V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Legyező esküvői meghívó vintage rózsával és csipkével

A legújabb trendek szerint az esküvői világot ismét elborítja a látványos nyílott vintage rózsa motívima, mely akár csokorban, más szépséges virágokkal, akár önmagában is mindenféle esküvői kelléken megjelenik... Így közkívánatra mi is megalkottuk a romantikus vintage legyezőnket, kis ekrü színű csipkével és gyöngyökkel díszítve. Csillogó gyöngyházfényű kartonból készül, színes szalagok fogják össze  a lapokat. Reméljük, továbbra is hozzájárulunk a legyezők hagyományának fennmaradásához. Tudtátok egyébként, hogy pályafutásuk csúcsán (XVIII. század) a legyezőkhöz a legdrágább alapanyagolat használták fel? A kor hölgyei pedig további kiaknázatlan lehetőségre bukkantak a legyezőkben. Példának okáért hosszúra nyúló misék vagy unalmas színielőadások alkalmával unaloműzőként is funkcionált: voltak legyezők, melyekre rejtvényeket, feladványokat festettek, s voltak olyanok is, amelyekkel jövendőt is lehetett mondani. A mi meghívónk is elárulja a jövőt...egy csodás napról ad hírt, amely garantáltan emlékezetes lesz.

A meghívó rendelési kódja: B-200, árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Tengerész stílusú ültetőkártya és köszönetajándék hajós esküvőre

Hajós esküvőre készítettünk nagyon különleges ültetőkártyákat és szó szerint édes köszönetajándékot:) Az ültetőkártya a hagyományos formája ellenére érdekes részleteket hordoz: greafikája egy vasmacska melyre jeggyűrűk akadtak. A vendég neve felett pedig egy kivágottvitorlás hajó emelkedik ki a kártyán. A köszönetajándékokat pedig cukorpálcikák felhasználásával alkottuk meg. A kis cédulákra a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveg került, de igény esetén az ifjú pár neve és esküvő dátuma is rányomtatható. Honlapunkon (itt www.dreamflowers.sokoldal.hu) találtok esküvvői meghívót is ehhez a szetthez, illetve itt a Blogban is bemutattuk már: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2012/05/25/meghivo-es-palackpostas-koszonetajandek-egy-hajos-eskuvore

Az ültetőkártya rendelési kódja: AN-L-H-443444

A cukorpálcikás ajándék rendelési kódja: AN-L-H-98222

Árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mozijegy alakú meghívók, mozis menükártya és köszönetajándék

Ismét készíthettünk a népszerű mozijegy alakú meghívónkból jópár darabot. Jó látni, hogy már vannak hazánkban is bevállalós ifjú párok, akik szeretnének eltérni a hagyományos esküvői dolgoktól, és kicsit bulisabb-lazább stílust választani. Természetesen menükártyát és köszönetajándékot is készítünk a mozis stílusú esküvőkre. Életetek filmjének egyik legszebb filmkockáját, a Nagy Napot dobjátok fel aranyos kis popcorn alakú mézeskalácsunkkal, melyet szív alakú cimkével látunk el. Garantáltan nagy sikerű köszönetajándék lesz! (Mérete: 7x8 cm.) A finom ételekről és italokról pedig a vidám grafikás, fordított V-alakban felállítható menükártya ad tájékoztatást a vendégek számára. Akár minden vendég tányérjához tetettek 1-1 menüt. Egyik oldalán az ételek, másikon az italkínálat olvashatók.  A meghívó rendelési kódja: Happy-20-3, ára metalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A mézeskalács rendelési kódja MK-20-3-popcorn, ára metalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A tökéletes esküvői teríték 8. rész - Csárda hangulat tulipánokkal

Ma jelentkezünk népszerű sorozatunk következő epizódjával, tehát ismét megmutatjuk hogyan lehet igényes és trendi esküvői terítékre szert tenni, ha tőlünk rendeltek nyomtatott kiegészítőket. Most a vidéki csárda hangulatot hozzuk el nektek fotóinkon. Fontos ez az esküvői tematika, hiszen hazánkban a "csárda"- (melyet sorolhatunk akkár a hungarikumok közé is) mára összefonódott a vidéki romantikával, a vidéki vendéglátás egyik kuriózuma lett. S ebből következik, hogy népszerű esküvői helyszínné is vált, ugyanis a nagyvárosokból kiszabaduló fiatal párok szinte szomjazzák ezt a vidéki romantikát, a feledhetetlen élményt, melyet a falusi környezet nyújthat.

Csárda hangulat tulipánokkal

Bizonyára minden kedves olvasónk képzeletében ott él a kép a klasszikus csárda benti világáról (egy szép példa itt: http://szalmacsarda.hu/wp-content/gallery/csarda/szalmacsarda-017.jpg) A búboskemence, népművészeti tárgyak, száraz kukoricacsutkák, faragott bútorok mind-mind biztosítják a hangulatos atmoszférát és magát a dekorációt. Így Nektek már csak az asztalokra és konkrétan a terítékekre kell koncentrálnotok, hogy érdekes, és a hely stílusához passzoló legyen. S ekkor jövünk mi, a furfangos - kedves termékekkel, melyeket tényleg csak ki kell tennetek az asztalra, és várni a vendégeiteket. A képeken látható szettet a népművészet egy kedvelt virágával terveztük meg, a gyönyörű tulipánnal és egy kicsit szerettük volna megjeleníteni a népmesék világát is...nézzük sorban hogy sikerült:

"Hamuba sült" pogácsa, mint ültetőkártya: Amikor a vendégsereg megérkezik  a csárdába, bizony máris kinyílik egy pár üveg jó ital, --egy kis étvégyfokozó-- , s ilyenkor egy finom pogácsa sem hiányozhat az asztalról. Kitaláltuk, hogy miért ne lehetne más funkciója is ennek a pogácsának...Miért ne lehetne ültetőkártya is egyben? A hamuba sült pogácsa egyébként is a népmesékben megjelenő "jópofa" kellék, és ugyebár a klasszikus csárda menüben a gulyás mellé is pogácsát kínálnak kenyér helyett, így abszolút jól jöhet ha kéznél van:)  A pogácsára köthető szív alakú ültetőkártyát megrendelhetitek tőlünk, akár ebben a piros színben, vagy más kiviteben is, rendelési kódja:  TM-4399/szív ültetőkártya , árát honlapunkon találjátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Házipálinka köszönetajándék egyedi cimkével: az évek során rengeteg felkérésünk volt cimke készítésre, hiszen a legtöbb családban a nagyszülők, szülők  tudják biztosítani a jóféle saját, házi készítésű italokat az esküvőre, s így  a köszönetajándék kérdés is megoldódik. Bármilyen méretben és grafikával tudunk készíteni öntapadós cimkéket a helyszín hangulatához és az Ifjú Pár ízléséhez igazodva. Ha esetleg a képen bemutatott mini pálinka is megtetszik, akkor rendelhettek tőlünk felcimkézve, kérjük mindenképp érdeklődjetek az aktuális árról e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Mesés Menükártya Meglepetés: A csárda hangulathoz úgy gondoltuk készítünk valami igazán különleges menükártyát, mely egy kicsit olyan mint egy mesekönyv. Ez a kinyitható könyvecseke bal oldalt tartalmazza a kivehető menü és italkártyát, jobb oldalt pedig egy népmesét - jelen esetben a című vidám, csattanós mesét nyomtattuk rá, melyben van öregkirály, királykisasszony, királyfi, lakoma, furfangosság...Itt szeretnénk megjegyezni, hogy nagyon örülnénk neki, ha az Ifjú Párok saját történetükből szőnének egy jópofa népmesét és azt nyomtathatnánk rá...  Mindenkit arra bíztatunk, hogy egy kis fantáziával írjátok meg saját csattanós kis népmeséteket, hiszen a vendégek is nagyon kíváncsian olvassák majd el (főleg azok akik nem annyira közeli rokonok és nem ismerik a történeteteket 100%-osan). A menükártya rendelési kódja:  TM-4399/tulipános-mesés menü, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu


Mozijegy alakú esküvői meghívó

Íme egy nem mindennapi meghívó igazán bevállalós pároknak. Anna és Bence úgy döntöttek hogy népes baráti társaságuknak (átlagéletkor 23 év) vidám mozijegyes meghívót adnak (a nagyszülők számára, szülőknek egy  másikfélét is  rendeltek tőlünk... kicsit visszafogotabb, klasszikusabb virágos meghívót...mert úgy gondolták, az idősebb korosztály azt jobban értékeli...) A barátok viszont telitalálatnak vették, aminek mi is  nagyon örültünk. Mi mindig szívesen készítünk ilyen extrémebb meghívót is, csak tényleg szeretnénk meggyőződni hogy valóban ilyen vagány stílusút akar a fiatal Pár...és ha igen, akkor rajtunk nem fog múlni. Próbáltunk némi romantikát belecsempészni a piros színnel és a szív alakú lyukasztással a meghívó szélén. Tettünk rá Limited Edition pecsétet, V.I.P jelzést, úgyhogy tényleg mindent bevetettünk hogy mozijegyes legyen. Tehát ha Ti is mozi- és filmőrültek vagytok, akkor mától megrendelhetitek ezeket a jegyeket nálunk, a termék rendelési kódja: Happy-20-3 (mozijegy), az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Romantikus dombormintás díszdobozos meghívó és dobozos cukrozott mandula

Romantikus esküvőt szeretnétek? Jó választás...hiszen a csllogás, a mesebeli dekoráció, a gyermekkori álmokban megjelenő ezernyi virág, egy kastély, egy gyönyőrű park ahol kimondjátok az Igent... egyszerűen megúnhatatlan!!!  A vörös rózsa, a csillogó hercegnős ékszerek...mind mind a Manyasszonyok titkos esküvői tervei közt szerepelnek, úgyhogy meg kell valósítani őket! Reméljük, hogy ma bővíteni tudjuk a kívánságlistátokat ezzel a mesés dobozos meghívóval és hozzá tartozó köszönetajándékkal! Idén nagyon sok terméket készítünk dombormintás alapanyagokból, és próbáljuk őket a lehető legizgalmasabban felhasználni, kombinálni színekkel és más anyagokkal. A bemutatott dobozokon láthatjátok a divatos, ugyanakkor szolid toll díszítést és a stasszkövet ami még jobban feldobja a csillogó gyöngyházfényű kartont. A meghívó dobozában alapesetben 2 betétlap és a nászajándék ötlet kártya található... de elférne benne egy harmadik vagy negyedik betétlap is, ha valaki szeretne pl. térképet vagy információs kártyát a helyszínről. A kis köszönetajándék dobozok stílusban teljesen megyegyeznek a meghívóval, belsejüket feliratozzuk, és igény szerint rendelhetőek cukrozott mandulával vagy üresen is, ha valaki saját készítésű ajándékot szerete beletenni... Természetesen, ha valaki komplett szettet akar, akkor tudunk tervezni ültetőkártyát és menükártyát is ebben a stílusban - kérjük e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com) érdeklődjetek ezekről, mert elég sokféle menü és ültetőkártya forma van a repertoárunkban (háromszög menü, lámpás menü stb. stb.) Ami alegjobb, hogy rengeteg tollpihénk van különféle színekben, így a bordó helyett rendelhető más színnel, pl. pink, almazöld stb.  Tehát megrögzött romantikusok, reméljük megtaláltátok most amit mindig is kerestetek!

A meghívó rendelési kódja U-M-60/7. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozos

A köszönetajándékok rendelési kódja: CBD-K-44. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Belépőjegy Mikulás partyra

A legtöbb városban már feldíszítették a főteret, a fákat karácsonyi égők ezrei világítják meg esténként. Felépültek a kis fabódék, melyekben kézművesek kínálják karácsonyi portékáikat. Kürtős kalács, mézes kalács, forralt bor, tömérdek édesség, aszalt gyümölcsök  - mindezek elengedhetetlen kellékei a Mikulás buliknak. Egy jónak igérkező bulira már a belépőjegy sem mindennapi! A képeken láthatjátok legújabb munkánkat: egy vidám céges  Mikulás partyra szóló belépőjegyet, melynek különlegessége, hogy tombola is egyben. A dísztokból kivehető a jópofa hóember fejet ábrázoló betétlap, és erre van rányomtatva a szerencseszám... így már a jegy önmagában ezt sugallja: "gyere el bulizni, mert ha eljössz, nyerhetsz is:)". Készültek még rénszarvasos szalaggal ellátott cimkék is, melyek a dolgozók gyermekeinek szánt nyalókákra kerülnek. Összességében egy modern, fiatalos, kreatív stílust valósítottunk meg ezekkel a jegyekkel. Ti is várjátok már a Télapót? Jöhetnek az édességek?:)


Szánon jött. A hegyeken fenyők búcsúztatták.
Zsákját tükrös hegyi tón vizilányok varrták.

Medvék mézet gyűjtöttek nyár derekán néki.
S egy kosárban áfonyát küldött az ősz néni.

Piros szemű mókusok mogyorója csörren.
S megcsendül a kicsi szán csengője a csöndben.

Itt van már az udvaron. Toporog a hóban.
Teli zsákja a tiéd, dúskálhatsz a jóban.”

(Gazdag Erzsi: Megjött a Télapó)

 


Vidám poháralátét ültetőkártya és csokikocka köszönetajándék

Már régóta szerettük volna bemutatni a népszerű csokikocka köszönetajándékhoz passzoló ültetőkártyás poháralátétünket, úgyhogy nem is várunk vele tovább! Mától rendelhető nálunk bármilyen, a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szereplő vidám grafikával! A képen egy nagyon vicces kis ifjú pár szerepel rajta, külön felhívnánk a figyelmet a menyasszony hajára:)) Garantáltan sikere lesz a vendégeitek körében, ha ilyen ültetőkártyával várjátok őket! Csillogó gyöngyházfehér vagy csillogó ekrü kartonból is el tudjuk készíteni és mindegyiket feliratozzuk a vendégek nevével. A poháralátétek és csoikockák árát a honlapunkon aláljátok, klkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák - szenvedélyes bordó és elegáns ekrü színben

A héten ismét sok különleges terméket gyártottunk, és készítettük róluk a szebbnél szebb fotókat, hogy mihamarabb megutathassuk a nálunk nézelődő fiatal pároknak. Kedvencünk Betti és Laci csodaszép csillogó tortaszelet dobozkái voltak. Rengeteg munkánk van benne, de azt hiszem megérte a belefektetett idő mert a végeredmény szenzációs lett. Itt a jó péda arra, hogy szép, különleges asztali dekorációhoz nem biztos hogy feltétlenül egy vagyon szükséges. Ha megrendelitek tőlünk ezeket a szép dobozkákat (vagy mandulával töltve vagy akár üresen) meglátjátok hogy jól jártok, mert ezzel a köszönetajándék és az ültetőkártya kérdés egy csapással megoldódik, és megoldódik az asztali dekoráció egy tetemes része is. Mert pl. ha kör alakú asztalok lesznek az étteremben, akkor elég ha a közepére teszitek az általunk készített "tortát" és rózsaszirmokat szórtok köré...Látjátok a képeket...azt hiszem magukért beszélnek. Bettiék dobozkáin ezúttan a "Kösznjük, hogy velünk ünnepelsz" felirat szerepelt és az Ifjú Pár neve és a lagzi dátuma. Viszont ha valaki szeretné ültetőkártyaként alkalmazni akkor a vendégek nevét is rá tudjuk nyomtatni. A képen látható dobozkák gyakorlatilag bármilyen színben kivitelezhetők, kérjük érdeklődjetek ha van valami különleges szín-igényetek. Bettinek és Lacinak sok boldogságot kívánunk, szuperül választottak köszönetajándékot, öröm volt elkészíteni nekik ezeket a tortaszeleteket. A képen látható köszönetajándék dobozkák rendelési kódja: T-Z-Vanilia/Meggy. Áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT