V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Fekete-fehér romantikus esküvői meghívók

Ismét volt egy "fekete-fehér" munkánk:) Ezeket az elegáns letisztult stílusú meghívókat készítettük Zsófia és Gábor esküvőjére. A meghívó borítója matt fekete kartonból készült a betétlapja és nászajándék ötlet kártya  pedig csillogó gyöngyházfényű papírból. A fekete szín a vőlegény színe, a hófehér pedig a menyasszonyé. A látvános nagy méretű kacskaringós minta pedig a szétáradó boldogság jelképe.

Ti is fekete-fehér esküvőt terveztek? Ne féljetek tőle! álunk találtok "hozzávalókat", melyek biztosan feledhetetlenné teszik a meghívás pillanatát is és asz asztali dekorációt is feldobják. A képeken látható meghívó rendelési kódja: 880-017/111, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Damaszkuszi mintás fényképes meghívók

Mályvarózsaszín és fekete színekben pompázó damaszkuszi mintás meghívókat készítettünk nemrég. A dísztokos meghívó elején az ifjú pár színes fényképe látható valamint neveik kezdőbetűje antik betűtípussal. A szatén masni színárnyalata harmonizál a meghívó mályva színével. Ha meghalljátok a feketét, mint esküvői színt, talán egy kis kérdőjel jelenhet meg mindannyiótokban, hogy"...jajj fekete..." ? De ez a meghívó is bizonyítja, hogy kontrasztos színnel párosítva a fekete is nagyon vidám, és egyedi esküvői hangulatot teremthet. Bízztátok tehát ránk fényképes meghívótokat  -  akármilyen hangulatban és stílusban  is tervezitek az esküvőtöket. Biztosan sikert fogtok aratni szeretteitek körében. A lenti fotókon látható meghívó rendelési kódja:  M-D-13/772, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fekete-fehér damaszkuszi mintás menükártya és csoki köszönetajándékok

A fekete-fehér asztali kiegészítőknek mindig meg van a varázsa, hiszen nem túl gyakori, hogy egy ifú pár pont e két színt válssza. Általában megjelenik még egy vidám árnyalat, jelen esetben a rózsaszín. A damaszkuszi minta szépségét is igazából az éles kontrasztok hozzák ki, ettől lesz látványos és elegáns. Tudjátok miért jó a damaszkuszi mintázat? Mert egy antik, kastélyos esküvőhöz éppúgy passzol, mint egy minimál stílusú modern környezetben megrendezett menyegzőhöz. A fotókon látható háromszög menü és a trendi csoki köszönetajándékok biztos, hogy emlékezetes momentumai lesznek a Nagy Napnak. A menü rendelési kódja: H-AN-66/fekete-fehér, árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowes.sokoldal.hu

A csoki köszönetajándék rendelési kódja: MY/23-fekete-fehér , árát szintén megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowes.sokoldal.hu

 

Vidám csokikocka köszönetajándékok és poháralátétek

Egy fergeteges lagzihoz szükség van vidám köszönetajándékokra és ültetőkártyákra is, melyek képviselik az ifjú pár jó humorát, életkedvét és játékosságát. Krisztinek és Lacinak készítettük a fotókon látható jópofa csokikat és poháralátét ültetőkártyákat. Minden vendégnek nagyon fog tetszeni, az biztos...! A grafika egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázol, amint az ara éppen vonszolja a választottját az oltárhoz... A képek magukért beszélnek, nekünk is nagyon tetszik, örülünk, hogy vannak jó humorérzékkel megáldott, vicces ifjú párok, akik szívesen választják a vidám-bevállalós termékeinet. A csokik és poháralátétek darabáráról honlapunkon találtok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos meghívók strasszokkal, pillangóval és sötétlila masnival

Egy nagyon kedves Ifjú Pár, Edina és Joe rendelte meg tőlünk a képen látható csillogó díszdobozos meghívókat. Mindegyik dobozkán strasszkövek ragyognak és egy gyönyörű leveles-inda mintás grafika egyetlen kis pillangóval, mely a "Meghívó" szó mellett látható. A dobozban egy kinyitható kártya és egy nászajándék tippet tartalmazó betétlap található. A leveles-indás grafika fekete, viszont a szöveg nyomtatási színe lila. Az egészet nagyon feldobja  a vibráló sötétlila szatén masni. Ez a a meghívó amelyet bármilyen színű szalaggal is díszítiünk, mindig nagyon látványos és elegáns, igazi ajándék a szeretteiteknek! Rendelési kódja: U-B-499, ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Egy napraforgós esküvő története 3. rész: Nóri és Balázs életének legszebb napja (...az 500. bejegyzésünk itt a Blogban)

Az 500. írásunk...

Amikor ma megnyitottuk Blogunk szerkesztőfelületét, hogy elkezdjük írni Nóri és Balázs esküvői összefoglalóját, arra lettünk figyelmesek, hogy  a bejegyzés-számláló ezt mutatja:

500.

Az állandó megfeszített munka hevében nem nagyon szoktuk publikusan ünnepelni saját évfordulóinkat, de engedjetek meg pár személyes mondatot, hiszen az 500 az mégis csak egy kerek szám... Szóval 6 évvel ezelőtt, amikor elindultunk a vállalkozással, gyakorlatilag a semmiből, csak a kreatívitásunk és hitünk volt, ami erőt adott hogy bízzunk abban: helyünk lehet Magyarország (-színvonalas-) esküvői szolgáltatóinak palettáján. Ahogy pörögtek az évek rengeteget fejlődtünk, kialakult a saját és egyedi arculatunk. Főleg pozitív élmények értek bennünket, de az elenyésző (de sokszor mélységes) negatívumokból is ÉPÍTKEZTÜNK!! Megszilárdítottuk helyünket, s ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a többezer (!!!) Ifjú Párnak, akik fantáziát láttak a munkánkban, akik rendeltek tőlünk így on-line, bíztak bennünk és boldogan vették kézbe az általunk gyártott nyomdai termékeket. Nem tudjuk szavakba önteni azt a sikerélményt, amikor fotókat kapunk a helyszínről, és láthatjuk, hogy alkotásaink emelték az ünnep fényét... Ha időnk engedné legszívesebben az összes munkánkat publikálnánk, és akkor nem ""csak""  500-nál járnánk, de így is büszkék vagyunk arra, hogy itt lehetünk és mindig újat mutathatunk Olvasóinknak. Újat, egyedit és sajátot... a saját "gyermekeinket":)

Nóri és Balázs is örökre beírta magát szívünkbe, hiszen ők kértek tőlünk először napraforgós termékeket. Kedvességük, lelkes- ugyanakkor szerény- és emberséges  hozzáállásuk ezesetben is hozzáadott valamit a V&V Dream Flowers Meghívókhoz, amitől színesebbnek érezhetjük a minennapokat. Az ő "álom viráguk"a Napraforgó lett és szívből kívánjuk Nekik, hogy életük úgy forduljon mindíg a Nap felé, ahogy a napraforgó virága teszi a mezőkön. Köszönjük, hogy együtt örülhettünk a Nagy Nap sikerének...

Nóri ruhája sem volt mindennapi, elképzelését megvarratta magának, és megmutatta, hogy a fekete szín igenis lehet csodálatos a menyasszonyon.

Romantikus esketési ceremónia a csillagos ég alatt a Bodor Major udvarán...A meghívójuk borítójára emlékeztet:) (http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2015/09/20/egy-napraforgos-eskuvo-tortenete-i-resz-nori-es-balazs-meghivoi)

A vendégeket különleges ültetési rendünk várta, számok helyett vadvrágok jelölték az asztalokat...

Vendégkönyv helyett "mosolykártya' gyűjtő láda... Az est végére megtelt a vendégek  által megírt jókívánságokkal.

Az asztalokon az általunk készített napraforgós mézeskalácsok töltötték be az ültetőkártya szerepét.

SZOLGÁLTATÓI LISTA:

Napraforgós meghívó, ültetési rend, menükártyák, mézesk. ültetőkártyák-köszönetajándékok:  V&V Dream Flowers Esküvői Meghívók

www.dreamflowers.okoldal.hu

Rendezvény-helyszín: Bodor Major Tahitótfalu

www.bodormajor.hu

Nóri fekete-fehér csipkés esküvői ruhája és gyűrűpárna: Cecília Esküvői Ruhaszalon és varroda Miskolc

www.cecili.eoldal.hu

Eskvői torta és szeletes sütemény: Illés cukrászda Kistarcsa

www.illescukraszda.hu

Egy régi kedves emlék Santoriniről - Alexandra és Claus álomesküvője

Elveszettnek hitt kedves fotókra bukkantunk a minap a gépünkön. Úgy örültünk meg Alexandra és Claus esküvői képeinek, mint gyermek az elvesztett és újra fellelt játékának. Egy informatikai malőr kapcsán azt hittük törlődtek ezek a gyönyörű  képek pár éve, de csodák csodája mégsem... így most közzé is tesszük. Alexandra és Claus Santorinin az Athermi Étteremben ünnepelte a Nagy Napot, családias hangulatban szeretteik társaságában. Mi készítettük a menükártyát, ültetőkártyát és köszönetajándékokat számukra (korábban már bemutattuk a termékeket itt a Blogban: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2013/07/25/csikos-es-damaszkuszi-mintas-menu-ultetokartya-es-ajandekdobozka-keszulodes-santorinire . Szerelem, boldogság, család, tenger, kék ég, hófehér házfalak, mediterrán életérzés...Nem is kell más egy tökéletes naphoz. Alexandrának és Clausnak még egyszer sok sok boldogságot kívánunk, reméljük szívükben minden nap ott ragyognak a nap sugarai.

Díszdobozos pausz tekercs meghívó fekete rózsákkal

Mai különlegességünk a világ legritkább rózsafajtájához fűződik, mégpedig a fekete rózsához. Csak kevesen tudják, hogy a fekete rózsa egy létező növény és nem mesterségesen befestett, mint azt előszőr gondolnánk. A fekete rózsa más néven Hafeti rózsa Törökországban található meg. Ezek a virágok szezonálisak, csak a nyár folyamán nyílnak, akkor is elég kevés számba a csodás kis török faluban, Halfeti-ben. Egyedülálló talajviszonyokat igényel, és csak az Eufráteszből származó talajvíz felel meg neki. A helyi lakosok úgy hiszik, hogy ezeknek a rózsáknak misztikus jelentéssel bírnak, és jelképezik a reményt és szenvedélyt. E különleges virágot jelenítettük meg a fotókon is látható díszdobozos pausz tekercses meghívónkon, melyeket Anikó és Gábor számára készítettünk és kérésükre élénk fűzöld szalaggal díszítettünk. A termék rendelési kódja: D-2013/09-fekete-fehér, darabára megtekinnthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Elegáns rózsaszín meghívó fekete csipkével

Mára megint egy különleges meghívót hoztunk, mellyel szeretnénk megmutatni, hogy egy egyszerűbb formátum is lehet nagyon figyelemreméltó, ha szépek a részletei. Ezt a meghívót a rózsaszín és a fekete szín kontrasztja határozza meg. Ildikó és Béla számára fekete csipke díszítéssel készítettük el, de itt szeretnénk felhívni a figyelmet hogy rendelhető fehér csipkével is!!! Tíz évvel ezelőtt talán még senki nem gondolta, hogy a fekete, mint esküvői szín ennyire népszerűvé válik. Manapság viszont igen elterjedt  és kreatív kiegészítő színe lett a hagyományos esküvői színárnyalatoknak. S nem utolsó sorban nagyon is elegáns hatást érhetünk el vele. A meghívó dísztokja finom dombormintás, a kihúzható kártyára visszafogott grafikát  nyomtattunk annak érdekében hogy ne vege el a helyet a szövegtől, és akár még egy nászajándék ötlet versike is kiférjen. Szívesen elészítjük tehát fekete és fehér csipkéve díszítve, reméljük hamarosan ismét beleszeret egy ifjú pár ebbe a szép és elegáns meghívóba, melynek rendelési kódja  R-C-S-411/111, árát a honlapunkon lehet megtekinteni, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mozijegy alakú esküvői meghívó

Íme egy nem mindennapi meghívó igazán bevállalós pároknak. Anna és Bence úgy döntöttek hogy népes baráti társaságuknak (átlagéletkor 23 év) vidám mozijegyes meghívót adnak (a nagyszülők számára, szülőknek egy  másikfélét is  rendeltek tőlünk... kicsit visszafogotabb, klasszikusabb virágos meghívót...mert úgy gondolták, az idősebb korosztály azt jobban értékeli...) A barátok viszont telitalálatnak vették, aminek mi is  nagyon örültünk. Mi mindig szívesen készítünk ilyen extrémebb meghívót is, csak tényleg szeretnénk meggyőződni hogy valóban ilyen vagány stílusút akar a fiatal Pár...és ha igen, akkor rajtunk nem fog múlni. Próbáltunk némi romantikát belecsempészni a piros színnel és a szív alakú lyukasztással a meghívó szélén. Tettünk rá Limited Edition pecsétet, V.I.P jelzést, úgyhogy tényleg mindent bevetettünk hogy mozijegyes legyen. Tehát ha Ti is mozi- és filmőrültek vagytok, akkor mától megrendelhetitek ezeket a jegyeket nálunk, a termék rendelési kódja: Happy-20-3 (mozijegy), az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Art Deco stílusú csipkés vintage meghívó

Az előző köszönetajándékos blog-bejegyzéshez kapcsolódóan ma bemutatjuk A nagy Gatsby című fim által ihletett Art Deco stílusú meghívónkat is. Mivel a film a 20-as években játszódik, nem szerettünk volna semmi olyan technikát vagy díszítőelemet alkalmazni, ami a mai hipermodern világunkra utal. Olyan kivitelezést választottunk amit akár a 20-as éveben rendelkezésre álló technikával is el lehetett volna készíteni, ettől lesz kicsit antik, régies. A meghívó külsejére is tettünk csipke díszítést és a belsejében a kivehető betétlap tokja (zsebecske) is csipkéből készült. Art Deco hangulatú keretezést terveztünk rá, a stílusra jellemező kacskaringós növényi motíummal, amely nagyon jól mutat a nagyméretű szögletes betűkkel. A borítón látható  ifjú pár a korszak elegáns és kicsit bohém esküvői ruházatát viseli. A hölgy kezében hatalmas rózsacsokor, fejdísze pazar, a vőlegény mellett ajándékcsomagok (mert akkor még kézzel fogható ajándékok voltak divatban és nem nászajándék- pénz, mint most...) . A meghívó egybként egy egészen jól alakítható típus, mert bármilyen más színű szalaggal elkészíthető, igény esetén a borítón szereplő festményszerű grafikát helyettesíteni tudjuk akár egy jegyesfotózáson készített fényképpel... A termék rendelési kódja : R-C-S-799-1/art deco. Ha megtetszett tehát Nektek is, az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre.

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Art Deco stílusú mini köszönetajándék szappanok

Idén nyáron nagy sikerrel vetítették a hazai mozik is A nagy Gatsby című romantikus drámát, mely F. Scott Fitzgerald regénye alapján készült és a világirodalom egyik legmeghatóbb romantikus története. Aki látta a filmet biztossan egyetért azzal, hogy a luxust, a csillogást, a húszas évek fiatalos, lázadó, dekadens világát eddig egyszer sem ábrázolták ilyen csodálatos módon a filmvásznon. A film díszlete és a látvány egyszerűen lehengerlő. Így nem csoda, ha Anikó és Tibor beleszeretett a film luxus világába és úgy döntöttek, hogy az esküvőjük tematikájában és dekorációjában a 20-as évek csillogása lesz megjelenítve. A korszak jellegzetes képzőművészeti és építészeti irányzata egyébként az Art Deco, így  Anikóék esküvői kiegészítői is ebben a stílusban pompáztak. A köszönetajándékot és a meghívót is mi készítettük számukra. Mai bejegyzésben a kis ajándékot mutatjuk be. Illatos szappan köszönetajándékok születtek, melyekre gyönyörű romantikus Art Deco grafikát szerkesztettünk. A feliratok a szappan oldalaira kerültek. Mivel mostanság nagy divatban vannak a természetes alapanyagokból készült szépségápolási  termékek, így  indonéz szigetvilágból származó minőségi natúr szappanokat használtunk jázmin, mandula, és vanilia ilattal. A képek önmagukért beszélnek, valóban igényes és luxus köszönetajándék született, méltó volt a  ünnepi hangulathoz. A következő blog bejegyzésben megmutatjuk a meghívót is, tartsatok velünk! Ha pedig megtetszett ez a szép kis szappan köszönetajándék, rendkívük kedvező árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, rendelési kódja: SZ-PB-660. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Elegáns kártyás meghívó rózsás tüll díszítéssel

Legújabb kollekciónk első darabjaként mutatjuk be ma Nektek ezt a csodás tüllös meghívót. A kártyás meghívók újra és újra divatba jönnek, időről időre gazdára találnak.  Egyszerű, és egyben nagyszerű praktikus formájukkal, kifinomúlt eleganciájukkal hódítanak, és azok a fiatal párok rajonganak értük, akik szeretik a letisztult, modern, minimál stílust, ugyanakkor vonzódnak az esküvőt szimbolizáló romantikusabb grafikákhoz és díszítéshez is. Ez a meghívó mindezt kitűnően képviseli. A csillogó csipkét jelképező fekete grafikát nagyon jól feldobja a finom tüll anyag, amivel átkötöttük a kártyákat. A 3 db strasszos szatén rózsa pedig emlékeztet a menyasszonyi ruha romantikájára és  luxusára. A meghívó 2 nagyobb kártyából és egy névjegykártya méretű nászajándék ötlet kátyából áll. Igazán exkluzív és igényes darab. Rendelési kódja: 9-66-60, az árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Antik stílusú koszorúslány-felkérő ajándék

Kedves nézelődő Menyasszonyok, ugye nem feledkeztetek meg legjobb barátnéitekről, kedvenc kolléganőitekről amikor koszorúslányokat kerestek magatok mellé? Tapasztalatból mondjuk, hatalmas örömöt fogtok okozni egy apró kis figyelmességgel, azaz a képeken látható koszorúslány-felkérő ajándékkal. Főleg ha nem is számítanak a felkérésre... A kis dobozkákban antik stílusú fém medál található. A koszorúslány feladatainak felsorolása sem hiányozhat az ajándékból. Bármilyen szövegezéssel el tudjuk készíteni, legyen az humoros vagy komolyabb hangvételű. A felkérő rendelési kódja: Koszorúslány-082. Megrendelésének menetét és árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csíkos és damaszkuszi mintás menü, ültetőkártya és ajándékdobozka - Készülődés Santorinire

Ismét egy gyönyörű asztali szettet készítettünk, ezúttal is egy nagyon kedves Ifjú Pár számára, mégpedig Alexandra és Claus görögországi esküvőjére. Megígértük, hogy benne lesznek a Blogban a nekik készített kiegészítők, így mai bejegyzésünket sok szeretettel küldjük Nekik és innen a távolból is sok boldogságot kívánunk. Mivel A vőlegény dán, így a két nyelven készült a menükártya is, amely kinyitható formátumú, így nagyon jól elfér benne az egész menüsor. Ha valakinek megtetszik és rendelni szeretné --- csak magyar nyelven --- akkor a jobb oldalra a menüt, a bal oldalra pedig az italkínálatot ajánljuk. A menükártyához készült még kis köszönetajándék dobozka, amelybe cukrozott mandula került és elegáns ültetőkártya is. Az egész szett gyöngyházas fényű kartonpapírból van és világos kék szatén szalag díszíti. A fehér-fekete és kék szín kombinációja felidézi Santorni  szigetének  egyedülálló hangulatát, az Égei-tenger és az ég kékjének találkozását,  és a jellegzetes görög kék kupolás házak atmoszféráját. Mesés lagzi lesz...  A képeken átható szett bármilyen színben elkészíthető és bármilyen szalaggal rendelhető, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű fényképes meghívó kétféle szalaggal - Akár jövőnyári esküvőkre is ajánljuk...

Igazi forró nyári napok előtt állunk, így mivel mással is indíthatnánk ezt a hetet, mint legújabb termékünkkel, a "Hot Pink" színben pompázó fényképes meghívónkkal. Titkon bevalljuk, már azoknak is szeretnénk kedvezni, akik esetleg a jövő szezonban tervezik az esküvőjüket, és szeretnének egy igazi trendi meghívót. Itt a gyönyörű nyár, lehet készíteni a szebbnél szebb jegyesfotókat, melyeket aztán nagy örömmel fogunk rászerkeszteni a szép meghívótokra! Fényképes meghívót adni mindig személyes és kedves dolog, nagyon jó néven veszik a családtagok, barátok. Kiteszik a polcra nézegetik, fényképalbumba rakják . A legfrissebb trend előrejelzések szerint a modern formák soha nem látott mennyiségben köszöntenek be az új esküvői szezonba, így fényképes meghívó kollekciónkban is bőven találtok trendi darabokat (a kollekció honlapunkon látható: www.dreamflowers.sokoldal.hu) Szerencsére a pink-fekete-fehér vagy simán fekete-fehér dekoráció kedvelőinek tábora is évről évre nő, így az ő figyelmükbe ajánljuk legújabb modern gyűrűpárnánkat is, melyet az utolsó képen láthattok és szintén rendelhető. A meghívó rendelési kódja: M-D-88/222. A gyűrűpárna rendelési kódja: 13-GYP-01. Árakat a honlapunkon láthattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XX. - Fekete-fehér brokát-mintás meghívó

Ismét készítettünk egy gyönyörű luxus meghívót! Konkrétan azoknak az Ifjú Pároknak szeretnénk kedveskedni vele, akik a fekete-fehér szín bűvöletében élnek, és az esküvőjük színvilágát is ebben a színpárosításban képzelik el. Mert bármilyen meglepő is, már egy jó ideje szép számmal jelentkeznek nálunk a fekete-fehér szín rajongói. Most pedig szeretnénk megmutatni, hogy mennyire elegáns, milyen különleges is lehet egy fekete-fehér esküvői meghívó. A képen látható darabot úgy terveztük meg, hogy a klasszikus betétlapos-tokos formátumon jól érvényesüljön a nem mindennapi díszítés. Fekete madártollat, barackviág színű szaténrózsákat és tekla gyöngysort használtunk, amelyet brossszerű formában tettünk fel a meghívó dísztokjára. Mind a dísztok, mind pedig a betétlap gyöngyházas csillogó kartonból készült. Igazi csemege azok számára akik a meghívóban is az extrát, extrémet, luxust keresik! A szaténrózsák egyébként nem csak barack színben vannak, hanem piros, tiffany-kék, krém és lila színben is be tudjuk szerezni - ezen a meghívón bármelyik szín gyönyörűen mutat. A meghívó rndelési kódja Luxus 20/20-barack-gyöngyös. Áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

Filmkockás köszönetajándék csoki:) - filmrajongóknak ajánljuk!

Korábban bemutattuk a nagy sikert arató "filmes design meghívóinkat", és most itt az újabb termékünk filmrajongók számára: a filmkockás csoki köszönetajándék. A csokikockákra -mint ahogy a képen is látjátok - rányomtatjuk a fényképeteket, neveteket és az esküvő dátumát. Igazán egyedi ajándék. Azok a fiatal párok, akik az egész lagzi tematikáját a "filmes design"-ra építik, nagyon trendi és divatos megoldást választanak! A moziőrület ugyanis tovább folytatódik, és ha tényleg filmes dekoráció mellett döntöttetek, akkor nem csak meghívót, csokit vásárolhattok nálunk, hanem igény esetén megtervezzük az ültetőkártyát és menükártyát is - természetesen filmkockás grafikával. A képen látható csokikat a Hell és Grafi becenévre hallgató ifjú párunknak terveztük, reméljük sikert arattak a premieren. Szerintünk nagyon szuper csoki lett - olyan James Bond-os stílus:)- ez most amúgy is aktuális a legújabb epizód miatt:) SZóval csak rajtatok múlik, milyen frappáns fényképet küldtök nekünk a csokihoz- érdmes tényleg valami filmbe illő fotót készíttetni magatokról:) A filmes csokikockák árát és megrendelés menetét a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák fekete inda mintával és selyem liliommal

Az idei szezon egyik legnépszerűbb terméke a csillogó gyöngyházfényű kartonpapírból készült tortaszelet dobozka fekete mintával. Meglepően sokan választották az utóbbi hónapokban a fekete-fehér színpárosítást - úgy tűnik egyre bátrabbak  a fiatal párok, és nem idegenkednek a fekete színtől. A képen látható dobozkákat prémium minőségű papírból készítettük és gyöngyös  selyem liliom virággal díszítettük. Következő életünkben cukrászok leszünk ugyanis a  tortadobozkák nagyon élethűek lettek, és egy kókusztortára hasonlítanak, amit fekete csokival díszítettek:) Nagy előnyük, hogy bármilyen - akár saját készítésű - ajándék belefér, tehát megrendelhetők üresen is, de kérhetők csokoládé bonbonnal vagy cukrozott mandulával töltve.  Rendelési kódja: T-Z-657/kókusz-feketecsoki. Az árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Nyárvégi csillogás - lila és fekete lepkés menü és ültetőkártyák

Tegnap elkészültünk Bea és Márk gyönyörű menü és ültetőkártyáival. Kérésükre a meghívójuk romantikus-lepkés grafikája került rá lila színben a menüre és a kártyákra is. A meghívójukat szintén mi készítettük el korábban ( - honlapunkon a Romantikus meghívók kategóriában tekinthető meg R-R- 44-6 rendelési kódszámmal, klikk ide ha esetleg megnéznéd: www.dreamflowers.sokoldal.hu) A menühenger anyaga áttetsző pausz papír, így ha mécsest helyezünk a közepébe, akkor gyönyörűen átvilágítja a betűket. Az ültetőkártya rusztikus hatású enyhén vászonhatású matt kartonból készült, és egy titkos hajnali randevút ábrázol. Beának és Márknak nagyon sok boldogságot kívánunk, nagyon jó volt velük dolgozni, örülünk hogy szerették a termékeinket, és hogy megvalósíthattuk ezt a különlegesen szép szettet. Ha bárkinek megtetszett a bemutatott menü és ültető, nyugodtan írjon nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre - A nap bármely időpontjában várjuk árajánlat kéréseiteket. A menük és kártyák rendelési kódja : R-R-44-6/lilamenü, vagy R-R-44-6/lilaültető. A fentebb említett honlapunkon válogathattok kínálatunkból, - gyakorlatilag bármelyik meghívóhoz tudunk tervezni menüt és ültető kártyákat valamint köszönetajándékokat.

Esküvő szervezés linkgyűjtemény

Retro stílusú dobozos meghívó és édesség-jelölő kártyák candy-bárhoz

Képzeletbeli távcsövünkkel már kicsit a 2013-as esküvői szezon meghívó-divatjára szeretnénk rákukkantani. Pontosabban az egyik 2013-as divatirnyzatra, amely nem más mint a ROMANTIKUS-RETRO. 2013-ban imádni fogjuk a csipkét- mint alapanyagot és a pöttyös/virágos mintákat, a cseppet sem hétköznapi megoldásokat és színpárosításokat. Tehát minden kedves nézelődő Ifjú Pár figyelmébe ajánljuk a képen látható retro stílusú dobozos meghívónkat, amelyben csodaszép ezüst színű gyűrű is található. Emellett új termékként vezetjük be a pálcikás étel és desszert jelölő kártyákat is, amelyek designos kiegészítői lehetnek a közkedvelt svédasztalos terítésnek vagy a most ébredező "édesség-büfé/candy-bar" divatnak. A képen látható termékek bármilyen színben előállíthatók, kérjük e-mailben érdeklődjetek ha szeretnétek más színben vagy motívummal megrendelni. Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) megjelenő termékeinken többszáz grafikát láthattok, és gyakorlatilag bármelyiket rá tudjuk szerkeszteni ezekre az étel-jelölő kártyákra. Ha valaki ezeket a csinos kis pálcikás kártyákat ültetőkártyaként szeretné hasznosítani, akkor természetesen a vendégek nevét is rá tudjuk nyomtatni. A meghívó rendelési kódja, Lolly-001, az áráról honlapunkon kaphattok információt. A pálcikás étel/vagy ültetőkártyák áráról érdeklődjetek e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), - az ára a kért grafikától és felhasznált kartonlaptól függ.

Nyáreleji esküvők emlékei - Júniusi kedvenceink

Múlt héten szabadságon volt a stúdiónk, és visszatérve nagyon kedves meglepetések vártak ránk az e-mailünkben. Kedvenc szerelmespárjaink közül ketten is küldtek nekünk esküvői fotókat, amelyeket nagyon szépen köszönünk, nagyon jól esik hogy megosztottátok velünk és örülünk, hogy segíthettünk az előkészületekben. Ezen az első képsorozaton a miskolci Kata és Sanyi dekorációját láthatjuk, az általunk készített karikatúrás menühengerrel, szék alakú köszönetajándék dobozkával. A megrendelt teljes kollekció (meghívó, menü, ételkártyák stb...) korábbi bejegyzésünkben tekinthető meg. Katáék fekete-pink színválasztása nagyon merész és divatos, a menyasszonyi csokra meseszép pünkösdi rózsa volt, egyszerű, de pompázatos. Igazából most először láttuk Katát és Sanyit teljes valójukban...a most küldött fényképeken. Eddig csak a karikatúráról "ismertük" őket. El kell hogy mondjuk: a karkatúrakészítő kitűnő munkát végzett, mert a rajz megszólalásig tükrözi a pár vidám személyiségét, előnyös arcvonásait. Nagyon kedves rajz lett, jó volt vele dolgozni, örülünk hogy a termékeinkre kerülhetett.

 

Másik kedves fiatal párunk, a barcsi Niki és Csabi szintén pausz henger menüt és szék alakú köszönetajándékot rendelt tőlünk. Nekik is köszönjük a szép képeket a dekorációról, nagyon ízléses volt a barna és ekrü színöszeállításuk. Nikiben (mert vele konzultáltunk a tervezés során) azt szerettük, hogy ...hogy szeretett minket, a termékeket, tetszett neki minden amit csináltunk, gyorsan ment az egyeztetés is vele. Csabinak nagy szerencséje van...bizony jó asszonyra talált:))) Az ő esküvői dekorjukra is nagyon igaz: "Néha az egyszerűbb letisztult megoldások hozzák meg a legszebb végeredményt...". Esz szál rózsa az asztalon, egy jó kis szék dobozka - benne egy bonbonnal- és már jöhet a finom esküvői menüsor... Nikiék lagzijában senki sem maradt éhen...mi csak tudjuk...bár nem lehettünk ott, a menühengereket olvasva biztosak vagyunk ebben:))) Sok boldogságot kívánunk Niki és Csabi...

Tortaszelet alakú köszönetajándék doboz pink-fekete szalaggal

Lassan egy éve már, hogy bevezettük termékeink közé a tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkákat. Hamar népszerű lett, hiszen már önmagában is nagyszerű dekorációja egy ünnepi asztalnak. Judit és Karcsi dobozkáit egyedi kérés alapján pink-fekete-fehér színösszeállításban készítettük el. A fekete és pink színű szatén szalagok váltják egymást a tortaszeleteken, így az egésznek nagyon vidám és divatos összhatása lett, annak ellenére hogy a fekete szín nem tartozik a klasszikus esküvői színekhez. De látjátok, kiegészítőként használva, milyen fantasztikus is tud lenni a fekete!!! És hogy mi még a nagyszerű ezekben a dobozkákban? Hogy nálunk minden ilyen tortaszelet doboz névre szól!!! A neten itt-ott megjelenő hamisítványokkal szemben mi az összes dobozkát névvel látjuk el, mint ahogy látjátok a képeken is. Ez azért jó, mert így ültetőkártyaként is funkcionál. Nem csak cukrozott mandulával és csoki bon-bonnal rendelhető meg tőlünk, hanem akár üresen is. A dobozka mérete lehetővé teszi hogy bármilyen otthon sajátkezüleg készített ajándéktárgyat bele tudjatok helyezni. Judit elárulta hogy ő pl. saját maga varrt szív alakú pink színű kulcstartót fog a dobozokba tenni. Szóval bármit beletehettek az a lényeg. A képen látható dobozokat gyakorlatilag bármilyen színben el tudjuk készíteni igény esetén. Rendelési számuk: T-Z-BL-01 pink/fekete. Az árukról és a megrendelés menetéről honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Karikatúrás ültetési rend és asztali szett pink-fekete színben

Nagyon vártuk már, hogy elkészíthessük ezt a bejegyzést. Kata és Sanyi, - egy rendkívül kedves és előrelátó Jegyespár - már egy évvel ezelőtt felvette velünk a kapcsolatot az esküvői meghívók és asztali kiegészítők megrendelése kapcsán. Korábban már bemutattuk kedves és vicces kis esküvői meghívójukat, amin saját karikatúrájuk szerepelt, most pedig íme a többi termék, amelyet megrendeltek tőlünk. Dekorációjuk pink-fehér és egy kis fekete színösszeállításban fog pompázni, így mindent ebben a színösszeállításban terveztünk. Rendeltek tőlünk ültetési rendet (ültetési táblát) valamint ételkártyákat a svédasztaljukhoz, divatos pausz papír menüt, koktállapot, asztalszámokat és szék alakú dobozos köszönetajánédkokat. Mindet persze a humoros karikaturával ellátva. Igazán egyedi lett minden termék, sok munkánk van benne. Katáék egyébként külföldről szervezték Magyarországi esküvőjüket, ami nem éppen könnyű feladat, de örülünk hogy segíthettünk és nem felejtük el őket! Sok boldogságot kívánunk nekik. Ha bárkinek kedve támad ilyesfajta karikatúrás szettet rendelni tőlünk, nyugodtan érdeklődjön nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen az árakról és az elkészítséről. Tulajdonképpen a legontosabb hogy készíttessetek magatokról egy szuper karikatúrát, küldjétek el nekünk, és mi bármely színvilágban meg tudjuk alkotni a képen szereplő termékeket.

Modern fényképes meghívó lila-fekete színben

A múlt hét egyik legkülönlegesebb meghívóját szeretnénk most bemutatni, és ezzel sok boldogságot kívánni Lillának és Istvánnak. Kérésükre fekete-lila színben készítettük el ezt a divatos fényképes esküvői meghívót. Úgy döntöttek, hogy a meghívó kihajthatós oldalaira a saját fényképeiket fogják kérni. Ettől is vált különlegessé és persze a nem mindennapi indás-kacskaringós mintától, amely a meghívó felső részén fekete, alul pedig sötétlila színű lett, harmonizálva a szaténszalaggal. A meghívó külső részén a "Meghívó" feliratot az ifjú pár monogrammja díszíti, jelen esetben az "L" és az "I" gyönyörű antik betűtipussal, amely mégis egyensúlyban van a meghívó modernségével, fiatalos megjelenésével. Ezt a típust egyébként bármilyen színben, színpárosítással el tudjuk készíteni!!! A meghívó rendelési kódja, M-D-33, az áráról honlapunkon tákékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern fényképes meghívó pink-fekete színben

Bizony vannak olyan előrelátó fiatal párok akik már januárban megrendelték tőlünk az esküvői meghívójukat. Mónika és Richárd már régóta készültek arra, hogy fényképes meghívót készíttetnek velünk, és amikor biztossá vált az időpont, le is adták megrendelésüket. Küldtek nekünk 2 fantasztikus fényképet magukról, amelyeket mi fekete-fehérré változtattunk, és megalkottuk a képeken látható nem mindennapi, modern és egyben romantikus meghívókat. A fényépes meghívó azért jó ötlet, mert akkor biztos hogy más jegyespárnak nem lesz ugyanolyan... ! És persze a meghívottak elteszik emlékbe - akár még a fényképelbumba is beragaszthatják. Mónikáék a pink-fekete színösszeállítást választották, ami idén is nagy divat lesz az esküvői színvilág tekintetében. Mónikának és Richárdnak sok boldogságot, és várjuk a menükártya megrendelést is:) A meghívó rendelési kódja M-D-33. Az áráról honlapunkon kaphattok információt, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sárga/fekete színű meghívó és köszönetajándék erdei esküvőkhöz

Hazánk bővelkedik szebbnél szebb tájakban, erdőségekben, mesés kis hegyi tisztásokban, ahol hangulatos kis esküvőket lehet tartani - akár a szabad ég alatt, akár egy felállított sátorban, vagy erdészházakban, erdei fogadókban.  Tehát "irány a természet" ! Jót fog tenni az irodákból kiszabadult vendégeknek a friss levegő és a gyönyörű színek. Főleg ha az erdei esküvőtöket sárga színvilágban valósítjátok meg! Ime a különleges sárga-fekete színösszeállítású esküvői meghívónk és köszönetajándék dobozkánk... A sárga a napsütés és az életöröm színe. De hogy egy kis férfiasság is legyen a dologban, kombináltuk a feketével, amely egyszerre teszi elegánssá és nagyon extravagánssá a meghívót! Egyszerűen vonzza a tekintetet ez a színpárosítás, úgyhogy ez a meghívó garantáltan nem fog "elkeveredni" miután kiosztottátok! A köszönetajándék dobozkába pedig választhattok a kínálatunkból cukrozott mandulát, csoki bon-bont vagy színes mogyorós drazsét... Ha szeretnétek ezt a meghívót, csak írjátok meg e-mail címünkre (dreamflowersdesign@gmail.com) hogy a "sárga erdei esküvős meghívó" tetszik nektek... és máris küldjük az árajánlatot. A dobozka áráról pedig honlapunkon tájékozódhattok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ráadásképpen egy kis kedvcsináló összeállítás a sárga erdei esküvőtökhöz:

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT