V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Antik stílusú koszorúslány-felkérő ajándék

Kedves nézelődő Menyasszonyok, ugye nem feledkeztetek meg legjobb barátnéitekről, kedvenc kolléganőitekről amikor koszorúslányokat kerestek magatok mellé? Tapasztalatból mondjuk, hatalmas örömöt fogtok okozni egy apró kis figyelmességgel, azaz a képeken látható koszorúslány-felkérő ajándékkal. Főleg ha nem is számítanak a felkérésre... A kis dobozkákban antik stílusú fém medál található. A koszorúslány feladatainak felsorolása sem hiányozhat az ajándékból. Bármilyen szövegezéssel el tudjuk készíteni, legyen az humoros vagy komolyabb hangvételű. A felkérő rendelési kódja: Koszorúslány-082. Megrendelésének menetét és árát a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szék alakú köszönetajándék dobozka levendulalila színben

Mesés köszönetajándék dobozkákat készítettünk levendulalila színben, a vendégek neveivel ellátva és már vártuk hogy ma megmutathassuk őket kedves Olvasóinknak. Mindig fejtörést okoz, hogy az ehető köszönetajándékokat, azaz cukrozott mandulát és csokikat, cukrokat miben adjuk oda a vendégeknek. Erre kínáljuk ezt a rendkívül elegáns megoldást, ami nem utolsó sorban igényes meglepetés is. Ezek az antik stílusú kis szék dobozkáink kívül-belül feliratozottak, és rengeteg színben elkészíthetők. A dobozka teteje levehető és a szívárvány összes színében létező szalaggal fel tudjuk díszíteni, amit és ahogyan szeretnétek! A képen látható levendulalila színű rendelési kódja SZD-04/lilamintás. Árát és megrendelésének menetét illetve a dobozokba választható desszert kínálatunkat a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dombormintás fényképes esküvői meghívó királykék szalaggal

Mai bejegyzésünket sok szerettettel küldjük  Böbinek és Gergőnek, akik már nagyon várják hogy az ő gyönyörű meghívóik is fent legyenek a Blogunkban. Meseszép dombormintás fényképes meghívót készítetettünk nekik, királykék szalaggal átkötve, csillogó gyöngyházas fényű papírból. Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy egy kedves fénykép milyen egyedivé tudja varázsolni az esküvői meghívót, és hogy mennyire megéri egy kis időt szánni a jegyesfotózásra. Évek múltán nagyon jó érzés lesz mind a családnak, mind pedig az ifjú párnak, kézbe venni a meghívót, amelyen két vidám fiatal mosolyog vissza, készen az Életre és a Boldogságra. Böbiének szívből kívánjuk, hogy valósuljon meg minden, amit együtt elterveztek és köszönjük a megrendelést. Ha kedves Olvasóink közül bárki szeretné ilyen szép meghívóval megörvendeztetni családját és barátait, a bemutatott meghívó (rendelési kódja: M-D-9) áráról és megrendeléséről honlapunkon talál információkat, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu


Barokk stílusú cappuccino színű meghívó türkiz masnival

A türkizkék szín egy meseszép színárnyalat, amelyet sajnos nagyon ritkán láthatunk esküvői dekorációban itt Magyarországon. Ezzel a bejegyzéssel nem csak a közkedvelt barokk meghívónkat szeretnénk ismét megmutatni, hanem egy kis kedvet szeretnénk csinálni a türkiz színhez. Hátha valaki pont a szép fényképeink láttán szeret bele. Tehát a türkiz egy olyan szín, mely különlegessé tesz bármilyen más - sokszor megjelenő - és sokat látott esküvői színárnyalatot. Jelen esetben a cappuccino színű csíkos-rózsás barokk stílusú meghívót díszítettük vele, és aki korábban már látta a meghívót barna szalaggal (képekért klikk ide), az felfedezheti a különbséget. Barna masnival és türkizzel díszítve egyaránt gyönyörű, viszont  a barna díszítés komolyabb megjelenést kölcsönöz a meghívónak, a türkiz friss és lázadóbb stílusúvá teszi. Mi mind a kettőt imádjuk. A képeken látható meghívó rendelési kódja, OP-06/cappuccino/2,  az árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Cukorka köszönetajándék rózsás üvegfiolában

A mentolos cukorkát felnőtt és gyermek egyaránt szereti, így igazán kedves kis köszönetajándék lehet, főleg ha olyan gyönyörű csomagolásban van, mint ahogyan azt a képen látjátok. Egy kedves egri fiatal pár számára készítettük ezeket a cukorkás üvegfiolákat, mindegyiket névvel ellátva, így ültetőkártyaként is használhatták. Az üvegcséket pink színű rózsadísszel zártuk le, ezáltal nagyon elegáns, kifinomult lett ez a kis ajándék, ráadásul gyönyörű dekorációs kiegészítő is egyben mert nagyon mutatós -- feldob bármilyen terítéket. Tehetjük a vendégek tányérjába, vagy szalvétájára de beleállíthatjuk egy szebb pohárba is. Rengeteg színben redelhető nálunk, a képen látható rendelési kódja: Üvegfiola-01-pink, a színválasztékot és az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Narancs és pink díszdobozos kártyás meghívó

Kellemes meglepetés számunka, hogy az elmúlt évekhez képest milyen előrelátóak lettek a fiatal párok. Nagyon sokan érdeklődnek már nálunk a jövő esküvői "szezon főszereplői" közül, ami nem is csoda hiszen gyönyörű nyarunk van, záporoznak a lánykérések és eljegyzések. Tehát nagyon örülünk, ha előre terveztek és már most nézegetitek a termékpalettánkat. Ezzel a csillogó exkluzív dobozos meghívóval azoknak  a kedves érdeklődőknek szeretnénk kedvezni, akik a narancs-pink színű termékekért rajonganak. A díszdoboz, a betétlapok, mind szikrázó fényes kartonból készülnek, gyönyörű hot-pink szaténszalag díszíti kivűl-belül. A dobozon az ifjú pár monogrammja látható. Elegáns, ugyanakkor vidám hangulatú, - a fehér kacskaringós mintának köszönhetően-  kicsit mesebeli is, pont mint egy nyári vagy kora őszi esküvő. A termék mától rendelhető, rendelési kódja U-B-1 , árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ha nagyon tetszik Nektek a fenti képeken látható meghívó, de még nem tudjátok milyen színvilága lesz az egész dekorációnak, akkkor az alábbi színkártyánk segítséget illetve ötletet adhat a színcsoport kiválasztásában. Természetesen ez csak egy ajánlat...a lehetőségek száma végtelen. A képen látható meghívó egy meleg narancssárga, hot-pink színvilágú esküvőhöz illik leginkább, amelynek dekorációját képezhetik a gyönyörű narancsszínű rózsák, egzotikus gyümölcskosarak, pink szalvéták, pink asztalterítők, textiliák, székszoknyák. A narancs és a sötét rózsaszín, ciklámen vagy hot pink árnyalatai egymást kiegészítve ragyogó összhatásról, vidám hangulatról gondoskodnak. Az alábbi színkártyán láthatjátok a színkompozítciót, mely nagyon trendi és az új esküvői szezon egyk legizgalmasabb választása lesz.

Párizs emlékei mindörökre - Egyedi koszorúslány felkérők csuklódísszel

Egy nagyon kedves menyasszony a minap szívhezszóló kéréssel fordult hozzánk. Költséget, időt nem sajnálva egyedi koszorúslány felkérőket rendelt tőlünk barátnői számára. Az volt a vágya, hogy a felkérőkön valamilyen formában megjelenjen az Eiffel- torony, ezzel emlékeztetve barátnőit a Párizsban közösen eltöltött évekre, amikor is egymást segítve, lelkileg támogatva dolgoztak -- sokszor vidáman, sokszor könnyek között. Nagyon szerény, jólelkű lányokról van szó, így letisztult minimál stílusú díszdobozokat készítettünk, melyekbe kérésre pink színű csuklódíszt tettünk és természetesen a kártyát, amin a felkérés szövege olvasható. Külön köszönet, hogy a menyasszony konkrétan szerette volna, hogy a  márkanevünk azaz a V&V Dream Flowers  a dobozokon szerepeljen. A csuklódíszeket a lányok az esküvőn is viselni fogják, később használhatók hajdíszként vagy táskára tűzve. Csillogó pink organza textiliából készítettük, különleges technkiával,  és szép fehér gyöngyökkel díszítettük. Néha jó látni, hogy vannak akiknek még számítanak a személyes dolgok, az igazi barátság, a közös emlékek, és hogy egy ilyen végtelenül egyszerű ajándék is milyen örömet tud okozni. A képek önmagukért beszélnek...

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT