V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Összefoglaló!!! - Ekrü-barna virágmintás dobozkák, menü-lámpás és szalvátagyűrűk bevetésen

Múlt héten bemutattuk itt a Blogban azt az esküvői szettet, melyet Gyöngyi és Mihály kérésére készítettünk és amely köszönetajándék dobozkából, lámpás alakú menükártyából és névvel ellátott szalvétagyűrűkből állt. Olyan öröm ért minket, hogy Gyöngyi már a lagzit követő napokban megküldte nekünk a csodás dekorációról készült fényképeket, így mostantól bárki gyönyörködhet bennük. Nincs is jobb, mint látni, hogy a munkáink a helyükre kerülnek, az ajándék dobozkák várják a vendégeket az asztalokon, a lámpások készen állnak hogy bevilágítsák az asztalokat. Gyöngyiék esküvőjére és ünnepi vacsorájára a festői szépségű somogyszobi Hárs fogadóban került sor. Összességében egy nagyon elegáns, precízen elkészített dekorációt láthatunk a képeken, igényes részletekkel, túlzásoktól mentesen! Az egész dekor az általunk tervezett barna inda mintás virágos grafikára épült, ez jelenik meg az ajándékokon, menün és szalvétagyűrűkön egyaránt. A 3. képen láthatjátok hogy a lámpások teteje levehető és LED mécsesek kerültek bele, melyek egész este pislákoltak. Megvilágították a lámpások oldalán lévő asztalszámokat. Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy a közkedvelt ekrü-barna színpárosítás milyen nagyszerű választás lehet, és hogy nem feltétlenül kell zsúfolásig telepakolni az asztalokat ahhoz hogy ünnepi hangulatot teremtsünk. Gyöngyinek és Mihálynak sok boldogságot kívánunk, nagyon szuper együttműködés volt, kár hogy vége, megszerettük őket nagyon!

Díszdobozos pausz tekercs meghívó zöld csipkével

Gyönyörű csipkés díszdobozos meghívókat készítettünk Mónikának és Zoltánnak, az idei esküvői szezon egyik slágerszínében: almazöld színben! Elegáns, kecses modell ez a meghívó, igazi török csipkével tettük különlegessé a gyöngyházfényű rózsalevél mintás dobozkát. Nincs természetesebb és szebb a zöld színű esküvői dekorációnál, és mint tudjátok, érdemes a meghívót a dekoráció színében megrendelni mert a meghívó, akárcsak egy előhírnök, elárulja hogy milyen hangulatú/stílusú lagzi várható. Igény esetén ehhez a szép díszdobozos meghívóhoz tudunk tervezni Nektek ültetőkártyát, menükártyát, köszönetajándékot és szalvétagyűrűt. A képen látható meghívó rendelési kódja D-2013/03-almazöld. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok,klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Lámpás alakú menükártyák asztalszámmal és barna virág mintával

Előző bejegyzésünkben bemutattuk Gyöngyi és Mihály köszönetajándék dobozkáit és ültetőkártyás-szalvétáit, most pedig megmutatjuk a gyönyörű szép csokoládábarna menü-lámpásokat, amelyek már ott sorakoznak Gyöngyiék szobájában és várják a hétvégét, április 20-át, amikor végre az ünnepi asztalokra kerülhetnek. Aki még nem nézegette a Blogot, annak eláruljuk hogy ezek a levehető tetejű lámpások világítani is tudnak, ha teszünk bele LED mécseseket, mert az oldaluk áttetsző pauszpapírból készül. Gyöngyiéknek összesen 14 db-ot készítettünk, mégpedig számozással mert a kör alakú asztalok közepére lesznek téve, tehát asztalszámként is működnek. A képen látható lámpás rendelési kódja: Lámpás-03/barnavirágos/asztalszámmal. A menülámpások árát honlapunkon találjátok, a Menü és ültetőkártya szettek kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ekrü színű köszönetajándék dobozkák barna virág mintával és szalvétagyűrűk

Mai bejegyzésünket Gyöngyinek és Mihálynak, az elmúlt időszak egyik legkedvesebb ifjú párjának ajánljuk sok szeretettel. Ma már kezükben tarthatják a képen látható gyönyörű ekrü színű ajándékdobozkákat és a névvel ellátott szalvétékat, melyek minden darabját örömmel készítettük számukra. A dobozkákba csokoládé desszert került, a lyukasztott mintás szalvétagyűrűkbe pedig a dombormintás szalvétáink közül a csillogó gyöngyház színű. Igazi elegáns darabok lettek. Nagyon érdemes odafigyelni ezere az apró részletekre, mert a virágokon túl ezek fűszerezik meg a dekorációt, ezektől lesz egyedi és igényes. Na és pesze az menükártya sem hiányozhat, amely Gyöngyiék esetében lámpás alakú volt és a következő bejegyzésünkben fogjuk megmutatni őket. A képen látható termékek mától rendelhetők, rendelés kódjai:

ekrü színű ajándék/díszdobozka: CBD-23/barnavirágos

szalvétagyűrű-ültetőkártya +szalvéta: SZGY-barna/virágos lyukasztott

Az ajándékdobozka áráról a honlapunkon (www.dreamflowers.sokoldal.hu) tájékozódhatok, a szalvéta-szalvétagyűrű ára mennyiségtől függ, kérjük e-mailben érdeklődjetek (dreamflowersdesign@gmail.com)


Marocco Design VI. - Pink damaszkuszi mintás dísztokos meghívó

Mai bejegyzésünkben egy új és rendkívül divatos meghívónkat mutatjuk be Nektek. Biztosan felfigyeltetek rá, hogy az utóbbi időben a lakberendezés és divat terén is hódít a gazdag díszítőelemekkel rendelkező damaszkuszi formavilág, és a damaszk mintázatok. Ezeknek a mintáknak kétségtelenül antik hangulatuk van, és kitűnően kiegészítik a modern minimál formákat, és talán ebben is rejlik nagyszerűségük és népszerűségük. A képen látható meghívónknál is ugyan ez a helyzet. A minimálnak nevezhető négyzetes dísztokos meghívó-formátumot felpezsdítettük ezzel pink színű sűrűn kacskaringozó mintázattal. A dísztok közepére egy szép gyöngyös szatén hibiszkusz virágot tettünk, amely teljes mértékben passzol a mintához, hiszen a virágok szirmainak formája megegyezik a szatén hibiszkuszéval. Reméljük elnyeri a tetszését azoknak az ifjú pároknak, akik eldöntötték hogy virágba borítják az egész esküvőjüket. A meghívó rendelési kódja: 513-marocc/pink. Árát és megrendelésének menetét megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT