V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Sok boldogságot kívánunk Mónikának és Lászlónak!

Nemrég kaptuk a akedves képeket Mónikától és Lászlótól, akik pillangós témájú álomesküvőjükre tőlünk rendelték meg a díszdobozos esküvői meghívójukat. Ezúton is köszönjük szépen a bizalmat, hosszú boldog életet kívánunk nekik, nagyon kedvesek voltak a szívünknek:)

 

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK HIVATALOS FACEBOOK OLDALUNKON , A TÖBB MINT 1700-as KÖVETŐI TÁBORUNKBAN!

Marocco Design XI. - Sötétlila-fehér elegáns meghívó és nászajándék ötlet kártyák

Nászajándék ötlet kártyákkal kiegészítve készítettünk elegáns sötétlila-fehér meghívókat. A dísztokból kivehető négyzet alakú betétlapok sötétlila hátlapja is csillogó kartonból van, csakúgy mint a dísztok és a szöveg- nyomtatási felület. Korábban itt a Blogon bemutattuk ezt a típus más színben is, nézzétek végig a Marocco Design Kollekciót, mert hátha ráakadtok a Ti elegáns álom meghívótokra. Természetesen boríték is rendelhető hozzá, illetve ha sötétlila szalag helyett más színt szeretnétek, akkor írjátok meg rendeléskor e-mailben, mert rengeteg szalagszín közül lehet választani. A fotókon szereplő sötétlila változat rendelési kódja: 55-marocco-lila, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Boros üveg alakú esküvői meghívó szőlős-boros témájú esküvőkhöz

Igaz, hogy a szőlős-boros témájú esküvők fő szezonja őszre tehető, de készítettünk már koranyári menyegzőhöz is termékeket ehhez a tematikához, hiszen vannak borbirtokok ahol bizny egész évben tárt kapukkal várják az ifjú párokat. A képeken látható boros üveg alakú meghívónk  a mi személyes kedvencünk is, a "boldogság nedűjét" tartalmazza, egy meghívást egy jó kis lagziba. Csillogó csipkézetten kivágott  ( lézervágott ) dísztokban vászonhatású kártya található, mely üveg formájú. Nagyon szeretjük a gyöngyöket is, úgyhogy egy picike szőlőfürt azért rákerült, mint díszítés. Megrendelhető bármilyen más színben is,  sokféle csillogó papírunk van, melyből el tudjuk készíteni a dísztokot, úgyhgy érdeklődjetek, ha pl.: ekrü, almazöld, barna, rószaszín stb színvilágban keresgéltek. A termék rendelési kódja: R-C-S-8W/Sz-600B, árát megnézhetitek honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csipkesmeghivok3

Kismadaras henger alakú menük és ültetőkártyák

Ezeket a meseszép henger menükártyákat is most készítettük nyári esküvőre. Almazöld színű fészekrakó kismadarakat ábrázol. Ha LED mécsest tesztek a közepére, akkor ez a típusú menükártya gyönyörű lámpássá változik és bevilágítja az ünnepi asztalt. A következő stílusú esküvőkhöz ajánljuk: "kismadaras" témájú romantikus esküvő, erdei esküvő, vidéki "outdoor" esküvő, bohém virágos stílus. Ha pedig a köszönetajándékot és ültetőkártyát szeretnétek összevonni, akkor kerámia madarainkat ajánljuk kis kártyákkal. A menükártyák rendelési kódja: NAT-L-K-21-almazöld-lila, a kerámiamadaras ültetőkártya kínálatunkat, és az  árakat honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila díszdobozos tekercses esküvői meghívó és csoki köszönetajándék

Megérkezett a legújabb díszdobozos meghívónk, amely vidám és elegáns egyszerre! A jó hír pedig hogy bármilyen más színben is rendelhető, ha esetleg nem a képeken látható lila változatot szeretnétek. A hosszúkás doboznak levehető kis teteje van, a dobozban egy szép tekercs rejti a meghívás szövegét. A tekercsen elég sok hely van ahhoz is, hogy még elférjen rajta egy nászaándék ötlet is. Csillogó gyöngyházas kartonból készül és vékony kis szalaggal kötjük meg, igazi kis ajándék! Ehhez a meghívóhoz ajánluk a trendi csoki köszönetajándékunkat, illetve bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ). A meghívó rendelési kódja: D-2018/80012, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A csoki rendelési kódja: MY/807, árát és színváltozatait honlapunkon találjátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink-lila-rózsaszín esküvői szalvéták ültetőkártyával és pünkösdi rózsás menü henger

Már rendelhetők tőlünk ezek a csodás csipke-domborminás szalvéták a hozzájuk tartozó lézervágott szalvétagyűrűvel és nevekkel ellátott kis címkékkel így a külön ültetőkártya problémaköre is megoldódik számotokra.  Bármilyen színben elkészítjük a szalvéta + szalvétagyűrű szettet. A képen látható pink-lila-rózsaszín kombináció  kiválóan feldobja a hófehér dekorációt, vagy a hatalmas pink-lila virágkompozíciók remek társa lehet. A fotókon látható henger alakú romantikus stílusú menükártya csillogó gyöngyházas papírból készült, egy táncoló ifjú pár is látható rajta, valamint alul és felül pümkösdi rózsás díszcsík. Menü rendelési kódja:  P-AN-88-16/01. A szalvéta+ szalvétagyűrű rendelési kódja: SZV-0091-rózsaszín vagy lila.

Árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila pillangós pausz tekercs meghívók

A népszerű tekercses meghívók lila pillangós változatát mutatjuk ma be kedves Olvasóinknak. Ez a meghívó megrendelhető hosszúkás díszdobozzal, vagy a képeken is látható doboz nélküli formában. A feltekert áttetsző pausz papír mérete: 23 x 16 cm. A jobb felső sarokban olvasható az idézet, mellette az ifjú pár neve. Jobbra zártan pedig a meghívás szövege. Felmerülhet a kérdés, hogy ha nászajándék ötlet versikére is szükség lesz, akkor hová férhet még rá. Ilyen esetekben felár ellenében készítünk egy kisebb tekercset amely a nagyba lesz belecsavarva. Ez így szolid, nem tolakodó megoldás, ha szertenétek tudatni a násznéppel, hogy milyen nászajándékra vágytok. A termék rendelési kódja:  D-2013/B-2 (doboz nélkül), árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Sötélila-fehér dombormintás esküvői meghívók mini rózsa dísszel

Elkészültünk Réka és Ferenc csodás sötétlila-fehér kompozíciójú esküvői meghívóival. Azok számára is kedves lehet ez a meghívó akik a színkontrasztok mellett kedvelik az aprócska díszítőelemeket, a pici ékszereket. A meghívó külső részén ugyanis egy ezüst színű fémből készült miniatűr rózsa látható, melyet a szatén szalagra fűztünk! Ismeritek a rózsa titokzatos jelentését? A rózsa a titokzatosságot, a teljességet, a szerelmet, a szívet és a hallgatást (sub rosa) szimbolizálja. A régi várakban, kastélyokban ma is megvannak a titkokat, bizalmas beszélgetéseket őrző ún. „sub rosa” szobák; igy például a sárospataki várban is. A legenda szerint a szerelem istene egy szép rózsát ajándékozott a hallgatás istenének, Harpokratésznek, hogy ne fedezze fel Venus titkos beszédeit és tetteit. Innen eredt a szokás, hogy a víg lakomákon az asztal fölébe rózsákat függesztettek. Ez a rózsa biztosította a résztvevőket, hogy beszédeiket nem fogják dobra ütni.

A picike rózsa az esküvői meghívón szintén egy bizalmas információt pecsétel le, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy részt vehessen az ifjú pár menyegzőjén, aki viszont megkapja e csodás értesítőt, az igazán boldogan készülődhet a nagy ünnepre. Már a meghívó kivitelezése, hangulata és stílusa is előre jelzi a Nagy Nap fennséges mivoltát. Reméljük, még sok száz darabot készíthetünk belőle a elkövetkezendő időkben. Ha Nektek is tetszik ez a meghívó, melynek rendelési kódja 100-R-103, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowes.sokoldal.hu

 

Csoki köszönetajándékok dombormintás csillogó papírban

Ha szeretnétek exkulzív köszönetajándékot, és egyben költséget megtakarítani akkor válasszátok az ültetőkártyaként is használható csoki termékünket. Bármilyen színben el tudjuk készíteni. A fotókon sötétlila-gyöngyházfehér színkombinációt láthattok. A csoki csillogó díszpapírját inda mintával domborítottuk. A szalag csíkot strasszkövekkel díszítettük. Nagyon sokféle stílusú és hangulatú dekorációhoz passzol ez a fajta köszönetajándék. Elhelyezhetitek a tányérokon, vagy az evőeszközök mellett, de ha nem kerül rá a vendégek neve, akkor egy szép kosárban az asztalok közepén, vagy a welcome drink-kel együtt is átadhatjátok vendégeiteknek. A képen látható lila változat rendelési kódja: BBV-003, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Vidám csoki köszönetajándékok

"Emeljük poharunkat!" - mutatja ez a szó szerint enivaló köszönetajándék, s mielőtt bárki hamar felfalná, érdemes egy pillantást vetni ezekre a csokikra. A vidám "pálcika" ifjú pár alatt látható a vendég neve, így ültetőkártyaként is használható. Igen nagy létszámú esküvőkre is költséghatékony megoldás. Bármilyen színű szalaggal rendelhető. A bemutatott vidám grafikás csoki rendelési kódja: 00098-B (sötétlila szalaggal). A termék árát megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pohárra tűzhető legyező ültetőkártyák

Ismét bővítettük a pohárra tűzhető, igen népszerű ültetőkártyák tárházát. Ezúttal romantikus legyező alakút hoztunk, melyet apró rózsa díszít. Nálunk minden ilyen típusú kártyát mini csipesz rögzít az üvegpohár széléhez!!! Ez azért fontos, mert így biztosak lehettek abban, hogy nem fog lepottyanni a kártya, sem légáramlat, sem asztal billenés következtében. A fotókon látható legyezők nem csak sötétlila és hófehér csillogó  színekben rendelhetők, hanem bármilyen mást is elkészítünk, ami a dekorációtokhoz illik (ekrütől kezdve a menta, bordó, levendula stb.) Tegyétek feledhetetlenné az ünnepi asztalokat ezekke a látványos kártyákkal. A termék rendelési kódja: Legyezős ültető-01. Árát a honapunkn találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos tea köszönetajándékok padlizsánlila szalaggal

Csillogó fehér katonból, padlizsánlila szalag díszítéssel készítettünk díszdobozokat, melyekbe 2 db teafilter került. Mindig adunk a részletekre is, így  a teafilterek zsinórján kis szívek vannak az ifjú pár nevével. Közel 200 db készült, rengeteg időbe telt mindegyikre egyenként felkötözni a szivecskéket, viszont igazán mutatósak lettek. A dobozkákat is felíratoztuk. Igény esetén a vendég neve is rákerülhet (ültetőkártyaként használhatóvá válik) viszont ezúttal az ifjú pár csak egy frappáns köszönet-szöveget kért: "Ez itt a TEAJÁNDÉKOD"..."Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz...". Nem gyakori, hogy ez a sötét padlizsánlila szalag előkerül nálunk, pedig nagyon-nagyon elegáns és szép szín, s ha valaki vonzzódik a kontrasztos színekhez, akkor nagyon jó választás hófehér alapra padlizsánlilát kérni. A termék rendelési kódja: TA-2016/222-padlizsánlila, árát megtalájátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sötétlila-fehér romantikus álom-meghívók

Újabb 3 szép meghívót hoztunk, és mától már rendelhetőek is honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu), ha valaki máris reménytelenül beleszeretett valamelyikbe.  Mindhárom közös tulajdonságai a következők: csillogó sötétlila és csillogó gyöngyházfényű fehér kartonból készítjük, romantikus stílusúak, hófehér szatén szalag díszíti őket, és mindegyikhez tartozik nászajándék ötlet kártya - ami mostanság nagyon divatos és ugyebár praktikus dolog.

Csipkézetten kivágott dísztokos meghívó: A 3. és 4. fotón láthatjátok önmagában ezt a kicsit barokkos jellegű dísztokos szépséget. A tok félköríves és dombormintás és vastag szalag díszíti amit szép masniba kötöttünk - közepére csillogó strasszkövet tettünk. Rendelési kódja: R-C-S-7W/66, darabárát megtaláltjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fehér textil-csipkével díszített betétlapos meghívó: Az 5., 6. és 7. fotón bemutatott meghívó eleje azért különleges mert a rombusz-rácsos domborminta és csipke együttesen hozza a modern és antik hangulatot -  új "vonalak" és hagyományőrzés- mindkettő szükséges a sikeres házassághoz. Egy aprócska, fémből készült , szalagra fűzött rózsa  megkoronázza a meghívó előlapját. Rendelési kódja: R-C-S-7W/662R, darabárát megtaláltjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

"Háromszög" borítós, mintás meghívó: A 8. 9. és 10. fotón látható meghívóról egy kis érdekesség: ez a típus sokféle színben elkészült már kezeink nyomán, végigkísért bennünket már a munkánk legelejétől kezdve és benne van a legnépszerűbb kategóriában. Egyszerűsége, eleganciája révén nagyon sikeres lett, s most úgy gondoltuk, "megérdemli" ő is a fentebb említett szép kis fém rózsa díszítést. A meghívó borítója sötétlila dombormintás, és bal oldat háromszög alakban félig fedi a benne rejlő szétnyitható kártyát. Rendelési kódja: 100-R-103, darabárát megtaláltjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha nézegetitek a Blogunkat, biztos észrevettétek, hogy igyekszünk stílust és hangulatot is ajánlani a meghívók mellett...meghívók mellé:)) A sötétlila-fehér színpárosítás gyönyörűen kiteljesedik az ezüsttel. Ha pedig a meghívó színével harmonizáló esküvői  csokrot szeretnétek akkor a meseszép lila Vanda orchidea igazán különleges választás lehet.   Honlapunkon rengeteg menükártya, ültetőkártya és köszönetajándék típus található, s ha megtetszene valamelyik, akkor a most bemutatott 3 fajta meghívó stílusában el tudjuk készíteni a szükséges kiegészítőket.

Díszdobozos meghívók strasszokkal, pillangóval és sötétlila masnival

Egy nagyon kedves Ifjú Pár, Edina és Joe rendelte meg tőlünk a képen látható csillogó díszdobozos meghívókat. Mindegyik dobozkán strasszkövek ragyognak és egy gyönyörű leveles-inda mintás grafika egyetlen kis pillangóval, mely a "Meghívó" szó mellett látható. A dobozban egy kinyitható kártya és egy nászajándék tippet tartalmazó betétlap található. A leveles-indás grafika fekete, viszont a szöveg nyomtatási színe lila. Az egészet nagyon feldobja  a vibráló sötétlila szatén masni. Ez a a meghívó amelyet bármilyen színű szalaggal is díszítiünk, mindig nagyon látványos és elegáns, igazi ajándék a szeretteiteknek! Rendelési kódja: U-B-499, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila madárkás ültetési rend

Nem túl gyakran, de azért készítünk a kedves Megrendelőink számára ültetési rendeket, főleg ha 70-80 fő feletti lagzikról van szó. Ez a kreatív technikával elkészített tábla nagyon jó szolgálatot tehet, hiszen informálja az érkező vendégeket, hogy hanyas asztalnál kell helyet foglalniuk. A képen látató lila - csokoládébarna és pink színvilágú táblát precíz munkával készítettük, aprólékos díszítéssel, hogy  a lehető legigényesebb látványt nyújtson...ami azért nem mindegy, mert a vendégek ezt látják majd meg a bejáratnál legelőszőr... Nagyon sokféle színben és grafikával meg tudjuk valósítani a táblát, akár igazodva a tőlünk rendelt mármely meghívó, menü stb. stílusához vagy az esküvő megálmodott színvilágához...Kérjük ha igényetek lenne ültetési rend készítésre, érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

 

Korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk a lila kismadaras menü-lámpásokat és köszönetajándékokat, ha szeretnétk megnézni, klikk ide:

http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2014/11/07/lampasok-es-madarkak-andi-es-zoli-lila-alomeskuvojerol

Lámpások és madárkák - Andi és Zoli lila álomesküvőjéről

Ezeket a csodás képeket kaptuk a minap egy nagyon kedves Örömanyától, Máriától. Nagyon köszönjük, hogy megtisztelt bennünket vele, minden menyasszony ilyen jószívű, gondos anyósról álmodik:)))  Az Ifjú pár, Andi és Zoli számára mi készíttetük az asztali kiegészítőket még a nyár folyamán. Alkottunk gyönyörű menü-lámpásokat, szatvétagyűrűket dombormintás szalvétával és köszönetajándék dobozokat. Mindent lila kismdaras grafikával. Kedves Olvasók! Íme egy újabb szuper bizonyíték arra, amire büszkék lehetünk: "ha tőlünk renleltek asztali kiegészítőket, biztosak lehettek benne hogy igazán látványos ugyanakkor ízléses lesz a dekorotok..." és tényleg már csak egy pár szép asztali virágdíszre kell szert tennetek, melyet ügyes, profi virágkötők megvalósítanak. S már kész is az álomdekor. Andinak és Zolinak sok boldogságot kívánunk. Ha olvasóink közül bárki szeretne ilyen szép kiegészítőket, nézegessétek honlapunkat ahol árakat is találtok: www.dreamflowers.sokoldal.hu. A termékeinket úgy készítjük, hogy szettet is lehet rendelni (mint pl. a képeken látható lila kismadaras design) így minden mindenhez passzol. Érdeklődéseteket várjuk e-mail címünkön: dremflowersdesign@gmail.com

 

Szolgáltatói lista:

Lámpás alakú menük, köszönetajándék, szalvéta+szalvétagyűrű:

VV Dream Flowers Esküvői Meghívók és Köszönetajándékok

Rendezvényhelyszín/Étterem:

Vitorlás Étterem Balatonfüred

Asztali virágkompozíciók, menyasszonyi csokor és egyéb virág-dekor:

Jégvirág Esküvői Virágkötészet

Kívül lila tollpihe, belül programkártya - elegáns és praktikus meghívó

A klasszikus kinyitható meghívó is lehet izgalmas! Minden a gyönyörű színárnyalatokon és a díszítőelemeken múlik. Hiszen tudjátok: az "ördög is a részletekben rejlik". Persze az ördög itt kizárólag nekünk nehezíti meg a dolgunkat, mert szépen kidolgozott, feldíszített meghívókat készíteni bizony időbe telik, de mint látjátok a fényképeket, nagyon is megéri. Ezeknél a szépségeknél pedig minden részlet a helyén van. A mélylila madártoll elegánssá teszi. Az alapanyag csillogó gyóngyházas karton, belül kis háromszög alakú dombormintás zsebben található a betétlap ami programkártya is egyben. Külön kérésre kipontoztuk az időpontokat mert az ifjú pár kézzel szeretné majd beírni. Idén a nemzetközi trend-jósok a lila színt kiáltották ki az év esküvői színének, és tessék... beigazolódni látszik az előrejelzés, mert mi is azt tapasztaljk hogy rengeteg fiatal pár kér tőlünk lila meghívót. Sötétlila, levendulalila, orchidea-lila: ezen a meghívón is fellelhetőek ezek a trendi árnyalatok. A bemutatott meghívó rendelési kódja: R-R-499-11, árát honlapunkon találjátok, kikkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő I.: Lila cseresznyevirágos meghívók és papírlegyező ültetőkártya

Minden évben stílusosan, lélegzetelállító virágos esküvői meghívókkal köszönjük a tavaszt. Idén ezekkel a keleties hangulatú díszdobozos csodákkal örvendezünk a Nap első sugarai láttán. Nálunk nincs tavasz és nyár cseresznyevirágok nélkül, évről-évre mindig vannak fiatal párok, akik menthetetlenül beleszeretnek a cseresznyevirág és a madárkák szívmelengető motívumába. A képeken látható díszdobozos meghívókat Eszternek és Csabának készítettük, és ezúton kívánunk nekik hosszú együtt töltött boldog éveket. A dobozok, és a benne található összehajtott kártya csillogó kartonból készültek, és levendulalila szalaggal díszítettük őket. Ha valakinek  a képek láttán megdobban a szíve,és az egész esküvői dekorációt ezzel a lila virágos grafikával szeretné, akkor figyelmébe tudjuk ajánlani a csillogó papírlegyező ültetőkártyát. A kis kártyáján látható  a vendég neve és egy vékony szalag rögzíti a legyezőhöz. El tudjátok képzelni hogy a kör alakú asztalokon, minden tányérban egy ilyen szép ültetőkártya emeli a dekoráció hangulatát??? Mi nagyon is el tudjuk képzelni. A meghívó rendelési kódja U-B-22/70 , árát honlapunkon találjátok:

www.dreamflowers.sokolda.hu

A legyező ültetőkártya rendelési kódja: H-BN-499/lila, árát honlapunkon itt találjátok:

www.dreamflowers.sokodlal.hu

 

Reneszánsz stílusú meghívó sötétlila színben

Nemrég ezeket a különleges sötétlila színű elegáns meghívókat készítettük gyönyörű reneszánsz grafikával, levendulalila szatén szalaggal. Praktikus, kinyitható formátuma és a benne lévő kis zseb lehetővé teszi, hogy több információ is megjelenjen a meghívóban. Kivehető kártyákat tartalmaz, így bőven van hely a visszajelzéshez szükséges telefonszámnak, távíratcímnek és akár még a nászajándék tippeknek is. A kinyitható meghívók klasszikusnak számítanak. A letisztult forma  megengedi, hogy   részletgazdagabb grafikákat is használjunk, mint például a képen látható reneszánsz stílusú keretet, ami egyáltalán nem tűnik "soknak".  Sőt különlegessé és antik hangulatúvá teszi a meghívót. Igény esetén borítékot is tudunk hozzá biztosítani sötétlila vagy gyöngyház fehér színben, csillogó alapanyagból, mint amiből az egész meghívó készül. A rendelési kódja OP-91/sötétlila. Az  árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila cseresznyevirágos dobozos meghívó

A cseresznyevirág, mint az esküvő alaptémája, mindig kitűnő választás. A cseresznyevirág Japán nemzeti jelképe, apró szirmai egyben az élet körforgását, a folyamatos megújulást szimbolizálják. A vibrálással teli élénk színe végtelenül romantikus hangulatot fog kölcsönözni az esküvőnek! Ha pedig mindezt lilában képzeljük el, akkor elmondhatjuk hogy valóban egy nagyon trendi és különleges dekort választottunk. A képeken bemutatott dobozos meghívókat  Rita és Miklós számára készítettük szeptember elején tartandó menyegzőjükre. A csillogó dobozkákat levendulalila szaténszalaggal díszítettük, a dobozok teteje pedig sötétlila (szilvalila) kartonból készült. Igazán elbűvőlő kompozíció, mely igényességet és  kifinomultságot áraszt. Nem csak levendulalila szalaggal mutat ilyen jól, mint látjátok, a rózsaszín virágok kiemelik a lila színt, ezért ha rózsaszín szalagdíszítést választotok rá, azzal is nagyon különlegessé tehető a dobozka. Természetesen ha szettet akartok rendelni, nagyon szívesen elkészítjük a meghívóhoz illő menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándékot vagy ültetési rendet--- érdeklődjetek e-mailben ezek felől (dreamflowersdesign@gmail.com). A meghívó rendelési kódja R-15/2013. Árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kismadaras dobozos meghívó padlizsánlila szalaggal és fényképpel

Ismét egy nagyon aranyos kis meghívót mutatunk be Nektek, melyet egy tündéri Ifjú Párnak készítettünk, Áginak és Janinak. Saját készítésű fényképet küldtek nekünk, maguk készítettek hozzá rózsaszín szívecskés keretet, és kérésükre ilyen formában nyomtattuk bele  a meghívóba. Nagyon passzolt a fénykép hangulata az egész meghívóhoz. Azon túl hogy már önmagában is aranyos ez a madárkás dobozka, a fénykép az ami megkoronázta az egészet---nem hiába mondjuk mindíg, hogy megéri fényképpel feldobni a dolgot. A sötét padlizsánlila selyemszatén szalag kitűnő kontrasztot adott, kicsit ünnepélyes is lettek tőle a dobozok. Áginak és Janinak sok Boldogságot kívánunk, jó volt ez a közös gördülékeny munka Veletek! A meghívó rendelési kódja NAT-L-61-lila , árát és megrendelésének menetét honlapunkon lehet megtekinteni, klikk alinkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Magyaros meghívó csipkével díszítve

Különleges magyaros/hagyományörző meghívókat készítettünk Irén és Róbert számára, és már nagyon vártuk hogy lefényképezhessük ezeket a kis remekműveket. Csillogó sötétlila karton alapra készültek, népies madárkákkal, és szív ablakocskával, amelyet hófehér csipkével díszítettünk. Íme a kitűnő példa arra, hogyha valaki hagyományörző v. magyaros meghívón gondolkodik, érdemes túllépni a már "lerágott csontnak" nevezhető kalocsai mintán vagy a Magyar népmesék c. mesefilm fütyülős madarain. Olyan szerencsés helyetben vagyunk, hogy népi motívumvilágunk és formakincsünk jóformán kimeríthetetlen. Miért ne választanánk egy divatos színt (pl. lila) és trendi kártyás meghívóformát például egy ilyen szép csipkés-szíves díszítéssel és szolid madár motívumokkal??? Úgy gondoljuk, hogy ez a meghívó teljes mértékben megfelel a mai kor elvárásainak és divatjának, ugyanakkor van benne valami a folklór bájából. Egy kicsit mesés, egy kicsit népies, megvan benne a V&V Dream Flowers márkát fémjelző "fűszer", ami megkülönbözteti minden egyéb szolgáltató által készített terméktől. A "fűszer" amitől pl. ez lett Irén és Róbert számára is "AZ a meghívó":) Nem utolsó sorban pedig évek múltán is biztosan emlékeznek rá majd a meghívottak. Ha kedvet kaptatok hozzá, a meghívó rendelési kódja: R-C-S/5-L-01, az árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Lila csoki köszönetajándék

Rendkívül népszerű csokoládé köszönetajándékaink közül mutatjuk be ma nektek ezt a divatos növényi inda mintás kis csokit, amelyet Laura és Károly esküvőjére készítettünk. Ne feledjétek, nem csak az Ifjú pár nevét tudjuk rányomtatni, hanem kérhető pl. a vendégek neveivel is, és akkor ültetőkártyaként is használható! Minőségi csokoládét és selymes fényű hófehér csokipapírt használunk, precíz nyomtatással. A képen látható csoki rendelési kódja: A-R-lila , árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lila pillangós díszdobozos meghívó és lámpás alakú menükártya

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a pillangók iránti rajongás az esküvői világban, így nem meglepő, hogy egyre több menyasszony választja kínálatunkból a csodálatos lepkés darabokat. A pillangó - mint szimbólum -Kínában a halhatatlanság jelképe, az örök átalakulás, a lélek és személyiség fejlődésének megtestesítője. Szorosan összekapcsolható a szerelemmel, a lelki boldogsággal, hiszen a szerelem is halhatatlan, és jobbá teszi személyiségünket, jellemünket. Ugyanakkor éppoly törékeny mint a lepkék szárnya, éppúgy szüksége van a szabadságra, és nem szoríthatod a markodba, mert tönreteszed a szépségét azzal, ha csapdába ejted. Nos, egy ilyen szép szimbólummal díszített meghívót öröm elkészíteni! A képeken Dóra és Balázs csillogó díszdobozkáit láthatjátok..., benne a pauszpapír-csíkkal és szatén szalaggal díszített meghívókkal. Sok boldogságot kívánunk Dóráéknak! A meghívó grafikájával elkészítettük a csillogó lámpás alakú menükártyát is, amelynek teteje levehető és LED mécsest tudtok bele tenni. 2 oldala áttetsző pillangós pauszpapírból készül, így a LED mécses gyönyörűen átvilágítja. Nem nagyon mondanánk mást, inkább gyönyörködünk mi is a szép fényképeinkben:) A meghívó rendelési kódja: U-M-20 , A lámpás menü rendelési kódja: Lámpás-02-lila/lepkés. Áráról a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában tájékozódhatto a honlapunkon. A meghívó megrendelésének menetéről is  honlapunkon kaphattok információkat, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Szerencsesüti köszönetajándék

Szerencsére az ehető köszönetajándékok egyre népszerűbbek lesznek. Mivel a köszönetajándék alapvetően egy külföldről meghonosodott szokás, sokan nem is szeretnének túlzásokba esni, és csupán egyszerű, vidám és főképpen finom ajándékkal szeretnék  meglepni a vendégeiket. Anna és Péter lagzijára készítettük ezeket az izgalmas szerncsesüti köszönetajándékokat. Ők sem szerettek volna semmi giccses tárgyat adni, inkább ehető dologra gondoltak, abból pedig a kínálatunk bizony  bővelkedik! Egy kis szerencse és pozitív üzenet pedig mindenkire ráfér, úgyhogy kitaláltuk nekik ezt a szerencsesütis megoldást, amit nagy örömmel fogadtak. A tasakokba nagyon szép kakaós mini sütiket tettünk, amelyek mintázata "Foruna kerékre" hasonlít. A sütik mellé csomagoltuk a szerencshozó üzenetet. A külső cimkét és a belső cédulát is szép csillogós kartonból készítettük, és padlizsánlila színnel nyomtattuk. Igazán elegáns lett! Úgy tudjuk a vendégek érkezésekor lesz átadva az üdvözlőitallal együtt. A szerencsesütiket Annáék picike lánya fogja osztogatni egy kis kosárból (persze az apukája azaz a vőlegény ölben fogja tartani:)) Egyébként ez az a köszönetajándék ami bármilyen lagziban, bárhol, bármelyik évszakban sikert arat! És nem utolsó sorban nagyon kedvező áron kínáljuk! Ültetőkártyát és menükártyát is tudunk tervezni hozzá, hogy egységes legyen a grafika. Szerencseüti kínálatunkat 2013. januártól tekinthetitek meg  honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Divatos sötétlila színű csillogó betétlapos meghívó

Mindenki örömére, elkészültek Renáta és Laci csillogó különleges meghívói, amelyek az idei év egyik legdivatosabb színösszeállításában pompáznak. A sötétlila és pink igazi telitalálat, de nem csak a szín teszi különlegessé hanem a meghívó formája is. Kinyitható betétapos meghívóról van szó, amely hasonlít egy elegáns női irattáskára, vagy színházi táskára. A belsejében a meghívó szövegét szintén csillogó gyöngyház kartonra nyomtattuk, és ráhajtható áttetsző pausz papírral borítottuk, amelyen az fjú pár neve szerepel. Sok boldogságot kívánunk Renátáéknak, reméljük minden vendégnek tetszik majd ez a nem mindennapi design meghívó. A meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A rendelési kódja: H-832-A. Az áráról honlapunkon találtok informáci, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Új díszdobozos pausz tekercs meghívók a kínálatban! - A lila és a pink diadalma:)

Örömmel értesítünk minden kedves meghívó után nézelődő Ifjú Pár, hogy mától megrendelhető nálunk a képen látható 2 exkluzív diszdobozos pausz tekercs meghívó is! Idén a lila és a pink szín ismét közkedvelt az esküvői színpalettán így reméljük felcsillant a szeme a fotók láttán minden kedves érdeklődőnek, aki e két szín valamelyike mellett döntött. Természetesen a díszdobozok a -tőlünk már megszokott- minőségi csillogó kartonból készülnek, és a szintén nagy kedvenc: a "kacskaringós inda minta" díszíti őket. A meghívók rendelési kódjai: JN-012/orgonalila és JN-013-pink. Az áráról ésa megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www. dreamflowers.sokoldal.hu

Modern fényképes meghívó lila-fekete színben

A múlt hét egyik legkülönlegesebb meghívóját szeretnénk most bemutatni, és ezzel sok boldogságot kívánni Lillának és Istvánnak. Kérésükre fekete-lila színben készítettük el ezt a divatos fényképes esküvői meghívót. Úgy döntöttek, hogy a meghívó kihajthatós oldalaira a saját fényképeiket fogják kérni. Ettől is vált különlegessé és persze a nem mindennapi indás-kacskaringós mintától, amely a meghívó felső részén fekete, alul pedig sötétlila színű lett, harmonizálva a szaténszalaggal. A meghívó külső részén a "Meghívó" feliratot az ifjú pár monogrammja díszíti, jelen esetben az "L" és az "I" gyönyörű antik betűtipussal, amely mégis egyensúlyban van a meghívó modernségével, fiatalos megjelenésével. Ezt a típust egyébként bármilyen színben, színpárosítással el tudjuk készíteni!!! A meghívó rendelési kódja, M-D-33, az áráról honlapunkon tákékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Menükártya, ültetőkártya és asztalszám levendula és padlizsán színben

A hagyományos formátumú menükártyákat, ültetőkártyákat igazán különlegessé teszi egy-egy kifejező grafika. A képeken látható szettet is eszerint terveztük meg. A püspöklila és levendula lila szín nagyon jól kiegészítik egymást, és nagyon jól érvényesülnek virágokon, levél motívumokon. A vidám őszirózsás grafika ezúttal körbefogja a szöveget és hangsúlyozza a nem mindennapi formájú keretet. Ha megtetszett Nektek a képen látható szett, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A rendelési kódok a következők:

Menükártya: BLG-4999-menü, Ültetőkártya: BLG-4999-ültető, Asztalszám: BLG-4999-asztalszám

Ha szeretnétek megtekinteni teljes kínálatunkat, látogassatok el weboldaunkra, ahol többszáz gyönyörő egyedi termék vár Rátok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT