V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Lila csoki köszönetajándék

Rendkívül népszerű csokoládé köszönetajándékaink közül mutatjuk be ma nektek ezt a divatos növényi inda mintás kis csokit, amelyet Laura és Károly esküvőjére készítettünk. Ne feledjétek, nem csak az Ifjú pár nevét tudjuk rányomtatni, hanem kérhető pl. a vendégek neveivel is, és akkor ültetőkártyaként is használható! Minőségi csokoládét és selymes fényű hófehér csokipapírt használunk, precíz nyomtatással. A képen látható csoki rendelési kódja: A-R-lila , árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Luxus esküvői meghívók XXI.- Egyedi díszdobozos meghívó lovas-lovagos esküvőre

Egy igazi modernkori mesebeli esküvőre készítettük a most bemutatott gyönyörű díszdobozos meghívóinkat. Kata és László életének fontos szereplői a lovak, és egyedi lovas témájú meghívót szerettek volna. Ráadásul az esküvőjük egy kastélyban lesz, így kínálkozott is a lehetőség hogy kicsit középkori, kicsit lovagos hangulatú legyen az egész. Teljesen szabadkezet kaptunk a tervezésnél, Katának a western stílusú meghívónk tetszett, és csak annyit kért, hogy a formája az hasonló legyen és 2 lovacska mindenképpen szerepeljen rajta. Igazából vártunk már egy ilyen érdekes projektre, hiszen pl. "lovas meghívót" még soha nem kért tőlünk senki. A végeredmény a képeken látható: csillogó, dombormintás, romantikus, és LOVAGOS:), ahogy az egy mesés-kastélyos lagzihoz dukál! A díszdobozt csipkével díszítettük, arany jeggyűrű is került bele. Rengeteg munkánk van benne, és a legjobb az egészben hogy nagyon tetszett az ifjú párnak, boldogan mondtak köszönetet, és ez megér minden belefektetett időt! Ezekután mondhatja valaki, hogy a "Kastélyos-hercegnős mesék" nem válnak valóra?? Érdemes álmodozni...!!!

Ekrü színű dobozos meghívó ezüst szív medállal dísztíve

Szeretjük különböző díszekkel ékesíteni a meghívóinkat, mert úgy dondoljuk, hogy egy esküvői meghívó is megérdemel némi plusszt, és így inkább ajándék jellege van, még jobban örülnek neki a meghívottak. Igazi különlegesen finom darab a most bemutatott meghívó. A sokak szívének oly kedves ekrü színt kombináltuk ezüst nyomtatással és a doboz tetején ezüst inda mintával. Az egész meghívó romantikus hangulatát pedig a fémből készült, ezüstszínű áttört mintázatú szív medál adja meg. A klasszikus esküvői színek közt az ekrüt mondhatnánk a színek királynőjének, hiszen a menyasszonyi ruhától kezdve, a dekorációig mostanság igen közkedvelt színárnyalat. Az amenyasszony például, aki szereti a "minden mindenhez passzoljon" elvet, és mondjuk ekrü színű ruhát választ ezüst ékszerekkel, nyugodtan választhatja a képen látható meghívót. A tapasztalat szerit a legtöbb vőlegény pedig nagyon kedveli a fémből készült tárgyakat, így sokuknak "bejön" ez a szívdíszes megoldás. A meghívó rendelési kódja: Margaret-888 , az árát honlapunkpn találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csillogó ezüst színű csipkés legyező meghívó

Nagyon büszkék vagyunk arra hogy 2009-ben Magyarországon elsőként vezettük be a legyező formájú meghívó típust, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend.  Minden szezonban százával készítjük az ifjú párok kérésére különféle díszekkel, színes szalagokkal.  Legújabb modellünk a képen látható gyönyörű ezüst legyező, amely dombormintás papírból készül és csipke valamint selyem hibiszkusz virág díszíti. Érzelmes, romantikus, kifinomult ízlésű pároknak ajánljuk. A meghívó rendelési kódja B-88/ezüst-fehér, árát honlapunkon tekinthetiket meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Marocco Design V. - Dísztokos meghívó bordó alapon

A bordó szín rajongói számára jó hírrel tudunk szolgálni! A közkedvelt 599-marocco/1-bordó rendelési kódszámú esküvői meghívónk mostmár nem csak csillogó csokoládébarna hátlappal hanem csillogó bordó színű alapon is megrendelhető! Az alábbi fényképekkel pedig Melindának és Ferencnek kívánunk sok boldogságot, köszönjük hogy elkészíthettük ezeket a páratlan, elegáns stílusú meghívókat a számunkra! Mától tehát elérhető teljesen bordó kivitelben. A rendelési kódja 599-marocco/1-bordó/bordó hátlappal. Áráról honlapunkon tájékozódhattok, a "Romantikus stílusú meghívók " termékkategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Hajó formájú esküvői meghívó

Nincs is jobb mint egy vízparti lagzi. Régóta megvoltak már a terveink egy hajó formájú esküvői meghívóhoz és csak arra vártunk hogy egy kedves fiatal pár kérje tőlünk. És kérte:) Panna és Laci balatoni esküvőjére készítettük ezeket a különleges vitorláshajó alakú meghívókat papír/fa/lyukacsos tüll anyag felhasználásával. A hajó mindkét oldala nagyon szép, a vitorla egyik oldalán olvasható az ifjú pár neve és az idézet, a másik oldalán pedig a meghívás szövege. A hajótestre szív alakban kivágott mentőövet fűztünk kék és piros zsinórral, amely a hajókötelet szimbolizálja. Rengeteg munkánk volt vele, de megérte belefektetni az időt, mert Pannáék nagyon örültek nekik. Ezek a meghívók akár egy polcra is kitehetők, hiszen méltó hírvivői a várva várt siófoki mennyegzőnek. A meghívó mától bárki számára megrendelhető, áráról kérjük érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. Rendelési kódja: BLG-vitorláshajó/kék-piros.

Almazöld cseresznyevirágos dobozos meghívó és legyező köszönetajándék

Nálunk minden tavasszal nagy népszerűségnek örvendenek a cseresznyevirágos-madárkás meghívók. Mindenki várja már, hogy a hosszú tél után virágba boruljanak fák, ráadásul az idei ifjú pároknak az esküvő szervezése és izgalma is benne van a levegőben. Az üde tavaszi színek közül az idei sláger egyértelműen az almazöld, mint azt korábbi bejegyzéseinkben is olvashattátok. A képen látható doboz alakú meghívó a legújabb modelleink közé tartozi. Klasszikus cseresznyevirág mintájával és a 2 kis madárral a tetején hamar belopta magát a házasulandók szívébe. Ha pedig a keleties cserezsnyevirágot választjuk az esküvő alaptémájának, akkor kitűnű köszönetajándék lehet a hölgyek számára a faragott bambusz legyező, amelyet kis cédulával látunk el, névvel és "Köszönjük" felirattal. A bambusz legyező áráról érdeklődjetek e-mail címünkön: dreamflowersdesign@gmail.com. A dobozos meghívó rendelési kódja R-20/2013, árát honlapunkon is megtaláljátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Kémcsöves meghívó díszdobozban ekrü szalaggal díszítve

Egyik büszkeségünket mutatjuk be ma nektek, ezeket a gyönyörű díszdobozos kémcsöves meghívókat. A design, a forma teljesen a mi kreációnk, kizárólag nálunk vásárolhatjátok meg. Zsanett és Gábor is beleszeretett ebbe a különleges meghívóba, így örömmel el is készítettük nekik. A csillogó ekrü díszdobozka belsejében olvasható az idézet és az ifjú pár neve, az üvegben pedig a pausz tekercs található, amelyen a meghívás szövegét látjátok. A mi kémcsöves meghívóink nem parafa dugóval záródnak, hanem pici rózsafejjel, így még elegánsabbak és részletgazdagabbak. A meghívó rendelési kódja A-W-21. Az árát és megrendelésének menetét a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT