V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Óarany-ekrü antik stílusú esküvői meghívó art deco grafikával

Az óarany volt a kedvence annak a kedves Ifjú Párnak, akiknek ezt a különleges meghívót készítettük. Az óarany azokhoz áll közel, akik szeretik a tompa fényét, az eleganciáját és a visszafogott ám mégis figyelemre méltó ragyogását. Számos stílusú esküvőhöz remek választás ez a meghívó: a glamourt, a csillogást nem nélkülöző art-deco menyegzőkhöz, és antikolt elemeket felvonultató mediterrán környezetben rendezett lagzikhoz egyaránt.  Viszont olyan minimál stílusú esküvőkhöz is remek választás,  ahol a szolid dekorációban egy-egy látványos tárgy - pl. antik óarany gyertyatartó - megjelenik az asztalokon. A meghívó óarany "szárnyai" kinyithatók és benne olvasható a szöveg, melyet szolid nyomtatott betűvel szedtünk, viszont a nevek annál díszesebbek. A levehető külső pánton és a belső részen art deco stílusó minta díszíti.

Rendelési kódja: R-C-S_8W/70-346, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Art Deco stílusú csipkés meghívók - elkészültek!

Az Art Deco, mely az 1920-as és 30-as évek művészeti irányzata volt, igen izgalmas formavilágával a mai esküvők kedvelt témája lett. Ez főképpen annak köszönhető, hogy  a Nagy Gatsby című világsikerű film mesés képi világa, a filmben felvonultatott ruhák, a fényűző terek igen nagy hatást gyakoroltak az esküvői dekoráció világára.

A stílus jellemzői a geometrikus minták, apró - szecesszióhoz visszanyúló motívumok, színek terén ezüst és arany, bézs, valamint anyagok terén a fényes, selymes, fémes tapintású textúrák. A 20-as évek lázadó fiatalságának kedvelt stílusa volt, s glamour, a csillogás, a jóllét megtestesítője. Valószínűleg azért lett a mai fiatalok számára is szimpatikus stílus, mert  ízléses, egyszerre modern és egyszerre antik, formabontó és hagyományörző. Ennek a szellemében készült el Art Deco csipkés meghívónk, melyet korábban is bemutattunk a Blogban (lásd: itt), és azóta igen népszerűvé vált, rengeteg fjú Pár tarthatja már a kezében és adhatja át örömmel a vendégeknek. A képen látható példányok Lili és Balázs számára készültek, ezúton is sok boldogságot kívánunk nekik. A meghívó rendelési kódja: R-C-S-7555/art deco, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Antik varázs 2. - Art deco stílusú esküvői meghívók kék tollpihével díszítve

Korábban már bemutattuk ennek a különleges meghívónak a türkiz változatát, és végre megszülettek királykék színben is. Nem mindennapi esküvői színek, stílus és elegancia lett a legfőbbb jellemzője. Talán nincs még egy olyan mozifilm, mely akkora hatást gyakorolt volna az esküvői meghívók világára, mint A Nagy Gatsby (f.sz.: Leonardo DiCaprio). A fotóinkon látható szépségek is "gatsby-s" stílusban készültek: megjelenik a  tollpihe, mely az 1920-as évek divatjában előkelő helyet foglalt el (hajdíszeken, ruhákon, kézitáskákon és még a cipőkön is). A meghívón láthatunk egy brossra hasonlító strasszos díszt, mely szintén a korszakra emlékeztet. A betétlapok és a meghívó külsejét díszítő  papírgyűrű dombormintás. A kék madártollnak egyébként irodalmi vonatkozása is van: Maurice Maeterlinck szívmelengető meséje a boldogság kék madaráról szól. Ha esetleg az esküvőtök tematikája nem áll messze a mesevilágtól, akkor ez a meghívó jó választás lehet. Annál is inkább mert elmesélhetitek a Kék madár történetét is a szeretteiteknek amikor meghívjátok őket. Legyetek formabontóak    A meghívó rendelési kódja: 700-R-701-királykék. Ára megtekinthető honlapunkon itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Art deco stílusú esküvői meghívók csipkével és lila tollpihvel

Aki látta a Nagy Gatsby című nagysikerű mozifilmet, annak ismerős lehet az Art deco, az 1920-as évek Amerikájának csillogó, díszes és igencsak lázadó stílus irányzata, mely megjelent az enteriőrökben, divatban, és csaknem minden művészetben. Legújabb esküvői meghívóinkat a film egyik jelenete ihlette: Konkrétan a romantikus "teadélutános" momentum, melyet nehéz lenne elfelejteni, hiszen Gatsby (Leonardo Dicaprio) és szerelme Daisy (Carey Mulligan) egy virágokkal feldíszített szobában találkozik. A meghívók színe Daisy lila ruhájára emlékeztet. Nem is akartunk spórolni a díszítőelemekkel, hiszen ennek a stílusnak pontosan az a lényege hogy kihozzuk a maximumot a dekorációból, tehát van itt tollpihe, csipke és csillogó strasszos bross, és természetesen domborminta. Csillogó kartonból készítjük őket, és lila színük abszolút trendi, hiszen biztosan hallottátok hogy a világ "szín guruja" a Pantone vállalat a lilát, konkrétan az ultraviolát választotta az idei év színének. Tehát, ha lila esküvői meghívót választotok, biztos, hogy a legdivatosabb párok közé fogtok tartozni. A lila a jövő misztikumát és titokzatosságát jelképezi, ami ugyebár egy közös új életet kezdő pár számára igazán izgalmas. A meghívók rendelési kódjai: R--C-S-1W/941 és R-C-S-1W/22-4. Árukat itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Jelenetek a Nagy Gatsby című filmből:

Díszdobozos koszorúslány felkérő brossok

Koszorúslánynak lenni nemes és kiváltságos feladat, így barátnőid, lány tersvére(i)d határtalanul boldogok lesznek ha felkéred őket: álljanak melletted a Nagy Napon. Gyönyörű ajándék lehet számukra a képeken látható díszdobozos bross, csillogó strasszkövekkel. Táskájukra, ruhájukra, kendőjükre tűzhetik és büszkén viselhetik e rangot. A díszdobozokat csillogó kartonból készítjük, a lányok neveivel feliratozzuk, a doboz hátán olvashatók a koszorúslány feladatai. Nézd meg honlapunkon az árát és a doboz másik oldalát, (a termék rendelési kódja: Koszorúslány 6099-1, a bross is benne van az árban!!!), klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos tanúfelkérő ajándékok névre szólóan

Ne felejtsétek el felkérni tanúitokat a Nagy feladatra! Új díszdobozos felkérőink már rendelhetők! A tenyerünkön elférnek ezek a szép kis mini italos ajándékok de higyjétek el, annál nagyobb örömöt fognak okozni azoknak akik kapják. Főként azért mert névre szólnak és a doboz hátoldalára bármilyen szöveget rá tudunk nyomtatni amit csak kértek:  felsorolhatjátok a Tanú feladatait, vagy  bármilyen vicces vagy épp megható versikét kitalálhattok.  Egyre inkább felmerül az igény, hogy a koszorúslányok férfi kísérőit is felkéri az ifjú pár, nekik is feladatokat szánnak, így a fotókon látható dobozok közül a hölgyet és urat ábrázoló változat erre a célra igencsak alkalmas lehet. Csillogó ekrü kartonból készítjük, eredeti minőségi olasz amaretto likőr van benne. Rendelési kódok: Tanú-7070 és Tanú-7075, árakat onlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Rózsaszín csíkos meghívók hófehér csipkével

Augusztusi esküvőre készültek ezek a különleges csíkos meghívók, a menyasszonyi ruhát idéző hófehér csipkével. A csíkos design és az antik betűk megidézik a '20-as évek lázadó és luxust igenlő stílusát. Púderrózsaszín masnival díszítettük, a belselyében a tokból kivehető betétlapok találhatók. Elegancia, romantika és egy kis dekadencia - ezek együttese adja meg ennek az igen népszerű termékünkek a báját. Rendelési kódja: R-C-S-60/60, árát honlapunkon találjátok, klikk a a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Antik varázs - Art deco stílusú meghívók barna-türkiz-fehér színösszeállításban

Ma lettünk készen Ágnes és Zoltán különleges meghívóival. Nem mindennapi esküvői színek, stílus és elegancia lett a legfőbbb jellemzője. Talán nincs még egy olyan mozifilm, mely akkora hatást gyakorolt volna az esküvői meghívók világára, mint A Nagy Gatsby (f.sz.: Leonardo DiCaprio). A fotóinkon látható szépségek is "gatsby-s" stílusban készültek: megjelenik a  tollpihe, mely az 1920-as évek divatjában előkelő helyet foglalt el (hajdíszeken, ruhákon, kézitáskákon és még a cipőkön is). A meghívón láthatunk egy brossra hasonlító strasszos díszt, mely szintén a korszakra emlékeztet. A betétlapok és a meghívó külsejét díszítő lehúzható papírgyűrű dombormintás. A vibráló türkiz és a csokoládébarna kontrasztja fantasztikus. Érdemes ezt az esküvői színpárt választani, és egy kis ezüsttel kombinálni, hiszen biztosak lehettek benne, hogy nagyon trendi ráadásul nem minden nap lát ilyet a násznép. Legyetek formabontóak  Ti is, nagyon szívesen készítenénk még ezekből a meghívókból. A türkizt lecserélhetjük pink-re, vagy akár sötétlilára, ezen a szép barna színen minden nagyon jól mutat. A meghívó rendelési kódja: 700-R-701. Ára megtekinthető honlapunkon itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Art Deco stílusú menükártyák és mézes köszönetajándékok

A '20-as/'30-as évek elegáns new york-i szalonjait és kávéházait megidéző hangulat jelenik meg legutóbbi menükártyánkon, melyet egy art deco stílusú esküvőre készítettünk. A grafikán egy jópofa arisztokrata pár látható, az úr éppen udvarol a legyezős hölgynek...ki tudja milyen titkot készül a fülébe súgni...:) ? Talán épp a kezét kéri meg? A menü 2 kivehető kártyából áll, melyet a hátsó részén lévő zsebből lehet kihúzni. Az italok és ételek olvashatók rajta. A köszönetajándék legalább ilyen izgalmas, hiszen a stílus jellegzetes motívumai jelennek meg a torta formájú mézeskalácson. Elegáns és látványos ajándék. Mindegyiket ellátjuk cimkével, melyen szerepelhet a vendég neve, így az ültetőkártya kérdés is megoldódik. Kérjük, hogy ha a mézeskalácsra igényt tartanátok, akkor esküvő előtt minimum másfél hónappal adjátok le a a rendelést.

A menükártya rendelési kódja: H-BN-8/art deco , árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A mézeskalács rendelési kódja: MK-18-856/rózsaszín, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Torta az esküvői meghívón, és ültetőkártyán. Torta alakú menükártya.

Tudjátok miért fontos szimbólum az esküvői torta? Mert ez az első étel amit hivatalos házasokként, a közös életetek első percében együtt elfogyasztotok:) Az "édes élet" legelső morzsái! Nagyon szép és különleges grafika tehát az esküvői meghívókon, és nálunk is tudtok rendelni ilyen témájú termékeket mostantól.  Hallottátok már, hogy honnan ered a torta hagyománya az esküvőkön?

Az esküvői torta eredete

Az esküvői torta feltalálása egy gigantikus esküvőhöz fûződik. Nagy Sándort kevesen ismerik, mint tortafeltalálót. Pedig ő rendezte Perzsiában a mai Guinness-rekordokat is megszégyenítő esküvőt, ahol tízezer makedón katona lépett frigyre tízezer perzsa nővel. A katonák akkori fejadagja egy hatvandekás, lapos, árpából, rozsból vagy búzából készült kenyér volt. A nagy ünnep tiszteletére a lakodalmi „desszertté” alakított kenyér - mely a mai torta őse – gabonából, mandulából, dióból és szárított gyümölcsből készített, mézes tészta volt. Ezt a különlegességet kettévágták, és egy ánizsból, kecsketúróból és mézből álló krémmel töltötték. A tetején mézbe mártott rózsaszirmok szolgáltak díszként.

Miért emeletes az esküvői torta?


Rómában termékenységi szimbólummá vált. Ebből adódóan a menyasszony fején egy kisebb tortát törtek szét, hogy biztosított legyen a gyermekáldás a házasságban. A napjainkban divatossá vált emeletes torta eredete a középkori Angliába nyúlik vissza. Az volt a szokás, hogy a vendégek tortákat hoztak, melyeket egymásra tettek, és e felett kellett a menyasszonynak és a vőlegénynek az első hitvesi csókot adnia. Később egy cukrásznak az az ötlete támadt, hogy a sok tortát vonják be cukormázzal, így született meg az első emeletes torta.

A képen látható gyönyörű ekrü dombormintás legyező meghívónkon is emeletes tortát láthattok, mégpedig egy art deco stílusú csokoládécsodát. A csokibarna és az ekrü (vagy vanília) nagyon szép kontrasztos színek, reméljük sokan válaszják majd -már csak emiatt is-. Na és persze az exkluzív legyező formátum az eleganciát hivatott jelezni. A menükártyát is emeletes torta alakra terveztük, csipkével és szalaggal díszítettük. Az emeleteken olvasható a menü és italválaszték. Jobb alsó részére mini szatén virág kompozíciót tettünk, és emlékeztet az igazi torták marcipános virágos díszeire. Még mindig nagyon népszerű a hagyományos háromszögben álló ültetőkártya, mely stílusában, alapanyagában teljes mértékben passzol a szetthez.

A legyező meghívó rendelési kódja: B-9-65, árát a honlapunkon itt találjátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü és ültetőkártya rendelési kódjai TM-J-6633-torta menü és ültetőkártya, áraikat a holapunkon itt talájátok, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A képen látható finom narancsos csokitortát magatok is elkészíthetitek, pl. eljegyzésre, vagy leány és legéynbúcsúra vagy akár a Nagy Napra is...recepjét lentebb elolvashatjátok. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

Art Deco stílusú esküvői meghívó - "Nagy Gatsby" témájú esküvőhöz

Mióta tavaj bemutatták itthon is Great Gatsby című filmet, itthon is betört az esküvői iparba a "Gatsby-tematika", nagyon sok fiatal párnak tetszett meg a filmben bemutatott stílus. A Stílus, mert ez stílus a javából...Olyan erővel robbant be az esküvői dekorációs trendbe, hogy nem hagyhatju figyelmen kívűl, hiszen keresitek a meghívók terén is. Az art deco stílus jellemzői: geometrikus minták, fémes-fényes felületek, csipkék,  színekben arany, ezüst, fekete, fehér és sok bézs, valamint selymes anyagok, kristályok. Fontos, hogy minden nagy stílű, glamouros, de mégis letisztult legyen. Úgy gondoljuk ez az új meghívónk abszolút megfelel a fent leírtaknak. Ráadásul nagyon szeretjük használni az exkluzív díszítő elemeket, mint pl. ez a gyönyörű szív alakú  fém medál vagy a csipke. Ha Ti is beleszerettetek a fényűző art deco stílusba, vagy csak szeretnétek egy romantikus különleges meghívót, akkor ez a szépség Rátok vár, rendelési kódja R-C-S-7555/art deco, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Art Deco stílusú csipkés vintage meghívó

Az előző köszönetajándékos blog-bejegyzéshez kapcsolódóan ma bemutatjuk A nagy Gatsby című fim által ihletett Art Deco stílusú meghívónkat is. Mivel a film a 20-as években játszódik, nem szerettünk volna semmi olyan technikát vagy díszítőelemet alkalmazni, ami a mai hipermodern világunkra utal. Olyan kivitelezést választottunk amit akár a 20-as éveben rendelkezésre álló technikával is el lehetett volna készíteni, ettől lesz kicsit antik, régies. A meghívó külsejére is tettünk csipke díszítést és a belsejében a kivehető betétlap tokja (zsebecske) is csipkéből készült. Art Deco hangulatú keretezést terveztünk rá, a stílusra jellemező kacskaringós növényi motíummal, amely nagyon jól mutat a nagyméretű szögletes betűkkel. A borítón látható  ifjú pár a korszak elegáns és kicsit bohém esküvői ruházatát viseli. A hölgy kezében hatalmas rózsacsokor, fejdísze pazar, a vőlegény mellett ajándékcsomagok (mert akkor még kézzel fogható ajándékok voltak divatban és nem nászajándék- pénz, mint most...) . A meghívó egybként egy egészen jól alakítható típus, mert bármilyen más színű szalaggal elkészíthető, igény esetén a borítón szereplő festményszerű grafikát helyettesíteni tudjuk akár egy jegyesfotózáson készített fényképpel... A termék rendelési kódja : R-C-S-799-1/art deco. Ha megtetszett tehát Nektek is, az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre.

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Art Deco stílusú mini köszönetajándék szappanok

Idén nyáron nagy sikerrel vetítették a hazai mozik is A nagy Gatsby című romantikus drámát, mely F. Scott Fitzgerald regénye alapján készült és a világirodalom egyik legmeghatóbb romantikus története. Aki látta a filmet biztossan egyetért azzal, hogy a luxust, a csillogást, a húszas évek fiatalos, lázadó, dekadens világát eddig egyszer sem ábrázolták ilyen csodálatos módon a filmvásznon. A film díszlete és a látvány egyszerűen lehengerlő. Így nem csoda, ha Anikó és Tibor beleszeretett a film luxus világába és úgy döntöttek, hogy az esküvőjük tematikájában és dekorációjában a 20-as évek csillogása lesz megjelenítve. A korszak jellegzetes képzőművészeti és építészeti irányzata egyébként az Art Deco, így  Anikóék esküvői kiegészítői is ebben a stílusban pompáztak. A köszönetajándékot és a meghívót is mi készítettük számukra. Mai bejegyzésben a kis ajándékot mutatjuk be. Illatos szappan köszönetajándékok születtek, melyekre gyönyörű romantikus Art Deco grafikát szerkesztettünk. A feliratok a szappan oldalaira kerültek. Mivel mostanság nagy divatban vannak a természetes alapanyagokból készült szépségápolási  termékek, így  indonéz szigetvilágból származó minőségi natúr szappanokat használtunk jázmin, mandula, és vanilia ilattal. A képek önmagukért beszélnek, valóban igényes és luxus köszönetajándék született, méltó volt a  ünnepi hangulathoz. A következő blog bejegyzésben megmutatjuk a meghívót is, tartsatok velünk! Ha pedig megtetszett ez a szép kis szappan köszönetajándék, rendkívük kedvező árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, rendelési kódja: SZ-PB-660. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Luxus esküvői meghívók XX. - Fekete-fehér brokát-mintás meghívó

Ismét készítettünk egy gyönyörű luxus meghívót! Konkrétan azoknak az Ifjú Pároknak szeretnénk kedveskedni vele, akik a fekete-fehér szín bűvöletében élnek, és az esküvőjük színvilágát is ebben a színpárosításban képzelik el. Mert bármilyen meglepő is, már egy jó ideje szép számmal jelentkeznek nálunk a fekete-fehér szín rajongói. Most pedig szeretnénk megmutatni, hogy mennyire elegáns, milyen különleges is lehet egy fekete-fehér esküvői meghívó. A képen látható darabot úgy terveztük meg, hogy a klasszikus betétlapos-tokos formátumon jól érvényesüljön a nem mindennapi díszítés. Fekete madártollat, barackviág színű szaténrózsákat és tekla gyöngysort használtunk, amelyet brossszerű formában tettünk fel a meghívó dísztokjára. Mind a dísztok, mind pedig a betétlap gyöngyházas csillogó kartonból készült. Igazi csemege azok számára akik a meghívóban is az extrát, extrémet, luxust keresik! A szaténrózsák egyébként nem csak barack színben vannak, hanem piros, tiffany-kék, krém és lila színben is be tudjuk szerezni - ezen a meghívón bármelyik szín gyönyörűen mutat. A meghívó rndelési kódja Luxus 20/20-barack-gyöngyös. Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Csillogó csokoládébarna meghívó ekrü színű rózsával

Legújabb "Marocco Design" kollekciónk egy másik ellenállhatatlan darabját mutatjuk ma be, és bízunk benne, hogy ugyanolyan érdeklődést kelt majd, mint a korábban bemutatott bordó szalagos. A képen látható csillogó csokoládébarna dísztokos meghívót azoknak a fiatal pároknak ajánljuk, akik barna és ekrü színvilágú esküvőt terveznek, klasszikus, de mégis különleges megoldásokkal. A meghívó mintázata távoli vidékekről származó luxus kelmék, textiliák motívumvilágát idézi. A díszítésként alkalmazott ekrü színű szatén szalag és rózsa pedig emlékeztet egy ekrü színű menyasszonyi ruha részletére. Ha nagyon beleszerettetek a meghívó mintájába, és szeretnétek, hogy a menükártya, ültetőkártya és köszönetajándék is ugyanilyen grafikával legyen, akkor természetesen elkészítjük ezeket a kiegészítőket - minden csak megbeszélés kérdése, nyugodtan kérjetek árajánlatot tőlünk. A meghívó rendelési kódja: 598-marocco/2. Az árát honlapunkon találjátok, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT