V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Rózsaszín cseresznyevirágos legyező ültetőkártyák

Renáta és Tamás esküvői asztalai már biztos, hogy meseszépek lesznek, ugyanis elküldtük nekik ezeket a csodás legyezős ületőkártyákat. Összesen 70 db-ot készítettük belőle. Rózsaszín cseresznyevirágos grafikát tettünk rá, csillogó gyöngyházas papírból hajtogattuk. Kérünk mindenkit, hogy amikor megnézi az árat és értékeli, akkor gondoljatok arra, hogy ezek kézzel készülnek, milliméterre pontosan kell hajtani, oda kell figyelni, különben nem lesz ilyen szép! Ezt a terméket igény szerint bármilyen más színben el tudjuk készíteni. A nevek kis cédulákra kerülnek, melyeket a legyező aljához erősítünk kis masnival. A termék rendelési kódja: H-BN-449/rózsaszín. Árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Menta színű díszdobozos meghívók mini papírrózsákkal

Romantikus-elegáns stílusú díszdobozos meghívókat gyártottunk aprócska rózsákkal. Az idei szezon meglepetés színe (a barack mellet)  a menta, amely egy cseppnyi ekrüvel kombinálva igazán fennségessé válik. Csillogó kartonból készült a doboz is és a kivehető négyzet alakú betétlap is. Szeretjük a különleges díszítőelemeket, még akkor is ha használatuk eléggé megbonyolítja az elkészítést. Ilyenek ezek az ekrü mini rózsák is. Különlegessé teszik az egyébként külsőleg kissé minimál stílusú dobozt. Sokan szeretik egyébként ezt a lapos díszdobozos meghívót, mert jól elférnek benne akár  a jegyesfotók is, ha esetleg ajándékba szeretnétek adni pár szép felvételt rokonaitoknak, barátaitoknak. Higgyétek el, jobb és igényesebb ez a megoldás, mint feldobálni a Facebookra életetek legromantikusabb fotóit! A bemutatott menta színű meghívó rendelési kódja: U-B-370, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

 

Barack színű ültetőkártyák és menükártyák csipkével díszítve

Az előző bejgyzésben láthattatok egy különleges barack színű meghívót. Mára pedig hoztuk a szett többi darabját, a menüt és ültetőkártyát. Csillogó barack kartonból készültek és a meseszép hófehér csipke sem hiányozhat róluk. Szerintünk teljes mértékig mondható rá, hogy: luxus a javából! A menükre asztalszám is került, hiszen előkelő helyen, az asztalközépen lesznek felvonultatva. Ez a pasztell barack szín annyira univerzálissá vált mostanság, hogy sokféle más színnel is párba lehet állítani.  A fotóinkhoz ciklámen-pink színű törökszegfű dekort használtunk, hogy láthassátok, a barack-fehér-pink színvilág mennyire trendi és elegáns. Ha valaki szeretné, hogy a barack szalag helyett más (esetleg pink stb.) legyen rákötve a menüre és ültetőre, akkor arra is lehetőség van, illetve a betűnyomtatás színe is változtatható. Rendeljétek tőlünk ezeket a szépségeket! A menü rendelési kódja H-AN-61168/barack,  az ültetőkártya rendelési kódja H-AN-6119/barack, áraikat megtekinthetitek honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csipkés-dombormintás díszdobozos meghívók barack színben

Csillogó barack színű dobozkák készültek, melyek tekercset és nászajándék ötlet kártyát is rejtenek. A dobozok dombormintásak és hófehér vékony textil csipke díszíti őket. Szolid elegáns meghívó egy romantikus nyári esküvőre. A pasztelles barack szín az utóbbi időszakok legnépszerűbb színe az ekrü és rózsaszín mellett.  A barack színen nagyon jól mutata csokoládébarna grafika és szöveg nyomtatás, de gyakorlatilag minenféle színnel nyomtatunk rá, akár ezüst is lehet a szöveg vagy almazöld. A meghívó rendelési kódja: 2D-2013/9332, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csipkés esküvői meghívó capppuccino színárnyalatokkal

A csipke az idei szezon slágere. Romantikus, elegáns, igazi  esküvői díszítőelem. Sokszor elég belőle egy vékonyka csík, és máris látványossá tehet akár ruhát, kalapot, kendőket, terítőket és igen: az esküvői meghívókat is. Sokak számára szimpatikus a vékony csipkecsíkkal és apró strasszal  ékesített elegáns forma. Az egyik legnépszerűbb termékünk a fotókon látható cappuccino színvilágú kinyitható meghívó, mely tényleg felvonultatja egy finom kávés desszert minden színét: van itt krém, csokibarna, ekrü és cappuccino. Rendelési száma: R-C-S-40/G-01, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

A meghívóhoz igény szerint rendelhető boríték és nászajándék ötlet kártya is. Kérjetek pontos árajánlatot e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com

Vidám csokikocka köszönetajándékok és poháralátétek

Egy fergeteges lagzihoz szükség van vidám köszönetajándékokra és ültetőkártyákra is, melyek képviselik az ifjú pár jó humorát, életkedvét és játékosságát. Krisztinek és Lacinak készítettük a fotókon látható jópofa csokikat és poháralátét ültetőkártyákat. Minden vendégnek nagyon fog tetszeni, az biztos...! A grafika egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázol, amint az ara éppen vonszolja a választottját az oltárhoz... A képek magukért beszélnek, nekünk is nagyon tetszik, örülünk, hogy vannak jó humorérzékkel megáldott, vicces ifjú párok, akik szívesen választják a vidám-bevállalós termékeinet. A csokik és poháralátétek darabáráról honlapunkon találtok információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT