V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Dobozos meghívó szív ablakocskával

Ismét gyönyörű dobozos meghívók készültek, mégpedig arany színű jeggyűrűvel a belsejükben és szív alakú ablakkal a tetejükön, hogy bele lehessen kukkantani. Csillogó ekrü színű mesebeli virágmotívumos kartonból készítettük őket Gabi és Tibor számára, halvány arany színű szalaggal díszítve. Gabiék azóta kiosztották, sőt rendeltek is még belőle, mert mem lett elég az első körben rendelt darabszám. Bizony nálunk lehet utórendelni, nem számolunk plusz felárat érte, csak a termék aktuális darabárát és postaköltséget, ami attól fog függeni hogy mekkora dobozkában tudjuk elküldeni. Nagyobb létszámoknál mindig előfordul hogy egy-két rokon, ismerős még előkerül és meg lesz hívva!! Ezért ne aggódjon senki ha elfogy a meghívó, mert hamar legyártunk még  pár darabot ha igény van rá. A képen látható meghívó rendelési kódja: R-201/9, árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fák, virágok, madarak és szerelem - Három különleges meghívó

3 különlegességet mutatunk ma be a hozzánk látogató Ifjú pároknak. A LOVE AND NATURE meghívó kollekciónk 3 gyönyörű darabbal bővült. Minhárom a legújabb divat szerinti dísztokos- kivehető kártyás formátumú és természetesen a kollekció fő jellegzetességeit, azaz a természetből vett motívumokat hordozzák. Hasonlóak, mégis 3 különböző stílusban készítettük, hogy bárki magáénak érezhesse bármelyiket, legyen szó modern vagy hagyományosabb esküvői témáról. Az alap díszítőelem mindháromnál a fa. Biztosan olvastatok már valahol róla, hogy a fa mint szimbólum szorosan összekapcsolódik az élettel (pl. életfa), a boldogsággal. Gyökerei mint a szeretet, mélyre törnek, a fa szerelemhez hasonlóan növekszik, virágzik, termést hoz. Megéli az emberi életre jellemző változásokat, és nem utolsó sorban a belőle készült bölcső az emberi lét kezdetének jelképe. Egyszóval szeretjülk a fákat, és ha Ti is szépnek találjátok a fákat övező szimbólumvilágot, akkor ez a kollekció Nektek készült. Csillogó gyöngyházas és csillogó csokoládébarna kartonok kombizációját használtuk, és 3 divatos kontrasztos szín, a pink, a barna és a fehér alkotja a színvilágot. A meghívók rendelési kódja (a képek szerint felülről lefelé haladva):

- madárkás-kalitkás: NAT-L-F8000/3

-egymást ölelő szerelmespár/hibiszkuszvirágos NAT-L-F7000/2

- fa alatt álló szerelmespár NAT-L-F6000/1

A meghívók árait megtaláljárok honlapunkon a 'Love and Nature' meghívó kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Névre szóló csajos díszdobozos koszorúslány felkérők

Igazi csajos koszorúslány felkérőket készítettünk Barbi kérésére, aki legkedvesebb barátnőit szerette volna meglepni velük. Ezek az ajándékdobozkák kivűl- belül feliratozottak, a doboz külsejére a lányok nevei kerültek, a dbozkák belsejébe pedig a koszrúslányként elvégzendő feladatokat nyomtattuk! A dobozkák egyébként nem üresek, hanem díszcsomagolt gyümölcstea-filterekkel vannak töltve, és Barbi is így rendelte meg tőlünk, viszont ha valaki szeretne még tenni bele egyénileg készített apró ajándékokat vagy bármit (ékszert pl. amit a barátnőinek vásárolt vagy ilyesmi) akkor az is jól elfér benne. A díszdobozos felkérő rendelési kódja: Koszorúslány-01, árát megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Bordó díszdobozos meghívó monogrammal és rózsával

Nyugodt szívvel nevezhetjük a képen látható szépséges meghívókat "Varázsdoboznak", hiszen ki hinné, hogy az ajándékdobozka egy szép rózsát rejt magában? Mielőtt bárki is kérdezné tőlünk, eláruljuk, hgy a dobozka belsejében lévő rózsafej nem igazi, viszont megszólalásig hasonlít az eredeti rózsára! Ezt a meghívótípust kizárólag mi gyártjuk és forgalmazzuk Magyarországon, így ha valakinek a rózsa kedvenc virága, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal dobozos meghívó ügyben. A képeken bemutatott dobozkákat Veronikának és Péternek készítettük, ezúton is sok boldogságot kívánunk nekik. Az eredeti meghívó, ami a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) szerepel, sima felirat nélküli tetővel rendelkezik, de Veronikáék kérésére monogrammot tettünk rá, így különlegesebb lett. A rendelési kódja:R-K-06-mnogrammal. Árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Szerelmes kismadarak szigete - Egy elbűvölő ültető "kártya" természetbarátoknak

A nagysikerű Love and Nature kollekciónk legújabb darabját láthatjátok mai bejegyzésünkben, amely nem más mint egy nagyon aranyos ültetőkártya. Mint tudjátok, a legújabb esküvői trendek között szerepel a madárkák megjelenítése mind a meghívón mind pedig a dekorációban. Úgy döntöttünk alkotunk Nektek valami igazán különlegeset ültetőkártya terén is, így született meg a "Szerelmes kismadarak szigete" elnevezésű ültetőnk. Mint látjátok, 2 kismadár ül egy virágos szigeten, és egy gyönyörűen lyukasztott motívumos tábla mutatja a vendég nevét. A mohasziget megszólalásig hasonlít az igazira, tényleg nagyon élethű!!! És hogy kiknek ajánljuk? Mindazoknaka pároknak akik, almazöld/barna/föld színekből álló dekorációt terveznek, akik szeretik a természetet és a természetes dolgkat, akik szeretik a kismadarakat, akik szeretnék elkápráztatni a vendégeiket és akik legföképpen különleges dolgokat keresnek. Mától ez az aranyos ültetőkártya is megrendelhető nálunk, rendelési kódja NAT-L-kismadarakszigete/01 . Az árát honlapunkon tekinthetitek meg a "Love and Nature" kollekcióban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Magyaros meghívó csipkével díszítve

Különleges magyaros/hagyományörző meghívókat készítettünk Irén és Róbert számára, és már nagyon vártuk hogy lefényképezhessük ezeket a kis remekműveket. Csillogó sötétlila karton alapra készültek, népies madárkákkal, és szív ablakocskával, amelyet hófehér csipkével díszítettünk. Íme a kitűnő példa arra, hogyha valaki hagyományörző v. magyaros meghívón gondolkodik, érdemes túllépni a már "lerágott csontnak" nevezhető kalocsai mintán vagy a Magyar népmesék c. mesefilm fütyülős madarain. Olyan szerencsés helyetben vagyunk, hogy népi motívumvilágunk és formakincsünk jóformán kimeríthetetlen. Miért ne választanánk egy divatos színt (pl. lila) és trendi kártyás meghívóformát például egy ilyen szép csipkés-szíves díszítéssel és szolid madár motívumokkal??? Úgy gondoljuk, hogy ez a meghívó teljes mértékben megfelel a mai kor elvárásainak és divatjának, ugyanakkor van benne valami a folklór bájából. Egy kicsit mesés, egy kicsit népies, megvan benne a V&V Dream Flowers márkát fémjelző "fűszer", ami megkülönbözteti minden egyéb szolgáltató által készített terméktől. A "fűszer" amitől pl. ez lett Irén és Róbert számára is "AZ a meghívó":) Nem utolsó sorban pedig évek múltán is biztosan emlékeznek rá majd a meghívottak. Ha kedvet kaptatok hozzá, a meghívó rendelési kódja: R-C-S/5-L-01, az árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Pasztell rózsaszín dobozos meghívó ezüst szív medállal díszítve

Gyönyörű pasztell rózsaszín dobozos meghívó készült a héten Judit és Balázs augusztusi esküvőjére. Természetesen csillogó gyöngyház kartonból, légiesen könnyű pasztell rózsaszín inda mintával és különleges ezüst színű szív medál dísztítéssel. Ez a meghívó nem más mint a korábban bemutatott "Margaret-888" rendelési számú dobozos meghívó rózsaszín változata a rózsaszín-ezüst színpár kedvelőinek nagy örömére. Ne feledjétek, az idei szezonban a pasztell színek is nagyon divatosak, sőt kombinálhatjuk öket kis mennyiségben akár erősebb kontrasztos színekkel is. Ezen a meghívón például nagyon szépen mutatna a csokoládébarna szaténszalag is! Ha kedvet kaptatok hozzá, a bemutatott meghívó rendelési kódja  Margaret-888/rózsaszín , árát a hnlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design VII. - Elegáns arany színű dísztokos meghívó és menüháromszögek

A ma bemutatásra kerülő szépségeket Krisztinának és Norbertnek készítettük, és innen a távolból is szeretettel kívánunk Nekik sok boldogságot. A nagyon divatos és közledvelt Marocco Design kollekciónkból választottak maguknak meghívót, mégpedig arany színben, dísztokos formában. Az arany rendkívül jó választás, hiszen bármilyen évszakban, bármilyen stílusú esküvőhöz jól alkalmazható, főleg ha fehér színnel kombináljuk. Ezeket a gyönyörű meghívókat gyöngyházfényű fehér csillogó exkluzív kartonból készítettük. Prémium minőségű, sötétebb árnyalatú, arany szaténszalaggal díszítettük őket. Időközben összeállt Krisztiék esküvői menüje is, így a háromszög alakú menükártyákat is megrendelték tőlünk, amelyek egyben asztalszámként is használatosak lesznek. A meghívó színvilágához igazítottuk a menüket is, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fog illeszkedni a dekorációhoz az Erdőspusztai Club Hotel rendezvénytermében. Összességében egy nagyon időigényes és szép munkánk volt ez, jó emlékkel gondolunk Krisztiékre, akiknek már csak az a dolga hogy szétosszák a 70 db meghívó. A meghívó rendelési kódja: 45-marocco/arany, a menühároszög rendelési kódja: HA-AN-10/arany. Az árakat a honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

meghívók: www.dreamflowers.sokoldal.hu/romantikus meghívók

menük: www.dreamflowers.sokoldal.hu/menü-és ültetőkártya szettek

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT