V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Csokoládébarna dísztokos meghívó inda mintával

Elkészültünk Krisztina és Attila különleges romantikus meghívójával is. Csillogó csokoládébarna és gyöngyházfényű fehér kartonból készítettük, igazi elegáns visszafogott kivitelben. A meghívóban "zseb" alakúan kialakított tok van, amelyből kivehető a meghívás szövegét tartalmazó lapocska és a nászajándék ötlet kártya is. Néhány éve hazánkban szóba sem jött, hogy egy esküvői meghívó sötétebb színárnyalatú legyen, mára viszont a legdivatosabb és legkedveltebb színek közé tartozik a barna, sőt a fekete is. A képek magukért beszélnek, romantikus, ünnepi és elegáns hangulata nem csak egy hófehér vagy rózsaszín meghívónak lehet, hanem a barna is messzemenőleg megállja a helyét. Sőt! Azoknak a pároknak ajánljuk, akik az egyszerű, letisztult formákat kedvelik, közel érzik magukhoz a minimál stílusirányzatot. Krisztinának és Attilának sok boldogásgot kívánunk, öröm volt elkészíteni ezeket a csodálatos megívókat! A képen látható meghívó rendelési kódja: 599-2-112, árát és megrendelésének menetét a honlapunkon találjátok a "Romantikus stílusún meghívók" kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dísztokos meghívó szív alakú fával és fahéjra tekert nászajándék tippel

A "Love an Nature" fantázianevű meghívó kollekciónk soron következő darabját mutatjuk be ma nektek. Ez a dísztokos, szív ablakos esküvői meghívó valami miatt eszünkbe juttatja a Kis herceg c. regényt, - talán az illusztráció miatt asszociálunk rá,- mindenesetre a meghívó grafikája egy egyszerű kedves jelenetet ábrázol. Egy fiatal párt, akik fogják egymás kezét, és egy szív alakban meggörbült fa mellett állnak...akár egy másik bolygón is lehetnének. A meghívó szövegét egy szalag segítségével húzhatjuk ki a dísztokból, és a tokban találunk még egy fahéjra tekert pauszpapírt is, amin a nászajándék ötlet/pénzkérő vers olvasható. Ez tényleg szolid és elegáns formája a pénzkérő vers elhelyezésének a meghívóban! Az alapanyagok: csillogó gyöngyházfényű karton, magenta és barna szatén szalag, fahéj és pausz papír. A meghívó rendelési kódja: NAT-L-H/222, az árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, a "Love and Nature" meghívó kollekció menüpont alatt, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Csokoládébarna csipkés meghívó

Az idei esküvői szezonban a csipke egyértelműen a meghívó-alapanyagok királynője lesz. Így a mi meghívó kínálatunkban is akad jópár szép csipkével díszített darab, amelyek fénysebességszerű gyorsasággal találnak gazdára, és válnak egyre népszerűbbé. A képen látható csokoládébarna színősszeállítású meghívóra Erika és Zoli csapott le (sok boldogságot kívánunk nekik innen a távolból is). Mi pedg választásuknak nagyon- nagyon örültünk mert itt vannak nálunk ezek a csodálatos eredeti török csipkék, arra várva hogy egy ifjú pár beleszeressen valamelyikbe és kérje tőlünk. A képen látható meghívó természetesen csillogó prémium minőségű kartonpapírból készült, ahogy csaknem minden bemutatott termékünk. Rendelési kódja: 8-99-1/70. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a  linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Fényképes romantikus doboz alakú meghívó

Újabb kedves ifjú párnak szereztünk örömet ezekkel a csodálatos dobozos meghívókkal, amelyeket a múlt héten készítettünk. Úgy tűnik idén az almazöld szín sokak számára válik álomszínné, hiszen sorra készítjük az almazöld-fehér színben pompázó termékeket. Viki és Nándi fényképes dobozos meghívó mellett döntöttek, mégpedig romantikus stílusút választották. Mint látjátok, a díszdoboz levehető tetején egy titkos randevút ábrázoló grafika található, és a doboz közepébe nyomtattuk bele a sepia stílusú fényképet. A képen látható meghívó több színben is megrendelhető, ennek az almazöldnek R-703/33 a rendelési kódja és árát a honlapunkon találhatjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Levendula-lila meghívó masnival

Ezt a bejegyzést Dórának és vőlegényének Tamásnak küldjük, sok szeretettel. Ma vették át a képen látható csodaszép meghívókat tartalmazó csomagot, és nagyon örültek neki, csakúgy mint mi. Úgy is nevezhetnénk: levendula-lila álom. Csinos hosszúkás formában készült, csillogó kartonból. Kitűnő bizonyítéka annak, hogy a kevésbé bonyolult kivitelezésű meghívó is lehet különleges. Ráadásul a levendula-lila és árnyalatai idén is divatos színek az esküvői színvilágban. A meghívó rendelési kódja: CZYM-001/levendula, árát honlapunkon tekinthetitek meg, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Tavaszváró - Különleges ültetőkártyák valódi nyírfával és kakaós ostyarudacskák

Ismét bemutatunk Nektek a népszerű 'Love and Nature' kollekciónkból 2 különleges darabot! Natúr/erdei esküvőhöz készítettünk ezeket a valódi nyírfa lapocskákkal kombinált ültetőkárytákat és ínycsiklandó kakaós ostyás köszönetajándékokat. Az esküvő egy erdei hotelben kerül megrendezésre, ahol a dekoráció, a teríték, az egész atmoszféra harmóniában lesz a természettel, az erdő vadregényes világával. Így kézenfekvő hogy az ültetőkártyákat természetes anyaggal kombináltuk, amely nem más mint a nyírfa kérgéből kivágott négyzet alakú lapok. Ezekre csillogó madár-mintás papírcsík-gyűrűt tettünk, amelybe az evőeszközök lesznek belecsúsztatva. A fiatal pár kérése (mint nagyon sok esetben, most is) az volt, hogy mindeképpen ehető és egyszerű, de jópofa köszönetajándék legyen, amit mindenki szeret. Szó szerint:"Nem kell túlzásba vinni, egy finom falat, ami jól mutat és a gyerekek is odavannak érte". Így nagyon örültek amikor felajánlottuk a képen látható kakaós ostyarudakat, amelyek az utóbbi szezonokban is nagy sikert arattak mindenféle tematikájú/hangulatú/stílusú lagzin. Ha pedig erdei esküvőről van szó, egyből eszünkbe juthat róluk a fák ágai:) Nagyon finomak egyébként -vaniliás krémmel vannak töltve. Celofánba csomagoltuk őket és kis cédulát akasztottunk rájuk. Mától megrendelhetők nálunk a képeken bemutatott termékek. Az ültető rendelési kódja: NAT-L-0087/nyírfásültető. A köszönetajándéké pedig NAT-L-0088/ostyarudak. Az árakról e-mail címünkön érdeklődhettek: dreamflowersdesign@gmail.com.

www.dreamfowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT