V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Díszdobozos macis koszorúslány-felkérő ajándékok

Szerettünk volna olyan koszorúslány felkérőket is a termék palettánkra, amelyek  minden korosztálynak kedvesek lesznek, így mától megrendelhetőek nálunk a képen bemutatott aranyos kis díszdobozos macilányok! Csillogó dobozban küldjük őket, az elejére rányomtatjuk a hölgy nevét és a doboz  hátára a koszorúslányként rá váró feladatait. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert minden lány meghatódik, ha saját nevét látja viszont egy ilyen szép felkérő ajándékon. Ráadásul ezek a plüss macik nagyon szerethetőek, akár felnötteknek is ajándékozhatjuk, hiszen egy polcon kitéve is nagyon igényesen mutatnak és szép emlékké válhantak.  Árakat és a megrendelés menetét megtaláljátok a honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó fa díszítéssel

Szeptemberi esküvőre készítettük a képeken bemutatott különleges fa díszítéses meghívókat. A dísztokban két kivehető betétlapot találunk, az egyiken kedves, romantikus grafika tűnik fel: egy szerelmes pár sziluettje a virágzó fa alatt. Ez az a meghívó ami minden évszakhoz illik, legyen szó tavaszi, nyári vagy akár őszi esküvőről. Ugyanis a virágzó és leveles fa, mint szimbólum, a természet változását jelképezi, s ezáltal a szerelem kibontakozásának és virágzásának is méltó képviselője. Ajánljuk azoknak a pároknak a figyelmébe, akik szeretik az erdő csendjét, a fák árnyékát, a közös romatikus kirándulásokat és megismerkedésükben és kapcsolatuk alakulásában is nagy szerepelt játszik a természet. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-F6000/1. Az árát megtaláljátok honlapunkon, a "Love and Nature kollekció"  termékei közt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szervezkedő szellemek, avagy Halloween party meghívó és Save the Date 2in1, Ja! ...és a mézédes kísértetek

Az ősz beköszöntött, viszont kedvesebbnél kedvesebb felkérések jönnek hozzánk. Örömmel látjuk, hogy sok fiatal pár kellő humorral és gördülékeny szervezéssel jó előre igyekszik rákészülni a Nagy Napra. Ildi és Robi is előre szerette volna tudatosítani baráti körben jövő márciusi esküvőjük időpontját így megkerestek bennünket, hogy készítsünk nekik Halloween party meghívót és Save the Date kártyát egyben. (A Save the Date kártya feladata: már a konkrét dátum ismeretében tájékoztatatni a vendégeket arról, mikor kerül sor a házasságkötésre.) A különleges felkérést mint látjátok maximálisan teljesítettük. A  meghívóra természetesen menyasszony és vőlegény szellemecskéket terveztünk. Kreatív és némi scrapbook technikát alkalmazva kialakítottuk a "kellően félelmetes" :)))) Halloween-stílusú belső részét. Mivel a Halloween party Ildiék saját házában lesz, így egy jó kis düledező tornyú kastélyt is építettünk bele és Ildiék kedvenc fekete macskája is rákerült (felső rész/jobb alsó sarokban figyel). Időközben kiderült hogy a partyra kellene "szellemes" köszönetajándék is, így szerencsére ez is ránk lett bízva. Kitaláltuk, hogy a bulizós vendégeknek a jó italok mellé némi finom majszolnivaló lenne a legjobb, mépedig kisértet formában. Megálmodtuk, majd  profi cukrász partnerünkkel elkészíttettük Ildiék számára a képen látható szellem alakú mézes sütiket (nem romlandók, nagyon tartósak, hónapokig finom puhák maradnak, és fantasztikusan jól mutatnak az ünnepi asztalon).  Összességében egy nagyon jól sikerült projekt lett, mint a képen is látható, és örülünk hogy ismét segíthettünk egy szimpatikus vidám fiatal párnak. Ha bárki szeretné megrendelni a képen látható Halloween-es meghívót és szellemes mézes sütit, érdeklődjön nyugodtan  az árakról  nálunk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen vagy a (20) 486 70 35 telefonszámon. Várunk benneteket is, még van idő Halloween-ig, elkészül minden, ha szóltok!

Reneszánsz stílusú meghívó sötétlila színben

Nemrég ezeket a különleges sötétlila színű elegáns meghívókat készítettük gyönyörű reneszánsz grafikával, levendulalila szatén szalaggal. Praktikus, kinyitható formátuma és a benne lévő kis zseb lehetővé teszi, hogy több információ is megjelenjen a meghívóban. Kivehető kártyákat tartalmaz, így bőven van hely a visszajelzéshez szükséges telefonszámnak, távíratcímnek és akár még a nászajándék tippeknek is. A kinyitható meghívók klasszikusnak számítanak. A letisztult forma  megengedi, hogy   részletgazdagabb grafikákat is használjunk, mint például a képen látható reneszánsz stílusú keretet, ami egyáltalán nem tűnik "soknak".  Sőt különlegessé és antik hangulatúvá teszi a meghívót. Igény esetén borítékot is tudunk hozzá biztosítani sötétlila vagy gyöngyház fehér színben, csillogó alapanyagból, mint amiből az egész meghívó készül. A rendelési kódja OP-91/sötétlila. Az  árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tortaszelet alakú köszönetajándék dobozok ekrü színben

Szeptemberi esküvőre készítettük a ma bemutatásra kerülő elegáns ekrü színű köszönetajándék dobozokat. Idén is örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon népszerű lett ez a tortaszelet alakú dobozka. Nem csak azért mert szép, elegáns, ünnepi, hanem mert praktikus is egyben. Sok ifjú pár keresett már meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy mibe tudnák ízlésesen és esküvői stílusban becsomaholni az otthon, saját kezükkel készített apró köszönetajándékokat, személyes ajándéktárgyakat. Mi erre kínálunk megoldást a torta alakú dobozainkkal. Visszajelzések alapján a vendégek nagy örömmel és lelkesedéssel bontják ki a "tortaszeleteket", és nem utolsó sorban a dekoráció egy különleges elemei is lehetnek ezek a dobozkák. Nagyon sokféle színben elkészítettük már, igazából bármilyen dekorhoz nagyon jól illik.  A doboz tetejére az ifjú pár neve vagy a vendég neve is rányomtatható. A képen látható "tortákat" mohazöld szalaggal díszítettük. Ajánljuk ekrü, zöld, fehér vagy éppen pink és rózsaszín színvilágban megálmodott dekorációkhoz. A termék rendelési kódja: T-Z-001. Az árát és megrendelésének menetét honlapunon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Elegáns kártyás meghívó rózsás tüll díszítéssel

Legújabb kollekciónk első darabjaként mutatjuk be ma Nektek ezt a csodás tüllös meghívót. A kártyás meghívók újra és újra divatba jönnek, időről időre gazdára találnak.  Egyszerű, és egyben nagyszerű praktikus formájukkal, kifinomúlt eleganciájukkal hódítanak, és azok a fiatal párok rajonganak értük, akik szeretik a letisztult, modern, minimál stílust, ugyanakkor vonzódnak az esküvőt szimbolizáló romantikusabb grafikákhoz és díszítéshez is. Ez a meghívó mindezt kitűnően képviseli. A csillogó csipkét jelképező fekete grafikát nagyon jól feldobja a finom tüll anyag, amivel átkötöttük a kártyákat. A 3 db strasszos szatén rózsa pedig emlékeztet a menyasszonyi ruha romantikájára és  luxusára. A meghívó 2 nagyobb kártyából és egy névjegykártya méretű nászajándék ötlet kátyából áll. Igazán exkluzív és igényes darab. Rendelési kódja: 9-66-60, az árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lámpás alakú menü és mini likőr köszönetajándék kalózos esküvőre

Nagy örömmel tapasztaltuk ebben a szezonban, hogy milyen népszerűvé váltak a tematikus esküvők, és hogy rengeteg fiatal pár gondolt ránk, amikor eldöntötték hogy egy bizonyos téma köré szervezik lagzijukat. Nagyon köszönjük a bizalmat, valóban nagy öröm számunkra is, hogy  néha extrémebb, és a hagyományostól eltérő termékeket készíthetünk.  Ilyen eset volt a képeken látható kalózos menü és köszönetajándék projekt is. Egy szimpatikus vidám fiatal párnak készítettük, mégpedig hajón rendezett esküvőre. Az egész lagzi témájának  vezérfonala a hajózás-kincskeresés és kalózkodás volt, így a dekorációnak is ehhez kellett igazodnia. A lámpás alakú menüt választották, amelyet mi meg is alkottunk kincses térkép mintázattal, és halászhálóra emlékeztető borítással és kagylókkal. A menü közepébe LED mécsest lehet tenni. Nagyon szuperül átvilágítja a hálós-szövött textil anyagot és valóban egy régi hajós viharlámpára hasonlít. Kör asztalok közepén kitűnően mutat. Még  "hínár"-szerű dekort is tettünk rá. Teljesen úgy néz ki mintha a Karib-tenger kalózai című film kellékeiből hoztuk volna:) A köszönetajándék pedig a legújabb karcsú üveges mini likőrünk lett, amit névre szóló cimkével láttunk el, így ültetőkártyaként is működött. Hiszen a kalózosdihoz dukál egy kis szeszes ital is:) A grafika pedig nem más mint egy kincsesládán ülő vidám kalóz pár. Ezeket a tremékeket ajánljuk hajós, vízparti esküvőkre, vagy olyan éttermekben, pub-okban megrendezett bulikra, ahol igazi kalózos hangulatú a berendezés (pl. a tatai Kalóz Fregatt Étterem, a budapesti Tortuga Étterem, a debreceni Calico Jack Pub). A képen látható termékek árát és megrendelésének menetét  honlapunkon találjátok, klikk a linkekre:

Menü: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menü

Mini likőr közönetajándék: www.dreamflowers.sokoldal.hu/minilikor

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT