V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Dombormintás legyező meghívók családi címerrel

Ma is egy igazi különlegességet hozunk Nektek kedves Olvasóink! A napokban készítettük el Rita és Andreas  gyönyörű legyező meghívóit. Az egyik legkedvesebb megrendelésünk volt ez -- az utóbbi hetekben -- egy igazi aprólékos, precíz munkát igénylő termék. A legyezőket domborításos technkiával készítettük, csillogó gyöngyházfehér kartonból. Kecses, antik hangulatú, igazán mesés darabok... Ritáék becses családi címere pedig, melyet az első lapra nyomtattunk, felruházta a legyezőket egyfajta arisztokratikus bájjal. Szinte feltünnek képzeletünkben  a kastélyok pazar tánctermei, a gyönyörű ruhák és a legyezőjüket nyitó nemes hölgyek, valamint elmaradhatatlan  hódolóik. A családi hagyományt továbbvinni ezzel az egyedi címerrel a meghívón, tényleg nagyon szép mozzanata az esküvőnek. Örülünk hogy részesei lehettünk ennek. Ritának és Andreasnak sok boldogságot kívánunk! A bemutatott meghívó rendelési kódja: B-9-690/levendulalila, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Ha véletlenül megkívántátok a kakaóscsigáinkat, amiket a fényképezéskor használtunk "kellékként", íme az egyszerű de nagyszerű recept, nagyon könnyű, hamar elkészíthető:

Kis bari köszönetajándék gyerekeknek - Vidéki, tavaszi, szabadtéri esküvőre

Lehetséges esküvői helyszínek terén mondhatjuk - beköszöntött a kánaán. Olyan sok gyönyörűen felújított farm, tanya, vidéki kis kastély várja az ifjú párokat és vendégsereget, hogy csak győzzünk válogatni. Garantált az életre szóló élmény  a násznép számára egy vidéki szabadtéri lagziban. Elszakadni a várostól, eltölteni pár órát a friss levegőn, jó zene, tájra jellemző ételek és a kedves háziállatok szomszédságában. Na ez az amit nem csak a felnőttek, de a gyerekek is nagyon várnak. Nemrég kaptunk felkérést egy kedves fiatal pártól, hogy találjunk ki  a násznép "gyerekcsapatának" valami olyan köszönetajándékot ami a háziállatokkal kapcsolatos. Egy  farmon lesz a mulatság, 3-13 év közti gyerekek is lesznek szép számmal, és bizony valami aranyos emlék kellene... A képeken látható szőrös mini barikat készítettük nekik. Kis tasakokkal, rajtuk a gyerekek nevével feliratozott cédulákkal. Egyébként bármilyen grafikával tudunk tasakokat készíteni, így ha valakinek nem zöld-sárga hanem bármilyen más színű a dekorja, hozzá tudjuk igazítani. A dísztasakos barik rendelési kódja: Baris-ajandek/001/zöld-sárga. Áráról kérjük e-mailben érdeklődjetek a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen, mert darabszámfüggő.

 

Natúr varázs - juta szalaggal díszített esküvői meghívó

Szerencsére néhány esküvői évaddal ezelőtt elkezdett divatba jönni a natúr esküvői dekoráció, ami minden évszakban alkalmazható. A szezonális termések, a virágok és gyümölcsök bőséges tárháza lehetővé teszi, hogy bármikor megidézhessük a természet csodálatos képeit a dekorban. Így mi sem maradtunk ki a natúr trendből. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk bővekedik olyan darabokban, melyeket nagyon jól hozzá tudtok illeszteni egy natúr-erdei-vidéki esküvői tematikához. A képeken az egyik igencsak népszerű juta szalagos meghívónkat láthatjátok. Kicsit rusztikus, mégis elegáns, csillogó és a 2 legkedveltebb természetes szín, a csokoládébarna és az almazöld árnyalatai köszönnek vissza rajta. A sokunk által nagyon megszeretett Életfa motívum sem maradhat el, ezúttal játékos kacskaringós ágakkal. A meghívó összképe az Életfa révén megnyugtató hangulatot teremt, egyszerű grafika, benne a gyermeki ártatlansággal és a természet tisztaságával. Örülünk, hogy ez a stílus is helyet kaphat az esküvői meghívók világában, és hogy időről időre elkészíthetjük az ifjú pároknak ezt a juta szalagos különlegességet. Néha jó egy kicsit elkanyarodni a csipkés-rózsás-virágos tematikától... A meghívó rendelési kódja: NAT-L-K/0098, az  árát honlapounkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Díszdobozos köszönetajándék hölgy vendégeknek - Vintage esküvőre is ajánljuk!!!

Mindig felmerül a kérdés, hogyha a férfiaknak mini likőrt, pálinkát vagy bort ad az ifjú pár köszönetajándékként, akkor mit kapjanak a hölgyek, amely igazán nőies, csajos, trendi? A képeken látható magenta színű exkluzív díszdobozkáink abszolút jó megoldásnak tűnnek! Hiszen gyönyörű csokoládét rejtenek, mégpedig egy hölgy domborműve látható minden ovális kis csokiszeletkén. Kicsit antik hatású a csoki, így kivállóan illik a mostanában igencsak divatos nosztalgikus "vintage" stílusú esküvőkhöz. A dobozkák belsejét felirattal látjuk el, szerepelhet benne az ifjú pár neve és a köszönet szövege, de akár kívülre is tudunk nyomtatni rá, mégpedig a vendég nevét, így ültetőkártyaként is használható. A csokikat egyenként celofáncsomagolással látjuk el, a doboz külsején lévő szalaggal összhangban díszítjük. A képen látható dobozkákat Nikolett és Attila magenta színvilágú esküvőjére készítettük a hölgy vendégeik számára. A dobozka egyébként bármiylen színben rendelhető, így a dekorációtokhoz teljes mértékben hozzá tudjátok igazítani. A bemutatott csokit tartalmazó doboz rendelési kódja CBD-P-55/magenta, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fényképes csokikocka köszönetajándék

Ezeket a mutatós fényképes kis csokikat Kriszti és Zoli esküvőjére készítettük, és ezúton is sok boldogságot kívánunk ennek az aranyos ifjú párnak. Mindig örömmel nyugtázzuk, hogy a fényképes csoki akármilyen színű grafika-keretezéssel készítjük, mindig egyedi, mindig megismételhetetlen ajándék lesz! Hiszen maga a fénykép az ami megadja az egyediség varázsát, és persze a csoki íze sem utolsó (ha valakinek van szíve megenni...) Mindenesetre ha Ti is kedves Olvasók, egyszerű, frappáns, költséghatékony és mégis rátok jellemző köszönetajándékkal szeretnétek meglepni vendégeiteket, akkor rendeljétek tőlünk ezeket a csokikat! Csak egy jó minőségű fotót kell küldenetek és máris megoldottuk Nektek ezt a kérdést. A csokik árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamfowers.sokoldal.hu

 

Kívül lila tollpihe, belül programkártya - elegáns és praktikus meghívó

A klasszikus kinyitható meghívó is lehet izgalmas! Minden a gyönyörű színárnyalatokon és a díszítőelemeken múlik. Hiszen tudjátok: az "ördög is a részletekben rejlik". Persze az ördög itt kizárólag nekünk nehezíti meg a dolgunkat, mert szépen kidolgozott, feldíszített meghívókat készíteni bizony időbe telik, de mint látjátok a fényképeket, nagyon is megéri. Ezeknél a szépségeknél pedig minden részlet a helyén van. A mélylila madártoll elegánssá teszi. Az alapanyag csillogó gyóngyházas karton, belül kis háromszög alakú dombormintás zsebben található a betétlap ami programkártya is egyben. Külön kérésre kipontoztuk az időpontokat mert az ifjú pár kézzel szeretné majd beírni. Idén a nemzetközi trend-jósok a lila színt kiáltották ki az év esküvői színének, és tessék... beigazolódni látszik az előrejelzés, mert mi is azt tapasztaljk hogy rengeteg fiatal pár kér tőlünk lila meghívót. Sötétlila, levendulalila, orchidea-lila: ezen a meghívón is fellelhetőek ezek a trendi árnyalatok. A bemutatott meghívó rendelési kódja: R-R-499-11, árát honlapunkon találjátok, kikkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő II. : A strasszköves cseresznyevirágok varázsa

A ""sakura"" szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Évszázadok óta ünnepként tartják számon, mikor tavasszal elborítja a fákat a hófehér vagy világos rózsaszínű sziromtenger. Csak pár napig virágzik . A japánok sakura időszakát kiemelt - ünnepi- eseményként kezelik, ez az ún. ""hanami"". A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk. Az első bimbóktól (kaika) a teljesen kinyílt virágig (mankai) nagyjából egy hét telik el, és egy újabb hét múlva már le is hullnak a szirmok – vége a varázslatnak. Japánban a természet múlandóságát jelenti, hiszen a virágzás oly rövid idő alatt lezajlik. E mulandóság emlékezteti az embert arra, hogy boldogabban, vidámabban élje napjait, ne sietesse az amúgy is rohanó időt, és lássa meg a mindennapi apró csodákat. Tehát a cseresznyevirágzás témája gyönyörű, nem csoda hogy évszáadok óta megihlette a művészeket, és most bennünket is. Cili és Zoli különleges cseresznyevirágos meghívóit aprócska virág alakú csillogó pink strasszkövekkel díszítettük, aprólékos munkával. Ezek az egyszerű, de mégis kedves kártyás meghívók 2 lapból állnak: a kisebb fedőlap szalaggal átfűzve beborítja a nagyobbat, melyen a szöveg olvasható. Megrendelhető türkiz színben is. A bemutatott pink változat rendelési kódja: NAT-L-V/82, árát a honlapunkon találjátok, a 'Nature and Love' meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Tavaszköszöntő I.: Lila cseresznyevirágos meghívók és papírlegyező ültetőkártya

Minden évben stílusosan, lélegzetelállító virágos esküvői meghívókkal köszönjük a tavaszt. Idén ezekkel a keleties hangulatú díszdobozos csodákkal örvendezünk a Nap első sugarai láttán. Nálunk nincs tavasz és nyár cseresznyevirágok nélkül, évről-évre mindig vannak fiatal párok, akik menthetetlenül beleszeretnek a cseresznyevirág és a madárkák szívmelengető motívumába. A képeken látható díszdobozos meghívókat Eszternek és Csabának készítettük, és ezúton kívánunk nekik hosszú együtt töltött boldog éveket. A dobozok, és a benne található összehajtott kártya csillogó kartonból készültek, és levendulalila szalaggal díszítettük őket. Ha valakinek  a képek láttán megdobban a szíve,és az egész esküvői dekorációt ezzel a lila virágos grafikával szeretné, akkor figyelmébe tudjuk ajánlani a csillogó papírlegyező ültetőkártyát. A kis kártyáján látható  a vendég neve és egy vékony szalag rögzíti a legyezőhöz. El tudjátok képzelni hogy a kör alakú asztalokon, minden tányérban egy ilyen szép ültetőkártya emeli a dekoráció hangulatát??? Mi nagyon is el tudjuk képzelni. A meghívó rendelési kódja U-B-22/70 , árát honlapunkon találjátok:

www.dreamflowers.sokolda.hu

A legyező ültetőkártya rendelési kódja: H-BN-499/lila, árát honlapunkon itt találjátok:

www.dreamflowers.sokodlal.hu

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT