V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Rózsás esküvői szalvétagyűrűk és dombormintás szalvéták

Az "Örök rózsa- örök szerelem" és a "Csipkerózsika álma" fantázianvű esküvői témákhoz remekül hozzáileszthetők ezek a dombormintás luxus szalvéták és rózsás szalvéta gyűrűk. Az igényes teríték elképzelhetetlen szalvéta nélkül. Új elegáns termékünk a csillogó papírból készült szalvétagyűrű "tok", melybe az evőeszközök is belecsúsztathatók és a vendégek neveivel is ellátjuk. Rendelési kódja:SZ-V-009/rózsás, árat itt találtok:

www.dreamfowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos keresztelő meghívók csipkével, tollpihével

Ezek a díszdobozos keresztelő meghívók a tündéri kis Luca számára készültek. Szülei kérésére a díszdoboz díszítését és a színvilágot a kislány fotójához igazítotuk. Hófehér csipke, bordó szatén szalag és szatén rózsák díszítik a dobozkát, benne pedig egy nagyméretű toll (egy angyalszárnyból:) Azért jó ötlet és praktikus ilyen díszdobozzal meghívni a családot, mert a vendégek később gyűjteni is tudják bele a kicsi nyomtatott fotóit. Mindig meghatódunk amikor egy kis élet keresztelő meghívóit készítjük. A kis Lucának is hosszú boldog életet kívánunk, csakúgy mint a szüleinek, akiknek az esküvői meghívóit és asztali papír kiegészítőit is mi készítettük.

A bemutatott meghívó áráról kérjük e-mailben érdeklődjetek: dreamflowersesign@gmail.com

További termékek honlapunkon találhatók:  www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Legyező esküvői meghívó vintage rózsával és csipkével

A legújabb trendek szerint az esküvői világot ismét elborítja a látványos nyílott vintage rózsa motívima, mely akár csokorban, más szépséges virágokkal, akár önmagában is mindenféle esküvői kelléken megjelenik... Így közkívánatra mi is megalkottuk a romantikus vintage legyezőnket, kis ekrü színű csipkével és gyöngyökkel díszítve. Csillogó gyöngyházfényű kartonból készül, színes szalagok fogják össze  a lapokat. Reméljük, továbbra is hozzájárulunk a legyezők hagyományának fennmaradásához. Tudtátok egyébként, hogy pályafutásuk csúcsán (XVIII. század) a legyezőkhöz a legdrágább alapanyagolat használták fel? A kor hölgyei pedig további kiaknázatlan lehetőségre bukkantak a legyezőkben. Példának okáért hosszúra nyúló misék vagy unalmas színielőadások alkalmával unaloműzőként is funkcionált: voltak legyezők, melyekre rejtvényeket, feladványokat festettek, s voltak olyanok is, amelyekkel jövendőt is lehetett mondani. A mi meghívónk is elárulja a jövőt...egy csodás napról ad hírt, amely garantáltan emlékezetes lesz.

A meghívó rendelési kódja: B-200, árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Dombormintás díszdobozos tekercses meghívó bordó színben

Az új esküvői szezonban mindent beborítanak majd a különleges virágok, szirmok és a természet ihlette motívumok. Nem csak a ruhákon lesznek élethű virágok, hanem a meghívókon is. Ezek a csodás bordó-rózsaszín színvilágú díszdobozos meghívók is a legújabb trendek szerint készültek. A doboz nem csak csillogó bordó színben rendelhető, hanem csillogó ekrü, rózsaszín vagy gyöngyház -fehér színben is. A kis selyemszatén virág mindegyiken jól mutat. A meghívó rendelési kódja D-2013/99-P, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A gyűrűpárnákon pazar sűrű virág díszítés, valamint lepkék lesznek nagyon divatosak, és a is párna az egyik legszebb tárgyi emléketek lehet az esküvő napjáról. Eszetekbe jutott már, hogy egyszer majd az unokátoknak mutatjátok a gyűrűpárnát, melyen az örökvirágok még évtizedek múltán is csodásan fognak mutatni. A párna rendelési kódja: 11-H-60, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Jázmin és Szabolcs rózsás romantikus esküvője

Ezúton kívánunk sok Boldogságot Jázminnak és Szabolcsnak! Mi készítettük a díszdobozos meghívójukat és az ültetőkártyáikat a bordó rózsás romantikus esküvőjükre.

Örök rózsa...örök szerelem...!

Köszönjük, hogy bennünket választottatok!

Elegáns barokk stílusú esküvői meghívó bordó szalaggal

A barokk stílusú elegáns meghívóink tárháza a képen látható  darabbal bővült, amelyet Krisztina és Márk októberi lagzijára készítettünk. Mivel nagyon sokan szeretik az egyszerű kártyás meghívókat, ezért úgy gondoltuk, hogy készítünk egy olyan darabot, amely eleganciát sugall, ugyanakkor van benne valami plussz, valami különlegesség. A meghívó alapja csokoládébarna csillogó karton, erre került a rusztikus vászonhatású hófehér karton - erre nyomtattuk a szöveget. A bordó színű szaténselyem szalag nagyszerű kontrasztot ad. A képen látható meghívót számtalan színkombinációban el tudjuk készíteni igény esetén (pl. csillogó almazöld hátlap + almazöld v. ekrü szalag, zöld nyomtatás, de bármilyen szín kivitelezhető a pinktől a türkizig bármi). A lenti bordó szalagos meghívó rendelési kódja: 597-marocco/3-bordó. Mától megrendelhető, az árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.huTREND TIPP!!!! Mediterrán romantika bordóban - virágba borulva -

Már itt is van legújabb esküvői szettünk, a forró mediterrán romantika jegyében. A klasszikus bordó szín ezúttal mályva-rózsaszínnel debütál! Mégpedig sűrű rózsa motívummal, mely kitűnő választás, ha az esküvői csokrotok és az asztali virág díszeitek és is buja, dús stílusúak lesznek, sőt még virágfalba is beruháztok. Az új esküvői szezonban folytatódik a "mesebeli kastélyos" esküvői trend, a "Csipkerózsika álmának megvalósulása" mindez kicsit mediterrán vonallal fűszerezve, ahol a kovácsoltvas gyertyatartó,  rézkancsó, egzotikus mécsesek is jól megférnek majd az ünnepi asztalon. Ha kedvet kaptatok, máris rendelhetők a fotókon bemutatott szépségeink:

Bordó  dísztokos meghívó: Borítója és betétlapja egyaránt csillogó alapanyagból készült, mályvarózsaszín szaag díszíti, és egy csodás strasszos virág bross ragyog az elején. Bármilyen színben el tudjuk készíteni, illetve igény esetén több betétlapot és kis kártyákat is tudunk hozzá gyártani. Rendelési kódja : R-C-S-1W/800-C, árat itt találtok: www.dreamfowers.sokoldal.hu

Henger alakú menükártya - világítsd át LED mécsessel!: Minél látványosabb az opálos papíron lévő grafika, annál szebben fog mutatni ha este megvilágítja a közepét egy LED mécses. Ezt a látványt Ti se hagyjátok ki. A bodó szín és a rózsák romantikus bensőséges hangulatot kölcsönöznek az asztali dekornak. Kivilágítva vagy anélkül, nagyon praktikus a  henger menü: ételek, italok, asztalszám vagy akár még a vendégek nevei is feltüntethetők rajta. Rendelési kódja: P-AN-20/9999 , árat itt találtok: www.dreamfowers.sokoldal.hu

Szalvétagyűrű ültetőkártya + dombormintás luxus szalvéta: Az igényes teríték elképzelhetetlen szalvéta nélkül. Új elegáns termékünk a csillogó papírból készült szalvétagyűrű "tok", melybe az evőeszközök is belecsúsztathatók és a vendégek neveivel is ellátjuk. Rendelési kódja:SZ-V-009/rózsás, árat itt találtok: www.dreamfowers.sokoldal.hu

Köszönet címke a helyben fogyasztható ajándékokra: Egyre divatosabb friss édes vagy sós (pék)süteményel várni a vendégeket az asztalnál, rögtön fogyasztható éhség csillapító finomságokat tenni a tányérra. Ezekhez ajánjluk kreatív lyukasztott kártyánkat, melyhez szalag is tartozik. A vendég nevét szintén rá tudjuk nyomtatni, tehát ez is használható ültetéshez. Rendelési kódja: AN-V-20/9999, árat itt találtok: www.dreamfowers.sokoldal.hu

Ostyaszelet köszönetajándék az ifjú pár fotójával: 10 x 8 cm-es édes minőségi ostyaszeletünk gyönyörű fotós csomagolásban igazi teli találat, ha köszönetajándékról van szó. Nem olvad meg a nagy melegben sem!  Méretéből adódóan rá tudjuk nyomttani a vendég nevét, ifjú pár nevét, esküvő dátumát, köszönet szöveget vagy bármi mást amit igényeltek. Ráadásul elegáns! Rendelési kódja: SZVD-20/9999, árat itt találtok: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dobozos meghívó bordó mintával, szivecske ablakkal és arany gyűrűvel

Ismét sikerült örömet szerezni egy kedves ifjú párnak. Gina és Gergő dobozos meghívóit csillogó fehér kartonból készítettük, bordó szalaggal díszítettük és belsejébe a hűség örök szimbólumát tettük - az arany gyűrűket. Tetejét szív kivágásos ablakocskával láttuk el, így  bele lehet nézni az "ajándékba":))) Elsősorban akkor praktikus ez a dobozos meghívó, ha személyesen viszi el az ifjú pár a vendégekhez, viszont ne riasszon el senkit, ha néhány rokonnak postai úton kell elküldeni ezt a szép kis meghívó-ajándékot, hiszen  7 x 7 x 7 cm-es, így bármilyen kis dobozba belefér, otthon biztos találtok kisméretű díszdobozt, de a postán is segítenek.

A termék rendelési kódja: R-6660-588 (csillogó fehér kartonból), árát honlapunkon megtaláljátok , klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Napraforgó mézeskalács köszönetajándékok és bordó menü háromszögek

Az idei szezonban is volt napraforgós témájú munkánk. Egy hangulatos vidéki "outdoor" esküvőre készítettük a fotókon látható menü háromszögeket és mézeskalács köszönetajándékokat, melyek ültetőkártyaként is működtek. A menük a hosszú  vendég asztalok közepére kerültek és nagyon jól mutattak a szolid bordó orgaza "futó"terítőn. A mézeskalácsok a leveses bögrékbe lettek helyezve. Mindannyian egyetértünk, hogy a "kevesebb néha több" elv érvényesült ennél a dekorációnál, ugyanis az asztali kellékek és dekorelemek nem vették el a helyet a felszolgálásra kerülő ételektől. Mégis igényes, szolid és ünnepélyes hangulatú  lett az asztal, és érvényesülni tudott a menükön látható kacskaringós inda minta, amely passzolt a forró nyár hangulatához és a napraforgók vidám stílusához.

A menük rendelési kódja: H-AN-55/bordó , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetajándék rendelési kódja: NAT-S-0995/napraforgó, darabárát megtaláljátok honlapunkon, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Barokk stílusú esküvői meghívó a szerelem kulcsával

Egy valódi antik fém kulcs díszíti ezt a csodás dombormintás meghívót. A kulcs, mint esküvői motívum, viszonylag új itt Magyarországon. A vintage stílussal egyidőben jelent meg néhány évvel ezelőtt. A kulcs lehet valami titok szimbóluma, vagy a boldogsághoz vezető kapu kulcsa. Bízunk benne, hogy az új esküvői szezonban sokan választjátok majd ezt a külöleges meghívót.  Megkérhetitek a vedégeiteket, hogy hozzák magukkal a kulcsot az esküvőre, akár a nyakukba is akaszthatják egy szép zsinórra vagy szalagra fűzve - egyfajta "belépőjegy" lehet a Nagy Napra. A termék rendelési kódja: R-C-S-7W/KK-012, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vintage díszdobozos meghívó papírrózsára tekert üzenettel

Rengeteg új termékkel készülünk az új szezonra, és nevünkhöz híven nem maradnak el az álom-virágos termékek sem. Egyik kiemelt esküvői témakörünk a nagyon népszerű "Örök rózsa-örök szerelem". Minden romantikus ifjú párnak ajánljuk a rózsás témájú termékeinket! A rózsa, mint a virágok klasszikusa, megunhatatlan és gyönyörű...a szerelem örök jelképe! Mai bejegyzésünkben a legújabb dobozos meghívónkat láthatjátok. Vintage-shabby stílusban terveztük, és rusztikus papírból készítettük. 2 kivehető betétlap tartozik hozzá és egy szép papírrózsa, ami nagyon élethű és stílusban jól passzol a dobozhoz! A szárára egy kis papír cédulát tekertünk, - ezen olvasható egy nászajándék ötlet ( "...minden ami egy borítékban elfér") . Szerintünk ez egy nagyon szolid és elegáns módja, hogy közöljük vendégeinkkel: inkább pénzösszegel támogassák az ifjú pár közös életét...  Az utóbbi években sokszor azért választották a párok az ilyesfajta lapos dobozos meghívóinkat, mert ebbe például beleférnek még a jegyesfotók is.  Praktikusság szempontjából ez nem elhanyagolható - hiszen így minden egyben átadható a szeretteiteknek. A fotókon látható meghívó rendelési kódja: U-B-66, árát megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fehér-bordó díszdobozos meghívó aprócska fém virággal

Kifinomult stílusú dobozos meghívókat alkottunk nemrég, mégpedig az egyik legkedvesebb díszítőelemünk felhasználásával, amely nem más mint egy picike, ezüst színű fém virág. Elegáns bordó szalagra fűztük, és ez került rá a meghívók levehető tetejére. Valódi "ékszerdoboz" hangulata lett. A dombormintás karton a tetején igen sokat dob a látványán - emlékeztet egy szépen hímzett selyem menyasszonyi ruhára vagy...egy csodás esküvői torta fondantos bevonatára? Mindenesetre ez a meghívó nagyszerűen  illik romantkus fehér-bordó esküvőkhöz - akár modern, akár antik környezetben kerül megrendezésre. S ha elég ügyes a cukrászotok, akár azesküvői tortátokra varázsolhatja a meghívó mintáját. A bemutatott termék rendelési kódja: R-016-R-69, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozosmeghivo

 

Sütibe tűzhető ültetőkártyák - többféle formában, többféle stílushoz

Ez a hét sem múlhat el új termék nélkül! Ma sütibe tűzhető ültetőkártyáinkat mutatjuk be - mondhatnánk közkívánatra - mert idén jópáran érdeklődtetek már felőlük. Szóval ezek a pálcikás szépségek arra hivatottak, hogy a ma divatos "welcome sütiket" díszítsék és egyben ültetőártyaként is szolgáljanak. Jól klimatizált, modern éttermekben rendezett lagziknál ugyanis megoldható, hogy a vendégeket mini torta - egy finom "sütike falat" várja az asztalon, amikor megérkeznek. Ez akár még köszönetajándékként is szolgálhat. Mostantól pedig "nevesíthetitek" a finomságokat, mert 4-féle formában tudjátok tőlünk rendelni ezeket a pálcikás kártyákat. Van kör, van barokkos lekerekített szélű, továbbá szív alakú és az utolsó képeken a rombuszt látjátok. Bármilyen színben el tudjuk készíteni őket, ha pedig meghívókat, mennükártyákat is tőlünk rendeltek, akkor kérésre hozzájuk igazítjuk az ültetőkártyák színét és stílusát. A termékek rendelési kódjai: AN-01-pálcika/kör, AN-02-pálcika/barokkos, AN-03-pálcika/szív, AN-04-pálcika/rombusz. Áraikat megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Dombormintás díszdobozos pausz tekercs meghívók - csillogó marsala/bordó színben

Mai különlegességünk az utóbbi időszak egyik legdivatosabb színével készült, mégpedig a bordó-bíbor árnyalatok királynőjével, az elegáns marsalával. A díszdobozos meghívó választékunkból Tünde és Ákos a kecses vékony kivitelezésű pausz tekercses típusba szeretett bele. A fotókon látható meghívók számukra készültek, nyári- kastélyos esküvőjükre. Csillogó dombormintás kartonnal dolgoztunk, a dobozka tetejére egy arany színű kacskaringós inda díszítés került. Egyébként örülünk annak, hogy a bordó és árnyalatai ismét visszatérnek az esküvők legtrendibb színei közé, hiszen a lángoló szerelem,  a romantika színárnyalatai ezek - mondhatni örök klasszikusok. A bemutatott tekercses díszdobozos meghívót egyébként bármilyen más csillogó színben el tudjuk készíteni. A termék rendelési kódja: D-2013/28 bordó (pausz tekerccsel) , ára itt megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreaflowers.sokoldal.hu

 

A tökéletes esküvői teríték 14.rész - Vingate esküvő a kastély rózsakertjében

Népszerű sorozatunk újabb fejezetéhez érkeztünk, ismét összeállítottunk egy különleges szettet, hátha pont rózsás témájú kastélyos esküvőre készül néhány kedves Olvasónk. Az új látogatóknak eláruljuk: a  "Tökéletes esküvői teríték" című rovatunkkal az a célunk, hogy bemutassuk Nektek saját készítésű fotóink segítségével, hogyan mutatnak majd a szépen feldíszített  ünnepi asztalon az általunk készített nyomdai termékek. A termék fotózásaink során igyekszünk úgy dolgozni, hogy hangulatot és stílust is ajánljunk a termékeink mellé, hiszen így könnyebb ráhangolódnotok, elképzelnetek az adott témát.

Esküvő a kastély rózsakertjében

Mai munkánk egy izgalmas bordó-bronz-fehér színöszeállítású szett, mely a romantikus kastélyos esküvők méltó kiegészítője lehet. Mivel már az új esküvői szezonra készülünk és tapasztalataink alapján évről-évre egyre több a vintage, antik stílusú esküvő, így ezt a kastélykertes témát is próbáltuk ebben a stílusban megragadni. Fotózáskor klasszikus bordó rózsát - a szerelem örök szimbólumát- használtunk, mely szezontól fügetlenül mindig rendelkezésetekre áll, és gyönyörűen passzol a mi papír termékeinkhez. Őszi esküvőkhöz a rózsát kiegészíthetitek az asztalra helyezett körtékkel, sütőtökkel, rozsdabarna falevelekkel, mint ahogy mi is tettük...így hamar szenzációs dekort tudtok varázsolni ti is, költséghatékonyan! Lentebb találtok egyet kedvenc süti receptjeinkből is, mégpedig egy finom fűszeres csokis sütit, mely vendégvárónak tökéletes és jól passzol a szóban forgó dekorhoz. Próbáljátok ki, nekünk is sikerült, puha, zamatos - tuti siker!  S akkor jöjjenek a termékek, lépjetek  be  velünk kastélykertbe!

A meghívó: 3 féle papírból kombináltuk össze, ebben is rejlik varázsereje és vintage stílusa, és persze íves formájában, és csipkézett széleiben. Úgy döntöttünk, ezúttal nem masnira, hanem csomóra kötjük az arany színű szatén szalagot, mert így különlegesebb. Nem muszály kibontani a csomót, kihúzható a dísztokból enélkül is. Rendelési kódja: 18-98/2016, árát honlapunkon találjátok a Romantikus meghívók kategóriában itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Köszönetajándékok hölgyeknek és uraknak: Hölgyeknek ajánljuk a képeken látható kör alakú antik hangulatú mézeskalácsokat rózsás indamintás díszítéssel, kis organza tasakban, cimkével ellátva. A férfiaknak pedig karcsú üveges mini likőrt, szintén cimkézve. Kérjük, hogy ha a mézeskalácsra igényt tartotok, akkor esküvő előtt minimum másfél hónappal adjátok le a a rendelést! A termék redelési kódja: MK-19-98/2016, árát itt találjátok honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

mini likőr rendelési kódja: H-L-1898/2016, az árát itt találjátok honlapunkon, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dombormintás szalvéta névvel ellátott szalvéta gyűrűvel: Ültetőkártya helyett érdmes választani a csillogó dombornyomott papírszalvétánkat, melyet csipkézett rózsás szalvétagyűrűvel együtt kínálunk - névre szólóan. Elegáns és gyönyörű kiegészítője  a terítéknek. Rendelési kódja: SZV-18-98/2016, ára megtekinthető itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Háromszög menükártya asztalszámmal: Alapanyagát tekintve megegyezik a meghívó nyomtatott felületével, és szintén csipkézett íves a felső része. Az asztalközép virágdekor mellett hasznos és szép  elem lehet, és messziről is jól látható a számozás, mely segít a vendégeknek megtalálni az asztalukat. Rendelési kódja: H-AN-19-98/2016, ára megtaláható itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Kristály és rózsa az üvegcsében - egy romantikus köszönetajándék

A mini üvegcsés fürdőkristály köszönetajándékunkból készítettünk bordó és fehér színösszeállítással közel 150 db-ot Andi és Norbi esküvőjére. Igazi romantikus kis szuvenír ez...na és persze illata is van. Lehet, hogy már  írtuk korábban, de a picike rózsáról amit beleteszünk mindig Exupéry Kishercege jut eszünkbe...ahogy nevelgeti a rózsáját, üvegbúrát tesz felé és az Egyetlenné válik számára... Reméljük ismeritek a történetet!...  Ez a szép és különleges köszönetajándék többféle színben is rendelhető nálunk, a darabárat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Barokk stílusú menükártyák és névre szóló köszönetdobozkák bordó színben

Réka és Gergő számára készítettük ezeket a látványos bordó termékeket nemrég. A köszönetajándék dobozkákat egyenként feliratoztuk a vendégek neveivel, így ültetőkártyaként is használható. A dobozkokba bon-bon került, mint apró meglepetés. A menü-háromszög a szokásos felosztásban készült: ételek és italkínálat, valamint a 3.oldalra a "Jó étágyat kívánunk szöveg" került. Az egész egy izgalmas barokk stílust képvisel: élénk szín, erős kontrasztok, bravúros és mozgalmas növényi mintázat a háttérben...bármilyen asztali dekorációt feldob, már csak kiegészíteni kell egy kis bordó vagy fehér rózsagömb kompozícióval és nyomban luxus hatást kelt.

A menü rendelési kódja  H-AN-90-66, árát honlapunkon itt találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A köszönetajándék doboz rendelési kódja H-AN-90-64/bordó dobozka, árát honlapunkon itt találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos fahéjra tekert meghívók

Elkészültek Eszter és Bulcsú díszdobozos fahéjjas meghívói, bordó és lila színvilágban, kedves lepkés  - mezeivirágos grafikával. A  kecses vékony díszdobozt csillogó kartonból alkottuk meg, a meghívó szövege áttetsző pausz papírra nyomtatódott. Eszterék nagyon örültek ezeknek a szépségeknek, így mostmár a szervezésnek ezt a részét is kikpipálhatják. Minden olyan ifjú Párnak ajánljuk egyébként ezt a meghívó típust, aki Eszterékhez hasonlóan gyönyörű természeti környezetben tartják menyegzőjüket. A termék rendelési kódja:  NAT-F-H/11-lila-bordó , darabára megtalálható honlapunkon, a "Love and Nature meghívó kollekciónkban", klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Egzotikus stílusú meghívó - Bali egy karnyújtásnyira...

Ki ne vágyna trópusi szigetekre, egzotikus tájakra, izgalmas távoli kultúrákat megismerni? Mint a divatban, gasztronómiában, lakberendezésben, úgy az esküvői témákban is egyre inkább teret hódít az egzotikum, a mesés Távol-Kelet motívumai (papírlámpások, füstölők, faragott díszek, keleties mécsesek, telt színek). Ráadásul egyre többen rajonganak az ezotériáért, a keleti vallásokért, életfilozófiáért. Mivel célunk, hogy az esküvői meghívók legszélesebb palettájával álljunk elétek, ezért készítettük ezt a bordó dísztokos szépséget, egzotikus stílusban, megidézve a mesés Balit. A meghívó külsejét és besejét egyaránt domborminta díszíti, mely emlékeztet bennünket a részletgazdag fafaragásokra. Az egyszerű dísztokos formát nagyszerűen feldobja a bordó kacskaringós grafika és a domborminta. Különleges darab, bármely évszakban megrendezésre kerülő esküvő méltó hírnöke lehet. Rendelési kódja: OP-50, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Íme a példa, hogy nem is olyan nehéz egzotikus hangulatú dekort kreálni, kis fantázia, szépen elrendezett virágok, egy frappáns asztalközép-dísz... Bátran tervezzetek ilyen hangulatú lagzit, a mghívón már nem kell törnötök a fejeteket, sőt készítünk a fenti termék stílusában menü és ütetőkártyát, köszönetajándékot is! Hajrá!

Bordó díszdobozos meghívó monogrammal és rózsával

Nyugodt szívvel nevezhetjük a képen látható szépséges meghívókat "Varázsdoboznak", hiszen ki hinné, hogy az ajándékdobozka egy szép rózsát rejt magában? Mielőtt bárki is kérdezné tőlünk, eláruljuk, hgy a dobozka belsejében lévő rózsafej nem igazi, viszont megszólalásig hasonlít az eredeti rózsára! Ezt a meghívótípust kizárólag mi gyártjuk és forgalmazzuk Magyarországon, így ha valakinek a rózsa kedvenc virága, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal dobozos meghívó ügyben. A képeken bemutatott dobozkákat Veronikának és Péternek készítettük, ezúton is sok boldogságot kívánunk nekik. Az eredeti meghívó, ami a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szerepel, sima felirat nélküli tetővel rendelkezik, de Veronikáék kérésére monogrammot tettünk rá, így különlegesebb lett. A rendelési kódja:R-K-06-mnogrammal. Árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design V. - Dísztokos meghívó bordó alapon

A bordó szín rajongói számára jó hírrel tudunk szolgálni! A közkedvelt 599-marocco/1-bordó rendelési kódszámú esküvői meghívónk mostmár nem csak csillogó csokoládébarna hátlappal hanem csillogó bordó színű alapon is megrendelhető! Az alábbi fényképekkel pedig Melindának és Ferencnek kívánunk sok boldogságot, köszönjük hogy elkészíthettük ezeket a páratlan, elegáns stílusú meghívókat a számunkra! Mától tehát elérhető teljesen bordó kivitelben. A rendelési kódja 599-marocco/1-bordó/bordó hátlappal. Áráról honlapunkon tájékozódhattok, a "Romantikus stílusú meghívók " termékkategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Sünis díszdobozos köszönetajándék földieper alakú bonbonnal

Egy nagyon kedves és még nagyon nagyon fiatal pár, Zsófi és Tibi számára készítettük a képen látható sünis köszönetajándékokat. Mostanában ez volt a legeslegaranyosabb termékünk. A csillogó kartonból készült dobozkákon egy fiú és egy lány süni találkozása látható. Minketten viszik a saját földieprüket - a jelenet a fiatal pár közelgő "összebútorozását" jelképezi:) A dobozok ültetőkártyaként is szolgálnak, feliratoztuk őket a vendégek neveivel. A dobozban átlátszó celofánba csomagolt földieper alakú belga csokoládéból készült bonbont tettünk. Zsófiék nagyon boldogan vették át a csomagunkat, örülünk hogy sikerült hozzájárulnunk a "sünis" lagzijukhoz. A termék mától bárki számára megrednelhető! Kérjük jó előre szóljatok, ha ilyen eper alakú bonbont szeretnétek bele, mert mestercukrász partnerünknek időben le kell adnunk a rendelést hogy legyártsa nekünk az epreket nagy menyiségben. A köszönetajándék rendelési kódja: CBD-05-sünis/epres, áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@ gmail.com, de hamarosan a honlapunkon is megtalálható lesz, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lepkés dobozos meghívó, kívánságfa és mini "Candy Bar"

Nagyon szép nap volt ez a mai. Elkészültek Dia és Gyula bordó lepkés dobozos meghívói és kisütött a nap is, így indulhatott a fotózás... Végre be tudjuk mutatni új és már rendelhető termékünket a Kívánságfát és a mini "Candy Bar"-t. De nézzük előbb a szép meghívókat! Dia és Gyula már a legújabb kollekciónkból választotta ezt a különleges lepkés design-t, aminek nagyon örültünk, hiszen a következő esküvői szezonra megjósoltuk a pillangó-trendet, és úgy látszik nem tévedtünk. Ezek a csodálatos szárnyas kis lények el fogják árasztani az esküvői dekorokat. A meghívó csillogó gyöngyházas fehér kartonból készült, Diáék két szép idézetet is kértek bele, jobb és bal oldalra. A tetejére került a kacskaringós monogramm, ami teljesen olyan hatást kelt mintha egy cikázó pillangó festette volna rá a dobozra. A meghívó rendelési kódja R-202/bordó, az ára és a megrendelés menete megtalálható honlapunkon, klikk ide: www.dreamflowers.sokoldal.hu. Diáéknak ezúton is köszönjük és sok boldogságot kívánunk! És ha már kéznél voltak ezek a szép meghívók, megalkottuk a hozzá passzoló kívánságfát ami egy mini "Candy Bar", azaz édességasztal része. A kívánságfa nem más mint pár szépen feldíszített faág egy díszüvegben, amire a vendégek felakaszthatják azokat a kis cédulákat, amire jókívánságokat, pozitív jóslatokat, tanácsokat, bölcsességeket írtak az Ifjú Pár számára. A kis cédulák örök emlékként maradnak meg: később a fiatalok akár az esküvői albumba is beragaszthatják őket. A mi kívánságfánkon bordó lepkék és csillogó kartonból készített kis lámpások alkotják a díszeket. A kívánságfát kombináltuk egy mini édességasztallal, hogy a jókívánságokért cserébe a vendégek magukhoz tudjanak venni egy kis finomságot. A szettben tehát a képen látható elegáns díszüvegek és édességek is benne vannak. Konkrétan az alábbi dolgokat tartalmazza a megrendelhető szett:

- 12 papír-ív, amin kivágható bordó pillangók vannak (mindenki ízlés szerinti pillangómennyiséggel díszítheti a fát (összesen 60 kivágható pillangó),

- 5 db csillogó színes papírlámpás

- 50 db szalaggal ellátott cédula, amire a kívánságokat lehet írni

- 6 db díszüveg és a hozzájuk tartozó édességek (5 féle) és fém desszertcsipesz

- kártyák az édességek neveivel

- igény esetén a képen látható indamintás fehér organza futó dekoranyagot is tudjuk küldeni

A szettben csak a faágak nincsenek benne és a képen látható barna terítő, hiszen faágakat a közeli erdőből vagy a kertetekből is tudtok szerezni, a terítőt pedig úgyis az étterem biztosítja majd. A szett megrendelhető édességgel vagy anélkül, az üvegek miatt ne aggódjatok, nagyon jól becsomagolva küldjük, mindegyik külön kis dobozban, hungarocelesen van. Ha csak kívánságkártyák vagy a kis lámpás díszek kellenek, azt is tudjuk küldeni. Árajánlatkéréseteket e-mail címünkön várjuk: dreamflowersdesign@gmail.com.

TREND Meghívó - Marocco Design I. - Bordó elegáns meghívó dísztokban

Újabb különleges és elegáns meghívót ajánlunk , mégpedig csodaszép romantikus marokkói stílusú mintával, bordó szaténszalaggal díszítve. Az esküvői meghívók világában marokkói stílus 2013 egyik nagy meglepetése lesz. Motívumvilágát a mesés keleti geometrikus formák és a növényi ornamentika köréből merítjük. Részletgazdag kidolgozással, fényűző színekben alkotjuk meg a "Marocco Design" kollekciónkat, amelynek első darabját a képen láthatjátok. Később megfigyelhetitek, hogy a marokkói stílus fontos jellemzője lesz a fényűző textiliákra emlékeztető mintázat, az intenzív melegséget árasztó színek használata. A képen látható meghívó csillogó sötétbarna alapra készül, bordó mintás keretezéssel. A szöveget gyöngyházfényű kartonra nyomtatjuk és szintén ebből készül a dísztok is. Különösen ajánljuk mindazoknak akik a divatos és elegáns bodó-fehér színpárt választják az esküvőjük alapszínének és a dekorációt is majd ebben a színvilágban képzelik el. A meghívót igény esetén más színekben is meg tudjuk tervezni (pl: lila, almazöld, narancssárga, ekrü-barna). Kövessétek nyomon a Blogunkat mert folyamatosan mutatjuk be a legújabb termékeket, így már időben (akár még ebben az évben) megrendelhetitek a meghívókat: főleg ha már olyan jól haladtok a szervezéssel, hogy megvan az időpont is és le van foglalva az étterem is. A képen látható meghívó mától rendelhető, az árát és a megrendelés menetét honlapunkon láthatjátok, a rendelési kódja: 599-marocco/1-bordó, a "Romantikus stílusú meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

L.O.V.E. és bonbon - díszdobozba zárva

Egy nagyon közkedvelt termékünket mutatjuk ma be, egy kedves kis köszönetajándék dobozkát, melyet csoki-bonbonnal vagy  cukrozott mandulával egyaránt sok fiatal pár rendelt már tőlünk. Mint látjátok a L.O.V.E felirat pecsét formában jelenik meg rajta, ettől olyan különleges, és kicsit retró hangulatú. Mint minden dobozkánk, ez a modell is feliratozható belül, ezzel egyedivé lehet tenni. és nem csak bordó színben rendelhető, hanem kérésre bármilyen színben meg tudjuk alkotni a pecsét mintát, legyen szó pinkről, feketéről, zöldről vagy liláról - és gyakorlatilag a színpaletta bármely árnyalatáról. Netti és Zsolti a klasszikus bordó színt választották - amit még mindig nagyon szeretünk mert  elegáns, ünnepélyes. Nettiékk gyönyörű lagzit kívánunk! A dobozka rendelési kódja: CBD-0003-bordó. Az aktuális árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bordó rózsamintás csokikocka köszönetajándék

Újabb csokikocka köszönetajándékok készültek, ezúttal bordó színben. Még mindig nagyon kedvelt a klasszikus bordó-fehér esküvői dekoráció. Az évek során mit sem vesztett népszerűségéből, hiszen elegáns és ünnepi hangulatú. Ezek a kis méretű csokik pedig igazán jól mutatnak egy bordó vagy hófehér terítőn, szalvétán és akár még ültetőkártya helyett is alkalmazhatók. Reméljük ezzel a pár képpel sikerül kedvet csinálni azoknak a kedves fiatap Pároknak akik egyelőre tanácstalanok a köszönetajándékkal kapcsolatban. Nagyon gazdaságos ez a fajta ajándék, kedvező áron kínáljuk, így többszáz fős lagzi esetén sem kell mélyen a zsebetekbe nyúlni. A képen látható csokikocka rendelési száma: B-1/bordó. Az árát és a megrendelés menetét megtalálhatjátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csokikocka

Mini méz köszönetajándék és pausz menükártya - a bevetésen:)

Minden nap jó ha jó a vége! És ma Anett és Balázs gondoskodott róla, hogy ez a nap is jól záruljon. Gyönyörű képeket küldtek nekünk az esküvőjükről:) Korábbi bejegyzésünkben bemutattuk Anették bordó méz köszönetajándékát és menükártyáját, és milyen jó érzés látni, hogy a helyére került minden! És nagyon jó hallani, hgy mindenki elégedett volt mindennel, mindenkinek tetszett minden! Szóval ezért érdemes dolgozni, órákig díszítgetni a rengeteg mézecskét:) Anettnek és Balázsnak nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk innen a távolból, és sok kis babácskát is! Ma is mosolyogva zárjuk a "boltot"...újabb elégedett ifjú pár az emlékkönyvünkben:)

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT