V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Betétlapos esküvői meghívó mogyorófával és szivekkel

Szeptember végi lagzira szóló esküvői megívót mutatunk most be Nektek. Egyedi kérésre készültek ezek a szép mogyorófát ábrázoló meghívók. Barbi és Zoltán esküvője ugyanis egy olyan birtokon került megrendezésre, ahol zömében törökmogyoró fák vannak, így annyi kérésük volt a meghívóval kapcsolatban, hogy: legyen rajta mogyorófa, legyenek rajta piros szívek is, hogy szerelmes hangulatú legyen és végül egy techinkai kérés: mindenképpen kértek nászajándék - ötlet kártyát a pénzkérő vers miatt. Ha a törökmogyoróra gondolunk egyből eszünkbe jut az ágas-bogas termése, a gyönyörű napsütötte - barna színe (ínyenceknek a pörkölt törökmogyoró illata is...persze ezt meghívón megjeleníteni nem nagyon tudjuk:)) ) Mindensetre a borítóra a mogyoró termésére emlékeztető ágas-bogas koronájú fát terveztünk, a kérésnek megfelelően szivecskékkel. Szétnyitva kicsúsztathatjuk belőle a betétlapot és a pénzkérő kártyát. A betétlap sarkai különleges lyukasztásos technikával készültek. 3 féle kartont használtunk: mogyoróbarna csillogó hátlap, csillogó gyöngyházas szétnyitható borító és a belsejébe pedig, - azaz a meghívó szövege vászon hatású/fa erezetére hasonlító kartonra került. Összességében egy vidám szívecskés-romantikus meghívó született, méltó a különleges naphoz és a különleges helyszínhez is. Köszönjük a felkérést!!! Ha bárkinek megtetszett ez a meghívó, természetesen rendelhető nálunk. Barna szalag helyett másféle színnel is tudjuk díszíteni. A rendelési kódja: BGL-13/mogyorófás, az áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamdlowersdesign@gmail.com. A darabárak elérhetők  HONLAPUNKON: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Látogassatok el Facebook oldalunkra is, már több, mint 1000 követői táborunkba mindenkit szeretetel várunk!

WESTERN stílusú díszdobozos esküvői meghívó

A tematikus esküvő tervezése nem más, mint kiválasztani egy adott témát, stílust, hangulatot és azt végigvinni az esküvő dekorációján, kiegészítőin, a zenén, és megtalálni a témához leginkább megfelelő helyszínt. Egy adott téma köré épített lagzi megszervezése viszont több időt igényel! Dorina és Gábor meg is rendelte  tőlünk a WESTERN stílusú esküvőjükhöz illő meghívót. Nagyon örültünk a rendelésnek, hiszen jóideje várakoznak az "asztalfiókunkban" country/western design meghívó tervek.  Dorináék a design megalkotását teljesen ránk bízták, a meghívóval kapcsolatos néhány kérés a következő volt: legyen díszdobozos nyers bőr hatású, legyen rajta fehér csipke és bőrszál díszítés, legyen "romantikus country", azaz fegyverek és golyó ütötte nyomok most nem kellenek:))))))) A végeredmény a képeken látható. Elővettünk egy különleges kartont, amit domborításos technikával méginkább bőrhatásúvá tettünk, választottunk szép csipkét, sötétbarna bőrszálat és a meghívó belsejébe ezüst színű karikagyűrűt. Dorináék kedvencei a lovak, így a kinyitható meghívó középső részébe egy lovagló szerelmespárt nyomtattunk. Ajánlottunk nekik egy gyönyörű idézetet is: József Attilától az Óda mellékdalát. (Teljesen megfelelő egy ilyen stílusú meghívóhoz is!!!) Végül az egész design romantikus lett a javából:) Azért milyen szuper lesz a lagzijuk! Igazi buli, ökörsütés, country zene, tequila és tánc reggelig - és persze banditák rabolják majd el a menyasszonyt. Érdemes ilyen szórakoztató dolgokban gondolkodni, hiszen olyan élményekkel gazdagodhat a násznép, amelyet még a dédunokák is emlegetnek majd. A meghívó mától bárki számára elérhető, megrendelhetitek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, rendelési kódja: Western-01, áráról a fenti e-mail címen tudtok érdeklődni. Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon is, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cseresznyevirágos cappuccino-rózsaszín esküvői meghívó strasszokkal

Az új esküvői szezon különleges, nem mindennapi színpárosítása lesz a cappuccino és a rózsaszín! A cseresznyevirág, a rózsaszirmok és kifinomult romantika kedvelői szinte lubickolhatnak majd a szebbnél szebb esküvői designokban. Máris itt van ez a strasszos virágokkal díszített kinyitható esküvői meghívó, melyet megrendelhettek tőlünk - természetesen BÁRMILYN MÁS SZÍNVILÁGBAN is!!! Nagyon jól mutat csillogó tiszta fehér borítással vagy rózsaszínnel. 2 db kivehető kártya tartozik hozzá. Az első lapon madaras cseresznyevirágos grafika látható, a másodikon pedig egy modern ifjú pár sziluettje. Az egész meghívó báját a modern betétlapok és a csipkézett vintage hatású borítás összessége adja - romantikus kicsit antik külső és igazán mai, trendi grafika! Boríték és nászajándék ötlet kártya is rendelhető hozzá! A termék rendelési kódja: R-C-S-1W/CS-01 , árát honlapunkon  találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Menü háromszögek és toboz ültetőkártyák szőlős-boros témájú esküvőre

Rusztikus stílusú menükártyákat és kedves kis toboz alakú ültetőkártyákat készítettünk szőlős-boros esküvői témához. A menü háromszög ezúttal sokkal magasabb lett mint a hagyományos méret, ugyanis 2 nyelven kellett hogy rányomtassuk az ételeket és italokat, valamint egy vegetáriánus menüsor is helyet kapott rajta. Magassága 28 cm. A menü felső részére őszies színekben pompázó szőlős-leveles-indás grafikát terveztünk, mely egyébként megegyezik a korábbi blogbejegyzésünkben bemutatott meghívó grafikájával. Itt megtekinthetitek a meghívót: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2015/02/02/disztokos-meghivo-szolos-boros-temaju-eskuvore.

A menükártya rendelési kódja:  H-AN-21/R, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A rusztikus stílushoz, és az ősz tematikájához kiválóan passzol a toboz alakú ültetőkártyánk, mely tényleg valódi toboz termés és egy rákötözött csinos kis cédula mutatja a vendégek neveit. A rendelési kódja/megnevezés: "Toboz alakú ültetőkártya" , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Vadregényes esküvői meghívó a dubicsányi kastélyba

A héten készítettünk Angéla és János számára gyönyörű vadászos témájú meghívó kártyákat. Fa mintázatú és erezetű kartonra nyomtattuk és hófehér szatén szalagot fűztünk bele, melyet masnira kötöttünk az elején. Angéláék nagyon jól választottak, hiszen az esküvő egy  vadregényes erdei kastélyban lesz Dubicsányban. A szarvas pár egy igazán romantikus motívum az esküvői meghívón, főleg azok számára ajánljuk, akik szeretik a természetet, a vadasparkokat, az erdei túrákat.

A meghívó rendelési kódja: NAT-L-9/E, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

 

Csipkés elegancia cappuccino és ekrü színekben

Gyöngyike és Péter számára készítettünk cappauccino-ekrü színvilágban pompázó elegáns meghívókat. Szolid keskeny ekrü csipke is került az elejére, valamint a csokibarna szalaggal rákötött címkén egy strasszkő ragyog az ifjú pár nevei közt. A cappuccino-barna-ekrü színárnyalatok minden idők egyik legkedveltebb esküvői színcsoportjába tartoznak. Bármilyen évszakban rendezett esküvőre ajánljuk. Csillogó kartonból készítjük, a csipkét precízen kasírozzuk a kartonra. Boríték is rendelhető hozzá, valamint igény esetén nászajándék ötlet kártyát is tudunk nyomtatni hozzá.  Ha szeretitek az eleganciát, de egy kis romantikus csipkés design is belefér az elképzelésetekbe, akkor ez a meghívó pont rátok vár. Stílusát és az elején megjelenő íves grafikát tekintve talán modern barokk, de a csíkok miatt akár az art deco stílushoz is közel állhat. Pont emiat olyan érdekes és szemet gyönyörködtető. A termék rendelési kódja: R-C-S-40-G-01, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kérjetek tőlünk pontos, tételes árajánlatot E-MAILBEN, hogy tervezni tudjátok a költségeket. Írjátok meg hány darabra lenne szükség, kértek-e hozzá borítékot és nászajándék ötlet kártyát.  E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com

Meghívók és asztali kiegészítők mesebeli erdei esküvőre

Újra és újra visszatérünk az erdei esküvői témához, hiszen sok Ifjú Pár szeretne eltérni a hagyományostól, a városi éttermi környezettől. Kicsiny országban élünk, de olyan páratlan természeti értékekkel rendelkezünk, és annyi meseszép helyszín áll rendelkezésre, hogy kár kihagyni a tájak-erdőségek adta lehetőségeket.  Igazi kis ékszerdobozokra bukkanhattok saját lakóhelyeitek környezetében is, ha vadászházak, erdei panziók, patinás kastélyszállók után kutattok.

Ha pedig megvan  álmaitok erdei helyszíne és szeretnétek ha már a meghívótok is előrevetítené, hogy valami különleges van készülőben, akkor ez a szettünk lehet, hogy Rátok vár. A meghívó mellett pedig megrendelhetitek tőlünk a menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékot is.

Dísztokos meghívó madarakkal-mohával: A megszólalásig hasonlít a fához az a karton, melyből a meghívót készítettük, még göcsörtöt is láthattok rajta. A kihajtható előlapja egy kifaragott madár odúra hasonlít, és megjelennek rajta a lombokon ücsörgő madarak is. A dísztokban egy kivehető betétlap és egy nászajándék ötlet kártya található, de kérésre tudunk további betétlapokat is szerkeszteni bele (akár térképnek, akár programnak). Az elején a sarokba kis moha díszítést is tettünk, hogy még közelebb hozza  a vendégekhez az erdei hangulatot. A meghívó rendelési száma: NAT-L-E-03/22, árát itt megtaláljátok honlapunkon, klikk a linke:

Már korábban is bemutattuk a mini faházikó köszönetajándékot, de itt az erdei témánál is szeretnénk népszerűsíteni ezt az elragadó kis szuvenírt. Igen, igazi fából készül, kis kártyával díszítjük, melyet akár a vendégek nevével is feliratozzuk, ha kéritek. Rendelési kódja: Mini faházikó/001 árát itt talájátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

A menü és ültetőkártya szintén fahatású kartonból készült, és stílusban igazodik a meghívóhoz. A menükártya különlegessége, hogy a háromszög egyik oldala áttetsző, így ha Led-mécsest vagy akár poharas mécsest tesztek bele, akkor szuperül átvilágítja ezt az oldalt...mintha világítana a fény az odúban. Ha kéritek, akkor asztalszámot nyomtatunk erre az oldara.  Az ültetőkártyát gyönyörű ívesen kivágott szegélyekkel terveztük, hogy azt a hatást keltse, mintha faragva lenne. Rendelési kódjaik: H-AN-E/22, H-AN-E/23-ültető, áruk itt megtekinthető.www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bízunk benne, hogy az új szezonban is lesznek erdei esküvőink, és ezek az újdonságok is gazdára találnak és emelhetik majd a különlegesen szép Nap fényét és hangulatát. Kérjetek bátran pontos, tételes árajánlatot e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

Vidám dobozos meghívó cappuccino-ekrü színben

Zita és Gábor részére készítettük ezeket a  vidám meghívó dobozkákat. Kérésükre az eredeti verziótól annyiban tértünk el, hogy nem gyűrű lett a dobozban hanem a tetején szereplő grafika. A doboz csillogó ekrü kartonból készült és ekrü színű szatén szalaggal díszítettük. Ezúton kívánunk Zitáéknak gyönyörű lagzit és sok boldogságot...

A termék rendelési kódja: R-60-4 (gyűrű nélkül). A gyűrűs változat darabárát megtaláljátoh honlapunkon, az alábbi linken:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Esküvői meghívó a vadászházba

Kivilágított fenyőfák a ködös erdő mélyén, mesebeli vadászház, lobogó tűz a kandallóban, finom vadételek, különleges borok, vidám vendégsereg...Mi más is kellene egy romantikus téli erdei esküvőhöz? Azt tapasztaltuk, hogy idén több fiatal pár ismerte fel a decemberi esküvő előnyeit: tehát a téli romantika utánozhatatlan hangulatát, az exkluzív natúr dekorációkban rejlő lehetőségeket, és nem utolsó sorban a szolgáltatók kedvezőbb árait. A képeken látható rusztikus stílusú kártyás meghívót egy vadászházban rendezett esküvőre készítettük. A meghívó háttere fa hatású,  a karton pedig, melyre rányomtattuk enyhén erezett, így nagyon jól visszaadja a fa textúráját. A grafika egyszerű, mégis nagyon kedves, egy szarvas párt ábrázol amint a havas erdőszélen találkoznak.  Hangulatát a belefűzött, majd masnira kötött hófehér szatén szalag teszi ünnepivé. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-9/E, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Meghívó és köszönetajándék szőlős-boros témájú esküvőhöz

Idén igazán nem panaszkodhatunk, sem az őszi időjárásra, sem pedig az izgalmas őszi megrendeléseinkre. Gyönyörű napsütéses idő van!!!  Nagy örömünkre - ugyanis igazán szurkoltunk azoknak a kedves fiatal párjainknak, akiknek mi készítettünk  meghívókat és kiegészítőiket az őszi esküvőhöz. Megnyugtató, hogy az időjárás sem állja útját az ünneplésüknek. Szóval idén sem maradtunk ki a jóból...a jó kis boros témájú esküvőkből, és mai bejegyzésünk is egy ilyen projektről szól. Gyönyörű fa hatású kartonból készített dísztokos meghívót és a hozzá tartozó köszönetajándékot láthatjátok a mai képeken. Természetesen az előbb említett szőlő és bor témába burkolva. Az Ifjú pár, Katalin és László kedvenc itala a Tokaji aszú, így a meghívó kivehető kártyáit áttetsző pauszpapírral fedtük be, amelyen az aszúszemmé érő szőlőszemek jelennek meg. Régóta szerettük volna már felhasználni "fiókunkban lapuló" madaras-szőlős grafikánkat, és végre  most lehetőség nyílt rá. A betétlapokra és a köszönetajándék dobozkára tehát ez az aranyos madárkás-gyűrűs-szőlőfürtös rajzocska került. A köszönetajándék dobozka külseje fa hatású, belsejébe pedig az előbb említett érlelődő aszúszemes minta lett nyomtatva a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!" felírattal. A dobozkában lévő kis desszert ajándék  pedig nem is lehetett volna más, mint eredeti Tokaji aszús csokoládé bon-bon, amit mától gyakorlatilag az összes, honlapunkon megjelentetett ajándékdobozkánkba választhattok!!! Nagyon finom, egyáltalán nem erős alkoholos ízű, hanem kellemes mazsolás-szőlős zamata van. Reméljük még sokszor elkészíthetjük ezeket a szépségeket, és legalább olyan örömet okozunk majd vele akár Nektek is, mint Katalinnak és Lászlónak! A meghívó rendelési kódja: NAT-SZ/111 , a bon-bonos köszönetajádék dobozka rendelési kódja: NAT-L-SZ/111-22 , árakat honlapunkon találtok (a meghívót a "Love and Nature" kollekciónkban), klikk a linkekre:

meghívó: www.dreamflowers.sokoldal.hu

dobozka: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Lámpás alakú menü és mini likőr köszönetajándék kalózos esküvőre

Nagy örömmel tapasztaltuk ebben a szezonban, hogy milyen népszerűvé váltak a tematikus esküvők, és hogy rengeteg fiatal pár gondolt ránk, amikor eldöntötték hogy egy bizonyos téma köré szervezik lagzijukat. Nagyon köszönjük a bizalmat, valóban nagy öröm számunkra is, hogy  néha extrémebb, és a hagyományostól eltérő termékeket készíthetünk.  Ilyen eset volt a képeken látható kalózos menü és köszönetajándék projekt is. Egy szimpatikus vidám fiatal párnak készítettük, mégpedig hajón rendezett esküvőre. Az egész lagzi témájának  vezérfonala a hajózás-kincskeresés és kalózkodás volt, így a dekorációnak is ehhez kellett igazodnia. A lámpás alakú menüt választották, amelyet mi meg is alkottunk kincses térkép mintázattal, és halászhálóra emlékeztető borítással és kagylókkal. A menü közepébe LED mécsest lehet tenni. Nagyon szuperül átvilágítja a hálós-szövött textil anyagot és valóban egy régi hajós viharlámpára hasonlít. Kör asztalok közepén kitűnően mutat. Még  "hínár"-szerű dekort is tettünk rá. Teljesen úgy néz ki mintha a Karib-tenger kalózai című film kellékeiből hoztuk volna:) A köszönetajándék pedig a legújabb karcsú üveges mini likőrünk lett, amit névre szóló cimkével láttunk el, így ültetőkártyaként is működött. Hiszen a kalózosdihoz dukál egy kis szeszes ital is:) A grafika pedig nem más mint egy kincsesládán ülő vidám kalóz pár. Ezeket a tremékeket ajánljuk hajós, vízparti esküvőkre, vagy olyan éttermekben, pub-okban megrendezett bulikra, ahol igazi kalózos hangulatú a berendezés (pl. a tatai Kalóz Fregatt Étterem, a budapesti Tortuga Étterem, a debreceni Calico Jack Pub). A képen látható termékek árát és megrendelésének menetét  honlapunkon találjátok, klikk a linkekre:

Menü: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menü

Mini likőr közönetajándék: www.dreamflowers.sokoldal.hu/minilikor

Barokk stílusú cappuccino színű meghívó türkiz masnival

A türkizkék szín egy meseszép színárnyalat, amelyet sajnos nagyon ritkán láthatunk esküvői dekorációban itt Magyarországon. Ezzel a bejegyzéssel nem csak a közkedvelt barokk meghívónkat szeretnénk ismét megmutatni, hanem egy kis kedvet szeretnénk csinálni a türkiz színhez. Hátha valaki pont a szép fényképeink láttán szeret bele. Tehát a türkiz egy olyan szín, mely különlegessé tesz bármilyen más - sokszor megjelenő - és sokat látott esküvői színárnyalatot. Jelen esetben a cappuccino színű csíkos-rózsás barokk stílusú meghívót díszítettük vele, és aki korábban már látta a meghívót barna szalaggal (képekért klikk ide), az felfedezheti a különbséget. Barna masnival és türkizzel díszítve egyaránt gyönyörű, viszont  a barna díszítés komolyabb megjelenést kölcsönöz a meghívónak, a türkiz friss és lázadóbb stílusúvá teszi. Mi mind a kettőt imádjuk. A képeken látható meghívó rendelési kódja, OP-06/cappuccino/2,  az árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tavaszváró - Különleges ültetőkártyák valódi nyírfával és kakaós ostyarudacskák

Ismét bemutatunk Nektek a népszerű 'Love and Nature' kollekciónkból 2 különleges darabot! Natúr/erdei esküvőhöz készítettünk ezeket a valódi nyírfa lapocskákkal kombinált ültetőkárytákat és ínycsiklandó kakaós ostyás köszönetajándékokat. Az esküvő egy erdei hotelben kerül megrendezésre, ahol a dekoráció, a teríték, az egész atmoszféra harmóniában lesz a természettel, az erdő vadregényes világával. Így kézenfekvő hogy az ültetőkártyákat természetes anyaggal kombináltuk, amely nem más mint a nyírfa kérgéből kivágott négyzet alakú lapok. Ezekre csillogó madár-mintás papírcsík-gyűrűt tettünk, amelybe az evőeszközök lesznek belecsúsztatva. A fiatal pár kérése (mint nagyon sok esetben, most is) az volt, hogy mindeképpen ehető és egyszerű, de jópofa köszönetajándék legyen, amit mindenki szeret. Szó szerint:"Nem kell túlzásba vinni, egy finom falat, ami jól mutat és a gyerekek is odavannak érte". Így nagyon örültek amikor felajánlottuk a képen látható kakaós ostyarudakat, amelyek az utóbbi szezonokban is nagy sikert arattak mindenféle tematikájú/hangulatú/stílusú lagzin. Ha pedig erdei esküvőről van szó, egyből eszünkbe juthat róluk a fák ágai:) Nagyon finomak egyébként -vaniliás krémmel vannak töltve. Celofánba csomagoltuk őket és kis cédulát akasztottunk rájuk. Mától megrendelhetők nálunk a képeken bemutatott termékek. Az ültető rendelési kódja: NAT-L-0087/nyírfásültető. A köszönetajándéké pedig NAT-L-0088/ostyarudak. Az árakról e-mail címünkön érdeklődhettek: dreamflowersdesign@gmail.com.

www.dreamfowers.sokoldal.hu

Csokoládé és cappuccino színű barokk meghívó - a nagy kedvenc

Mióta tavaly decemberben megmutattuk itt a blogban a csokoládé-cappuccino színű barokk meghívónkat, rengeteg Ifjú Pár érezte magáénak és rendelte meg tőlünk, így 2012-ben az egyik legkedveltebb termékünk volt. Eleganciája és szolid - de ugyanakkor különleges megjelenése sokak számára kedves lett. A képen látható meghívókat egy nagyon kedves párnak, Mártának és Józsefnek készítettük. Esküvőjük most hétvégén, 2012. november 11-én volt, és ezzel a bejegyzéssel valamint pár szép fényképpel kívánunk sok boldogságot nekik. Reméljük 2013-ban is folytatódik ennek a szép meghívónak a sikere és sokan fogják örömmel a kezükben tartani. A meghívó rendelési száma: OP-06-cappucino/2. Az árát és a megrendelés menetét a honlapunkon láthatjátok, kattintsatok a linkre és gördítsétek le a lapot (a lap alján található a termékek közt):

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládé köszönetajándék cappuccino-barna inda mintával

Ezzel a bejegyzéssel Mónikának és Gábornak kívánunk nagyon sok boldogságot, és örülünk hogy megvalósíthattuk az elképzelésüket a csoki köszönetajándékkal kapcsolatban:) Mónikáék esküvője a múlt héten volt, és tényleg öröm számunkra hogy az általunk készített csokikkal köszönthették a vendégeket. A csokikat világosbarna - cappuccino színű indamintával díszítettük és halvány rózsaszín szatén masnival tettük még elegánsabbá. Íme a jó példa arra, hogyha megtetszik a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) bemutatott bármely terméken szereplő grafika, akkor azt szívesen rátesszük akár csoki köszönetajándékra is. A képen látható csokoládé rendelési kódja: 000-80-B. A termék megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Az áráról és megrendelés menetéről a honlapunkon találhattok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók III. - "Elegáns, lázadó és örök"

Indítsuk az idei szezont luxussal! Ha már jártatok honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) biztosan észrevettétek, hogy szeretjük a különlegességet, a hagyományostól eltérő formákat. És még egy dolgot nagyon szeretünk: ez pedig a DIVAT. Miért ne legyen az esküvői meghívó is divatos, trendi, vagány...? Olyan...amit tutira eltesz emlékbe minden meghívott... És ha igazán lázadóak vagytok, igazi egyéniségek, akkor ez a meghívótokon is meg kell hogy mutatkozzon! Az idei esküvői szezonunkat a képen látható díszdobozos farmerdíszítéses meghívónkkal nyitjuk meg. MÁR RENDELHETŐ!!! A díszdobozban 3 különböző betétlap kap helyet (kártyáknak is nevezhetjük ezeket egyébként) : az egyiken a meghívó és az idézet olvasható, a másodikon "Amire vágyunk..." felirattal nászajándék tippek, a harmadik pedig válaszkártyaként működik (szerepelhet rajta az ifjú pár elérhetősége). A meghívó csillogó kartonból készül! Minden részlet kifinomult, egyedi tervezésű, és elkészítése több időt is vesz igénybe, de higgyétek el hogy megéri várni rá és a ráfordított összeg is megéri, mert a végén tényleg egy nagyon különleges esküvői meghívótok lesz amit mindenki emlegetni fog!

Lányok!!! Ez az a "beleszerettem és nem tudom otthagyni, meg kell szereznem" típusú "cucc", és ha szeretitek a divatot és a lázadást akkor ez a Ti meghívótok lesz. Ja, és a vőlegnynek is tetszeni fog, hiszen van rajta farmer díszítés!!!! A rendelési száma: Luxus-03/3. Az árárók e-mailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön!

 

Csokoládé és cappuccino színű barokk esküvői meghívó és köszönetajándék dobozka

Néhány bejegyzéssel ezelőtt bemutattuk az idei esküvői szezon egyik legexkluzívabb - barokk stílusú - esküvői meghívóját barackvirág színben. Most pedig szeretnénk megmutatni egy új színösszeállításban, a gyönyörű csoki-cappuccino párosítással. Krisztina és Mikael kérésére készítettük el először ebben a különleges színben, ugyanis esküvőjüket is ilyen árnyalatokban tervezik. A meghívó magyar és dán nyelven is elkészült, hiszen a vőlegény- Mikael - dán származású. A meghívóban 2 betétlap található, ami azért praktikus mert ha nászajándék tippeket szeretnétek adni a vendégeknek, akkor nagyon jól elférnek a kérések az egyik lapon. Készítettünk a meghívóhoz illő köszönetajándék dobozkát is amelynek a belseje természetesen feliratozható és megrendelhető csoki bon-bonnal, cukrozott mandulával vagy akár üresen is. Krisztinának és Mikaelnek sok boldogságot kívánunk, örömmel készítettük el számukra ezeket az elegáns termékeket. A meghívó rendelési száma: OP-06-cappucino/2, a dobozka rendelési száma: OP/7/3. Az árakat és a megrendelés menetét a honlapunkon láthatjátok, kattintsatok a linkre és gördítsétek le a lapot:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT