V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Mandula csokor, cake-pop zászlócskák és ültetőkártyák mályvarózsaszínben

A szezon két nagy meglepetése közül az egyik kétségtelenül a pillangó, mint grafikai elem, mert soha nem látott mennyiségben készítettünk mostanában lepkés esküvői termékeket. A másik pedig nem más mint a "cake-pop" (azaz sütinyalóka) nevet viselő édesség, amely bombaként robbant be az esküvői desszertek repertoárjába. Így nem csoda, ha már ezernél is több pálcikás zászlót kellett csinálnunk, különböző feliratokkal, színekkel, grafikákkal. A képeken egy csodás mályvarózsaszín szettet láthattok, csillogó gyöngyházfehér kartonból készített ültetőkártyákkal. Színben hozzá passzol a rózsaszín és mályva színű mandula csokor köszönetajándék. Ez szintén egy új termékünk: 5 db cukrozott mandula van a rózsás csokor "levélkéibe" rejtve...kicsit végre elrugaszkodhattunk a szokványos szütyős mandulától... . A szett harmadik eleme pedig  a kedvencünk, a pálcikás zászló, amelyet a cake-pop golyócskákba lehet szúrni, és nam csak az ifjú pár neve lehet rajta, hanem a vendégek nevei is, így ültetőkártyaként alkalmazható. Manapság már minden cukrászda készít ilyen golyócskákat, de akár az otthon sk. elkészített hagyományos kókuszgolyókat is fel lehet dobni ilyen pálcikás zászlókkal. Csak szóljatok, ha erre van igény, legyártjuk akár többszáz darabban is, bármilyen felirattal és grafikával,  így amint elhozzátok a sütiket a cukrászdából, máris díszíthetitek őket velük hiszen csak bele kell szurkálni és kész is .A képek magukért beszélnek, higgyétek el, hogy nem kell mindig nagy volumenű dolgokban gondolkodni az asztali dekorral kapcsolatban, hiszen láthatjátok, hogy ezek az egyszerű kedves kis kiegészítők milyen fergetegesen mutatnak, és örömmel gyártjuk le akár számotokra is!! Az ültetőkártyához rendelhető menükártya is!! A bemutatott termékek árait megtaláljátok honlapunkon, a "Mandulacsokor", és a "Menü és ültetőkártya szettek" termék-kategóriában keressétek őket, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kismadaras dobozos meghívó padlizsánlila szalaggal és fényképpel

Ismét egy nagyon aranyos kis meghívót mutatunk be Nektek, melyet egy tündéri Ifjú Párnak készítettünk, Áginak és Janinak. Saját készítésű fényképet küldtek nekünk, maguk készítettek hozzá rózsaszín szívecskés keretet, és kérésükre ilyen formában nyomtattuk bele  a meghívóba. Nagyon passzolt a fénykép hangulata az egész meghívóhoz. Azon túl hogy már önmagában is aranyos ez a madárkás dobozka, a fénykép az ami megkoronázta az egészet---nem hiába mondjuk mindíg, hogy megéri fényképpel feldobni a dolgot. A sötét padlizsánlila selyemszatén szalag kitűnő kontrasztot adott, kicsit ünnepélyes is lettek tőle a dobozok. Áginak és Janinak sok Boldogságot kívánunk, jó volt ez a közös gördülékeny munka Veletek! A meghívó rendelési kódja NAT-L-61-lila , árát és megrendelésének menetét honlapunkon lehet megtekinteni, klikk alinkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Modern minimál stílusú szőlőleveles meghívó "boros" esküvőre

A héten legyártottunk jópár különlegességet, és a mai Blog bejegyzésben az egyik kedvencünket mutatjuk meg. Viktória és Zoltán kérésére szőlőleveles elegáns meghívót terveztünk modern stílusban. (-Sok boldogságot kívánunk Nekik. - a Szerkesztő- ) Csokoládébarna és almazöld csillogó kartonpapírt használtunk, és egy kedves kis fehér szaténrózsával valamint szőlőinda díszítéssel tettük esküvői stílusúvá. Ez a projekt egy kitűnő példája volt annak, hogy ha valaki boros esküvőt tervez, akár a minimál stílus is "belefér" a dologba, nem fontos a klasszikus szőlőfürtös-cirádás-antik vonalat megragadni, hiszen a letisztult stílus is magában hordozhatja az esküvő alaptémáját és hangulatát. Hazánk bővelkedik borvidékekben. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy lehetőségetek van borospincében, szőlősbirtokon, borteraszon, vagy egy szőlőtőkékkel tüzdelt domboldalon kimondani a boldogító Igent, akkor figyelmetekbe ajánljuk ezt a szép meghívót. Rendelési kódja: NAT-L-Z-12/szőlőleveles. Árát a honlapunkon találjátok a Love and Narure kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Pink színű fényképes meghívó kétféle szalaggal - Akár jövőnyári esküvőkre is ajánljuk...

Igazi forró nyári napok előtt állunk, így mivel mással is indíthatnánk ezt a hetet, mint legújabb termékünkkel, a "Hot Pink" színben pompázó fényképes meghívónkkal. Titkon bevalljuk, már azoknak is szeretnénk kedvezni, akik esetleg a jövő szezonban tervezik az esküvőjüket, és szeretnének egy igazi trendi meghívót. Itt a gyönyörű nyár, lehet készíteni a szebbnél szebb jegyesfotókat, melyeket aztán nagy örömmel fogunk rászerkeszteni a szép meghívótokra! Fényképes meghívót adni mindig személyes és kedves dolog, nagyon jó néven veszik a családtagok, barátok. Kiteszik a polcra nézegetik, fényképalbumba rakják . A legfrissebb trend előrejelzések szerint a modern formák soha nem látott mennyiségben köszöntenek be az új esküvői szezonba, így fényképes meghívó kollekciónkban is bőven találtok trendi darabokat (a kollekció honlapunkon látható: www.dreamflowers.sokoldal.hu) Szerencsére a pink-fekete-fehér vagy simán fekete-fehér dekoráció kedvelőinek tábora is évről évre nő, így az ő figyelmükbe ajánljuk legújabb modern gyűrűpárnánkat is, melyet az utolsó képen láthattok és szintén rendelhető. A meghívó rendelési kódja: M-D-88/222. A gyűrűpárna rendelési kódja: 13-GYP-01. Árakat a honlapunkon láthattok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Almazöld cseresznyevirágos menükártyák

Vibráló, üde zöld cseresznyevirágos menü-háromszögeket készítettünk, és már itt is vannak a fényképek róluk mindazok örömére, akik már eldöntötték hogy az esküvői dekorációjuk színe a friss, vidám almazöld lesz. Szeretettel ajánljuk azok figyelmébe is, akik az ünnepi asztalok közepére például nagy gyümölcstálakat szeretnének, ugyanis a színes gyümölcsök mellett ezek az almazöld szalagos menük igazán jól mutatnak. Igény szerint a 3 oldala közül az egyikre akár asztalszámot is nyomtathatunk. Ha szeretnétek ültetőkártyát vagy köszönetajándékot a képen látható zöld cseresznyevirágos grafikával, természetesen mindent meg tudunk tervezni. A menükártya rendelési kódja: U-B/4-almazöldmenü. Az  árát  honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Jókívánság kalitka - Vendégkönyv helyett

Eheti újdonságunkat mutatjuk be mai bejegyzésünkben, mégpedig ezt az elragadó kis madárkalitkát amelyet esküvői vendégkönyv helyett ajánlunk, és mától megrendelhető nálunk. Amint a képeken is látjátok egy fehér színű kinyitható kis fém kalitkáról van szó, amibe a vendégek beledobálhatják a jókívánságokkat teliírt céduláikat. A bemutatott design szorosan kapcsolódik az előző Blogbejegyzéshez, ahol a fecskés dísztokos meghívónkat láttátok. A jókívánság cédulák is ezzel a fecskés grafikával készültek. Ami a legjobb, hogy bármilyen, a honlapunkon (www.dreamfowers.sokoldal.hu) fellelhető grafikával el tudjuk készíteni a jókívánság kalitkás szettet, így ha nálunk rendelitek a meghívót, menüt és ültetőkártyákat akkor természetes, hogy  a kis cédulákat is meg tudjuk alkotni a kért színvilágban és grafikával! A szett tartalmazza a feldíszített kalitkát,  és 60 db szalaggal ellátott jókívánság cédulát. Ha nem fogadtok fel méregdrágán dekoros céget, de mégis szeretnétek egy kicsit különlegesebb dologgal előrukkolni az esküvői dekorban, akkor ez a kis kalitka nagyon jó választás mert nem csak jól mutat, hanem a vendégek nagy örömmel fogják körülállni és gyártják majd Nektek a jókívánságokat. Felkérhetitek a koszorúslányokat is, hogy vigyék körbe  a vendégek közt és kérjék meg őket, hogy dobjanak bele egy-egy jókívánságot, gondolatot, ami épp eszükbe jut. Az esküvő után pedig a kalitka nagyon jól hasznosítható, mert kedves dekorációja lehet a lakásnak, tehettek bele ki cserepes virágot, mécsest vagy felakaszthatjátok balkonra vagy télikertbe. A szett megrendelhető a dreamflowersdesign@gmail.com e-mai címen, árát honlapunkon láthatjátok, a "Nature and Love" kollekciónkban, nem drágább mint egy hagyományos vendégkönyv, de több fantázia van benne, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes fecskék és virágok - Fényképes dísztokos meghívó tavaszra-nyárra

Mai bejegyzésünk egy újabb meseszép meghívóról szól, amely fényképes, romantikus, ugyanakkor modern, és szintén azoknak készül akik szeretik a természetet, a madárkákat, virágokat és a kedves dolgokat. Melinda és Peti pontosan ilyen jólelkű fiatal pár volt, és nagy örömmel vették birtokba ezeket az általunk készített különleges meghívókat. Mindig arra törekszünk, hogy minden egyes termékünknek sajátos hangulata, színvilága legyen, képviseljen egy stílust, egy életérzést, és ezúttal is sikerült megvalósítani mindezt. Mostanában nagyon divatos lett a praktikus dísztokos meghívó formátum, és a fénykép, amely egyedivé teszi az egészet, így Melindáék esetében is ez volt a két legfontosabb szempont: kivehető legyen a kártya és rajta legyen a fénykép színesben! Az egész meghívó gyöngyházas csillogó fehér kartonból készült, élőben még szebb mint az alábbi képeken. Fiatalság, életöröm és szerelem -ezek jutnak eszünkbe ha látjuk ezeket a szép esküvői értesítőket. A bemutatott meghívó rendelési kódja: NAT-L-F-60009/5. Árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT