V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos koszorúslány felkérő ajándék

Ha több koszorúslányotok van és költséghatékony de ugyanakkor kedves kis ajándékkal szeretnétek őket felkérni a Nagy Feladatra, akkor ajánljuk Nekek ezeket a  csajos díszdobozos  felkérő ajándékokat , melyben egy élethű rózsa és egy körömlakk
is található… Kedves Menyasszonyok! Lepjétek meg Ti is kedves barátnőiteket ilyen névre szóló kis hasznos aprósággal! Lehet hogy picike, de ha szívből adjátok, biztos, hogy örök emlék marad, akkor is ha már elfogy a tartalma. A díszdoboz névre szól, a honlapunkon megnézhetitek hogy a doboz alján felkérő szöveg is olvasható (persze ezt is Ti határozzátok meg, mi bármit rányomtatunk). Rendelési kódja Koszorúslány-30 Már rendelhető, ára honlapunkon megtekinthető, :

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/koszoruslanyfelkero

 

Pink csipkés díszdobozos pausz tekercs esküvői meghívók

Mai különlegességünk az utóbbi időszak egyik legdivatosabb színével készült, mégpedig a hot-pink árnyalatokkal . A díszdobozos meghívó választékunkból ez a darab azért is különleges mert színes csipkét használtunk, a szokásos hófehér és ekrü helyett, s valljuk be, nem sokszor látunk "hot pink csipkét" az esküvői kiegészítőkön, pedig szenzációs.   Csillogó rózsamintás kartonnal dolgoztunk, a dobozka tetejére az ifjú pár neve került. A bemutatott tekercses díszdobozos meghívót egyébként bármilyen más csillogó színben el tudjuk készíteni. Érdeklődjetek e-mailben, hogy milyen színre vágytok, mert elég sokféle csipkét be tudunk szerezni. A termék rendelési kódja: D-2013/04-pink (pausz tekerccsel) , ára itt megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozospausz

Bármilyen más terméket szívesen megtervezünk a bemutatott grafikával (menükártya többféle formában, ültetőkártyák, ültetési rend és ami még szükséges ).

Díszdobozos esküvői meghívók strasszokkal és hot pink masnival

Már szárnyra kapott a hír, hogy az új esküvői szezon egyik meghatározó eleme a masni lesz - "beautiful bows are everywhere"! - Imádni fogjuk mivel a legtöbb meghívónkonkat látványos és színes masnik és szalagok díszítik! Nem is kellett sokat várnunk a masni-rajongóra.  Nemrég készítettük ezeket a dobozos meghívókat amelyek  egyfajta luxus életérzést, ajándék-jelleget tükröznek. Az új szezonban gyönyörű csillogó strasszok  és kacskaringós minták jól megférnek majd a masnikkal. A képen látható meghívók pink indás grafikáját kiegészíti a még élénkebb hot pink szaténszalag. Ezesetben a halványabb árnyalatokat kiegészítjük egy forróbb, vibráló színnel, ezáltal megteremtünk egy ízléses összképet. Azoknak ajánljuk ezt a meghívót, akik szeretik a részletgazdag grafikát, a vidám, burjánzó növényi mintákat, melyek a tavaszt és a túláradó életörömöt jelképezik. A meghívó rendelhető bármilyen színű inda mintával, akár a képen látható halványbarnával, akár almazöldtől kezdve, bordó, lila stb...bármilyen jöhet:) A termék rendelési kódja: U-B-499-pink. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink-lila-rózsaszín esküvői szalvéták ültetőkártyával és pünkösdi rózsás menü henger

Már rendelhetők tőlünk ezek a csodás csipke-domborminás szalvéták a hozzájuk tartozó lézervágott szalvétagyűrűvel és nevekkel ellátott kis címkékkel így a külön ültetőkártya problémaköre is megoldódik számotokra.  Bármilyen színben elkészítjük a szalvéta + szalvétagyűrű szettet. A képen látható pink-lila-rózsaszín kombináció  kiválóan feldobja a hófehér dekorációt, vagy a hatalmas pink-lila virágkompozíciók remek társa lehet. A fotókon látható henger alakú romantikus stílusú menükártya csillogó gyöngyházas papírból készült, egy táncoló ifjú pár is látható rajta, valamint alul és felül pümkösdi rózsás díszcsík. Menü rendelési kódja:  P-AN-88-16/01. A szalvéta+ szalvétagyűrű rendelési kódja: SZV-0091-rózsaszín vagy lila.

Árakat honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Meghívó, menü és köszönetajándék bohém (hippi) fesztivál stílusú álomesküvőhöz

Napjainkban virágkorukat élik a fesztiválok, ahol a nagyvárosból kiszabadult, a technogén környezet által elszigetelt  emberek és közösségek újra egymásra találnak, és néhány napra a szabadság, szeretet, szolidalitás jegyében szórakoznak. A nyugati divatirányzatoknak köszönhetően egyre nagyobb teret hódít a bohém vagy hippi stílus az esküvőkön.  A természetesség, szabadság, lazaság jellemzi ezekez a lagzikat. Ennek a típusú esküvőnek nem feltétlenül a klimatizált éttermek adnak otthont! Legmegfelelőbb helyszíne egy erdei tisztás, rét, pajta, majorok, sőt akár a Ti saját hátsó kertetek is, vagy  nagymama portája. Olyan párok esküvője ez, akik az életben is hasonlóan függetlenek, szabad és laza gondolkodásúak. Egész életmódjukat, világukat áthatja magával ragadó, színes személyiségük. Éppen ezért az esküvő design-ja is színes/multicolor, nagyon jól elférhet egymás mellett a csatos befőttes üveg, és egy antik barokkos szék, vagy fűre helyezett babzsák fotelek, keleties kerámiák, hímzett csipke terítők és fonott tárgyak.

Úgy gondoltuk, mi sem maradhatunk ki ebből a szuper témából és máris figyelmetekbe ajánljuk legújabb termékeinket, melyek tökéletesen illeszthetők a bohém témához. Rendeljétek őket bizalommal, nem fogtok csalódni!

Üveges pausz tekercs meghívó (palackpostás meghívó): ezt a letekerhető fémkupakkal rendelkező csinos üveget szív alakú cimkével díszítettük, melyen egy bohém ifjú pár grafikája látható (igazi Woodstock hangulatban). Ha inkább a saját (eljegyzési) fotótokat szeretnétek  látni  az üvegen, akkor ezt is meg tudjuk oldani. Lényeg, hogy jó minőségű fényképet küldjetek! A palackban egy tekercs található, melyen a meghívás szövegét olvashatjátok. Ne tévesszen meg senkit, hogy a mi tekercsünkön csak két mondatos szöveg szerepel. Bármilyen hosszút rá tudunk nyomtatni igény szerint. Talán a 4. fényképen látszik a legjobban, hogy az üvegben nem csak a tekercs van, hanem színes selyem virágszirmok is! A meghívó rendelési kódja: PAL-001/hippi , árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sátor alakú menükártya: Nagy örömmel (és nem kevés munkaidő ráfordítással) készítettük a képen látható  5 oldalú sátrat, amely asztalszámként is használható. Igazán látványos eleme lehet bármilyen asztali dekornak, és abban biztosak lehettek, hogy  a lagzi végén tutira lesznek olyan vendégek, akik elviszik magukkal emlékbe ezeket a sátrakat! Alapanyagát tekintve -  rusztikus papírból készítettük, és  fa pálcákkal merevítettük oldalait. A sátor menü rendelési kódja:  NAT-BO-05/sátor , árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Színes bohém mézeskalácsok: Minél színesebb, annál jobb, annál bohémabb. Mindenkinek mást! Vagy ki-ki válasszon a szívének legszimpatikusabb ajándékot. Ez a jó a vegyes mézeskalácsokban! Egyébként ültetőkártyaként is használhatók, hiszen mindegyiket egyenként cimkével látjuk el. Van virág alakú, kör és szív! Fontos, hogy  a mézeskalács rendeléseteket   minimum 50 nappal lagzi előtt adjátok le (kiszállítás lagzi előtt 1 héttel-frissen), mert azért elég időigényes ezeket a szép díszes finomságokat elkészíteni és rengeteg a megrendelőnk, szóval ne hagyjátok az utolsó pillanatra!!! A bohém mézeskalácsok rendelési kódja: MK-0010/színes bohém , árakat a honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rendelésfelvétel e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com. Kérjetek pontos árajánlatot!

Botanical Design VIII. rész - A csodálatos pünkösdi rózsa - Exkluzív szett kora nyári esküvőkre

Ha még nem döntöttétek el, hogy milyen virág lesz az esküvőtök fő motívuma, akkor szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a mesés pünkösdi rózsát. Színárnyalatai, illata garantáltan feledhetetlenné teszi a Nagy Napot. Közel 2000 éve termesztett növény, mely egyben az egyik legrégebbi kultúrnövényünk, növénytani nevét (Paeonia) a görög mitológia isteneit gyógyító orvosnak, Paion-nak köszönheti. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy annyira gyönyörűséges, hogy elég egy pillantást vetni rá és máris jó kedvünk lesz. Ez a szépséges rózsa ihlette legújabb szettünket, melyet az alábbi fotóinkon láthattok.

Pink, rózsaszín, és sötétebb lilás árnyalatokkal terveztük meg, mert ezek a színek nagyon jól passzolnak egymáshoz. Mi asztali dísznek pink pünkösi rózsát választottunk, hogy láthassátok milyen szuperül illik hozzá a terméken szereplő grafika. A klasszikus henger menü sokaknak szimpatikus lehet,  s hogy valami különleges is legyen, nem szokványos ültetőkártyát készítettünk hozzá, hanem virág alakú kis könyvjelzőt, melynek szárán a vendég neve olvasható. Köszönetajándéknak elegáns tasakot ajánlunk, melybe akár saját készítésű kekszeiteket v. emléktárgyaitokat tehetitek, de ha nincs időtök ilyesmit csinálni, akkor megrendelhetitek tőlünk cukrozott mandulával, teával vagy bon-bonnal töltve. Manapság egyre népszerűbbé válik a képkeretbe helyezett asztalszám. Természetesen bármilyen méretű kerethez tudunk gyártani asztalszámot...Kép v. fotókereteket pedig beszerezhettek az Ikeában, Kikában vagy ha kedvelitek a barokkos stílust (mint a miénk a képen), akkor képkeretező mestereknél le is gyárthattok pár szép kisméretű darabot (szép emlék marad majd és esküvői fotóitokat is beletehetitek később). A bemutatott szett darabjainak árait itt láthatjátok honlapunkon:

Menükártya rendelési kódja: P-AN-88-16/01, ára itt található: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ültetőkártya rendelési kódja:P-AN-88-16/03 (virág alakú ültető) , ára itt található: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Köszönetajándék tasak rendelési kódja: DT-88-16/72, ára itt található: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

A fenti szetthez MEGHÍVÓT is tudunk készíteni! Mégpedig az alábbi képen látható csodálatos dombormintás kinyitható meghívónkon szerepel a pünkösdi rózsás minta. Pink szaténmasni díszíti, és egy ezüst antik bross-szerű dísz ragyog rajta. Rendelési kódja R-C-S-7W/9359 , árát itt találjátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívó, menü, ültetőkártya, asztalszám: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Az utolsó képen látható ruhákhoz nagyon hasonlóak itt beszerezhetők: http://www.miadress.com/hu/elegans-luxus-padlo-hossza-legterelo-szerkezet-rakott-homokora-koszoruslany-ruha-d2107565.html


Torta alakú köszönetajándékok Timi és Pisti álomesküvőjén

Nálunk mindig rengeteg a torta...Színesek, díszesek, csillognak. Megenni sajnos nem lehet őket, hiszen dobozkákról van szó, viszont ajándékokat beléjük rejteni annál inkább! Ezeket a pink-fehér-fekete színösszeállítású dobozkákat  egy nagyon kedves Ifjú Párnak, Timinek és Pistinek készítettük. Gyönyörű szatén-organza anyagú fehér rózsát is tűztünk a szalagba, amely emlékeztet a valódi torták hófehér habjára. Nagyon látványosak lettek:)) Torta doboz köszönetajándék választékunk mehtalálható honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Timi és Pisti legszebb napja a jászberényi Andrássy Rendezvényházban került megrendezésre. Ezúton is köszönjük a szép fotókat, melyeket Timiéktől kaptunk. Nagy öröm látni, hogy a dobozkáink meg lettek örökítve minden látószögből, s hogy milyen gyönyörűséges dekoráció szolgáltatta a romantikus hangulatot a helyszínen.

Sok boldogságot kívánunk Timiéknek, és köszönjük, hogy tőlünk rendeltek!

♥♥♥

Szerelmes barik tavaszra :)

Az állatos rajzfilmeket mindenki szereti... A ház körüli állatkákat még többen, hiszen ha csak a mobiltelefonos játékokra gondolunk, a farmos-baris-röfis gazdálkodós appok mindig ott vannak a népszerűségi listák élén. Tehát úgy tünik nagyon is szükség van ezekre az aranyos figurákra, hogy felvidítsanak bennünket nap mint nap. Ebből kiindúlva terveztük meg legújabb vidám esküvői termékeinket, melyeket mától már meg is rendelhettek. Készítettünk egy dobozos meghívót ezekkel a jópofa barikkal, és 2 pauszpapírral borított kártyás meghívót. Feldobtuk egy kis fimcsíkkal, hogy valóban emlékeztessen bennünket a rajzfilmekre, vagy akár régi diafilm kockákra...Ha pedig szeretnétek igazán finom ültetőkártyát, akkor itt vannak ezek a baris mézes kekszek, melyeket celofánba csomagolva, névre szólóan felcímkézve tudtok rendelni. Ugye, hogy nem lehet ellenálni nekik?  A meghívók árát honlapunkon a "Vidám meghívók" kategóriában találjátok, itt: www.dreamflower.sokoldal.hu,  a mézes bari kekszet pedig itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu.

Díszített jókívánság kalitka kismadarakkal

Ha szeretnétek egy kis különlegességet vinni a Nagy Nap rászleteibe, akkor ez a gyönyörű jókívánság kalitka egyértelműen Nekrek való és már meg is rendelhetitek tőlünk, szépen feldíszítve, kártyákkal együtt. Hogy mire használható? A jókívánság kalitkát tegyétek ki egy szép asztalra virágokkal körberakva. Így a vendégek akár már rögtön az  üdvözlőital elkortyolása után írhatnak az Ifú Párnak néhány kedves sort a kis kártyákra üzenetként...Érdmes jól látható központi helyre tenni, vagy a bejárathoz közel ahol mindenki egyből észreveszi, és az egész este folyamán bárki elérheti. A képen bemutatott pink-rózsaszín madárkás változatot üde tavaszi és forró nyári esküvőkhöz egyaránt ajánljuk, kiválóan hozzáilleszthető pink-barna, rózsaszín, vagy akár pink-zöld dekorációhoz is. Rendelési kódja: Jókívánság kalitka-04. Árát megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mesés keleti stílusú díszdobozos pausz tekercsek

A mesés Kelet izgalmas hangulatát idézi különleges díszdobozos meghívónk, melyet Odett és Lóránt számára készítettünk. A papriusz tekercsekre emlékeztetnek ezek szépen feltekert  hengerek, s szinte már látjuk magunk előtt a romantikus mesét: A Marrakeshi bazárban a herceg meglátja álmai hölgyét és követni kezdi az ékszer- és csemegeárúsok szövevényes labirintusában. A lány csak egy papirusz tekercset hagy maga után...ki tudja milyen titkot rejt... ? Izgalmas történet...:) A fotóinkon is ezt a hangulatot próbáltuk megidézni, hátha éppen a kedves Olvasók és Nézelődők beleszeretnek a storyba és a meghívó stílusába. A hosszúkás díszdoboz alapanyagában harmonizál a tekercsével. A grafika pedig egy faragványra hasonlít. Reméljük, más kedves Ifjú Párnak is elkészíthetjük majd és mások is annyra fognak neki örülni mint Odett és Lóránt. Szívesen készítenénk hozzá menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is, ha valaki ebben az egzotikus stílusban képzeli el az esküvői asztali dekort. A meghívó rendelési kódja: Marrakesh-01. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fánk-szerelem: díszdobozos meghívó amerikai fánkos stílusban

"A jó házasság olyan, mint a fánk: soha nem ér véget, hiszen kerek

és megédesíti a reggeleket."

Ezzel a bejegyzésünkkel folytatajuk a különleges meghívóink bemutatását és a trendi, rendhagyó esküvői témák ajánlását. Szinte mindenki imádja az amerikai fánkot, ezt a lyukas, édes, színes finomságot. Párhuzamot vontunk a fánkok formája és a karikagyűrűk alakja közt, és nem is oly meglepő módon egyezést találtunk:) Nyomban el is készítettük a képeken látható dobozos meghívót. Próbáltunk olyan design-t kialaktani, hogy hűek maradjunk pl. egy New York-i büfében kapható dobozos fánk külalakjához. A dobozban 2 kerek fánk alakú kártya va, ezekre kerül a meghívás és nászajándék ötlet szövege. Próbáltunk egy kis humort is belevinni, így készítettünk egy kör(fánk)diagrammot a "jó házasság hozzávalói" felirattal. Egy igazi fánkos dobozból pedig nem hiányozhat a zsírpapír, így mi is tettünk bele, mégpedig mintás, gyűrt stílusban. A meghívó mától rendelhető, rendelési kódja: U-M-99, az árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó szívvel, fahéjra tekert nászajándék ötlettel és jókívánság kalitka a Nagy Napra

Elkezdődött az idei munkánk, nem is gondoltuk volna, hogy már most  év elején ilyen sok Ifjú Pár kiválaszotta a  meghívóját...  A képeken látható dísztokos szív ablakos meghívókat a minap készítettük. Érdekessége és népszerűsége abban rejlik, hogy a kihúzható kártya mellett egy rúd fahéj is van a dísztokban. A fahéjra tekerjük a nászajándék ötletet tartalmazó kis cédulát. Ez egy nagyon igényes, szolid  és ízléses módja annak, hogyan is tudassa a rokonokkal a Pár, mit szeretnénk kapni nászajándékként. A meghívó a Love and Nature kollekciónk egyik darabja, mely tematikájában visszanyúlika természethez, mint az ember bölcsőjéhez. A grafika egy nagyon kedves jelenetet ábrázol: egy szív lombkoronájú fa alatt álló szerelmespárt. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-H/222, árát itt találjátok honlapunkon, klikk:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A meghívó grafikájával készítettünk jókívánság kalitkát is, amelyet az Ifjú Pár a Nagy Napon a főasztalon fog elhelyezni és a vendégek a kis cédulákra üzeneteket, felajánlásokat, jókívánságokat, áldásokat írhatnak. A kalitka is tőlünk rendelhető, és a hozzá tartozó rengeteg kis cédula. Ez egy modern változata a "vendégkönyvnek". Ráadásul sok fiatal pár  ""időkapszulaként"" szereti használni azaz a nagy nap végén lezárják a kalitkát és a benne lévő üzeneteket csak a 10. vagy 15. házassági évfordulójukon olvassák el...:)) Izgalmas "játék"!  A rendelhető kalitkák árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Esküvői meghívó Ed Hardy stílusban

Ed Hardy az USA kultikus szimbólumává vált. A különleges képi motívumoknak és színhasználatnak köszönhetően sajátos életstílust teremtett, amely hozzánk is megérkezett már évekkel ezelőtt. A "Vintage Tattoo" stílus rajongói között egyébként olyan sztárok találhatók, mint David Beckham, Madonna, Britney Spears, Robbie Williams.  Vad minták, színes motívumok, rózsák, koponyák és a Halálból gyakorta viccet csináló, annak fricskát mutató képi világ a divatba is betört.  Világszerte egyféle új "Rock 'n' Roll életérzést" terjeszett el. Vagy nagyon tetszik valakinek, vagy egyáltalán nem. Pont a stílus szélsőséges mivoltában rejlik a varázsa. Mi pedig mindenre fogékonyak vagyunk, úgyhogy mától megrendelhetitek tőlünk a képeken látható Ed Hardy stílusú esküvői meghívót. Mondanunk sem kell, hogy lázadó, tetoválás-rajongó, rockos stílusú, fekete humort bíró pároknak ajánljuk. Fanni és Beny volt az első pár aki ezt nálunk bevállalta, és nagyon örülünk neki, hogy meg tudjuk mutatni ezt az oldalunkat is, kicsit elrugaszkodni a hagyományos meghívó grafikáinktól. Ha valakinek a hippi-kisbusz helyett motor kellene a meghívóra, akkor le tudjuk cserélni motorra... A meghívó rendelési kódja Happy-G-827, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Botanical Design III. - Őszirózsás meghívó és kiegészítők

Mai bejegyzésünkben folytatjuk a Botanical Design kollekciónk bemutatását: ezúttal a csodás őszirózsás szettet hoztuk el Nektek. Tudtátok, hogy a Földön az őszirózsák (Asteraceae) az orchideafélék után a növények legtöbb fajt és a legtöbb nemzetséget számláló családja? Egy rendkívűl elterjed és jól alkalmazkodó növéncsalád, mely már 1,5 millió évvel ezelőtt meghódította a szárazföldet. Gyönyörű kerti fajtái pedig színpompás és dús virágaikkal örvendeztetnek meg bennünket minden ősszel. Mesés esküvői  virágkompozíciókat lehet alkotni belőlük. Így elkészítettük mi is saját kis őszirózsás szettünket, és ajánljuk mindazok figyelmébe akik vintage jellegű, vidéki hangulatú, romantikus, ugyanakkor különleges esküvőt terveznek. Valamint azoknak akik fontosnak tartják, hogy a meghívón és más kiegészítőn is megjelenlen az a virág, mely a dekorjuk fő alkotóeleme lesz.

A csipkés őszirózsás  meghívó:

Már-már védjegyünknek számít, hogy az általunk készített meghívók mindegyikében van egy kis ""esszencia""...egy pici különlegesség, egy apró báj, amitől szó szerint "dreamflowers"-es lesz. Ennél az őszirózsás fényképes meghívónál a külső valódi csipkeborítást emelnénk ki elsőként. A csipke mint textil gyönyörűen fed, áttetsző, sejtelmes, izgalmas. A meghívóra nézve nekünk eszünkbe jut egy csipkefüggönyös kastélyablak, melyen átnézve  a kertben nyíló őszirózsa sziluettje látszik...  A meghívó belső részén a sarokban pedig igazi préselt növényke, egy miniatűr őszirózsa és páfránylevél látható. Hölgyeket emlékeztetheti a Nagy Ő-től kapott első kedves kis virágra, melyet kipréselve örökké megőrzünk emlékkönyvünkben... Rengeteget kutattunk hogy szert tegyünk végre száz meg száz ilyen mini préselt kis növényre, hogy bárkinek el tudjuk készíteni bármilyen darabszámban ezeket a romantikus meghívókat. Rendelési kódja: NAT-L-RZS/09 , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Menükártya és sütibe tűzhető ültetőkártya:

Egyre elterjettbb az a szokás, hogy minden vendég elé tesznek egy étlapot, amit akár emlékbe is elvihet haza. Ennek elegáns formája az egyszerű kártya, amit a tányér mellé vagy tányérra helyeznek. Az őszirózsás menüt tortacsipkével borítottuk, így nagyon hangulatos lett és felidézi a romantikus vidéki kisvendéglők atmoszféráját. A sütibe tűzhető ültetőkártya pedig igazi bravúros megoldást jelent azok számára, akik nem szeretnének hagyományos háromszög alakút rendelni. Mint látjátok, akár egy kókuszgolyóba is beletűzhető, és annyria csalogatja a vendégeket, hogy nem is kell bonyolultabb dolgon törnötök a fejeteket, kókuszgolyó minden lagziba dukál, receptjét megtaláljátok lentebb a képek alatt.  A pálcikás ültetőkártya és a menükártya árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Mini pálinka köszönetajándék őszirózsás üvegcimkével, névre szólóan:

Italocskát adni köszönetajándékként mindig elegáns dolog. Szép kis üveg egy igényes kis cimkével, névvel ellátva, örök emlék.  A minőségi gyümölcspálinkát  nagyon sokan szeretik. Ráadásul az üveg így ültetőkártya helyett is használható. De kérhetitek úgy is, hogy  csak a menyasszony és vőlegény nevét nyomtassuk a cimkékre.  Csinos kis karcsú üveg, mely uraknak, hölgyeknek egyaránt adható és az ünnepi asztalon nagyon szépen mutat ezzel az őszirózsás cimkével. Bármilyen méretben tudunk öntapadós cmikéket készíteni akár fotóval is. Érdeklődjetek e-mail címünkön ha ilyesmire lenne igényetek: dreamflowersdesign@gmail.com

 

Valódi préselt növényke a meghívóban...igazán romantikus részlet

Indamintás strasszos díszdobozos meghívó - hot pink szalaggal

TREND ELŐREJELZÉS AZ ÚJ ESKÜVŐI SZEZONRA (1. rész)

 

Még szinte le se zárult az idei esküvői láz, máris itt kopogtatnak az új menyasszonyok és vőlegényeik. Lelkesek, gyönyörűek, és izgatottan várják mit ajánlunk nekik az új szezonra, milyen szépségekből válogathatnak majd? Tehát jó szokásunkat megtartva már most elkezdjük bemutatni az új évad legszebb és legtrendibb termékeit, így biztosak lehettek benne, hogy nem maradtok le semmiről, már most lehet nézelődni és akár rendelni is, mert minden elérhető, minden alapanyag készleten van, örömmel vetjük bele magunkat a szép tavaszi lagzikra való készülődésbe... Kövessétek a Blogot mert hétről hétre hozzuk a meglepetéseket!

Kis bevezetőnk után lássuk tehát a mai újdonságunkat! A díszdobozos meghívók az igényes, elegáns esküvők hírnökei, varázsuk abban rejlik, hogy közvetítenek egyfajta luxus életérzést, ajándék-jelleget, részletgazdagságot. Az új szezonban gyönyörű csillogó strasszokkal és kacskaringós mintákkal díszítjük majd őket. A képen látható meghívók halványbarna indás grafikáját jól kiegészíti az élénk hot pink szaténszalag. Ezesetben a finom halványabb árnyalatokat kiegészítjük egy forróbb, vibráló színnel, ezáltal megteremtünk egy ízléses összképet. Azoknak ajánljuk ezt a meghívót, akik szeretik a részletgazdag grafikát, a vidám, burjánzó növényi mintákat, melyek a tavaszt és a túláradó életörömöt jelképezik. A meghívó rendelhető bármilyen színű inda mintával, akár a képen látható halványbarnával, akár almazöldtől kezdve, bordó, lila stb...bármilyen jöhet:) A termék rendelési kódja: U-B-499-halványbarna. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Hot pink meghívó - csak a legforróbb szerelmeseknek!

A hot pink mindenidők egyik legnépszerűbb esküvői színe, és sok sok lány álma, ha az esküvői csokrot, koszorúslányruhát vagy akár cipőt tekintjük. Miért ne legyen tehát a meghívó is hot pink? Gyönyörű intenzív szín, a hófehér  vagy az ekrü csodás kiegészítője és bizony a szerelem színe is, mert ennél rózsaszínebben már nem lehet látni a világot, reméljük ezt az Olvasóink is érzékelik a fotóink révén... :) Ezt a szépséges meghívót mindenkinek ajánljuk, aki egyszerűbb, borítékban elküldhető értesítőket szeretne. Az idézet, a szöveg egy kivehető betétlapra került, melyet egy pauszpapírból készült "zseb"-ből lehet kihúzni. Páran már mondták, hogy van ennek a meghívónak valami varázsa...lehet hogy a színe, lehet hogy a kacskaringós növényi minta az elején...Mindenesetre egyértelmű hogy ez egy nagyon vidám és pozitív szín, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és bárki a kezébe veszi ezt a kis masnins kártyát, nagy örömmel fogka várni a Nagy Napot. A termék rendelési kódja: R-799-11- pink. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos tea köszönetajándék - Ültetőkártya helyett

Nagy divat mostanság az ültetőkártyát és  a köszönetajándékot összevonni, így mi is törekszünk arra hogy ezt figyelembe véve a lehető legpraktikusabb költséghatékony megoldásokat ajánljuk Nektek. Új termékünk a képeken bemutatott díszdobozos tea köszönetajándék, amely rendgeteg szép romantikus vagy jópofa vidám grafikával rendelhető nálunk. Minden dobozka csillogó kartonból készül, egyenként feliratozzuk őket a vendégek nevével. 2 db gyümülcstea filtert tartalmaz, melyek zsinórján szivecske van. Nagyon jól mutatnak a tányérba téve, vagy egy pohárnak támasztva...tényleg izgalmasabb megoldás mint egy hagyományos ültetőkártya. Ha nálunk rendelitek meg az esküvői meghívótokat és szeretnétek, hogy aköszönetajándékon is a meghívó grafikája szerepeljen, akkor természetesen megoldható, ezekre  adobozkákra is rá tudjuk szerkeszteni a meghívó mintázatát így egységes lesz a szettetek. Mit szóltok ezekhez a vidám molyolygós rajzos -emberkés grafikához? Aranyosak nagyon, minden vendégnek jó kedvet csinálnak. A termékek fotózásához SMILE-islert használtunk... Ha megtetszett Nektek ez a süti, (( házias Menyasszonyok előnyben !!!))akkor elkészíthetitek a képek alatt található recept alapján, és majd tegyétek ki a köszönetajándék dobozok mellé a tányérba...garnatált siker!!!  A bemutatott díszdobozos teák rendelési kódjai: TA-2014-600/ 601/ 602, árukat megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Belépőjegy stílusú meghívó kulcs dísszel

A héten legyártott termékeink közül ezek a különleges és rendhagyó jegy formájú meghívók voltak a kedvenceink. Szabina és László számára készítettük őket, romantikus stílusban, fekete-fehér -pink színvilágban megálmodott esküvőjükre. A téma, és a dekor fő motívuma a KULCS lesz. Így fémből készült mesés kulcs díszekkel tettük még izgalmasabbá ezt az egyébként sem mindennapi meghívót. Tudjátok mit jelent a kulcs, mint szimbólum? És, hogy hogyan kapcsolódik az esküvőhöz? Eláruljuk! A kulcs = titok. Jelképezheti az esküvőre várt vendégek számára készített meglepetést, a rendezvény titokzatos programját, amiről csak annyit szabad tudni: fergeteges buli lesz - csak az léphet be akinek van kulcsa hozzá (azaz V. I. P.). Az Ifjú pár számára jelképezi egy Új élet kezdetét, a kaput, ami szintén titokzatos, nem tudni mit rejt majd, ha belépnek együtt. Mivel  a kulcs gyönyörű és fényes, ezért biztos, hogy valami nagyon jó dolog vár rájuk, nem más mint  a Boldogság! Emellett a kulcs lehet a Megoldás, és  a helyes út választásának jelképe: a menyasszony és vőlegény a házasságkötés után együtt és egymás életét megkönnyítve, probémáit megoldva halad tovább az úton. De írjunk pár szót magáról a belépőjegyről is!! Szabináék szerettek volna egy levágható kis részt, egy kis válaszkártya szerűséget, amin a meghívottak nyilatkozhatnak, hogy milyen menüt szeretnének a lakodalomba. Mivel náluk ngyon sok a vegetáriánus a családban, ezért egyértelmű volt, hogy vega és húsimádó menüből lehet választani. Ez egyébként nagy létszámú esküvőnél jól jöhet, mert  a kis leválasztott kártyákat az Ifjú pár begyűjti és könnyebben összesíteni tudja, melyik menüből hány főre rendeljenek :))) Összességében egy nagyon jópofa de ugyanakkor elegáns és romantikus belépőjegyet terveztünk, és mindenkinek ajánljuk, főleg ha szeretnétek eltérni a hagyományos meghívóktól. A bemutatott termék rendelési kódja: 5-56, árát honlapunkon találjátok a "Romantikus meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Díszdobozos köszönetajándék hölgy vendégeknek - Vintage esküvőre is ajánljuk!!!

Mindig felmerül a kérdés, hogyha a férfiaknak mini likőrt, pálinkát vagy bort ad az ifjú pár köszönetajándékként, akkor mit kapjanak a hölgyek, amely igazán nőies, csajos, trendi? A képeken látható magenta színű exkluzív díszdobozkáink abszolút jó megoldásnak tűnnek! Hiszen gyönyörű csokoládét rejtenek, mégpedig egy hölgy domborműve látható minden ovális kis csokiszeletkén. Kicsit antik hatású a csoki, így kivállóan illik a mostanában igencsak divatos nosztalgikus "vintage" stílusú esküvőkhöz. A dobozkák belsejét felirattal látjuk el, szerepelhet benne az ifjú pár neve és a köszönet szövege, de akár kívülre is tudunk nyomtatni rá, mégpedig a vendég nevét, így ültetőkártyaként is használható. A csokikat egyenként celofáncsomagolással látjuk el, a doboz külsején lévő szalaggal összhangban díszítjük. A képen látható dobozkákat Nikolett és Attila magenta színvilágú esküvőjére készítettük a hölgy vendégeik számára. A dobozka egyébként bármiylen színben rendelhető, így a dekorációtokhoz teljes mértékben hozzá tudjátok igazítani. A bemutatott csokit tartalmazó doboz rendelési kódja CBD-P-55/magenta, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő II. : A strasszköves cseresznyevirágok varázsa

A ""sakura"" szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Évszázadok óta ünnepként tartják számon, mikor tavasszal elborítja a fákat a hófehér vagy világos rózsaszínű sziromtenger. Csak pár napig virágzik . A japánok sakura időszakát kiemelt - ünnepi- eseményként kezelik, ez az ún. ""hanami"". A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk. Az első bimbóktól (kaika) a teljesen kinyílt virágig (mankai) nagyjából egy hét telik el, és egy újabb hét múlva már le is hullnak a szirmok – vége a varázslatnak. Japánban a természet múlandóságát jelenti, hiszen a virágzás oly rövid idő alatt lezajlik. E mulandóság emlékezteti az embert arra, hogy boldogabban, vidámabban élje napjait, ne sietesse az amúgy is rohanó időt, és lássa meg a mindennapi apró csodákat. Tehát a cseresznyevirágzás témája gyönyörű, nem csoda hogy évszáadok óta megihlette a művészeket, és most bennünket is. Cili és Zoli különleges cseresznyevirágos meghívóit aprócska virág alakú csillogó pink strasszkövekkel díszítettük, aprólékos munkával. Ezek az egyszerű, de mégis kedves kártyás meghívók 2 lapból állnak: a kisebb fedőlap szalaggal átfűzve beborítja a nagyobbat, melyen a szöveg olvasható. Megrendelhető türkiz színben is. A bemutatott pink változat rendelési kódja: NAT-L-V/82, árát a honlapunkon találjátok, a 'Nature and Love' meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fagyi alakú esküvői meghívók

Az elmúlt időszakban sem volt hiány extrém és egyben szívmelengető felkérésekben. Készítettünk már alma alakú meghívót, hajó alakú meghívót, lepkeházas meghívót, és most végre felkérést kaptunk fagyi alakú meghívó megalkotására is. Az Ifjú pár, Hannus és Tibi életében a fagyi kulcsszerepet játszik, hiszen közös vállalkozásként fagyizót üzemeltetnek, és megismerkedésük is a fagyihoz köthető, így nem is volt kérdéses, hogy az esküvői meghívójuk is fagyis lesz. Teljes mértékben ránk bízták a meghívó megálmodását és kivitelezését. Csupán annyi kérés volt, hogy legyen rajta masni és postázható formájú legyen, hogy a távoli rokonoknak levélben el tudják küldeni. A végeredményt a fényképeken láthatjátok... A menyasszony és vőlegény egy-egy aranyos kis fagyigömbként jelenítettük meg, a fiú fagyi megszeppenve csokornyakkendővel - ahogy az a vőlegényekhez illik:)))))) A tölcsér alkotja a meghívó tokját, amit dombormintás kartonból készítettünk, a 2 nevet kis cédulával masnival felfűztük a tölcsérre. Az Ifjú pár beszámolója szerint extra sikert aratott, "elolvadtak tőle mint a fagyi" tehát minden meghívott odavolt érte.  Szóval ismét megérte, hogy annyi időt és precíz munkát  szenteltünk az elkészítésre. Minden olyan bevállalós fiatal párnak ajánljuk ezt a vidám, jópofa meghívónkat, akik szeretik a FAGYIT, a nyarat, az extrém esküvőket, akiknek az első randija vagy megismerkedésük köthető a fagyihoz, jégkrémhez valamilyen formában. Erre a meghívóra is garantáltan emlékezni fog mindenki, és ez a lényeg, nem? A meghívó rendelési kódja Happy-20-300, az árát a honlapunkon találjátok a 'Vidám meghívók' kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dobozos meghívók csipkével és fecskékkel

Az október számunkra azért csodás és izgalmas időszak mert rengeteg újdonsült, boldog szerelmes pár keres bennünket  e-mailekkel és hívásokkal tavaszi esküvőjük kapcsán. Számukra az ősz nemhogy az elmúlást hanem a szervezést, egy új élet  előkészítését jelenti. Már keresik a tavasz színeit, tervezik a dekorációt, az esküvő tematikáját. Éppen ezért mi is készülünk az újdonságokkal, és mai bejegyzésünk is egy kis kedvcsináló ehhez az elragadó kis dobozos meghívóhoz. Idén sajnos már nem látunk fecskéket, de gyorsan eltelik a néhány zordabb hónap, és ismét visszatérnek hozzánk.  Tehát a tavaszi esküvők gyönyörű motívuma lehet a meghívón látható szerelmes fecskepár. A dobozkát díszítő csipke -mint az esküvői ruha szimbóluma-,  és a meghívóba nyomtatott fényképetek gondoskodnak arról, hogy egy igazán egyedi és szívmelengető ajándék válljon a dobozkából. Extraként megemlítjük, hogy a meghívóba belefér a nászajándék tipp versike is... Reméljük sokak szívének lesz kedves ez a termékünk is. Rendelési kódja NAT-L-F-60009/5, árát honlapunkon találjátok, klikk a a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó fa díszítéssel

Szeptemberi esküvőre készítettük a képeken bemutatott különleges fa díszítéses meghívókat. A dísztokban két kivehető betétlapot találunk, az egyiken kedves, romantikus grafika tűnik fel: egy szerelmes pár sziluettje a virágzó fa alatt. Ez az a meghívó ami minden évszakhoz illik, legyen szó tavaszi, nyári vagy akár őszi esküvőről. Ugyanis a virágzó és leveles fa, mint szimbólum, a természet változását jelképezi, s ezáltal a szerelem kibontakozásának és virágzásának is méltó képviselője. Ajánljuk azoknak a pároknak a figyelmébe, akik szeretik az erdő csendjét, a fák árnyékát, a közös romatikus kirándulásokat és megismerkedésükben és kapcsolatuk alakulásában is nagy szerepelt játszik a természet. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-F6000/1. Az árát megtaláljátok honlapunkon, a "Love and Nature kollekció"  termékei közt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukorka köszönetajándék rózsás üvegfiolában

A mentolos cukorkát felnőtt és gyermek egyaránt szereti, így igazán kedves kis köszönetajándék lehet, főleg ha olyan gyönyörű csomagolásban van, mint ahogyan azt a képen látjátok. Egy kedves egri fiatal pár számára készítettük ezeket a cukorkás üvegfiolákat, mindegyiket névvel ellátva, így ültetőkártyaként is használhatták. Az üvegcséket pink színű rózsadísszel zártuk le, ezáltal nagyon elegáns, kifinomult lett ez a kis ajándék, ráadásul gyönyörű dekorációs kiegészítő is egyben mert nagyon mutatós -- feldob bármilyen terítéket. Tehetjük a vendégek tányérjába, vagy szalvétájára de beleállíthatjuk egy szebb pohárba is. Rengeteg színben redelhető nálunk, a képen látható rendelési kódja: Üvegfiola-01-pink, a színválasztékot és az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű fényképes meghívó kétféle szalaggal - Akár jövőnyári esküvőkre is ajánljuk...

Igazi forró nyári napok előtt állunk, így mivel mással is indíthatnánk ezt a hetet, mint legújabb termékünkkel, a "Hot Pink" színben pompázó fényképes meghívónkkal. Titkon bevalljuk, már azoknak is szeretnénk kedvezni, akik esetleg a jövő szezonban tervezik az esküvőjüket, és szeretnének egy igazi trendi meghívót. Itt a gyönyörű nyár, lehet készíteni a szebbnél szebb jegyesfotókat, melyeket aztán nagy örömmel fogunk rászerkeszteni a szép meghívótokra! Fényképes meghívót adni mindig személyes és kedves dolog, nagyon jó néven veszik a családtagok, barátok. Kiteszik a polcra nézegetik, fényképalbumba rakják . A legfrissebb trend előrejelzések szerint a modern formák soha nem látott mennyiségben köszöntenek be az új esküvői szezonba, így fényképes meghívó kollekciónkban is bőven találtok trendi darabokat (a kollekció honlapunkon látható: www.dreamflowers.sokoldal.hu) Szerencsére a pink-fekete-fehér vagy simán fekete-fehér dekoráció kedvelőinek tábora is évről évre nő, így az ő figyelmükbe ajánljuk legújabb modern gyűrűpárnánkat is, melyet az utolsó képen láthattok és szintén rendelhető. A meghívó rendelési kódja: M-D-88/222. A gyűrűpárna rendelési kódja: 13-GYP-01. Árakat a honlapunkon láthattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fák, virágok, madarak és szerelem - Három különleges meghívó

3 különlegességet mutatunk ma be a hozzánk látogató Ifjú pároknak. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk 3 gyönyörű darabbal bővült. Minhárom a legújabb divat szerinti dísztokos- kivehető kártyás formátumú és természetesen a kollekció fő jellegzetességeit, azaz a természetből vett motívumokat hordozzák. Hasonlóak, mégis 3 különböző stílusban készítettük, hogy bárki magáénak érezhesse bármelyiket, legyen szó modern vagy hagyományosabb esküvői témáról. Az alap díszítőelem mindháromnál a fa. Biztosan olvastatok már valahol róla, hogy a fa mint szimbólum szorosan összekapcsolódik az élettel (pl. életfa), a boldogsággal. Gyökerei mint a szeretet, mélyre törnek, a fa szerelemhez hasonlóan növekszik, virágzik, termést hoz. Megéli az emberi életre jellemző változásokat, és nem utolsó sorban a belőle készült bölcső az emberi lét kezdetének jelképe. Egyszóval szeretjülk a fákat, és ha Ti is szépnek találjátok a fákat övező szimbólumvilágot, akkor ez a kollekció Nektek készült. Csillogó gyöngyházas és csillogó csokoládébarna kartonok kombizációját használtuk, és 3 divatos kontrasztos szín, a pink, a barna és a fehér alkotja a színvilágot. A meghívók rendelési kódja (a képek szerint felülről lefelé haladva):

- madárkás-kalitkás: NAT-L-F8000/3

-egymást ölelő szerelmespár/hibiszkuszvirágos NAT-L-F7000/2

- fa alatt álló szerelmespár NAT-L-F6000/1

A meghívók árait megtaláljárok honlapunkon a 'Love and Nature' meghívó kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Marocco Design VI. - Pink damaszkuszi mintás dísztokos meghívó

Mai bejegyzésünkben egy új és rendkívül divatos meghívónkat mutatjuk be Nektek. Biztosan felfigyeltetek rá, hogy az utóbbi időben a lakberendezés és divat terén is hódít a gazdag díszítőelemekkel rendelkező damaszkuszi formavilág, és a damaszk mintázatok. Ezeknek a mintáknak kétségtelenül antik hangulatuk van, és kitűnően kiegészítik a modern minimál formákat, és talán ebben is rejlik nagyszerűségük és népszerűségük. A képen látható meghívónknál is ugyan ez a helyzet. A minimálnak nevezhető négyzetes dísztokos meghívó-formátumot felpezsdítettük ezzel pink színű sűrűn kacskaringozó mintázattal. A dísztok közepére egy szép gyöngyös szatén hibiszkusz virágot tettünk, amely teljes mértékben passzol a mintához, hiszen a virágok szirmainak formája megegyezik a szatén hibiszkuszéval. Reméljük elnyeri a tetszését azoknak az ifjú pároknak, akik eldöntötték hogy virágba borítják az egész esküvőjüket. A meghívó rendelési kódja: 513-marocc/pink. Árát és megrendelésének menetét megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó szív alakú fával és fahéjra tekert nászajándék tippel

A "Love an Nature" fantázianevű meghívó kollekciónk soron következő darabját mutatjuk be ma nektek. Ez a dísztokos, szív ablakos esküvői meghívó valami miatt eszünkbe juttatja a Kis herceg c. regényt, - talán az illusztráció miatt asszociálunk rá,- mindenesetre a meghívó grafikája egy egyszerű kedves jelenetet ábrázol. Egy fiatal párt, akik fogják egymás kezét, és egy szív alakban meggörbült fa mellett állnak...akár egy másik bolygón is lehetnének. A meghívó szövegét egy szalag segítségével húzhatjuk ki a dísztokból, és a tokban találunk még egy fahéjra tekert pauszpapírt is, amin a nászajándék ötlet/pénzkérő vers olvasható. Ez tényleg szolid és elegáns formája a pénzkérő vers elhelyezésének a meghívóban! Az alapanyagok: csillogó gyöngyházfényű karton, magenta és barna szatén szalag, fahéj és pausz papír. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-H/222, az árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, a "Love and Nature" meghívó kollekció menüpont alatt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink indamintás meghívó és lámpás alakú menükártya - ELKÉSZÜLTEK

Ez a bejegyzés szorosan kapcsolódik az előzőhöz. Az ott bemutatott esküvői meghívó újdonságunk (rendelési kód:R-799-11-pink), a gyönyörű hot pink indamintás meghívó máris gazdára talált. Orsi és Laci számára készítettünk belőle szép számmal a július végi esküvőjükre. Sok boldogságot kívánunk Nekik és köszönjük a megrendelést. És ha már fényképeztük ezeket a szépségeket, jó alkalom adódik hogy bemutassuk másik új termékünket a lámpás alakú menükártyát. Mint láthatjátok, csillogó barna kartonból készül, és 2 oldalát (a kis ablakos oldalakat) áttetsző pausz papírból készítettük, így ha leveszitek a tetejét és beletesztek egy LED mécsest, akkor gyönyörűen átvilágítja a lámpást. (Mindig ügyeljetek rá, hogy LED mécses kerüljön bele, mert az teljesen veszélytelen, nem úgy mint az igazi!!!) A másik két oldalán szerepel a menü és az italválaszték. Bármilyen színösszeállításban el tudjuk készíteni, tehát bármelyik, a honlapunkról kiválasztott meghívóhoz meg tudjuk tervezni a lámpást!!! Érdemes érdeklődni nálunk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com). Annál is inkább mert ha megnézitek, ez a menükártya már önmagában is gyönyörű dekorációs elem, akár kör alakú asztalra teszitek majd őket, akár hosszú asztalokra, mindenhol jól mutat majd, főleg ha estefelé már belekerülnek a LED mécsesek. Igazán romantikus hangulatot fog teremteni! Magassága 28 cm! A lámpás árát megtaláljátok honlapunkon a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában, rendelési kódja: Lámpás-01-pink, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű inda mintás romantikus meghívó

Az évek során örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon sok ifjú pár vonzódik a kacskaringós növényi mintákhoz, nagyon szeretitek az indák és virágok összefonódó grafikáit Így ebben a szezonban, jópár szép meghívót készítettünk Nektek ilyesfajta mintázatokkal, annál is inkább mert idén az egyik jelmondatunk a "Szerelem és természet...". A képen látható elegáns betétlapos meghívó különlegessége is a növényi mintában rejlik, amit a meghívó tokjára nyomtattunk. A meghívó alapja csillogó pink és csillogó fehér karton, a tok áttetsző pauszpapírból készül és "hot pink" színű selyemszatén szalaggal díszítettük. A meghívó rendelési kódja: R-799-11-pink. Az árát megtaláljátok honlapunkon, a "Romantikus meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó pink és narancssárga menüháromszögek és ültetőkártyák

Mónika és Richárd májusi esküvőjére készítettük a képen látható csillogó menüháromszögeket és ültetőkártyákat pink és narancssárga szalag díszítéssel és nyomtatással. A kártyákat úgy díszítettük, hogy a hölgyekére pink színű masnit tettünk, az urakéra pedig narancssárgát. A menüháromszög asztalszámként is funkcionált. Ezek a menük és ültetők akár természetes, akár mesterséges megvilágítás mellett is gyönyörűen csillognak a gyöngyházfényű karton alapanyagnak köszönhetően. Különösen ajánljuk tavaszi és nyári esküvőkre. A pink és narancssárga színpárosítás idén vált slágerré, és biztosak lehetünk benne, hogy az új szezonban is sokan választják majd, hiszen egzotikus és nem utolsó sorban a boldogságot és az életigenlést sugározza. Mónikának és Richárdnak ezúton is sok boldogságot kívánunk és köszönjük a megrendelést. A képen látható menü és ültetőkártya megrendelhető nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, rendelési kódja BLG-T/1-pink-narancs, pontos árajánlatot a fenti e-mail címen kérhettek tőlünk. Szeretettel várunk mindnkit honlapunkon is ahol rengeteg szép menükártya, ültetőkártya vár még Rátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó pink inda mintával

Nagyon örülünk neki, hogy a díszdobozos pausz tekercs meghívóink töretlenül tartják népszerűségüket, így arra ösztönöznek bennünket, hogy újabb és újabb grafikákat tervezzünk rájuk. A héten elkészültek  Klaudia és Zoltán meghívói is, melyeket örömmel be is mutatunk ezeken  a szép fényképeken. A növényi indák sűrűn kacskaringósan szövik át a csillogó gyöngyházfényű díszdobozt, ezáltal titokzatos, mesebeli lesz az egész hangulata ennek az elegáns formatervezésű meghívónak. Igazi meglepetés ajándékdobozka. A pink üde színárnyalata pedig frissé, modernné teszi. Klaudiával is azt beszéltük, hogy egy ilyen szép meghívót mindenki megtart emlékbe, akár egy szuvenírt, ezért is érdemes ezt a díszdobozos variációt választani. Sok boldogságot kívánunk Klaudiának és Zolinak, és jó szervezést a továbbiakra. Ha bárkinek megtetszett a képen látható meghívó, a  JN-013/pink rendelési számra hivatkozva tud érdeklődni nálunk e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com). Igazából bármilyen színben elkészíthető. Az árát, megrendelés menetét a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukrozott mandulás köszönetajándék dobozka és menü kártya cseresznyevirággal

Biztosan emlékeztek még Lilla és Péter pink-barna színű cseresznyevirágos meghívójára, amit korábbi bejegyzésünkben mutattunk be, és talán az egyik legnépszerűbb termékünkké vált azóta. A rendelési toplistán az első 5-ben van benne:) Most pedig itt van Lilláék csodaszép névre szóló köszönetajándéka és menüháromszögei. Kérésükre minden egyes cukrozottmandulás dobozkát névvel láttunk el, így ültetőkártyaként is használhatták őket. És persze így sokkal személyesebb is az ajándék. A menüháromszög 3 oldalán foglalt helyet a menü, az italválaszték és az asztalszám is - ez szintén nagyon praktikus megoldás. A dobozkákat és a menüket is szaténszalaggal díszítettük, természetesen az idei év slágerszínével, amely nem más mint: a pink! Nem lehet és nem is tudjuk megúnni ezt a színt, hiszen annyira vidám, vibráló és annyira illik az esküvő hangulatához. Öröm volt elkészíteni ezt a sok szép terméket, külön köszönet Dobos Andreának (Rábaparti Panzió, Győr) aki segített Lilláéknak rátalálni a honlapunkra és választani a kínálatunkból. Ha Ti is szeretnétek hogy készítsünk Nektek ilyen szép esküvői asztali kiegésztíőket, várjuk rendeléseteket a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A képeken látható menü és köszönetajándék árát a honlapunkon láthatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet alakú köszönetajándék doboz pink-fekete szalaggal

Lassan egy éve már, hogy bevezettük termékeink közé a tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkákat. Hamar népszerű lett, hiszen már önmagában is nagyszerű dekorációja egy ünnepi asztalnak. Judit és Karcsi dobozkáit egyedi kérés alapján pink-fekete-fehér színösszeállításban készítettük el. A fekete és pink színű szatén szalagok váltják egymást a tortaszeleteken, így az egésznek nagyon vidám és divatos összhatása lett, annak ellenére hogy a fekete szín nem tartozik a klasszikus esküvői színekhez. De látjátok, kiegészítőként használva, milyen fantasztikus is tud lenni a fekete!!! És hogy mi még a nagyszerű ezekben a dobozkákban? Hogy nálunk minden ilyen tortaszelet doboz névre szól!!! A neten itt-ott megjelenő hamisítványokkal szemben mi az összes dobozkát névvel látjuk el, mint ahogy látjátok a képeken is. Ez azért jó, mert így ültetőkártyaként is funkcionál. Nem csak cukrozott mandulával és csoki bon-bonnal rendelhető meg tőlünk, hanem akár üresen is. A dobozka mérete lehetővé teszi hogy bármilyen otthon sajátkezüleg készített ajándéktárgyat bele tudjatok helyezni. Judit elárulta hogy ő pl. saját maga varrt szív alakú pink színű kulcstartót fog a dobozokba tenni. Szóval bármit beletehettek az a lényeg. A képen látható dobozokat gyakorlatilag bármilyen színben el tudjuk készíteni igény esetén. Rendelési számuk: T-Z-BL-01 pink/fekete. Az árukról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Divatos sötétlila színű csillogó betétlapos meghívó

Mindenki örömére, elkészültek Renáta és Laci csillogó különleges meghívói, amelyek az idei év egyik legdivatosabb színösszeállításában pompáznak. A sötétlila és pink igazi telitalálat, de nem csak a szín teszi különlegessé hanem a meghívó formája is. Kinyitható betétapos meghívóról van szó, amely hasonlít egy elegáns női irattáskára, vagy színházi táskára. A belsejében a meghívó szövegét szintén csillogó gyöngyház kartonra nyomtattuk, és ráhajtható áttetsző pausz papírral borítottuk, amelyen az fjú pár neve szerepel. Sok boldogságot kívánunk Renátáéknak, reméljük minden vendégnek tetszik majd ez a nem mindennapi design meghívó. A meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. A rendelési kódja: H-832-A. Az áráról honlapunkon találtok informáci, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern fényképes legyező meghívó pink-ezüst színben

A héten elkészítettük Kata és Zoli modern fiatalos legyező meghívóit is. Színválasztásuk a hot-pink és ezüst kombinációra esett, aminek mi is nagyon örültünk, mert a hagyományostól kicsit eltérő színösszeállítás, és nagyon feldobta az egyébként minimal stílusú meghívót. A legyező első lapjára került Katáék fényképe. A második lapon az idézet, a harmadik lapon a meghívás, a negyediken pedig a program szerepel. A négy lapot csodaszép szalagokkal kapcsoltuk össze. A vibráló hot-pink és a csillogó ezüst szalag  gondoskodott arról hogy igazán "trendi" legyen a meghívó megjelenése. Íme ez is egy nagyon jó példa arra, hogy érdemes bevállalni az erőteljes, kontrasztos színeket, mert fergetegesen divatos lesz a végrerdmény. Katának és Zolinak köszönet a megrendelésért, öröm volt nekik készíteni a meghívókat. A képen látható pink ezüst legyező meghívó megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Rendelési kódja: M-D-22/pink-ezüst. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkn tájékozódhattok, ahol megtaláljátok a terméket más színösszeállításban is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Karikatúrás ültetési rend és asztali szett pink-fekete színben

Nagyon vártuk már, hogy elkészíthessük ezt a bejegyzést. Kata és Sanyi, - egy rendkívül kedves és előrelátó Jegyespár - már egy évvel ezelőtt felvette velünk a kapcsolatot az esküvői meghívók és asztali kiegészítők megrendelése kapcsán. Korábban már bemutattuk kedves és vicces kis esküvői meghívójukat, amin saját karikatúrájuk szerepelt, most pedig íme a többi termék, amelyet megrendeltek tőlünk. Dekorációjuk pink-fehér és egy kis fekete színösszeállításban fog pompázni, így mindent ebben a színösszeállításban terveztünk. Rendeltek tőlünk ültetési rendet (ültetési táblát) valamint ételkártyákat a svédasztaljukhoz, divatos pausz papír menüt, koktállapot, asztalszámokat és szék alakú dobozos köszönetajánédkokat. Mindet persze a humoros karikaturával ellátva. Igazán egyedi lett minden termék, sok munkánk van benne. Katáék egyébként külföldről szervezték Magyarországi esküvőjüket, ami nem éppen könnyű feladat, de örülünk hogy segíthettünk és nem felejtük el őket! Sok boldogságot kívánunk nekik. Ha bárkinek kedve támad ilyesfajta karikatúrás szettet rendelni tőlünk, nyugodtan érdeklődjön nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen az árakról és az elkészítséről. Tulajdonképpen a legontosabb hogy készíttessetek magatokról egy szuper karikatúrát, küldjétek el nekünk, és mi bármely színvilágban meg tudjuk alkotni a képen szereplő termékeket.

Új díszdobozos pausz tekercs meghívók a kínálatban! - A lila és a pink diadalma:)

Örömmel értesítünk minden kedves meghívó után nézelődő Ifjú Pár, hogy mától megrendelhető nálunk a képen látható 2 exkluzív diszdobozos pausz tekercs meghívó is! Idén a lila és a pink szín ismét közkedvelt az esküvői színpalettán így reméljük felcsillant a szeme a fotók láttán minden kedves érdeklődőnek, aki e két szín valamelyike mellett döntött. Természetesen a díszdobozok a -tőlünk már megszokott- minőségi csillogó kartonból készülnek, és a szintén nagy kedvenc: a "kacskaringós inda minta" díszíti őket. A meghívók rendelési kódjai: JN-012/orgonalila és JN-013-pink. Az áráról ésa megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www. dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű dobozos meghívó lime zöld szalagal

Ezt a blogbejegyzést Anitának és Lacinak küldjük Ceglédre, egyik legkedvesebb ifjú párunknak akiknek örömmel valósítottuk meg a kívánságát, miszerint pink színű dobozos meghívót szerettek volna élénk lime-zöld szalaggal. Nagyon örültek neki amikor kézhez kapták és külön köszönettet mondtak ami nagyon jól esett nekünk, - iylenkor tudjuk - nem hiába dolgoztunk. Idén a pink és a lime -zöld színpárosítás az egyik legdivatosabb színösszeállítás az esküvői dekorban, így Anitáék egy rendkíül trendi meghívót tudhatnak magukénak. A meghívó szerepel a honlapunkon is (www.dreamflowers.sokoldal.hu) eredetileg pink színű szalaggal, de gyakorlatilag a zöld, a hófehér, sőt...még a trópusi narancssárga szalag is nagyon jól mutat rajta úgyhogy nyugodtan kérhető ezekkel a színekkel. A meghívó rendelési kódja R-99- 08, áráról és megrendelésének menetéről honlapunkon tájékozódhattok, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cseresznyevirágos díszdobozos meghívó -TAVASZKÖSZÖNTŐ:)

Idén az első gyönyörű tavaszi hétvége volt a mostani...VÉGRE! Mi mással is köszönthetnénk a tavaszt, mint Lilla és Péter csodaszép cseresznyevirágos meghívóival, amit hétvégén készítettünk el. Mint látjátok, csokoládébarna csillogó kartonból készítettük a meghívó dobozát, és pink színű szalaggal díszítettük magát a meghívót. A csokibarna-pink-fehér színösszeállítás sikere a színek erős kontrasztjában rejlik. A meghívót és a díszdobozon lévő díszpapírcsíkot is csillogó papírból készítettük. A grafika a közkedvelt virágzó csrersznyefa, amelynek ágain 2 szerelmes kismadár ül. Azt hiszem a képek magukért beszélnek...Ennek a kedves fiatal győri párnak, Lillának és Péternek sok boldogságot kívánunk:) A meghívó rendelési kódja: U-B-22/3. Az áráról a honlapunknok tájékozódhattok, katt ide: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/ujdonsag

ÉLJEN A TAVASZ ÉS A SZERELEM:)!!!

Pink színű kártyás esküvői meghívó pausz tokkal

Ismét egy gyönyörű pink színben pompázó meghívót mutatunk be. Bizonyára láttátok a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) hogy rengeteg kedvező árfekvésű elegáns meghívónk van. Ezek közül -  a képen látható - pink masnis lett Renáta és Richárd kedvence. Ez nem más mint egy divatos kártyás meghívó, amelyet áttetsző pausz tokkal borítottunk. Kifinomult, egyszerű és praktikus darab. A meghívó szövegét gyönyörű vászomhatású kartonra nyomtattuk, ezáltal még ünnepélyesebb és antik hatűsúbb lett. A meghívó rendelési kódja: EHM-09-rózsaszín/pink szalaggal. Az áráról  és megrendelés menetéről  pedig honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/extra_akcio

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT