V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csokoládébarna damaszkuszi mintás meghívó és egy kis csokis perec

A csokoládébarna szín rajongóinak kedvezünk mai bejegyzésünkkel (és az édesszájúaknak is:) ! Néhány évvel ezelőtt nem voltak olyan nagy divatban a sötét színek az esküvői színek közt, viszont mára ez teljesen megfordult. A csokoládébarnát, sőt a feketét is előszeretettel választják a hófehér mellé hiszen pontosan az erős kontraszt az, ami olyan látványossá teszi az egészet. A képen látható meghívónkon is láthatjátok, milyen nagyszerű a sötét és világos szín együttes használata, főleg ha olyan szép és közkedevelt grafikát alkalmazunk, mint a damaszkuszi minta. Úgy vettük észre az elmúlt években, hogy nagyon sokan vonzódnak ehhez a leveles-indás motívum világhoz, mely a régi kastélyok pazar tapétáit, intarziáit, képkereteit idézi. Valószínűeg azért mert a magyar népi formakincs is teli van leveles, virágos, kacskaringós formákkal, így valahogy bennünk van, hogy szimpatizálunk minden olyan mintázattal és grafikai elemmel, ami kicsit is hasonlít a magyaros mintákhoz. Szeretjük a meghívókat belül is különlegessé tenni, így fafaragásra emlékeztető dombormintázatú zsebet készítettünk a kivehető betétlapnak. Ez az a meghívó egyébként, ami szinte bármilyen színű szalaggal szuperül mutat: képzeljétek el az almazölddel, pinkkel, rózsaszínnel, lilával, ekrüvel, vagy akár egy tűzpirossal! Mind -mind egyedi hangulatot ad neki. De azért essen pár szó a meghívó mellett látható finomságról is..., ha már "alkalmaztuk" őket a fotózáson:) Vannak olyan klasszikus aprósütik, melyekkel bármikor előrukkolhattok kedves Menyasszonyok, hiszen nem lehet melléfogni velük. A csokis perec pontosan ilyen! Úgyhogy, ha mentek vendégségbe szétosztani a meghívókat (amiket mi készítetünk nektek!!:))) akkor ne menjtek üres kézzel! Süssetek egy kis csokis perecet, tegyétek fel őket egy szép tálcára és nyújtsátok át a rokonoknak a meghívókkal együtt. Meg kell adni a módját a meghívásnak, meglátjátok nagyon hatásos lesz! A receptet a képek alatt találjátok. A bemutatot meghívó rendelési kódja: R-R-4 , érét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Elegáns dombormintás meghívó barack színű madártollal

"Különleges alapanyagok és textúrák,  különleges színek" - ez is lehetne a mottója az idei elegáns meghívó kollekciónknak, mely már látható honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu). Az egyik elbűvölő darabja ez a dombormintás csillogó négyzet alakú meghívó. A korábbi bejegyzésekben említettük, hogy  a színes madártoll mennyire divatos díszítés, és hogy előszeretettel fogjuk használni idén. Ezen a meghívón kellemes pasztell barackvirág színben jelenik meg, jól kiegészítve az arany szaténszalagot. Erre a darabra nagyon igaz, hogy egyszerre modern és egyszerre antik/vintage jellegű. Ajánljuk nyári és őszi esküvőkre egyaránt, meleg árnyalatai a naplementét idézik, a kacskaringós domborminta és a szabadkézi rajzra emlékeztető leveles-virágos  grafika az erdő lombjaira emlékeztet. Rendelési kódja 699-5-5, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Rózsa alakú gyertya köszönetajándék II.

Ha megnézitek a Blogunkat vagy a honlapunkat, akkor biztosan szembetűnik, hogy imádjuk a látványos és különleges dolgokat készíteni. Olyan köszönetajándékokat pl. amelyek hozzáadnak egy kis plusszt az asztali dekorációhoz. Melyeket ha meglát a vendég, garantált a meglepetés, és az is hogy nem felejti ott az asztalon az esküvői buli végén. Idén a romantika tobzódni fog a dekorban, úgyhogy ha szeretitek a virágokat, elbűvöl benneteket a rózsa fennséges és nemes formája, akkor ezek a kis gyertyák biztosan belopják magukat a szívetekbe. Ellátjuk nevekkel, ha kéritek, tüllbe vagy dobozkába csomagoljuk. Az árakat megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

http://www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Virágos menükártya és natúr szappan köszönetajándék tüllel díszítve

Biztosan Ti is ismertek klasszikus esküvői textliákat. Ilyen a selyem, a szaténselyem, az organza, a csipke és a tüll. Mindegyiknek megvan a sajátos hangulata és kétségtelenül gyönyörűen lehet velük díszíteni. Mindegyik közül a tüll az amely a fátyolszerűségével légiességet képviseli, és biztos észrevettétek már hogy nagyon sok csipkének is a tüll az alapja. Tulle francia városról kapta a nevét és eredetileg szövéssel előállított textil volt. Szóval úgy döntöttünk idén mi is jópár termékünket díszítjük majd ezzel a csodás anyaggal. Tavaszi esküvőre készítettük a képen látható menükártyákat és illatos szappan köszönetajándékokat, melyek ültetőkártyaként is használhatók, hiszen elláttuk a vendégek neveivel. Mindig megállapítjuk, hogy az ekrü és almazöld színpárosítás mennyire friss és elegáns hangulatot kelt, nem beszélve arról, hogy nagyon könnyű ezekkel a színekkel különböző kiegészítőket találni, legyen szó terítőkről, szalvétákról, virágokról. Egyre többen választják a megoldást, hogy minden vendég tányérjába tesznek menükártyát, mert nagyon igényessé teszi az összképet és nagy valószínűséggel mindenki elviszi emlékbe, tehát szerencsére nem vész kárba, ahogy azt rengeteg ügyfelünk mesélte örömmel a Nagy Nap után. A termékek árát megtaláljátok honlapunkon, az alábbi linkeken:

menü: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menu

szappan köszönetajándék: www.dreamflowers.sokoldal.hu/szappan

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT