Esküvői meghívók gyártásával foglalkozó vállalkozásunk fennálása során, az évek alatt rengeteg boldog Ifjú Pár keresett meg az esküvő után bennünket azzal az örömteli hírrel, hogy érkezik a kisbaba, jön a keresztelő. Kérésükre készítünk meghívókat és értesítőket a kicsik érkezésének alkalmából - ugyanolyan szeretettel és szakértelemmel ahogyan az esküvői termékeket alkotjuk. Időről-időre bemutatjuk itt a Blogban a "babás" munkáinkat is, hátha nemsokára Nektek is szükségetek lesz ilyesmire.

2018/19-es BABA ÉRTESÍTŐ ÉS KERESZTELŐ MEGHÍVÓ KOLLEKCIÓNK MÁR RENDELHETŐ!!!

KATTINTSATOK AZ ALÁBBI KÉPRE, ÉS LÉPJETEK BE HONLAPUNKRA AHOL MEGTEKINTHETIKET A TELJES KOLLEKCIÓT !

Az itt bemutattott termékek megrendelhetők e-mail címünkön, és az árakról is kérjük érdeklődjetek a szükséges darabszám megjelölésével:

dreamflowersdesign@gmail.com

MINIMÁLIS RENDELÉSI DARABSZÁM BABAÉRTESÍTŐ TERMÉKEK ESETÉN:

8 db (ennél kevesebbet sajnos nem éri meg legyártanunk)

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1.Tavirózsás keresztelő-meghívó


Kislány keresztelőjére ajánljuk ezt a meseszép csillogó díszdobozos felkérőt, melyben tavirózsával díszített kártya található. Mint látjátok, az elején egy fotó van a kicsiről, így kérjük, hogy jó minőségű és nagy felbontású képet küldjetek nekünk, hogy a legjobb minőségben tudjuk rányomtatni a csillogó kartonra. A dobozt pink szaténszalag és fekete-fehér pöttyös szalag díszíti. Babaértesítőként is használható, ebben az esetben a  kártyán lévő kis keresztet nem nyomtatjuk rá. A termék rendelési kódja: VV/B-01/tavirózsás. Kérjük hivatkozzatok erre, ha árajánlatot kértek. Várjuk jelentkezéseteket.

 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 


 

2. Keresztelő meghívó a kis Máténak

Az 1 éves kis Máté keresztelőjére készítettük ezeket az aranyos kisautós meghívókat halvány kék színben. Igazából ez egy szülinapi meghívó is egyben, ugyanis a keresztelő utáni szülinapi bulira is invitálja a családot. A kivehető betétlap bal alsó sarkán egy 1-es gyertyával pompázó vidám lufis cupcake figura is jelzi a jeles eseményt:) Csillogó fehér kartonból készítjük, akár fotót is tudunk nyomtatni a kisgyermekről, plusz betétlapra. A termék rendelési kódja: VV-B-02/kék csíkos. Kérjük hivatkozzatok erre a kódra, ha árajánlatot kértek. Várjuk jelentkezéseteket.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 


 

3. Díszdobozos keresztelő meghívó pöttyös szalaggal

A napokban teljesítettünk egy kedves megendelést, mégpedig egy gyönyörű kisfiú keresztelő meghívóit alkottuk meg. Díszdobozos kártya lett, hófehér szaténselyem rózsával, fiús kék színben és fekete-fehér pöttyös szalaggal az elején. Csillogó gyöngyházas kartonra nyomtattuk, az elején a kisfiú fotójával. Elegáns, hiszen egy templomi keresztelőre szól, ugyanakkor vidám a pöttyös szalagnak és a kék virágos mintának köszönhetően. De mindez elhalványul a fiúcska ragyogó mosolya mellett, ő a legszebb ezen a díszdobozon. A termék rendelési kódja: 001-33, árát megtaláljátok honlapunkpon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/keresztelomeghivok

 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

4. Peti baba keresztelő meghívói

A sok esküvői meghívó között ez a feladat is nagyon szívmelengető és imádunk keresztelő meghívókat és baba értesítőket alkotni. Főleg ha ilyen cuki fényképet kapunk hozzá, mint a Peti babáé, aki egy mosolygós angyal:) A csillogó dobozokba kerültek a tekercsek, a dobozokon kis fehér ártatlan pillangó lett a díszítés. Ennek a meghívó típusnak van rózsaszín kislányos változata is! A képeken látható kék változat rendelési kódja: 2/22-01-KÉK, árakat a honlapunkon találtok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

5. LUCA DÍSZDOBOZOS KERESZTELŐ MEGHÍVÓI

Ezek a díszdobozos keresztelő meghívók a tündéri kis Luca számára készültek. Szülei kérésére a díszdoboz díszítését és a színvilágot a kislány fotójához igazítotuk. Hófehér csipke, bordó szatén szalag és szatén rózsák díszítik a dobozkát, benne pedig egy nagyméretű toll (egy angyalszárnyból:) Azért jó ötlet és praktikus ilyen díszdobozzal meghívni a családot, mert a vendégek később gyűjteni is tudják bele a kicsi nyomtatott fotóit. Mindig meghatódunk amikor egy kis élet keresztelő meghívóit készítjük. A kis Lucának is hosszú boldog életet kívánunk, csakúgy mint a szüleinek, akiknek az esküvői meghívóit és asztali papír kiegészítőit is mi készítettük.

A bemutatott meghívó áráról kérjük e-mailben érdeklődjetek: dreamflowersesign@gmail.com

További termékek honlapunkon találhatók:  www.dreamflowers.sokoldal.hu