V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Az Örömhír bejelentése Karácsonykor - édes kis meglepetéssel

Annak ellenére, hogy a Karácsony évről évre "korábban kezdődik" és a kereskedelem a nagyszabású és tékozló "fogyasztás" ünnepévé próbálja "átalakítani", mi még mindig hiszünk abban, hogy a családról, a szeretetről, és az apró, kedves és egyedi ajándékokról szól. Annál is inkább mert a bennünket választó fiatal párpok közül is sokan így gondolják. Zitus és Dénes Karácsonya idén különösen fontos lesz, hiszen ekkor szeretnék hivatalosan bejelenteni családi körben az Örömhírt: áprilisban esküvő! Lassan már a meghívóink közül is sikerül választaniuk, viszont előbb szerettek volna egyfajta "Save the Date" jellegű esküvői értesítőt. Mivel nagyon népes a család, és emiatt inkább a jelképes ajándékok a megszokottak, egy kis egyeztetéssel közösen döntöttünk úgy, hogy összevonjuk a karácsonyi meglepetést és az esküvői értesítőt. Így születtek meg a képen látható díszdobozos mini méz ajándékok. A dobozka tetejére a neveket nyomtattuk, így a fenyőfa alatt mindenki meglelheti a sajátját. A doboz belsejébe pedig a következő szöveg került:

"Kérjük ne felejtsd el: Zitus és Dénes Esküvő 2014. 04. 26.

Esküvői meghívónk hamarosan érkezik"

Így biztos, hogy minden családtag szabaddá tudja magát tenni azon a hétvégén, ezért is érdemes ilyen formában jó előre szólni a konkrét dátumról, még a hivatalos meghívók kiosztása előtt. A dobozkában két kismadarat ábrázoló grafika látható. Az egyik kismadár a meghívót viszi a hátán, jelezve: nemsokára érkezik... A levehető tetőn pedig a mézhez igazodva egy maci pár "teázik":) Hogy még "karácsonyosabb" legyen, arany színű fém szívvel díszítettük. Mielőtt útnak indítottuk a csomagot, sokáig néztük ezeket a kedves kis meglepiket, és egyetértettünk: Mindennyian örülnénk egy ilyen apróságnak, ha a fenyő alatt találnank, rajta  a nevünkkel, benne egy kis mézzel...

 

Összefoglaló! - Legyező köszönetajándék és menü-lámpás almazöld álomdekorációban

Munkáinkkal idén is gyönyörű esküvői dekorációk részesei lehettünk. Örömmel láttuk, hogy az általunk készített termékeket milyen ügyesen használják fel megrendelőink, és hogy milyen sok fiatal pár látta jó ötletnek a lámpa alakú menüinket is. Gabi és Pumi almazöld álomdekorációjához is mi készítettük el a menüt és köszönetajándékot, melyek egyben ültetőkártyák is voltak. Gabival telefonon rengeteget egyeztettünk a szín és mintázat kapcsán, és a lenti  fotók az ékes bizonyítékai annak, hogy így, személyes találkozó nélkül is szuperül működik a dolog. Az ország távoli pontjain élünk, mégis tökéletes volt az összhang. Az elkészített menü és legyező köszönetajándék maximálisan passzolt a dekorációhoz. Nagyon örülünk hogy megvalósult, ráadásul olyan formában, amit mi nagyon szeretünk: ízlésesen, igényesen, túldíszítettség és giccs nélkül, és maximális eleganciával. Nagyon jó példa arra is ez a csodaszép almazöld dekor, hogy nem feltétlenül kell félmilliót beletenni a díszítésbe, csupán jól megválogatott különleges elemeket érdemes feltenni az asztalra, pl. mint az általunk kínált menü-lámpás vagy ez a faragott legyező. Költségtakarékos megoldás, főleg ha a meghívókat is mi készítjük az ifjú párnak. Gabinak és Puminak köszönjük ezeket a szép helyszíni képeket, öröm volt együtt dolgozni veletek, és még egyszer sok boldogságot kívánunk. A képen látható menü és legyező ára megtekinthető honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Trend előrejelzés: Legyező köszönetajándékok ültetőkártya helyett

Korábban már esett szó a tipikusan férfi vendégek számára ajánlott mini likőr köszönetajándékról, most pedig jöjjön a hölgyeknek szánt, szintén igényes és egyben praktikus  kis meglepi! Talán már Ti is elgondolkodtatok azon, hogy "hogyan lehetne több legyet ütni egy csapásra"...tehát köszönetajándékra, ültetőkártyára és egyben mutatós dekorációra egyszerre szert tenni és ezzel pénzt spórolni. Erre kínálunk megoldást a képeken látható natúr színű fa legyezőkkel, melyek kétségtelenül nagy népszerűségnek örvendtek eddig is, és reméljük a következő szezonban is százával készíthetjük majd őket szebbnél szebb cédulákkal ellátva. Külünösen jó  szolgálatot tehet  forró nyári napokon, például sátras esküvőkön, nem klimatizált termekben. A következő bejegyzésünkben megmutatjuk, milyen nagyszerűen fellendítik az ünnepi asztal hangulatát ezek a kis legyezők. A termék Árát a honlapunkon találjátok a "Love and Nature" kollekcióban, bármilyen színű szalaggal és kis cimkével rendelhető! A rendelési kódja:  NAT-L-01/natur-legyező , klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Ekrü-almazöld színű díszdobozos kémcsöves meghívó

Már elkezdődött a készülődés a jövő nyári esküvőkre, a szemfüles fiatal párok már most lefoglalják a legjobb éttermeket, lefixálják az időpontokat és kezdődhet is a meghívó rendelés. Ezeket a csillogó ekrü-almazöld díszdobozos meghívókat most készítettük  egy előrelátó ifjú párnak, nagy örömmel. Évek óta az egyik legkedveltebb esküvői színpárosítás  az ekrü-almazöld. Örök klasszikusnak számít az esküvőkön a zöld szín. A színszimbolikában a zöld a fejlődést, a harmóniát és a termékenységet jelenti. Mindazt, amire a friss házasok igazán, szívből vágyakoznak.  Az ifjú pár a zöld vezérszínnel az örök reményt üzeni a rokonságnak: remény a boldogságra, remény a hosszú életre, remény a gyermekáldásra. Ha a menyasszonynak ekrü színű ruhája lesz, érdemes a meghívón is megjelentetni ezt a színt, később pedig az asztali dekoron, hogy minden összhangban legyen. Reméljük sokaknak fog örömet okozni a képen látható különleges meghívó, melyek rendelési kódja A-W-83, árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Art Deco stílusú csipkés vintage meghívó

Az előző köszönetajándékos blog-bejegyzéshez kapcsolódóan ma bemutatjuk A nagy Gatsby című fim által ihletett Art Deco stílusú meghívónkat is. Mivel a film a 20-as években játszódik, nem szerettünk volna semmi olyan technikát vagy díszítőelemet alkalmazni, ami a mai hipermodern világunkra utal. Olyan kivitelezést választottunk amit akár a 20-as éveben rendelkezésre álló technikával is el lehetett volna készíteni, ettől lesz kicsit antik, régies. A meghívó külsejére is tettünk csipke díszítést és a belsejében a kivehető betétlap tokja (zsebecske) is csipkéből készült. Art Deco hangulatú keretezést terveztünk rá, a stílusra jellemező kacskaringós növényi motíummal, amely nagyon jól mutat a nagyméretű szögletes betűkkel. A borítón látható  ifjú pár a korszak elegáns és kicsit bohém esküvői ruházatát viseli. A hölgy kezében hatalmas rózsacsokor, fejdísze pazar, a vőlegény mellett ajándékcsomagok (mert akkor még kézzel fogható ajándékok voltak divatban és nem nászajándék- pénz, mint most...) . A meghívó egybként egy egészen jól alakítható típus, mert bármilyen más színű szalaggal elkészíthető, igény esetén a borítón szereplő festményszerű grafikát helyettesíteni tudjuk akár egy jegyesfotózáson készített fényképpel... A termék rendelési kódja : R-C-S-799-1/art deco. Ha megtetszett tehát Nektek is, az árát honlapunkon találjátok, klikk a linkre.

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Art Deco stílusú mini köszönetajándék szappanok

Idén nyáron nagy sikerrel vetítették a hazai mozik is A nagy Gatsby című romantikus drámát, mely F. Scott Fitzgerald regénye alapján készült és a világirodalom egyik legmeghatóbb romantikus története. Aki látta a filmet biztossan egyetért azzal, hogy a luxust, a csillogást, a húszas évek fiatalos, lázadó, dekadens világát eddig egyszer sem ábrázolták ilyen csodálatos módon a filmvásznon. A film díszlete és a látvány egyszerűen lehengerlő. Így nem csoda, ha Anikó és Tibor beleszeretett a film luxus világába és úgy döntöttek, hogy az esküvőjük tematikájában és dekorációjában a 20-as évek csillogása lesz megjelenítve. A korszak jellegzetes képzőművészeti és építészeti irányzata egyébként az Art Deco, így  Anikóék esküvői kiegészítői is ebben a stílusban pompáztak. A köszönetajándékot és a meghívót is mi készítettük számukra. Mai bejegyzésben a kis ajándékot mutatjuk be. Illatos szappan köszönetajándékok születtek, melyekre gyönyörű romantikus Art Deco grafikát szerkesztettünk. A feliratok a szappan oldalaira kerültek. Mivel mostanság nagy divatban vannak a természetes alapanyagokból készült szépségápolási  termékek, így  indonéz szigetvilágból származó minőségi natúr szappanokat használtunk jázmin, mandula, és vanilia ilattal. A képek önmagukért beszélnek, valóban igényes és luxus köszönetajándék született, méltó volt a  ünnepi hangulathoz. A következő blog bejegyzésben megmutatjuk a meghívót is, tartsatok velünk! Ha pedig megtetszett ez a szép kis szappan köszönetajándék, rendkívük kedvező árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, rendelési kódja: SZ-PB-660. Klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Fagyi alakú esküvői meghívók

Az elmúlt időszakban sem volt hiány extrém és egyben szívmelengető felkérésekben. Készítettünk már alma alakú meghívót, hajó alakú meghívót, lepkeházas meghívót, és most végre felkérést kaptunk fagyi alakú meghívó megalkotására is. Az Ifjú pár, Hannus és Tibi életében a fagyi kulcsszerepet játszik, hiszen közös vállalkozásként fagyizót üzemeltetnek, és megismerkedésük is a fagyihoz köthető, így nem is volt kérdéses, hogy az esküvői meghívójuk is fagyis lesz. Teljes mértékben ránk bízták a meghívó megálmodását és kivitelezését. Csupán annyi kérés volt, hogy legyen rajta masni és postázható formájú legyen, hogy a távoli rokonoknak levélben el tudják küldeni. A végeredményt a fényképeken láthatjátok... A menyasszony és vőlegény egy-egy aranyos kis fagyigömbként jelenítettük meg, a fiú fagyi megszeppenve csokornyakkendővel - ahogy az a vőlegényekhez illik:)))))) A tölcsér alkotja a meghívó tokját, amit dombormintás kartonból készítettünk, a 2 nevet kis cédulával masnival felfűztük a tölcsérre. Az Ifjú pár beszámolója szerint extra sikert aratott, "elolvadtak tőle mint a fagyi" tehát minden meghívott odavolt érte.  Szóval ismét megérte, hogy annyi időt és precíz munkát  szenteltünk az elkészítésre. Minden olyan bevállalós fiatal párnak ajánljuk ezt a vidám, jópofa meghívónkat, akik szeretik a FAGYIT, a nyarat, az extrém esküvőket, akiknek az első randija vagy megismerkedésük köthető a fagyihoz, jégkrémhez valamilyen formában. Erre a meghívóra is garantáltan emlékezni fog mindenki, és ez a lényeg, nem? A meghívó rendelési kódja Happy-20-300, az árát a honlapunkon találjátok a 'Vidám meghívók' kategóriában, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT