V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Lila cseresznyevirágos dobozos meghívó

A cseresznyevirág, mint az esküvő alaptémája, mindig kitűnő választás. A cseresznyevirág Japán nemzeti jelképe, apró szirmai egyben az élet körforgását, a folyamatos megújulást szimbolizálják. A vibrálással teli élénk színe végtelenül romantikus hangulatot fog kölcsönözni az esküvőnek! Ha pedig mindezt lilában képzeljük el, akkor elmondhatjuk hogy valóban egy nagyon trendi és különleges dekort választottunk. A képeken bemutatott dobozos meghívókat  Rita és Miklós számára készítettük szeptember elején tartandó menyegzőjükre. A csillogó dobozkákat levendulalila szaténszalaggal díszítettük, a dobozok teteje pedig sötétlila (szilvalila) kartonból készült. Igazán elbűvőlő kompozíció, mely igényességet és  kifinomultságot áraszt. Nem csak levendulalila szalaggal mutat ilyen jól, mint látjátok, a rózsaszín virágok kiemelik a lila színt, ezért ha rózsaszín szalagdíszítést választotok rá, azzal is nagyon különlegessé tehető a dobozka. Természetesen ha szettet akartok rendelni, nagyon szívesen elkészítjük a meghívóhoz illő menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándékot vagy ültetési rendet--- érdeklődjetek e-mailben ezek felől (dreamflowersdesign@gmail.com). A meghívó rendelési kódja R-15/2013. Árát honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csíkos és damaszkuszi mintás menü, ültetőkártya és ajándékdobozka - Készülődés Santorinire

Ismét egy gyönyörű asztali szettet készítettünk, ezúttal is egy nagyon kedves Ifjú Pár számára, mégpedig Alexandra és Claus görögországi esküvőjére. Megígértük, hogy benne lesznek a Blogban a nekik készített kiegészítők, így mai bejegyzésünket sok szeretettel küldjük Nekik és innen a távolból is sok boldogságot kívánunk. Mivel A vőlegény dán, így a két nyelven készült a menükártya is, amely kinyitható formátumú, így nagyon jól elfér benne az egész menüsor. Ha valakinek megtetszik és rendelni szeretné --- csak magyar nyelven --- akkor a jobb oldalra a menüt, a bal oldalra pedig az italkínálatot ajánljuk. A menükártyához készült még kis köszönetajándék dobozka, amelybe cukrozott mandula került és elegáns ültetőkártya is. Az egész szett gyöngyházas fényű kartonpapírból van és világos kék szatén szalag díszíti. A fehér-fekete és kék szín kombinációja felidézi Santorni  szigetének  egyedülálló hangulatát, az Égei-tenger és az ég kékjének találkozását,  és a jellegzetes görög kék kupolás házak atmoszféráját. Mesés lagzi lesz...  A képeken átható szett bármilyen színben elkészíthető és bármilyen szalaggal rendelhető, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Vidám poháralátét ültetőkártya és csokikocka köszönetajándék

Már régóta szerettük volna bemutatni a népszerű csokikocka köszönetajándékhoz passzoló ültetőkártyás poháralátétünket, úgyhogy nem is várunk vele tovább! Mától rendelhető nálunk bármilyen, a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szereplő vidám grafikával! A képen egy nagyon vicces kis ifjú pár szerepel rajta, külön felhívnánk a figyelmet a menyasszony hajára:)) Garantáltan sikere lesz a vendégeitek körében, ha ilyen ültetőkártyával várjátok őket! Csillogó gyöngyházfehér vagy csillogó ekrü kartonból is el tudjuk készíteni és mindegyiket feliratozzuk a vendégek nevével. A poháralátétek és csoikockák árát a honlapunkon aláljátok, klkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Óarany virágmintás díszdobozos pausz tekercs meghívók

Gyönyörű óarany csillogó dobozos meghívókat készítettünk, óarany-ekrü színvilágban megálmodott esküvőre. Az óarany az a szín, amely soha nem egy ki az esküvői divatból, jól kombinálható, elegáns és nagyon népszerű. A képen látható kis dobozkákban feltekert pauszppaír van a meghívó szövegével, és egy kis kártya a mostanában szokássá vált "nászajándék tipp"számára. Egyébként nagyon szépen mutat  ez a meghívó ekrü, rózsaszín vagy akár levendulalila szalaggal díszítve is, így nyugodtan rendeljétek bármilyen szalaggal. A rendelési kódja D-2013-555, árát  a honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design VII. - Mesebeli levendula színű antik hatású meghívó

A Marocco design  kollekciónk soron következő darabja ez a különleges antik hatású dísztokos meghívó, levendulalila színben. A korábbiakban olvashattátok, hogy  a Marocco kollekció jellegzetessége az egzotikus kelet motívumvilágának megidézése, a drága textilek, és  a mesés formakincs újraértelmezése. A meghívón szereplő grafika régmúlt templomok, kastélyok, mesebeli épületek falaira emlékeztet. Az antikolt damaszkuszi rombuszos mintázaton gyönyörű friss virágmotívum szalad végig. Ezzel jelképezve a régi és új egységét és egyúttal többdimenzióssá teszi a grafikát. Alapanyagát tekintve csillogó metálfényű kartonra készült, közkedvelt dísztokos kivitelben, igény esetén akár nászajándék ötlet  kártyát is tudunk hozzá készíteni amit bele lehet tenni  a tokba.  A meghívó rendelési kódja 514-marocco/lila, árát honnlapunkon találjátok, kilkk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Mini szívecskés köszönetajándék dobozkák bon-bonnal

Az ajándékdobozka mindig stílusos és elegáns köszönetajándék bármilyen tematikájú  esküvőt is szervezünk. Két legyet tudtok ütni egy csapásra, ha ezeket a csillogó dobozkákat rendelitek tőlünk, hiszen minden dobozt egyenként feliratozunk a vendég nevével! Így már meg is oldódott az ültetőkártya kérdése is. Májusi esküvőre készítettük a képen látható arany-barna színösszeállítású ajándékokat. Mindegyik dobozka tetejé szív alakú ablakocska van, a dobozokba celofánba csomagolt minőségi bon-bon golyók kerültek arany és barna csomagolásban vegyesen. A dobozkák megrendelhetők sokféle színben, a képen a CVD-33/arany-barna rendelési kóddal jelöltet láthatjtok. A színválasztékot és az árat a honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dramflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT