V&V Dream Flowers esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák, köszönetajándékok

Blogunkban bemutatott termékeink megrendelhetők a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címen. Nézd meg HONLAPUNKAT is: www.dreamflowers.sokoldal.hu mert az itt bemutatott termékek ÁRÁT ott láthatjátok!!!

Fényképes csoki köszönetajándék barackvirág színű szalaggal

Az új esküvői szezon egyik trendi színe a pasztell barackvirág lesz, így azonkak az ifjú pároknak szeretnénk figyelmébe ajánlani a képeken bemutatott köszönetajándék csokikat akik gyönyörű barackvirág dekorációban gondolkoznak. Nem utolsó sorban pedig azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot szeretnének, hiszen a csokikat bármilyen fényéppel el tudjuk látni (pl. bulis, gyerekkori, romantikus, jegyesfotózásos stb.). Hasznos tippként azt tanácsoljuk, hogy olyan fotót készítsetek vagy készíttetsetek magatokról, melyen a színek harmonizálak a szalag színével, így nagyon szép összhatást érhetünk el, pl. mint a fényképen is látható. A fényképes csokik árát és a termékrendelés menetét  megtaláljátok honlapunkon, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Meghívó és köszönetajándék szőlős-boros témájú esküvőhöz

Idén igazán nem panaszkodhatunk, sem az őszi időjárásra, sem pedig az izgalmas őszi megrendeléseinkre. Gyönyörű napsütéses idő van!!!  Nagy örömünkre - ugyanis igazán szurkoltunk azoknak a kedves fiatal párjainknak, akiknek mi készítettünk  meghívókat és kiegészítőiket az őszi esküvőhöz. Megnyugtató, hogy az időjárás sem állja útját az ünneplésüknek. Szóval idén sem maradtunk ki a jóból...a jó kis boros témájú esküvőkből, és mai bejegyzésünk is egy ilyen projektről szól. Gyönyörű fa hatású kartonból készített dísztokos meghívót és a hozzá tartozó köszönetajándékot láthatjátok a mai képeken. Természetesen az előbb említett szőlő és bor témába burkolva. Az Ifjú pár, Katalin és László kedvenc itala a Tokaji aszú, így a meghívó kivehető kártyáit áttetsző pauszpapírral fedtük be, amelyen az aszúszemmé érő szőlőszemek jelennek meg. Régóta szerettük volna már felhasználni "fiókunkban lapuló" madaras-szőlős grafikánkat, és végre  most lehetőség nyílt rá. A betétlapokra és a köszönetajándék dobozkára tehát ez az aranyos madárkás-gyűrűs-szőlőfürtös rajzocska került. A köszönetajándék dobozka külseje fa hatású, belsejébe pedig az előbb említett érlelődő aszúszemes minta lett nyomtatva a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!" felírattal. A dobozkában lévő kis desszert ajándék  pedig nem is lehetett volna más, mint eredeti Tokaji aszús csokoládé bon-bon, amit mától gyakorlatilag az összes, honlapunkon megjelentetett ajándékdobozkánkba választhattok!!! Nagyon finom, egyáltalán nem erős alkoholos ízű, hanem kellemes mazsolás-szőlős zamata van. Reméljük még sokszor elkészíthetjük ezeket a szépségeket, és legalább olyan örömet okozunk majd vele akár Nektek is, mint Katalinnak és Lászlónak! A meghívó rendelési kódja: NAT-SZ/111 , a bon-bonos köszönetajádék dobozka rendelési kódja: NAT-L-SZ/111-22 , árakat honlapunkon találtok (a meghívót a "Love and Nature" kollekciónkban), klikk a linkekre:

meghívó: www.dreamflowers.sokoldal.hu

dobozka: http://www.dreamflowers.sokoldal.hu/diszdobozosbonbon

 

Díszdobozos pausz tekercs meghívó türkizkék kismadarakkal és tollpihével

A "Love and Nature" fantázianevet viselő meghívó kollekciónk egyik kedves darabját mutatjuk meg ma Nektek. Akik kedvelik a díszdobozos pausz tekercses meghívókat és a kismadarakat, azok biztosan örömmel fogadják majd ezt az új terméket. Három színt használtuk a tervezésnél. A csokoládébarnát, türkizkéket és egy cseppnyi pinket, ami a masniba tűzött pici virágon jelenik meg. A díszdobozon látható szerelmes türkizkék madarak és a türkiz tollpihe vibráló színe teszi különlegessé a meghívó hangulatát. Minden évszakhoz kitűnően illik, akár tavaszi akár téli esküvőhöz egyaránt. Mint minden meghívónkhoz, ehhez is tudunk tervezni menükártyát, ültetőkártyát, és köszönetajándékot ha igénylitek. Minden fiatal párt arra bíztatunk, hogy válasszanak egy témát az esküvőhöz, mert egy konkrét téma, motívum, színvilág köré mindig könnyebb tervezni. A természet és a kismadarak egy nagyon hálás és kedves tematika lehet, a csokibarna, türkiz színpár a pink virágokkal igazi exkluzív  és trendi dekort hozhat, amire garantáltan emlékezni fog minden meghívott, csakúgy mint a képen látható meghívóra. Rendelési kódja NAT-L-801, az árát honlapunkon találjátok a Love and Nature meghívó kollekciónkban, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

LONDON - L.O.V.E. dobozos esküvői vagy eljegyzési meghívó

Mai bejegyzésünk ismét egy új és különleges meghívónkról szól, és reméljük örömet okozunk azoknak az Ifjú Pároknak, akik maguknak érzik majd és meglátva sokan mondják majd  ezt: "igen ezt kerestük...ez mirólunk szól, ezek mi vagyunk".

Az évek során egyre több fiatal próbál szerencsét külföldön (jól tudjuk miért...nem is részleteznénk...). Egyre többen keresnek fel minket Angliában dolgozó magyarok, akik itthon tartják esküvőjüket, de nagyon bátran, kintről szervezik le a dolgokat. Szép számmal voltak eddig is fiatalok akiknek pont az idegen ország hozta el a várva várt szerelmet, a nagy Ő-t és így valamennyire értelmet nyert az a nehéz döntés, hogy távol az otthontól dogozzanak, éljenek. A képeken bemutatott díszdobozos meghívó tervezésekor rájuk gondoltunk! Londoni szerelmesek!!! Ez most konkrétan Nektek szól!  Romantikus stílusú meghívót akartunk, ugyanakkor szerettük volna hogy kicsit szuvenír jellegű legyen, ezért készítettünk ajándékdoboz formát, és persze fontos volt hogy magán viselje a brit zászló színeit és London nevezetességeit, melyek randevúk helyszínei is lehetnek egyben. A dobozka közepén egy esernyő alatt álló szerelmes párt látunk. Direkt nem öltöztettük őket esküvői ruhába, hogy a meghívó alkalmas legyen akár eljegyzési értesítőnek is,  és igazából az első találkozást és a külföldön töltött nehéz hétköznapokba fényt hozó romantikát hivatott ábrázolni. Fa mintázatú kartont használtunk, a doboz tetejére pedig egy Londont árbrázoló bélyegző nyomat került. Összességében egy nagyon aranyos darab lett, és igazából tényleg azok fogják értékelni leginkább, akik megélték a fentebb leírtakat. A dobozos meghívó rendelési kódja: A-11-11. Árát és megrendelésének menetét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Trend előrelejzés: Rózsa alakú gyertya köszönetajándék és csipkés szélű menükártya

Rózsa. A szerelem klasszikus virága, az emberiség első ültetett dísznöváényei közé tartozik. Több éves tapasztalatból mondhatjuk hogy a menysszonyok több mint fele a rózsát választja menyasszonyi csokrához, a dekoráció fő virágdíszének. Mindannyian szeretjük a rózsát, így elhatároztuk, hogy lesz egy rózsás köszönetajándékunk is, a kifejezetten romantikus esküvőkhöz. Mától megrendelhető nálunk a képen látható rózsa alakú gyertya több színben, igény esetén tüll csomagolásban vagy kis díszídobozban de akár csomagolás nélkül is. Másik újdonságunk a csipkésen kivágott szintén romantikus stílusú egyoldalas menükártya, mely rendkívül jól mutat a vendégek tányérjára téve, és töbféleb színben is el tudjuk készíteni, hogy illeszkedjen a megálmodott dekorációtokhoz. A gyertya rózsa rendelési kódja: Rózsagyertya-01/zöld, a menükártya rendelési kódja BPM-E-3001/menta. A menü árát megtaláljátok honlapunkon a "Menü és ültetőkártya szettek" kategóriában, a rózsa alakú gyertyák árát pedig szintén honlapunkon, az alábbi linken. Katt ide:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

 

Arany színű virágos dísztokos meghívó ekrü szalaggal

Arany, ekrü és egy kevés barna. Mindez gyönyörű szikrázó, csillogó kivitelben... Mi más is lehetne a következő esküvői szezon egyik legtrendibb színösszeállítása, ha nem ez a klasszikus és népszerű árnyalatokból összekomonált színvilág? Tudjuk, hogy mennyire szeretitek mindhárom színt! Meseszép eskvői témát és dekorációt lehet varázsolni belőlük, így íme a legújabb meghívónk, amely méltó hírnöke lesz esküvőtöknek, amennyiben elegáns és egyben romantikus stílusban gondolkodtok. Mint minden termékünkre, erre is igaz, hogy van benne valami kis plussz...valami különleges, amit sehol máshol nem láthattok. Ebben az esetben az első betétlapot díszítő kivágott barna virág, amely kicsit 3 dimenzióssá tezi a meghívót. Csillogó metál kartonból készül, igény esetén tudunk hozzá tervezni menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándék dobozkát is, szóljatok ha ilyesmire is igény van és leegyeztetjük, készítünk Nektek árkalkulációt. A meghívó rendelési kódja 15788-88. Az árát és megrendelés menetét honlapunkon találjátok, klikk a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

Dobozos meghívók csipkével és fecskékkel

Az október számunkra azért csodás és izgalmas időszak mert rengeteg újdonsült, boldog szerelmes pár keres bennünket  e-mailekkel és hívásokkal tavaszi esküvőjük kapcsán. Számukra az ősz nemhogy az elmúlást hanem a szervezést, egy új élet  előkészítését jelenti. Már keresik a tavasz színeit, tervezik a dekorációt, az esküvő tematikáját. Éppen ezért mi is készülünk az újdonságokkal, és mai bejegyzésünk is egy kis kedvcsináló ehhez az elragadó kis dobozos meghívóhoz. Idén sajnos már nem látunk fecskéket, de gyorsan eltelik a néhány zordabb hónap, és ismét visszatérnek hozzánk.  Tehát a tavaszi esküvők gyönyörű motívuma lehet a meghívón látható szerelmes fecskepár. A dobozkát díszítő csipke -mint az esküvői ruha szimbóluma-,  és a meghívóba nyomtatott fényképetek gondoskodnak arról, hogy egy igazán egyedi és szívmelengető ajándék válljon a dobozkából. Extraként megemlítjük, hogy a meghívóba belefér a nászajándék tipp versike is... Reméljük sokak szívének lesz kedves ez a termékünk is. Rendelési kódja NAT-L-F-60009/5, árát honlapunkon találjátok, klikk a a linkre:

www.dreamflowers.sokoldal.hu

TERMÉKEINK SZÍN ÉS TÉMA SZERINT