V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Dombormintás dísztokos esküvői meghívók üde zöld szalaggal és strasszokkal

Egy kedves Menyasszonyunk ma boldogan vette át a csomagot, amiben a várva várt esküvői meghívók voltak. Különleges hoszúkás dísztokos kártyákat készítettünk, fekete valódi csipkével, strasszokkal és  üde almazöld szalaggal. A karton természetesen elegáns csillogó gyöngyházas, kacskaringós dombor mintával. A zöld szín a reménység, a várakozás és a lendület színe. Ezt a különleges meghívót el tudjuk készíteni hófehér csipkéve is, ha esetleg a fekete valakinek nem passzol az esküvői színeihez. A meghívó rendelési kódja: R-C-S-8W/10-100, ára megtalálható honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fahéjas díszdobozos tekercses esküvői meghívók

Új termékünk a díszdobozos pausz tekercs meghívó, mely fahéjra van feltekerve. Az illatos fahéj rudakat- mint természetes anyagot - mindenképp fel szerettük volna használni, mivel az új trendek szerint az esküvői dekorban is megjelennek a természetes natur anyagok, így a nagyon népszerű pausz tekercses meghívónak elkészítettük a díszdobozos fahéjas változatát. Azért, hogy még inkább természet-közeli legyen gyönyörű lepkés grafikát választottunk a pausz meghívókra. A díszdobozok mindegyike csillogó kartonból készül, és szatén szalaggal záródnak. 7-féle mintával/színnel rendelhetők - a színválasztékot honlapunkon tekinthetitek meg a "Díszdobozos pausz tekercs meghívók fahéjal" termékkategóriában, klikk ide :

www.dreamflowers.sokoldal.hu 


Kismadaras henger alakú menük és ültetőkártyák

Ezeket a meseszép henger menükártyákat is most készítettük nyári esküvőre. Almazöld színű fészekrakó kismadarakat ábrázol. Ha LED mécsest tesztek a közepére, akkor ez a típusú menükártya gyönyörű lámpássá változik és bevilágítja az ünnepi asztalt. A következő stílusú esküvőkhöz ajánljuk: "kismadaras" témájú romantikus esküvő, erdei esküvő, vidéki "outdoor" esküvő, bohém virágos stílus. Ha pedig a köszönetajándékot és ültetőkártyát szeretnétek összevonni, akkor kerámia madarainkat ajánljuk kis kártyákkal. A menükártyák rendelési kódja: NAT-L-K-21-almazöld-lila, a kerámiamadaras ültetőkártya kínálatunkat, és az  árakat honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Vidám dísztokos esküvői meghívók

Bizony előfordul, hogy  egy Infjú párnak rengeteg esküvői meghívóra van szüksége és nem is tudják mindet személyesen átadni a vendégeknek, időhiány és a távolság miatt. Ezért postai úton juttatják el a meghívókat. Éppen ezért az esküvővel kapcsolatos fontos információk és részletek a meghívókon kell hogy helyet kapjanak. Betty és Mike számára készítettünk ilyen típusú értesítőket, a dísztokból  kihúzható 2 betétlapon minden fontos tudnivaló fel lett tüntetve....időpotok, helyszínek és a részletes program.  A grafika egyébként egy nagyon vicces nászútra induló ifjú párt ábrázol, ahogy a rogyásig felpakolt kocsiból integetnek és még a kutya is befért:)

Ha bárkinek megtetszett ez a különleges és praktikus meghívó, szívesen elkészítjük ismét, akár más színű szalaggal is díszítve rendelhető. Árajánlat-kérést és rendelést e-mailben tudtok leadni:

dreamflowersdesign@gmail.com

További különleges esküvői meghívók, menük, ültetőkártyák és más papír kellék megtalálható honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mini méz köszönetajándékok Fanni és Bertalan esküvőjén

Ezúton is Sok Boldogságot kívánunk Fanninak és Bertalannak!

Mi készítettük a mini méz köszönetajándékaikat az álomesküvőjükre. Köszönjük, hogy bennünket választottak!

Mini méz köszönetajándékaink nagy színválasztékban rendelhetők itt, honlapunkon: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó dombormintás dobozos meghívó almazöld szalaggal

Legyen szó tavaszi, nyári, téli vagy őszi esküvőről, ez a dobozos meghívó minden évszakban trendi és egyedi lesz, főleg ha a saját fotótokkal készíthetjük el!

Kifinomult stílusú, mégpedig az egyik legkedvesebb díszítőelemünk felhasználásával, amely nem más mint egy picike, ezüst színű fém virág. Almazöld  szalagra fűztük, és ez került rá a meghívók levehető tetejére. Valódi "ékszerdoboz" hangulata lett. A dombormintás karton a tetején igen sokat dob a látványán - emlékeztet egy szépen hímzett selyem menyasszonyi ruhára vagy...egy csodás esküvői torta fondantos bevonatára? Mindenesetre ez a meghívó nagyszerűen  illik romantikus esküvőkhöz - akár modern, akár antik környezetben kerül megrendezésre. S ha elég ügyes a cukrászotok, akár azesküvői tortátokra varázsolhatja a meghívó mintáját. A bemutatott termék rendelési kódja: R-016-R-69-almazöld, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozosmeghivo

 

 

Tímea és László legszebb napja

Ezúton kívánunk Sok Boldogságot és Egészségben eltöltött hosszú éveket Tímeának és Lászlónak, akik tőlünk rendelték meg csipkés dobozos esküvői meghívójukat és a henger alakú menüket az ünnepi asztalra. A hetedhét országra szóló lakodalomra a pomázi Udvaros Csárdában került sor. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk életetek legszebb Napját!

Tímeáék dobozos meghívüjáról több kép és leírás korábbi bejegyzésünkben olvasható itt a Blogban: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2017/04/27/ekru-almazold-dobozos-meghivok-csipkevel

 

Ekrü-almazöld dobozos meghívók csipkével

Ismét elfogyott jópár méter gyönyörű csipke mire elkészítettük a fotókon látható dobozos szépségeket. A meghívó mintázata barokk stílusú, a doboz közepén arany színű gyűrűk láthatók. Az almazöld és ekrü szín a legnépszerűbb eskvői színpárok közt szerepel idén: friss és vidám, bármely évszakban rendezett mennyegzőhöz igen jól passzol. A doboz levehető tetejére került a csipke, mégpedig körben az oldalakra, majd egy vékonyka almazöld szalaggal díszítettük. A meghívó rendelési kódja: R-490-11-almazöld. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rendeléseteket e-mailben várjuk, kérjük írjátok meg a szükséges darabszámot hogy pontos árkalkulációt tudjunk külden. E-mail:dreamflowersdesign@gmail.com

Óarany csipkés meghívók almazöld szalaggal

Ismét gyönyörű csipkés meghívókat készítettünk, ezúttal csillogó óarany és csillogó fehér karton kombinációjával, almazöld szalaggal díszítve. Elegáns, ugyanakkor friss-üde hangulatú lett, tökéletes választás egy nyári esküvőhöz. Az elejét hófehér török csipkével díszítettük. Fontos!! Csakis minőségi textil csipkét használunk, mely nem szakad, nem lyukad és precíz technikával kasírozzuk fel a meghívóra. A belső részében zseb alakú tok található, amelybe akár több kivehető kártya is belefér. Ha esetleg programot, helyszíni térképet vagy bármi mást fel szeretnétek tüntetni akkor ideális lehet ez a típus.  Minden kedves Érdeklődönket arra bíztatunk, hogy rendeljetek tőlünk minta-terméket! Így élőben is meg tudtok győződni termékünk igényességéről. Szabina és Tamás is így tett, és nem bánták meg, élőben is beleszerettek a meghívóba, mi pedig örömmel gyártottuk nekik a fotókon látható szépségeket. A bemutatott termék rendelési kódja: R-C-S-7W/39-arany-zöld, darabára honlapunkon található, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/csipkesmeghivok

 

Elegáns kártyás meghívók mohazöld masnival

Ha egyszerű, elegáns megoldást kerestek az esküvői meghívó terén, akkor kínálatunkban találtok kártyás meghívókat különféle színekben, gyönyörű masnival ellátva, áttetsző borítással. Hagyományos bortékot is tudtok hozzá rendelni, illetve nászajándék ötlet kártyát is készítünk hozzá igény szerint. A képeken látható meghívókat mohazöld masnival díszítettük, a grafikája szolid inda-mintás, a masni színével harmonizáló. Többféle stílusú esküvőhöz is nagyon jól illik - pl. romantikus kastélyoshoz vagy a színe miatt erdei esküvőhöz, de egy elegáns rendezvényházas lagzihoz is méltó. Rendelési kódja E-XT-07/003, nagyon   kedvező árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld romantikus menükártyák és illatos natúr szappan köszönetajándékok

Romantikus grafikával készítettünk menükártyákat és illatos köszönetajándékokat. A jelenet témája nem más, mint egy parkban  randizó szerelmes pár:), mely  a menü mindhárom oldalán látható, csakúgy mint az organza tasakos natúr szappan címkéjén. Ismét egy költségtakarékos megoldást láthatunk, hiszen ültetőkártya is egyben. Emellett nagyon finom illatú - mangó, vanília és fahéj szappanokat csomagoltunk vegyesen.  Tavaszi, nyári és őszi esküvőkre egyaránt ajánljuk, ugyanis az almazöld zöld szín igazán univerzálisan alkalmazható az évszakok jellegzetes dekorelemeihez (akár gyümölcseihez)  igazítva. Mindig friss, üde, vidám hatást kelt, nem utolsó sorban a termékenység és megújulás és bizakodás színe.

A menükártya endelési kódja: H-AN-1111/almazöld , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Az organza tasakos natúr szappan köszönetajándék rendelési kódja:                       SZ-OR-01/almazöld, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld rózsás menü háromszögek és pálinkacímkék

Korábban bemutattuk Móni és Peti különleges mini kulcsos meghívóit (klikk IDE, ha még nem láttátok). A meghívó almazöld rózsás grafikájával készítettük el számukra a menükártyákat és a pálinkás üvegre ragasztható öntapadós cimkéket is. Romantikus és üde hangulatúak lettek ezek a termékek, örültünk, hogy hozzájárulhattunk munkánkkal még egy boldog Ifjú Pár lakodalmához.

Ha tehát tőlün rendeltek meghívót és nagyon tetszik Nektek a rajta szereplő grafika, akkor természestesen a menükártyátokra és más kiegészítőre is rá tudjuk nyomtatni, hogy szettet alkosson számotokra. Érdeklődjetek és kérjetek árajánlatot e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com.

 

 

Időközben Peti és Móni örömmel számolt be nekünk arról, milyen gyönyörű volt a Nagy Nap. Esküvői vacsorájuk a siófoki Piroska Csárdában volt, igazán hangulatos és igényes teremben, almazöld színvilággal, melyhez jól passzolt az általunk készített menükártya. Köszönjük a fotókat:)

Botanical Design V. - A szolid és gyönyörű gyöngyvirág

Botanical Design Kollekciónk legújabb darabjával jelentkezünk mai bejegyzésünkben.  A  Botanical Design sorozatunk lényege, hogy különleges virágokat és növényeket jelenítünk meg a meghívókon és más kiegészítőkön...Főképpen azoknak az Ifjú Pároknak ajánljuk a virágos-növényes termékeinket, akik csodálatos környezetben, erdei helyszínen, arborétumban, kastély-kertben, vidéki birtokon mondhatják ki az Igent.

Ezúttal a gyöngyvirág (Convallaria majalis) adta az inspirációt számunkra. Ez a törékeny kis virág május és június hónapban nyílik az erdők mélyén és kiskertekben. Finom illata sokféle kozmetikumot megihletett már a parfümöktől kezdve a luxus szappanokig. Csokorba kötve olyan híres menyasszonyok tartották kezükben, mint Grace Kelly, vagy Kate Middleton.  Angol nevén a virág: Lily of the Valley, a klasszikus szolid  menyasszonyi csokor visszatérő eleme, a szív tisztasága, boldogság, a szerelem adta jószerencse szimbóluma. Nagyon szeretjük mi is ezt a kis virágot, így megterveztük a képen látható légies, csipke és gyöngy díszítéses meghívót. Pontosan azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik törékenyek, finom lelkűek, csakis szolid és elegáns fehér ruhát öltenek majd magukra. A meghívó csillogó gyöngyházfényű kartonból készül, egyenként precízen díszítjük miniatűr gyöngyökkel, melyek akár a harmatcseppek ülnek a virágon. Természetesen a meghívó stílusában rendelhető tőlünk díszdobozos mézeskalács szív köszönetajándék, igazi romantikus meglepetés. (Ha valaki mézeskalács helyett a hagyományos 5 db cukrozott mandulával szeretné rendelni adobozt akkor arra is lehetőség van!)  Illetve bármi más kiegészítőre szükség lenne (menükártya, ültetőkártya, lufiposta képeslap stb.) akkor  a meghívón szereplő kis gyöngyvirágot természetsen rászerkesztjük így egységes lesz minden. A meghívó rendelési kódja: R-C-S/8W-gyöngyvirág. Darabárát itt megtaláljátok a honlapunkon:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A dobozos szíves ajándék rendelési kódja: MK-8W/gyöngyvirág, árát honlapunkon megtaláljátok itt:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

A tökéletes esküvői teríték 7. rész - Modern szőlős-boros témájú asztali szett

Néhány szóban a rovatról...

Ha még újak vagytok itt a Blogon, akkor eláruljuk  Nektek is, hogy  a "Tökéletes esküvői teríték" című rovatunk célja, hogy hatalmas termékpalettánkból időnként kiragadunk egy- egy látványos és népszerű szettet (menü, ültetőkártya, asztalszám stb.) és bemutatjuk Nektek saját készítésű fotóink segítségével, hogyan mutatnak majd a szépen feldíszített  ünnepi asztalon. Mai bejegyzésünket ajánljuk azoknak a kedves Ifjú Pároknak, akik idén augusztusban, szeptemberben v. októberben ülik lakodalmukat és szőlős-boros témában képzelik el álomesküvőjüket.

A modern szőlős-boros témájú asztali szett

Ha előkerül a szőlő és a bor, mint esküvői táma, általában vintage-régies-antik stílusú esküvői termékekre gondolnak az emberek, viszont az elmúlt évek tapasztalata szerint nagyon is igény van a modernebb szőlős kiegészítőkre is. Hiszen nem csak ódon borospincékben rendezhető esküvői vacsora, hanem a gyönyörű, új, már-már luxus kivitelezésű borházakban is (pl. Egri Korona borház, szekszárdi Bodri Borház és Birtok, vagy a disznókői Sárga Borház - hogy csak pár népszerű helyet említsünk). Reméljük, hogy mai szettünk elnyeri majd az olvasók tetszését.

Menükártya csillogó szőlőszemekkel:

Egy igényesen feldíszített ünnepi asztalról nem hiányozhat a menükártya, s ha egy Ifjú Pár a hagyományos ...azaz valóban kártya alakú kártya:)... mellett dönt, akkor bizony érdemes ezt az igazán látványos és elegáns menüt választani. Selyemfényű kartonból készítettük, kellemes natúr színekkel. A szőlő grafikát csillogó stasszkövekkel díszítettük. A tengerentúlon nagyon népszerű minden vendég tányérjára tenni ilyen menüt, s szerencsére mostanában már nálunk is kezd elterjedni ez a megoldás... Legalább nem üres tányér várja az ünneplőket...és van mit olvasgatni addig is, míg nem kezdődik az ételek felszolgálása. Igény esetén a hátlapra italválasztékot is tudunk nyomtatni. A kártya rendelési kódja: TM-65-11-szőlős, árát honlapunkon talájátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos köszönetajándék mazsolával:

A boros esküvőkön búcsúzáskor általában mindenki kap egy bort... de ha az Ifjú Pár úgy dönt, hogy a hagyományos (tányérra helyezhető) kedves kis köszönetajándékra is szükség van, akkor kínálatunkban megtalálja a gyönyörű strasszos-szőlős díszdobozt. Természetesen a vendég nevével feliratozva, így nem kell költeni külön ültetőkártyára. A dobozka rendelhető mazsolával vagy akár üresen is. Rendelési kódjaTM-65-11/05-szőlős doboz, árát honlapunkon talájátok itt: www.dreamflowers.sokoldal.hu

Borosüvegre ragasztható asztalszám:

Főleg körasztalok esetében lehet jelentősége az asztalszámnak, melyre kreatív megoldásként kínáljuk az asztalszám-címkét. Egyszerűen csak fel kell ragasztani egy üveg jó borra, és kitenni az asztal közepére. Párszor már hallottuk a kedves story-t, miszerint a számozott üvegeket a vendégek elvitték magukkal "ereklyeként" emléknek, állítólag volt olyan asztal, ahol sorsot húztak, hogy kié legyen. Egyébként bármilyen grafikával tudunk ilyen asztalszám címkét készíteni, ha igény van rá, kérjük e-mail címünkön érdeklődjetek az árról a szükséges darabszám megjelölésével: dreamflowersdesign@gmail.com

Ha megnézitek fotóinkat, láthatjátok, abszolút  elérhető és megvalósítható egy nagyon trendi szőlős-boros asztai szett, ha szép papír kiegészítőket választotok, hiszen szuperűl  feldobják az egész hangulatát ... és tényleg már csak pár szál virágra lesz szükségetek a virágkötőtöktől és egy kis szőlőre, amit a vendégek el is fogyaszthatnak:) Semmi nem megy kárba...tiszta haszon:)

Kedvenc süti recetjeinkből ma az almás-szőlős szeletet választottuk, és a fotózáshoz is nagyon jól passzolt ez a fincsi pite. Egy modern esküvőről sem hiányozhat a jófajta házi készítésű sütemény, így ha szeretnétek kipróbálni, akkor íme a recept, reméljük nektek is jól sikerül...akár még szebbre is, mint a miénk:)

Romantikus mini kulcsos meghívók - elkészültek

Az előző blog bejegyzésünkben bemutatott csipkés mini kulcsos csodák már egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek... Móni és Peti számára a friss almazöld színű variációt készítettük el rengeteg munkaóra ráfordítással  98 darabos mennyiségben. Ez egy rendkívűl részletgazdag meghívó  a díszítését tekintve...több darabból tevődik össze, a bézs színű valódi csipkét is hajszálpontosan és precízen kellett rátenni, hogy ilyen szép lehessen. Móni és Peti nagy örömmel bontották ki a csomagot, és jólesett nekünk hogy megköszönték munkánkat. Ezúton is Sok Boldogságot kívánunk nekik. Ha a Blog olvasóknak is megtetszett ez a különleges meghívó, melynek rendelési kódja: R-C-S/25-1111(zöld), akkor a darabár megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Romantikus rózsák, csipke és miniatűr kulcsok...

Mi mással is nyithatnánk a tavaszt mint üde rózsákkal...melyek a népszerű csipkerátétes meghívóinkat díszítik, gazdagon beszőve a meghívók külső borítóját. Sokan terveznek romantikus esküvőt, klasszikus rózsa díszítéssel, csipkeruhával...így szeretnénk a figyelmükbe ajánlani e különlegesen szép meghívóinkat. A klasszikus rózsa-témát most egy kicsit művészi ábrázolással hozzuk, és konkrét szándékunk volt úgy megjeleníteni, minha egy kastély falán futnának fel a rózsavesszők. Ugyanis  a legtöbb romantikus esküvő helyszíne a: vidéki kastély, kastélyhotel, erdei lak, várrom, erdei rezidencia, bitrok. A színvilág tekintetében is igazodtunk kicsit a natúr színekhez. A belső kialakítása praktikus "zsebes" megoldású, melyben helyet kap a nászajándék kártya, és a kivehető betétlap a meghívás szövegével (illetve igény esetén tudunk még készíteni pót betétlapokat térképnek stb.) A meghívó elején pedig egy picike kis kulcs dísz látható ...kulcs a Boldogsághoz, kulcs az Esküvőhöz, kulcs a Kastélyhoz...kulcs a SZÍV-hez...ki mit lát benne...:) Rengeteg pozitív jelentést hordozhat! A  témához pedig passzol az ültetőkártya és egyben köszönetajándék, mely egy nagyobb méretű fémkulcsra kötözött kis kártya. Szép emléktárgy... A meghívók rendelési kódjai: R-C-S/25-291(barna), R-C-S/25-1111(zöld), R-C-S/25-888(bézs). Az árak megtalálhatók honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszváró - Üde almazöld és szilvalila tollpihés meghívók

Eszter és Zoltán kétféle meghívót rendelt tőlünk, mindkettőt a látványos és romantikus kollekciónkból választották. A csillogó papír, a dombormintás dísztok és a színes tollak nagyon vidám és különleges hatást varázsolnak ezeknek a kinyitható kártyáknak. Minden Ifjú Párnak ajánljuk e vibráló színeket, hogyha úgy döntöttetek, hogy az esküvő színvilágában egy sötétebb és egy világosabb szín jelenik majd meg. Ebben az esetben az almazöld a női, a szilvalila pedig a férfi szimbóluma. Alma és szilva:))) Ez nagyon aranyos hasonlat:) A tollpihékkel is lehetne még játszani, a lilára tenni a zöldet és fordítva... Bárhogy is variáljuk, nem lehet nem észrevenni, nem lehet elfeledni, erre a meghívóra évek múltán is emlékeznek majd a vendégeitek. A zöld rendelési kódja: 99-5-56,   a lila rendelési kódja: 699-5-569, az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ekrü-almazöld dobozos meghívó

Tavaszi esküvőjükre készülődő ifjú párok figyelmébe szeretnénk ajánlani ezeket az üde ekrü- almazöld dobozos meghívókat. A csillogó dobozkába a tetejé lévő szív ablakon keresztül bele lehet nézni, egy arany színű jeggyűrű van benne...Kész ajándékdoboz! Kinyitva pedig elolvasható a meghívó szövege is. Mi ez, ha nem varázslat? Szívesen elkészítjük Nektek is, akár ekrü, akár zöld, narancs vagy bármiylen más színű szatén szalaggal is. Ha pedig szeretnétek az ekrü alap kartonra más színű inda mintát, akkor az is megoldható. Az ekrün gyakorlatilag minden szín jól mutat, a lilától a türkizig, tényleg minden. A meghívó endelési kódja R-201/95, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Képeslapok az Ifjú Pár fotójával - esküvő után...

Nem mindig ér véget a mandátumunk miután lezajlik a Nagy Nap. Szerencsére egyre több fiatal pár tér vissza a hagyományhoz, miszerint az esküvő után illik postai úton egy fényképes köszönet-lapot küldeni minden vendégnek. Mostanában hálistennek egyre többször halljuk, hogy ""nem akarnak e-mailben digitálisan/ Facebookon ilyet szétküldeni, -- mint körlevél --, mert az olyan "igénytelenség", olcsó nemtörődömségnek hat..."" Hanem inkább egy szép borítékban, egy gyönyörű lapra nyomtatott képeslappal köszöni meg az ifjú pár a vendégek jókívánságait és nászajándékait. Gyakran mellékelik a DVD-t vagy CD-t is a rendezvényen készült fotóról. Lejla és Zsolti számára is készíttünk ilyen gyönyörű képeslapokat. Elküldték nekünk a profi fotós által készített nagy felbontású fényképet, megadták hogy milyen méretű legyen a képeslap, és mi már nyomtattuk is.  Ha bárki szeretne ilyen képeslapot készíttetni, érdeklődjön nálunk e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címünkön, írjátok meg a szükséges darabszámot, a képeslap méretét, és hogy borítékra igényt tartotok-e, és küldjük a pontos árkalkulációt.

 

Lejla és Zsolt Nagy napja - Szőlőlevél témájú esküvő a Villányi borvidéken

Újabb gyönyörű esküvői képeket kaptunk ma.  Ezúttal Lejla és Zsolt örvendeztetett meg bennünket a csodás fotóikkal. Nem is olyan régen bemutattuk a  Lejláéknak készített szőlőleveles koncepciót (a bejegyzés megtekinthető: ITT), és most végre láthattuk, hogyan "funkcionáltak" a szép kis kiegészítők a helyszínen. Nagyon jó volt megszemlélni, hogy a menük, és ültetőkártyák színben is teljesen  passzoltak a megálmodott asztaldekorációhoz. Az esküvő a festői Villányi borvidéken került megrendezésre... Ez  a kedves és boldog szerelmespár, az augusztusi nap fényei, a szőlőföldek számunka is szép emlékként maradnak meg. Nagyon szimpatikus ügyfelek voltak, öröm volt velük dolgozni:)  Amit külön szeretnénk megköszönni Lejláéknak, hogy az általunk készített meghívót és a legbecsesebb kincsüket, a karikagyűrűiket egymás mellé téve fotóztatták le, és elküldték nekünk. Ez jóleső érzés, mert ezek szerint nagyon tetszett a meghívó, fontossá vált számukra, és nekünk ez az igazi sikerélmény. Sok boldogságot, egészségben, szeretetben eltöltött éveket kívánunk nekik!

 

Esküvői téma: A szőlőlevél

Pár hét és itt az ősz, és már készülünk a gyönyörű őszi esküvőkre. Mindig örülünk ha egy ifjú pár konkrét témát választ a lagzijára, mint Lejla és Zsolt is tette. A bor és szőlő, mint motívum kimeríthetetlen, így örömmel készítettük nekik a képeken látható szőlőleveles menükártyákat, ültetőkártyákat és ültetési rend tablót. A design-hoz tartozó meghívót már egy korábbi bejegyzésünkben bemutattuk itt: http://dreamflowersdesign.blogger.hu/2013/06/21/modern-minimal-stilusu-szololeveles-meghivo-boros-eskuvore 

Almazöld, fehér  és csokoládébarna színkombinációval dolgoztunk. Az ültetőkártya különleges levél alakban kivágott, és maga a szőlőlevelek mindenhol megjelennek, az ültetési renden elszórtan, mintha csak véletlenül hullottak volna rá szüret közben. Az egész szett egyébként egy modern minimál stílusirányzatot követ, jól passzol egy mai modern kori esküvőhöz, mégis hozza a borospincék, szőlőskertek hangulatát. Reméljük Lejláék Nagy napja csodásan sikerült és mi is megláthatjuk, hogyan debütáltak a kis szőlőleveles dolgaink:)

A tabló áráról kérjük érdeklődjetek e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com), ne felejtsétek el árajánlatkéréskor megírni, hogy hány nevet kell majd rányomtatni. A menü rendelési kódja: HN-4555/almazöld, az ültetőkártyáé:HN-4556/almazöld, az árak megtalálhatók honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

Cukorka köszönetajándék üvegfiolában - almazöld és csokibarna

Az üvegfiolás cukorka köszönetajándék mindenféle esküvői témához és esküvői helyszínhez jól passzol. Úgy is mondhatnánk: univerzális, hiszen lehet adni hölgyeknek, uraknak, nagyobb gyerekeknek, mindenki örülni fog neki mert rendkívűl mutatós. Nemrég készítettük ezeket  a csokibarna és almazöld szalaggal díszített fiolákat, egyenként nevekkel ellátva, tehát ültetőkártyaként is használhatóak. A hölgyeknek zöld színű, a férfiaknak pedig barna. Ez a két szín a természeti színek közé tartozik, barna-zöld erdei dekorációhoz is, vagy natúr esküvői dekorhoz kiválóan illik. Rengeteg színvariációban meg tudjuk alkotni, nézzétek meg honlapunkon a színeket és az árakat is ott találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A mostani termék-fotózáskor dekorként finom brownie szeleteket használtunk...fotózás után hamar eltűnt az összes szelet:) Kedves Olvasóink biztos észrevették már, hogy időről időre bemutatjuk személyes kedvenc lakodalmas sütijeinket, melyeket nagy valószínűséggel mindenki szeret és el is tud készíteni otthon, mert végtelenül egyszerűek. Mai recept ajánlatunk a hagyomásnyos amerikai brownie, vagy Boston brownie egy csokoládés, szeletelt süti. Nevét kakaóbarna színéről kapta. A legenda szerint úgy találták fel, hogy egy szórakozott szakács elfelejtett sütőport tenni a csokitortába. Számos brownie recept létezik, és sok fajtája nagyon egyszerűen elkészíthető. Leginkább desszertként szokás kínálni, vanília fagylalttal. A  fagylaltos brownie-ra használják még a brownie à la mode megnevezést is az Amerikai Egyesült Államokban. Európában is kezd közkedvelt lenni, mivel még a sütikészítés művészetében kezdők is sikeresen elő tudják állítani ezt a páratlan ínyenc falatot. Nem véletlenül a kedvencünk, és jó szívvel ajánljuk eljegyzésekre, és esküvőkre. Kreatív menyasszonyok nem csak négyzet alakra, hanem szív vagy akár pillangó formára is kivághatják a sütiket megfelelő éles eszközökkel. Tuti siker lesz a vendégek körében! A képek alatt megtaláljátok a receptjét. Sok sikert kívánunk az elkészítéshez!

Almazöld cseresznyevirágos meghívó egy kis narancssárgával

Most tavasszal igazán nem panaszkodhatunk az ifjú párok színválasztásaira.  Ahány megrendelő, annyi színvariáció. Jönnek a virbáló élénk színpárok, mint a képeken látható almazöld és narancssárga, mely egyértelműen a frissességet idézi. Tudtátok, hogy Kínában és Japánban a narancssárga a szeretet és a boldogság színe? A Buddhista szerzetesek ruhájának élénk narancssárga színe a megvilágosodás fényét és az isteni szeretetet szimbolizálja. Az almazöld pedig soha nem lehet unalmas. A zöldet szinte mindenki szereti, mert eszünkbe juttat egy finom almát, egy üde virágos rétet, faleveleket. Ezeket a szép madárkás - cseresznyeágas  dobozos meghívókat elkészítettük már egy jópár színvariációban, és mindig fantasztikusan jól mutatnak.  Bíztatunk tehát mindenkit, hogy bátran merjetek belevágni az élénk színű esküvői dekor tervezésébe, kínálatunkban találtok hozzá bőségesen kontrasztos árnyalatú meghívókat, melyek méltó előhirnökei lesznek a nagy eseménynek és ízelítőt adnak a várható mesés dekorációtokból. A bemutatott meghívó rendelési kódja R-20/2013 (narancs szalaggal), árát  honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Natúr varázs - juta szalaggal díszített esküvői meghívó

Szerencsére néhány esküvői évaddal ezelőtt elkezdett divatba jönni a natúr esküvői dekoráció, ami minden évszakban alkalmazható. A szezonális termések, a virágok és gyümölcsök bőséges tárháza lehetővé teszi, hogy bármikor megidézhessük a természet csodálatos képeit a dekorban. Így mi sem maradtunk ki a natúr trendből. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk bővekedik olyan darabokban, melyeket nagyon jól hozzá tudtok illeszteni egy natúr-erdei-vidéki esküvői tematikához. A képeken az egyik igencsak népszerű juta szalagos meghívónkat láthatjátok. Kicsit rusztikus, mégis elegáns, csillogó és a 2 legkedveltebb természetes szín, a csokoládébarna és az almazöld árnyalatai köszönnek vissza rajta. A sokunk által nagyon megszeretett Életfa motívum sem maradhat el, ezúttal játékos kacskaringós ágakkal. A meghívó összképe az Életfa révén megnyugtató hangulatot teremt, egyszerű grafika, benne a gyermeki ártatlansággal és a természet tisztaságával. Örülünk, hogy ez a stílus is helyet kaphat az esküvői meghívók világában, és hogy időről időre elkészíthetjük az ifjú pároknak ezt a juta szalagos különlegességet. Néha jó egy kicsit elkanyarodni a csipkés-rózsás-virágos tematikától... A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098, az  árát honlapounkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

A legédesebb köszönetajándék - Mini méz névre szóló cimkékkel

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár köszönetajándékait készítettük el. Már az első látásra beleszerettek a mini mézbe, és el is döntötték hogy ültetőkártyaként is szeretnék őket használni, így az üvegcséket fel is cimkéztük nekik a nevekkel ellátva. Esküvőjük színvilága az almazöld-fehér, tematikája és fő motívuma a menyasszony kedvence a pillangó, Így a cimkékre almazöld pillangót nyomtattunk, valamint a vendég nevét és a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveget. Mnden tekintetben ez az egyik legédesebb köszönetajándék, tényleg nehéz neki ellenállni. Ezek a hatszögletű mézesüvegcsék pedig nagyon jól illenek akár mondern, akér romantikus stílusú esküvőhöz! A mini mézek árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Összefoglaló! - Legyező köszönetajándék és menü-lámpás almazöld álomdekorációban

Munkáinkkal idén is gyönyörű esküvői dekorációk részesei lehettünk. Örömmel láttuk, hogy az általunk készített termékeket milyen ügyesen használják fel megrendelőink, és hogy milyen sok fiatal pár látta jó ötletnek a lámpa alakú menüinket is. Gabi és Pumi almazöld álomdekorációjához is mi készítettük el a menüt és köszönetajándékot, melyek egyben ültetőkártyák is voltak. Gabival telefonon rengeteget egyeztettünk a szín és mintázat kapcsán, és a lenti  fotók az ékes bizonyítékai annak, hogy így, személyes találkozó nélkül is szuperül működik a dolog. Az ország távoli pontjain élünk, mégis tökéletes volt az összhang. Az elkészített menü és legyező köszönetajándék maximálisan passzolt a dekorációhoz. Nagyon örülünk hogy megvalósult, ráadásul olyan formában, amit mi nagyon szeretünk: ízlésesen, igényesen, túldíszítettség és giccs nélkül, és maximális eleganciával. Nagyon jó példa arra is ez a csodaszép almazöld dekor, hogy nem feltétlenül kell félmilliót beletenni a díszítésbe, csupán jól megválogatott különleges elemeket érdemes feltenni az asztalra, pl. mint az általunk kínált menü-lámpás vagy ez a faragott legyező. Költségtakarékos megoldás, főleg ha a meghívókat is mi készítjük az ifjú párnak. Gabinak és Puminak köszönjük ezeket a szép helyszíni képeket, öröm volt együtt dolgozni veletek, és még egyszer sok boldogságot kívánunk. A képen látható menü és legyező ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ekrü-almazöld színű díszdobozos kémcsöves meghívó

Már elkezdődött a készülődés a jövő nyári esküvőkre, a szemfüles fiatal párok már most lefoglalják a legjobb éttermeket, lefixálják az időpontokat és kezdődhet is a meghívó rendelés. Ezeket a csillogó ekrü-almazöld díszdobozos meghívókat most készítettük  egy előrelátó ifjú párnak, nagy örömmel. Évek óta az egyik legkedveltebb esküvői színpárosítás  az ekrü-almazöld. Örök klasszikusnak számít az esküvőkön a zöld szín. A színszimbolikában a zöld a fejlődést, a harmóniát és a termékenységet jelenti. Mindazt, amire a friss házasok igazán, szívből vágyakoznak.  Az ifjú pár a zöld vezérszínnel az örök reményt üzeni a rokonságnak: remény a boldogságra, remény a hosszú életre, remény a gyermekáldásra. Ha a menyasszonynak ekrü színű ruhája lesz, érdemes a meghívón is megjelentetni ezt a színt, később pedig az asztali dekoron, hogy minden összhangban legyen. Reméljük sokaknak fog örömet okozni a képen látható különleges meghívó, melyek rendelési kódja A-W-83, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fagyi alakú esküvői meghívók

Az elmúlt időszakban sem volt hiány extrém és egyben szívmelengető felkérésekben. Készítettünk már alma alakú meghívót, hajó alakú meghívót, lepkeházas meghívót, és most végre felkérést kaptunk fagyi alakú meghívó megalkotására is. Az Ifjú pár, Hannus és Tibi életében a fagyi kulcsszerepet játszik, hiszen közös vállalkozásként fagyizót üzemeltetnek, és megismerkedésük is a fagyihoz köthető, így nem is volt kérdéses, hogy az esküvői meghívójuk is fagyis lesz. Teljes mértékben ránk bízták a meghívó megálmodását és kivitelezését. Csupán annyi kérés volt, hogy legyen rajta masni és postázható formájú legyen, hogy a távoli rokonoknak levélben el tudják küldeni. A végeredményt a fényképeken láthatjátok... A menyasszony és vőlegény egy-egy aranyos kis fagyigömbként jelenítettük meg, a fiú fagyi megszeppenve csokornyakkendővel - ahogy az a vőlegényekhez illik:)))))) A tölcsér alkotja a meghívó tokját, amit dombormintás kartonból készítettünk, a 2 nevet kis cédulával masnival felfűztük a tölcsérre. Az Ifjú pár beszámolója szerint extra sikert aratott, "elolvadtak tőle mint a fagyi" tehát minden meghívott odavolt érte.  Szóval ismét megérte, hogy annyi időt és precíz munkát  szenteltünk az elkészítésre. Minden olyan bevállalós fiatal párnak ajánljuk ezt a vidám, jópofa meghívónkat, akik szeretik a FAGYIT, a nyarat, az extrém esküvőket, akiknek az első randija vagy megismerkedésük köthető a fagyihoz, jégkrémhez valamilyen formában. Erre a meghívóra is garantáltan emlékezni fog mindenki, és ez a lényeg, nem? A meghívó rendelési kódja Happy-20-300, az árát a honlapunkon találjátok a 'Vidám meghívók' kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern minimál stílusú szőlőleveles meghívó "boros" esküvőre

A héten legyártottunk jópár különlegességet, és a mai Blog bejegyzésben az egyik kedvencünket mutatjuk meg. Viktória és Zoltán kérésére szőlőleveles elegáns meghívót terveztünk modern stílusban. (-Sok boldogságot kívánunk Nekik. - a Szerkesztő- ) Csokoládébarna és almazöld csillogó kartonpapírt használtunk, és egy kedves kis fehér szaténrózsával valamint szőlőinda díszítéssel tettük esküvői stílusúvá. Ez a projekt egy kitűnő példája volt annak, hogy ha valaki boros esküvőt tervez, akár a minimál stílus is "belefér" a dologba, nem fontos a klasszikus szőlőfürtös-cirádás-antik vonalat megragadni, hiszen a letisztult stílus is magában hordozhatja az esküvő alaptémáját és hangulatát. Hazánk bővelkedik borvidékekben. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy lehetőségetek van borospincében, szőlősbirtokon, borteraszon, vagy egy szőlőtőkékkel tüzdelt domboldalon kimondani a boldogító Igent, akkor figyelmetekbe ajánljuk ezt a szép meghívót. Rendelési kódja: NAT-L-Z-12/szőlőleveles. Árát a honlapunkon találjátok a Love and Narure kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld cseresznyevirágos menükártyák

Vibráló, üde zöld cseresznyevirágos menü-háromszögeket készítettünk, és már itt is vannak a fényképek róluk mindazok örömére, akik már eldöntötték hogy az esküvői dekorációjuk színe a friss, vidám almazöld lesz. Szeretettel ajánljuk azok figyelmébe is, akik az ünnepi asztalok közepére például nagy gyümölcstálakat szeretnének, ugyanis a színes gyümölcsök mellett ezek az almazöld szalagos menük igazán jól mutatnak. Igény szerint a 3 oldala közül az egyikre akár asztalszámot is nyomtathatunk. Ha szeretnétek ültetőkártyát vagy köszönetajándékot a képen látható zöld cseresznyevirágos grafikával, természetesen mindent meg tudunk tervezni. A menükártya rendelési kódja: U-B/4-almazöldmenü. Az  árát  honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Díszdobozos pausz tekercs meghívó zöld csipkével

Gyönyörű csipkés díszdobozos meghívókat készítettünk Mónikának és Zoltánnak, az idei esküvői szezon egyik slágerszínében: almazöld színben! Elegáns, kecses modell ez a meghívó, igazi török csipkével tettük különlegessé a gyöngyházfényű rózsalevél mintás dobozkát. Nincs természetesebb és szebb a zöld színű esküvői dekorációnál, és mint tudjátok, érdemes a meghívót a dekoráció színében megrendelni mert a meghívó, akárcsak egy előhírnök, elárulja hogy milyen hangulatú/stílusú lagzi várható. Igény esetén ehhez a szép díszdobozos meghívóhoz tudunk tervezni Nektek ültetőkártyát, menükártyát, köszönetajándékot és szalvétagyűrűt. A képen látható meghívó rendelési kódja D-2013/03-almazöld. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok,klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld cseresznyevirágos dobozos meghívó és legyező köszönetajándék

Nálunk minden tavasszal nagy népszerűségnek örvendenek a cseresznyevirágos-madárkás meghívók. Mindenki várja már, hogy a hosszú tél után virágba boruljanak fák, ráadásul az idei ifjú pároknak az esküvő szervezése és izgalma is benne van a levegőben. Az üde tavaszi színek közül az idei sláger egyértelműen az almazöld, mint azt korábbi bejegyzéseinkben is olvashattátok. A képen látható doboz alakú meghívó a legújabb modelleink közé tartozi. Klasszikus cseresznyevirág mintájával és a 2 kis madárral a tetején hamar belopta magát a házasulandók szívébe. Ha pedig a keleties cserezsnyevirágot választjuk az esküvő alaptémájának, akkor kitűnű köszönetajándék lehet a hölgyek számára a faragott bambusz legyező, amelyet kis cédulával látunk el, névvel és "Köszönjük" felirattal. A bambusz legyező áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A dobozos meghívó rendelési kódja R-20/2013, árát honlapunkon is megtaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fényképes romantikus doboz alakú meghívó

Újabb kedves ifjú párnak szereztünk örömet ezekkel a csodálatos dobozos meghívókkal, amelyeket a múlt héten készítettünk. Úgy tűnik idén az almazöld szín sokak számára válik álomszínné, hiszen sorra készítjük az almazöld-fehér színben pompázó termékeket. Viki és Nándi fényképes dobozos meghívó mellett döntöttek, mégpedig romantikus stílusút választották. Mint látjátok, a díszdoboz levehető tetején egy titkos randevút ábrázoló grafika található, és a doboz közepébe nyomtattuk bele a sepia stílusú fényképet. A képen látható meghívó több színben is megrendelhető, ennek az almazöldnek R-703/33 a rendelési kódja és árát a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld kismadaras dobozos meghívó fényképpel - LOVE and NATURE kollekció

Örömmel látjuk, hogy idén előrelátóbbak az Ifjú Párok, és a tavaszi lagzikra már most megrendelik nálunk a meghívókat. Mivel már fél évvel előtte be lehet jelentkezni a hivatalokban, és sokan már le is foglalták a legjobb éttermeket, rendezvény helyszíneket, így tényleg nincs más hátra, mint a karosszékből megrendelni a meghívókat és mi készítjük is azonnal! Bea és Laci képen látható kismadaras almazöld dobozos meghívója az áprilisban tartandó esküvőjüket viszi hírül. Nagyon aranyos pufi szívescskés kismadarak díszítik, csillogó kartonból készült  és a belsejébe belenyomtattuk Beáék fényképét is. Igazi friss, üde hangulatú darab, a LOVE and NATURE kollekciónkba tartozik, amellyel a természet szépségeiből merítettünk formavilágot. Reméljük még sok fiatal párnak fog olyan örömöt okozni, mint Beáéknak, amikor kézhez kapták. A meghívó rendelési kódja: NAT-L- 61/almazöld . Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó almazöld legyező meghívók

A nyár egyik nagy kedvence az almazöld színű legyező meghívónk volt. Sok ifjú párnak és vendégeiknek okozott örömet friss üde színével, csillogó elegáns formájával. A karton ekrü színű almazöld rózsalevél mintás és erre nyomtattuk a sötétebb zöld szöveget. A meghívó 4 lapból áll, a negyedik lapra általában a nászajándék ötlet kerül. Igény esetén borítékot is gyártunk hozzá, mert ez a fajta meghívó jól postázható, ha nem tudjátok személyesen átadni rokonaitoknak/barátaitoknak. A meghívó rendelési kódja: B-2012-9. Az árát és a rendelés menetét honlapunkontaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tortaszelet formájú köszönetajándék dobozkák és menükártyák - Érdemes szettet rendelni!

Megrendeléseink kb 70 %-ánál felmerül az igény, hogy a megrendelt meghívó grafikáját kérik a menükártyára és a köszönetajándékra. Természetesen nálunk ez megoldható, így minden kedves Nézelődőt arra bíztatunk, hogy rendelje meg egyszerre a meghívót, menüt és köszönetajándékot, hiszen akkor egy csomagban tudjuk küldeni és csak egyszer kell postaköltséget fizetni. Ráadásul nagyon elegáns ha egyfajta motívum vonul végig az összes terméken és a vendégek viszont láthatják a meghívón szereplő - addigra már kedvessé vált - grafikát a szépen megterített asztalokon várakozó ajándékokon és menükön. A képen látható menüháromszögek (asztalszámmal ellátva) és torta alakú dobozkák a Margaret-02 kódszámú dobozos meghívó antik hatású grafikáját viselik. A meghívót egyébként megtekinthetitek honlapunkok: www.dreamflowers.sokoldal.hu. A menü és dobozka egyaránt csillogó ekrü színű kartonból készül, a szalagdíszítés gyakorlatilag bármilyen színű szaténszalag lehet. A torta alakú dobozokon lévő rózsa dísz pedig lehet rózsaszín (mint a képen), ekrü színű, lila színű vagy hófehér. Rendeléskor kérjük ezt majd pontosítani. A bemutatott termékek megrendelhetők a dreamlowersdesign@gmail.com e-mail címen, e-mailben tudtok árajánlatot is kérni. A menü rendelési kódja:. BGL-6000/Margaret-aranyminta. A tortadoboz rendelési kódja T-Z-6000/Margaret-aranyminta.


Alma formájú esküvői meghívó - küldetés: teljesítve:)

Egy különleges kéréssel keresett meg bennünket Veronika és Dániel..."Nincs véletlenül alma formájú meghívótok...???" - Olvastuk a kérdést az e-mailjükben... Hááát...de van...vagyis tervezünk...miért ne... ?! Igazából teljesen szabadkezet kaptunk. Alma formája legyen, ennyi. Nem sokat kellett törni a fejünket, viszont nem akartuk túl egyszerűre, hiszen a védjegyünk, hogy minden munkánkban van valami plussz, valami különleges.  Gyönyörű csillogó kartonokból készítettük el, csokoládébarna színű "tálkát" csináltunk a meghívónak, amelybe inda motívumot vágtunk. Rengeteg munka volt vele, 115 db készült belőle és mindegyikhez válaszkártya is tartozott, természetesen nászajándék-tippel ellátva. Minden szezonban kapunk valami extrém felkérést, amelyet szívesen megvalósítunk, és ezesetben is egy fantáziadús meghívót sikerült létrehozni. Persze ehhez kell egy bevállalós vidám fiatal pár, aki hajlandó elrugaszkodni a szokványos borítékos papírbolti meghívóktól.... A különlegességeket - higgyétek el - megjegyzik az emberek. Amikor kézhez kapják a rokonok, barátok, akkor garantált a meglepetés és évek múlva is emlegetik majd. Dánielék a foglalkozásukból adódóan szerettek volna almás meghívót.  Ha Ti is szeretnétek hogy munkátok, vagy megismerkedésetek helyszíne, körülményei megjelenjenek az esküvői meghívótokon, akkor érdeklődjetek nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Mi megpróbáljuk megvalósítani az álmotokat, hiszen a nevünkben is szerepel a "dream" szó. Mindent megteszünk amit a technikai felszereltségünk és kreatívitásunk megenged. Ha Ti is termeltek -  termesztetetek valamit (alma, körte, barack, kiskacsák röfik:)))) amit szeretnétek látni a meghívón, csak írjatok nekünk...mezőgazdaságban is otthon vagyunk:)))))))))))))))))))))))

Virág alakú ültetőkártya almával

Nagy örömünkre az elmúlt időszakban egyre közkedveltebb lett a természetes és ehető alapanyagokból készülő esküvői asztali dekoráció. Azért is örülünk ennek, mert az egyik alapfilozófiánk, hogy "legyen értelme a terméknek" és "legyen benne valami plussz". Persze szertejük a hagyományos dolgokat is, de azért biztosan Ti is egyetértetek azzal, hogy egy hagyományos ültetőkártyát valószínüleg ott fog hagyni a vendég...és az a kártya lagzi után sajnos valószínű hogy kidobásra kerül.... Viszont...egy szépen feldíszített almát senki nem hagy majd az asztalon árválkodni:) Ezért szeretnénk figyelmetekbe ajánlani legújabb termékünket, az almára tűzhető ültetőkártyát, amely akár köszönetajándékként is funkcionálhat, és nagyon mutatós. Már önmagában is egy szép dekorációs elem. Egy gombostűvel 2 másodperc alatt rátehetitek a friss almákra. Ha szeretnétek információt kapni a képeken látható ültetőkártyáról, szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, ahol megtaláljátok a termék árát és megrendelés menetét, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám dísztasakos meghívó lime zöld szalaggal

Hogy mitől lesz vidám egy esküvői meghívó??? Mindenképp attól hogy van rajta egy fergetegesen jópofa grafika, nagyon színes és a formája sem mindennapi. Mint láthatjátok, a képeken szereplő meghívó messzemenőleg megfelel ezeknek a "követelményeknek":). Era és Ferenc számára készítettük. Különlegessége hogy programkártyát is tartalmaz, amin a helyszínek is pontosan fel vannak tüntetve, GPS koordinátákkal, tehát senki sem fog eltévedni a Nagy Napon:) Honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) láthatjátok a meghívót eredetileg bordó szalaggal, de Eráék kérésére lecseréltük  lime zöld színűre, és íme, az összhatása így is nagyon szuper és divatos. Egyébként a meghívó bármilyen szalaggal rendelhető. A rendelési kódja: Happy-19991. áráról honlapunkon kaphattok információt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu/vidam

 

A dobozos meghívók varázsa - az esküvői meghívók forradalma

Néhány éve még elképzelhetetlen volt az hogy egy esküvői meghívó ajándékdoboz alakú legyen... Most pedig ott tartunk, hogy több ezer példányt készítettünk el és büszkén kijelenthetjük, hogy valami újat hoztunk a hazai piacra. A hagyományos borítékos meghívók mellett ékszerdobozként tündökölnek varázsdobozaink, amelyekben virágok, lepkék, vagy akár jeggyűrű található. Persze...láttunk utánzatokat más szolgáltatónál... kivédhetetlen, hogy ne jelenjenek meg... de hisszük, hogy kollekciónk kitűnik, egyedi marad...olyan: "dreamflowers-es". Azaz romantikus, de modern is egyben, részletgazdag és szépen "összerakott"... Sokan nem tudják, hogy pl a képen látható meghívók is 80%-ban emberi kéz alkotásai, és csak 20 %-ban gépé. A nyomtatást a gép végzi el, de minden más folyamatot már emberi kéz végez...hajtogatás, ragasztás, és a szalag felhelyezése. (rengeteg munkaóra). Dehát ismeretes pl. hogy a legexkluzívabb kocsikat, motorokat is kézzel készítik minőségi alapanyagokból. Nálunk sincs ez másképp. Gondosan válogatjuk a legszebb csillogó vagy éppen vászon textúrájú kartonokat, és a jóminőségú szatén szalagokat. Folyamatosan nézzük a trend színeket, készítjük a különböző grafikákat - legyen szó hagyományörző, modern, antik hangulatú esküvőről. Az idei szezon már jócskán elkezdődött - mondhatni dübörög - és rengeteg meglepetést tartogat - nem csak a kedves ifjú pároknak hanem nekünk is mint gyártóknak. Hiszen olykor egy egy extrém színpárosítás, egy kérés, egy álom megvalósítása vezet egy termék népszerűvé válásához...A képen látható meghívó is egyedi kérésre, zöld szalag ddíszítéssel készült. Az eredeti meghívó arany szalagos, és árát láthatjátok honlapunkon is, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű dobozos meghívó lime zöld szalagal

Ezt a blogbejegyzést Anitának és Lacinak küldjük Ceglédre, egyik legkedvesebb ifjú párunknak akiknek örömmel valósítottuk meg a kívánságát, miszerint pink színű dobozos meghívót szerettek volna élénk lime-zöld szalaggal. Nagyon örültek neki amikor kézhez kapták és külön köszönettet mondtak ami nagyon jól esett nekünk, - iylenkor tudjuk - nem hiába dolgoztunk. Idén a pink és a lime -zöld színpárosítás az egyik legdivatosabb színösszeállítás az esküvői dekorban, így Anitáék egy rendkíül trendi meghívót tudhatnak magukénak. A meghívó szerepel a honlapunkon is (www.dreamflowers.sokoldal.hu) eredetileg pink színű szalaggal, de gyakorlatilag a zöld, a hófehér, sőt...még a trópusi narancssárga szalag is nagyon jól mutat rajta úgyhogy nyugodtan kérhető ezekkel a színekkel. A meghívó rendelési kódja R-99- 08, áráról és megrendelésének menetéről honlapunkon tájékozódhattok, katt a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dízdobozos pausz tekercs meghívó ekrü-zöld színben

Ién is nagy sikernek örvendenek díszdobozos pausz tekercs meghíavóink. Brigitta és László egy gyönyörű, vibráló színpárosítás, az ekrü és a lime-zöld mellett döntöttek amikor megrendelték tőlünk meghívóikat. A díszdobozok csillogó mintás kartonból készültek, és a friss lime-zöld színű szalaggal díszítettük. Sokan kérdezték tőlünk, hogy ezeket a tekercses meghívókat doboz nélkül is meg lehet-e rendelni. A válasz: igen. A pausztekercsek önmagukban is jól mutatnak, de azért ezekkel a mesés dobozokkal az igaziak. A meghívó rendelési kódja: AN-ZP-01, az árát a honlapunkon láthatjátok, klikk ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld színű rózsalevél mintás legyező meghívó

Egy korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk az idei esküvői szezon divatszín palettáját, amelyen sokak örömére szerepel az almazöld is! Mivel rengetegen érdeklődtek zöld legyező meghívó iránt, úgy döntöttük, tervezünk egy igazán elegáns darabot. A képeken láthatjátok is új legyező meghívónkat, szatén rózsa díszítéssel. A meghívót csillogó rózsalevél mintás kartonból készítettük, vékony almazöld szatén szalagok díszítik. 4 lapból áll, így az utolsó lapon akár a most divatos "nászajándék tipp" is elfér:) A termék rendelési száma: B-2012-9. Az áráról és a megrendelés menetéről honlapunkon kaphattok részletes információt, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/legyezo

Almazöld színű díszdobozos meghívó

Ha a korábbi bejegyzéseinket nézegettétek, biztosan láttátok már a 2012-es esküvői meghívók színtrendjét. Feltűnik egy gyönyörű vibráló szín, az ALMAZÖLD és párja a sárga. Ezért készítettünk egy trendi dobozos meghívót hosszúkás formátumban. A dobozban két betétlap található. Az egyiken a fiatal pár neve és az idézet található, a másikon pedig a meghívó szövege. A dobozt ekrü színű szaténszalag díszíti és csillogó almazöld kartonból készül. A meghívó rendelési kódja: N-R-091-almazöld. Az áráról és a megrendelés menetéről a honlapunkon tájékozódhattok, klikk alinkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Mediterrán mintás dobozos meghívó ezüst jeggyűrűvel

Ezt a bejegyzész Józsefnek és Krisztinának küldjük sok szeretettel Szombathelyre! Tegnap kapták meg a meghívókat tartalmazó csomagot, és egyből fel is hívtak, hogy személyesen megköszönjék a szép terméket és a munkánkat. Ez nagyon jól esett:) Józsefék egyedi kéréssel fodultak hozzánk. Azt szerették volna, ha az olivazöld-barna mediterrán mintás meghívónkba ezüst gyűrűt teszünk. És persze ennek semmi akadálya nem volt. Igazán különleges lett így ez a meghívó- de beszéljenek róla inkább a képek:) Ha nektek is megtetszett ez a típus, megrendelhetitek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Képen látható meghívó rendelési kódja: R-K-01222-ezüst-gyűrűrűvel. A gyűrűs meghívóink áráról honlapunkon tájékozódhattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT