Nagyon izgalmas, színes és sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Ha végigpörgetitek ezévi bejegyzéseinket, láthatjátok milyen sok szép terméket készítettünk az esküvőre készülő ifjú párok örömére. Igazából a bemutatatásra került dolgok, csak egy töredéke annak a nagy munkának melyet véghezvittünk. Próbáltunk azért minél több különlegességet hozni ide a Blogba, hogy megkönnyítsük a választást kínálatunkból. Jövőre sem lesz ez másképp, gyönyörű új dolgokkal készülünk, folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb meghívókat a honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu -ahol árakat is talátok) és mindent be fogunk mutatni itt is, a már megszokott káprázatos fényképekkel. Tehát kedves Ifjú Pár! Várunk Benneteket, gyertek, válogassatok exkluzív termékeink közül. És hogy mit is kívánhatnánk Nektek a következő évre, Esküvőtök Évére?

Eredményes gördülékeny esküvőszervezést, csodálatos Nagy Napot, és hogy a  boldogság repítsen Benneteket az égig akár a léghajók!

Stílusosan ezekkel a muffin - léghajókkal búcsúzunk idén... a muffinokba szúrható léghajó-ültetőkártyákat természetesen meg tudjátok rendelni tőlünk. A B.U.É.K. felirat helyett a vendégeitek nevével vagy bármilyen más szöveggel is el tudjuk látni őket illetve igény szerint nem csak lila színben hanem bármilyen más színben elkészítjük. A léghajó ültetőkártya rendelési kódja: H-BN-35/léghajó. Árát honlapunon találjátok, a "Menü és ültetőkártya szettek" menüpontban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu