állatvilág szeretete az életük részévé vált. Mindazoknak akik szeretik a kedves dolgokat, és akikben élénken él a gyermeki én is. Reméljük elnyeri tetszéseteket a szett és örömmel áldoztok majd rá, mert meglátjátok nagyon megéri hiszen a meghívott vendégeiteknek elakad majd a szava:)

...Egy kis darabka erdő a meghívó dobozában...

Egik legfontosabb alapgondolatunk az, hogy a meghívónak legyen ajándék-jellege. Mert a Nagy Nap nem csak az ifjú párnak ajándék, hanem szeretteiteknek, barátaitoknak is. Egy Nap amikor elfelejthetik gondjukat-bajukat és önfeledten szórakozhatnak. A Nagy Nap előhírnöke pedig a meghívó, melynek tükröznie kell az eljövendő szép esemény stílusát, témáját.  Erdei esküvői meghívónk egy fahatású kartonból készített ajándékdobozka, melyen egy piknikező és koccintó fiatal pár grafikája látható. Benne pedig szó szerint egy kis darab az erdőből: találtok benne egy tobozt, mohát, falevelet, egy gyöngybagoly tollpihéjét, és igen: a jeggyűrűt! Sokat dolgoztunk azon hogy megvalósuljon ez a meghívó és főleg úgy hogy bármilyen darabszámban el tudjuk készíteni, és tényleg mindegyik dobozkába ugyanaz kerülhessen: ... ezek a kedves kis erdei apróságok...  Rendeljétek, nem fogtok csalódni!! A meghívó szövege egy kis kártyán van, amit szintén a dobozban találtok, és egy aranyos bagolypár díszíti:) Árát honlapunkon találjátok, a Love and Nature kollekcióban, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

... A köszönetajándék: Szív alakú madárodúból figyelő szempár

Amikor a vendégeitek leülnek a szépen megterített ünnepi  asztalhoz, kicsit megnyugszanak, és szemrevételezik a dekort, az asztalt, ahová már várták őket. Higgyétek el hogy a legjobb érzés ilyenkor egy vendég számára, ha talál egy kis ajándékot a terítékénél. " Ezt nekem készítették...ezt én kapom...nagyon vártak és számítottak rám". - gondolják ilyenkor a meghívottak. És ha ez a kis ajándék még ráadásul kedves, frappáns is, akkor már megérte, hogy költöttetek rá. Erdei köszönetajándékunk egy olyan dobozka, mely szívalakban kivágott madárodúra emlékeztet, és egy nagyon édes kis bagoly figyel benne. Igen a bagoly ehető!!! A baglyot dobozzal együtt meg tudjátok tőlünk rendelni, és kérésre minden dobozt ellátunk a vendég nevével is... hogy ültetőkártyára ne legyen gondotok. Ennek az ajándéknak senki sem tud ellenáli.:) Árát honlapunkon találjátok a dobozos mézeskalács köszönetajándékok között, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

...Stílusos menükártya - az asztali dekoráció látványos eleme...

5 éves fennállásunk alatt azt tapasztaltuk, hogy a menyasszony és vőlegény nagyon sok időt szán arra, hogy gondosan megtervezzék és kiválasszák a legfinomabb ételeket vendégeik számára. Sokan még végig is kóstólják az éttermi menüt, mielőtt véglegesen megrendelnék. Tehát, ha már ilyen sok időt fordítotok arra hogy a legminőségibb étkek kerüljenek vendégeitek tányérjába, akkor bizony érdemes a menükártyáról is gondoskodni. Egy igényes esküvői vendégasztal elengedhetetlen kelléke a menkártya. Ez imformálja a vendégeket az este terítékre kerülő ételekről, segít hogy mindenki kiválassza a számára megfelelőt. Ha svédasztalos a vendéglátás., akkor is érdmes a hosszú asztalra kitenni pár darab étlapot/menükártyát, plusz a fogások elé ételkártyákat. Erdei esküvőhöz passzoló menünket az alábbi képeken láthatjátok. Szintén fa hatású kartonból készítettük és megjelenik rajta a szív alakú odú kivágás, és az aranyos bagolypár. Kinyitható, nyitott állapotban hozzátámaszthatjátok egy dekor-vázához, vagy beletűzhetitek az asztalközép virágcsokorba, de magától is megáll, mert a hátára kis "támasztó-fület "terveztünk kartonból, akárcsak  az asztali képkereteknél szokás. Így nem dől el. Árát honlapunkon találjátok, a Love and Nature kollekcióban, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


 

Erdei témájú vendégváró sütiszeletek --- akár Ti magatok is elkészíthetitek...

Mi is imádjuk a sütiket, ezért is jelennek meg időről időre a saját készítésű fotóinkon! Már egy ideje elindítottuk "Kedvenc süti recepjeink" című rovatunkat, ahol ötleteket adunk az esküvői sütikhez, melyeket Ti is kipróbálhattok a mellékelt receptek alapján, vagy akár nagyitok, sütigyártó-nénitek is előállíthatja Nektek. Ha erdei témájú az esküvő, akkor vigyünk egy kis erdei hangulatot a desszertbe vagy wellcome-sütibe is. Nézzétek meg ezt az édes kis fatönk sütinket vagy az incsiklandó csokikockát! Nem is hinnétek milyen egyszerű megcsinálni, hiszen piskótát mindenki tud és szeret is készíteni...már csak egy kis fantázia kell hozzá, hogy erdei témához hozzáillesszük. Marcipánból vagy fondantból készített süni és makk gyártási folyamatát itt láthatjátok: http://www.youtube.com/watch?v=DV-XpBnuOtA, a makkot pedig itt: http://cakesbyerin.ca/fall-cake-decorations-part-45-an-acorn-tutorial/ Nekünk abszolút sikerült pedig nem is vagyunk cukrászok. !!! A piskóta receptet a képek alatt találjátok, sok sikert a sütéshez.

 

--------------------- ooo-----------------------

 

Néhány szó a fenti fotósorozat készítésének helyszínéről

Ha végignézegetitek a Blogot, biztos látjátok, mennyit dolgozunk azért hogy a lehető legszebb, legminőségibb fotókon mutassuk be Nektek termékeinket, hogy  hangulatot, színeket, érzéseket egyaránt megjelenítsünk, és ezáltal rá tudjatok hangolódni az adott esküvői témára. Hogy a meghívóink és más kiegészítőink jó kiindulási alapjai lehessenek az esküvőtök teljes koncepciójának és tényleg már csak némi virág dekort és székszoknyákat kelljen beszereznetek, hogy végre  összeálljon a szép asztali díszítés. Szóval az erdei témát is szerettük volna a lehető leghitelesebben hozni Nektek, így a termékfotózásnak ezúttal a gyönyörű Tiszalöki Parkerdőben találtunk helyet, hogy a fények, a hangulat visszatükröződjön a fotóinkon is. Az 1954-ben üzembe helyezett Tiszalöki Vízlépcső mellett, a Tisza bal partján a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság egy gyűjteményes kertet, parkerdőt telepített. Az akkori építési törmelék és föld depónia helyén, több mint ötven év után ma már ez a gyönyörű parkerdő van. A fák és cserjék ma már 30-40 évesek. Eddig 164 fa és cserje fajt sikerült meghatározni, de a növényállomány teljes megismerése után a meglévő fajok száma minden bizonnyal 200 fölé emelkedik. Nem egy közülük botanikai ritkaság. A parkerdő ökológiai szigetet képez a természet után áhítozó emberek számára. Minden erre kiránduló szerelmes párnak tanácsoljuk: halkan, csendben járjátok végig ezt a romantikus helyet, tartsátok tiszteletben az Erdő fohászát, ne szemeteljetek és figyeljétek a madarakat, és apró állatokat. Mi néhány óra alatt, míg ott voltunk, láttunk ritka jégmadarat, rengeteg rágcsálót, különbőző rigófajtákat, gyíkokat. Hatalmas élmény volt, és nagyon szép emlék, köszönjük a TIVIZIG-nek, hogy látrehozták és a mai napig kezelik ezt a természeti értéket.


Köszönetajándék dobozka türkiz kismadarakkal

Folytatjuk a kedves türkizkék madárkák történetét. Ezúttal a névre szóló  köszönetajándék dobozokon és dobozokban "fészkelnek":) Időről időre lenyűgöz bennünket hogy az ekrü szín milyen hihetetlenül jól passzol szinte minden más színhez, és mindig káprázatos lesz az összhatás. A fészket építő 2 madárka pedig egyszerűen szívmelengető motívuma  az esküvői design-nak. A dobozkákba ezúttal Tokaji aszús bon-bont tettünk, így nem csak az általunk készített dobozka lett exkluzív, hanem a tartalma is, mely egy  falatka luxus ínyencség, amit igazán megérdemelnek a vendégek. A bemutatott dobozka egyébként egy szett része, a meghívót ITT láthatjátok, a hozzá tartozó menüt és egyéb kiegészítőket pedig ITT. Nem csak Tokaji aszús bon-bonnal tudjuk készíteni, hanem 5 szem cukrozott mandulával, Ferrero-val, eredeti  Salzburgi marcipános bon-bonnal, de ha Ti magatok szeretnétek beletenni sajátkészítésű ajándékot, akkor akár üresen is meg tudjátok rendelni tőlünk! A dobozka rendelési kódja: NAT-L-TM/35-21, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő III. - Díszdobozos meghívó a boldogság kék madaraival

Ismeritek a Kék madár történetét? A világ egyik legismertebb ifijúsági könyve - Maurice Maeterlinck: A kék madár.  Számtalan feldolgozás készült: film, rajzfilm, musical, színdarab, mesejáték.

A kék madarat nem kell távoli országokban keresni. A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. A boldogságot nem lehet erőszakkal megszerezni. A kék madarat is, mikor lepkefogóval kapják el elveszti a színét és megbetegszik. S mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük mások örömét. Mert a kék madár maga a boldogság és kalitkája az emberi szív.

Ezt a gyönyörű szimbólumot dolgoztuk fel egyik szintén nagyon kedves munkánkban, melynek végeredményét a képeken láthatjátok. A Love and Nature meghívó kollekciónk népszerű darabja ez a díszdobozos pausz tekercs. Prémium minőségű csillogó ekrü kartonból készítettük a díszdobozt, hófehér madártollal, ekrü szalaggal és ekrü mini rózsával díszítettük. A türkiz kék, az ekrü és a fehér csodálatos színvilágot eredményez: mesebeli, megnyugtató. A menyasszonynak és vőlegénynek már megérkeztek a kék madarai, s azáltal, hogy átadják a meghívót szeretteiknek, tovább röpítik és megosztják a boldogságot velük.  Hiszen tudjátok, csak akkor lehetünk igazán felhőtlenül boldogok, ha környezetünk is velünk örvend! A meghívó rendelési kódja: NAT-L-801/ekrü, az árát a honlapounkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 Natúr varázs - juta szalaggal díszített esküvői meghívó

Szerencsére néhány esküvői évaddal ezelőtt elkezdett divatba jönni a natúr esküvői dekoráció, ami minden évszakban alkalmazható. A szezonális termések, a virágok és gyümölcsök bőséges tárháza lehetővé teszi, hogy bármikor megidézhessük a természet csodálatos képeit a dekorban. Így mi sem maradtunk ki a natúr trendből. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk bővekedik olyan darabokban, melyeket nagyon jól hozzá tudtok illeszteni egy natúr-erdei-vidéki esküvői tematikához. A képeken az egyik igencsak népszerű juta szalagos meghívónkat láthatjátok. Kicsit rusztikus, mégis elegáns, csillogó és a 2 legkedveltebb természetes szín, a csokoládébarna és az almazöld árnyalatai köszönnek vissza rajta. A sokunk által nagyon megszeretett Életfa motívum sem maradhat el, ezúttal játékos kacskaringós ágakkal. A meghívó összképe az Életfa révén megnyugtató hangulatot teremt, egyszerű grafika, benne a gyermeki ártatlansággal és a természet tisztaságával. Örülünk, hogy ez a stílus is helyet kaphat az esküvői meghívók világában, és hogy időről időre elkészíthetjük az ifjú pároknak ezt a juta szalagos különlegességet. Néha jó egy kicsit elkanyarodni a csipkés-rózsás-virágos tematikától... A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098, az  árát honlapounkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő II. : A strasszköves cseresznyevirágok varázsa

A ""sakura"" szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Évszázadok óta ünnepként tartják számon, mikor tavasszal elborítja a fákat a hófehér vagy világos rózsaszínű sziromtenger. Csak pár napig virágzik . A japánok sakura időszakát kiemelt - ünnepi- eseményként kezelik, ez az ún. ""hanami"". A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk. Az első bimbóktól (kaika) a teljesen kinyílt virágig (mankai) nagyjából egy hét telik el, és egy újabb hét múlva már le is hullnak a szirmok – vége a varázslatnak. Japánban a természet múlandóságát jelenti, hiszen a virágzás oly rövid idő alatt lezajlik. E mulandóság emlékezteti az embert arra, hogy boldogabban, vidámabban élje napjait, ne sietesse az amúgy is rohanó időt, és lássa meg a mindennapi apró csodákat. Tehát a cseresznyevirágzás témája gyönyörű, nem csoda hogy évszáadok óta megihlette a művészeket, és most bennünket is. Cili és Zoli különleges cseresznyevirágos meghívóit aprócska virág alakú csillogó pink strasszkövekkel díszítettük, aprólékos munkával. Ezek az egyszerű, de mégis kedves kártyás meghívók 2 lapból állnak: a kisebb fedőlap szalaggal átfűzve beborítja a nagyobbat, melyen a szöveg olvasható. Megrendelhető türkiz színben is. A bemutatott pink változat rendelési kódja: NAT-L-V/82, árát a honlapunkon találjátok, a 'Nature and Love' meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos pausz tekercs meghívó türkizkék kismadarakkal és tollpihével

A "Love and Nature" fantázianevet viselő meghívó kollekciónk egyik kedves darabját mutatjuk meg ma Nektek. Akik kedvelik a díszdobozos pausz tekercses meghívókat és a kismadarakat, azok biztosan örömmel fogadják majd ezt az új terméket. Három színt használtuk a tervezésnél. A csokoládébarnát, türkizkéket és egy cseppnyi pinket, ami a masniba tűzött pici virágon jelenik meg. A díszdobozon látható szerelmes türkizkék madarak és a türkiz tollpihe vibráló színe teszi különlegessé a meghívó hangulatát. Minden évszakhoz kitűnően illik, akár tavaszi akár téli esküvőhöz egyaránt. Mint minden meghívónkhoz, ehhez is tudunk tervezni menükártyát, ültetőkártyát, és köszönetajándékot ha igénylitek. Minden fiatal párt arra bíztatunk, hogy válasszanak egy témát az esküvőhöz, mert egy konkrét téma, motívum, színvilág köré mindig könnyebb tervezni. A természet és a kismadarak egy nagyon hálás és kedves tematika lehet, a csokibarna, türkiz színpár a pink virágokkal igazi exkluzív  és trendi dekort hozhat, amire garantáltan emlékezni fog minden meghívott, csakúgy mint a képen látható meghívóra. Rendelési kódja NAT-L-801, az árát honlapunkon találjátok a Love and Nature meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dobozos meghívók csipkével és fecskékkel

Az október számunkra azért csodás és izgalmas időszak mert rengeteg újdonsült, boldog szerelmes pár keres bennünket  e-mailekkel és hívásokkal tavaszi esküvőjük kapcsán. Számukra az ősz nemhogy az elmúlást hanem a szervezést, egy új élet  előkészítését jelenti. Már keresik a tavasz színeit, tervezik a dekorációt, az esküvő tematikáját. Éppen ezért mi is készülünk az újdonságokkal, és mai bejegyzésünk is egy kis kedvcsináló ehhez az elragadó kis dobozos meghívóhoz. Idén sajnos már nem látunk fecskéket, de gyorsan eltelik a néhány zordabb hónap, és ismét visszatérnek hozzánk.  Tehát a tavaszi esküvők gyönyörű motívuma lehet a meghívón látható szerelmes fecskepár. A dobozkát díszítő csipke -mint az esküvői ruha szimbóluma-,  és a meghívóba nyomtatott fényképetek gondoskodnak arról, hogy egy igazán egyedi és szívmelengető ajándék válljon a dobozkából. Extraként megemlítjük, hogy a meghívóba belefér a nászajándék tipp versike is... Reméljük sokak szívének lesz kedves ez a termékünk is. Rendelési kódja NAT-L-F-60009/5, árát honlapunkon találjátok, klikk a a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó fa díszítéssel

Szeptemberi esküvőre készítettük a képeken bemutatott különleges fa díszítéses meghívókat. A dísztokban két kivehető betétlapot találunk, az egyiken kedves, romantikus grafika tűnik fel: egy szerelmes pár sziluettje a virágzó fa alatt. Ez az a meghívó ami minden évszakhoz illik, legyen szó tavaszi, nyári vagy akár őszi esküvőről. Ugyanis a virágzó és leveles fa, mint szimbólum, a természet változását jelképezi, s ezáltal a szerelem kibontakozásának és virágzásának is méltó képviselője. Ajánljuk azoknak a pároknak a figyelmébe, akik szeretik az erdő csendjét, a fák árnyékát, a közös romatikus kirándulásokat és megismerkedésükben és kapcsolatuk alakulásában is nagy szerepelt játszik a természet. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-F6000/1. Az árát megtaláljátok honlapunkon, a "Love and Nature kollekció"  termékei közt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kismadaras dobozos meghívó padlizsánlila szalaggal és fényképpel

Ismét egy nagyon aranyos kis meghívót mutatunk be Nektek, melyet egy tündéri Ifjú Párnak készítettünk, Áginak és Janinak. Saját készítésű fényképet küldtek nekünk, maguk készítettek hozzá rózsaszín szívecskés keretet, és kérésükre ilyen formában nyomtattuk bele  a meghívóba. Nagyon passzolt a fénykép hangulata az egész meghívóhoz. Azon túl hogy már önmagában is aranyos ez a madárkás dobozka, a fénykép az ami megkoronázta az egészet---nem hiába mondjuk mindíg, hogy megéri fényképpel feldobni a dolgot. A sötét padlizsánlila selyemszatén szalag kitűnő kontrasztot adott, kicsit ünnepélyes is lettek tőle a dobozok. Áginak és Janinak sok Boldogságot kívánunk, jó volt ez a közös gördülékeny munka Veletek! A meghívó rendelési kódja NAT-L-61-lila , árát és megrendelésének menetét honlapunkon lehet megtekinteni, klikk alinkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern minimál stílusú szőlőleveles meghívó "boros" esküvőre

A héten legyártottunk jópár különlegességet, és a mai Blog bejegyzésben az egyik kedvencünket mutatjuk meg. Viktória és Zoltán kérésére szőlőleveles elegáns meghívót terveztünk modern stílusban. (-Sok boldogságot kívánunk Nekik. - a Szerkesztő- ) Csokoládébarna és almazöld csillogó kartonpapírt használtunk, és egy kedves kis fehér szaténrózsával valamint szőlőinda díszítéssel tettük esküvői stílusúvá. Ez a projekt egy kitűnő példája volt annak, hogy ha valaki boros esküvőt tervez, akár a minimál stílus is "belefér" a dologba, nem fontos a klasszikus szőlőfürtös-cirádás-antik vonalat megragadni, hiszen a letisztult stílus is magában hordozhatja az esküvő alaptémáját és hangulatát. Hazánk bővelkedik borvidékekben. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy lehetőségetek van borospincében, szőlősbirtokon, borteraszon, vagy egy szőlőtőkékkel tüzdelt domboldalon kimondani a boldogító Igent, akkor figyelmetekbe ajánljuk ezt a szép meghívót. Rendelési kódja: NAT-L-Z-12/szőlőleveles. Árát a honlapunkon találjátok a Love and Narure kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Jókívánság kalitka - Vendégkönyv helyett

Eheti újdonságunkat mutatjuk be mai bejegyzésünkben, mégpedig ezt az elragadó kis madárkalitkát amelyet esküvői vendégkönyv helyett ajánlunk, és mától megrendelhető nálunk. Amint a képeken is látjátok egy fehér színű kinyitható kis fém kalitkáról van szó, amibe a vendégek beledobálhatják a jókívánságokkat teliírt céduláikat. A bemutatott design szorosan kapcsolódik az előző Blogbejegyzéshez, ahol a fecskés dísztokos meghívónkat láttátok. A jókívánság cédulák is ezzel a fecskés grafikával készültek. Ami a legjobb, hogy bármilyen, a honlapunkon (www.dreamfowers.sokoldal.hu) fellelhető grafikával el tudjuk készíteni a jókívánság kalitkás szettet, így ha nálunk rendelitek a meghívót, menüt és ültetőkártyákat akkor természetes, hogy  a kis cédulákat is meg tudjuk alkotni a kért színvilágban és grafikával! A szett tartalmazza a feldíszített kalitkát,  és 60 db szalaggal ellátott jókívánság cédulát. Ha nem fogadtok fel méregdrágán dekoros céget, de mégis szeretnétek egy kicsit különlegesebb dologgal előrukkolni az esküvői dekorban, akkor ez a kis kalitka nagyon jó választás mert nem csak jól mutat, hanem a vendégek nagy örömmel fogják körülállni és gyártják majd Nektek a jókívánságokat. Felkérhetitek a koszorúslányokat is, hogy vigyék körbe  a vendégek közt és kérjék meg őket, hogy dobjanak bele egy-egy jókívánságot, gondolatot, ami épp eszükbe jut. Az esküvő után pedig a kalitka nagyon jól hasznosítható, mert kedves dekorációja lehet a lakásnak, tehettek bele ki cserepes virágot, mécsest vagy felakaszthatjátok balkonra vagy télikertbe. A szett megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mai címen, árát honlapunkon láthatjátok, a "Nature and Love" kollekciónkban, nem drágább mint egy hagyományos vendégkönyv, de több fantázia van benne, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes fecskék és virágok - Fényképes dísztokos meghívó tavaszra-nyárra

Mai bejegyzésünk egy újabb meseszép meghívóról szól, amely fényképes, romantikus, ugyanakkor modern, és szintén azoknak készül akik szeretik a természetet, a madárkákat, virágokat és a kedves dolgokat. Melinda és Peti pontosan ilyen jólelkű fiatal pár volt, és nagy örömmel vették birtokba ezeket az általunk készített különleges meghívókat. Mindig arra törekszünk, hogy minden egyes termékünknek sajátos hangulata, színvilága legyen, képviseljen egy stílust, egy életérzést, és ezúttal is sikerült megvalósítani mindezt. Mostanában nagyon divatos lett a praktikus dísztokos meghívó formátum, és a fénykép, amely egyedivé teszi az egészet, így Melindáék esetében is ez volt a két legfontosabb szempont: kivehető legyen a kártya és rajta legyen a fénykép színesben! Az egész meghívó gyöngyházas csillogó fehér kartonból készült, élőben még szebb mint az alábbi képeken. Fiatalság, életöröm és szerelem -ezek jutnak eszünkbe ha látjuk ezeket a szép esküvői értesítőket. A bemutatott meghívó rendelési kódja: NAT-L-F-60009/5. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fák, virágok, madarak és szerelem - Három különleges meghívó

3 különlegességet mutatunk ma be a hozzánk látogató Ifjú pároknak. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk 3 gyönyörű darabbal bővült. Minhárom a legújabb divat szerinti dísztokos- kivehető kártyás formátumú és természetesen a kollekció fő jellegzetességeit, azaz a természetből vett motívumokat hordozzák. Hasonlóak, mégis 3 különböző stílusban készítettük, hogy bárki magáénak érezhesse bármelyiket, legyen szó modern vagy hagyományosabb esküvői témáról. Az alap díszítőelem mindháromnál a fa. Biztosan olvastatok már valahol róla, hogy a fa mint szimbólum szorosan összekapcsolódik az élettel (pl. életfa), a boldogsággal. Gyökerei mint a szeretet, mélyre törnek, a fa szerelemhez hasonlóan növekszik, virágzik, termést hoz. Megéli az emberi életre jellemző változásokat, és nem utolsó sorban a belőle készült bölcső az emberi lét kezdetének jelképe. Egyszóval szeretjülk a fákat, és ha Ti is szépnek találjátok a fákat övező szimbólumvilágot, akkor ez a kollekció Nektek készült. Csillogó gyöngyházas és csillogó csokoládébarna kartonok kombizációját használtuk, és 3 divatos kontrasztos szín, a pink, a barna és a fehér alkotja a színvilágot. A meghívók rendelési kódja (a képek szerint felülről lefelé haladva):

- madárkás-kalitkás: NAT-L-F8000/3

-egymást ölelő szerelmespár/hibiszkuszvirágos NAT-L-F7000/2

- fa alatt álló szerelmespár NAT-L-F6000/1

A meghívók árait megtaláljárok honlapunkon a 'Love and Nature' meghívó kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Szerelmes kismadarak szigete - Egy elbűvölő ültető "kártya" természetbarátoknak

A nagysikerű Love and Nature kollekciónk legújabb darabját láthatjátok mai bejegyzésünkben, amely nem más mint egy nagyon aranyos ültetőkártya. Mint tudjátok, a legújabb esküvői trendek között szerepel a madárkák megjelenítése mind a meghívón mind pedig a dekorációban. Úgy döntöttünk alkotunk Nektek valami igazán különlegeset ültetőkártya terén is, így született meg a "Szerelmes kismadarak szigete" elnevezésű ültetőnk. Mint látjátok, 2 kismadár ül egy virágos szigeten, és egy gyönyörűen lyukasztott motívumos tábla mutatja a vendég nevét. A mohasziget megszólalásig hasonlít az igazira, tényleg nagyon élethű!!! És hogy kiknek ajánljuk? Mindazoknaka pároknak akik, almazöld/barna/föld színekből álló dekorációt terveznek, akik szeretik a természetet és a természetes dolgkat, akik szeretik a kismadarakat, akik szeretnék elkápráztatni a vendégeiket és akik legföképpen különleges dolgokat keresnek. Mától ez az aranyos ültetőkártya is megrendelhető nálunk, rendelési kódja NAT-L-kismadarakszigete/01 . Az árát honlapunkon tekinthetitek meg a "Love and Nature" kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó szív alakú fával és fahéjra tekert nászajándék tippel

A "Love an Nature" fantázianevű meghívó kollekciónk soron következő darabját mutatjuk be ma nektek. Ez a dísztokos, szív ablakos esküvői meghívó valami miatt eszünkbe juttatja a Kis herceg c. regényt, - talán az illusztráció miatt asszociálunk rá,- mindenesetre a meghívó grafikája egy egyszerű kedves jelenetet ábrázol. Egy fiatal párt, akik fogják egymás kezét, és egy szív alakban meggörbült fa mellett állnak...akár egy másik bolygón is lehetnének. A meghívó szövegét egy szalag segítségével húzhatjuk ki a dísztokból, és a tokban találunk még egy fahéjra tekert pauszpapírt is, amin a nászajándék ötlet/pénzkérő vers olvasható. Ez tényleg szolid és elegáns formája a pénzkérő vers elhelyezésének a meghívóban! Az alapanyagok: csillogó gyöngyházfényű karton, magenta és barna szatén szalag, fahéj és pausz papír. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-H/222, az árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, a "Love and Nature" meghívó kollekció menüpont alatt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tavaszváró - Különleges ültetőkártyák valódi nyírfával és kakaós ostyarudacskák

Ismét bemutatunk Nektek a népszerű 'Love and Nature' kollekciónkból 2 különleges darabot! Natúr/erdei esküvőhöz készítettünk ezeket a valódi nyírfa lapocskákkal kombinált ültetőkárytákat és ínycsiklandó kakaós ostyás köszönetajándékokat. Az esküvő egy erdei hotelben kerül megrendezésre, ahol a dekoráció, a teríték, az egész atmoszféra harmóniában lesz a természettel, az erdő vadregényes világával. Így kézenfekvő hogy az ültetőkártyákat természetes anyaggal kombináltuk, amely nem más mint a nyírfa kérgéből kivágott négyzet alakú lapok. Ezekre csillogó madár-mintás papírcsík-gyűrűt tettünk, amelybe az evőeszközök lesznek belecsúsztatva. A fiatal pár kérése (mint nagyon sok esetben, most is) az volt, hogy mindeképpen ehető és egyszerű, de jópofa köszönetajándék legyen, amit mindenki szeret. Szó szerint:"Nem kell túlzásba vinni, egy finom falat, ami jól mutat és a gyerekek is odavannak érte". Így nagyon örültek amikor felajánlottuk a képen látható kakaós ostyarudakat, amelyek az utóbbi szezonokban is nagy sikert arattak mindenféle tematikájú/hangulatú/stílusú lagzin. Ha pedig erdei esküvőről van szó, egyből eszünkbe juthat róluk a fák ágai:) Nagyon finomak egyébként -vaniliás krémmel vannak töltve. Celofánba csomagoltuk őket és kis cédulát akasztottunk rájuk. Mától megrendelhetők nálunk a képeken bemutatott termékek. Az ültető rendelési kódja: NAT-L-0087/nyírfásültető. A köszönetajándéké pedig NAT-L-0088/ostyarudak. Az árakról e-mail címünkön érdeklődhettek: dreamflowersdesign@gmail.com.

www.dreamfowers.sokoldal.hu

Almazöld kismadaras dobozos meghívó fényképpel - LOVE and NATURE kollekció

Örömmel látjuk, hogy idén előrelátóbbak az Ifjú Párok, és a tavaszi lagzikra már most megrendelik nálunk a meghívókat. Mivel már fél évvel előtte be lehet jelentkezni a hivatalokban, és sokan már le is foglalták a legjobb éttermeket, rendezvény helyszíneket, így tényleg nincs más hátra, mint a karosszékből megrendelni a meghívókat és mi készítjük is azonnal! Bea és Laci képen látható kismadaras almazöld dobozos meghívója az áprilisban tartandó esküvőjüket viszi hírül. Nagyon aranyos pufi szívescskés kismadarak díszítik, csillogó kartonból készült  és a belsejébe belenyomtattuk Beáék fényképét is. Igazi friss, üde hangulatú darab, a LOVE and NATURE kollekciónkba tartozik, amellyel a természet szépségeiből merítettünk formavilágot. Reméljük még sok fiatal párnak fog olyan örömöt okozni, mint Beáéknak, amikor kézhez kapták. A meghívó rendelési kódja: NAT-L- 61/almazöld . Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TREND Meghívók - "LOVE and NATURE" meghívó kollekció a természet szépségeivel (Ízelítő)

Nagy örömmel értesítünk minden kedves nézelődő Ifjú Párt, hogy mától megtekinthetitek és meg is rendelhetitek honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) a legújabb meghívó kollekciónk darabjait. A kollekció a "LOVE and NATURE" fantázianevet viseli. Az új esküvői szezonban ismét nagy divatja lesz a természetből kölcsönzött elemek használatának, a természetes színeknek, formáknak, dekorkellékeknek. Úgy döntöttünk tehát, hogy készítünk egy olyan meghívó sorozatot, amelynek mindegyikén szerepel valamilyen-természetre emlékeztető forma, grafika, design, vagy alapanyag. Nem volt könnyű megalkotni, hiszen nem csak egyféle típusú meghívót akartunk több színben, hanem: különböző formájú termékeket (dobozos, pausztekercs, hagyományos kártyás stb...), hiszen mindenkinek más-más tetszik. Ugyanakkor a kollekció darabjait összekötik a csodaszép természet-témájú grafikák. Láthatunk kismadarakat szép számmal, és megjelennek az összefonódó növényi indák, ágak, virágok, fák, lepkék! A színeket tekintve az erdők, mezők natúr színárnyalatait alkalmaztuk. Kölcsönvettük a lombkorona zöldjét, a mezei növények natúr-ekrü színárnyalatait, a föld barnaságát, a lemenő nap aranysárga ragyogását és a kerti virágok rózsaszínjét és bíbor fényét. Összességében egy élettel teli, színes és gazdag formavilágú divatos kollekció született. Íme néhány darab ízelítőként, a teljes kínálatot a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) tekinthetitek meg (jópár meglepetés is van, amit itt nem árulunk el most:))!)

Fényképes meghívó természetes juta szalag díszítéssel (LOVE and NATURE)

A kollekció egyik különleges darabja lett a képeken látható csillogó barna színű betétlapos meghívó, amelynek borítóján az ifjú pár fényképe szerepel. A külsejét juta szalaggal és almazöld szatén szalaggal díszítettük. A meghívó tokjában egy betétlap és egy nászajándék ötlet kártya is megtalálható. A betétlapokon megjelenik a csodás "életfa": az örök fejlődés, megújulás és felhőkig érő boldogság jelképe. Különösen ajánljuk olyan modern gondolkodású ifjú pároknak, akik szívükön viselik a környezet- és természetvédelmet, és ha nem is fanatikus "zöldek", de harmóniában élnek környezetükkel, óvják a természet szépségét. Ha olyan esküvőt terveztek ahol a dekoráció a barna-zöld-krém színcsoportban fog tündökölni, és a virág díszek közt előfordulnak termések és egyéb természetes anyagok, akkor ez a meghívó tökéletes lesz számotokra, hiszen hangulatával már sejtetni engedi az esküvő helyszínének atmoszféráját. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098 , az árát ésa megrendelés menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos kártyás meghívó cseresznyevirággal és "harmat cseppekkel" (LOVE and NATURE)

A képeken látható pink masnis csillogó díszdobozos meghívót tavaszi és nyári esküvőkre ajánljuk. A cseresznyevirág és kismadár motívum nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben, így az új esküvői szezonra készítettük ezt a hosszúkás díszdobozt . A díszdobozban nem csak a kártyák találhatók, hanem 10 db csepp formájú üvegkő is, amely a cseresznyefára hulló harmatcseppeket szimbolizálja. A meghívottak kitehetik ezt a szép díszdobozt otthonukban a polcra, dohányzóasztalra, vagy szép dísztálra körberakva a kövekkel igazán szép látványt nyújt. A meghívókat néhány hónappal az esküvő előtt már érdemes átadni és bizony egy ilyen szép díszdobozt minden nap észrevesz és nézeget majd a leendő vendégetek, napról napra egyre jobban várni fogja a Nagy Napotokat, és igazából ez lenne egy meghívónak a feladata: várakozást gyújtani az emberek szívében, emlékeztetni őket, hogy nemsokára eljön egy boldog nap. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-79. Az árát szintén megtaláljátok honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pausz tekercs meghívó fahéjjal és elegáns keskeny díszdobozzal (LOVE and NATURE)

KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓ!!!

Amikor terveztük a kollekciót, az illatos fahéj rudakat- mint természetes anyagot - mindenképp fel szerettük volna használni, így a nagyon népszerű pausz tekercses meghívónak elkészítettük a díszdobozos fahéjjas változatát. Azért, hogy még inkább természet-közeli legyen gyönyörű lepkés grafikát választottunk a pausz meghívókra. A díszdobozok mindegyike csillogó kartonból készül, és szatén szalaggal záródnak. 7-féle mintával/színnel rendelhetők - a színválasztékot honlapunkon tekinthetitek meg a "Díszdobozos pausz tekercs meghívók fahéjjal" termékkategóriában, klikk ide :

www.dreamflowers.sokoldal.huTERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT