KEDVES IFJÚ PÁR! EZ A BLOG A VV DREAM FLOWERS MEGHÍVÓK HIVATALOS REFERENCIA-BLOGJA. ÖRÜLÜNK HOGY MEGTALÁLTATOK BENNÜNKET. AZ ITT MEGJELENTETETT BEJEGYZÉSEINK- (LEÍRÁSOK ÉS FOTÓK)

100%-IG SAJÁT MUNKÁNK ÉS
KREATIVITÁSUNK GYÜMÖLCSEI. SZERETNÉNK, HA ÚGY TEKINTENÉTEK ÉS OLVASGATNÁTOK A POSZTOKAT, MINTHA EGY PROSPEKTUST LAPOZGATNÁTOK. HISZEN KONKRÉTAN EZ IS A CÉLUNK A RENDSZERES BLOGOLÁSSAL. HÉTRŐL-HÉTRE ÚJABB ÉS ÚJABB KINCSEKET TÁRUNK ELÉTEK - S HA IDŐT SZÁNTOK RÁ, ÉS VÉGIG NÉZITEK, REMÉLJÜK ÚGY GONDOLJÁTOK MAJD TI IS: RÉSZLETESEBB EZ MINT AKÁRMILYEN ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS! TERMÉKEINKET MINŐSÉGI FOTÓINK SEGÍTSÉGÉVEL MUTATJUK BE, PRÓBÁLUNK HANGULATOT, STÍLUST ÉS SZÍNEKET AJÁNLANI.

A BLOGBAN BEMUTATOTT TERMÉKEK ÁRÁT MEGTALÁLJÁTOK HONLAPUNKON, AHOL RÉSZLETES INFORMÁCIÓK ÁLLNAK RENDELKEZÉSETEKRE A MEGRENDELÉSRŐL!

KLIKK A KÉPRE:

HONLAP ÉS ÁRAK ITT:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TŐLÜNK RENDELHETTEK POSTAI ÚTON MINTADARABOT ÍGY SZEMÉLYESEN IS MEGGYŐZŐDHETTEK TERMÉKEINK PRECÍZ KIVITELEZÉSÉRŐL ÉS A MINŐSÉGI ALAPANYAGAINKRÓL!

A kiválasztott termékek az alábbi e-mail címen rendelhetők meg, kérjük a termék pontos kódszámát és a megrendelt mennyiséget feltüntetni:

E-mail:

dreamflowersdesign@gmail.com

Az átutalásokhoz szükséges bankszámla számunk e-mailben igényelhető!

 

LIKEOLJÁTOK FACEBOOK OLDALUNKAT! ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK, HA KEDVELTEK BENNÜNKET!

CSATLAKOZZATOK TI IS A MÁR TÖBB, MINT 1000 fős FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!