V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Körtére tehető vidám szív ültetőkártya és vendégváró gofrikosárkák

Rengetegen érdeklődnek nálunk azok a párok, akik idén augusztusban, szeptemberben vagy utána ünneplik életük legboldogabb napját, és szeretnének valami vidám, de költséghatékony ültetőkártyát az asztalra. Olyat, ami jól mutat, mosolyt csal a vendégek arcára és...ehető:) Jópofa megoldásként kínáljuk ezeket a szív alakú  körtés ültetőkártyákat, melyeket körtére vagy pohárra vagy bármely más gyümölcsre, de akár zsemlére is rá tudtok kötözni:) Rendelhető bármiylen színű szalaggal. Ezt az ültetőkártya garantáltan emlékezetessé teszi a szépen megterített asztalt. Egyenként feliratozzuk a vendégek neveivel.  A termék rendelési kódja: A-A-9 , árát megtaláljátok honlapunkon, klikk  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

És ha már ehető dolgoknál tartunk, adunk egy  "ennivaló" ötletet amivel elkényeztethetitek az éhesen érkező vendégeket! S amit sütni-főzni szerető ""házasszony növendék"" -menyasszonyok is elkészthetnek. Ez nem más mint a képeken látható őszi gofri kosárka. Végtelenül egyszerű a recept (a képek alatt elolvashatjátok), és nem is kerül sok pénzbe a gofrisütés. A díszítéséhez használhattok falevél alakú csokis kekszet és cukrászdában kapható körte alakú marcipánfigurát. Nagyon jól mutat a tányérokon, és a gofrit szinte mindenki szereti...:) Jó étvágyat kívánunk!

A legédesebb köszönetajándék - Mini méz névre szóló cimkékkel

Ismét egy nagyon kedves fiatal pár köszönetajándékait készítettük el. Már az első látásra beleszerettek a mini mézbe, és el is döntötték hogy ültetőkártyaként is szeretnék őket használni, így az üvegcséket fel is cimkéztük nekik a nevekkel ellátva. Esküvőjük színvilága az almazöld-fehér, tematikája és fő motívuma a menyasszony kedvence a pillangó, Így a cimkékre almazöld pillangót nyomtattunk, valamint a vendég nevét és a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" szöveget. Mnden tekintetben ez az egyik legédesebb köszönetajándék, tényleg nehéz neki ellenállni. Ezek a hatszögletű mézesüvegcsék pedig nagyon jól illenek akár mondern, akér romantikus stílusú esküvőhöz! A mini mézek árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Romantikus dombormintás díszdobozos meghívó és dobozos cukrozott mandula

Romantikus esküvőt szeretnétek? Jó választás...hiszen a csllogás, a mesebeli dekoráció, a gyermekkori álmokban megjelenő ezernyi virág, egy kastély, egy gyönyőrű park ahol kimondjátok az Igent... egyszerűen megúnhatatlan!!!  A vörös rózsa, a csillogó hercegnős ékszerek...mind mind a Manyasszonyok titkos esküvői tervei közt szerepelnek, úgyhogy meg kell valósítani őket! Reméljük, hogy ma bővíteni tudjuk a kívánságlistátokat ezzel a mesés dobozos meghívóval és hozzá tartozó köszönetajándékkal! Idén nagyon sok terméket készítünk dombormintás alapanyagokból, és próbáljuk őket a lehető legizgalmasabban felhasználni, kombinálni színekkel és más anyagokkal. A bemutatott dobozokon láthatjátok a divatos, ugyanakkor szolid toll díszítést és a stasszkövet ami még jobban feldobja a csillogó gyöngyházfényű kartont. A meghívó dobozában alapesetben 2 betétlap és a nászajándék ötlet kártya található... de elférne benne egy harmadik vagy negyedik betétlap is, ha valaki szeretne pl. térképet vagy információs kártyát a helyszínről. A kis köszönetajándék dobozok stílusban teljesen megyegyeznek a meghívóval, belsejüket feliratozzuk, és igény szerint rendelhetőek cukrozott mandulával vagy üresen is, ha valaki saját készítésű ajándékot szerete beletenni... Természetesen, ha valaki komplett szettet akar, akkor tudunk tervezni ültetőkártyát és menükártyát is ebben a stílusban - kérjük e-mailben (dreamflowersdesign@gmail.com) érdeklődjetek ezekről, mert elég sokféle menü és ültetőkártya forma van a repertoárunkban (háromszög menü, lámpás menü stb. stb.) Ami alegjobb, hogy rengeteg tollpihénk van különféle színekben, így a bordó helyett rendelhető más színnel, pl. pink, almazöld stb.  Tehát megrögzött romantikusok, reméljük megtaláltátok most amit mindig is kerestetek!

A meghívó rendelési kódja U-M-60/7. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/dobozos

A köszönetajándékok rendelési kódja: CBD-K-44. Árát itt találjátok, klikk: www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Art Deco stílusú esküvői meghívó - "Nagy Gatsby" témájú esküvőhöz

Mióta tavaj bemutatták itthon is Great Gatsby című filmet, itthon is betört az esküvői iparba a "Gatsby-tematika", nagyon sok fiatal párnak tetszett meg a filmben bemutatott stílus. A Stílus, mert ez stílus a javából...Olyan erővel robbant be az esküvői dekorációs trendbe, hogy nem hagyhatju figyelmen kívűl, hiszen keresitek a meghívók terén is. Az art deco stílus jellemzői: geometrikus minták, fémes-fényes felületek, csipkék,  színekben arany, ezüst, fekete, fehér és sok bézs, valamint selymes anyagok, kristályok. Fontos, hogy minden nagy stílű, glamouros, de mégis letisztult legyen. Úgy gondoljuk ez az új meghívónk abszolút megfelel a fent leírtaknak. Ráadásul nagyon szeretjük használni az exkluzív díszítő elemeket, mint pl. ez a gyönyörű szív alakú  fém medál vagy a csipke. Ha Ti is beleszerettetek a fényűző art deco stílusba, vagy csak szeretnétek egy romantikus különleges meghívót, akkor ez a szépség Rátok vár, rendelési kódja R-C-S-7555/art deco, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Harmonikaszerűen hajtogatott esküvői meghívó ekrü színben és ültetőkártyák

Az elmúlt időszak egyik slágertermékét  mutatjuk be ma Nektek, reméljük, hogy az ekrü-barna esküvői  színpárosítás rajongóinak nagy örömére! Ha már nézegetitek egy ideje a Blogunkat és a honlapunkat (www.dreamflowers.sokoldal.hu), biztos feltűnik Nektek, hogy szeretjük a hagyományostól teljesen eltérő formákat és megoldásokat. Ez a csillogó ekrü színű meghívó is pontosan ilyen...különleges, nem megszokott és nagyon elegáns. Az utóbbi időkben egyre inkább teret hódit a szokás, hogy a nászajándék ötletet és az esküvői programot is feltüntetjük a meghívón és már nem csak az idézet és a meghívás szövege szerepel rajta. Ez a "térhódítás" azt jelenti, hogy a meghívón is kellő hely kell ahhoz, hogy minden ilyen iformáció elférjen. Ha valaki tehát szeretné a fentieket megjelentetni a meghívón, akkor ez a harmonika formában hajtogatott modell kitűnő választás, hiszen gyakorlatilag 4 sávban lehet rá információt írni! Nagyon praktikus. Rendelhető hozzá csillogó boríték is.  Sokan érdeklődtök nap mint nap, hogy a bemutatott meghívókhoz lehet-e ugyanolyan grafikával ültetőkártyát (menüt és vendégajándékot) rendelni. A válasz IGEN, mindegyik meghívónk grafikáját rá tudjuk tenni ültetőkre stb, csak jelezzétek mindig hogy milyen formájú, alakú legyen... (((szóval  nem csak azok az ültetőkártyák rendlhetők amik a www.dreamflowers.sokoldal.hu "Menü és ültetőkártya szettek" címszó alatt szerepelnek!!!))) A bemutatott harmonikaszerűen hajtogatott meghívó rendelési kódja 699-15-ekrü, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokodal.hu

 

Halvány lila virágos tortaszelet alakú köszönetajándék dobozkák

Ismét egy nagyon kedves munkánkat mutatjuk be Nektek. Nemrég készítettük ezeket a mesés tortaszelet formájú dobozkákat, egyenként nevekkel feliratozva, egy lila színvilágban tervezett esküvőhöz. Jól gondoltuk, hogy a lilának e finom halvány árnyalata befutó lesz ebben az évben!  A menyasszony aki megrendelte tőlünk ezeket a dobozokat, elárulta nekünk, hogy a hölgyeknek saját készítésű kis ékszereket fog beletenni, a férfiaknak pedig szintén saját készítésű aszalt gyümölcsöt, melyet a vőlegény csinál. Nagyon örülünk, hogy ilyen szép csomagolást tudtunk biztosítani az ajándékaiknak. Egyébként igény esetén nem csak üresen tudjátok megrendelni a dobozokat, hanem cukrozott mandulával, bon-bonnal, cukorkákkal. Csillogó gyöngyházfehér alapkartonból készülnek, lila szaténrózsával díszítjük őket, méretük megegyezik egy igazi tortaszelet méretével:) A bemutatott termék rendelési kódja:  T-Z-005/levendulalila, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT